Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 16, 2025, 21:54:37

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ZÂŁOTO ...sekret wÂładcĂłw.  (Przeczytany 24572 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« : Sierpień 02, 2011, 13:17:18 »

ZÂłotem byÂło zainteresowanie caÂły czas w dziejach ludzkoÂści , byÂło cennym kruszcem speÂłniajÂącym wiele oficjalnych i tajemnych rĂłl.

We Francji istnieje bardzo intensywny skup zÂłota od prywatnych wÂłaÂścicieli. Reklamy w mediach zapewniajÂą dyskretne odkupienie od wÂłaÂścicieli w ich domach.
Jeden gram z³ota jest kupowany za 33 euro , 2.5 kg. to ju¿ bardzo konkretna iloœÌ i suma.

Jednak o coÂś z tym zÂłotem chodzi i to nie o te prĂŞty wcale. O co ? Dowiemy siĂŞ niebawem.

Kiara. UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2011, 13:31:47 wysłane przez Kiara » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2011, 13:20:15 »

zgadza siĂŞ, przecieÂż nie od tak dawna mamy kampaniĂŞ reklamowÂą "GotĂłwka za ZÂłoto TV" http://www.zlotagotowka.pl/?gclid=CJnwkt3JsKoCFdAf3wod9Vfd8Q
i nie tylko- czemu akurat teraz??, czy tylko chodzi o zysk i spekulacjĂŞ na rynku zÂłota..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 02, 2011, 13:30:37 »

Pierwsza sprawa wiedzÂą doskonale o caÂłkowitym upadku systemu wartoÂści opartego na pieniÂądzu i elektronicznych naliczeniach.
Wiedz¹ i¿ wszystko padnie zdematerializuje siê i chc¹ swoje materialne bogactwa prze³o¿yÌ na kruszec , który zawsze jak¹œ wartoœÌ bêdzie mia³.

Ten kto bĂŞdzie posiadaÂł zasoby zÂłota , bĂŞdzie miaÂł coÂś , a ten kto papierek z nadrukiem niestety nic.
PoniewaÂż pewna grupa ludzi jest doskonale w tym zorientowana skupuje walory zÂłota od osĂłb prywatnych , bo to juÂż ostatnia grupa od  ktĂłrej moÂżna je kupiĂŚ.
SÂą zazwyczaj zuboÂżali istniejÂącÂą sytuacjom , brakuje im pieniĂŞdzy na codziennÂą egzystencjĂŞ wyzbywajÂą siĂŞ swoich precjozĂłw. Po za tym sÂą absolutnie nieÂświadomi zbliÂżajÂących siĂŞ zmian ekonomicznych i energetycznych.

Ludzie którzy wiedz¹ i¿ kruszec zmaterializowany w wy¿szym wymiarze bêdzie nadal mia³ jak¹œ wartoœÌ chc¹ go mieÌ jak najwiêcej.
Papier , pieniÂądz gdy siĂŞ zmaterializuje w nowym systemie nie bĂŞdzie posiadaÂł juÂż Âżadnej wartoÂści ekonomicznej.
To jest jeden z powodĂłw , ale nie jedyny.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 02, 2011, 14:50:56 »

moze do tego?MrugniĂŞcie

http://www.sfora.pl/Sekta-z-Polski-straszy-koncem-swiata-a34623
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #4 : Sierpień 02, 2011, 17:38:15 »

Szalom !!

jakiœ czas temu czyta³em, ¿e z³oto jest skupowane przez niektóre Paùstwa, aby mog³y one produkowaÌ na du¿¹ skalê ORMUS, czyli z³oto monoatomowe. PonoÌ mo¿na w jakimœ procesie je otrzymaÌ z klasycznego z³ota, ale potrzeba go bardzo du¿o.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Enigma
Gość
« Odpowiedz #5 : Sierpień 02, 2011, 23:39:07 »

Pierwsza sprawa wiedzÂą doskonale o caÂłkowitym upadku systemu wartoÂści opartego na pieniÂądzu i elektronicznych naliczeniach.

WÂłaÂśnie przeczytaÂłam Âświetny artykuÂł jak w 2003r schwytano hakera, kierujacego Âświatowa grupÂą wÂłamujÂącÂą sie do kont firm, bankĂłw, wszelkich baz danych. Po zwerbowaniu jegomoscia do Secret Service, pracowal kilka lat dla rzÂądu, aby ostatecznie wrocic do poprzedniego procederu. Sprzedawal cale milionowe bazy danych (hasla z loginami) czesto nieaktualne, aby wsypac nabywce bazy, oraz gotowe programy do lamania zabezpieczen- ktore oczywiscie funkcjonuja do dzis w sieci. W mieszkaniu zgromadzil 1,2 mln dol, lecz straty spowodowane ta dzialalnosciÂą sÂąd wycenil na 400mln. Wyrok 20 lat odsiadki. Pytanie ilu takich geniuszy nie schwytano? Ostatnie zamieszanie z klientami sony wskazuje, ze wraz ze schwytaniem Gonzaleza dzialalnosc ta nie zakonczyla sie.

Wiecej tu
http:/ulubionykiosk.pl/pobierz/330  strona 18

Ormus?
W póŸnych latach 1970 farmer imieniem David Hudson w Arizonie zacz¹³ badaÌ ziemiê, która wyda³a mu siê inna. Po wielu naukowych badaniach znaleziono, ¿e jest w niej materia³ zwany Ormus - jeden z grupy platyny. Od tej pory rozpoczynaj¹ siê wielkie badania i poszukiwania tego nowego minera³u. David Hudson po wielu latach, które poœwiêci³ dla jego zbadania oœwiadcza, ¿e

... jest to wspaniaÂły mineraÂł bardzo pomocny w leczeniu uszkodzonego DNA czÂłowieka. Jest doskonaÂłym transmiterem wysokiej Âświetlistej energii w ukÂładzie nerwowym...

W roku 1995 znaleziono równie¿ ten bia³y minera³ blisko najbardziej energetycznego miejsca na Ziemi w okolicy Mount Shasta w pó³nocnej Kalifornii - w miejscu pierwszej czakry Ziemi. Naukowcy twierdz¹, ¿e ten bia³y minera³ tworzy³ siê na przestrzeni 200 000 lat.

Bia³y proszek z³ota by³ przetestowany na ró¿ne sposoby. W rezultacie znaleziono w nim nastêpuj¹ce sk³adniki:
- zÂłoto = 94 ppm
- srebro = 178 ppm
- Âżelazo = 24 ppm
- rodhium = 15 ppm
- platyna = 78 ppm
- chrom = 225 ppm

Wartoœci jakie cz³owiek mo¿e osi¹gn¹Ì poprzez stosowanie preparatu Etherium Gold:

- Wzmocnienie i czystoœÌ struktur mentalnych
- pozytywne emocje i poczucie wewnĂŞtrznego spokoju
- wzmocnienie zdolnoœci intuicyjnych i stymulacja 6 zmys³ów cz³owieka
- zdolnoÂści panowania nad stresami
- wchodzenie w g³êbszy stan modlitwy i medytacji
- otwieranie zmys³ów na prorocze sny
- wiêksza twórczoœÌ
- balans miêdzy praw¹ i lew¹ pó³kul¹ mózgow¹
- wejÂście w wyÂższe pola ÂświadomoÂści
- poszerzenie uczuĂŚ i moÂżliwoÂści ich wyraÂżania

http://www.vismaya-maitreya.pl/zmiany_w_dna_bialy_proszek_zlota.html

Napewno bĂŞdĂŞ go wcinaĂŚ na potĂŞgĂŞ Niezdecydowany

Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 03, 2011, 00:51:28 »

Wiesz co? coÂś sobie przypominam iÂż ktoÂś z naszego forum kupowaÂł ten biaÂły proszek i jadÂł go.
Chyba kiedyÂś Leszek o tym mi opowiadaÂł.

Zapytaj go moÂże jakie sÂą efekty tego eksperymentu? Czy mu siĂŞ poprawiÂło czy pogorszyÂło?
Bo z tego co ja wiem , to on blokuje  u Ludzi rozwĂłj duchowy a nie przyspiesza.

Ale niez³y jest w ró¿nych technologiach.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #7 : Sierpień 03, 2011, 07:13:38 »

Tak tak, bardziej chodzi o technologiĂŞ a nie czÂłowieka.

Ormus ma ciekawe zdolnoÂści, jednÂą z nich jest utrata wagi przy podgrzewaniu i .... znikanie. Podgrzewana prĂłbka zÂłota dosÂłownie znika z tygielka, staje siĂŞ niewidzialna, a waga wskazuje wĂłwczas 0. I najlepsze - proces jest w peÂłni odwracalny - po schÂłodzeniu powietrza i tygielka zÂłota pojawia siĂŞ ponownie w nienaruszonym stanie i w tym samym miejscu.

To co, majÂą siĂŞ czym bawiĂŚ wojskowi i agencje rzÂądowe ?

Pzdr barneyos   Cool

\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
Enigma
Gość
« Odpowiedz #8 : Sierpień 03, 2011, 21:34:00 »

Ano maj¹, zastanawiam sie czy aby poszukiwanie kamienia filozoficznego do przemiany o³ów w z³oto, nie ma coœ z tym wspólnego (skoro robi takie cuda). Chocia¿ byÌ mo¿e zbyt daleko wybiegam myœlami.

Niestety nie mam z Leszkiem kontaktu, juÂż od dÂłuÂższego czasu (a dokÂładnie odkÂąd zdecydowaÂł umieÂściĂŚ na swoim forum dziaÂł dla teorii spiskowych). Dywagowanie czy zakupiÂł ten specyfik jest troche nie na miejscu, podczas jego nieobecnoÂści. JeÂśli sie pojawi, wtedy bedzie moÂżna go spytaĂŚ, czy nie zechciaÂł wykonaĂŚ jakiegoÂś eksperymentu.
Tak czy inaczej, takie wspomaganie musi sie odbiĂŚ na organiÂźmie. OsobiÂście mam wÂątpiwoÂści i skojarzenia z narkotykiem, no ale moÂże niesÂłusznie. Pewnie trzebaby sprĂłbowaĂŚ aby wyrobiĂŚ sobie zdanie, ale jakoÂś mnie do metalu nie ciÂągnie.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #9 : Sierpień 03, 2011, 21:45:59 »

To nie Leszek uÂżywaÂł ten specyfik , on byÂł mu przeciwny.
Leszek wspomniaÂł mi o czÂłowieku , ktĂłry to robiÂł  ( ja wiem iÂż jest na naszym forum) zapewne czyta te posty.

Gdyby   chciaÂł to by mĂłgÂł  nam opowiedzieĂŚ nam  o skutkach zaÂżywania tego specyfiku.

Dla dobra ludzi warto siĂŞ dzieliĂŚ takom wiedzÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech 
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 12:18:11 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Sierpień 04, 2011, 10:57:08 »

Ktoœ kiedyœ napisa³, ¿e zwiêkszy³ nieco dawkê tego "z³ota" i efekty przeros³y jego oczekiwania, bo - jak to napisa³ i myœlê, ze nie przeinaczam, niemal natychmiast to co pomyœla³ mia³o wp³yw na rzeczywistoœÌ. Jecha³, chyba samochodem i wyobrazi³ sobie kraksê, za chwilkê bra³ w niej czynny udzia³. Przypadek czy nie, on podkreœli³, ¿e to "dopalacz" i lepiej to odstawiÌ.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #11 : Sierpień 04, 2011, 16:00:09 »

O skutkach zaÂżywania takiego specyfiku traktuje Âświetny film pt "jestem bogiem" ( po ang LIMITLESS -nieskoĂączony ), choĂŚ w sumie koĂącĂłwka jest intrygujÂąca.

Wiadomo, Âże  "skutkiem ubocznym" dziaÂłania narkotyku bywajÂą  trwaÂłe i nieodwracalne zmiany w mĂłzgu. A co, jeÂśli ten narkotyk nie niszczy komĂłrek nerwowych, lecz odwrotnie - wzmacnia i przyspiesza po³¹czenia miĂŞdzy nimi ?

Naturalnie przed zaÂżyciem naleÂży odpowiednio dojrzeĂŚ, zachowaĂŚ odpowiedzialnoœÌ i  higienĂŞ myÂśli, poniewaÂż -tak jak w przypadku tego kolesia - moÂżna wywoÂłaĂŚ nieprzyjemne efekty na sobie samym.

ps. przypominam sobie, Âże na Harmonii Kosmosu wykÂładaÂł goÂściu, zielarz ( ujmujÂący czÂłowieczek : ) ) , ktĂłry twierdziÂł, Âże zioÂło o nazwie "nepsterek zwyczajny" ( nie nalazÂłem tego zioÂła nigdzie w sieci ) ni mniej ni wiĂŞcej tylko produkuje czÂąsteczki zÂłota ktĂłre leczÂą! MĂłwiÂł teÂż o herbatce z "burzanka" , ktĂłra czÂłowieka "doenergetyzowuje, MrugniĂŞcie ale teÂż o tym nic nie nalazÂłem. Co nie znaczy Âże tak nie jest.
MĂłwiÂł to z takim przekonaniem, Âże aÂż mu uwierzyÂłem.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 16:08:30 wysłane przez east » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

« Odpowiedz #12 : Sierpień 04, 2011, 16:22:07 »

Burzanka inaczej kolokwinta:

http://rozanski.li/?p=1161
http://www.sjp.pl/co/burzanka

Pierwszego nie znam, ale jakoÂś mam wraÂżenie, Âże nazwa letko przekrĂŞcona. Poszukam dla podobnych nazw.

Pzdr barneyos   Cool

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #13 : Sierpień 04, 2011, 17:54:33 »

"Klaus Dona uwaÂża, Âże przedmioty ktĂłre zostaÂły odnalezione w tunelach w Ekwadorze zostaÂły przywiezione ze Âśrodkowej Azji. Jeden przedstawia np. kobrĂŞ, ktĂłra nie wystĂŞpuje w Ameryce PoÂłudniowej. GÂłowa kobry, ktĂłrÂą zainteresowaÂł siĂŞ Dona, ma namalowane na sobie 33 linie i siedem punktĂłw  – byĂŚ moÂże symbolizujÂących czakry. W miejscu w ktĂłrym znaleziono te przedmioty,  znajduje siĂŞ takÂże ÂźrĂłdÂło wody, ktĂłra uwaÂżana jest za najlepszÂą wodĂŞ na Âświecie. Dona o wodzie dowiedziaÂł siĂŞ od ekwadorskiego inÂżyniera o nazwisku Sotomayor, ktĂłry odkryÂł w niej koloidalne zÂłoto i srebro, a takÂże bardzo silnÂą energiĂŞ. Tubylcy uwaÂżajÂą, Âże ma moc uzdrowicielskÂą.

Kilka lat póŸniej, gdy Dona ponownie odwiedza³ ten sam rejon Ekwadoru, postanowi³ zabraÌ ze sob¹ do Austrii 10 pó³toralitrowych butelek tej wody. Gdy by³ ju¿ na lotnisku, nieoczekiwanie jego nazwisko zosta³o wymienione w wyg³oszonym przez megafony komunikacie, w którym wezwano go do pokoju ochrony lotniska.

15 uzbrojonych policjantĂłw i ÂżoÂłnierzy staÂło nad otwartÂą walizkÂą Dony w ktĂłrej znajdowaÂły siĂŞ butelki z wodÂą. Pytania zadawaÂł funkcjonariusz Interpolu i dotyczyÂły one ich zawartoÂści.  Dona wpadÂł w panikĂŞ, gdy uÂświadomiÂł siebie, Âże byĂŚ moÂże ktoÂś rozpuÂściÂł w wodzie kokainĂŞ aby w ten sposĂłb przewieŸÌ jÂą do Europy.

Butelki zeskanowano kilka razy a zawartoœÌ jednej zosta³a przekazana do analizy. Pó³ godziny póŸniej, bez ¿adnych wyjaœnieù, nakazano Donie spakowanie butelek z wod¹ z powrotem do walizki i pozwolono mu odlecieÌ do Wiednia.

W Wiedniu DonĂŞ bez ceregieli aresztowano i rozpoczĂŞto przesÂłuchania pytajÂąc o cel jego wizyty w Ekwadorze.  OpowiedziaÂł wiĂŞc o swoich poszukiwaniach artefaktĂłw i o organizowanej przez niego nastĂŞpnej wystawie. Jak siĂŞ nieoczekiwanie okazaÂło,  jeden z austriackich policjantĂłw oglÂądaÂł poprzedniÂą wystawĂŞ Dony pt. „NiewyjaÂśnione tajemnice” w Wiedniu i rozmowa przybraÂła bardziej przyjazny charakter. ZapytaÂł on DonĂŞ czy wie, dlaczego go aresztowano. Ten odpowiedziaÂł, Âże przyczynÂą musi byĂŚ woda, ktĂłrÂą przewozi z Ekwadoru. OpowiedziaÂł teÂż o swoich problemach z Interpolem w Ekwadorze i o tym, Âże nie ma pojĂŞcia co takiego wzbudziÂło podejrzenia u tamtejszych, ale takÂże i austriackich stró¿ów prawa.

Wówczas policjant, wyjaœni³ mu, ¿e powodem jest to, co pokazuje skaner. Jeœli zeskanowaÌ butelkê ze zwyk³¹ wod¹, to na ekranie pojawi siê ledwie widoczny jej cieù. Tymczasem obraz ze skanera po przeœwietleniu wody z Ekwadoru pokazywa³, ¿e butelki by³y ca³kowicie czarne.

Jakiœ czas póŸniej wodê zbadali geomanci i radiesteci, którzy stwierdzili, ¿e ma ona najsilniejsz¹ energiê z jak¹ siê kiedykolwiek spotkali. Z³oto i srebro koloidalne w wodzie mia³o nano-mikroskopijn¹ formê, co oznacza, ¿e metale te bez przeszkód przedziera³y siê przez barierê komórkow¹, znakomicie spe³niaj¹c swoj¹ funkcjê zdrowotn¹."
http://nowaatlantyda.com/2011/03/27/ukryta-historia-cz-2/
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 17:55:27 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 04, 2012, 11:09:01 »

east cyt.
przypominam sobie, Âże na Harmonii Kosmosu wykÂładaÂł goÂściu, zielarz ( ujmujÂący czÂłowieczek : ) ) , ktĂłry twierdziÂł, Âże zioÂło o nazwie "nepsterek zwyczajny" ( nie nalazÂłem tego zioÂła nigdzie w sieci ) ni mniej ni wiĂŞcej tylko produkuje czÂąsteczki zÂłota ktĂłre leczÂą!
To chyba bedzie to, bo nepsterek, to npstrek (naparstek), to slowo z czeskiego, takie jak do szycia uzywa sie (na palec), czyli to - Naparstnica zwyczajna (Digitalis grandiflora Mill.)
Z tego co wiem trujace, ale moze jesli silne toksycznie to ma jakies halucynogenne wlasciwosci.

songo - piszesz o tym azjatyckim wezu (kobrze) w Ekwadorze, wroc do tych materialow, ktore ostatnio podawalam na innym linku, chodzi o "smoka".

A wracajac do ORMUS. To przyjela sie nazwa togo "zlota" i poszla lawina ... przykrywajac istote rzeczy.

W rezultacie nie o SUBSTANCJE tu chodzi, lecz o jej stan skupienia! To proszek tworzy wartosci, a nie jakies tam atomy.
Caly projekt GEO polega na sedymentacji.

ORMUS mozna wytworzyc samodzielnie, w necie jest masa wskazowek, zalecana jest rowniez destylacja soli z Morza Martwego.

A teraz starczy tylko pomyslec.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 04, 2012, 12:16:11 »

No to ponownie wracamy do soli i jej roli w organizmie ludzkim,dlaczego sĂłl w ostatnich czasach jest tak bardzo zanieczyszczana wszystkim co siĂŞ da a szczegĂłlnie jodem?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 04, 2012, 12:18:38 »

Cytat: Fair Lady
W rezultacie nie o SUBSTANCJE tu chodzi, lecz o jej stan skupienia!

To ma sens. MrugniĂŞcie Proszek jako stan skupienia. Wystarczy rozbiĂŚ dowolne ciaÂło staÂłe na ‘atomy’ (uwolniĂŚ wiÂązania),
‘podgrzaĂŚ’ (nabraĂŚ pĂŞdu, prĂŞdkoÂści) i...... jest...... deportacja w inne wymiary. Eureka!  DuÂży uÂśmiech
Tylko, czy z ÂżywÂą materiÂą tak prosto siĂŞ da? Bo co z wyparowanÂą wodÂą?
I co, gdy z ‘podró¿y’ przywlecze siĂŞ coÂś?  MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 04, 2012, 12:30:11 »

Tak , to siĂŞ stosuje ale nie jako proszek , tylko jako wiÂązki energetyczne , czystÂą energiĂŞ z zapisem w polach stanu , ktory chcemy uzyskaĂŚ po ponownej materializacji.

Piszemy o tym na tym forum co najmniej od siedmiu lat.przecie¿ W³aœnie na tej zasadzie polega tworzenie MERKABA i przeniesienie w niej zapisu wszystkiego co chcesz ponownie zmaterializowaÌ gdzieœ. To nic nowego u¿ywamy tego sposobu ca³y czas na co dzieù ale nie do koùca jesteœmy tego œwiadomi. nie przenosi siê proszku ni niczego materialnego tylko zapis energetyczny wzorca, a póŸniej korzystaj¹c z organu ( energii plastycznej) materializuje wszystko co chcesz.
Materializacja i dematerializacja czegoÂś co jest materialne ( rozkÂładanie i skÂładanie tych samych klockĂłw) to jeszcze prymitywne sposoby poczÂątku III wymiaru) , teraz juÂż pora na wyÂższy stopieĂą twĂłrczoÂści za pomocÂą wzorca i dostĂŞpnej nowej energii a nie juÂż uÂżytej w tym celu.

Kiara UÂśmiech

ps. Jak masz zapisany w swoich polach wiedzy  przepis na dane ciasto to produkty dostaniesz wszĂŞdzie, nie musisz go upiec , rozkruszaĂŚ na make i przewoziĂŚ gdzieÂś by ponownie upiec. To bardzo prymitywny sposĂłb.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2012, 12:32:50 wysłane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 04, 2012, 12:31:00 »

Do Kiary. Chodzi o powiazania z magnezem.
Do drugiej wypowiedzi Kiary:tak, masz duzo racji, wlasnie o ta nowa materializacje chodzi - ja to nazywam 5D. Wizualizacja.

W tym watku pare razy poruszono (nawet Darek:) taki przyklad, jedzie facet autem i wyobraza sobie, ze ma wypadek i za chwile ma!
Bo sobie wyobrazil i to "ozylo" nagle. Tak to odebral zmyslami.
W istocie ring wolny, kazdy moze probowac w nim swych sil. Tak to wyglada wlasnie ta MERKABA.

Do ptaka: proces spalania, nierowny procesowi spalania. Wszystko zalezy od okreslonej temperatury. Np. "zywa materie" mozna zweglic juz w kilkudziesieciu stopniach. Tu jest wlasnie pies pogrzebany, ile stopni i na jakiej skali trzeba, aby uzyskac efekt.
Bo jak wiadomo w przyrodzie nic nie ginie, lecz zmienia forme, i ta duchowa tez!
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2012, 12:38:58 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 04, 2012, 12:35:53 »

Co dokÂładnie z tym magnezem?

No to juÂż sobie odpowiedziaÂłaÂś sama przenoszenie materii jest ograniczone wymiarami energetycznymi , korzystanie z energii niczym nie jest ograniczone.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 04, 2012, 12:51:40 »

Slowo energia jest juz przezytkiem. Jak nie wiadomo co powiedziec na nie znane technologie, to sie wstawia X (czyli ta energie).
Teraz sa czasy pokonywania przestrzeni jakiejkolwiek za pomoca innych metod, np. wyobrazni, telepatii, lub mediow bezprzewodowych.
O magnez chodzilo mi jako domieszke. Sol w czystej postaci to mozna w laboratorium uzyskac, to te domieszki:) czynia z solanek (jony) zroznicowanie. Zreszta tak samo jak woda, zawsze ma jakies domieszki, dlatego woda wodzie nie rowna:)
Kiara
Gość
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 04, 2012, 13:20:55 »

Nie o to chodziÂło mi z solÂą, to wiem.
Energi¹ jest wszystko, nie koniecznie to, co potocznie ni¹ nazywamy , myœl jest równie¿ wi¹zk¹ energetyczn¹. Energiê mo¿na ro¿nie zagêszczaÌ i tworzyÌ jej osobowoœÌ mniej lub bardziej widoczn¹ i odczuwalna w ró¿nych przestrzeniach energetycznych , które s¹ dla jej odbioru t³em lub celem.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 04, 2012, 13:29:11 »

Juz wspominalam na innym watku dzis, ze w tym wzorcowym kodzie powprowadzano wiele bledow (celowo!).
Wyjasniam. Za energie musimy PLACIC, nie jest to obsluga darmowa, cos za cos wymiana, transfer, na nasza korzysc lub nie.
Ale za ETER i jego uzywalnosc NIE... a jednak dalej pobieraja od nas oplaty.

Bo to Fu wlasnie.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 04, 2012, 14:24:44 »

Eter to te¿ energia , inny uk³ad inna nazwa ,ale dalej energia. B³êdy? nie nie koniecznie b³êdy w cyklu doœwiadczeù , s¹ to alternatywy poznawcze w drodze dochodzenia do wzorca wyjœciowego. jest plansza z wzorcem i rozsypane ewentualne uk³ady , zabrana plansza i uk³adanie z pamiêci a¿ dojdziemy do uk³adu pierwotnego który zgra siê z niewidoczn¹ plansz¹.
Tylko w miĂŞdzyczasie jakiÂś sprytniÂś podmieniÂł wzĂłr w pamiĂŞci , czĂŞÂściowo zablokowaÂł dostĂŞp do niego i kaÂżdy ukÂładaÂł wszystko niezgodnie z pierwotnym.
Obecny czas to ponowne odblokowanie dostĂŞpu do wzorca pierwotnego w nas , a co za tym idzie wyeliminowanie wirusa wprowadzonego specjalnie.
Zatem musi byĂŚ uÂżyty "filtr" bo inaczej od nowa to samo...

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 04, 2012, 18:52:49 »

Kiara, potrafisz zyc bez "luszu"?
Bez tego forum?

A teraz masz odpowiedz.

"milczenie jest ZLOTEM, mowa tylko srebrem" PA! UÂśmiech
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: