Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 24, 2025, 19:14:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe rangi na forum  (Przeczytany 6625 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Kwiecień 02, 2009, 20:34:52 »

daje w załączniku razem z min. ilością wiadomości i aktualną ilością członków - do obejrzenia dla zainteresowanych

[za³¹cznik usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2009, 20:35:51 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 02, 2009, 22:32:18 »

Fajne mi siĂŞ podobajÂą.  UÂśmiech

Pozdro
Kiara
Gość
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 03, 2009, 00:24:53 »

Ale moze nie maszyna do pisania ( bo to takie techniczne), moze mogl by byc ; natchniony pisarz ?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 03, 2009, 08:45:43 »

Cytat: Kiara
Nie wiedzialam iz mozna takie rangi wylaczyc, dowiedzialam sie teraz, beda wylaczone ( nie znam sie na tym , jak znajde kogos kto to zrobi stanie sie), niebawem.
ZarzuciÂłem Ci hipokryzjĂŞ w zwiÂązku z krytykowaniem rang na tym forum przy jednoczesnym wprowadzeniu je na swoim:

Kiaro, nie wierzê w Twoj¹ uczciwoœÌ/prawdziwoœÌ w temacie rang. Wyjaœniê dlaczego - gdyby rzeczywiœcie przeszkadza³y Ci na Waszym forum rangi, no chocia¿ w czêœci w jakiej piêtnowa³aœ to na tym forum - zwróci³abyœ na to uwagê 718 i poprosi³a aby coœ z tym zrobi³ i by³oby po temacie. Fakt, ¿e rangi nie zniknê³y na Waszym forum nawet po tym jak tutaj zosta³o powiedziane i wyjaœnione, ¿e to technicznie mo¿liwe utwierdza mnie w tym przekonaniu.

Nadal utrzymuj¹cy siê stan udowadnia Twoj¹ dwulicowoœÌ. Oczywiœcie to Wasze forum i mo¿ecie sobie robiÌ na nim co chcecie, ale mniej ob³udy, mniej ob³udy. To tyle ode mnie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2009, 08:54:00 wysłane przez arteq » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 03, 2009, 08:46:33 »

Ale moze nie maszyna do pisania ( bo to takie techniczne), moze mogl by byc ; natchniony pisarz ?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

eee, chyba nie - bo nie zawsze taki ktoś, kto ma dużo postów będzie "natchnionym" JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2009, 08:47:03 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 03, 2009, 10:30:41 »

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

eee, chyba nie - bo nie zawsze taki ktoÂś, kto ma duÂżo postĂłw bĂŞdzie "natchnionym" JĂŞzyk

No to moze byc sam pisarz, ale nie jakas maszyna. Maszyna to cos co pisze automatycznie i bezmyslnie, ja mysle ze wiekszosc tak nie pisze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Niestety na tym typie forum jak mam nie moge nic zmieniac, nie jest to mozliwe . Tak wiec nie moge rowniez wycofac tych rang.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2009, 10:34:49 wysłane przez Kiara » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 05, 2009, 19:09:25 »

No to moze byc sam pisarz, ale nie jakas maszyna. Maszyna to cos co pisze automatycznie i bezmyslnie, ja mysle ze wiekszosc tak nie pisze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Niestety na tym typie forum jak mam nie moge nic zmieniac, nie jest to mozliwe . Tak wiec nie moge rowniez wycofac tych rang.

"pisarz" juÂż jest przy przedostatniej randze, bo "skryba" jest tym samym

co do rang, to moÂżesz je edytowaĂŚ jak chcesz, na twoim forum jest napisane, Âże masz forum oparte na "SMF 1.1.8" - czyli dokÂładnie jak nasze. JeÂśli ty nie moÂżesz edytowaĂŚ rang, to napisz do admina (ArcykapÂłan), on moÂże.

arteq
Gość
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 05, 2009, 19:44:49 »

I to by byÂło na tyle w temacie Kiary "chcĂŞ ale nie mogĂŞ".
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: