KapÂłan 718
Gość
|
 |
« : Lipiec 14, 2009, 11:17:33 » |
|
IWONA: Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Kolejne pytanie. Pytanie od Heliodora: Jak wiesz, zajmujĂŞ siĂŞ od kilku lat analizÂą liczbowÂą i kabalistycznÂą. Czy dobrze odczytaÂłem drogi Samuelu, ze jesteÂś Parakletem, czyli - Pocieszycielem zapowiedzianym w Ewangelii Âśw. Jana?
EN-KI: I co mi z tego, ¿e ju¿ od wielu lat staram siê pocieszyÌ, staram siê dotrzeÌ do serc ludzkich, staram siê wyzwoliÌ w ludziach mi³oœÌ, proszê o mi³oœÌ - co mi z tego? Na dzieù dzisiejszy, jestem opiekunem Ziemi, tak¹ dosta³em rolê. Tylko - opiekunem Ziemi, wraz z mym bratem..., i staraj¹cymi siê o to, ¿eby was obudziÌ z tego letargu. S³ucham.
YYYYYYYYYY... co to za odpowiedÂź jest? nie poznajĂŞ Samuela!
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2009, 12:22:28 » |
|
Dla mnie odpowiedŸ jest jak najbardziej w stylu samcia/Lusi - czyli: zero konkretów, du¿o lania wody i do tego nie na temat. Dodatkowo w nieciekawym œwietle stawia to "donios³oœÌ, precyzjê i wiarygodnoœÌ" Twoich wyliczeù i "odkryÌ"... Jednym s³owem: wtopowy dublet.
|
|
|
|
|
|
|
ÂŁowca
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 14, 2009, 12:33:07 » |
|
Heliodorze czy dostanĂŞ autograf?
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 30, 2009, 21:18:44 » |
|
dobrze ,ze nie byÂło odwoÂłania na sesje osobista
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 31, 2009, 11:00:17 » |
|
"IWONA: Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Kolejne pytanie. Pytanie od Heliodora: Jak wiesz, zajmujĂŞ siĂŞ od kilku lat analizÂą liczbowÂą i kabalistycznÂą. Czy dobrze odczytaÂłem drogi Samuelu, ze jesteÂś Parakletem, czyli - Pocieszycielem zapowiedzianym w Ewangelii Âśw. Jana?
EN-KI: I co mi z tego, ¿e ju¿ od wielu lat staram siê pocieszyÌ, staram siê dotrzeÌ do serc ludzkich, staram siê wyzwoliÌ w ludziach mi³oœÌ, proszê o mi³oœÌ - co mi z tego? Na dzieù dzisiejszy, jestem opiekunem Ziemi, tak¹ dosta³em rolê. Tylko - opiekunem Ziemi, wraz z mym bratem..., i staraj¹cymi siê o to, ¿eby was obudziÌ z tego letargu. S³ucham."
Kolejne wielkie objawienie guru projektu cheops. AÂż ciÂśnie mi siĂŞ na usta dosadne okreÂślenie, ale poprzestanĂŞ na przysÂłowiu: "gÂłupich nie siejÂą, sami siĂŞ rodzÂą." A kto choĂŚ trochĂŞ otarÂł siĂŞ o logikĂŞ zadaje takie pytanie. To zupeÂłnie tak samo jakby w sÂłoneczny poranek zapytaĂŚ siĂŞ luci czy wieczorem teÂż bĂŞdzie pogodnie i sÂłonecznie. Nawet gdyby nie miaÂła kompletnie zielonego pojĂŞcia o meteorologii, jak zapewnie o wielu innych rzeczach na ktĂłre siĂŞ wypowiada, to strzelajÂąc zupeÂłnie w ciemno ma 50% szans na udzielenie trafnej odpowiedzi. Pytanie powinno brzmieĂŚ: jaka bĂŞdzie pogoda wieczorem? A to juÂż zupeÂłnie inna bajka. OczywiÂście przytaczany przykÂład uproÂściÂłem do minimum, bo jak widzĂŞ rozsÂądne myÂślenie jest obce wilu wypowiadajÂącym siĂŞ tutaj osobom.
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 31, 2009, 14:01:51 » |
|
OczywiÂście przytaczany przykÂład uproÂściÂłem do minimum, bo jak widzĂŞ rozsÂądne myÂślenie jest obce wilu wypowiadajÂącym siĂŞ tutaj osobom.
jak miÂło:)
|
|
|
|
|
|
|
poufne
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 31, 2009, 14:36:38 » |
|
Co siĂŞ dziwicie w erze wodnika bĂŞdzie duÂżo lania wody 
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 03, 2009, 12:01:50 » |
|
caÂłe to forum jest istnÂą sadzwkÂą do ktĂłrej wlewa siĂŞ caÂła woda PCH
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 06, 2009, 12:50:08 » |
|
caÂłe to forum jest istnÂą sadzwkÂą do ktĂłrej wlewa siĂŞ caÂła woda PCH
jak szukasz forum dla wĂŞdkarzy - to pomyliÂłeÂś adresy internetowe
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 06, 2009, 13:11:01 » |
|
niezwykle inteligentna uwaga, zdawaÂłoby siĂŞ...  ale mylisz siĂŞ - jst to doskonaÂłe forum dla wĂŞdkarzy. moÂżna tu wyÂłowiĂŚ takie "okazy gÂłupoty" ktĂłre gdzie indziej byÂłyby rzadkoÂściÂą. a tu sÂą normÂą 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 06, 2009, 17:35:59 » |
|
To chyba w Bibli jest powiedziane:
"To co gÂłupie w oczach Âświata, w moich jest ÂświĂŞte"
Pasuje mi ta gÂłupota.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 06, 2009, 18:02:50 » |
|
niezwykle inteligentna uwaga, zdawałoby się...  ale mylisz się - jst to doskonałe forum dla wędkarzy. można tu wyłowić takie "okazy głupoty" które gdzie indziej byłyby rzadkością. a tu są normą  pisząc na forum jesteś wędkarzem:)....a my cala reszta rybkami.. uważaj na piranie ' 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 18:05:33 wysłane przez daniel1704 »
|
|
|
|
|
Byt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 06, 2009, 18:29:35 » |
|
caÂłe to forum jest istnÂą sadzwkÂą do ktĂłrej wlewa siĂŞ caÂła woda PCH NiektĂłrzy jak ja np. majÂą wÂłaÂśnie na tĂŞ okazjĂŞ solidny racjonalny ponton  niezwykle inteligentna uwaga, zdawaÂłoby siĂŞ... UÂśmiech ale mylisz siĂŞ - jst to doskonaÂłe forum dla wĂŞdkarzy. moÂżna tu wyÂłowiĂŚ takie "okazy gÂłupoty" ktĂłre gdzie indziej byÂłyby rzadkoÂściÂą. a tu sÂą normÂą UÂśmiech Cholerna racja 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 06, 2009, 23:07:51 » |
|
A wiesz gdzie ryba ma fiuta? - na koĂącu wĂŞdki  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 06, 2009, 23:28:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 08, 2009, 15:47:19 » |
|
Cholerna racja  Âłatwo jest oceniaĂŚ innych Bycie ps.przy takiej iloÂści postĂłw zawsze znajdÂą siĂŞ "okazy gÂłupoty"-to normalne
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 08, 2009, 16:58:39 » |
|
ca³e to forum jest istn¹ sadzwk¹ do której wlewa siê ca³a woda PCH Niektórzy jak ja np. maj¹ w³aœnie na tê okazjê solidny racjonalny ponton  Bycie, tych pontonów jest wiêcej, ale martwi mnie jedno - byÌ mo¿e ju¿ nied³ugo nie bêdziemy mieli w czym p³ywaÌ ! A wiesz gdzie ryba ma fiuta? - na koùcu wêdki  Pozdrawiam - Thotal  Drogi Thotalu, drugi raz zauwa¿y³em, i¿ u¿ywasz publicznie na forum brzydkich s³ów, dlatego postanowi³em udzieliÌ Ci z tej okazji reprimendy  ... Jest przecie¿ tyle ³adniejszych okreœleù, przynajmniej przez wzgl¹d na obecnosÌ paù na forum, móg³byœ sie pohamowaÌ 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 08, 2009, 21:02:02 » |
|
Bardzo przepraszam, Âże uraziÂłem Twoje uczucia, przepraszam rĂłwnieÂż wszystkie Panie, jeÂśli sÂłowo uÂżyte je zniesmaczyÂło. Dodam tylko, Âże w orginalnej wersji twgo kawaÂłu byÂło inne sÂłowo, zresztÂą mogĂŞ je napisaĂŚ na czyjeÂś wyraÂźne Âżyczenie. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 08, 2009, 21:06:30 » |
|
Bardzo przepraszam, Âże uraziÂłem Twoje uczucia, przepraszam rĂłwnieÂż wszystkie Panie, jeÂśli sÂłowo uÂżyte je zniesmaczyÂło. Dodam tylko, Âże w orginalnej wersji twgo kawaÂłu byÂło inne sÂłowo, zresztÂą mogĂŞ je napisaĂŚ na czyjeÂś wyraÂźne Âżyczenie. Pozdrawiam - Thotal  Mnie niczym nie uraziÂłeÂś Thotal.wrĂŞcz przeciwnie ,rozbawiÂłeÂś mnie i uÂśmiaÂłam siĂŞ do Âłez.przecieÂż to tylko kawaÂł !!!
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|