Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 22, 2025, 09:43:16

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wpadki sÂłowne (trochĂŞ humoru)  (Przeczytany 57508 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #25 : Styczeń 03, 2010, 22:07:43 »

"Co sie tyczy klamstw to nasi rzedzacy tez robia nas w balona i jakos nik nic nie mowi"

Nik nie kontroluje rzĂŞdzÂących, a juÂż dawno powinien... DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Marzec 29, 2010, 20:51:18 »

Nie negujê tego i¿ b³êdy i wypatrzenia w KK wystêpuj¹ to te¿ s¹ fakty .

I trzeba przyznaĂŚ, iÂż tak na przestrzeni dziejĂłw, jak i obecnie nie trudno tych "wypatrzeĂą" wypatrzyĂŚ.  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

Edycja:

zaatakowac ..., albo kore polnocna...,

O ile wiem kore od/pĂłlnocnÂą'ej strony najczĂŞÂściej atakuje mech.  UÂśmiech MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2010, 23:57:29 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 05, 2010, 19:30:39 »

Natomiast podcieradlo elit zwane mediami zrobi soje.

A to ciekawe, czyÂżby teraz media zajĂŞÂły siĂŞ produkcjÂą soi?  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Maj 12, 2010, 19:40:28 »

W jednym z wÂątkĂłw, jeden z forumowiczĂłw napisaÂł :

...tyle ze tym razem ktoÂś przezyÂł dziecko. ...

Faktycznie, trochĂŞ nieciekawa sprawa. OsobiÂście wolaÂłbym by dziecko mnie przeÂżyÂło.

Wybaczcie, jeÂśli trochĂŞ "czarno" to zabrzmiaÂło.

janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #29 : Maj 12, 2010, 23:10:04 »

W jednym z wÂątkĂłw, jeden z forumowiczĂłw napisaÂł :

...tyle ze tym razem ktoÂś przezyÂł dziecko. ...

Faktycznie, trochĂŞ nieciekawa sprawa. OsobiÂście wolaÂłbym by dziecko mnie przeÂżyÂło.

Wybaczcie, jeÂśli trochĂŞ "czarno" to zabrzmiaÂło.

SpostrzegawczoœÌ + œwietna riposta = Chichot Chichot Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Betti
Gość
« Odpowiedz #30 : Maj 14, 2010, 10:10:42 »

Irlandczycy ÂścigajÂą Polaka o imieniu Prawo Jazdy

rlandzka policja rozwiÂązaÂła wreszcie zagadkĂŞ tajemniczego polskiego pirata drogowego, ktĂłry ponad 50 razy zÂłamaÂł przepisy drogowe i byÂł ciÂągle nieuchwytny. SprawĂŞ rozwiÂązaÂł policjant, ktĂłry odkryÂł, Âże „Prawo Jazdy” to nie jest polskie imiĂŞ i nazwisko - informuje Reuters.

Irlandzkie gazety cytujÂą notatkĂŞ policyjnÂą, wedle ktĂłrej funkcjonariusze spisywali polskich kierowcĂłw w Irlandii jako pana, bÂądÂź paniÂą Prawo Jazdy. Napis „Prawo Jazdy widnieje” w prawym gĂłrnym rogu polskiego dokumentu.

„Prawo Jazdy to dokument uprawniajÂący do prowadzenia pojazdĂłw, a nie imiĂŞ czy nazwisko wypisane na tym dokumencie”. „To zdumiewajÂące, Âże policyjny system wprowadziÂł „Prawo Jazdy” jako osobĂŞ o 50 ró¿nych toÂżsamoÂściach” – czytamy w policyjnych zapiskach.
Rzecznik irlandzkiej policji nie chciaÂł komentowaĂŚ sprawy.

Do Irlandii w czasie wielkiego wzrostu gospodarczego wyjechaÂło okoÂło 200 tys. PolakĂłw

Brytyjska policja zna juÂż polski skrĂłt "CHWDP"

"Daily Star" z dumÂą informuje, Âże brytyjscy policjanci nie bĂŞdÂą juÂż wiĂŞcej dawaĂŚ siĂŞ nabraĂŚ polskim dowcipnisiom, ktĂłrzy chcÂą pozowaĂŚ do wspĂłlnych fotografii, trzymajÂąc w rĂŞkach napis "CHWDP".
ajczĂŞÂściej ofiarami ÂżartownisiĂłw padali oficerowi pod Buckingham Palace. CzĂŞsto zdarzaÂło siĂŞ bowiem, Âże najrozmaitsze polskie wycieczki prosiÂły ich o wspĂłlne zdjĂŞcie. Nie byÂłoby w tym nic zdroÂżnego, gdyby nie fakt, Âże mÂłodzi ludzie tak naprawdĂŞ robili sobie Âżarty. Zazwyczaj jeden z nich trzymaÂł w rĂŞku tablicĂŞ z wypisanym skrĂłtem "CHWDP". Potem takie zdjĂŞcie - z policjantami w kadrze - byÂło duÂżym "powodem do dumy" pod blokiem, w szkole i pewnie na Naszej-klasie.
Daily Star" w koĂącu uÂświadomiÂł brytyjskich stró¿ów prawa, co owy skrĂłt znaczy, tÂłumaczÂąc go na swoich Âłamach jako "A dick up the police’s ass". W Âślad za tym Metropolitan Police nakazaÂła rozmieszczenie na ulicach Londynu specjalnych ostrzeÂżeĂą. Czytamy w nich: "JeÂśli zdarzy siĂŞ, Âże mili turyÂści z Polski bĂŞdÂą chcieli pozowaĂŚ z TobÂą do zdjĂŞcia, bÂądÂź Âświadom, Âże skrĂłt 'CHWDP' to doœÌ powszechne graffiti w Polsce. Ten skrĂłt oznacza ‘Penis up the bottom of the police’. Nie daj siĂŞ nabraĂŚ".

http://polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Brytyjska-policja-zna-juz-polski-skrot-CHWDP,wid,12266528,wiadomosc.html

Linda
Gość
« Odpowiedz #31 : Maj 22, 2010, 13:01:45 »

UÂśmiech
Nie gniewam siĂŞ i wÂłasnie siĂŞ zastaawiam ...........

Chichot Chichot Chichot  Czy to ma zwiÂązek z powodziÂą....bo ponoĂŚ woda juÂż opada... UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Maj 25, 2010, 17:49:34 »

polki uginaja sie od towarow a nie ma pieniedzy...

To chyba dobrze, Âże pomimo braku pieniĂŞdzy "polki" uginajÂą siĂŞ od towarĂłw. Tylko ich mĂŞÂżowie mogliby niekiedy pomĂłc im w tym dÂźwiganiu.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 20, 2010, 21:12:00 »

Nie wszystkie sny maja idetyczny sens. Bywaja takie ktore sa przekazami dla nas , ale bywaja tez takie , ktore sa wspomnieniami z przeszlosci , czyli dla naszych obecnych czasow przyszlosci.

Mnie ÂśniÂła siĂŞ przyszÂłoœÌ, czyli to jakaÂś przesÂłanka dla mnie z przeszÂłoÂści, moÂże nawet neandertalczyka?  MrugniĂŞcie

SiedziaÂła babka na drewnianym kamieniu, byÂło to rok przed urodzeniem a zmarÂła tydzieĂą po Âśmierci. MrugniĂŞcie UÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Kiara
Gość
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 20, 2010, 21:51:07 »

Nie wszystkie sny maja eidetyczny sens. BywajÂą takie ktĂłre sÂą przekazami dla nas , ale bywajÂą tez takie , ktĂłre sÂą wspomnieniami z przeszÂłoÂści , czyli dla naszych obecnych czasĂłw przyszÂłoÂści.

Mnie ÂśniÂła siĂŞ przyszÂłoœÌ, czyli to jakaÂś przesÂłanka dla mnie z przeszÂłoÂści, moÂże nawet neandertalczyka?  MrugniĂŞcie

SiedziaÂła babka na drewnianym kamieniu, byÂło to rok przed urodzeniem a zmarÂła tydzieĂą po Âśmierci. MrugniĂŞcie UÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Niestety nie zrozumiaÂłeÂś sensu tej wypowiedzi , a myÂślĂŞ ze nie zrozumiaÂłeÂś pomimo czytanych i cytowanych przez Ciebie przekazĂłw od Plejadian i nie tylko.

Co to znaczy przekaz z przyszÂłoÂści , ktĂłra jest przeszÂłoÂściÂą?

Znaczy to tylko tyle ( chociaÂż dla niektĂłrych nie do przyjĂŞcia) , ze ludzie z odlegÂłej przyszÂłoÂści cofnĂŞli siĂŞ do przeszÂłoÂści , by swoimi decyzjami Âżyciowymi zmieniĂŚ bieg przeszÂłoÂści , ktĂłra ma  wpÂływ na przyszÂłoœÌ , a tak naprawdĂŞ juÂż na nasza przeszÂłoœÌ. Czyli zmieni rĂłwnieÂż ta odlegÂła  dla nas wspó³czesnych przyszÂłoœÌ.

Czyli przysz³oœÌ jest w przesz³oœci, a ze czasu nie ma tak naprawdê mo¿na to zrobiÌ , bo zmienia siê kod wzorca , który ustawia nastêpne wydarzenia. zwyczajnie przekodowywaÌ zeruj¹c stary zapis i daj¹c miejsce nowemu , który dokona siê ponownie.

Co wyzeruje nasz ziemski zapis w polach , czyli zmieni pola magnetyczne? Energia sÂłoĂąca , ona to juÂż robi , ale staĂŚ siĂŞ tak mogÂło dziĂŞki ludziom z przyszÂłoÂści , ktĂłrzy podjĂŞli trud cofniĂŞcia siĂŞ do przeszÂłoÂści , urodzenia siĂŞ w niej i krzewienia wiedzy miÂłoÂści , bo tylko ona ma moc zmiany rzeczywistoÂści.

TrochĂŞ skomplikowane , trudne do akceptacji , ale dajÂące rezultat.
A sny o kataklizmach , to powracajÂące wspomnienia o tym co juÂż byÂło na ziemi w opcji opartej na strachu i wÂładzy pewnych grup.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. PosiadajÂąc taka wiedzĂŞ bardzo Âłatwo jest przekazywaĂŚ ludziom informacje przez channelingi  o przyszÂłoÂści , ktĂłra jest przeszÂłoÂściÂą.

TrudnoœÌ jaka siê okaza³a ( brak potwierdzeù w zdarzeniach) jest wymiernym dowodem , ze piszemy ju¿ inny scenariusz naszej przysz³oœci , czyli zmieniaj¹c przesz³oœÌ zmieniamy przysz³oœÌ.

Dzieje siĂŞ wszystko nowe inaczej , zdarzenia te sÂą naprawdĂŞ nieprzewidywalne w takim natÂłoku nowych decyzji naÂładowanych innym , wyÂższym  potencjaÂłem energetycznym niÂż do tej pory.
Zwyczajnie piszemy nowy scenariusz Âżycia , stare przepowiednie ( czyli relacje o tym co byÂło) juÂż siĂŞ nie sprawdzajÂą dlatego.

MyÂślĂŞ ze wytÂłumaczyÂłam jasno i zrozumiale? drewniany kamieĂą nie byÂł by zÂły , przynajmniej baba wilka by nie zÂłapaÂła.....

« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2011, 12:12:08 wysłane przez Kiara » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #35 : Wrzesień 26, 2010, 08:47:07 »

KaÂżdy ma pewnie takie chile w zyciu

dlaczego  chile.....nie moÂże byĂŚ peru    DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech  Buziak

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #36 : Listopad 13, 2010, 20:55:50 »

(oczywiÂście karty byÂłyby zakryte do gĂłry obrazkiem).

Ciekawa koncepcja zakrycia/ukrycia czegoÂś. OsobiÂście, by zakryĂŚ takie karty uÂłoÂżyÂłbym je obrazkiem do doÂłu i dodatkowo, dla wiĂŞkszej pewnoÂści czymÂś nakryÂł. w ten czas byÂłyby zakryte.
No chyba Âże chodzi o zasadĂŞ, Âże "najciemniej jest pod latarniÂą".  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech
A moÂże ja coÂś Âźle skumaÂłem?  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 20:56:06 wysłane przez Dariusz » Zapisane

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Grudzień 16, 2010, 18:34:21 »

Panie drogi Marduku!Warto by bylo od siebie zaczac, dac przyklad tej trzeciej polowie i zaprzestac
glupot i klamstw, raz i na zawsze..

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #38 : Grudzień 16, 2010, 21:34:55 »

Marduk,cytat:
"...polowa moze byc dziecmi Jezusa,druga polowa EN-KI,a nastepni moimi.."
A nastepni musza nalezec do tej trzeciej,no bo jak inaczej?Czyz nie jest to "logiczne"?
Pozdrawiam.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #39 : Grudzień 16, 2010, 21:44:16 »

Marduk,cytat:
A nastepni musza nalezec do tej trzeciej,no bo jak inaczej?Czyz nie jest to "logiczne"?
Pozdrawiam.

Kahuna kto dobrze wie o czym mowi Marduk ten doskonale rozumie Jego slowa. A raczej ukryty sens w nich. Jest tak jak On mowi , ta trzecia czesc kreacji nalezy w istocie do niego.

Wcale nie jest to nic chlubnego , powiedziala bym trzeba bedzie bardzo duzo pracowac nad soba zeby powrocic do harmonii wewnetrznej.Zeby zespolic swoje wszystkie  istoty w jednie swietlista.

Naprawde kazdy moze Marduk tez wrocic do "swojego ojca"  , to wcale nie jest az tak trudne.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2010, 21:44:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Grudzień 16, 2010, 21:56:22 »

Marduk,cytat:
Pozdrawiam.

Achaaa UÂśmiech Kahuna, ja nie wiedziaÂłam Âże ty tak tropem Marduka poleciaÂłeÂś i Âże wÂłaÂściwie to on jest autorem powyÂższej bÂłyskotliwej konkluzji. Nie mniej jednak nie byÂłam zÂłoÂśliwa, a po prostu Âśmiesznie to zabrzmiaÂło.
Kiara, wydaje mi siĂŞ, Âże Kahuna doskonale wie o czym Marduk mĂłwi Chichot Po prostu w przeciwieĂąstwie do niego, potrafi liczyĂŚ MrugniĂŞcie

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #41 : Grudzień 17, 2010, 12:28:36 »

Czesc,Kiara.
Zwroc uwage na slowo <nastepni>w wypowiedzi Marduka,bo to bardzo wazne.
No niby dobrze kombinujesz(na swoj sposob),ale mi wiele rzeczy tu sie nie zgadza,a to:
1..Marduk byl synem En-ki,a wiec byl po En-ki i Enlilu i nie mogl w tym samym czasie kreowac co tatus i stryj.
2.Szczwane gady - bracia - podzielili sie domenami i ustalili miedzy soba,ze jeden bedzie kreowal jedna polowe, a drugi druga polowe "poglowia"ludzkosci,co daje w sumie 100%.
3.Kiedy pojawil sie Marduk,nie bylo juz nic do kreowania,bo wszyscy ludzie juz byli poddani wczesniejszej kreacji i nie mogli zaistniec jacys "nastepni,ktorzy byli jego",czyli Marduka kreacja.
Chyba,ze zmartwiony tatus widzac,ze syn Marduk nie ma nic juz do kreowania,wykreowal mu tych nastepnych..trzecia polowe ludzkosci.No innych mozliwosci nie widze. DuÂży uÂśmiech
PS.
Janneth,wiem,ze nie bylo to zlosliwe.. a poza tym,to kacik wpadek i troche humoru. Buziak
Pozdrawiam.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Grudzień 17, 2010, 21:53:59 »

Cytat: Kahuna
a poza tym,to kacik wpadek i troche humoru.

Bardzo sÂłuszna uwaga, jednak chciaÂłbym przypomnieĂŚ, Âże zamysÂłem tego wÂątku byÂło rĂłwnieÂż nie przytaczanie autorĂłw danych wypowiedzi. To, moim skromnym zdaniem dodaje smaczku temu wÂątkowi.
Natomiast "personalizowane" cytaty mogÂą byĂŚ komentowane w wÂątkach w ktĂłrych siĂŞ narodziÂły.  UÂśmiech MrugniĂŞcie

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #43 : Luty 14, 2011, 20:33:15 »

... tylko najwyÂższy pomazaniec jest w sanie dowierciĂŚ potĂŞgi swego ducha"

ÂŻyczĂŞ mu powodzenia.  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie
Gdyby mnie przyszÂło "dowiercaĂŚ swego ducha", to spasowaÂłbym w przedbiegach.  MrugniĂŞcie UÂśmiech

Thotal
Gość
« Odpowiedz #44 : Luty 15, 2011, 14:37:43 »

"Egipt ma ciotkĂŞ"

a kto jej nie ma...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Marzec 24, 2011, 20:54:03 »

... ktĂłry aktor zaÂświatowy gra teraz rolĂŞ Samuela Enki? -Kiara)

Dwie sprawy rzucajÂą siĂŞ w oczy- dobrze, Âże czytam w brylkach to mi ich nie wybijÂą.
 1 - >Kiara< przyjmuje rolĂŞ En-Ki'ego?
 2 - >Kiara< jest zaÂświatowym bytem?

DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

Kiara
Gość
« Odpowiedz #46 : Marzec 24, 2011, 21:06:07 »

... ktĂłry aktor zaÂświatowy gra teraz rolĂŞ Samuela Enki? -Kiara)

Dwie sprawy rzucajÂą siĂŞ w oczy- dobrze, Âże czytam w brylkach to mi ich nie wybijÂą.
 1 - >Kiara< przyjmuje rolĂŞ En-Ki'ego?
 2 - >Kiara< jest zaÂświatowym bytem?

DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie
Ale siĂŞ uchichraÂłam.....  aÂż mnie brzuch rozbolaÂł ze Âśmiechu. Eeeee chyba to niemoÂżliwe przecieÂż zaÂświatowe byty nie majÂą brzuchĂłw? Co? CoÂś CoÂś  a moÂże teÂż majÂą UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 22:27:50 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Marzec 24, 2011, 21:12:54 »

Chyba nie majÂą. Kto ich tam zresztÂą wie? DuÂży uÂśmiech
Fajnie, ze umiesz zachowaĂŚ dystans do siebie.
Tak trzymaj.  MrugniĂŞcie

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 07, 2011, 17:18:38 »

...
Enki przywÂłaszczyÂł sobie tylko JHVH  "podpoiÂł siĂŞ" pod tÂą wielkoœÌ i wiedzĂŞ i przewartoÂściowaÂł jÂą negatywnie.
...

Ja pewnikiem te¿ podpi¹³bym siê pod kogoœ znacz¹cego gdym siê "podpoi³", ale by zaraz pod "najwy¿szego?
Nie posÂądzaÂłbym o to En-Ki'ego ale Jego brata ze ÂświtÂą jak najbardziej. DuÂży uÂśmiech

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Grudzień 26, 2011, 21:43:02 »

Co do mÂądroÂści czy jaj braku u biskupa ciĂŞÂżko mi siĂŞ wypowiadaĂŚ bo go nie znam...

Co do miÂłoÂści u w.w biskupa nie zabieram gÂłosu, ciekawi mnie jednak sprawa z jego "nabiaÂłem". MrugniĂŞcie
CzyÂżby tak oddaÂł siĂŞ powoÂłaniu, Âże postradaÂł przyrodzenie. DuÂży uÂśmiech
Mnie rĂłwnieÂż ciĂŞÂżko w tej sprawie siĂŞ wypowiadaĂŚ, acz jednak podziwiaĂŚ gostka by wypadaÂło. Afro DuÂży uÂśmiech

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: