ZnalazÂłam kilka "zadziwiajÂących" fragmentĂłw na ktĂłre chciaÂłam Wam zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5646.0"..... To nie bĂŞdzie tylko przekaz, to bĂŞdzie sesja uzdrawiajÂąca dla was, abyÂście wiedzieli jak macie pracowaĂŚ z Istotami ÂŚwiatÂła, ktĂłre sÂą dla was, ktĂłre was bardzo kochajÂą i chcÂą wam pomĂłc. ProszĂŞ abyÂście wszyscy na poczÂątek skupili siĂŞ na swoich stopach.
Tyle, ile was jest tutaj na widowni, tyle jest istot - razy dziesiĂŞĂŚ. Te istoty zakÂładajÂą wam poduszki na wasze nó¿ki, ciepÂłe „paputki
energetyczne”. Przez ca³¹ sesjĂŞ ta energia bĂŞdzie wchodziĂŚ przez wasze stopy do waszego organizmu. BĂŞdziecie czuĂŚ bardzo duÂże ciepÂło, „mrĂłwki”, ale to jest bardzo przyjemne uczucie, przyznacie póŸniej. PrzyszliÂście tutaj po to, aby pomĂłc sobie i planecie Ziemia, dlatego Matka Ziemia ofiaruje wam miÂłoœÌ, ÂświatÂło i przyjmujcie przez wasze nó¿ki, tÂą energiĂŞ – przyjemne uczucie… A teraz ja, Samuel usiÂądĂŞ sobie na schodach, na widowni i bĂŞdĂŞ was obserwowaÂł z miÂłoÂściÂą......"
Bardzo wymowne sÂą te stwierdzenia utwierdzajÂące fakt iÂż to
Matka Ziemia a nie ¿aden Samuel -Enki obdarowuje energi¹ ludzi bêd¹cych na sesji w Teatrze Roma po³¹czonego bezpoœrednio z Bia³ym Czakramem Warszawskim ( pisa³am o tym ju¿ dosyÌ dawno opisuj¹c Pa³ac Kultury) , tak , bo energia idzie z czakramu , który jest bardzo g³êboko pod ziemi¹.
Zatem zgadza siĂŞ pÂłynie i jest wÂłaÂśnie w ten sposĂłb odczuwalny , przez ciepÂło i mrowienie w stopach.
Jednak wcale nie trzeba iœÌ do Teatru Roma by to poczuÌ , wystarczy stan¹Ì na Placu Defilad na wysokoœci Po³¹czenia "Warsa i Sawy" bowiem tam siê czuje energiê czakramu najbardziej.
No có¿ jak siê niczym nie dysponuje a trzeba czymœ ludzi zwieœÌ? To siê wykorzystuje energiê miejsca , a naiwni i tak uwierz¹ , no bo przecie¿ czuj¹.......