Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 18, 2025, 21:52:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: RADIONIKA - LECZENIE BIOREZONANSEM  (Przeczytany 14328 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Gość
« : Kwiecień 11, 2011, 21:27:37 »

Dyscyplina "lekarska" , ktĂłrÂą postaram siĂŞ tutaj w skrĂłcie omĂłwiĂŚ nazywa siĂŞ  RADIONIKA.

OdsÂądzona od czci i wiary przez klasycznÂą farmakologiĂŞ jednak przebija siĂŞ do masowej ÂświadomoÂści wÂłasnymi siÂłami.
Dlatego , ze jest wysoce skuteczna, bezinwazyjna i bezbolesna. SprawdziÂłem to osobiÂście.

Czym jest radionika ?

NajogĂłlniej rzecz ujmujÂąc zajmuje siĂŞ ona tym samym, czym zajmuje siĂŞ medycyna chiĂąska oparta na czakrach , meridianach i tzw sile zyciowej CHI.  Z tym, Âże w radionice nie mĂłwi siĂŞ o tajemniczej sile Âżyciowej, tylko o prÂądzie elektrycznym niskiej czĂŞstotliwoÂści. Radionika wykorzystuje fakt, Âże wszystko , dosÂłownie wszystko, co istnieje zbudowane jest z wĂŞz³ów fal ró¿nych czĂŞstotliwoÂści. RĂłwnieÂż czÂłowiek. PodkreÂśla siĂŞ , ze to LUDZKI ORGANIZM sam wie co jest dla niego dobre, a co nie. Wszelkie urzÂądzenia uÂżyte w tej metodzie sÂą jedynie "wzmacniaczami" oraz  "wygaszaczami" odpowiednich czĂŞstotliwoÂści. O harmonicznoÂści czy teÂż braku harmonii decyduje wy³¹cznie organizm ludzki.

Ale po kolei.

Radionika zosta³a odkryta w San Francisco przez dr Alberta Abramsa (1863 - 1924) i awansowa³a na przestrzeni lat w wyniku specjalnych wysi³ków wielu lekarzy i wielu wybitnych osobistoœci, takich jak Dr Ruth Drown (USA) i George de la Warr, David Tansley i Rae Malcolm (Wielka Brytania). Wielka Brytania jest g³ównym oœrodkiem praktyki Radioniki w dzisiejszym œwiecie.

Jednym z podstawowych twierdzeĂą Abramsa jest to, Âże wszystko, co istnieje, ma niepowtarzalny podpis wibracyjny. Podpisy te sÂą reprezentowane w Radionice przez ró¿ne systemy kodĂłw. Ogromna liczba kodĂłw systemowych jest w uÂżyciu. NajczĂŞstszymi sÂą Zakresy, ktĂłre sÂą prostymi numerycznymi deskryptorami. Malcolm Rae wprowadziÂł system Magneto-geometryczny, ktĂłry opisuje podpisy wibracyjne pod wzglĂŞdem ich stosunku do kÂąta pola magnetycznego Ziemi. PozostaÂłe systemy to : alfanumeryczny, ktĂłry korzysta z liter, cyfr, kolorĂłw oraz Dynamiczny Eter - system kodowania, ktĂłry wykorzystuje ksztaÂłty, ich dokÂładne  rozmiary w precyzyjnych relacjach  do siebie. Kody sÂą stosowane zarĂłwno w badaniach, jak  i leczeniu i obejmujÂą szeroki zakres, w tym na przykÂład ca³¹ anatomiĂŞ i fizjologiĂŞ czÂłowieka; patogenĂłw takich jak bakterie, wirusy, grzyby i pasoÂżyty; wiele form trucizn i toksyn; wielu chorĂłb, jak i wielu czynnikĂłw, ktĂłre mogÂą przeciwdziaÂłaĂŚ problemom. MogÂą one obejmowaĂŚ, na przykÂład, Âśrodki homeopatyczne, Âśrodki ochrony roÂślin kolory, wzory antidotum na bakterie i wirusy, i wielu innych czynnikĂłw.

Tak wiĂŞc lekarz moÂże korzystaĂŚ z wielu moÂżliwych rozwiÂązaĂą dla pacjenta i jego zadanie ( z uÂżyciem radioniki ) polega na znalezieniu nie tylko ÂźrĂłdeÂł problemĂłw pacjenta, ale takÂże najbardziej odpowiednich ÂśrodkĂłw naprawczych. Lekarz moÂże rĂłwnieÂż wspomagaĂŚ tÂą metodÂą terapie  non-Radioniczne, a wiĂŞkszoœÌ lekarzy bĂŞdzie rĂłwnieÂż wspó³pracowaĂŚ z ortodoksyjnymi procedurami medycznymi oraz innymi dodatkowymi  lekarzami w razie potrzeby. Techniki Radioniczne sÂą rĂłwnieÂż z powodzeniem stosowane w leczeniu zwierzÂąt i w rolnictwie.

Wielu praktykĂłw - radionikĂłw  pracuje zdalnie ze swoimi pacjentami, ktĂłrzy mogÂą znajdowaĂŚ  siĂŞ  w dowolnym miejscu na Âświecie. Pacjent dostarcza ma³¹ prĂłbkĂŞ wÂłosĂłw i opisuje swoje objawy. Z tego lekarz jest w stanie zbudowaĂŚ analizĂŞ, co z kolei prowadzi do procedur leczenia. Samo leczenie jest zazwyczaj zdalne, lub teÂż "nadawane radiowo" jak to jest czasami nazywane, a pacjent powinien byĂŚ w staÂłym kontakcie z lekarzem, aby sprawozdanie na temat  postĂŞpĂłw. Lekarz Radionik nie dziaÂła bez zgody pacjenta i Radionika nie powinny byĂŚ traktowana jako coÂś magicznego lub teÂż jakieÂś magiczne sztuczki.

PowyÂższy tekst pochodzi ze strony :  http://www.nicko500.co.uk/Radionics_What_Is.htm
tÂłumaczenie moje.
WiĂŞcej materia³ów znajduje siĂŞ na  :
http://www.albertabrams.com/

Na wy¿ej wymienionych podstawach zespó³ niemieckich naukowców skonstruowa³ urz¹dzenie do BIOREZONANSU ( BICOM )
Terapia biorezonansem zostaÂła opracowana w  1987 r przez dr Franza Morela. Od tamtej pory :

dziĂŞki kompleksowemu rozwojowi technicznemu staÂło siĂŞ moÂżliwe poszerzenie spektrum czĂŞstotliwoÂści w zakresie od 1 – 25 Hz. Z tego powodu niski g³êboki zakres czĂŞstotliwoÂści jest moÂżliwy do wykorzystania w terapii biorezonansowej. Jest to niezwykle istotny zakres czĂŞstotliwoÂści, w ktĂłrej rĂłwnieÂż drgania (fal mĂłzgowych) sÂą osadzone. JeÂśli mĂłzg jest g³ównym centrum koordynacyjnym organizmu moÂżemy sÂądziĂŚ iÂż dziĂŞki terapiom na niskich g³êbokich czĂŞstotliwoÂściach moÂżemy osiÂągn¹Ì rĂłwnieÂż ten cel np. regulowaĂŚ lub usuwaĂŚ blokady na poziomie koordynacyjnym co jak do tej pory byÂło niemoÂżliwe terapeutycznie. Fragment z wypowiedzi H. BrĂźgemanna, przedstawiony w 2009 na MiĂŞdzynarodowmy Kongresie Biorezonansu w Fuldzie.

„... Nie jest tajemnicÂą, Âże wiele istotnych drgaĂą ma znaczny wpÂływ na nasze systemy regulacji - a tym samym na nasze zdrowie – sÂą to drgania o niskich czĂŞstotliwoÂściach. NajwaÂżniejsze z nich to prawdopodobnie fale Schumanna. Fizyk prof KĂśnig dokÂładnie obliczyÂł czĂŞstotliwoÂści fal Schumanna. NajniÂższa czĂŞstotliwoœÌ 7,8 Hz, znamienna jest, dla fali hipokampa, ktĂłra wywiera decydujÂący wpÂływ na funkcjonowanie mĂłzgu.”

"Hipokamp - - (Âłac. hippocampus, RĂłg Amona Cornu Amoni) element  ukÂładu limbicznego odpowiedzialny g³ównie za pamiĂŞĂŚ, drobna struktura nerwowa, umieszczona w pÂłacie skroniowym korze mĂłzgowej kresomĂłzgowia. Ma decydujÂące znaczenie dla pamiĂŞci ÂświeÂżej. Odgrywa du¿¹ rolĂŞ w procesach uczenia siĂŞ. Bierze rĂłwnieÂż udziaÂł w koordynacji czynnoÂści ukÂładu somatycznego i autonomicznego. ZakoĂączenie hipokampu filtruje sygnaÂły, odbierane przez czÂłowieka ze Âśrodowiska.

INNE CZÊSTOTLIWO¦CI RÓWNIE¯ LE¯¡CE W ULTRA D£UGIM ZAKRESIE FALI:
delta : 1 - 3 Hz
theta : 4 -7 Hz
alpha : 8 -13 Hz
beta : 14 - 30 Hz

S¹ to czêstotliwoœci promieniowania przez mózg, czyli do centrum sterowania ruchem cia³a, które w naturalny sposób ma decyduj¹cy wp³yw na wszystkie procesy organizmu. Jeœli wyst¹pi¹ zak³ócenia w tych zakresach czêstotliwoœci mo¿na przyj¹Ì, ¿e bêdzie to mia³o negatywny wp³yw na jego w³asny system regulacji, a tym samym na nasze zdrowie.

PowyÂższe informacje pochodzÂą  ze strony dystrybutora urzÂądzeĂą do biorezonansu na PolskĂŞ
http://www.monadith.com.pl/bicom_optima,0,90.htm

To , czego w/w  ÂźrĂłdÂła nie mĂłwiÂą, a co wiadomo juÂż z badaĂą  Jacquesa Benveniste czy teÂż Stuarta Hameroffa, czĂŞstotliwoÂści fal o ktĂłrych mowa odnoszÂą siĂŞ bezpoÂśrednio do modelowania zjawisk kwantowych zachodzÂących w mikrotubulach cytoszkieletu komĂłrek nerwowych, swoistej infostrady Âświatlowodowej naszego ciaÂła ( owe chiĂąskie kanaÂły dla siÂły Âżyciowej, albo meridiany )

PodajÂąc te wszystkie informacje chciaÂłbym powiadomiĂŚ szanowne grono  DuÂży uÂśmiech, Âże wkrĂłtce Âświat jaki znamy siĂŞ zupeÂłnie zmieni z powodu moÂżliwoÂści, jakie juÂż w tej chwili otwiera przed nami radionika.  Do Âłask mogÂą w koĂącu wrĂłciĂŚ nawet szamani  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Urz¹dzenia do biorezonansu mog¹ pracowaÌ zdalnie. WyobraŸmy sobie , ¿e oto pod³¹czamy do komputera elektrody ( metalowe kule ), a komputer, dziêki specjalnej aplikacji ³¹czy siê poprzez internet z gabinetem , gdzie znajduje siê urz¹dzenie do biorezonansu. Nastêpuje autoryzacja i w ci¹gu 30 minut Twój organizm dokonuje samoleczenia.
De facto juÂż to jest praktykowane ( trochĂŞ krypto reklamy poniÂżej, wybaczcie ), tylko w znacznie mniej stechnicyzowanej formie tuÂż po zastosowaniu okreÂślonej terapii.

zacytujĂŞ :
Przy pomocy BICOM CHIP istniej moÂżliwoœÌ zapisania na nim programĂłw terapeutycznych. Daje to szanse przedÂłuÂżenia czasu i dziaÂłania terapii. WynikajÂąca z tego korzyœÌ to rĂłwnieÂż bardziej ustabilizowana praca organizmu. WzĂłr czĂŞstotliwoÂści wygenerowany podczas terapii zostaje zapisany na chipie, wykorzystujÂąc jego wÂłaÂściwoÂści zapamiĂŞtywania drgaĂą elektromagnetycznych (BICOM CHIP jest ferromagnetykiem).     Chip jest wklejony w okragÂły plaster. Zaraz po terapii umieszcza siĂŞ go na ciele pacjenta. Najlepszym punktem jest miejsce pod pĂŞpkiem. BICOM CHIP moÂżna takÂże przykleiĂŚ na te czêœÌ ciaÂła, ktĂłra zostaÂła poddana terapii (np. bolÂący kark, bark, kolano itd.)  Z badaĂą wynika, Âże zapisane informacje nie sÂą pobierane przez organizm pacjenta prze caÂły czas jego noszenia, lecz tylko wtedy gdy organizm ma takÂą potrzebĂŞ. Zatem nie moÂżliwe jest przedawkowanie. Terapie moÂżna zapisywaĂŚ ³¹cznie (caÂły cykl programĂłw). Zapisana informacja pozostaje aktywna maksymalnie do 1 miesiÂąca czasu. Chip moÂże byĂŚ wielokrotnie Âładowany. Jeden chip przypisany jest tylko jednemu pacjentowi (nie moÂżna go uÂżyczaĂŚ innej osobie).

ÂźrĂłdlo : http://biorezonans.szczecin.pl/terapie-zdrowotne

Zatem nie potrzebny nawet internet. Wystarczy raz w miesiÂącu wizyta w gabinecie biorezonansu . Co jeszcze, oprĂłcz zdrowia moÂżna uzyskaĂŚ dziĂŞki radionice ?

Otó¿ w podanym powyÂżej linku zainteresowaÂła mnie TERAPIA ANTYDEPRESYJNA w ktĂłrej aktywizuje  siĂŞ miĂŞdzy innymi,  ..
wytwarzanie endrofiny, wyrĂłwnanie poziomu i poprawienie dziaÂłania  serotoniny, przywrĂłcenie pozytywnych stanĂłw psychicznych ( radoœÌ, zadowolenie z Âżycia). . OdwaÂżnie zadeklarowane !

Jak wiemy endorfina to naturalny narkotyk wytwarzany przez nasz mĂłzg. Czy to oznacza, Âże wystarczy wgraĂŚ program na Bio Chipa i mamy caÂły miesiÂąc legalnego haju  CoÂś?
KtoÂś to musiaÂłby przetestowaĂŚ MrugniĂŞcie

I teraz ktoÂś mĂłgÂłby powiedzieĂŚ, Âże to wszystko wyglÂąda za piĂŞknie , aby mogÂło byĂŚ prawdziwe. Otó¿ jest prawdziwe i skuteczne przynajmniej jeÂśli chodzi o terapiĂŞ antynikotynowÂą.  SprawdziÂłem to osobiÂście.

pozdr
east
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 11, 2011, 23:27:39 »

No wlasnie szukaÂłem Twego postu east,
gdzie pisaÂłeÂś coÂś o "ÂściÂąganiu" sekwencji (medykamentu) na dysk..
jako wizja przyszlosci. (ale to chyba nie to).

ChciaÂłem nawiÂązaĂŚ do tematu
iÂż to juz miewa miejsce..
onegdaj napisaÂłem na FPCH post o nanotechnologii naswietlania lekow, (z ktorÂą experymentowaÂłem)
co znalazÂło kolejnego dnia krzywe odbicie na forum leszka, w ktorym przedstawiono o w spiskowym Âświetle jako rzekome manipulacje koncernow farmaceutycznych. 
Widzac takie akcje..   zastanawiasz sie czy to nastawienia tak blokujÂą percepcjĂŞ komunikatu.

W kaÂżdym razie przykladowe chemiczne placebo moze zawierac skÂładowÂą sekwencji zmiennospinowej,
podobnie jak te ze skÂładnikami.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2011, 23:41:03 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 17, 2011, 09:36:33 »

Badania przeprowadzone przez Agencjê Zaawansowanych Obronnych Projektów Badawczych Departamentu Obrony Stanów Zjednoczonych (DARPA) polegaj¹ce na pod³¹czaniu do g³owy pr¹du o napiêciu 9V przynios³y ciekawe rezultaty. Okazuje siê, ¿e takie lekkie pora¿enie mo¿e znacznie poprawiÌ nasze wyniki we wszystkich praktycznie dziedzinach.

Badanie to polegaÂło na tym, Âże czĂŞÂści z grupy ochotnikĂłw pod³¹czono do gÂłowy elektrody zasilane bateryjkÂą 9V, ktĂłre wysyÂłaÂły do mĂłzgu prÂąd o natĂŞÂżeniu 2 mA. NastĂŞpnie kazano caÂłej grupie graĂŚ w stworzonÂą przez DARPA grĂŞ, na ktĂłrej normalnie szkolÂą siĂŞ ÂżoÂłnierze – DARWARS Ambush! – i porĂłwnano wyniki osĂłb „pod prÂądem” z tymi, ktĂłrych potraktowano tylko placebo.

Okaza³o siê, ¿e ci przez mózgi których naprawdê p³yn¹³ pr¹d mogli pochwaliÌ siê a¿ dwukrotnie lepszymi wynikami.

Technika ta nazwana jest przezczaszkowÂą stymulacjÂą staÂłoprÂądowÂą i obecnie jest stosowana na przykÂład przy rehabilitacji osĂłb, ktĂłre przeszÂły udar mĂłzgu. DziĂŞki niej sÂą oni w stanie na nowo „nauczyĂŚ siĂŞ” pewnych podstawowych czynnoÂści, utraconych w wyniku udaru.

U osĂłb zdrowych z kolei moÂże ona poprawiaĂŚ praktycznie wszystkie moÂżliwoÂści mĂłzgu – poczÂąwszy od percepcji zmysÂłowej, przez kontrolĂŞ ruchĂłw aÂż po moÂżliwoÂści pamiĂŞci.

Jednak wszystkim, ktĂłrzy planujÂą poprawiĂŚ swoje umiejĂŞtnoÂści w Counter Strike odradzamy jej stosowanie bez odpowiedniego nadzoru lekarskiego. Metoda ta nie jest bowiem do koĂąca przetestowana, a w koĂącu mĂłzg jest naszym najcenniejszym organem.

http://www.geekweek.pl/prad-poprawi-nam-mozgi/321901/#more-321901

Coraz wiĂŞcej ÂźrĂłdeÂł potwierdza to, Âże sÂłabe prÂądy wpÂływajÂą na dziaÂłanie naszego organizmu w praktyczny i zauwaÂżalny sposĂłb.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 17, 2011, 10:12:25 »

przypomniaÂło mi to "zabawĂŞ" ze szczeniĂŞcych lat- przykÂładanie 9V-tĂłwki do jĂŞzyka,-
w Âświetle powyÂższego te zamierzchÂłe juÂż podwĂłrkowe wygÂłupy nabierajÂą nowej wymowy..? MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2011, 10:31:14 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 17, 2011, 11:49:52 »

songo kupujemy 9cio voltĂłwki  i wracamy do przeszÂłoÂści MrugniĂŞcie
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #5 : Maj 26, 2011, 16:04:55 »

Na dzieĂą dzisiejszy wiedza i urzÂądzenia w Polsce sÂą maÂło zaawansowane w tej dziedzinie . Sam korzystaÂłem z biorezonansu , owszem blokuje to co siĂŞ mu kaÂże ale powoduje efekt domina , czyli zmienia inne rzeczy ktĂłrych siĂŞ nie chce .
east
Gość
« Odpowiedz #6 : Maj 26, 2011, 16:35:37 »

zodiakus71 a na przykÂład jakie inne rzeczy zmienia ?
MĂłgÂłbyÂś przybliÂżyĂŚ temat  bom ciekaw.
Ja nie zauwaÂżyÂłem po terapii biorezonansem u siebie Âżadnych  negatywnych efektĂłw ubocznych chociaÂż przyznam, Âże skorzystaÂłem wy³¹cznie z terapii antynikotynowej.

Gdyby nawet tak byÂło , Âże powstaje efekt domina , to byĂŚ moÂże jest to - w ostatecznym rozrachunku - korzystny efekt.
Z tego co ja wiem na ten temat to mechaniczne urzÂądzenie /generator prÂądĂłw niskiej czĂŞstotliwoÂści najpierw "skanuje" czĂŞstotliwoÂści charakterystyczne dla konkretnego organizmu oraz  jednoczeÂśnie czĂŞstotliwoœÌ odpowiadajÂącÂą nikotynie ze ÂślinÂą na konkretnym niedopaÂłku papierosa, ktĂłry siĂŞ wÂłaÂśnie spaliÂło i dopiero póŸniej prze³¹cza siĂŞ zwrotnie takie urzÂądzenie na nadawanie w kierunku pacjenta z tym, Âże nikotynowe czĂŞstotliwoÂści ulegajÂą wygaszeniu ( przesuniĂŞcie fazowe czĂŞstotliwoÂści ?) .
Tak czy inaczej mechaniczne urz¹dzenie s³u¿y tylko za skaner i wzmacniacz, a nasz w³asny organizm jest tutaj g³ównodowodz¹cym i decydentem.
Nie wiem jak jest w innych terapiach zdrowotnych. JeÂśli jednak to prawda, Âże prÂąd niskiej czĂŞstotliwoÂści jest dystrybuowany poprzez tzw meridiany odblokowujÂąc stare wĂŞzÂły energetyczne ( nieharmoniczne wĂŞzÂły drgaĂą czĂŞstotliwoÂści ) udraÂżniajÂąc tym samym przepÂływ energii to moÂżliwe, iÂż nastĂŞpujÂą dalsze przemiany niczym efekt domina.

Pytanie zasadnicze polega na tym , czy i dla KOGO jest to dziaÂłanie odbierane jako niekorzystne ?

Pytanie odnosi siĂŞ poÂśrednio do tego z czym utoÂżsamiamy nasze "ja".
Z psychologicznego punktu widzenia palacza zaci¹ganie siê dymem mo¿e byÌ czymœ wspania³ym , zaspokajaj¹cym , a st¹d biorezonans usuwaj¹cy to Ÿród³o przyjemnoœci mo¿e dla umys³u stanowiÌ coœ niepo¿¹danego. Jednak kiedy jesteœmy œwiadomi takich objawów oraz tego ¿e s¹ to reakcje umys³u ,to niepo¿¹dane skutki szybciej mijaj¹ . Jeœli nastêpuj¹ jakieœ inne efekty przemian to równie¿ nale¿a³oby siê im przyjrzeÌ .

NiewÂątpliwie praca z takimi urzÂądzeniami / ze sobÂą , jest czymÂś nowym w Polsce i pewnie odkryjemy, Âże jest wiele  do ulepszenia, ale innej drogi niÂż prĂłbowanie nie widzĂŞ . Niskie czĂŞstotliwoÂści sÂą chyba mniej szkodliwe, o ile w ogĂłle, niÂż chemiczne leki ,ktĂłre wolno zaÂżywaĂŚ tylko na receptĂŞ i pod kontrolÂą lekarza lub farmaceuty ( a i tak sÂą trujÂące). W kaÂżdym razie mamy wybĂłr.
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #7 : Maj 27, 2011, 20:43:54 »

East korzystaÂłem z tej samej terapii czyli antynikotynowej . Zasada pracy tego urzÂądzenia byÂła mi prezentowana , sam teÂż siĂŞ tym interesowaÂłem poniewaÂż jestem elektrykiem wiĂŞc to co zwiÂązane z prÂądem si³¹ rzeczy mnie interesuje . To Âże dziaÂła to fakt . U mnie zlikwidowaÂło g³ód nikotynowy - ale ... - wÂłaÂściwie nie g³ód a pamiĂŞĂŚ o tym czego mĂłj organizm siĂŞ domaga . Sam wiesz Âże nie wolno póŸniej paliĂŚ zapalenie powtĂłrne przypomina organizmowi czego pragnie . Po rezonansie powrĂłciÂła mi alergia , o ile przy paleniu miaÂłem jak¹œ radoœÌ Âżycia to po biorezonansie wszystko jakoÂś mnie mniej cieszyÂło , nieznacznie mniej ale zauwaÂżalnie , dziÂś znĂłw palĂŞ i moÂże kiedyÂś rzucĂŞ ale nie tÂą metodÂą . Biorezonans to zabawa pracÂą ludzkiego mĂłzgu  ktĂłrego obszary sÂą nie do koĂąca poznane a napewno nie sÂą poznane w maÂłych gabimetach prywatnych .
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: