Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 17, 2025, 21:24:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Masz coÂś do mnie?!  (Przeczytany 208164 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #550 : Październik 24, 2009, 19:29:31 »

To moÂże przypomnĂŞ jeszcze raz propozycjĂŞ zamkniĂŞcia tego wÂątku. Darek daÂł mi zielone ÂświatÂło w podjĂŞciu decyzji, a ja chciaÂłabym siĂŞ jeszcze dodatkowo wspomĂłc Waszymi opiniami na ten temat.
Dodam tylko, ¿e wszelkie sprawy prywatne, zastrze¿enia wobec czyjegoœ zachowania mo¿emy omawiaÌ poprzez PW. Je¿eli osobista rozmowa b¹dŸ upomnienie nie zadzia³a, mo¿ecie sprawê zg³aszaÌ administracji. Ten w¹tek przynosi wstyd forum i jego u¿ytkownikom. Proszê o wypowiadanie siê, czy temat zamkn¹Ì czy pozostawiÌ aktywny ku uciesze awanturników, których jedyn¹ ambicj¹ jest publiczne pranie brudów.

Zamie¶ci³am ANKIETÊ
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 19:59:56 wysłane przez Dariusz » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #551 : Październik 24, 2009, 19:29:35 »

Szanowny Mora Twoja nawet i gĂŞba mnie nie pociÂąga. JakaÂś taka zbytnio niewyparzona ZÂły,

Atoli, lepsza szlachetna d....a,
niÂż bez zasad gĂŞba i nadmierna buta!

Afro

Janneth, na litoœÌ bosk¹, nie czyù tego! Mrugniêcie Tu jest najprawdziwsze miejsce. I przynajmniej weso³o. Wszêdzie taka œmiertelna powaga. Ju¿ siê zaczyna³em nieŸle nudziÌ.

A z punktu widzenia merytorycznego, jest to miejsce gdzie moÂże zaistnieĂŚ prawdziwy proces. Proces jest potrzebny w dochodzeniu do prawdy wewnĂŞtrznej. A o to tu chodzi na tym forum, byÂśmy nie byli skÂłamani. To teÂż uczy dystansu, tych, ktĂłrzy siĂŞ jeszcze naprawdĂŞ przejmujÂą jakÂąkolwiek opiniÂą.

Pozdrowionka UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 19:35:44 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #552 : Październik 24, 2009, 19:31:37 »

To sÂą sÂłowa Mory.
Cz³owieku jeszcze nie tak dawno wszystkich tutaj przeprasza³eœ,odchodzi³eœ,¿egna³eœ siê,nastêpnie znowu przychodzi³eœ,by po chwili z p³aczem po raz kolejny odejœÌ.
I ty masz czelnoœÌ tak wyra¿aÌ siê o forumowiczach którzy maj¹ jakieœ zasady w przeciwieùstwie do Ciebie...?
Wiesz co to jest honor?

Chcesz ze mnÂą o tym porozmawiaĂŚ. Zapraszam na PW. UÂśmiech

Zamkn¹Ì temat poniewa¿ s³u¿y on jedynie k³ótniom i nabijaniu postów.
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 19:33:46 wysłane przez Torton » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #553 : Październik 24, 2009, 19:38:42 »

Mora, to co napisaÂłeÂś w innym temacie jest po prostu chamskie.
PowinieneÂś przeprosiĂŚ koliberka.

Dziwne, Âże administracja toleruje takie wpisy ...

ProszĂŞ raportowaĂŚ nieodpowiednie Twoim zdaniem wypowiedzi. Janneth.
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 19:58:36 wysłane przez janneth » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #554 : Październik 24, 2009, 19:40:21 »

Mora! A dlaczego zamkn¹Ì? Gdzie indziej, to mo¿esz pozwoliÌ sobie na obsceniê, a teraz boisz siê reakcji. Najpierw zwalasz na paùstwo, (choÌ paùstwo to my) zajêcie siê nieodpowiedzialnymi rodzicami i ich "¿ywymi konsekwencjami", a teraz obligujesz tutejsze w³adze do przykrycia Twojej niesubordynacji, u¿ywam oczywiœcie eufemizmu. Uœmiech 2

UÂśmiech 2

Ptaku, toÂż mnie nie sÂą potrzebne przeprosiny. SÂądzisz, Âże koliberek czuje siĂŞ obraÂżony? Jeszcze by, tego tylko brakowaÂło! ZÂły KoĂą by siĂŞ i nawet uÂśmiaÂł.

Afro
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 22:42:14 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #555 : Październik 24, 2009, 19:42:46 »

Zamkn¹Ì temat - wszystkie k³ótnie i spory rozstrzygaÌ poprzez prywatn¹ korespondencjê.

Za wszczynanie do k³ótni - kara.

I byÂłoby spokojnie i bardziej merytorycznie.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #556 : Październik 24, 2009, 19:49:35 »

Waldee, dobrze wiesz, Âże to nierealne, dlatego pisaÂłem o procesie. W sferze prywatnej to wszystko padnie, nie mĂłwiĂŞ, Âżeby nie pisaĂŚ prywatnie, jednakÂże to kaÂżdy musi poczuĂŚ sam. Ty prĂłbujesz intensywnie ingerowaĂŚ w proces, i tÂłumiĂŚ naturalny jego przebieg. MoÂżesz wzi¹Ì udziaÂł w procesie w jak najszlachetniejszym sensie i odwoÂłaĂŚ siĂŞ do sumieĂą, kultury osobistej etc..., ale nie narzucaĂŚ tego, co jest sprzeczne z ludzkÂą naturÂą i ukatrupiaĂŚ  idei ktĂłre mogÂą zaowocowaĂŚ czymÂś nowym i wÂłaÂściwym. Masz, bracie na to wpÂływ. Tu i teraz. TYlko bÂądÂź sobÂą. I zarzuĂŚ wszelkie komunaÂły religijne, pseudoezoteryczne itp.. ( ale to juÂż ogĂłlnie, nie do Ciebie tylko) O to tu tylko chodzi.

koliberek -fachowiec od procesĂłw  MrugniĂŞcie

Afro
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 20:13:20 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #557 : Październik 24, 2009, 19:50:28 »

Temat powinien zostaĂŚ.
UzasadniaÂłam juÂż wczeÂśniej dlaczego. 

ptak
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #558 : Październik 24, 2009, 19:56:18 »

Do³¹czy³am ankietê na ten temat. Mam nadziejê, ¿e ka¿dy zd¹¿y siê wypowiedzieÌ przez 2 dni, bo tyle ankieta bêdzie trwa³a. Nie bêdzie ona jednoznacznie przes¹dzaÌ o decyzji w sprawie zamkniêcia, ale na pewno bêdzie stanowiÌ najsilniejszy argument.
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 19:57:20 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #559 : Październik 24, 2009, 20:02:40 »

Do³¹czy³am ankietê na ten temat. Mam nadziejê, ¿e ka¿dy zd¹¿y siê wypowiedzieÌ przez 2 dni, bo tyle ankieta bêdzie trwa³a. Nie bêdzie ona jednoznacznie przes¹dzaÌ o decyzji w sprawie zamkniêcia, ale na pewno bêdzie stanowiÌ najsilniejszy argument.

Na pocz¹tek mo¿e wywi¹¿ siê z wczeœniejszych zapowiedzi.
Czekam na priva

Poczekasz, bo jestem teraz zajĂŞta. Janneth.
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 20:04:15 wysłane przez janneth » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #560 : Październik 24, 2009, 20:07:23 »

W jaki sposĂłb zasÂłuÂżyĂŚ? WylizaĂŚ DupĂŞ? Tak jak Koliber?

Mora, a co siĂŞ taki nagle ÂświĂŞty zrobiÂłeÂś? Natychmiastowa metaforfoza? Wszak nie Ty jesteÂś autorem tego dosadnego okreÂślenia? Gdyby byÂło choĂŚ trochĂŞ prawdziwe, to bym siĂŞ zastanowiÂł nad jego sensem. I napisaÂł wyczerpujÂący tekst obronny na temat Twojej chmurnej i durnej mÂłodoÂści. Nawet gdy i mnie to dotyczy.

Rozumiem, aÂż zanadto, Âże czasem kusi, Âżeby popunkowaĂŚ. Ale tym razem, to zupeÂłne pudÂło. Taki samobĂłj, po prostu Ci siĂŞ trafiÂł, wiĂŞc zdaje siĂŞ przeprosiĂŚ, to musisz ale siebie. UÂśmiech 2

Zreszt¹, je¿eli taka ''obscenia" mieœci siê w regulaminie, to i ja nieraz skorzystam z takiej mo¿liwoœÌi, a co!!! WidaÌ mo¿na!!! Z politowaniem

Ps.( o wÂłaÂśnie dziÂś w TV4 o 21,30 jest DzieĂą ÂŚwira, moÂżna sobie nieÂźle odreagowaĂŚ wraz z bohaterem Chichot )

siĂŞ nie pozdrawia, pĂłki, co! Cool

Dodatek specjalny, czyli sugestia w sprawie ankiety. SÂądzĂŞ, Âże dwa dni, to absolutnie za maÂło. ZwÂłaszcza w wekend jest
mniej osób. Jedni do koœció³ka, inni na rodzinne obiadki, itp, itd...
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 09:56:41 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #561 : Październik 24, 2009, 20:19:24 »

Waldee, dobrze wiesz, Âże to nierealne, dlatego pisaÂłem o procesie. W sferze prywatnej to wszystko padnie, nie mĂłwiĂŞ, Âżeby nie pisaĂŚ prywatnie, jednakÂże to kaÂżdy musi poczuĂŚ sam. Ty prĂłbujesz intensywnie ingerowaĂŚ w proces, i tÂłumiĂŚ naturalny jego przebieg. MoÂżesz wzi¹Ì udziaÂł w procesie w jak najszlachetniejszym sensie i odwoÂłaĂŚ siĂŞ do sumieĂą, kultury osobistej etc..., ale nie narzucaĂŚ tego, co jest sprzeczne z ludzkÂą naturÂą i ukatrupiaĂŚ  idei ktĂłre mogÂą zaowocowaĂŚ czymÂś nowym i wÂłaÂściwym. Masz, bracie na to wpÂływ. Tu i teraz. TYlko bÂądÂź sobÂą. I zarzuĂŚ wszelkie komunaÂły religijne, pseudoezoteryczne itp.. ( ale to juÂż ogĂłlnie, nie do Ciebie tylko) O to tu tylko chodzi.

koliberek -fachowiec od procesĂłw  MrugniĂŞcie

Afro

Coœ Ci siê pokrêci³o. Jak widzisz dzieci k³óc¹ce i wyklinaj¹ce to chyba reagujesz a nie zabierasz do piaskownicy gdzie stawiasz ich w "ringu" i ku uciesze innych dzieciaków organizujesz walkê :/

Przemoc mo¿e wejœÌ tak¿e na poziom s³owny - z czym mamy do czynienia w tym temacie. Rozumiem, ¿e chêtnie siê przygl¹dasz np bójce dwóch facetów na ulicy, gdy jeden drugiego ok³ada piêœciami a potem gdy ten ju¿ upadnie kopie a¿ siê sam zmêczy... ja nie mam ochoty dopuszczaÌ do czegoœ takiego.

Jak ktoœ ma problem z okie³znaniem w³asnych emocji to niech siê wybierze do: pani Lucyny (na masa¿ lub sesje - zale¿y co mu siê tam bardziej przyda)/psychoterapeuty/ksiêdza/rabina i da od siebie odpocz¹Ì reszcie forumowego spo³eczeùstwa. Mo¿ecie te¿ za³o¿yÌ osobne forum np: gnojowisko, œcierwisko czy arena i tam siê bez ¿adnych ograniczeù ok³adaÌ miêsem.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #562 : Październik 24, 2009, 20:39:34 »

A TY w ogóle nie "przeczyta³eœ" co do Ciebie by³o. A koliberek, choÌ ma³y, to rozdzieli³ nie raz katuj¹cych siê nawzajem na ulicy (a by³o bardziej, ni¿ powa¿nie) natomiast dzieci, to uwierz mi, w porównaniu z tym, to by³ pryszcz. Jednak¿e kazaÌ zamkn¹Ì ten temat, to tak, jak od razu kazaÌ zastrzeliÌ kopi¹cych siê, albo dzieci w piaskownicy.

To jest proces i jeœli reagujesz tu, na tej wirtualnej p³aszczyŸnie, to tak jakbyœ zareagowa³ na kopi¹cych siê. O tym Ci piszê w³aœnie. ¯e masz tê mo¿liwoœÌ. Twoja broni¹, podobnie jak innych tutaj, jest tak¿e s³owo. Zamykanie ust, to blokowanie i doprowadzenie do tym wiêkszej agresji i przemocy s³ownej, która pojawi siê w innych w¹tkach i powa¿nie zak³óci ich tok. O tym piszê. Natura ludzka jest, jaka jest i niespecjalnie masz na to wp³yw....

Ju¿ nieskromnie da³em do zrozumienia, ¿e mam tak¿e i w tym kierunku jakieœ tam wykszta³cenie. I zapewniam: nie zabija siê ¿adnego procesu, ani w nim uczestnicz¹cych, gdy¿ w ten sposób zabija siê siebie, a to dlatego, ¿e je¿eli coœ, lub ktoœ Ciê dra¿ni, to jesteœ TY sam, a to wszystko jest tylko zwierciad³em i uœwiadomieniem Ci Twoich wewnêtrznych g³êboko wypartych cech. Chcesz zamkn¹Ì ten w¹tek, pomyœl, co w Tobie tak ka¿e mocno reagowaÌ na ten problem.

Tyle mniej wiĂŞcej, bo jednak DzieĂą ÂŚwira jest na TVN7.   A mam znowu nieprzepartÂą ochotĂŞ siĂŞ poÂśmiaĂŚ.

Afro
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 22:45:27 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
kamil771
Gość
« Odpowiedz #563 : Październik 24, 2009, 20:45:42 »

Cytat: Rafaela  PaÂździernik 24, 2009, 21:30:29
Nie , nie uciekne. Prosze pisac na prywat, nie jestem zwolenniczka na "Masz cos do mnie" Pozdrawiam Rafaela

Boisz siĂŞ,Âże wyjdzie na ÂświatÂło dzienne Twoje prawdziwe oblicze?
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #564 : Październik 24, 2009, 20:45:49 »

Pseudopsychiatrom mĂłwimy stanowcze NIE! UÂśmiech

NiektĂłre procesy siĂŞ zabija gdyÂż sÂą groÂźne - do innych siĂŞ nie dopuszcza - to caÂłkowicie normalne UÂśmiech

p.s. tak nerwowo reagujÂąc na moje posty - czy potwierdzasz swojÂą "diagnozĂŞ", Âże to Ty sama siebie irytujesz?
Nie zatrzymuj procesu, ktĂłry moim zdaniem siĂŞ rozpocznie - tzn zamykanie tego tematu JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 20:47:42 wysłane przez Val Dee » Zapisane
Symeon
Gość
« Odpowiedz #565 : Październik 24, 2009, 20:51:04 »

Uwa¿am, ¿e temat powinien zostaÌ. Kiedyœ by³em za jego zamkniêciem, ale po pewnym czasie zauwa¿y³em, ¿e jednak sie przydaje. Gdyby zosta³ zamkniêty, to k³ótnie by³yby prowadzone w innych tematach, co by³oby zaœmiecaniem innych tematów, moderatorzy musieliby nieustannie albo usuwaÌ takie posty albo je przenosiÌ niewiadomo gdzie, zaraz pojawia³yby sie publiczne pretensje do moderatorów, ¿e coœ nies³usznie usuneli itp itd. a tak wszystko jest w jednym miejscu, jak ktoœ nie lubi tu przebywaÌ, to nie musi tu zagl¹daÌ. Wszyscy wiedz¹, ¿e ten temat to "mordownia" i wchodz¹ tu na w³asn¹ odpowiedzialnoœÌ.

[edit]

Nie zatrzymuj procesu, ktĂłry moim zdaniem siĂŞ rozpocznie - tzn zamykanie tego tematu JĂŞzyk

Hola hola, jak gÂłosowaÂłem kilka minut temu, to byÂło po rĂłwno, 50% za zamkniĂŞciem i 50% za zostawieniem tematu UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 20:54:28 wysłane przez Symeon » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #566 : Październik 24, 2009, 20:54:08 »

I na tyle tylko CiĂŞ staĂŚ Wal dee. Wal dalej, dobrze Ci to wychodzi. Przynajmniej jasno okreÂślasz, co i kto CiĂŞ boli. WiĂŞcej informacji w Twoim przypadku, juÂż nie potrzeba. SÂą nadto wyczerpujÂące. Przykro, Âże nie posiadam sklepu z broniÂą maszynowÂą, by Ci jÂą udostĂŞpniĂŚ. ZÂły

A psychiatrzy nie sÂą przygotowywani, jeÂśli chodzi o kategoriĂŞ i przebieg procesu, ani tradycyjni psycholodzy, niestety. Gdyby posiadali takÂą wiedzĂŞ, byÂłoby o wiele mniej "czubĂłw".

PozdrĂłwka dla pseudopsychiatry! ZÂły

Cool

« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 21:05:12 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #567 : Październik 24, 2009, 20:55:42 »

Wystarczy karaÌ za wszczynanie do k³ótni i zaœmiecanie tematów.

A posty i tak do tego tematu sÂą przenoszone z innych wiĂŞc wiĂŞcej pracy siĂŞ dla moderatorĂłw na pewno nie zrobi.
Problemem jest niegrzeczne zachowanie forumowiczów - daj¹c im takie gnojowisko raczej siê sprawy nie poprawi. Bo mimo, ¿e jest ten temat to i tak k³ótnie wybuchaj¹ w innych w¹tkach a u¿ytkownicy zamiast siê uspokajaÌ beztrosko siê wyzywaj¹ tutaj.

--------------------------------------------------------------------------------------
I na tyle tylko CiĂŞ staĂŚ Wal dee. Wal dalej, dobrze Ci to wychodzi. Przynajmniej jasno okreÂślasz, co i kto CiĂŞ boli. WiĂŞcej infromacji w Twoim przypadku, juÂż nie potrzeba. SÂą nadto wyczerpujÂące. Przykro, Âże nie posiadam sklepu z broniÂą maszynowÂą, by Ci jÂą udostĂŞpniĂŚ. ZÂły

A psychiatrzy nie sÂą przygotowywani, jeÂśli chodzi o kategoriĂŞ i przebiegprocesu, ani tradycyjni psycholodzy, niestety. Gdyby posiadali takÂą wiedzĂŞ, byÂłoby o wiele mniej "czubĂłw".

PozdrĂłwka dla pseudopsychiatry! ZÂły

Cool

Czyli jednak proces zamykania tematu powoduje u Ciebie frustracjĂŞ i agresjĂŞ skierowanÂą na osoby go popierajÂące?
IdÂąc twoim tokiem rozumowania - to Ty sama powodujesz je u siebie. UspokĂłj siĂŞ i postaraj siĂŞ zrozumieĂŚ czemu wyzwala ten proces tak negatywne emocje u Ciebie? Czy to nie Ty sama jesteÂś ich ÂźrĂłdÂłem?

CytujÂąc Ciebie:
nie zabija siê ¿adnego procesu, ani w nim uczestnicz¹cych, gdy¿ w ten sposób zabija siê siebie, a to dlatego, ¿e je¿eli coœ, lub ktoœ Ciê dra¿ni, to jesteœ TY sam, a to wszystko jest tylko zwierciad³em i uœwiadomieniem Ci Twoich wewnêtrznych g³êboko wypartych cech. Chcesz zamkn¹Ì ten w¹tek, pomyœl, co w Tobie tak ka¿e mocno reagowaÌ na ten problem.
Proszê Ciê wiêc: nie zabijaj procesu zamykania tego tematu - zabijasz w ten sposób swoje samoistnie wyparte cechy (byÌ mo¿e nieœwiadomie). Nie chcesz zamykaÌ tego tematu i pozwalaÌ na beztroskie k³ótnie i wyzwiska? Zastanów siê co w Tobie ka¿e tak reagowaÌ na pomys³ jego zamkniêcie? Jakie s¹ to mechanizmy? I czy s¹ to mechanizmy poprawne czy te¿ mo¿e uwielbienie dla przemocy s³ownej, wulgaryzmów i nieposzanowania w³asnej godnoœci?

ScaliÂłem posty.Janusz.
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 22:54:33 wysłane przez janusz » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #568 : Październik 24, 2009, 20:59:25 »

Jestem za zamkniêciem. Jak ktoœ nie potrafi prowadziÌ dyskusji na poziomie to mo¿e znaleŸÌ sobie inne forum. Poza tym s¹ prywatne wiadomoœci...
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #569 : Październik 24, 2009, 21:02:23 »

Wal Dee!
To widaÌ nale¿y g³osiÌ ewangeliê. Znakomite pole do popisu! To¿, jak zbawiaÌ zbawionych? Trzeba wœród "celników" i innych z³oczyùców g³osiÌ chwa³ê bo¿¹? Czy¿, nie? Popatrz na to z tej strony.
 UÂśmiech

A teraz naprawdĂŞ juÂż skupiam siĂŞ na filmie. PĂłki, co dobranoc. Cool

koliberek33
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2009, 21:03:05 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Symeon
Gość
« Odpowiedz #570 : Październik 24, 2009, 21:12:41 »

SÂą prywatne wiadomoÂści, ale bardzo czĂŞsto taka rozmowa w "cztery oczy" nic nie daje, nie ma ÂświadkĂłw rozmowy, nie ma komu zdecydowaĂŚ kto ma racjĂŞ a kto nie, kazda ze stron jest zazwyczaj przekonana, Âże to ona ma racjĂŞ a przeciwnik absolutnie nie. Dlatego naleÂży takie sprawy poruszaĂŚ wÂłaÂśnie w tym temacie, Âżeby forumowicze w miare moÂżliwoÂści obiektywnie osÂądzili czyjeÂś postĂŞpowanie.
Dry007
Gość
« Odpowiedz #571 : Październik 24, 2009, 21:17:40 »

JeÂśli mogĂŞ prosiĂŚ Was forumowicze zanim podejmiecie jakikolwiek dziaÂłania o chwilĂŞ refleksji i obejrzenie czĂŞÂści filmy "NiebiaĂąska Przepowiednia"
ÂźrĂłdÂło:
http://www.youtube.com/watch?v=YLN_H9KGhyA&feature=PlayList&p=A6FE9D2EE8972192&index=9

Czy tak wyglÂąda to wszystko ?

pzd Maciej
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #572 : Październik 24, 2009, 21:25:01 »

SÂą prywatne wiadomoÂści, ale bardzo czĂŞsto taka rozmowa w "cztery oczy" nic nie daje, nie ma ÂświadkĂłw rozmowy, nie ma komu zdecydowaĂŚ kto ma racjĂŞ a kto nie, kazda ze stron jest zazwyczaj przekonana, Âże to ona ma racjĂŞ a przeciwnik absolutnie nie. Dlatego naleÂży takie sprawy poruszaĂŚ wÂłaÂśnie w tym temacie, Âżeby forumowicze w miare moÂżliwoÂści obiektywnie osÂądzili czyjeÂś postĂŞpowanie.

PrzecieÂż aby toczyĂŚ takie dysputy sÂą dziaÂły poszczegĂłlne a w nich tematy.
W tym wÂątku nie zauwaÂżyÂłem jakichÂś powaÂżnych rozwaÂżaĂą a zwykÂłe wylewanie pomyj.
Symeon
Gość
« Odpowiedz #573 : Październik 24, 2009, 22:09:18 »

Val Dee, w innych tematach takie k³ótnie s¹ czêsto traktowane jako offtop i usuwane/przesuwane gdzie indziej, dlatego powinno byÌ jedno takie miejsce, jedna "pralka brudów". Nie mo¿na ludziom zamykaÌ ust.
Prowadz¹c k³ótnie/spór publicznie obie strony oczekuj¹, ¿e spo³ecznoœÌ forum utwierdzi ich w przekonaniu, ¿e maj¹ racjê, czêœciowo maj¹ racjê lub w ogóle jej nie maj¹, krótko mówi¹c - ¿e pomo¿e im w rozwi¹zaniu sporu.
frosk24
Gość
« Odpowiedz #574 : Październik 25, 2009, 02:15:36 »

ludzie widzê ¿e wam ju¿ wszystkim odbija , zamkniecie tematu nic nie da bo zaraz napisze kto¶ nowy i zacznie siê od nowa , najlepszym wyj¶ciem by³oby zamkniêcie forum ale wtedy co by¶my wszyscy robili , zatem APELUJE do was wszystkich zachowujcie siê jak na zdrowych umys³owo przysta³o i prowadzcie w miarê cywilizowane rozmowy a nie wyzywacie siê i poni¿acie , to do niczego po¿ytecznego nie prowadzi wrêcz przeciwnie mo¿e byæ jeszcze gorzej , PROSZÊ was zastanówcie siê
Strony: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: