Laguna__
Gość
|
 |
« : Grudzień 08, 2008, 16:58:37 » |
|
Laguna z czego wybrn¹ bo nie zrozumia³em??? Samuel ma inne oblicze ni¿ wiêkszoœÌ forumowiczów myœli - lepsze!
Witaj Kap³an 718 Myœlê, i¿ Kiara sporo na temat napisa³a, s¹ równie¿ moje przekazy , nie wszystkie ujawniam, zatem Kap³anie jestem na bierz¹co w temacie.. A na temat czy Samuel myœli lepiej . nie bêde siê wypowiadaÌ , bo nie ma to ¿adnego znaczenia i Wy dobrze o tym wiecie .. Ka¿dy z Nas otrzyma³ " woln¹ wolê " - aby dokonywac wyborów,ka¿dy z Nas jest po to na ziemi , aby zebraÌ niezbêde doœwiadczenia , aby wzbogaciÌ ducha, udoskonaliÌ . Kult BOGA absolutnego , który ¿¹da pokory (ENKI) , to stareotyp ograniczenia ludzkiej wolnoœci ,która zosta³a Nam odebrana , Starym Bogom mówimy NIE , bo nie s¹ Oni doskonali , bo nie chcemy byÌ manipulowani i ograniczani - czas min¹³ , dziêkujemy WAM BOGOWIE ¯¥DNI POKORY , ALE MAMY TYLKO JEDN¥ POKORà WOBEC WIEDZY I WOLNOŒCI JAKA BY£A NAM DAWNO DANAZach³ysn¹³eœ siê Kap³anie swoimi odkryciami kabalistycznymi i chcesz byÌ bardzo wa¿¹ postacia w tym spektaklu , zapewne uda siê Tobie zab³ysn¹Ì , jeœli jesteœ z tego powodu szczêsliwy - to ju¿ Twój wybór i droga , byÌ mo¿e nasze drogi s¹ ró¿ne, ale kiedyœ mo¿e nadejœÌ czas ,¿e staniemy na tym samym skrzy¿owaniu dróg i wtedy oka¿e siê czy droga , któr¹ wybra³eœ jest t¹ w³aœciw¹, tylko ja Tobie rêke podam a Ty mnie nigdy ...( bo wci¹¿ bêdziesz ¿¹dny pokory ) -BOGOWIE !!!!!!!! MACIE ODWIECZNY KLOPOT , BO WCIAZ WAM ZAJMUJE NAJWIECEJ CZASU EGZEKWOWANIE POKORY , I OBRZUCANIE INNYCH S£OWAMI O PYSZE , MY JESTEŒMY PONAD TYM CO DLA WAS JEST PROBLEMEM A-AMEN
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2008, 18:42:32 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|