Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #125 : Sierpień 04, 2009, 19:52:36 » |
|
Mora
IP: 85.14.85.118
ProszĂŞ konto BlaBlaBla skasowaÂłem a miaÂło dokÂładnie takie samo IP jak to ktĂłre podajĂŞ powyÂżej i widaĂŚ je gdyby sobie admin sprawdziÂł.
Twoje teorie spiskowe Kocie dotycz¹ce mojej osoby to tylko twoje wymys³y i ob³êd który ciê otacza. Powtarzam po raz ostatni na tym forum jest jedno konto(by³o nim BlaBlaBla) teraz jest to Mora ¿eby wszystko by³o jasne. Marek i Byt to ca³kowicie inne osoby oraz twoje oskar¿enia wobec nich powinieneœ odszczekaÌ bo jakbyœ nie wiedzia³ to jest brak szacunku.
Niestety czemu musi tak byĂŚ Âże zÂło otacza mnie we Âżyciu prywatnym jak i tutaj na forum? Czy wy ludzie chociaÂż raz nie moglibyÂście przestaĂŚ?
Bitwa ktĂłrÂą wy prowadzicie trwa a problemy rzeczywiste ktĂłre otacza ten Âświat zeszÂły na drugi plan. Kocie jesteÂś zÂły w sposĂłb jaki piszesz do mnie i ludzi podobnych mi to brak miÂłoÂści. ZapomniaÂłeÂś posÂłuchaĂŚ Enkiego a i Znaku Âżycia nie otrzymasz.
Zabawne jest to Âże jesteÂś na tyle sÂłaby Âże sam nie potrafisz walczyĂŚ tylko potrzebujesz przewodnika.
Ba powiem Ci wiĂŞcej bĂŞdziesz umieraÂł dokÂładnie tak samo jak ja bĂŞdĂŞ. ÂŻadnej ochrony, pierniczenia opĂŞtanych ludzi nie uratuje tego Âświata. BĂŞdĂŞ miaÂł ogromnÂą satysfakcjĂŞ gdy w koĂącu poczujesz siĂŞ jaka jest prawda, wiem Âże wtedy zrozumiesz Âże istotÂą projektu cheops jest zÂło i uÂłuda w luksusie. Utopi nie zbudujecie.
Trudno jest siê przyznaÌ do b³êdu.
Trudno jest Mi samemu powiedzieĂŚ Âże jestem hipokrytÂą i czasami oszukiwaÂłem. Moje wieczne powroty i odejÂścia. Jak to nazwaliÂście "zabawÂą". Przepraszam znowu.
Moim jedynym celem jest prawda. Mam inne metody niÂż takie jakie byÂście chcieli fakt Âźle zrobiÂłem. Nienawidzicie mnie trudno ale takich "prĂłb" i "testĂłw" nie bĂŞdzie wiĂŞcej. ChciaÂłem tylko pomĂłc i uÂświadomiĂŚ oraz nauczyĂŚ innych i ocaliĂŚ przed zÂłem.
Nie chce wybaczenia bo i tak na nie zasÂługuje na to. Niech to co ma byĂŚ jest takie jakie jest a sprawa tych rzekomych klonĂłw itd. powinna zostaĂŚ szybko rozwiÂązana.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 20:08:52 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #126 : Sierpień 04, 2009, 20:24:53 » |
|
Mora!
A kto zakÂładaÂł w przeszÂłoÂści klony oszukujÂąc tym samym wszystkich?
Kto sesje chanellingowe z Bogiem Baldurem drukowaÂł?
Kto prywatn¹ sesjê z Enki spreparowa³ aby wy¿ebraÌ b³êdne opinie na jej temat?
I Ty twierdzisz,Âże to ja jestem zÂły a Ty ten dobry masz byĂŚ?
To moja wina ,Âże caÂły czas gierki swoje chcesz wprowadzaĂŚ?
PamiĂŞtasz nauki,ktĂłre od Boga Baldura przekazywaÂłeÂś?-Tylko z prawdÂą ÂżyĂŚ naleÂży.
Czy tak wygl¹da prawda,¿e robisz sobie jaja z ludzi wprowadzaj¹c ich w b³¹d?
Po co kasowaÂłeÂś w takim razie konto Blablabla?
MoÂże je zarejestruj ponownie i wtedy ktoÂś porĂłwna adresy.
Moja reakcja wynika z oburzenia Twoim zachowaniem a nie z tego,Âże bezinteresownie zÂłem zionĂŞ do Ciebie.
ZapracowaÂłeÂś sobie na ten brak zaufania.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #127 : Sierpień 04, 2009, 20:34:04 » |
|
KÂłamiesz.
T³umaczy³em jakie by³y moje cele i motywacje. Channeling z Baldurem wymys³ tak ale mia³o to wam pokazaÌ jak ³atwo mo¿na zrobiÌ sobie taki "projekt" i nikt nawet siê nie po³apie w tym. Wiele osób uwierzy³o w te przekazy. Przeprosi³em i potem przyzna³em siê do b³êdu.
Potem zmyœlona prywatna sesja z Enkim. Cel by³ jeden próba podrobienia Enkiego i sprawdzenie czy a¿ tak naiwni jesteœcie. Gdybym siê naprawdê postara³ nie odró¿nilibyœcie czy napisa³ to Mora, Enki czy ktokolwiek inny.
Uwa¿am siebie za dobrego cz³owieka bo tak powinno byÌ powinniœmy wierzyÌ w dobro które ka¿dy ma w sobie. Konto BlaBlaBla skasowa³em bo by³o pod innym nickiem a wysuwa³eœ ró¿ne teorie dlaczego to nie Mora a BlaBlaBla jest moim nickiem. WidaÌ takiemu elegancikowi jak ty nie dogodzisz bo po prostu k³amiesz w tym co piszesz poczytaj swoje posty i zachowanie w stosunku do innych forumowiczów bo mo¿e nie by³eœ wtedy sob¹.
Gierki widocznie lubisz gry... tak ty to nazywasz a dla mnie jest to zupeÂłnie co innego. Jest to bardzo powaÂżna sprawa.
Jak dla mnie powiedziaÂłeÂś swoje i chyba wystarczy teraz Âładnie jak kotek poczekasz aÂż pan Stolo sprawdzi IP z panem Markiem i Bytem i zobaczymy co wtedy powiesz...
Jak dla mnie znam wielu ludzi i wszyscy Ci ktĂłrzy zachowujÂą siĂŞ podobnie jak Ty nie zasÂługujÂą na dyskusje ze mnÂą. WolĂŞ trzymaĂŚ siĂŞ od takich ludzi z daleka. TakÂże powodzenia bo bĂŞdzie Ci potrzebne.
WidziaÂłem wczoraj(jak siĂŞ nie mylĂŞ) na forum Stola jak narazie cisza a szkoda.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 20:35:33 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #128 : Sierpień 04, 2009, 20:41:33 » |
|
Pisa³am do Solo w innej sprawie (w sprawie za³¹czników) i odpisa³ mi ¿e jest na wakacjach .Jak wróci to zajmie siê forum.Nie wiem czy mnie nie ochrzani za to ¿e wypapla³am tê wiadomoœÌ 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #129 : Sierpień 04, 2009, 20:42:42 » |
|
Pisa³am do Solo w innej sprawie (w sprawie za³¹czników) i odpisa³ mi ¿e jest na wakacjach .Jak wróci to zajmie siê forum.Nie wiem czy mnie nie ochrzani za to ¿e wypapla³am tê wiadomoœÌ  Aha dziêki chanell. Widocznie Bal z udzia³em kota bêdzie trwa³ dalej szkoda ¿e Tomek nie loguje. :/
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #130 : Sierpień 04, 2009, 20:48:36 » |
|
To,Âże tÂłumaczyÂłeÂś pobĂłdki kÂłamstwa swojego nie rozgrzesza CiĂŞ w Âżaden sposĂłb i kÂłamcÂą pozostajesz nadal.
Bandyta w sÂądzie tez stara siĂŞ usprawiedliwiĂŚ dokonane zbrodnie ale bandytÂą pozostaje juÂż do koĂąca Âżycia.
Nie mĂłw wiĂŞc z zarzutem do mnie,Âże kÂłamiĂŞ,bo Ty kÂłamstwem posÂługujesz siĂŞ na codzieĂą,wiĂŞc naganne to dla Ciebie nie jest.
Ten zarzut od Ciebie brzmi Âśmiesznie.
Ponawiam proÂśbĂŞ,byÂś zarejestrowaÂł Blebleble aby porĂłwnaĂŚ adresy.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #131 : Sierpień 04, 2009, 20:50:12 » |
|
Ponawiam proÂśbĂŞ,byÂś zarejestrowaÂł Blebleble aby porĂłwnaĂŚ adresy. PrĂłbujesz mnie podpuÂściĂŚ czy co? Dobrze wiesz Âże jeÂżeli bĂŞdĂŞ mieĂŚ dwa konta zostanĂŞ zbanowany.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #132 : Sierpień 04, 2009, 20:53:46 » |
|
Za³ó¿ dla oczyszczenia sie z zarzutów,na co masz dowód w postaci tej korespondencji.
Nie korzystaj z drugiego konta ale niech bĂŞdzie czynne.
|
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #134 : Sierpień 04, 2009, 20:59:04 » |
|
Lubie czarne koty zw³aszcza te z zielonymi oczkami ,mam ma³¹ proœbê Kocie  odpuœÌ sobie trochê plisss... 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #135 : Sierpień 04, 2009, 21:00:56 » |
|
AleÂż nie Chanell zostaw niech wielki detektyw bawi siĂŞ dalej ale jego zabawa za nie dÂługo siĂŞ skoĂączy.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #136 : Sierpień 04, 2009, 21:04:15 » |
|
ChciaÂłem aby Mora oczyÂściÂł siĂŞ z zarzutĂłw.
W jego to interesie jest.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #137 : Sierpień 04, 2009, 21:12:30 » |
|
Taki eksperyment przeprowadŸcie gdy któryœ z adminów bêdzie na forum, na te chwilê odpuœÌcie sobie juz.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #138 : Sierpień 04, 2009, 21:17:47 » |
|
Poproszê po raz ostatni: podaj dowody, ¿e BlaBlaBla, Byt i marek to ta sama fizycznie osoba. Krótko i na temat.Je¿eli je masz to zostan¹ zbanowani, je¿eli nie, to powinieneœ zarobiÌ stosowne punkty karne i przeprosiÌ. Dowodem na to,¿e Blablabla,czyli Mora krêci jest to,¿e sie zmy³ kolejny raz po angielsku,podczas,gdy zale¿a³o mu na porównaniu pewnych adresów. Pyszczy³eœ, ¿e Mora = Blablabla = byt = marek324. Nie prosi³em Ciê o dowody, ¿e Mora = blaBlaBla - to akurat dla mnie oczywiste. WyraŸnie prosi³em abyœ poda³ dowody, ¿e Mora/Blablabla = byt = marek324. Dowody proszê. Nawet niektóre teksty na proœbê móg³ kolega pisaÌ. Z jego morowego natomiast komputera nadawaÌ bêdzie jego klon. Kto to taki? Domyœlam siê ale pozostawiam to dla siebie. Ale¿ ju¿ Ci mówi³em - te wywody powy¿ej to s¹ jedynie przypuszczenie, a nie dowody. Trzeba by³o te przypuszczenie zatrzymaÌ dla siebie a¿ do czasu zdobycia dowodów lub jasno wyartyku³owaÌ, ¿e s¹ to jedynie przypuszczenia. Artyku³uj¹c oskar¿enia nie mówi³eœ, ¿e s¹ to jedynie luŸne przypuszczenia. Da³eœ d...y z Lind¹, potem g³upkowato próbuj¹c wykazaÌ, ze by³ to ¿art. ¯arty siê skoùczy³y, wiêc teraz dawaj dowody. Wiêc jeszcze raz: proszê o dowody potwierdzaj¹ce Twoje [byÌ mo¿e szkaluj¹ce niewinnych] tezy. Zarzuty o próbê robienia z forumowiczów wa³ów przez Morê przy wykorzystaniu Baldura - przyjmujê i uwa¿am za uzasadnion¹. Kto uwierzy³ to uwierzy³, kto przy okazji siê oœmieszy³ ten oœmieszy³, a kto twierdzi³, ¿e to przekrêt to twierdzi³. Ale to ca³kowicie odmienna sprawa od sprawy "klonów" Druga sprawa - uwa¿am, ¿e Mora kpi sobie z forumowiczów zak³adaj¹c lipne konta - za to powinien zostaÌ zbanowany - zreszt¹ w myœl regulaminu. Do tego Mora nadal k³amiesz i nie jesteœ konsekwentny - ile¿ to razy zapowiada³eœ i zapewnia³eœ o definitywnym odejœciu z forum - nawet ostatnimi czasy. Dla jasnoœci - nie przymuszam i nie zachêcam do tego, ale nie zmienia to faktu, ¿e Twoje s³owo nie jest nic warte.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #139 : Sierpień 04, 2009, 21:22:48 » |
|
Mora nadal kÂłamiesz i nie jesteÂś konsekwentny - ileÂż to razy zapowiadaÂłeÂś i zapewniaÂłeÂś o definitywnym odejÂściu z forum - nawet ostatnimi czasy. Dla jasnoÂści - nie przymuszam i nie zachĂŞcam do tego, ale nie zmienia to faktu, Âże Twoje sÂłowo nie jest nic warte. Nie kÂłamie. Niech kot dostanie za swoje i chcĂŞ pokazaĂŚ Âże mam tylko jedno konto na tym forum a gdy juÂż sprawa siĂŞ wyjaÂśni. Powiemy sobie BajBaj raz na zawsze.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #140 : Sierpień 04, 2009, 21:24:17 » |
|
Mora, Co Kot to Kot, co Ty to Ty. Dwa krĂłtkie pytania: 1. ZapewniaÂłeÂś, Âże definitywnie odchodzisz z forum? 2. OdeszÂłeÂś?
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #141 : Sierpień 04, 2009, 21:26:50 » |
|
1. Tak 2. Nie
Sam na PW ¿¹da³eœ ode mnie wyjaœnieù a teraz masz pretensje ¿e jeszcze tu jestem?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #142 : Sierpień 04, 2009, 21:29:24 » |
|
Nie ¿¹da³em - to raz. Dwa - dane s³owo jest danym s³owem. Powtórzê jeszcze raz: nie mam pretensji ¿e jesteœ - to nie moja decyzja i nie mnie dotyczy, nie ja namawia³em do niej czy nawet sugerowa³em, wskazujê jedynie na brak konsekwencji i ³amanie obietnic co dla mnie jest k³amstwem.
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #143 : Sierpień 04, 2009, 21:30:39 » |
|
Jak widaĂŚ najpopularniejszy temat to - ''masz coÂś do mnie''.
ÂŚwiadczy to wyraÂźnie o poziomie tego forum, ktĂłre jest poprostu ÂżaÂłosne. Jacy ludzie takie forum.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 21:32:16 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #144 : Sierpień 04, 2009, 21:41:25 » |
|
Jest mnĂłstwo tematĂłw Silverze do wyboru.
Echo nie szaleje w nich a dyskusja siĂŞ toczy.
Czemu wiĂŞc niesie CiĂŞ do dziaÂłu tego,skoro Ci nie odpowiada?
On jest szczelnie wytÂłumiony i chyba nie musisz siĂŞ z jego powodu rozpraszaĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
Byt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #145 : Sierpień 05, 2009, 04:20:11 » |
|
Marku a sk¹d Ty to wiesz? znasz osobiœcie Kota? hm..... jak ³atwo ludzie oceniaj¹ nie maj¹c bladego pojêcia o drugiej osobie.....prykre ale niestety powszechne...... Marku to Ci napiszê, ¿e bardo siê mylisz, a ocena na podstawie kilku postów w necie jest p³ytka i nie maj¹ca nic wspólnego z rzeczywistoœci¹ tak jest bardzo czêsto. Przeczytaj wypowiedzi kota. Je¿eli "W realu" jest w porz¹dku, to znaczy, ¿e w Internecie lub wy³¹cznie na tym forum odstawia celowo lub dla w³asnej przyjemnoœci coœ takiego, ¿e ju¿ s³ów brakuje, a ju¿ zup³enie przy totalnym braku rekacji ze strony w³adz forum, a nikt nie ma ochoty tego tutaj znoœciÌ. Powiedz mi co to za cz³owiek, a nawet nie cz³owiek, u¿ytkownik, którego prosi siê kilkukrotnie i zachowanie spokoju i pewnego poziomu dyskusji, a on robi na przekór? Mora, Co Kot to Kot, co Ty to Ty. Dwa krótkie pytania: 1. Zapewnia³eœ, ¿e definitywnie odchodzisz z forum? 2. Odesz³eœ? 1. Tak 2. Nie Hehehe Jak widaÌ najpopularniejszy temat to - ''masz coœ do mnie''.
Œwiadczy to wyraŸnie o poziomie tego forum, które jest poprostu ¿a³osne. Jacy ludzie takie forum. Silver, ca³y "syf" na tym forum nakrêca kot, poniewa¿ nie potrafi siê uspokoiÌ. Kiedy ju¿ widzê, ¿e jest poprawa, za chwilê znowu oskar¿enia, k¹œliwe teksty i chamstwo. Rêce cz³owiekowi opadaj¹, dlatego nie pozostaje nic innego jak ignorowaÌ tego osobnika do przyjazdu administracji, która mam nadziejê zajmie siê ca³¹ spraw¹, a nie omieszkam na ten temat porozmawiaÌ z administratorem osobiœcie. P.S. Mora, daj spokój z tematem, olej goœcia bo to nie ma sensu. Za nied³ugo wszyscy na forum oka¿¹ siê Twoimi klonami. Podejrzewam, ¿e kot ma ju¿ nad ³ó¿kiem blaclistê, tarczê z nickami i rzuca w nie lotkami 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 04:27:29 wysłane przez Byt »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #146 : Sierpień 05, 2009, 08:29:02 » |
|
No to siĂŞ ubawiÂłem  kocie, wiesz jak to siĂŞ nazywa? to co ciĂŞ drĂŞczy nazywa siĂŞ maniÂą przeÂśladowczÂą. niestety 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 09:19:27 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #147 : Sierpień 05, 2009, 09:54:17 » |
|
Jak chcecie zakoùczyÌ t¹ k³ótnie skoro ca³y czas jedna ze stron konfliktu prowokuje drug¹. Kiedy ju¿ widzê, ¿e jest poprawa, za chwilê znowu oskar¿enia, k¹œliwe teksty i chamstwo.
Mo¿e to wynika st¹d, ¿e kiedy widzicie poprawe, nie mo¿ecie znieœÌ takiego stanu rzeczy i poprzez prowokacje wywo³ujecie na nowo konflikt.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #148 : Sierpień 05, 2009, 10:32:10 » |
|
Poniewa¿ nie otrzymaliœmy Kocich dowodów na rzucone przez niego potwarze, apelujê do administracji co nastêpuje: 1. Za¿¹danie od Kota tych¿e dowodów na podstawie których wysnu³ oskar¿enia. 2. W przypadku braku takowych - nakazanie oficjalnego przeproszenia [nie tam ¿adne "sorki, ¿artowa³em"] osób które oskar¿a³, do tego przyznanie odpowiedniej iloœci punktów karnych [nie mi os¹dzaÌ ile] 3. W przypadku braku jasnych dowodów [nie przypuszczeù] przy jednoczesnym braku rzeczowych przeprosin - ban/czasowy ban.
OdnoÂśnie Mory - ban/czasowy ban za jawne kpienie z regulaminu, ktĂłry zakazuje POSIADANIA wielu kont, ktĂłre zdarzaÂło siĂŞ, Âże byÂły wykorzystywane jednoczeÂśnie. Tak samo - ban - dla kaÂżdego posiadacza wielu kont.
Myœlê, ¿e wniosek jest uczciwy, sprawiedliwy i ma oparcie w konkretnych zapisach regulaminu. Do tego - mam nadziejê - bêdzie zimnym prysznicem na rozpalone ³epetyny, nauczk¹ i przestrog¹ na przysz³oœÌ. Do tego mo¿e nieco nauczy niektóre osoby odpowiedzialnoœci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 10:36:30 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #149 : Sierpień 05, 2009, 10:35:23 » |
|
Symeonie, ja siê nie k³ócê - jedynie podsumowa³em pewien fragment wypowiedzi które tutaj przeczyta³em. Nawet nie jest on agresywny, mo¿na go okreœliÌ mianem diagnozy  A teraz z innej beczki, jakby niezwi¹zanej z tematem - ale co tam, pasuje wszêdzie. Zaleg³a jakaœ taka cisza... rzek³bym grobowa 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 11:51:23 wysłane przez marek324 »
|
|
|
|
|
|