Kiara
Gość
|
 |
« : Sierpień 02, 2011, 13:17:18 » |
|
Z³otem by³o zainteresowanie ca³y czas w dziejach ludzkoœci , by³o cennym kruszcem spe³niaj¹cym wiele oficjalnych i tajemnych ról. We Francji istnieje bardzo intensywny skup z³ota od prywatnych w³aœcicieli. Reklamy w mediach zapewniaj¹ dyskretne odkupienie od w³aœcicieli w ich domach. Jeden gram z³ota jest kupowany za 33 euro , 2.5 kg. to ju¿ bardzo konkretna iloœÌ i suma. Jednak o coœ z tym z³otem chodzi i to nie o te prêty wcale. O co ? Dowiemy siê niebawem. Kiara. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2011, 13:31:47 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2011, 13:20:15 » |
|
zgadza siĂŞ, przecieÂż nie od tak dawna mamy kampaniĂŞ reklamowÂą "GotĂłwka za ZÂłoto TV" http://www.zlotagotowka.pl/?gclid=CJnwkt3JsKoCFdAf3wod9Vfd8Q i nie tylko- czemu akurat teraz??, czy tylko chodzi o zysk i spekulacjĂŞ na rynku zÂłota..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 02, 2011, 13:30:37 » |
|
Pierwsza sprawa wiedz¹ doskonale o ca³kowitym upadku systemu wartoœci opartego na pieni¹dzu i elektronicznych naliczeniach. Wiedz¹ i¿ wszystko padnie zdematerializuje siê i chc¹ swoje materialne bogactwa prze³o¿yÌ na kruszec , który zawsze jak¹œ wartoœÌ bêdzie mia³. Ten kto bêdzie posiada³ zasoby z³ota , bêdzie mia³ coœ , a ten kto papierek z nadrukiem niestety nic. Poniewa¿ pewna grupa ludzi jest doskonale w tym zorientowana skupuje walory z³ota od osób prywatnych , bo to ju¿ ostatnia grupa od której mo¿na je kupiÌ. S¹ zazwyczaj zubo¿ali istniej¹c¹ sytuacjom , brakuje im pieniêdzy na codzienn¹ egzystencjê wyzbywaj¹ siê swoich precjozów. Po za tym s¹ absolutnie nieœwiadomi zbli¿aj¹cych siê zmian ekonomicznych i energetycznych. Ludzie którzy wiedz¹ i¿ kruszec zmaterializowany w wy¿szym wymiarze bêdzie nadal mia³ jak¹œ wartoœÌ chc¹ go mieÌ jak najwiêcej. Papier , pieni¹dz gdy siê zmaterializuje w nowym systemie nie bêdzie posiada³ ju¿ ¿adnej wartoœci ekonomicznej. To jest jeden z powodów , ale nie jedyny. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 02, 2011, 14:50:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 02, 2011, 17:38:15 » |
|
Szalom !!
jakiœ czas temu czyta³em, ¿e z³oto jest skupowane przez niektóre Paùstwa, aby mog³y one produkowaÌ na du¿¹ skalê ORMUS, czyli z³oto monoatomowe. PonoÌ mo¿na w jakimœ procesie je otrzymaÌ z klasycznego z³ota, ale potrzeba go bardzo du¿o.
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 02, 2011, 23:39:07 » |
|
Pierwsza sprawa wiedzÂą doskonale o caÂłkowitym upadku systemu wartoÂści opartego na pieniÂądzu i elektronicznych naliczeniach.
W³aœnie przeczyta³am œwietny artyku³ jak w 2003r schwytano hakera, kierujacego œwiatowa grup¹ w³amuj¹c¹ sie do kont firm, banków, wszelkich baz danych. Po zwerbowaniu jegomoscia do Secret Service, pracowal kilka lat dla rz¹du, aby ostatecznie wrocic do poprzedniego procederu. Sprzedawal cale milionowe bazy danych (hasla z loginami) czesto nieaktualne, aby wsypac nabywce bazy, oraz gotowe programy do lamania zabezpieczen- ktore oczywiscie funkcjonuja do dzis w sieci. W mieszkaniu zgromadzil 1,2 mln dol, lecz straty spowodowane ta dzialalnosci¹ s¹d wycenil na 400mln. Wyrok 20 lat odsiadki. Pytanie ilu takich geniuszy nie schwytano? Ostatnie zamieszanie z klientami sony wskazuje, ze wraz ze schwytaniem Gonzaleza dzialalnosc ta nie zakonczyla sie. Wiecej tu http:/ulubionykiosk.pl/pobierz/330 strona 18 Ormus? W póŸnych latach 1970 farmer imieniem David Hudson w Arizonie zacz¹³ badaÌ ziemiê, która wyda³a mu siê inna. Po wielu naukowych badaniach znaleziono, ¿e jest w niej materia³ zwany Ormus - jeden z grupy platyny. Od tej pory rozpoczynaj¹ siê wielkie badania i poszukiwania tego nowego minera³u. David Hudson po wielu latach, które poœwiêci³ dla jego zbadania oœwiadcza, ¿e
... jest to wspaniaÂły mineraÂł bardzo pomocny w leczeniu uszkodzonego DNA czÂłowieka. Jest doskonaÂłym transmiterem wysokiej Âświetlistej energii w ukÂładzie nerwowym...
W roku 1995 znaleziono równie¿ ten bia³y minera³ blisko najbardziej energetycznego miejsca na Ziemi w okolicy Mount Shasta w pó³nocnej Kalifornii - w miejscu pierwszej czakry Ziemi. Naukowcy twierdz¹, ¿e ten bia³y minera³ tworzy³ siê na przestrzeni 200 000 lat.
Bia³y proszek z³ota by³ przetestowany na ró¿ne sposoby. W rezultacie znaleziono w nim nastêpuj¹ce sk³adniki: - z³oto = 94 ppm - srebro = 178 ppm - ¿elazo = 24 ppm - rodhium = 15 ppm - platyna = 78 ppm - chrom = 225 ppm
Wartoœci jakie cz³owiek mo¿e osi¹gn¹Ì poprzez stosowanie preparatu Etherium Gold:
- Wzmocnienie i czystoœÌ struktur mentalnych - pozytywne emocje i poczucie wewnêtrznego spokoju - wzmocnienie zdolnoœci intuicyjnych i stymulacja 6 zmys³ów cz³owieka - zdolnoœci panowania nad stresami - wchodzenie w g³êbszy stan modlitwy i medytacji - otwieranie zmys³ów na prorocze sny - wiêksza twórczoœÌ - balans miêdzy praw¹ i lew¹ pó³kul¹ mózgow¹ - wejœcie w wy¿sze pola œwiadomoœci - poszerzenie uczuÌ i mo¿liwoœci ich wyra¿aniahttp://www.vismaya-maitreya.pl/zmiany_w_dna_bialy_proszek_zlota.htmlNapewno bêdê go wcinaÌ na potêgê 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 03, 2011, 00:51:28 » |
|
Wiesz co? coœ sobie przypominam i¿ ktoœ z naszego forum kupowa³ ten bia³y proszek i jad³ go. Chyba kiedyœ Leszek o tym mi opowiada³. Zapytaj go mo¿e jakie s¹ efekty tego eksperymentu? Czy mu siê poprawi³o czy pogorszy³o? Bo z tego co ja wiem , to on blokuje u Ludzi rozwój duchowy a nie przyspiesza. Ale niez³y jest w ró¿nych technologiach. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 03, 2011, 07:13:38 » |
|
Tak tak, bardziej chodzi o technologiĂŞ a nie czÂłowieka.
Ormus ma ciekawe zdolnoÂści, jednÂą z nich jest utrata wagi przy podgrzewaniu i .... znikanie. Podgrzewana prĂłbka zÂłota dosÂłownie znika z tygielka, staje siĂŞ niewidzialna, a waga wskazuje wĂłwczas 0. I najlepsze - proces jest w peÂłni odwracalny - po schÂłodzeniu powietrza i tygielka zÂłota pojawia siĂŞ ponownie w nienaruszonym stanie i w tym samym miejscu.
To co, majÂą siĂŞ czym bawiĂŚ wojskowi i agencje rzÂądowe ?
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 03, 2011, 21:34:00 » |
|
Ano maj¹, zastanawiam sie czy aby poszukiwanie kamienia filozoficznego do przemiany o³ów w z³oto, nie ma coœ z tym wspólnego (skoro robi takie cuda). Chocia¿ byÌ mo¿e zbyt daleko wybiegam myœlami.
Niestety nie mam z Leszkiem kontaktu, juÂż od dÂłuÂższego czasu (a dokÂładnie odkÂąd zdecydowaÂł umieÂściĂŚ na swoim forum dziaÂł dla teorii spiskowych). Dywagowanie czy zakupiÂł ten specyfik jest troche nie na miejscu, podczas jego nieobecnoÂści. JeÂśli sie pojawi, wtedy bedzie moÂżna go spytaĂŚ, czy nie zechciaÂł wykonaĂŚ jakiegoÂś eksperymentu. Tak czy inaczej, takie wspomaganie musi sie odbiĂŚ na organiÂźmie. OsobiÂście mam wÂątpiwoÂści i skojarzenia z narkotykiem, no ale moÂże niesÂłusznie. Pewnie trzebaby sprĂłbowaĂŚ aby wyrobiĂŚ sobie zdanie, ale jakoÂś mnie do metalu nie ciÂągnie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 03, 2011, 21:45:59 » |
|
To nie Leszek uÂżywaÂł ten specyfik , on byÂł mu przeciwny. Leszek wspomniaÂł mi o czÂłowieku , ktĂłry to robiÂł ( ja wiem iÂż jest na naszym forum) zapewne czyta te posty. Gdyby chciaÂł to by mĂłgÂł nam opowiedzieĂŚ nam o skutkach zaÂżywania tego specyfiku. Dla dobra ludzi warto siĂŞ dzieliĂŚ takom wiedzÂą. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 12:18:11 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 04, 2011, 10:57:08 » |
|
Ktoœ kiedyœ napisa³, ¿e zwiêkszy³ nieco dawkê tego "z³ota" i efekty przeros³y jego oczekiwania, bo - jak to napisa³ i myœlê, ze nie przeinaczam, niemal natychmiast to co pomyœla³ mia³o wp³yw na rzeczywistoœÌ. Jecha³, chyba samochodem i wyobrazi³ sobie kraksê, za chwilkê bra³ w niej czynny udzia³. Przypadek czy nie, on podkreœli³, ¿e to "dopalacz" i lepiej to odstawiÌ.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 04, 2011, 16:00:09 » |
|
O skutkach za¿ywania takiego specyfiku traktuje œwietny film pt "jestem bogiem" ( po ang LIMITLESS -nieskoùczony ), choÌ w sumie koùcówka jest intryguj¹ca. Wiadomo, ¿e "skutkiem ubocznym" dzia³ania narkotyku bywaj¹ trwa³e i nieodwracalne zmiany w mózgu. A co, jeœli ten narkotyk nie niszczy komórek nerwowych, lecz odwrotnie - wzmacnia i przyspiesza po³¹czenia miêdzy nimi ? Naturalnie przed za¿yciem nale¿y odpowiednio dojrzeÌ, zachowaÌ odpowiedzialnoœÌ i higienê myœli, poniewa¿ -tak jak w przypadku tego kolesia - mo¿na wywo³aÌ nieprzyjemne efekty na sobie samym. ps. przypominam sobie, ¿e na Harmonii Kosmosu wyk³ada³ goœciu, zielarz ( ujmuj¹cy cz³owieczek : ) ) , który twierdzi³, ¿e zio³o o nazwie "nepsterek zwyczajny" ( nie nalaz³em tego zio³a nigdzie w sieci ) ni mniej ni wiêcej tylko produkuje cz¹steczki z³ota które lecz¹! Mówi³ te¿ o herbatce z "burzanka" , która cz³owieka "doenergetyzowuje,  ale te¿ o tym nic nie nalaz³em. Co nie znaczy ¿e tak nie jest. Mówi³ to z takim przekonaniem, ¿e a¿ mu uwierzy³em.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 16:08:30 wysłane przez east »
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 04, 2011, 16:22:07 » |
|
Burzanka inaczej kolokwinta: http://rozanski.li/?p=1161http://www.sjp.pl/co/burzankaPierwszego nie znam, ale jakoÂś mam wraÂżenie, Âże nazwa letko przekrĂŞcona. Poszukam dla podobnych nazw.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 04, 2011, 17:54:33 » |
|
"Klaus Dona uwaÂża, Âże przedmioty ktĂłre zostaÂły odnalezione w tunelach w Ekwadorze zostaÂły przywiezione ze Âśrodkowej Azji. Jeden przedstawia np. kobrĂŞ, ktĂłra nie wystĂŞpuje w Ameryce PoÂłudniowej. GÂłowa kobry, ktĂłrÂą zainteresowaÂł siĂŞ Dona, ma namalowane na sobie 33 linie i siedem punktĂłw – byĂŚ moÂże symbolizujÂących czakry. W miejscu w ktĂłrym znaleziono te przedmioty, znajduje siĂŞ takÂże ÂźrĂłdÂło wody, ktĂłra uwaÂżana jest za najlepszÂą wodĂŞ na Âświecie. Dona o wodzie dowiedziaÂł siĂŞ od ekwadorskiego inÂżyniera o nazwisku Sotomayor, ktĂłry odkryÂł w niej koloidalne zÂłoto i srebro, a takÂże bardzo silnÂą energiĂŞ. Tubylcy uwaÂżajÂą, Âże ma moc uzdrowicielskÂą. Kilka lat póŸniej, gdy Dona ponownie odwiedzaÂł ten sam rejon Ekwadoru, postanowiÂł zabraĂŚ ze sobÂą do Austrii 10 pó³toralitrowych butelek tej wody. Gdy byÂł juÂż na lotnisku, nieoczekiwanie jego nazwisko zostaÂło wymienione w wygÂłoszonym przez megafony komunikacie, w ktĂłrym wezwano go do pokoju ochrony lotniska. 15 uzbrojonych policjantĂłw i ÂżoÂłnierzy staÂło nad otwartÂą walizkÂą Dony w ktĂłrej znajdowaÂły siĂŞ butelki z wodÂą. Pytania zadawaÂł funkcjonariusz Interpolu i dotyczyÂły one ich zawartoÂści. Dona wpadÂł w panikĂŞ, gdy uÂświadomiÂł siebie, Âże byĂŚ moÂże ktoÂś rozpuÂściÂł w wodzie kokainĂŞ aby w ten sposĂłb przewieŸÌ jÂą do Europy. Butelki zeskanowano kilka razy a zawartoœÌ jednej zostaÂła przekazana do analizy. Pó³ godziny póŸniej, bez Âżadnych wyjaÂśnieĂą, nakazano Donie spakowanie butelek z wodÂą z powrotem do walizki i pozwolono mu odlecieĂŚ do Wiednia. W Wiedniu DonĂŞ bez ceregieli aresztowano i rozpoczĂŞto przesÂłuchania pytajÂąc o cel jego wizyty w Ekwadorze. OpowiedziaÂł wiĂŞc o swoich poszukiwaniach artefaktĂłw i o organizowanej przez niego nastĂŞpnej wystawie. Jak siĂŞ nieoczekiwanie okazaÂło, jeden z austriackich policjantĂłw oglÂądaÂł poprzedniÂą wystawĂŞ Dony pt. „NiewyjaÂśnione tajemnice” w Wiedniu i rozmowa przybraÂła bardziej przyjazny charakter. ZapytaÂł on DonĂŞ czy wie, dlaczego go aresztowano. Ten odpowiedziaÂł, Âże przyczynÂą musi byĂŚ woda, ktĂłrÂą przewozi z Ekwadoru. OpowiedziaÂł teÂż o swoich problemach z Interpolem w Ekwadorze i o tym, Âże nie ma pojĂŞcia co takiego wzbudziÂło podejrzenia u tamtejszych, ale takÂże i austriackich stró¿ów prawa. WĂłwczas policjant, wyjaÂśniÂł mu, Âże powodem jest to, co pokazuje skaner. JeÂśli zeskanowaĂŚ butelkĂŞ ze zwyk³¹ wodÂą, to na ekranie pojawi siĂŞ ledwie widoczny jej cieĂą. Tymczasem obraz ze skanera po przeÂświetleniu wody z Ekwadoru pokazywaÂł, Âże butelki byÂły caÂłkowicie czarne. JakiÂś czas póŸniej wodĂŞ zbadali geomanci i radiesteci, ktĂłrzy stwierdzili, Âże ma ona najsilniejszÂą energiĂŞ z jakÂą siĂŞ kiedykolwiek spotkali. ZÂłoto i srebro koloidalne w wodzie miaÂło nano-mikroskopijnÂą formĂŞ, co oznacza, Âże metale te bez przeszkĂłd przedzieraÂły siĂŞ przez barierĂŞ komĂłrkowÂą, znakomicie speÂłniajÂąc swojÂą funkcjĂŞ zdrowotnÂą."http://nowaatlantyda.com/2011/03/27/ukryta-historia-cz-2/
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 17:55:27 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 04, 2012, 11:09:01 » |
|
east cyt. przypominam sobie, Âże na Harmonii Kosmosu wykÂładaÂł goÂściu, zielarz ( ujmujÂący czÂłowieczek : ) ) , ktĂłry twierdziÂł, Âże zioÂło o nazwie "nepsterek zwyczajny" ( nie nalazÂłem tego zioÂła nigdzie w sieci ) ni mniej ni wiĂŞcej tylko produkuje czÂąsteczki zÂłota ktĂłre leczÂą! To chyba bedzie to, bo nepsterek, to npstrek (naparstek), to slowo z czeskiego, takie jak do szycia uzywa sie (na palec), czyli to - Naparstnica zwyczajna (Digitalis grandiflora Mill.) Z tego co wiem trujace, ale moze jesli silne toksycznie to ma jakies halucynogenne wlasciwosci. songo - piszesz o tym azjatyckim wezu (kobrze) w Ekwadorze, wroc do tych materialow, ktore ostatnio podawalam na innym linku, chodzi o "smoka". A wracajac do ORMUS. To przyjela sie nazwa togo "zlota" i poszla lawina ... przykrywajac istote rzeczy. W rezultacie nie o SUBSTANCJE tu chodzi, lecz o jej stan skupienia! To proszek tworzy wartosci, a nie jakies tam atomy. Caly projekt GEO polega na sedymentacji. ORMUS mozna wytworzyc samodzielnie, w necie jest masa wskazowek, zalecana jest rowniez destylacja soli z Morza Martwego. A teraz starczy tylko pomyslec.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 04, 2012, 12:16:11 » |
|
No to ponownie wracamy do soli i jej roli w organizmie ludzkim,dlaczego sĂłl w ostatnich czasach jest tak bardzo zanieczyszczana wszystkim co siĂŞ da a szczegĂłlnie jodem? Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 04, 2012, 12:18:38 » |
|
W rezultacie nie o SUBSTANCJE tu chodzi, lecz o jej stan skupienia! To ma sens.  Proszek jako stan skupienia. Wystarczy rozbiĂŚ dowolne ciaÂło staÂłe na ‘atomy’ (uwolniĂŚ wiÂązania), ‘podgrzaĂŚ’ (nabraĂŚ pĂŞdu, prĂŞdkoÂści) i...... jest...... deportacja w inne wymiary. Eureka! Tylko, czy z ÂżywÂą materiÂą tak prosto siĂŞ da? Bo co z wyparowanÂą wodÂą? I co, gdy z ‘podró¿y’ przywlecze siĂŞ coÂś? 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 04, 2012, 12:30:11 » |
|
Tak , to siê stosuje ale nie jako proszek , tylko jako wi¹zki energetyczne , czyst¹ energiê z zapisem w polach stanu , ktory chcemy uzyskaÌ po ponownej materializacji. Piszemy o tym na tym forum co najmniej od siedmiu lat.przecie¿ W³aœnie na tej zasadzie polega tworzenie MERKABA i przeniesienie w niej zapisu wszystkiego co chcesz ponownie zmaterializowaÌ gdzieœ. To nic nowego u¿ywamy tego sposobu ca³y czas na co dzieù ale nie do koùca jesteœmy tego œwiadomi. nie przenosi siê proszku ni niczego materialnego tylko zapis energetyczny wzorca, a póŸniej korzystaj¹c z organu ( energii plastycznej) materializuje wszystko co chcesz. Materializacja i dematerializacja czegoœ co jest materialne ( rozk³adanie i sk³adanie tych samych klocków) to jeszcze prymitywne sposoby pocz¹tku III wymiaru) , teraz ju¿ pora na wy¿szy stopieù twórczoœci za pomoc¹ wzorca i dostêpnej nowej energii a nie ju¿ u¿ytej w tym celu. Kiara  ps. Jak masz zapisany w swoich polach wiedzy przepis na dane ciasto to produkty dostaniesz wszêdzie, nie musisz go upiec , rozkruszaÌ na make i przewoziÌ gdzieœ by ponownie upiec. To bardzo prymitywny sposób.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2012, 12:32:50 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 04, 2012, 12:31:00 » |
|
Do Kiary. Chodzi o powiazania z magnezem. Do drugiej wypowiedzi Kiary:tak, masz duzo racji, wlasnie o ta nowa materializacje chodzi - ja to nazywam 5D. Wizualizacja.
W tym watku pare razy poruszono (nawet Darek:) taki przyklad, jedzie facet autem i wyobraza sobie, ze ma wypadek i za chwile ma! Bo sobie wyobrazil i to "ozylo" nagle. Tak to odebral zmyslami. W istocie ring wolny, kazdy moze probowac w nim swych sil. Tak to wyglada wlasnie ta MERKABA.
Do ptaka: proces spalania, nierowny procesowi spalania. Wszystko zalezy od okreslonej temperatury. Np. "zywa materie" mozna zweglic juz w kilkudziesieciu stopniach. Tu jest wlasnie pies pogrzebany, ile stopni i na jakiej skali trzeba, aby uzyskac efekt. Bo jak wiadomo w przyrodzie nic nie ginie, lecz zmienia forme, i ta duchowa tez!
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2012, 12:38:58 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 04, 2012, 12:35:53 » |
|
Co dokÂładnie z tym magnezem? No to juÂż sobie odpowiedziaÂłaÂś sama przenoszenie materii jest ograniczone wymiarami energetycznymi , korzystanie z energii niczym nie jest ograniczone. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 04, 2012, 12:51:40 » |
|
Slowo energia jest juz przezytkiem. Jak nie wiadomo co powiedziec na nie znane technologie, to sie wstawia X (czyli ta energie). Teraz sa czasy pokonywania przestrzeni jakiejkolwiek za pomoca innych metod, np. wyobrazni, telepatii, lub mediow bezprzewodowych. O magnez chodzilo mi jako domieszke. Sol w czystej postaci to mozna w laboratorium uzyskac, to te domieszki:) czynia z solanek (jony) zroznicowanie. Zreszta tak samo jak woda, zawsze ma jakies domieszki, dlatego woda wodzie nie rowna:)
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 04, 2012, 13:20:55 » |
|
Nie o to chodzi³o mi z sol¹, to wiem. Energi¹ jest wszystko, nie koniecznie to, co potocznie ni¹ nazywamy , myœl jest równie¿ wi¹zk¹ energetyczn¹. Energiê mo¿na ro¿nie zagêszczaÌ i tworzyÌ jej osobowoœÌ mniej lub bardziej widoczn¹ i odczuwalna w ró¿nych przestrzeniach energetycznych , które s¹ dla jej odbioru t³em lub celem. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 04, 2012, 13:29:11 » |
|
Juz wspominalam na innym watku dzis, ze w tym wzorcowym kodzie powprowadzano wiele bledow (celowo!). Wyjasniam. Za energie musimy PLACIC, nie jest to obsluga darmowa, cos za cos wymiana, transfer, na nasza korzysc lub nie. Ale za ETER i jego uzywalnosc NIE... a jednak dalej pobieraja od nas oplaty.
Bo to Fu wlasnie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 04, 2012, 14:24:44 » |
|
Eter to te¿ energia , inny uk³ad inna nazwa ,ale dalej energia. B³êdy? nie nie koniecznie b³êdy w cyklu doœwiadczeù , s¹ to alternatywy poznawcze w drodze dochodzenia do wzorca wyjœciowego. jest plansza z wzorcem i rozsypane ewentualne uk³ady , zabrana plansza i uk³adanie z pamiêci a¿ dojdziemy do uk³adu pierwotnego który zgra siê z niewidoczn¹ plansz¹. Tylko w miêdzyczasie jakiœ sprytniœ podmieni³ wzór w pamiêci , czêœciowo zablokowa³ dostêp do niego i ka¿dy uk³ada³ wszystko niezgodnie z pierwotnym. Obecny czas to ponowne odblokowanie dostêpu do wzorca pierwotnego w nas , a co za tym idzie wyeliminowanie wirusa wprowadzonego specjalnie. Zatem musi byÌ u¿yty "filtr" bo inaczej od nowa to samo... Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 04, 2012, 18:52:49 » |
|
Kiara, potrafisz zyc bez "luszu"? Bez tego forum? A teraz masz odpowiedz. "milczenie jest ZLOTEM, mowa tylko srebrem" PA! 
|
|
|
|
|
|
|
|