Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 28, 2025, 14:55:55

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Moje pytanie i odpowiedÂź Samuela  (Przeczytany 12880 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« : Lipiec 14, 2009, 11:17:33 »

IWONA:
Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Kolejne pytanie. Pytanie od Heliodora: Jak wiesz, zajmujĂŞ siĂŞ od kilku lat analizÂą liczbowÂą i kabalistycznÂą. Czy dobrze odczytaÂłem drogi Samuelu, ze jesteÂś Parakletem, czyli - Pocieszycielem zapowiedzianym w Ewangelii Âśw. Jana?

EN-KI:
I co mi z tego, ¿e ju¿ od wielu lat staram siê pocieszyÌ, staram siê dotrzeÌ do serc ludzkich, staram siê wyzwoliÌ w ludziach mi³oœÌ, proszê o mi³oœÌ - co mi z tego? Na dzieù dzisiejszy, jestem opiekunem Ziemi, tak¹ dosta³em rolê. Tylko - opiekunem Ziemi, wraz z mym bratem..., i staraj¹cymi siê o to, ¿eby was obudziÌ z tego letargu. S³ucham.

YYYYYYYYYY... co to za odpowiedÂź jest? nie poznajĂŞ Samuela!

KapÂłan 718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2009, 12:22:28 »

Dla mnie odpowiedÂź jest jak najbardziej w stylu samcia/Lusi - czyli: zero konkretĂłw, duÂżo lania wody i do tego nie na temat.
Dodatkowo w nieciekawym œwietle stawia to "donios³oœÌ, precyzjê i wiarygodnoœÌ" Twoich wyliczeù i "odkryÌ"...
Jednym sÂłowem: wtopowy dublet.
ÂŁowca
Gość
« Odpowiedz #2 : Lipiec 14, 2009, 12:33:07 »

Heliodorze czy dostanĂŞ autograf?
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #3 : Lipiec 30, 2009, 21:18:44 »

dobrze ,ze nie byÂło odwoÂłania na sesje osobista
marek324
Gość
« Odpowiedz #4 : Lipiec 31, 2009, 11:00:17 »

"IWONA:
Bardzo dziĂŞkujĂŞ. Kolejne pytanie. Pytanie od Heliodora: Jak wiesz, zajmujĂŞ siĂŞ od kilku lat analizÂą liczbowÂą i kabalistycznÂą. Czy dobrze odczytaÂłem drogi Samuelu, ze jesteÂś Parakletem, czyli - Pocieszycielem zapowiedzianym w Ewangelii Âśw. Jana?

EN-KI:
I co mi z tego, ¿e ju¿ od wielu lat staram siê pocieszyÌ, staram siê dotrzeÌ do serc ludzkich, staram siê wyzwoliÌ w ludziach mi³oœÌ, proszê o mi³oœÌ - co mi z tego? Na dzieù dzisiejszy, jestem opiekunem Ziemi, tak¹ dosta³em rolê. Tylko - opiekunem Ziemi, wraz z mym bratem..., i staraj¹cymi siê o to, ¿eby was obudziÌ z tego letargu. S³ucham."

Kolejne wielkie objawienie guru projektu cheops. AÂż ciÂśnie mi siĂŞ na usta dosadne okreÂślenie, ale poprzestanĂŞ na przysÂłowiu: "gÂłupich nie siejÂą, sami siĂŞ rodzÂą." A kto choĂŚ trochĂŞ otarÂł siĂŞ o logikĂŞ zadaje takie pytanie. To zupeÂłnie tak samo jakby w sÂłoneczny poranek zapytaĂŚ siĂŞ luci czy wieczorem teÂż bĂŞdzie pogodnie i sÂłonecznie. Nawet gdyby nie miaÂła kompletnie zielonego pojĂŞcia o meteorologii, jak zapewnie o wielu innych rzeczach na ktĂłre siĂŞ wypowiada, to strzelajÂąc zupeÂłnie w ciemno ma 50% szans na udzielenie trafnej odpowiedzi. Pytanie powinno brzmieĂŚ: jaka bĂŞdzie pogoda wieczorem? A to juÂż zupeÂłnie inna bajka.
OczywiÂście przytaczany przykÂład uproÂściÂłem do minimum, bo jak widzĂŞ rozsÂądne myÂślenie jest obce wilu wypowiadajÂącym siĂŞ tutaj osobom.
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #5 : Lipiec 31, 2009, 14:01:51 »

OczywiÂście przytaczany przykÂład uproÂściÂłem do minimum, bo jak widzĂŞ rozsÂądne myÂślenie jest obce wilu wypowiadajÂącym siĂŞ tutaj osobom.
jak miÂło:)
poufne
Gość
« Odpowiedz #6 : Lipiec 31, 2009, 14:36:38 »

Co siĂŞ dziwicie w erze wodnika bĂŞdzie duÂżo lania wody UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #7 : Sierpień 03, 2009, 12:01:50 »

caÂłe to forum jest istnÂą sadzwkÂą do ktĂłrej wlewa siĂŞ caÂła woda PCH
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #8 : Sierpień 06, 2009, 12:50:08 »

jak szukasz forum dla wĂŞdkarzy - to pomyliÂłeÂś adresy internetowe
marek324
Gość
« Odpowiedz #9 : Sierpień 06, 2009, 13:11:01 »

niezwykle inteligentna uwaga, zdawaÂłoby siĂŞ... UÂśmiech ale mylisz siĂŞ - jst to doskonaÂłe forum dla wĂŞdkarzy. moÂżna tu wyÂłowiĂŚ takie "okazy gÂłupoty" ktĂłre gdzie indziej byÂłyby rzadkoÂściÂą. a tu sÂą normÂą UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Sierpień 06, 2009, 17:35:59 »

To chyba w Bibli jest powiedziane:

"To co gÂłupie w oczach Âświata, w moich jest ÂświĂŞte"

Pasuje mi ta gÂłupota.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #11 : Sierpień 06, 2009, 18:02:50 »

niezwykle inteligentna uwaga, zdawałoby się... UÂśmiech ale mylisz się - jst to doskonałe forum dla wędkarzy. można tu wyłowić takie "okazy głupoty" które gdzie indziej byłyby rzadkością. a tu są normą UÂśmiech

pisząc na forum jesteś wędkarzem:)....a my cala reszta rybkami..
uważaj na piranie ' MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 18:05:33 wysłane przez daniel1704 » Zapisane
Byt
Gość
« Odpowiedz #12 : Sierpień 06, 2009, 18:29:35 »

NiektĂłrzy jak ja np. majÂą wÂłaÂśnie na tĂŞ okazjĂŞ solidny racjonalny ponton UÂśmiech

niezwykle inteligentna uwaga, zdawaÂłoby siĂŞ... UÂśmiech ale mylisz siĂŞ - jst to doskonaÂłe forum dla wĂŞdkarzy. moÂżna tu wyÂłowiĂŚ takie "okazy gÂłupoty" ktĂłre gdzie indziej byÂłyby rzadkoÂściÂą. a tu sÂą normÂą UÂśmiech
Cholerna racja UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #13 : Sierpień 06, 2009, 23:07:51 »

A wiesz gdzie ryba ma fiuta?

- na koĂącu wĂŞdki DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Linda
Gość
« Odpowiedz #14 : Sierpień 06, 2009, 23:28:39 »

UÂśmiech
Fajnie ,ze tu mozna sie jeszcze tle nauczyc... UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech...
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #15 : Sierpień 08, 2009, 15:47:19 »

Cholerna racja UÂśmiech
Âłatwo jest oceniaĂŚ innych Bycie
ps.przy takiej iloÂści postĂłw zawsze znajdÂą siĂŞ "okazy gÂłupoty"-to normalne
Symeon
Gość
« Odpowiedz #16 : Sierpień 08, 2009, 16:58:39 »

NiektĂłrzy jak ja np. majÂą wÂłaÂśnie na tĂŞ okazjĂŞ solidny racjonalny ponton UÂśmiech

Bycie, tych pontonĂłw jest wiĂŞcej, ale martwi mnie jedno - byĂŚ moÂże juÂż niedÂługo nie bĂŞdziemy mieli w czym pÂływaĂŚ !

A wiesz gdzie ryba ma fiuta?

- na koĂącu wĂŞdki DuÂży uÂśmiech

Drogi Thotalu, drugi raz zauwa¿y³em, i¿ u¿ywasz publicznie na forum brzydkich s³ów, dlatego postanowi³em udzieliÌ Ci z tej okazji reprimendy Uœmiech ... Jest przecie¿ tyle ³adniejszych okreœleù, przynajmniej przez wzgl¹d na obecnosÌ paù na forum, móg³byœ sie pohamowaÌ Uœmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #17 : Sierpień 08, 2009, 21:02:02 »

Bardzo przepraszam, Âże uraziÂłem Twoje uczucia, przepraszam rĂłwnieÂż wszystkie Panie, jeÂśli sÂłowo uÂżyte je zniesmaczyÂło.
Dodam tylko, Âże w orginalnej wersji twgo kawaÂłu byÂło inne sÂłowo, zresztÂą mogĂŞ je napisaĂŚ na czyjeÂś wyraÂźne Âżyczenie.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #18 : Sierpień 08, 2009, 21:06:30 »

Bardzo przepraszam, Âże uraziÂłem Twoje uczucia, przepraszam rĂłwnieÂż wszystkie Panie, jeÂśli sÂłowo uÂżyte je zniesmaczyÂło.
Dodam tylko, Âże w orginalnej wersji twgo kawaÂłu byÂło inne sÂłowo, zresztÂą mogĂŞ je napisaĂŚ na czyjeÂś wyraÂźne Âżyczenie.

Mnie niczym nie uraziÂłeÂś Thotal.wrĂŞcz przeciwnie ,rozbawiÂłeÂś mnie i uÂśmiaÂłam siĂŞ do Âłez.przecieÂż to tylko kawaÂł !!!

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: