OCZYSZCZENIE duszy, energii, umysÂłu, ciaÂła, czynĂłw…
utworzona przez uÂżytkownika Zofia PiepiĂłrka w dniu 9 wrzeÂśnia 2012 o 05:14 ·
Oczyszczanie duchowe oznacza uwalnianie, usuwanie, blokowanie, karmienie siĂŞ obcÂą energiÂą lub boskÂą - zaleÂży kto, w co lub kogo wierzy!
OczyszczaĂŚ siĂŞ - to zrzuĂŚ swoje brudy – b³êdy oraz winy zaniechania swoich zadaĂą duchowych w tym Âżyciu, aby obci¹¿yĂŚ tym innych, ktĂłrzy sÂą przez to nadmiernie obci¹¿eni. OczyszczajÂą siĂŞ i pozornie sÂą czyÂści – puÂści i „ÂświetliÂści”, niewinni, spokojni, bogaci i piĂŞkni… a robiÂą to dla celĂłw duchowych lub zdrowotnych.
MoÂżna siĂŞ oczyszczaĂŚ na wiele sposobĂłw w zaleÂżnoÂści od tego w jakiej kulturze i religii Âżyjemy.
W KoÂściele Katolickim oczyszczanie nastĂŞpuje przez modlitwy, sakramenty (?) egzorcyzmy. KapÂłan podczas kaÂżdej mszy Âśw. oczyszcza oÂłtarz za pomocÂą kadzidÂła, wody ÂświĂŞconej i modlitwy. Oczyszcza wiernych z wszelkich innych OBCYCH energii w tym koÂściele. (OczyÂścili najpierw BibliĂŞ z IMIENIA BOGA Jahwe, aby wprowadziĂŚ obce energie i kulty. W znaku krzyÂża mĂłwimy „W ImiĂŞ Ojca (?) i Syna (?), i DUCHA (?)”) Oczyszczeni duchowo i umysÂłowo niczego nie pamiĂŞtajÂą, nie rozumiejÂą, sÂą zablokowani i szczĂŞÂśliwi(?). Czasami majÂą przebÂłyski, Âże czegoÂś nie rozumiejÂą, Âże coÂś majÂą do zrobienia, szukajÂą po omacku…
Oczyszczanie za pomocÂą egzorcyzmĂłw i magii - to rĂłwnieÂż modlitwy, zaklĂŞcia i rytuaÂły!
W Âświatku psychotronikĂłw sÂą ró¿ni pseudo egzorcyÂści, ktĂłrzy twierdzÂą, Âże oczyszczajÂą za pomocÂą modlitw i za pomocÂą pieniĂŞdzy! Potencjalni klienci oczyszczania nie zdajÂą sobie sprawy kim jest taki egzorcysta, dla kogo w rzeczywistoÂści „pracuje” i co daje w zamian?
To co dla egzorcysty katolickiego jest dobre dla zwolennikĂłw innych religii jest zÂłe i odwrotnie. Nie mĂłwiĂŞ o przypadkach nawiedzenia przez zÂłoÂśliwe demony.
A jak oczyszczajÂą siĂŞ poboÂżni ludzie w religiach wschodnich? OczywiÂście sÂą ró¿ne sposoby – jak w kaÂżdej religii, sekcie, a nawet tradycji ludĂłw pierwotnych. Z obserwacji wielu znajomych psychotronikĂłw – zwolennikĂłw religii wschodnich - wiem, Âże zabezpieczajÂą siĂŞ w odpowiednie figurki np. Buddy, anio³ów, kadzidÂła, mantry, symbole, lustra, piĂłra, krysztaÂły, piramidy, itd. OczyszczajÂą siĂŞ rownieÂż za pomocÂą okadzenia pomieszczeĂą (jak w koÂściele), wzniosÂłych modlitw do swoich bĂłstw, opiekĂŞ, odsuniĂŞcie zÂłych mocy (?) – energii i ludzi, ktĂłrzy im przeszkadzajÂą spokojnie i dostatnio ÂżyĂŚ.
OczyszczajÂą siĂŞ rĂłwnieÂż za pomocÂą energii Reiki. Polscy mistrzowie Reiki jakich znam - oczyszczajÂą wszystko i wszystkich. OczyszczajÂą dom, sÂąsiadĂłw, swoje biuro, pracownikĂłw, (znam psychotronika, ktĂłry jest zatrudniony do dobierania odpowiednich pracownikĂłw dla firmy dla ktĂłrej pracuje), urzĂŞdy, uczelnie, RzÂąd, Sejm, Senat, Partie, sekty, stowarzyszenia, ca³¹ PolskĂŞ, KoÂśció³… itd. Jest ich tysiÂące w Polsce, albo nawet miliony! PatrzĂŞ na to co oni robiÂą…

Koœció³ robi to samo dla swoich celów!
KiedyÂś czytaÂłam artykuÂł w "Polityce" jak to psychotronicy „oczyÂścili” SEJM od zÂłych energii zakÂładajÂąc ró¿ne odpromienniki. OczywiÂście dziennikarze dowiedzieli siĂŞ o tym od samych „oczyszczajÂących” i zrobili aferĂŞ… i sÂłusznie To co tam siĂŞ dziaÂło zastanowiÂło niektĂłrych ludzi! A co teraz tam zaÂłoÂżyli i kto znowu oczyszcza Sejm? WiedzÂąc to nie dziwiĂŞ siĂŞ, Âże w Polsce mamy PIEKÂŁO! Kto na tym korzysta i w jakim celu to robi?
Znam radiestetów, którzy za pomoc¹ wahade³ i mapy oczyszczaj¹ ca³¹ Polsk¹. Inni je¿d¿¹ po Polsce i wkopuj¹ oczyszczaj¹ce piramidki, które zmieniaj¹ energie na "dobre", "bo Polska Ÿle promieniuje". Ba... pojechali do Izraela i Egiptu, aby tam zrobic swój porz¹dek...
A jak oczyszcza siĂŞ wizjoner?
„ÂŻyczliwi ludzie” modlÂą siĂŞ za niego i oczyszczajÂą go zdalnie – kaÂżdy po swojemu, bo wg nich ma z³¹ energiĂŞ oraz musi sobie i innym wybaczyĂŚ… Co wybaczyĂŚ? ÂŻe wykonuje zadania zgodnie ze wskazĂłwkami w wizjach i snach? Po co i dla kogo to robi? Dla siebie, aby siĂŞ oczyÂściĂŚ od OBCYCH energii i ludzi oraz ich zakÂłamania i manipulacji. Dlatego wizjonera „oczyszczajÂą” jedni i drudzy z takim skutkiem, Âże odcina siĂŞ od nich na zawsze, bo czuje ich energie zÂłoœÌ, wrĂŞcz nienawiœÌ.
Czy wizjoner choruje?
Kiedy byÂłam powaÂżnie chora USÂŁYSZAÂŁAM, Âże nie mam myÂśleĂŚ o swojej chorobie, lecz zrozumieĂŚ i wykonaĂŚ swoje zadanie… i tak zrobiÂłam. Po jakimÂś czasie robiÂąc badania kontrolne okazaÂło siĂŞ, Âże jestem zdrowa. Kto powiedziaÂł - „Twoja wiara ciĂŞ uzdrowi…” Mam jednak ÂświadomoœÌ, Âże przy tak skaÂżonym Âśrodowisku, skaÂżonej ÂżywnoÂści, wielkich dziurach ozonowych, przez ktĂłre wali na nas ÂśmiercionoÂśne promieniowanie komsiczne i sÂłoneczne trudno nie chorowaĂŚ, bo kto to wytrzyma i jak dÂługo? Masowo padajÂą zwierzĂŞta, ptaki, a wiĂŞc czÂłowiek rĂłwnieÂż tego nie wytrzyma, bo cudu nie bĂŞdzie. UratowaĂŚ nas moÂże jedynie natychmiastowa zmiana technologii, a szczegĂłlnie napĂŞdy, a to w najbliÂższej przyszÂłoÂści jest maÂło prawdopodobne.
OczyÂściĂŚ siĂŞ z wÂłasnych b³êdĂłw i win to zrozumieĂŚ co naleÂży zrobiĂŚ, wyciÂągaĂŚ wnioski i dziaÂłaĂŚ, a nie tylko modliĂŚ siĂŞ, aby „manna spadaÂła z nieba”. MoÂżna modliĂŚ siĂŞ, ale o zrozumienie i przewodnictwo w drodze do prawdy, ktĂłra umoÂżliwi przetrwaĂŚ nawet kataklizm, ktĂłrego nie unikniemy!
W moim przypadku modlitwy oczyszczajÂące „Âżyczliwych” psychotronikĂłw i „poboÂżnych” ludzi owocowaÂły tym, Âże w krĂłtkim czasie znikali z mojej przestrzeni, a ja zostaÂłam wzmocniona duchowo i w przekonaniu, Âże znowu chcÂą zrzuciĂŚ na mnie swoje winy z przeszÂłoÂści, co potwierdzaÂły ich obelgi i wyzwiska pod moim adresem.
My potomkowie Pierwszej Cywilizacji moÂżemy siĂŞ oczyÂściĂŚ z grzechu - czyli winy PRZODKĂW symbolicznej pary Adama i Ewy - tylko wtedy, gdy zrozumiemy co zÂłego zrobiÂła Pierwsza Cywilizacja i dlaczego doszÂło do kataklizmu.To co oni zrobili jest naszym wspĂłlnym, dziedzicznym przekleĂąstwem! Jak siĂŞ od tego uwolniĂŚ? JeÂżeli popeÂłniamy taki sam b³¹d, wiĂŞc naleÂży to zrozumieĂŚ i naprawiĂŚ zanim znowu bĂŞdzie za póŸno.
Dlatego takie oczyszczanie duchowe jakie stosuj¹ ró¿ne religie mo¿na porównac do oczyszczalni œcieków i sk³adowiska odpadów na Ziemi! Nic w naturze nie ginie lecz gdzieœ sie odk³ada i zatruwa ludzi, zwierzêta, ziemiê,wodê i powietrze, a wiêc i duchowoœc cz³owieka.Wszyscy wiêc tkwimy w tych "odchodach" i jednoczeœnie wszyscy s¹ czyœci... i bez winy?
W tej sytuacji mĂłwienie o wybaczaniu sobie wÂłasnych win czyli zaniechaniu dziaÂłania i wybaczaniu innym… jest kpinÂą i oszustwem wobec siebie, innych ludzi i wobec Boga. Zmierzamy prostÂą drogÂą do kolejnego kataklizmu - wygnania z RAJU na szerokoÂści geograficznej kwitnÂącej jabÂłoni, gdzie uduchowieni oczyszczajÂą siĂŞ wzajemnie, aby tym samym przyÂśpieszyĂŚ koniec kolejnej cywilizacji.
Wszystkie religie na Ziemi sÂą zmanipulowane i to wielokrotnie, dlatego Âżadna juÂż nie jest w 100% czysta i dobra w swoich intencjach – o tym mĂłwi proroctwo Apokalipsy. Czy tkwiÂąc w tym „piekle” jesteÂśmy czyÂści czy brudni, czy tylko wampirami energetycznymi – pasoÂżytami czystych energii? Czy dlatego oczyszczajÂą ludzi z ich energii i mocy?
Proroctwo Apokalipsy 22.11- 13 „Kto czyni nieprawoœÌ, niech nadal czyni nieprawoœÌ, a kto brudny, niech nadal siĂŞ brudzi, lecz kto sprawiedliwy, niech nadal czyni sprawiedliwoœÌ, a kto ÂświĂŞty, niech nadal siĂŞ uÂświĂŞca. (Dan. 12.10) Oto przyjdĂŞ wkrĂłtce, a zapÂłata moja jest ze mnÂą, aby oddaĂŚ kaÂżdemu wedÂług jego uczynku. Jam jest alfa i omega, pierwszy i ostatni, poczÂątek i koniec”.
Kto jest „pierwszy i ostatni, poczÂątek i koniec”? Kto tworzyÂł ZiemiĂŞ do zamieszkania dla czÂłowieka i zwierzÂąt?
Zofia PiepiĂłrka
Mysle ze temat jest bardzo ciekawy dla nas wszystkich. Prosze, napiszcie jak wy ten temat widzicie w swoim zyciu, na codzien. Czy spowiedz ma naprawde skuteczne dzialanie na nasza dusze, sumienie. Pozdrawiam serdecznie. Rafaela