Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 22, 2025, 19:48:36

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Strefa tajemnic  (Przeczytany 24577 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Betti
Gość
« : Grudzień 09, 2008, 18:26:56 »

Ogladaliscie moze trzeci odcinek strefy tajemnic o czakramie wawelskim? Dlaczego dyrekcje neguje jego istnienie? CoÂś
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 09, 2008, 19:36:38 »

oglÂądaÂłem ; jak ktoÂś nie oglÂądaÂł to w necie juÂż jest
Heh jest lepsze pytanie: skoro nic tam nie ma to czemu drzwi s¹ nom stop zamkniête , wokó³ s¹ kamery , pilnuj¹ ochroniarze i strszy siê tabliczkami ¿e to niezgodnê z wiar¹ chrzeœcijaùska ( a co ma jedno do drugiego to nie wiem )
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #2 : Grudzień 09, 2008, 22:20:26 »

Ot, taka maÂła obÂłuda.  ZÂły
Czy to coœ nowego? Cool Wiêc có¿ w tym dziwnego? Coœ Du¿y uœmiech Z³y
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #3 : Grudzień 09, 2008, 23:53:09 »

Ludzie i tak tam stoj¹,bed¹ stali i ja tez !! Jak juz pisa³am tu na forum,to moje ulubione miejsce ,tam do³adowywujê siê i rozmyslam.Czuje siê tam moc wszechœwiata,wibracje,jak¹œ têsknotê za minionym.To niesamowite miejsce !!! ale mo¿e to ja tak odczuwam.Teraz nie mam czasu,ale napewno bede w drugi dzieù œwi¹t w czakramie Uœmiech

Betti   UÂśmiech
byÂłaÂś kiedyÂś na Wawelu w tym miejscu? JeÂżeli nie to ,powiem ci Âże ludzie opierajÂą siĂŞ o ÂścianĂŞ i w tym miejscu jest brudna,oraz odÂłupujÂą elewacjĂŞ.MyslÂą Âże jak przytulÂą siĂŞ do Âścianylub wezmÂą kawaÂłek, to energia lepiej zadziaÂła.Nie wiedzÂą Âże to nie Âściana ma promieniowanie kosmiczne,ale miejsce.Czakram Wawelski ma oddziaÂłowywanie w promieniu 3km,ale najwiĂŞksze jest w Kaplicy ÂŚw. Gareona,ktĂłra niestety jest od kilku lat niedostĂŞpna dla turystĂłw.Dlatego ludzie stojÂą wzdÂłuÂż jej Âściany.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2008, 00:02:58 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Betti
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 10, 2008, 10:53:58 »

Bylam dawno temu ,ale nie w tym miejscu, musze sie jednak wybrac w przyszlym roku, bo w tym juz nie zdaze, przebywam aktualnie zagranica.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #5 : Grudzień 10, 2008, 15:39:21 »

myœlê, ¿e to na temat, naukowcy bêd¹ negowaÌ istnienie Wielkiego Labiryntu dopóki jakiœ nie wpadnie do œrodka i nie po³amie sobie FIZYCZNIE nogi i bêd¹ negowaÌ istnienie kamiennych tablic z przekazem dla ludzkoœci dopóki jakiœ naukowiec nie rozbijê sobie ³ba o nie - tacy s¹ naukowcy i dlatego wiêkszoœÌ odkryÌ jest utajniania przez rz¹dy - w Polsce jest tak samo, niestety Smutny dla niektórych strefa tejemnic to TABU i siê o tym nie mówi nawet!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2008, 15:39:47 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Septerra
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 10, 2008, 21:56:34 »

naukowcy będą negować istnienie Wielkiego Labiryntu dopóki jakiś nie wpadnie do środka i nie połamie sobie FIZYCZNIE nogi
Moim zdaniem to dobrze, bo mielibyśmy masę pseudoodkryć. Teorie są fajne ale to tylko teorie, nauka wartościowa staje się wtedy, gdy właśnie połamiemy sobie o nią... Cośtam.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2008, 21:57:09 wysłane przez Septerra » Zapisane
RutkoÂś
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 11, 2008, 07:43:56 »

Problem Septerra tylko wtedy, gdy kpi siê i drwi z ludzi upubliczniaj¹cy pewne odkrycia, by za kilka kilknaœcie lat przyznaÌ, ¿e jest to mo¿liwe, a za kolejne ¿e jest to faktem. Na pocz¹tku sprowadza siê osobe do roli chorego psychicznie, by póŸniej cynicznie "og³aszaÌ œwiatu jedynie s³uszn¹ prawdê" - vide globalne ocieplenie. A Ty czytasz te doniesienia i mówisz: "Hej to ju¿ wiem od ...... lat"
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #8 : Grudzień 11, 2008, 21:35:38 »

StÂąd mamy tylu poÂśmiertnie uznanych za oÂświeconych, za Âżycia uznawanych za pomylonych.
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #9 : Grudzień 21, 2008, 18:28:15 »

Przypominam Âże dzisiaj o 19:30 kolejny odcinek Strefy Tajemnic
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #10 : Grudzień 21, 2008, 20:35:32 »

kolejny odcinek Strefy Tajemnic za nami - tym razem o reinkarnacji
I jakie refleksje po filmiku ??
betley
Gość
« Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2008, 22:06:13 »

Wszystkim którzy ogl¹dali dzisiejszy odcinek Sfery tajemnic i chc¹ pog³êbiÌ wiedzê na temat inkarnacji i nie tylko polecam ksi¹¿kê Jana van Helsinga "Rozmowy ze œmierci¹".

Pozdrawiam i ÂżyczĂŞ radosnych ÂświÂąt.  UÂśmiech       
sharki_vip
Gość
« Odpowiedz #12 : Grudzień 22, 2008, 10:03:40 »

Chanell, w ktĂłrym miejscu na wawelu jest to miejsce, bardzo chĂŞtnie siĂŞ tam wybiorĂŞ. Mieszkam w Krk od prawie roku i nawet o tym nie sÂłyszaÂłem.
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 22, 2008, 10:34:40 »

Chanell, w którym miejscu na wawelu jest to miejsce, bardzo chętnie się tam wybiorę. Mieszkam w Krk od prawie roku i nawet o tym nie słyszałem.

Co prawda Chanell nie jestem ale odpowiedz znam - to miejsce to Kaplica Św.Gareona
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2008, 10:35:07 wysłane przez Cysio91 » Zapisane
sharki_vip
Gość
« Odpowiedz #14 : Grudzień 22, 2008, 13:29:31 »

DziĂŞki wielkie:), bĂŞdĂŞ musiaÂł siĂŞ tam koniecznie wybraĂŚ, ale to pewnie dopiero po ÂŚwiĂŞtach.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #15 : Grudzień 22, 2008, 21:08:21 »

Chanell, w ktĂłrym miejscu na wawelu jest to miejsce, bardzo chĂŞtnie siĂŞ tam wybiorĂŞ. Mieszkam w Krk od prawie roku i nawet o tym nie sÂłyszaÂłem.

Co prawda Chanell nie jestem ale odpowiedz znam - to miejsce to Kaplica ÂŚw.Gareona

Brawo Cysio UÂśmiech  jestem ciekawa czy po tym opisie trafiÂłbyÂś do niej CoÂś

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #16 : Grudzień 23, 2008, 21:58:29 »

Co prawda Chanell nie jestem ale odpowiedz znam - to miejsce to Kaplica ÂŚw.Gareona

Brawo Cysio UÂśmiech  jestem ciekawa czy po tym opisie trafiÂłbyÂś do niej CoÂś

Ironiczny komentarza ale có¿..... ja z Krakowa nie jestem wiĂŞc nie wiem ale Krakowianin powinien wiedzieĂŚ tak jak ja gdzie jest PaÂłac Branickich , Planty  czy Katedra BiaÂłostocka

Jak juÂż co to bym polecaÂł obejrzenie filmiku w necie ,,Strefa Tajemnic'' o czakramie a tam pokazane jes gdzie to bo krĂŞcili wiĂŞc wtedy nie powinno byĂŚ problemu
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #17 : Grudzień 24, 2008, 10:29:01 »

KrakĂłw to piĂŞkne miasto. UÂśmiech
O czakramie i wzgĂłrzu wawelskim w poniÂższych linkach.
http://www.krakow4u.pl/wawel/
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=zamek+kr%C3%B3lewski+na+wawelu&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=5&ct=title
http://www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/13_2001/articles/czakram.html
http://www.gwiazdy.com.pl/12_01/4.html
Pozdrawiam. Janusz UÂśmiech
kam3leon
Gość
« Odpowiedz #18 : Grudzień 25, 2008, 00:48:38 »

Czy mĂłgÂłby ktoÂś umiejscowiĂŚ kaplice Âśw. Gareona na tej mapce ? http://www.krakow.pl/turystyka/wawel/
Thotal
Gość
« Odpowiedz #19 : Grudzień 25, 2008, 02:33:03 »

Wchodzisz g³ówn¹ bram¹ na dziedziniec zamkowy i od razu kierujesz siê w lewo, wzd³ó¿ kolumnady, wprost na drzwi, przed którymi znajduj¹ siê dwa stopnie schodów. Zawsze stoj¹ tam nieruchomo "wtajemniczeni", a wszyscy inni patrz¹ nie wiedz¹c o co chodzi z tymi "niruchomymi niemowami" Uœmiech

PatrzÂąc na mapkĂŞ, to punkt o ktĂłrym piszĂŞ znajduje siĂŞ pomiĂŞdzy cyfrÂą "3" a "1".
Kaplica Gerona jest niedostĂŞpna, ale miejsce o ktĂłrym piszĂŞ jest zawsze oblegane, znajdziecie je napewno.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #20 : Grudzień 25, 2008, 15:57:05 »

W poniÂższym artykule pt. ''Wawel - dar bogĂłw'',jest zdjĂŞcie przedstawiajÂące dziedziniec
zamkowy oraz ludzi przytulonych do Âściany, za ktĂłrÂą znajduje siĂŞ zejÂście do
kaplicy Gereona.
http://www.gwiazdy.com.pl/5_99/22.htm miejsce mocy

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_%C5%9Bw._Gereona_na_Wawelu
http://www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/14_2001/articles/czakram_cz2.html druga czêœÌ
artykuÂłu ''Czakram na Wawelu
komandos040
Gość
« Odpowiedz #21 : Grudzień 25, 2008, 17:50:10 »

KiedyÂś oglÂądaÂłem ciÂągle StrefĂŞ 11.
Teraz zauwaÂżyÂłem tego samego redaktora, prowadzÂącego "StrefĂŞ Tajemnic", i bardzo dobrze.UÂśmiech
Czekam na kolejny odcinek "Strefy", a tu juÂż 28.12.UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #22 : Grudzień 26, 2008, 15:37:20 »

Janusz UÂśmiech te linki ktĂłre podaÂłeÂś i to co napisaÂłeÂś jest doskonaÂłe !!! DziĂŞkujĂŞ ci za to  Buziak Nic dodaĂŚ nic uj¹Ì. MoÂże zorganizujemy spotkanie forumowiczĂłw na Wawelu wÂłaÂśnie w czakramie? Moglibysmy podyskutowac na Âżywo i doÂładowaĂŚ akumulatory Zawstydzony
Pozdrawiam krakowianka UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #23 : Grudzień 26, 2008, 19:29:09 »

Witaj Chanell UÂśmiech
DoskonaÂłe sÂą zdjĂŞcia Zamku KrĂłlewskiego, robione wczesnym Âświtem przez PawÂła Krzana.
Musi on byĂŚ napewno zakochanym w tym miejscu krakowianinem.
Tym ktĂłrzy chcÂą odczuĂŚ dziaÂłanie wibracyjne czakramu wawelskiego,polecam specjalne
wydanie ''Muzycznych WitraÂży'' Andrzeja Nikodemowicza z przepiĂŞknÂą muzykÂą Jacka
GaÂłuszki.TytuÂł tej pÂłyty to ''Czakram Wawelski - przebudzenie ÂśpiÂącego rycerza''.
Jest na niej zamieszczona historia czakramu,oraz opis tego miejsca i przeÂżycia osoby,
która bezpoœrednio przebywa³a w jego samym centrum.Ca³oœÌ ilustrowana muzyk¹
wyprzedzajÂącÂą epokĂŞ.PÂłyta jest czĂŞsto sprzedawana na spotkaniach z parapsychologiÂą.
CzĂŞsto jÂą puszczam w celu wyciszenia i uspokojenia.PoniÂżej prezentacja.
http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=37730
PomysÂł spotkania forumowiczĂłw jest bardzo ciekawy.Co sÂądzÂą na ten temat inni ?
Pozdrawiam, miÂłoÂśnik Krakowa z WrocÂławia. UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #24 : Grudzień 26, 2008, 20:36:10 »

Dzisiaj o 8 godz 18 Venus otworzyla nam Brame Gwiazdy. Weszlismy wcykl oktawy , ktora laczy nas z galaktycznym tchnieniem Stworcy, z Jego wibracyjna fala swiatla i dzwieku. Wiem tyle. Moze ktos wie wiecej?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: