ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 05, 2011, 10:17:02 » |
|
Ledwiem Âślepia otworzyÂła, Ledwiem laptop odpaliÂła, A tu tyle niespodzianek! Tyle serca darowane! DziĂŞki wielkie - moi mili, Za to coÂście mi Âżyczyli, JuÂż mi wiĂŞcej nic nie trzeba, Jeno wina, soli, chleba!  -------------------- Z caÂłego serca jeszcze raz DZIĂKUJĂ! Koliberka zaÂś odpiĂłrujĂŞ I On wie, za co!  Ptak, maÂło co…
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2011, 10:20:30 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwiec 05, 2011, 19:45:07 » |
|
Rajskich przestworzy, ziemskich oraz tych duchowych dla super ptaka od acentaura
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwiec 05, 2011, 21:23:33 » |
|
Ptaki to sÂą takie cudaki, maja piĂłra, dzioby, szpony, majÂą czasem brzuch zielony, majÂą oczka bystre, czarne, i spiewajÂą czasem Âładnie. A ja lubie te cudaki, wrĂłble, kosy, wilgi, szpaki. gdyby ptaszki nie ĂŚwierkaÂły, to Âświat byÂłby niedoskonaÂły.  DuÂżo, duÂżo zdrĂłwka 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 05, 2011, 21:59:36 » |
|
Ace, Janusz serdecznie dziĂŞkujĂŞ.  Ptak – cudak 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czerwiec 05, 2011, 22:25:05 » |
|
OdpiĂłrowaĂŚ koliberka? zostanie jeno golizna niewielka  lecz za co okrutna ta kara ach, nie dajcie wcale temu wiary... wszak Ptak setnie siĂŞ bawiÂł tym razem nie kÂłapaniem dziobem, ale taĂącem niejednego zbawiÂł...  i jakÂże piĂłrka swe ukÂładaÂł wdziĂŞcznie koliberek myÂślaÂł - Âże z dumy pĂŞknie! furorĂŞ Ptak zrobiÂł - nie jeden zaÂś cholewki smaliÂł i siĂŞ ku niemu sposobiÂł... do biaÂłego rana, uczta trwaÂła wielka biesiada Ptaka Wielkiego i maÂłego koliberka.  Ps.  weÂź ty Ptaka w rewiry niebieskie (blue s) miast podziĂŞki - Âżycia masz teraz niewdziĂŞczne i pieskie 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:01:22 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwiec 05, 2011, 22:48:13 » |
|
Miliard gwiazd na czarnym niebie Swoim blaskiem onieœmiela. W tej poœwiacie mam dla Ciebie Kilka s³ów od przyjaciela. B¹dŸ nam zawsze Supernow¹, Nie zostawiaj nas w rozterce, I to co pomyœlisz g³ow¹ Niechaj czuje Twoje serce. Niech Ciê wiedzie moc Mi³oœci, Nie opuszcza przekonanie, ¯e co w sercu Twym zagoœci, To wypowie Twoje zdanie. A gdy ktoœ tu zadrwi z Ptaszka Temu w gêbê - a mnie flaszka  Wszystkiego najlepszego na koniec (?) dnia urodzin! 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #56 : Czerwiec 05, 2011, 23:17:29 » |
|
JuÂże mi piĂłra za dobre serce oberwaĂŚ majÂą  teraz niejako drwinÂą siĂŞ zasÂłaniajÂą by gĂŞbĂŞ koliberkowi obiĂŚ -  Âże teÂż tak Âłatwo siĂŞ na to zdobyĂŚ! Nie ma tu drwiny, ni Âżadnej przewiny najlepszego co mĂłgÂł w Dniu Urodzin koliberek Ptakowi darowaÂł - i dobre z nim chwile radoÂśnie smakowaÂł za co Âłeb mu myjÂą, nie pojmuje wcale i czyÂż nie moÂżna z tego oszaleĂŚ?  Intencje zna on dobrze wÂłasne - wiĂŞc za Âżyczenia dla Ptaka najlepsze nie ma co tu pokutowaĂŚ pojmie to jednak umysÂł, ciut wiĂŞcej niÂż ciasny! Ptakowi raz jeszcze narodzenia takiego koliberek Âżyczy co to na koncercie wspaniaÂłym byÂł a nie jak pies na za krĂłtkiej smyczy 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:03:10 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #57 : Czerwiec 05, 2011, 23:17:31 » |
|
O¿esz, koliberku ma³y! Piszesz same dyrdyma³y! Wieœci g³osisz nieprawdziwe, Czy to wszystko jest uczciwe? Za te plotki tu g³oszone Bêdziesz z piór ogo³ocony! Potem z go³ym ju¿ kuperkiem, Bêdziesz lata³ w œwiecie wielkim!  --------------------- Krzysiu, przyjacielu ptaszka, Ju¿ nale¿y Ci siê flaszka! Mimo, ¿e to œwiêta koniec Buteleczkê wrêczy goniec.  A mnie nêci ju¿ poduszka, Zatem pêdzê wprost do ³ó¿ka. 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #58 : Czerwiec 05, 2011, 23:19:05 » |
|
Ptakowi raz jeszcze, wczorajszy powiew: Cree - Wszystko co mam dla ciebie, oczywiÂście z Sebastianem Riedlem...http://www.youtube.com/watch?v=NfXfVy17qdQ&feature=related  ano, bo prawda jest taka nie byÂło Âżadnego wczoraj spotkania koliberka i Wielkiego Ptaka... wyobraÂźni to wszystko zaczyn i takie tam ptasie dyrdymaÂłki Ptak wieczĂłr grzecznie spĂŞdziÂł w domu sam a nie gdzieÂś tam z koliberkiem po Âświecie gnaÂł... plotka, plotka to jest wielka, co przed chwilÂą wyszÂło z ust nierozwaÂżnego urwipoÂłcia, wisusa i przechery koliberka.  a Krzysiowi za to aÂż dwie butelki miast gĂŞby dostanie w zamian dziobek i to bardzo, bardzo niewielki. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:04:39 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #59 : Czerwiec 05, 2011, 23:55:11 » |
|
Koliberku, wdziĂŞczna Ci jestem za zabranie mnie na koncert, bawiÂłam siĂŞ Âświetnie i o tym wiesz. Ale dlaczego czasami odbierasz sÂłowa innych tak osobiÂście? PrzecieÂż wiesz, Âże wierszydÂła klepidÂła (jak je nazywasz) majÂą swojÂą dynamikĂŞ i nie naleÂży ich czytaĂŚ wprost, ani dosÂłownie. NaprawdĂŞ, nie widzĂŞ Âżadnych zÂłych intencji w sÂłowach Krzysia, ani inklinacji w Twoim kierunku. No i wiem, Âże poczucia humoru Ci nie brakuje. WiĂŞc czyja i w czym wina, Âże posmutniaÂła Ci mina? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 00:15:52 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #60 : Czerwiec 06, 2011, 01:00:48 » |
|
Aha...czyli wszystko odbylo sie OK,i tak powinno byc.. a ja,nieptak,skorzystalem z tego i uraczam sie blues'em Cree - Wszystko co mam dla Ciebie.Dzieki Wam,PTAKI. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #61 : Czerwiec 06, 2011, 09:12:27 » |
|
dwie noce zamiast d¿emu, szalony jam snu trzy godziny nastêpnie dzieù ca³y, do nocy póŸnej na dzia³ce wielki wysi³ek oto braku konceptu i niew³aœciwej miny jak widaÌ, s¹ przyczyny...  Ps. Ta...bardzo by³o o kej! By³oby lepiej o wiele jednak gdyby do nas na koncerty, inny jeszcze przylecia³ tutaj zza oceanu wielkiego, przyjazny nam wielce, nie ptak! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:47:28 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : Czerwiec 06, 2011, 09:47:10 » |
|
Ps. Ta...bardzo byÂło o kej! By byÂło lepiej o wiele jednak gdyby do nas na koncerty, inny jeszcze przyleciaÂł tutaj
zza oceanu wielkiego, przyjazny nam wielce nie ptak! Przylotu Âżyczmy Kahunie zatem, GdyÂż zza oceanu jest naszym bratem, I niech nam zagra na swej gitarze, Wszystkim od razu rozjaÂśniÂą siĂŞ twarze!  PozdrĂłwka dla nieptaka. 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #63 : Czerwiec 07, 2011, 19:30:48 » |
|
Oj przyleciec by sie chcialo Ale checi to za malo Duzym ptakiem do Warszawy Lecz moj budzet wciaz dziurawy..
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #64 : Czerwiec 07, 2011, 19:55:39 » |
|
Oj przyleciec by sie chcialo Ale checi to za malo Duzym ptakiem do Warszawy Lecz moj budzet wciaz dziurawy.. Zatem skrzykniem wszystkie ptaki I te duÂże i te maÂłe Niech na skrzydÂłach swych przeniosÂą Twoje bardzo mĂŞskie ciaÂło  A my tu juÂż powitamy Chlebem solÂą powidÂłami SÂłuchaĂŚ bĂŞdziem Twej muzyki PisaĂŚ o tym teÂż wierszyki A gdy znudzisz siĂŞ juÂż nami Do Amerki znĂłw skrzydÂłami…  ---------------------------- Dalej zabrakÂło mi rymĂłw, wiĂŞc sam sobie doÂśpiewaj. Najlepiej w rytmie blues`a...  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #65 : Czerwiec 15, 2011, 09:53:06 » |
|
JANIE,Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Urodzin!  Niech Ci siê cudnie spe³nia ka¿da chwila Twego ¿ycia, wedle osobistego zamys³u. I niech mi³oœÌ nigdy nie opuszcza Twego serca. Z najserdeczniejszymi ¿yczeniami, ptak 
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #66 : Czerwiec 15, 2011, 12:00:21 » |
|
Witaj Janie!
Z bukietem roz nie moge przyjsc, by zlozyc Ci zyczenia, wiec wyzywam los i prosze go, by spelnil Twe marzenia.
Z okazji urodzin, skladam Ci najlepsze zyczenia i pieknego dnia z Twoimi najblizszymi.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #67 : Czerwiec 15, 2011, 12:16:55 » |
|
I ja dolaczam sie do tych zyczen. Wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lipiec 27, 2011, 03:31:59 » |
|
Drogi Janie: Snów sadem pachn¹cych, myœli lekkich jak motyle, i uœmiechu w g³êbi duszy, na przekór pokrêconemu œwiatu. Elzbieta
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #70 : Wrzesień 30, 2011, 13:33:12 » |
|
Przy³¹czam siê bowiem ¿ycie bez naszych cudnych facetów by³o by puste! http://www.youtube.com/watch?v=jNrfHcPdQO4&feature=relatedBuziaczki moi mili. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2011, 13:36:53 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #71 : Wrzesień 30, 2011, 14:24:10 » |
|
..fajnie, Âże jest coÂś takiego- jak dzieĂą "chÂłopa",- no i tylko Grabarczyk dostaje kwiaty 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #72 : Wrzesień 30, 2011, 15:25:17 » |
|
Serdeczne zyczenia w dniu "Chlopaka" radosci z przeslicznej zlotej jesieni dolanczam dla wszystkich naszych chlopcow ta piosenke: http://www.myvideo.ch/watch/7957791Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #73 : Wrzesień 30, 2011, 22:59:22 » |
|
W imieniu wszystkich chÂłopakĂłw, na chwilĂŞ przed koĂącem tego miÂłego dnia, serdecznie dziĂŞkujĂŞ wszystkim dziewczynom za pamiĂŞĂŚ i miÂłe Âżyczenia. Rozumiem, Âże goÂździki i rajstopy dotrÂą do nas pocztÂą. JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ :-) Siemanko dziewuchy! 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #74 : Październik 01, 2011, 10:08:52 » |
|
"Gdzie sa te chlopy"...tak spiewala kiedys jedna "baba", a bylo jej sporo(D.Rin),tej baby.W zasadzie baby niewiele roznia sie od chlopow,bo od swieta sa slodkie jak miod,a na codzien zachowuja sie jak osy.Lubie miod,wiec dzieki serdeczne za zyczenia i slodkosci.Dziewczyny,badzcie dla nas dobre nie tylko na wiosne i nie tylko od swieta. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|