Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 20, 2025, 02:49:31

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: [scalony] Globalny Bank nasion w Norwegii  (Przeczytany 27486 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Wrzesień 16, 2008, 10:09:40 »

Temat byÂł juÂż poruszany, ale na nowym forum jeszcze nie,
tak wiĂŞc...

Projekt Camelot otrzymaÂł wstrzÂąsajÂący list od jednego z norweskich politykĂłw mĂłwiÂący o przygotowaniach do nadchodzÂącego kataklizmu, ktĂłry ma zdarzyĂŚ siĂŞ w ciÂągu najbliÂższych kilku lat. Osoba, o ktĂłrej mowa, przekazaÂła „Projektowi Camelot” liczne fotografie, na ktĂłrych widnieje obok takich postaci, jak premier Norwegii czy Benazir Bhutto. „JesteÂśmy pewni kilku rzeczy, jednak nie moÂżemy ujawniĂŚ jego nazwiska czy fotografii bez pozwolenia” – twierdzÂą.

TreœÌ listu - fragmenty:
Jestem norweskim politykiem. ChciaÂłbym oÂświadczyĂŚ, Âże czekajÂą nas trudne czasy w latach 2008 – 2012.

Norweski rzÂąd buduje coraz wiĂŞcej podziemnych baz i bunkrĂłw. Pytani o to mĂłwiÂą, iÂż chodzi o bezpieczeĂąstwo NorwegĂłw. Kiedy prosiÂłem o informacje dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże majÂą zostaĂŚ skoĂączone „przed 2011”.
To samo dzieje siĂŞ w przypadku Izraela i kilku innych krajĂłw.
Dowodem na to co mĂłwiĂŞ sÂą fotografie, ktĂłre wysyÂłam z premierem i ministrami, z ktĂłrymi siĂŞ spotykam i ktĂłrych znam. Wszyscy o tym wiedzÂą, ale nie chcÂą alarmowaĂŚ spoÂłeczeĂąstwa, gdyÂż mogÂłoby to wywoÂłaĂŚ masowÂą panikĂŞ.
NadciÂąga Planeta X, a Norwegia zaczĂŞÂła skÂładowanie poÂżywienia i nasion w regionie Svalbardu, W Arktyce z pomocÂą USA i Unii Europejskiej oraz w caÂłym kraju. PozwolÂą oni na ratunek tylko tym, ktĂłrzy sÂą w elicie rzÂądzÂącej i tym, ktĂłrzy mogÂą odbudowaĂŚ wszystko od nowa, tj. lekarzom, naukowcom itd.
JeÂśli chodzi o mnie, wiem juÂż, Âże przed 2012 mam udaĂŚ siĂŞ w okolice Mosjoen, gdzie znajduje siĂŞ podziemna baza. Tam jesteÂśmy podzieleni na sektory – czerwony, niebieski i zielony.
(...)
Ludzie, ktĂłrzy pozostawieni zostanÂą na powierzchni wraz z innymi bĂŞdÂą umieraĂŚ i nie otrzymajÂą jakiejkolwiek pomocy. Plan przewiduje, Âże zapewni siĂŞ schronienie dwĂłm milionom NorwegĂłw. Reszta skazana jest na ÂśmierĂŚ. Oznacza to, Âże 2.600.000 osĂłb pozostawi siĂŞ bez pomocy znikÂąd.
(...)
Jestem bardzo smutny. CzĂŞsto narzekamy z innymi, iÂż wiele osĂłb dowie siĂŞ o tym zbyt póŸno, kiedy wszystko bĂŞdzie juÂż dla nich skoĂączone. RzÂąd okÂłamuje ludzi od 1983 roku. WiedzÂą o tym wszyscy norwescy politycy, ale nikt nie odwaÂży siĂŞ powiedzieĂŚ o tym obywatelom. BojÂą siĂŞ bowiem, iÂż rĂłwnieÂż skazani zostanÂą na ÂśmierĂŚ i mogÂą nie zd¹¿yĂŚ do pociÂągĂłw NOAH 12, ktĂłre zabiorÂą ich do „azylu”, gdzie bĂŞdÂą bezpieczni.

JeÂśli powiedzÂą o tym wszystkim, bĂŞdÂą martwi. Ale sam juÂż nie dbam o to, co siĂŞ ze mnÂą stanie. CzÂłowiek musi przetrwaĂŚ jako gatunek. Ludzie muszÂą o tym wiedzieĂŚ.
Wszystkie rzÂądy Âświata sÂą tego Âświadome. Tym, ktĂłrzy bĂŞdÂą siĂŞ mogli uratowaĂŚ sami doradziĂŚ mogĂŞ, aby szukali wysoko poÂłoÂżonych miejsc i jaskiĂą, gdzie znajdzie siĂŞ miejsce na zapasy ÂżywnoÂści i wody wystarczajÂące na co najmniej 5 lat. JeÂśli wasz budÂżet na to pozwala, moÂżna zaopatrzyĂŚ siĂŞ takÂże w Âśrodki, ktĂłre niwelowaĂŚ mogÂą skutki promieniowania i biokombinezony.

PeÂłny tekst:
http://www.missionpharaoh.com/pl/planeta_x_nibiru/artykuly/projekt_camelot.php

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 11:05:46 »

Niech sobie budujÂą schrony na zdrowie!
Nie rozumiej¹ (podobnie jak zwolennicy PCH) ¿e przechodz¹c do nastêpnego wymiaru sami sobie wybieramy przysz³oœÌ - chcesz Nibiru i kataklizmy - masz.
pozdrawiam

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 11:32:50 »

Norwegia jest najbardziej nagÂłoÂśniona, inne paĂąstwa teÂż usypujÂą sobie ziemianki. DuÂży uÂśmiech
Robson
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 11:46:09 »

Norwegia jest najbardziej nagÂłoÂśniona, inne paĂąstwa teÂż usypujÂą sobie ziemianki. DuÂży uÂśmiech

SÂą gdzieÂś jakieÂś informacje w necie, czy tylko sÂłyszaÂłeÂś, Âże inni tez budujÂą ?
ChĂŞtnie bym o tym poczytaÂł. Jak coÂś masz to podaj linka.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 16, 2008, 11:57:45 »

Nieomieszkam jak tylko dokopiĂŞ siĂŞ do tego ponownie. Nie notujĂŞ gdzie ktĂłra informacja siĂŞ znajduje, dlatego muszĂŞ szperaĂŚ. CoÂś
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 16, 2008, 12:59:02 »

Niech sobie budujÂą schrony na zdrowie!
Nie rozumiej¹ (podobnie jak zwolennicy PCH) ¿e przechodz¹c do nastêpnego wymiaru sami sobie wybieramy przysz³oœÌ - chcesz Nibiru i kataklizmy - masz.
pozdrawiam 

ehh... masakra DuÂży uÂśmiech
nie uwzglĂŞdniÂłeÂś chyba opcji - "co jeÂśli kataklizmy nastÂąpiÂą jeszcze w 3. gĂŞstoÂści - PRZED przejÂściem do 4."

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 16, 2008, 13:15:24 »

Ale nawet te schrony ich nie uchroniÂą przed tym co siĂŞ stanie i zapÂłacÂą za swĂłj egoizm
Enigma
Gość
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 16, 2008, 21:29:34 »

Mora jak zwykle tajemniczy..
W jakiejÂś przepowiedni wyczytaÂłam zdanie ktĂłre mi sie koÂłacze 'ziemia ich nie skryje' ale nie pamietam skÂąd to byÂło.
Gdyby zaistniaÂło trzesienie ziemi, skutki dla podziemnej bazy byÂłyby niewesoÂłe.
Jerzy Karma
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 17, 2008, 20:35:38 »

"PostraszĂŞ" tych, co majÂą schrony:

Jer. 4:7-9,13,22-28
7. Lew wypadÂł ze swojej gĂŞstwiny i wyruszyÂł niszczyciel narodĂłw, wyszedÂł ze swojego miejsca, aby obrĂłciĂŚ twojÂą ziemiĂŞ w pustyniĂŞ; twoje miasta bĂŞdÂą zburzone, bez mieszkaĂącĂłw.
8. Dlatego przyodziejcie siĂŞ w wory, narzekajcie i biadajcie, gdyÂż nie odwrĂłciÂł siĂŞ od nas zapalczywy gniew Pana!
9. I stanie siê w owym dniu - mówi Pan - ¿e zniknie odwaga króla i odwaga ksi¹¿¹t, i zdrêtwiej¹ kap³ani, a prorocy bêd¹ przera¿eni.
    ...
13. Oto nadchodzi wrĂłg jak chmury, a jego wozy sÂą jak huragan, jego rumaki szybsze niÂż orÂły. Biada nam, bo jesteÂśmy zgubieni!
    ...
22. JakÂże gÂłupi jest mĂłj lud, nic o mnie nie wie. NiemÂądre to i nierozumne dzieci. SÂą biegÂłe w czynieniu zÂła, lecz dobrze czyniĂŚ nie umiejÂą.
23. Spojrza³em na ziemiê - a oto pustka i pró¿nia, ku niebu - a nie by³o na nim jego œwiat³a.
24. SpojrzaÂłem na gĂłry - a oto siĂŞ trzĂŞsÂły, na wszystkie pagĂłrki - a one siĂŞ chwiaÂły.
25. SpojrzaÂłem - a oto nie byÂło czÂłowieka, a wszystkie ptaki niebieskie odleciaÂły.
26. SpojrzaÂłem - a oto pole urodzajne staÂło siĂŞ pustyniÂą, a wszystkie jego miasta zburzone przed Panem przez Âżar jego gniewu.
27. GdyÂż tak mĂłwi Pan: CaÂły kraj stanie siĂŞ pustyniÂą, jednakÂże caÂłkiem go nie zniszczĂŞ.
28. Dlatego smuci siĂŞ ziemia, a niebiosa w gĂłrze okrywajÂą siĂŞ ÂżaÂłobÂą; gdyÂż powiedziaÂłem, co postanowiÂłem, nie ÂżaÂłujĂŞ i nie cofnĂŞ siĂŞ przed tym.

I jakby ktoÂś miaÂł wÂątpliwoÂści jakieÂś:

Izaj. 34:1-4
1. ZbliÂżcie siĂŞ, narody, aby sÂłuchaĂŚ, i wy, ludy, sÂłuchajcie uwaÂżnie! Niech sÂłucha ziemia i to, co jÂą napeÂłnia, okrÂąg ziemi i wszystko, co z niej wyrasta!
2. GdyÂż rozgniewaÂł siĂŞ Pan na wszystkie narody, jest oburzony na caÂłe ich wojsko, obÂłoÂżyÂł je klÂątwÂą, przeznaczyÂł je na rzeÂź.
3. Ich zabici nie bĂŞdÂą pochowani, a z trupĂłw bĂŞdzie siĂŞ unosiÂł smrĂłd; GĂłry rozmiĂŞknÂą od ich krwi.
4. I wszystkie pagórki rozp³yn¹ siê. Niebiosa zwin¹ siê jak zwój ksiêgi i wszystkie ich zastêpy opadn¹, jak opada liœÌ z krzewu winnego i jak opada zwiêd³y liœÌ z drzewa figowego.

I coÂś o zawrĂłceniu biegu rzek /przebiegunowanie/:

Ps. 114:4-8
4. GĂłry podskakiwaÂły jak barany, PagĂłrki jak jagniĂŞta.
5. Có¿ ci jest, morze, ¿e uciekasz, A ty, Jordanie, ¿e p³yniesz wstecz?
6. Czemu, gĂłry, skaczecie jak barany, A wy, pagĂłrki, jak jagniĂŞta?
7. ZadrÂżyj, ziemio, przed obliczem Pana, Przed obliczem Boga Jakuba!
8. On zmienia ska³ê w jezioro, Krzemieù w Ÿród³a wód.

Amos. 8:8-9; Amos. 9:1-3
8. Czy¿ nie ma z tego powodu zatrz¹œÌ siê ziemia i ¿a³ob¹ okryÌ siê wszyscy jej mieszkaùcy? Ona ca³a podniesie siê jak Nil i opadnie jak Rzeka Egipska.
9. W owym dniu, mĂłwi WszechmogÂący Pan, sprawiĂŞ, Âże sÂłoĂące zajdzie w poÂłudnie, i mrokiem okryjĂŞ ziemiĂŞ w biaÂły dzieĂą,
    ...

1. Widzia³em Wszechmog¹cego stoj¹cego przy o³tarzu. I rzek³ do mnie: Uderz w g³owicê, niech zadr¿¹ sklepienia i upadn¹ na g³owy ich wszystkich, a resztê ich zabijê mieczem. ¯aden uciekaj¹cy z nich nie ujdzie ani te¿ nie uratuje siê ¿aden uchodŸca.
2. ChoÌby siê przedarli do Szeolu, wyci¹gnie ich stamt¹d moja rêka, a choÌby siê wdrapali na niebiosa, œci¹gnê ich stamt¹d w dó³,
3. A choÌby siê ukryli na szczycie Karmelu, wyœledzê ich tam i wyci¹gnê; a choÌby siê ukryli przed moimi oczyma na dnie morza, i tam naka¿ê wê¿owi, aby ich k¹sa³.

Cytaty pochodzÂą z BW

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 17, 2008, 20:54:09 »

CzeœÌ Jurek.
Tyle czasu szukaÂłem tego wersetu:
2. ChoÌby siê przedarli do Szeolu, wyci¹gnie ich stamt¹d moja rêka, a choÌby siê wdrapali na niebiosa, œci¹gnê ich stamt¹d w dó³,
3. A choÌby siê ukryli na szczycie Karmelu, wyœledzê ich tam i wyci¹gnê; a choÌby siê ukryli przed moimi oczyma na dnie morza, i tam naka¿ê wê¿owi, aby ich k¹sa³.

Jak zwykle "wiedziaÂłem, Âże dzwoni ale nie wiedziaÂłem w ktĂłrym koÂściele".
A to Amos.
Ogromne dziĂŞki Ci. JeÂśli jeszcze bĂŞdĂŞ czegoÂś jeszcze szukaÂł w Biblii, juÂż wiem gdzie uderzaĂŚ DuÂży uÂśmiech.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 17, 2008, 21:04:58 »

ja tam w gniewnego Boga nie wierzĂŞ, polecam to:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=37.0

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 17, 2008, 21:27:24 »

Tak Tomku, jednak jest wielu takich, ktĂłrym inaczej nie trafisz do przekonania i dlatego warto znaĂŚ, przypomnieĂŚ sobie co niektĂłre cytaty.
Jerzy Karma
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 17, 2008, 21:39:58 »

CzeœÌ Darek ;-)
czy raczej Dariusz.

CieszĂŞ siĂŞ, Âże Ci siĂŞ przydaÂło.
JakbyÂś chciaÂł wiĂŞcej cytatĂłw z Biblii odnoÂśnie wielu tematĂłw, to polecam
http://www.boga.fora.pl/przypomnienie,8/

Tom1ek,
Dobrze, Âże w gniewnego Boga nie wierzysz, gdyÂż z pewnoÂściÂą piszÂąc o Jego gniewie masz w swoich odczuciach jakieÂś kierunki nie pasujÂące do natury Boga.

Prorocy jednak nie pisali w proroctwach jakie wyÂżej zacytowaÂłem w takim celu, by dawaĂŚ np. Tobie poznanie Boga, lecz w celu uÂświadomienia ludziom okreÂślonych spraw i w sposĂłb jak najbardziej skuteczny jeÂśli chodzi o najszersze spektrum oddziaÂływania.
Czy te wzglĂŞdy wypeÂłnili odpowiedz sam.

P.s.
Poza tym opisywali wydarzenia w taki sposób, w jaki bêd¹ widziane przez wiekszoœÌ ludzi. Dlatego napisali prawdê - gdy¿ pisali do ludzkoœci. LudzkoœÌ zaœ tworzy ogó³.

Gdyby ludziom zosta³y przedstawione szczegó³y tego, dlaczego tak bêdzie, ma³o kto by cokolwiek z tego zrozumia³.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 21:45:52 wysłane przez Jerzy Karma » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 17, 2008, 21:41:35 »

Mora jak zwykle tajemniczy...

Ja tajemniczy? ; P Dlaczego?
maj46x
Gość
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 17, 2008, 22:40:37 »

Schrony nic nie dadzÂą, poniewaÂż przy zmianie wibracji Ziemi, wszystkie rzeczy fizyczne wytworzone przez czÂłowieka, beton, szkÂło.... ulegnÂą rozpadowi.Dlatego w czasie zmiany nalezy byc na powietrzu, ew w pomieszczeniach z drewna, szaÂłasach.To wyjaÂśnia fakt, dlaczego po poprzedniej zmianie wibracji nie pozostaÂł Âżaden Âślad po Ăłwczesnych cywilizacjach.
kokos3k
Gość
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 17, 2008, 22:55:59 »

Ziemia wkoĂącu musi siĂŞ jakoÂś broniĂŚ..
Mora
Gość
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 17, 2008, 23:11:18 »

Ziemia wkoĂącu musi siĂŞ jakoÂś broniĂŚ..
Ziemia? buhahaha... skoro ziemia przetrwaÂła uderzenie komety to i przetrwa to...
Chodzi o ludzi to ci nasi wspaniali politycy chcÂą siĂŞ broniĂŚ...
Loukas
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 17, 2008, 23:16:27 »

ja tam w gniewnego Boga nie wierzĂŞ, polecam to:
Stary Testament przedstawia Boga w kategoriach, w jakich mogli widzieĂŚ Go ÂŻydzi, w duÂżej mierze jest wiĂŞc to wyobraÂżenie tamtego prymitywnego narodu. Nie znaczy to jednak, Âże BĂłg nie moÂże zapaÂłaĂŚ gniewem - owszem, moÂże, bowiem o jego naturze nie moÂżemy powiedzieĂŚ nic pewnego, poniewaÂż jest WszechmogÂący i niezbadany. RĂłwnie wiele jest jednak fragmentĂłw, ktĂłre mĂłwiÂą o Bogu miÂłosiernym i wybaczajÂącym, np.:
Ja jestem z tobÂą i bĂŞdĂŞ ciĂŞ strzegÂł, gdziekolwiek siĂŞ udasz; a potem sprowadzĂŞ ciĂŞ do tego kraju. Bo nie opuszczĂŞ ciĂŞ, dopĂłki nie speÂłniĂŞ tego, co ci obiecujĂŞ»
Nikt siĂŞ nie ostoi przed tobÂą przez wszystkie dni twego Âżycia. Jak byÂłem z MojÂżeszem, tak bĂŞdĂŞ z tobÂą, nie opuszczĂŞ ciĂŞ ani porzucĂŞ.
bo Pan mi³uje sprawiedliwoœÌ
i nie opuszcza swych ÂświĂŞtych;
NĂŞdzni i biedni szukajÂą wody, i nie ma!
Ich jĂŞzyk wysechÂł juÂż z pragnienia.
Ja, Pan, wysÂłucham ich,
nie opuszczĂŞ ich Ja, BĂłg Izraela.
Nie opuszczĂŞ ciĂŞ ani pozostawiĂŞ.
6 ÂŚmiaÂło wiĂŞc mĂłwiĂŚ moÂżemy:
Pan jest wspomoÂżycielem moim, nie ulĂŞknĂŞ siĂŞ,
bo có¿ mo¿e mi uczyniÌ cz³owiek?
PrzeszedÂł Pan przed jego oczyma i woÂłaÂł1: «Jahwe, Jahwe, BĂłg miÂłosierny i litoÂściwy, cierpliwy, bogaty w ÂłaskĂŞ i wiernoœÌ,
GdyÂż Bogiem miÂłosiernym jest Pan, BĂłg wasz, nie opuÂści was, nie zgÂładzi i nie zapomni o przymierzu, ktĂłre poprzysiÂągÂł waszym przodkom.
bo Âłaskawy i miÂłosierny jest Pan, BĂłg wasz, i nie odwrĂłci od was oblicza, byleÂście tylko wrĂłcili do Niego».
Ale Ty, Panie, jesteÂś Bogiem miÂłosiernym i Âłaskawym,
nieskorym do gniewu, bardzo Âłagodnym i wiernym
OdpuœÌ przewinê bliŸniemu,
a wĂłwczas, gdy bÂłagaĂŚ bĂŞdziesz, zostanÂą ci odpuszczone grzechy.
3 Gdy cz³owiek ¿ywi z³oœÌ przeciw drugiemu,
jakÂże u Pana szukaĂŚ bĂŞdzie uzdrowienia?
poniewaÂż odpuszczĂŞ im wystĂŞpki,
a o grzechach ich nie bĂŞdĂŞ juÂż wspominaÂł».
OczyszczĂŞ ich ze wszystkich grzechĂłw, jakimi wykroczyli przeciw Mnie, i odpuszczĂŞ wszystkie ich wystĂŞpki, ktĂłrymi zgrzeszyli przeciw Mnie i wypowiedzieli Mi posÂłuszeĂąstwo.

AdresĂłw nie podaÂłem z czystego lenistwa, w razie potrzeby moÂżna skorzystaĂŚ z wyszukiwarki fraz.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 23:22:50 wysłane przez Loukas » Zapisane
sasquatch89
Gość
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 17, 2008, 23:19:16 »

Ziemia przetrwaÂła wystarczajÂąco wiele i nie rozumiem ludzi ktĂłrzy pomimo historycznych informacji zapisanych w kodzie DNA nie wiedzÂą tak oczywistych rzeczy.

Podobnie bĂŞdzie z trzeciogĂŞstoÂściowÂą formÂą istnienia w ktĂłrej obecnie zamieszkujÂą nasze dusze. Ona takÂże przetrwa jak to wielokrotnie czyniÂła. PrzybĂŞdÂą nowe byty ale podstawowa forma istnienia przetrwa.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 18, 2008, 12:43:12 »

Schrony nic nie dadzÂą, poniewaÂż przy zmianie wibracji Ziemi, wszystkie rzeczy fizyczne wytworzone przez czÂłowieka, beton, szkÂło.... ulegnÂą rozpadowi.Dlatego w czasie zmiany nalezy byc na powietrzu, ew w pomieszczeniach z drewna, szaÂłasach.To wyjaÂśnia fakt, dlaczego po poprzedniej zmianie wibracji nie pozostaÂł Âżaden Âślad po Ăłwczesnych cywilizacjach.

ciekawam czy to mozliwe...
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 19, 2008, 18:44:17 »

CzeœÌ Enigma.
ChciaÂłaÂś aby podaĂŚ Ci jakiÂś odsyÂłacz do tego, Âże inni sÂą zainteresowani tym co dzieje siĂŞ na naszej Ziemi:
 "NaprawdĂŞ nie przesadzamy, gdy mĂłwimy, Âże znajdujecie siĂŞ teraz w centrum uwagi wszechÂświata. Jest to rzeczywistoœÌ w uniwersalnym „teraz”. Macie ogromne szanse stania siĂŞ gwiazdami Wielkiego Wydarzenia ewolucyjnego, ktĂłre ma miejsce na planecie i w waszym Systemie SÂłonecznym.
... "

http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Przeslanie_Centralnego_Slonca_3

OczywiÂście jest jeszcze duÂżo inych tego typu odniesieĂą. Tak jak obiecaÂłem, jak na nie trafiĂŞ to podam.

Wybacz, Âże na tej stronie to zamieszczam, ale jeszcze nie odkryÂłem jak na tym forum wysyÂła siĂŞ pw.

Modera proszĂŞ o wybaczenie za oftopa.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 19, 2008, 22:21:36 »

Darku,
Plejadianie, Kasjopeanie, OrioĂączycy, Fereracja ÂŚwiatÂła, Konferedacja (Ra), Alteanie, Rada IX, Majowie...

DosÂłownie wszyscy interesujÂą siĂŞ teraz ZiemiÂą (i mam na to dokumenty, przekazy itp.), bo to co siĂŞ teraz u nas wydarzy, ma wielki wpÂływ na zmianĂŞ caÂłego WszechÂświata.

Dariusz
Gość
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 19, 2008, 22:27:50 »

DziĂŞki . Masz racjĂŞ.
W tym konkretnym przypadku chodziÂło mi jednak o podanie konkretnego cytatu a akurat ten byÂł pierwszym, ktĂłry wpadÂł mi w Âłapy.
Mora
Gość
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 20, 2008, 00:06:22 »

BĂŞdziemy planetÂą bogĂłw  JĂŞzyk
arteq
Gość
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 20, 2008, 11:32:31 »

Cytat: Loukas
Nie znaczy to jednak, Âże BĂłg nie moÂże zapaÂłaĂŚ gniewem - owszem, moÂże, bowiem o jego naturze nie moÂżemy powiedzieĂŚ nic pewnego, poniewaÂż jest WszechmogÂący i niezbadany.
Hmmm... a czyÂż gniewu nie uwaÂża siĂŞ w chrzeÂścijaĂąstwie za grzech?
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: