Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 18, 2025, 16:11:20

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: O innych forach  (Przeczytany 6885 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« : Styczeń 20, 2012, 20:44:06 »

Je¿eli ktoœ chce dowiedzieÌ siê wiêcej o judaizmie, to ktoœ kiedyœ proponowa³ mi wejœcie na f¿p (forum ¯ydów Polskich). Jedyna uwaga - informowano mnie, ¿e tam stanowczo nie przejdzie forma i treœÌ "krytyki" jaka jest prezentowana np. na tym forum w tematach katolicyzmu. Podobno tam "wolnoœÌ wypowiedzi" koùczy siê tam gdzie zaczyna l¿enie, oszczerstwa, a znaczenie s³owa "tolerancja" nie równa siê "poklaskiwaniu/przytakiwaniu"...

Kto chce niech zajrzy, wiĂŞcej nie jestem w stanie powiedzieĂŚ.

/jeÂżeli modzi/admin uznajÂą ten post jako niedozwolonÂą promocjĂŞ innego forum/strony niech po prostu wyrzucÂą ten post/
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2012, 14:54:38 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1 : Styczeń 20, 2012, 20:52:29 »

O nie, lÂżenie ludzi jakie jest na tym forum na FÂŻP nie przejdzie z powodu o ktĂłrym jest mĂłj pierwszy post. Dyskusja z argumentami rzeczowymi tak, jest ich tam aÂż nadto. MÂądroœÌ  reakcji admina stanowczo ukrĂłca jazdy po forumowiczach  i antysemickie zagrywki , bowiem nie temu sÂłuÂży tamto forum.
Tolerancja admina w stosunku do wypowiedzi userĂłw na FÂŻP   dla niektĂłrych forumowiczĂłw jest wprost nie zrozumiaÂła , bowiem jest to CzÂłowiek o wyjÂątkowym podejÂściu do wolnoÂści wypowiedzi.
Po raz kolejny arteq wytaczasz plotki jako prawdy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2012, 20:58:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 20, 2012, 20:55:02 »

czyli jak ktoÂś ma ciÂśnienie pojeÂździĂŚ po jakiejÂś religii/wierze, szczegĂłlnie katolickiej to niech nie opuszcza tego forum - tutaj ma jak pÂączek w maÂśle...

edit: ciekawi mnie jedna kwestia w temacie judaizmu. Ostatnio byÂł w KRK dzieĂą judaizmu a po nim dzieĂą islamu, ciekawe czy w judaiÂźmie jest dzieĂą katolicki?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2012, 20:57:38 wysłane przez arteq » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #3 : Styczeń 20, 2012, 21:04:12 »

Powiem Ci coœ co zaistnia³o na tamtym forum kilka miesiêcy temu, ja zamieœci³am przedruk informacji ostro jad¹cej po katolicyzmie i w ci¹gu pó³ godziny ju¿ jej nie by³o. Bowiem admin uzna³ i¿ mo¿na dyskutowaÌ z argumentami przeciw doktrynie ale bez wymieniania konkretnych ludzi , którzy byli tam wymienieni i poni¿ania ich.
Gdy kolejna osoba to zamieÂściÂła ( zresztÂą ÂŻyd) staÂło siĂŞ to samo , artykuÂł zostaÂł zdjĂŞty, zatem faÂłszywÂą plotkÂą sÂą twoje informacje arteq na temat tamtego forum i adminĂłw.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2012, 01:48:17 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 20, 2012, 21:10:13 »

ja zamieœci³am przedruk informacji ostro jad¹cej po katolicyzmie i w ci¹gu pó³ godziny ju¿ jej nie by³o. Bowiem admin uzna³ i¿ mo¿na dyskutowaÌ z argumentami przeciw doktrynie ale bez wymieniania konkretnych ludzi , którzy byli tam wymienieni i poni¿ania ich.
To po co ich poniÂżaÂłaÂś, nawet w formie cytatu?

Gdy kolejna osoba to zamieÂściÂła ( zresztÂą ÂŻyd) staÂło siĂŞ to samo , artykuÂł zostaÂł zdjĂŞty, zatem faÂłszywÂą plotkÂą sÂą twoje informacje arteq na temat tamtego forum i adminĂłw.
Przeczytaj proszĂŞ jeszcze raz mĂłj post, a w szczegĂłlnoÂści:
tam stanowczo nie przejdzie forma i treœÌ "krytyki" jaka jest prezentowana np. na tym forum w tematach katolicyzmu. Podobno tam "wolnoœÌ wypowiedzi" koùczy siê tam gdzie zaczyna l¿enie, oszczerstwa, a znaczenie s³owa "tolerancja" nie równa siê "poklaskiwaniu/przytakiwaniu"...
PrzecieÂż pisaÂłem wÂłaÂśnie, Âże tam tego typu "wycieczki" jakie sÂą normÂą na tym forum w temacie katolicyzmu nie przejdÂą (zgodnie z informacjami jakie otrzymaÂłem).

PrzecieÂż wyraÂźnie napisaÂłem, ze informowano mnie, Âże tam panujÂą inne, wyÂższe standardy.
WiĂŞc Kiaro, jakÂą plotkĂŞ-mylnÂą informacjĂŞ niby rozpowszechniam? Czy czasem gĂłry nie biorÂą Twoje uprzedzenia do mnie, i od razu jesteÂś na "nie" przyklejajÂąc mi tym razem ÂłatkĂŞ plotkarza-oszczercy.

*edit - podkreÂślenia i wytÂłuszczenia moje.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2012, 21:16:16 wysłane przez arteq » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 21, 2012, 00:48:43 »

1. Sprawa ja nikogo nie poni¿a³am opisane by³y czyny wspó³czesnych decydentów KRK i to oni sami nimi siê poni¿ali.
2. Sprawa jak chcesz dyskutowaĂŚ na temat FÂŻP to otwĂłrz sobie nowy wÂątek bo ten nie sÂłuÂży takim dyskusjom.
3. Sprawa oskarÂżasz bezzasadnie admina FÂŻP o  nietolerancje krytyki w dyskusjach , na podstawie cudzych informacji. TematĂłw krytykujÂących ideologie KRK jest tam mnĂłstwo i nikt nikomu nie zabrania o tym pisaĂŚ , jak rĂłwnieÂż nie zabrania gloryfikowaĂŚ KRK na tym polega akceptacja wolnoÂści wypowiedzi.

Masz potrzebê rozprawiania o F¯P i jego adminie? Za³ó¿ sobie oddzielny watek.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2012, 00:52:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #6 : Styczeń 21, 2012, 01:16:35 »

Odwracasz kota ogonem broni¹c swoich wczeœniejszych zarzutów albo ca³kowicie le¿y czytanie ze zrozumieniem. S³ysza³em w³aœnie - i to wyraŸnie napisa³em - ¿e tamtejsi modzi/admini dopuszczaj¹ krytykê i wolnoœÌ wypowiedzi ale nie l¿enie i pomawianie. Wykazuj¹ siê tolerancj¹ ale nie jest to to¿same z przytakiwaniem i popieraniem danego stanowiska. Wiêc o jakich oskar¿eniach mówisz?

Natomiast sama wyraÂźnie stwierdziÂłaÂś, Âże TwĂłj post usuniĂŞto bo doszukano siĂŞ w nim poniÂżania. Nagle zorientowaÂłaÂś siĂŞ, Âże siĂŞ zapĂŞdziÂłaÂś - walnĂŞÂłaÂś samobĂłja - i dlatego nagle sÂłyszĂŞ, Âże to cytat i jakoby to CiĂŞ usprawiedliwiaÂło, Âże tak naprawdĂŞ to oni sami siebie poniÂżyli i takie tam. Tym bardziej "dziwne" Âże odnoÂśnie mojego cytatu stwierdziÂłaÂś, Âże rozgÂłaszam kÂłamliwe plotki...

Jak na wÂłasne Âżyczenie juÂż stoisz po uszy w bagnie to lepiej nie wierzgaĂŚ...
Tyle.

kot
Gość
« Odpowiedz #7 : Styczeń 21, 2012, 01:42:40 »

Wyczuwam wyraÂźnie TwĂłj Âżal do Âżydowskiego forum..

CzyÂżbyÂś poznaÂł osobiÂście tych adminĂłw? SÂą nieprzyjemni dla Twych obiektywnych

przekonaĂą?  SÂą mÂłodzi? Zapewne rozszyfrowaÂłeÂś juÂż ich metryczki?

MÂłody to gÂłupi zapewne, a Âże gÂłupi, to jeszcze pogadaĂŚ z bliÂźnim, jak TY nie potrafi.

A czy TY przypadkiem nie jesteÂś sam jeszcze mÂłokosem? UÂśmiech UÂśmiech MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

arteq
Gość
« Odpowiedz #8 : Styczeń 21, 2012, 02:06:52 »

Ca³kowicie Ÿle odczuwasz - nie pierwszy raz zreszt¹ i jak w wiêkszoœci przypadków w Twojej wypowiedzi brak konkretów. Ale je¿eli musisz siê pod kogoœ podpi¹Ì i spróbowaÌ mnie uk¹siÌ - proszê bardzo. Co do wieku - ju¿ odpowiada³em Ci na to pytanie, wiêc podejrzewam, ¿e po prostu szukasz zaczepki. Nadal masz ¿al, ¿e nibiru nie przylecia³a - zgodnie z moimi, a w opozycji do Twoich opinii?
MoÂże zrĂłbmy tak - w kilku postach sobie pouÂżywasz na mnie, napiszesz co Ci tam Âżywnie siĂŞ podoba, a ja nie bĂŞdĂŞ reagowaÂł. W takiej sytuacji same plusy:
- szybciej Ci przejdzie
- poczujesz siĂŞ lepiej
- nie bĂŞdĂŞ siĂŞ odgryzaÂł
- nie zaÂśmiecimy forum
- nie zmĂŞczymy innych

Do kolejnej niedzieli (29) wystarczy?

Tylko jedna proÂśba - nie wkÂładaj swoich opinii i osÂądĂłw w moje usta, bo akurat - w oparciu o otrzymane informacje - zarĂłwno o modach jak i samym forum wyraziÂłem siĂŞ pozytywnie, z uznaniem.
kot
Gość
« Odpowiedz #9 : Styczeń 21, 2012, 03:14:35 »

Spodoba³a mi siê Twoja propozycja Artqu, wiêc ju¿ Ciebie nie bêdê k¹sa³, jeœli w tej wspania³omyœloœci pozostaniesz równie¿ w stosunku do innych forumowiczów.GotowoœÌ poniesienia ran wykaza³eœ.Nie mogê na takich warunkach komentowaÌ myœlê ³agodnej Twej cenzury.Mam nadziejê, ¿e zarzutów k³amstwa nikomu nie przypiszesz w tym czasie a komfort dyskusji osi¹gnie odpowiedni¹ gêstoœÌ.

Twoje posty wydawaÂły mi siĂŞ nafaszerowane negatywizmem, stÂąd moje przypomnienia co do Twojej wydaje mi siĂŞ niechlubnej przeszÂłoÂści na tamtym forum.

Dobranoc Tobie i wszystkim. UÂśmiech UÂśmiech

janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Styczeń 21, 2012, 11:26:11 »

Taaaaak, rozmowa tu idzie w imiê zasady, ¿e k³amstwo dziesiêÌ razy powtórzone stanie siê w koùcu prawd¹. Mam nieodparte wra¿enie, ¿e próbujecie (Kiara z Kotem) wcisn¹Ì Artkowi negatywne wyra¿enie opinii o F¯P, podczas gdy on (a wystarczy jego dwie krótkie wypowiedzi przeczytaÌ) doœÌ wyraŸnie zaopiniowa³, ¿e na tamtym forum (w przeciwieùstwie do naszego) nie przejd¹ prostackie i nieokrzesane inwektywy pod adresem jakiejkolwiek religii (czyli, ¿e nie gani, a chwali etykê tamtejszego admina/modów).
Jeszcze chwila i antysemitĂŞ z niego zrobicie!  DuÂży uÂśmiech (szkoda tylko, Âże chÂłopak w swych postach jest na tyle klarowny i stanowczy, Âże wszystkie te wasze "odpowiedzi" - szczegĂłlnie, Âże póŸnÂą godzinÂą opieczĂŞtowane - sugerujÂą albo doœÌ mocno juÂż we znaki dajÂące siĂŞ zmĂŞczenie, albo czystÂą, maÂło wyrafinowanÂą perfidiĂŞ w dziaÂłaniu) ZÂły

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Gość
« Odpowiedz #11 : Styczeń 21, 2012, 11:53:54 »

Ponawiam apel "techniczny" ktĂłry juÂż wczeÂśniej skÂładaÂłem.

Proszê, nie modyfikowaÌ postów gdy ju¿ na niego ktoœ odpowiedzia³, skomentowa³. Zawsze mo¿na wyjaœniÌ w kolejnym, a tok dyskusji bêdzie zachowany i przejrzysty. Je¿eli jednak ktoœ uwa¿a, ¿e modyfikacja jest niezbêdna, to chyba nie jest du¿ym ciê¿arem, ¿eby na dole obok s³ówka "edit" zamieœciÌ krótkie info czego ta modyfikacja dotyczy³a.
DziĂŞkujĂŞ.
east
Gość
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 19, 2012, 09:00:54 »

A ciekawe co sÂądzicie o Bramie OÂświecenia www.bramaoswiecenia.pl
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: