Lucyna, z tym myciem to chyba nie przeginasz jak O. Rydzyk w komentarzu o murzynku bambo .. ?
GoÂściu na zdjĂŞciu to hindus, a zdjĂŞcie pewnie wykonane w Indiach. Tam bywa bardzo gorrrÂąco, a do tego wilgotno. Wody i prÂądu czĂŞsto brakuje jak u nas za komuny . Wiem coÂś o tym, bo mam znajomych w tym kraju.
Odpowiedzi na swoje pytanie o imprezĂŞ , alko i zabawĂŞ poszukaj w przytoczonych zdaniach ... po prostu daruj sobie i nie mĂŞcz siĂŞ. Nie masz niczego do zrobienia, co oznacza, ze moÂżesz zrobiĂŚ cokolwiek.
==========================================================================
JuÂż dÂłuÂżej nie da siĂŞ egzystowaĂŚ duszom wraÂżliwym w takim Âświecie. Zbyt wielkie niesie to cierpienie…
czas najwyÂższy na rozdzielenie „ÂświatĂłw”, bo wspó³istnienie wydaje siĂŞ byĂŚ juÂż niemoÂżliwe…

S³ów nie mam na znieczulicê , zobojêtnienie , ¿adnych hamulców ... bo chcieli siê najeœÌ .. wiêc zabili dziewczynê i zjedli. A pod artyku³em reklama z udzia³em " ciacha ".. apetyczne , prawda ?
ÂŚmierĂŚ staje siĂŞ banalna , bez Âżadnego sensu. Ludzie przeraÂżajÂący w swojej nieÂświadomoÂści. Czy aby tylko w Rosji ?
Rozdzielenie ÂświatĂłw wÂłaÂśnie nastĂŞpuje.
ZnaczÂące jest to, Âże sami tego dokonujemy. Mamy niby wybĂłr i wolnÂą wolĂŞ , ale przywiÂązanie do toÂżsamoÂści , do okreÂślonych wzorcĂłw jest tak silna, Âże dzieli najbliÂższych na obozy. Musimy byĂŚ rozdzielani kordonem policji , Âżeby w imiĂŞ pochĂłwku , pomimo wspĂłlnej sprawy nie pozabijaĂŚ siĂŞ wzajemnie. Czy to nie jest inny rodzaj "kanibalizmu" ? I oto reÂżyser , ktĂłrego film "KatyĂą" w tym tygodniu rozchwytywaÂły wszystkie stacje na Âświecie nagle okazuje siĂŞ, ze do owego "kanibalizmu" nawoÂłuje , zagrzewa. Bijemy siĂŞ o miejsce pochĂłwku przejadajÂąc caÂły kapitaÂł siÂły naszego wÂłasnego narodu !!! ÂŻenada.
Stary œwiat musi odejœÌ, albo inaczej - nowy œwiat musi siê od starego porz¹dnie zdystansowaÌ, ³agodnie odp³yn¹Ì pozostawiaj¹c na kei k³êbi¹cy siê t³um.
Hej , kto wsiada ze mnÂą na ten Âżaglowiec , ktĂłry odpÂływa ?
Przed nami niezbadana przestrzeĂą , sztormy i cisze, g³êbia pod nami i nad nami g³êbia b³êkitu , a my zawieszeni POMIĂDZY, na styku horyzontu zdarzeĂą ... wyciszeni, na kaÂżdej z bezkresnych drĂłg gdzie nie ma ÂświateÂł stopu , zakazĂłw, nakazĂłw, ani wÂąskiej drogi po ktĂłrej musisz siĂŞ wlec uwaÂżajÂąc na ograniczenia i radary.
Tylko ... gdzie ta keja , a przy niej ten jacht ..
gdzie ta koja wymarzona w snach
gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat
gdzie ta brama , na szeroki Âświat ...
ScaliÂłem posty
Darek