KapÂłan 718
Gość
|
 |
« : Luty 21, 2012, 18:47:59 » |
|
znalezione ca³kiem "przypadkiem", podczas œwiadomej medytacji "œwiat³a" - nie bêdê tego komentowa³, animacja mówi sama za siebie, wiêcej ni¿ 718 s³ów! 2012: STAROEGIPSKIE POWI¥ZANIE http://www.youtube.com/watch?v=eOWF7hiTWbA&feature=sharejak siê w¹tek rozwinie to mo¿e coœ napiszê wiêcej z moich przemyœleù, a i pamiêtajmy, ¿e symbol ankh siêga czasów pre-dynastycznych - tysi¹ce lat temu  Kap³an 718
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2012, 18:50:06 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 21, 2012, 19:43:12 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2012, 19:45:35 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 21, 2012, 20:35:31 » |
|
Hehe: 1. tÂą metodÂą moÂżna "udowodniĂŚ" wiele innych dat 2. i niestety u ÂŻydĂłw po przysÂłowiowych "ptokach" bo u nich rok 2012 byÂł juÂż bardzo dawno temu 3. a u MuzuÂłmanĂłw jeszcze sporo do niego brakuje 4. wychodzi na to, Âże to jest specjalnie dla... chrzeÂścijan :] 5. ciekawe skÂąd tysiÂące lat p.n.e. wiedzieli kiedy bĂŞdziemy "zerowaĂŚ" naliczanie czasu :]
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 21, 2012, 20:43:44 » |
|
Jezeli te informacje sa naprawde od Boga, to wszystko jest jasne, czas nie gra zadnej roli.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 21, 2012, 21:31:15 » |
|
artqa ignorancjĂŞ ignorujĂŞ... udowodnij wiĂŞc coÂś innego... no wÂłaÂśnie! tak Rafaela, ale ja bym zdecydowanie dodaÂł -Ăłw, czyli BogĂłw, religia staroÂżytnych Egipcjan nie byÂła monoteistyczna, to dopiero za czasĂłw Echnatona siĂŞ staÂło... uwaÂżam, Âże to jeden z wielu przekazĂłw jaki dostaliÂśmy "na poczÂątku", uaktywniÂło siĂŞ i ujawniÂło w roku 2012 - proste  zacznĂŞ wiĂŞc dyskusjĂŞ - ANKH oznacza Âżycie, poszukam dokÂładniejszych informacji - co nam to mĂłwi, symbol ÂŻYCIA w roku 2012? a czego siĂŞ obawiamy? globalnego kataklizmu = Âśmierci... niech to da do myÂślenia ciÂągle sceptycznym ludziom KapÂłan 718
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2012, 21:33:27 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 21, 2012, 21:50:14 » |
|
Wchodzimy tu ponownie w temat dÂźwiĂŞku i ÂświatÂła >>. RĂłwnieÂż stawiam na dÂźwiĂŞk.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 21, 2012, 22:38:41 » |
|
zapoznaÂłem siĂŞ uwaÂżnie z CAÂŁYM tematem i nie rozumiem drogi Darku gdzie tu w tym temacie widzisz nawiÂązanie do dÂźwiĂŞku bÂądÂź ÂświatÂła?  ja osobiÂście stawiam na ÂŻYCIE, w sensie absolutnym, pierwotnym, jako DAR [tutaj kaÂżdy coÂś sobie wstawi zgodnie z wÂłasnÂą religiÂą i przekonaniem] 718
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 22, 2012, 13:34:18 » |
|
kapÂłan 718 - reinkarnacja twojej bytnoÂści czy tania podrĂłba?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 22, 2012, 18:42:29 » |
|
zapoznaÂłem siĂŞ uwaÂżnie z CAÂŁYM tematem i nie rozumiem drogi Darku gdzie tu w tym temacie widzisz nawiÂązanie do dÂźwiĂŞku bÂądÂź ÂświatÂła?  Symbol ankh jest symbolem dÂźwiĂŞku, wibracji - tak mi siĂŞ kojarzy przynajmniej, stÂąd to skojarzenie  , a filmu jeszcze nie widziaÂłem, bo mam chwilowe problemy z kompem. O Âświetle wspomniaÂłem w kontekÂście tematu, na ktĂłry wskazaÂłem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2012, 18:44:25 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 08, 2012, 21:53:19 » |
|
W zeszlym tygodniu bylam na wystawie "TUTANCHAMUN" - jego grob i skarby ktore byly znalezione w jego grobie w momecie znalezienia tego grobu. Byl to jedyny grob, ktory nie byl splondrowany, zostal znaleziony nie naruszony. Wystawa ta jest juz kilka miesiecy we Frankfurcie nad Menem. Zezwolono robic zdjecia, ale bez lampy blyskowej . Nie wszystko mozna bylo fotografowac wlasnie z powodu braku swiatla. Zdjecia sa bez opisu, mozliwosc ogladania wystawy byla tylko 1 godzina. Zycze milego ogladania. Rafaela http://pl.netlog.com/matusiakrafaela/photo/
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2012, 21:53:42 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 09, 2012, 00:05:31 » |
|
W zeszlym tygodniu bylam na wystawie "TUTANCHAMUN" - jego grob i skarby ktore byly znalezione w jego grobie w momecie znalezienia tego grobu. Byl to jedyny grob, ktory nie byl splondrowany, zostal znaleziony nie naruszony. Wystawa ta jest juz kilka miesiecy we Frankfurcie nad Menem. Zezwolono robic zdjecia, ale bez lampy blyskowej . Nie wszystko mozna bylo fotografowac wlasnie z powodu braku swiatla. Zdjecia sa bez opisu, mozliwosc ogladania wystawy byla tylko 1 godzina. Zycze milego ogladania. Rafaela http://pl.netlog.com/matusiakrafaela/photo/JuÂż oglÂądaÂłam :)wspaniaÂłe zdjĂŞcia i wspaniaÂłe skarby Rafaelo 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|