Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 11, 2025, 21:27:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Kim jest osoba podajÂąca siĂŞ za En-Ki?  (Przeczytany 1219 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« : Lipiec 10, 2011, 22:43:21 »

ZnalazÂłam kilka "zadziwiajÂących" fragmentĂłw na ktĂłre chciaÂłam Wam zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ.

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5646.0

"..... To nie bĂŞdzie tylko przekaz, to bĂŞdzie sesja uzdrawiajÂąca dla was, abyÂście wiedzieli jak macie pracowaĂŚ z Istotami ÂŚwiatÂła, ktĂłre sÂą dla was, ktĂłre was bardzo kochajÂą i chcÂą wam pomĂłc. ProszĂŞ abyÂście wszyscy na poczÂątek skupili siĂŞ na swoich stopach.

Tyle, ile was jest tutaj na widowni, tyle jest istot - razy dziesiĂŞĂŚ. Te istoty zakÂładajÂą wam poduszki na wasze nó¿ki, ciepÂłe „paputki energetyczne”. Przez ca³¹ sesjĂŞ ta energia bĂŞdzie wchodziĂŚ przez wasze stopy do waszego organizmu. BĂŞdziecie czuĂŚ bardzo duÂże ciepÂło, „mrĂłwki”, ale to jest bardzo przyjemne uczucie, przyznacie póŸniej. PrzyszliÂście tutaj po to, aby pomĂłc sobie i planecie Ziemia, dlatego Matka Ziemia ofiaruje wam miÂłoœÌ, ÂświatÂło i przyjmujcie przez wasze nó¿ki, tÂą energiĂŞ – przyjemne uczucie… A teraz ja, Samuel usiÂądĂŞ sobie na schodach, na widowni i bĂŞdĂŞ was obserwowaÂł z miÂłoÂściÂą......"

Bardzo wymowne sÂą te stwierdzenia  utwierdzajÂące fakt iÂż to Matka Ziemia a nie Âżaden Samuel -Enki obdarowuje energiÂą ludzi bĂŞdÂących na sesji w Teatrze Roma po³¹czonego bezpoÂśrednio z BiaÂłym Czakramem Warszawskim ( pisaÂłam o tym juÂż dosyĂŚ dawno opisujÂąc PaÂłac Kultury)  , tak , bo energia idzie z czakramu , ktĂłry jest bardzo g³êboko pod ziemiÂą.
Zatem zgadza siĂŞ pÂłynie i jest wÂłaÂśnie w ten sposĂłb odczuwalny , przez ciepÂło i mrowienie w stopach.
Jednak wcale nie trzeba iœÌ do Teatru Roma by to poczuĂŚ , wystarczy stan¹Ì na Placu Defilad na wysokoÂści Po³¹czenia "Warsa i Sawy" bowiem tam  siĂŞ czuje energiĂŞ czakramu najbardziej.

No có¿ jak siê niczym nie dysponuje a trzeba czymœ ludzi zwieœÌ? To siê wykorzystuje energiê miejsca , a naiwni i tak uwierz¹ , no bo przecie¿ czuj¹....... Uœmiech Uœmiech Uœmiech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: