Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 24, 2025, 15:20:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 2012 w onecie i DDTVN  (Przeczytany 7672 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jason
Gość
« : Kwiecień 01, 2009, 20:21:28 »

Ziemia zmienia bieguny, czeka nas apokalipsa!
Onet.pl i Radio ZET dowiedzia³y siê, ¿e zmiana biegunów magnetycznych Ziemi nast¹pi o wiele wczeœniej, ni¿ s¹dzili dotychczas naukowcy. Geofizycy nie maj¹ w¹tpliwoœci: proces przebiegunowania naszej planety ju¿ siê rozpocz¹³. Kiedy siê zakoùczy? Na pewno przed 21 grudnia 2012 r., czyli dat¹ wyznaczaj¹c¹ w kalendarzu Majów koniec znanego nam œwiata.

http://wiadomosci.onet.pl/1944521,135,item.html

http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,17854,news,1,1,zbliza_sie_koniec_swiata,aktualnosci_detal.html
Bober
Gość
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 01, 2009, 20:31:04 »

1 kwietnia  DuÂży uÂśmiech
Blad
Gość
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2009, 20:35:07 »

ochlodzenie w pasie rĂłwnikowym widac z raportu za 2008 rok, umieszczony gdzies w postach w temacie pogody, czyzby juz zaczeli podawac oficjalnie o zmianach?? az nie wierze

Edit : jezeli to zart, to strasznie mocny. W szczegĂłlnoÂści w czasach kiedy to wszystko ejest napiete, a i bardzo glosno o tym.
To jednak nie koniec. Niespodzianki bĂŞdÂą na nas czekaĂŚ w domach. – Nie jest wykluczone, Âże woda w toalecie zmieni kierunek. Zamiast krĂŞciĂŚ siĂŞ z lewa w prawo, bĂŞdzie siĂŞ krĂŞciĂŚ z prawa w lewo – uwaÂża prof. Suszczewski. to juz lekka przesada UÂśmiech ruch wirowy wody nie jest zaleÂżne od biegumow magnetycznych a od ruchu  wirowego globu, ktĂłry skoro o tym nie pisza, pozostanie niezmienny UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2009, 20:58:24 wysłane przez Blad » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 01, 2009, 20:36:16 »

Czy 1 kwiecieĂą, to przypadkiem nie "prymaaprilis"? DuÂży uÂśmiech

ChoĂŚ to moze byĂŚ zbiegiem okolicznoÂści, ze akurat dziÂś poruszyli ten temat. Tym bardziej, ze byÂła to niejako kontynuacja wczeÂśniejszych tego typu watkĂłw.

A, i jeszcze w "RadioZ" byÂło o tym.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 01, 2009, 20:53:21 »

jeden z komentarzy na TVN:
MoÂże ÂśmiaÂłabym siĂŞ z TVN-em, ale gdy wipisaÂłm ten ich termin w googlach, zdĂŞbiaÂłam, mnĂłstwo na ten temat, rzeczy potwierdzajÂących to, sÂą jednym sÂłowem ludzie ktĂłrzy w to wierzÂą (chyba) zdziwiÂło mnie czego nikt o tym tak naprawdĂŞ nie mĂłwi, no ale.. caÂły dzieĂą kr¹¿y mi to w gÂłowie, aÂż w koĂącu przypomnieÂłam sobie, Âże zapowiedÂź czegoÂś o koĂącu Âświata w dzieĂą dobry tvn  puszczali juÂż w zeszÂłym tygodniu, a tu Âśmieszny opis Âże dziÂś rano radio zet i tvn zdobyÂły informacje, no jaja sobie po porstu zrobili (...)

jak widaĂŚ przynajmniej ci co nic o tym dotychczas nie sÂłyszeli - teraz dziĂŞki TVN mogÂą siĂŞ dowiedzieĂŚ

A rzÂąd nic im nie zrobi - mogÂą dziÂś pisaĂŚ o przebiegunowaniu bez obawy i to z podaniem najdrobniejszych szczegó³ów i wiarygodnych dowodĂłw. Zawsze bĂŞdÂą mogli im siĂŞ wytÂłumaczyĂŚ, Âże to byÂł tylko primaaprilisowy Âżart.  MrugniĂŞcie

Powiem tyle - TVN zrobiÂła dziÂś kawaÂł dobrej roboty. UÂśmiech

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Bober
Gość
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 01, 2009, 20:57:29 »

No chcia³am wrzuciÌ odpowiedŸ Onetu na ów ¿art ale nie moge znaleŸÌ ,sprostowanie pojawi³o siê po 12 tej .
W kaÂżdym razie napisali Âże nic takiego siĂŞ nie stanie.... Mnie rozbroiÂła woda w toalecie krĂŞcÂąca siĂŞ w przeciwnÂą stronĂŞ UÂśmiech
Blad
Gość
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 01, 2009, 21:02:30 »

http://wiadomosci.onet.pl/1944894,135,item.html
Bober
Gość
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 01, 2009, 21:04:30 »

DziĂŞki -Blad  UÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 01, 2009, 21:32:04 »

Podali to w formie primaaprylisowej, by mieĂŚ wykrĂŞt gdyby ktoÂś na nich powsiadÂł. Jednak zaczeli tĂŞ seriĂŞ.
Jason
Gość
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 01, 2009, 21:46:59 »

warto tez dodac, ze temat 2012 roku poruszony zostal w DDTVN juz drugi raz w przeciÂągu zaledwie 8 dni.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 01, 2009, 21:49:12 »

WÂłaÂśnie o tym piszĂŞ.
Bober
Gość
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 01, 2009, 21:53:38 »

Ale do "Âżartu " trzeba sie jakoÂś przygotowac wiĂŞc moÂże zrobili to jako podpuchĂŞ a uderzyli dziÂś UÂśmiech 012 nie jest nowym tematem i wiadome bylo (z ich strony) Âże wielu da siĂŞ nabraĂŚ ..... przygotowali grunt i bum  DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 02, 2009, 10:42:01 »

Nie wiem czy ktoÂś zauwaÂżyÂł to co mi od razu przyszÂło na myÂśl. ÂŻyjemy w dosyĂŚ absurdalnym Âświecie, coraz mniej rzeczy jest w stanie nas zadziwiĂŚ, bzdury coraz mocniej mieszajÂą siĂŞ z rzeczywistoÂściÂą i zaciera siĂŞ granica. Czy nie zastanawiliÂście siĂŞ ktĂłre z podawanych wczoraj informacji byÂły zgrywÂą, a ktĂłre rzeczywiste? Nie byÂło to wcale takie oczywiste... niestety
zuza
Gość
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 03, 2009, 16:07:04 »

A dzisiaj za swĂłj Âżart przepraszali, bo okazaÂło siĂŞ, Âże sÂłuchacze piszÂą do nich w reakcji na tĂŞ informacjĂŞ o swoim przeraÂżeniu takÂą informacjÂą." Autorytet naukowy", ktĂłry rĂłwnieÂż braÂł udziaÂł w informowaniu o tym, co ma siĂŞ staĂŚ w 2012 byÂł ponoĂŚ ostatecznym argumentem dla ludzi, Âże tak siĂŞ stanie...
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #14 : Kwiecień 05, 2009, 19:42:27 »

A dzisiaj za swĂłj Âżart przepraszali, bo okazaÂło siĂŞ, Âże sÂłuchacze piszÂą do nich w reakcji na tĂŞ informacjĂŞ o swoim przeraÂżeniu takÂą informacjÂą." Autorytet naukowy", ktĂłry rĂłwnieÂż braÂł udziaÂł w informowaniu o tym, co ma siĂŞ staĂŚ w 2012 byÂł ponoĂŚ ostatecznym argumentem dla ludzi, Âże tak siĂŞ stanie...

to takie prĂłby - jak by zareagowali ludzie, gdyby im o tym powiedziano

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 05, 2009, 20:04:49 »

A 1 kwietnia jest do tego idealnÂą okazjÂą.
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 09, 2009, 15:34:19 »

haha, a jak teraz patrzê na statystyki mojej strony internetowej (http://rok2012.w.interia.pl/), to 1 kwietnia mia³em 2x wiêcej wejœÌ, ni¿ zwykle! Du¿y uœmiech

podziĂŞkowania dla ekipy TVN MrugniĂŞcie

Bober
Gość
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 09, 2009, 16:03:55 »

Tomcio Ty chwalipiĂŞtko  JĂŞzyk NiewÂątpliwie zrobili psikusa ktĂłry innym zaowocowaÂł (np.w statach )  MrugniĂŞcie
Betti
Gość
« Odpowiedz #18 : Maj 17, 2009, 14:40:09 »

koniec swiata w onecie:
http://www.onet.tv/miedzy-sklepami-odc-53,4313681,3,klip.html#
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #19 : Maj 17, 2009, 19:20:01 »

Moim zdaniem po prostu Âżart i tyle. I raczej jest naÂśmiewaniem siĂŞ z caÂłych mas ludzi, ktĂłrzy wierzÂą w 2012-roczny "The End". I zapewne ÂśmiejÂą siĂŞ jeszcze bardziej, gdy widzÂą, jaka siĂŞ od razu teoria spiskowa robi z tego Chichot
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: