Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 03, 2010, 22:07:43 » |
|
"Co sie tyczy klamstw to nasi rzedzacy tez robia nas w balona i jakos nik nic nie mowi" Nik nie kontroluje rzĂŞdzÂących, a juÂż dawno powinien...  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 29, 2010, 20:51:18 » |
|
Nie negujê tego i¿ b³êdy i wypatrzenia w KK wystêpuj¹ to te¿ s¹ fakty . I trzeba przyznaÌ, i¿ tak na przestrzeni dziejów, jak i obecnie nie trudno tych "wypatrzeù" wypatrzyÌ.  Edycja: zaatakowac ..., albo kore polnocna..., O ile wiem kore od/pólnocn¹'ej strony najczêœciej atakuje mech. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2010, 23:57:29 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 05, 2010, 19:30:39 » |
|
Natomiast podcieradlo elit zwane mediami zrobi soje. A to ciekawe, czyÂżby teraz media zajĂŞÂły siĂŞ produkcjÂą soi? 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 12, 2010, 19:40:28 » |
|
W jednym z wÂątkĂłw, jeden z forumowiczĂłw napisaÂł : ...tyle ze tym razem ktoÂś przezyÂł dziecko. ... Faktycznie, trochĂŞ nieciekawa sprawa. OsobiÂście wolaÂłbym by dziecko mnie przeÂżyÂło. Wybaczcie, jeÂśli trochĂŞ "czarno" to zabrzmiaÂło.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 12, 2010, 23:10:04 » |
|
W jednym z w¹tków, jeden z forumowiczów napisa³ : ...tyle ze tym razem ktoœ przezy³ dziecko. ... Faktycznie, trochê nieciekawa sprawa. Osobiœcie wola³bym by dziecko mnie prze¿y³o. Wybaczcie, jeœli trochê "czarno" to zabrzmia³o. SpostrzegawczoœÌ + œwietna riposta = 
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 14, 2010, 10:10:42 » |
|
Irlandczycy ÂścigajÂą Polaka o imieniu Prawo Jazdy rlandzka policja rozwiÂązaÂła wreszcie zagadkĂŞ tajemniczego polskiego pirata drogowego, ktĂłry ponad 50 razy zÂłamaÂł przepisy drogowe i byÂł ciÂągle nieuchwytny. SprawĂŞ rozwiÂązaÂł policjant, ktĂłry odkryÂł, Âże „Prawo Jazdy” to nie jest polskie imiĂŞ i nazwisko - informuje Reuters. Irlandzkie gazety cytujÂą notatkĂŞ policyjnÂą, wedle ktĂłrej funkcjonariusze spisywali polskich kierowcĂłw w Irlandii jako pana, bÂądÂź paniÂą Prawo Jazdy. Napis „Prawo Jazdy widnieje” w prawym gĂłrnym rogu polskiego dokumentu. „Prawo Jazdy to dokument uprawniajÂący do prowadzenia pojazdĂłw, a nie imiĂŞ czy nazwisko wypisane na tym dokumencie”. „To zdumiewajÂące, Âże policyjny system wprowadziÂł „Prawo Jazdy” jako osobĂŞ o 50 ró¿nych toÂżsamoÂściach” – czytamy w policyjnych zapiskach. Rzecznik irlandzkiej policji nie chciaÂł komentowaĂŚ sprawy. Do Irlandii w czasie wielkiego wzrostu gospodarczego wyjechaÂło okoÂło 200 tys. PolakĂłw Brytyjska policja zna juÂż polski skrĂłt "CHWDP" "Daily Star" z dumÂą informuje, Âże brytyjscy policjanci nie bĂŞdÂą juÂż wiĂŞcej dawaĂŚ siĂŞ nabraĂŚ polskim dowcipnisiom, ktĂłrzy chcÂą pozowaĂŚ do wspĂłlnych fotografii, trzymajÂąc w rĂŞkach napis "CHWDP". ajczĂŞÂściej ofiarami ÂżartownisiĂłw padali oficerowi pod Buckingham Palace. CzĂŞsto zdarzaÂło siĂŞ bowiem, Âże najrozmaitsze polskie wycieczki prosiÂły ich o wspĂłlne zdjĂŞcie. Nie byÂłoby w tym nic zdroÂżnego, gdyby nie fakt, Âże mÂłodzi ludzie tak naprawdĂŞ robili sobie Âżarty. Zazwyczaj jeden z nich trzymaÂł w rĂŞku tablicĂŞ z wypisanym skrĂłtem "CHWDP". Potem takie zdjĂŞcie - z policjantami w kadrze - byÂło duÂżym "powodem do dumy" pod blokiem, w szkole i pewnie na Naszej-klasie. Daily Star" w koĂącu uÂświadomiÂł brytyjskich stró¿ów prawa, co owy skrĂłt znaczy, tÂłumaczÂąc go na swoich Âłamach jako "A dick up the police’s ass". W Âślad za tym Metropolitan Police nakazaÂła rozmieszczenie na ulicach Londynu specjalnych ostrzeÂżeĂą. Czytamy w nich: "JeÂśli zdarzy siĂŞ, Âże mili turyÂści z Polski bĂŞdÂą chcieli pozowaĂŚ z TobÂą do zdjĂŞcia, bÂądÂź Âświadom, Âże skrĂłt 'CHWDP' to doœÌ powszechne graffiti w Polsce. Ten skrĂłt oznacza ‘Penis up the bottom of the police’. Nie daj siĂŞ nabraĂŚ". http://polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Brytyjska-policja-zna-juz-polski-skrot-CHWDP,wid,12266528,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 22, 2010, 13:01:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 25, 2010, 17:49:34 » |
|
polki uginaja sie od towarow a nie ma pieniedzy... To chyba dobrze, Âże pomimo braku pieniĂŞdzy "polki" uginajÂą siĂŞ od towarĂłw. Tylko ich mĂŞÂżowie mogliby niekiedy pomĂłc im w tym dÂźwiganiu.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 20, 2010, 21:12:00 » |
|
Nie wszystkie sny maja idetyczny sens. Bywaja takie ktore sa przekazami dla nas , ale bywaja tez takie , ktore sa wspomnieniami z przeszlosci , czyli dla naszych obecnych czasow przyszlosci. Mnie œni³a siê przysz³oœÌ, czyli to jakaœ przes³anka dla mnie z przesz³oœci, mo¿e nawet neandertalczyka?  Siedzia³a babka na drewnianym kamieniu, by³o to rok przed urodzeniem a zmar³a tydzieù po œmierci. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 20, 2010, 21:51:07 » |
|
Nie wszystkie sny maja eidetyczny sens. Bywaj¹ takie które s¹ przekazami dla nas , ale bywaj¹ tez takie , które s¹ wspomnieniami z przesz³oœci , czyli dla naszych obecnych czasów przysz³oœci. Mnie œni³a siê przysz³oœÌ, czyli to jakaœ przes³anka dla mnie z przesz³oœci, mo¿e nawet neandertalczyka?  Siedzia³a babka na drewnianym kamieniu, by³o to rok przed urodzeniem a zmar³a tydzieù po œmierci.  Niestety nie zrozumia³eœ sensu tej wypowiedzi , a myœlê ze nie zrozumia³eœ pomimo czytanych i cytowanych przez Ciebie przekazów od Plejadian i nie tylko. Co to znaczy przekaz z przysz³oœci , która jest przesz³oœci¹? Znaczy to tylko tyle ( chocia¿ dla niektórych nie do przyjêcia) , ze ludzie z odleg³ej przysz³oœci cofnêli siê do przesz³oœci , by swoimi decyzjami ¿yciowymi zmieniÌ bieg przesz³oœci , która ma wp³yw na przysz³oœÌ , a tak naprawdê ju¿ na nasza przesz³oœÌ. Czyli zmieni równie¿ ta odleg³a dla nas wspó³czesnych przysz³oœÌ. Czyli przysz³oœÌ jest w przesz³oœci, a ze czasu nie ma tak naprawdê mo¿na to zrobiÌ , bo zmienia siê kod wzorca , który ustawia nastêpne wydarzenia. zwyczajnie przekodowywaÌ zeruj¹c stary zapis i daj¹c miejsce nowemu , który dokona siê ponownie. Co wyzeruje nasz ziemski zapis w polach , czyli zmieni pola magnetyczne? Energia s³oùca , ona to ju¿ robi , ale staÌ siê tak mog³o dziêki ludziom z przysz³oœci , którzy podjêli trud cofniêcia siê do przesz³oœci , urodzenia siê w niej i krzewienia wiedzy mi³oœci , bo tylko ona ma moc zmiany rzeczywistoœci. Trochê skomplikowane , trudne do akceptacji , ale daj¹ce rezultat. A sny o kataklizmach , to powracaj¹ce wspomnienia o tym co ju¿ by³o na ziemi w opcji opartej na strachu i w³adzy pewnych grup. Kiara  ps. Posiadaj¹c taka wiedzê bardzo ³atwo jest przekazywaÌ ludziom informacje przez channelingi o przysz³oœci , która jest przesz³oœci¹. TrudnoœÌ jaka siê okaza³a ( brak potwierdzeù w zdarzeniach) jest wymiernym dowodem , ze piszemy ju¿ inny scenariusz naszej przysz³oœci , czyli zmieniaj¹c przesz³oœÌ zmieniamy przysz³oœÌ. Dzieje siê wszystko nowe inaczej , zdarzenia te s¹ naprawdê nieprzewidywalne w takim nat³oku nowych decyzji na³adowanych innym , wy¿szym potencja³em energetycznym ni¿ do tej pory. Zwyczajnie piszemy nowy scenariusz ¿ycia , stare przepowiednie ( czyli relacje o tym co by³o) ju¿ siê nie sprawdzaj¹ dlatego. Myœlê ze wyt³umaczy³am jasno i zrozumiale? drewniany kamieù nie by³ by z³y , przynajmniej baba wilka by nie z³apa³a.....
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2011, 12:12:08 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 26, 2010, 08:47:07 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #36 : Listopad 13, 2010, 20:55:50 » |
|
(oczywiÂście karty byÂłyby zakryte do gĂłry obrazkiem). Ciekawa koncepcja zakrycia/ukrycia czegoÂś. OsobiÂście, by zakryĂŚ takie karty uÂłoÂżyÂłbym je obrazkiem do doÂłu i dodatkowo, dla wiĂŞkszej pewnoÂści czymÂś nakryÂł. w ten czas byÂłyby zakryte. No chyba Âże chodzi o zasadĂŞ, Âże "najciemniej jest pod latarniÂą".  A moÂże ja coÂś Âźle skumaÂłem?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 20:56:06 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 16, 2010, 18:34:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudzień 16, 2010, 21:34:55 » |
|
Marduk,cytat: "...polowa moze byc dziecmi Jezusa,druga polowa EN-KI,a nastepni moimi.." A nastepni musza nalezec do tej trzeciej,no bo jak inaczej?Czyz nie jest to "logiczne"? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudzień 16, 2010, 21:44:16 » |
|
Marduk,cytat: "...polowa moze byc dziecmi Jezusa,druga polowa EN-KI,a nastepni moimi.." A nastepni musza nalezec do tej trzeciej,no bo jak inaczej?Czyz nie jest to "logiczne"? Pozdrawiam.
Kahuna kto dobrze wie o czym mowi Marduk ten doskonale rozumie Jego slowa. A raczej ukryty sens w nich. Jest tak jak On mowi , ta trzecia czesc kreacji nalezy w istocie do niego. Wcale nie jest to nic chlubnego , powiedziala bym trzeba bedzie bardzo duzo pracowac nad soba zeby powrocic do harmonii wewnetrznej.Zeby zespolic swoje wszystkie istoty w jednie swietlista. Naprawde kazdy moze Marduk tez wrocic do "swojego ojca" , to wcale nie jest az tak trudne. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2010, 21:44:45 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudzień 16, 2010, 21:56:22 » |
|
Achaaa  Kahuna, ja nie wiedziaÂłam Âże ty tak tropem Marduka poleciaÂłeÂś i Âże wÂłaÂściwie to on jest autorem powyÂższej bÂłyskotliwej konkluzji. Nie mniej jednak nie byÂłam zÂłoÂśliwa, a po prostu Âśmiesznie to zabrzmiaÂło. Kiara, wydaje mi siĂŞ, Âże Kahuna doskonale wie o czym Marduk mĂłwi  Po prostu w przeciwieĂąstwie do niego, potrafi liczyĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudzień 17, 2010, 12:28:36 » |
|
Czesc,Kiara. Zwroc uwage na slowo < nastepni>w wypowiedzi Marduka,bo to bardzo wazne. No niby dobrze kombinujesz(na swoj sposob),ale mi wiele rzeczy tu sie nie zgadza,a to: 1..Marduk byl synem En-ki,a wiec byl po En-ki i Enlilu i nie mogl w tym samym czasie kreowac co tatus i stryj. 2.Szczwane gady - bracia - podzielili sie domenami i ustalili miedzy soba,ze jeden bedzie kreowal jedna polowe, a drugi druga polowe "poglowia"ludzkosci,co daje w sumie 100%. 3.Kiedy pojawil sie Marduk,nie bylo juz nic do kreowania,bo wszyscy ludzie juz byli poddani wczesniejszej kreacji i nie mogli zaistniec jacys " nastepni,ktorzy byli jego",czyli Marduka kreacja. Chyba,ze zmartwiony tatus widzac,ze syn Marduk nie ma nic juz do kreowania,wykreowal mu tych nastepnych..trzecia polowe ludzkosci.No innych mozliwosci nie widze.  PS. Janneth,wiem,ze nie bylo to zlosliwe.. a poza tym,to kacik wpadek i troche humoru.  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudzień 17, 2010, 21:53:59 » |
|
a poza tym,to kacik wpadek i troche humoru. Bardzo sÂłuszna uwaga, jednak chciaÂłbym przypomnieĂŚ, Âże zamysÂłem tego wÂątku byÂło rĂłwnieÂż nie przytaczanie autorĂłw danych wypowiedzi. To, moim skromnym zdaniem dodaje smaczku temu wÂątkowi. Natomiast "personalizowane" cytaty mogÂą byĂŚ komentowane w wÂątkach w ktĂłrych siĂŞ narodziÂły. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Luty 14, 2011, 20:33:15 » |
|
... tylko najwyÂższy pomazaniec jest w sanie dowierciĂŚ potĂŞgi swego ducha" ÂŻyczĂŞ mu powodzenia.  Gdyby mnie przyszÂło "dowiercaĂŚ swego ducha", to spasowaÂłbym w przedbiegach. 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Luty 15, 2011, 14:37:43 » |
|
"Egipt ma ciotkĂŞ"
a kto jej nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marzec 24, 2011, 20:54:03 » |
|
... ktĂłry aktor zaÂświatowy gra teraz rolĂŞ Samuela Enki? -Kiara) Dwie sprawy rzucajÂą siĂŞ w oczy- dobrze, Âże czytam w brylkach to mi ich nie wybijÂą. 1 - >Kiara< przyjmuje rolĂŞ En-Ki'ego? 2 - >Kiara< jest zaÂświatowym bytem? 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marzec 24, 2011, 21:06:07 » |
|
... ktĂłry aktor zaÂświatowy gra teraz rolĂŞ Samuela Enki? -Kiara) Dwie sprawy rzucajÂą siĂŞ w oczy- dobrze, Âże czytam w brylkach to mi ich nie wybijÂą. 1 - >Kiara< przyjmuje rolĂŞ En-Ki'ego? 2 - >Kiara< jest zaÂświatowym bytem?  Ale siĂŞ uchichraÂłam..... aÂż mnie brzuch rozbolaÂł ze Âśmiechu. Eeeee chyba to niemoÂżliwe przecieÂż zaÂświatowe byty nie majÂą brzuchĂłw? Co?  a moÂże teÂż majÂą  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 22:27:50 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #47 : Marzec 24, 2011, 21:12:54 » |
|
Chyba nie majÂą. Kto ich tam zresztÂą wie?  Fajnie, ze umiesz zachowaĂŚ dystans do siebie. Tak trzymaj. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 07, 2011, 17:18:38 » |
|
... Enki przyw³aszczy³ sobie tylko JHVH "podpoi³ siê" pod t¹ wielkoœÌ i wiedzê i przewartoœciowa³ j¹ negatywnie. ...
Ja pewnikiem te¿ podpi¹³bym siê pod kogoœ znacz¹cego gdym siê "podpoi³", ale by zaraz pod "najwy¿szego? Nie pos¹dza³bym o to En-Ki'ego ale Jego brata ze œwit¹ jak najbardziej. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudzień 26, 2011, 21:43:02 » |
|
Co do mÂądroÂści czy jaj braku u biskupa ciĂŞÂżko mi siĂŞ wypowiadaĂŚ bo go nie znam... Co do miÂłoÂści u w.w biskupa nie zabieram gÂłosu, ciekawi mnie jednak sprawa z jego "nabiaÂłem".  CzyÂżby tak oddaÂł siĂŞ powoÂłaniu, Âże postradaÂł przyrodzenie.  Mnie rĂłwnieÂż ciĂŞÂżko w tej sprawie siĂŞ wypowiadaĂŚ, acz jednak podziwiaĂŚ gostka by wypadaÂło. 
|
|
|
|
|
|
|
|