Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 14, 2025, 08:22:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: OCZYSZCZENIE duszy, energii, umysÂłu, ciaÂła, czynĂłw…  (Przeczytany 11430 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rafaela
Gość
« : Wrzesień 17, 2012, 12:44:07 »

OCZYSZCZENIE duszy, energii, umysÂłu, ciaÂła, czynĂłw…
utworzona przez uÂżytkownika Zofia PiepiĂłrka w dniu 9 wrzeÂśnia 2012 o 05:14 ·

Oczyszczanie duchowe oznacza uwalnianie, usuwanie, blokowanie, karmienie siĂŞ obcÂą energiÂą lub boskÂą - zaleÂży kto, w co lub kogo wierzy!

OczyszczaĂŚ siĂŞ - to zrzuĂŚ swoje brudy – b³êdy oraz winy zaniechania swoich zadaĂą duchowych w tym Âżyciu, aby obci¹¿yĂŚ tym innych, ktĂłrzy sÂą przez to nadmiernie obci¹¿eni. OczyszczajÂą siĂŞ i pozornie sÂą czyÂści – puÂści i „ÂświetliÂści”, niewinni, spokojni, bogaci i piĂŞkni… a robiÂą to dla celĂłw duchowych lub zdrowotnych.

MoÂżna siĂŞ oczyszczaĂŚ na wiele sposobĂłw w zaleÂżnoÂści od tego w jakiej kulturze i religii Âżyjemy.

W KoÂściele Katolickim oczyszczanie nastĂŞpuje przez modlitwy, sakramenty (?) egzorcyzmy. KapÂłan podczas kaÂżdej mszy Âśw. oczyszcza oÂłtarz za pomocÂą kadzidÂła, wody ÂświĂŞconej i modlitwy. Oczyszcza wiernych z wszelkich innych OBCYCH energii w tym koÂściele. (OczyÂścili najpierw BibliĂŞ z IMIENIA BOGA Jahwe, aby wprowadziĂŚ obce energie i kulty. W znaku krzyÂża mĂłwimy „W ImiĂŞ Ojca (?) i Syna (?), i DUCHA (?)”) Oczyszczeni duchowo i umysÂłowo niczego nie pamiĂŞtajÂą, nie rozumiejÂą, sÂą zablokowani i szczĂŞÂśliwi(?). Czasami majÂą przebÂłyski, Âże czegoÂś nie rozumiejÂą, Âże coÂś majÂą do zrobienia, szukajÂą po omacku…

Oczyszczanie za pomocÂą egzorcyzmĂłw i magii - to rĂłwnieÂż modlitwy, zaklĂŞcia i rytuaÂły!

W Âświatku psychotronikĂłw sÂą ró¿ni pseudo egzorcyÂści, ktĂłrzy twierdzÂą, Âże oczyszczajÂą za pomocÂą modlitw i za pomocÂą pieniĂŞdzy! Potencjalni klienci oczyszczania nie zdajÂą sobie sprawy kim jest taki egzorcysta, dla kogo w rzeczywistoÂści „pracuje” i co daje w zamian?

To co dla egzorcysty katolickiego jest dobre dla zwolennikĂłw innych religii jest zÂłe  i odwrotnie. Nie mĂłwiĂŞ o przypadkach nawiedzenia przez zÂłoÂśliwe demony.

A jak oczyszczajÂą siĂŞ poboÂżni ludzie w religiach wschodnich? OczywiÂście sÂą ró¿ne sposoby – jak w kaÂżdej religii, sekcie, a nawet tradycji ludĂłw pierwotnych. Z obserwacji wielu znajomych psychotronikĂłw – zwolennikĂłw religii wschodnich -  wiem, Âże zabezpieczajÂą siĂŞ w odpowiednie figurki np. Buddy, anio³ów, kadzidÂła, mantry, symbole, lustra, piĂłra, krysztaÂły, piramidy, itd. OczyszczajÂą siĂŞ rownieÂż za pomocÂą okadzenia pomieszczeĂą (jak w koÂściele), wzniosÂłych modlitw do  swoich bĂłstw, opiekĂŞ, odsuniĂŞcie zÂłych mocy (?) – energii i ludzi, ktĂłrzy im przeszkadzajÂą spokojnie i dostatnio ÂżyĂŚ.

OczyszczajÂą siĂŞ rĂłwnieÂż za pomocÂą energii Reiki. Polscy mistrzowie Reiki jakich znam - oczyszczajÂą wszystko i wszystkich. OczyszczajÂą dom, sÂąsiadĂłw, swoje biuro, pracownikĂłw, (znam psychotronika, ktĂłry jest zatrudniony do dobierania odpowiednich pracownikĂłw dla firmy dla ktĂłrej pracuje), urzĂŞdy, uczelnie, RzÂąd, Sejm, Senat, Partie, sekty, stowarzyszenia, ca³¹ PolskĂŞ, KoÂśció³… itd. Jest ich tysiÂące w Polsce, albo nawet  miliony! PatrzĂŞ na to co oni robiÂą…CoÂś KoÂśció³ robi to samo dla swoich celĂłw!

KiedyÂś czytaÂłam artykuÂł w "Polityce" jak to psychotronicy „oczyÂścili” SEJM od zÂłych energii zakÂładajÂąc ró¿ne odpromienniki. OczywiÂście dziennikarze dowiedzieli siĂŞ o tym od samych „oczyszczajÂących” i zrobili aferĂŞ… i sÂłusznie To co tam siĂŞ dziaÂło zastanowiÂło niektĂłrych ludzi! A co teraz tam zaÂłoÂżyli i kto znowu oczyszcza Sejm? WiedzÂąc to nie dziwiĂŞ siĂŞ, Âże w Polsce mamy PIEKÂŁO! Kto na tym korzysta i w jakim celu to robi?

Znam radiestetĂłw, ktĂłrzy za pomocÂą wahadeÂł i mapy oczyszczajÂą ca³¹ PolskÂą. Inni jeÂżd¿¹ po Polsce i wkopujÂą oczyszczajÂące piramidki, ktĂłre zmieniajÂą energie na "dobre", "bo Polska Âźle promieniuje".  Ba... pojechali do Izraela i Egiptu, aby tam zrobic swĂłj porzÂądek...

A jak oczyszcza siĂŞ wizjoner?

„ÂŻyczliwi ludzie” modlÂą siĂŞ za niego i oczyszczajÂą go zdalnie – kaÂżdy po swojemu, bo wg nich ma z³¹ energiĂŞ oraz musi sobie i innym wybaczyĂŚ… Co wybaczyĂŚ? ÂŻe wykonuje zadania zgodnie ze wskazĂłwkami w wizjach i snach? Po co i dla kogo to robi? Dla siebie, aby siĂŞ oczyÂściĂŚ od OBCYCH energii i ludzi oraz ich zakÂłamania i manipulacji. Dlatego wizjonera „oczyszczajÂą” jedni i drudzy z takim skutkiem, Âże odcina siĂŞ od nich na zawsze, bo czuje ich energie zÂłoœÌ, wrĂŞcz nienawiœÌ.

Czy wizjoner choruje?

Kiedy byÂłam powaÂżnie chora USÂŁYSZAÂŁAM, Âże nie mam myÂśleĂŚ o swojej chorobie, lecz zrozumieĂŚ i wykonaĂŚ swoje zadanie… i tak zrobiÂłam. Po jakimÂś czasie robiÂąc badania kontrolne okazaÂło siĂŞ, Âże jestem zdrowa. Kto powiedziaÂł - „Twoja wiara ciĂŞ uzdrowi…” Mam jednak ÂświadomoœÌ, Âże przy tak skaÂżonym Âśrodowisku, skaÂżonej ÂżywnoÂści, wielkich dziurach ozonowych, przez ktĂłre wali na nas ÂśmiercionoÂśne promieniowanie komsiczne i sÂłoneczne trudno nie chorowaĂŚ, bo kto to wytrzyma i jak dÂługo? Masowo padajÂą zwierzĂŞta, ptaki, a wiĂŞc czÂłowiek rĂłwnieÂż tego nie wytrzyma, bo cudu nie bĂŞdzie. UratowaĂŚ nas moÂże jedynie natychmiastowa zmiana technologii, a szczegĂłlnie napĂŞdy, a to w najbliÂższej przyszÂłoÂści jest maÂło prawdopodobne.

OczyÂściĂŚ siĂŞ z wÂłasnych b³êdĂłw i win to zrozumieĂŚ co naleÂży zrobiĂŚ, wyciÂągaĂŚ wnioski i dziaÂłaĂŚ, a nie tylko modliĂŚ siĂŞ, aby „manna spadaÂła z nieba”. MoÂżna modliĂŚ siĂŞ, ale o zrozumienie i przewodnictwo w drodze do prawdy, ktĂłra umoÂżliwi przetrwaĂŚ nawet kataklizm, ktĂłrego nie unikniemy!

W moim przypadku modlitwy oczyszczajÂące „Âżyczliwych” psychotronikĂłw i „poboÂżnych” ludzi owocowaÂły tym, Âże w krĂłtkim czasie znikali z mojej przestrzeni, a ja zostaÂłam wzmocniona duchowo i w przekonaniu, Âże znowu chcÂą zrzuciĂŚ na mnie swoje winy z przeszÂłoÂści, co potwierdzaÂły ich obelgi i wyzwiska pod moim adresem.

My potomkowie Pierwszej Cywilizacji moÂżemy siĂŞ oczyÂściĂŚ z grzechu - czyli winy PRZODKÓW symbolicznej pary Adama i Ewy - tylko wtedy, gdy zrozumiemy co zÂłego zrobiÂła Pierwsza Cywilizacja i dlaczego doszÂło do kataklizmu.To co oni zrobili jest naszym wspĂłlnym, dziedzicznym  przekleĂąstwem! Jak siĂŞ od tego uwolniĂŚ? JeÂżeli popeÂłniamy taki sam b³¹d, wiĂŞc naleÂży to zrozumieĂŚ i naprawiĂŚ zanim znowu bĂŞdzie za póŸno.

Dlatego takie oczyszczanie duchowe jakie stosuj¹ ró¿ne religie mo¿na porównac do oczyszczalni œcieków i sk³adowiska odpadów na Ziemi! Nic w naturze nie ginie lecz gdzieœ sie odk³ada i zatruwa ludzi, zwierzêta, ziemiê,wodê i powietrze, a wiêc i duchowoœc cz³owieka.Wszyscy wiêc tkwimy w tych "odchodach" i jednoczeœnie wszyscy s¹ czyœci... i bez winy?

W tej sytuacji mĂłwienie o wybaczaniu sobie wÂłasnych win czyli zaniechaniu dziaÂłania i wybaczaniu innym… jest  kpinÂą i oszustwem wobec siebie, innych ludzi i wobec Boga. Zmierzamy prostÂą drogÂą do kolejnego kataklizmu - wygnania z RAJU na szerokoÂści geograficznej kwitnÂącej jabÂłoni, gdzie uduchowieni oczyszczajÂą siĂŞ wzajemnie, aby tym samym przyÂśpieszyĂŚ koniec kolejnej cywilizacji.

Wszystkie religie na Ziemi sÂą zmanipulowane i to wielokrotnie, dlatego Âżadna juÂż nie jest w 100% czysta i dobra w swoich intencjach – o tym mĂłwi proroctwo Apokalipsy. Czy tkwiÂąc w tym „piekle” jesteÂśmy czyÂści czy brudni, czy tylko wampirami energetycznymi – pasoÂżytami czystych energii? Czy dlatego oczyszczajÂą ludzi z ich energii i mocy?

Proroctwo Apokalipsy 22.11- 13 „Kto czyni nieprawoœÌ, niech nadal czyni nieprawoœÌ, a kto brudny, niech nadal siĂŞ brudzi, lecz kto sprawiedliwy, niech nadal czyni sprawiedliwoœÌ, a kto ÂświĂŞty, niech nadal siĂŞ uÂświĂŞca. (Dan. 12.10) Oto przyjdĂŞ wkrĂłtce, a zapÂłata moja jest ze mnÂą, aby oddaĂŚ kaÂżdemu wedÂług jego uczynku. Jam jest alfa i omega, pierwszy i ostatni, poczÂątek i koniec”.

Kto jest „pierwszy i ostatni, poczÂątek i koniec”? Kto tworzyÂł ZiemiĂŞ do zamieszkania dla czÂłowieka i zwierzÂąt?

Zofia PiepiĂłrka

Mysle ze temat jest bardzo ciekawy dla nas wszystkich. Prosze, napiszcie jak wy ten temat widzicie w swoim zyciu, na codzien. Czy spowiedz ma naprawde skuteczne dzialanie na nasza dusze, sumienie. Pozdrawiam serdecznie. Rafaela
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 17, 2012, 13:00:26 »

Oczyszczanie trzeba zaczac od siebie.
Umyc sie porzadnie! Woda jest najlepszym srodkiem oczyszczajacym - sa jej rozne odmiany, srebrna, swiecona, ognista MrugniĂŞcie i wiele innych, ale woda oczyszcza. Oczyszcza rowniez ogien - podczas spalania. Proces trawienia jest wlasnie spalaniem. Mocny wysilek fizyczny, czy nawet umyslowy powoduje przyspieszenie spalania - oczyszczamy sie - od toksyn.
Te toksyny, ktore zalegaja w nas musza byc wymiecione. Np. nadwaga, lenistwo, glupota.

Gdy cialo fizyczne jest czyste, czas zajac sie dusza - oczyszcza sumienie, posluchac madrego glosu wewnetrznego, na pewno nie bedzie jeden, przeanalizowac i wyciagnac wnioski.

Wtedy czas na oczyszaczanie pomieszczenia, w ktorym jestesmy, wystarczy posprzatac, umyc podloge, okna, zmienic posciel, wyrzucic stare niepotrzebna rzeczy, ktore zalegaja i hamuja proces oczyszczania, pozbyc sie zlych doradcow, zlych ludzi, falszywych przyjazni i bezsensownych obowiazkow.

Pomoca w tym wszystkim bedzie sila wewnetrzna. To o tym trzeba myslec - co daje mi sile!

edit:

Oczyscic nalezy rowniez pamiec komputerow, przyjrzyjcie sie ile tam bezsensownych informacji jest nagromadzonych.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2012, 13:03:21 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 17, 2012, 15:07:49 »

Kiedy byÂłam powaÂżnie chora USÂŁYSZAÂŁAM, Âże nie mam myÂśleĂŚ o swojej chorobie, lecz zrozumieĂŚ i wykonaĂŚ swoje zadanie… i tak zrobiÂłam. Po jakimÂś czasie robiÂąc badania kontrolne okazaÂło siĂŞ, Âże jestem zdrowa.
No wÂłaÂśnie, a wiĂŞc uzdrowienie, to po prostu nie utoÂżsamianie siĂŞ z ze stanem chorobowym.  Nie zasilanie go, bo WszechÂświat sobie poradzi z tym na swĂłj sposĂłb, jeÂśli TY nie przeszkadzasz.

PrzykÂładowo przyroda tu moÂże pokazaĂŚ jak to siĂŞ robi.

SÂą bakterie ÂżywiÂące siĂŞ ropÂą naftowÂą i to one oczyÂściÂły ZatokĂŞ MeksykaĂąskÂą. PrzetworzyÂły plamĂŞ ropy (zanieczyszcczenie) same stanowiÂąc pokarm dla innych stworzeĂą , a tamte dla innych i tak siĂŞ bÂłyskawicznie ekosystem odtworzyÂł.
Zawsze znajdzie siĂŞ metoda " na gÂłoda" MrugniĂŞcie
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 17, 2012, 20:12:50 »

east

No wÂłaÂśnie, a wiĂŞc uzdrowienie, to po prostu nie utoÂżsamianie siĂŞ z ze stanem chorobowym.  Nie zasilanie go, bo WszechÂświat sobie poradzi z tym na swĂłj sposĂłb, jeÂśli TY nie przeszkadzasz.

TY nie przeszkadzasz... SWIETNE!

Cudowny wniosek, innymi slowy powiem, ze to Twoje JA nie ma dostepu do oprogramowania. Moze byc east? Ucze sie od Ciebie i ... dziala!
 MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 18, 2012, 14:26:42 »

MoÂże byĂŚ DuÂży uÂśmiech
Nie ma mojego JA wiĂŞc nie moÂże ono mieĂŚ dostĂŞpu do oprogramowania. Oprogramowanie WszechÂświata dotyczy KAÂŻDEGO atomu, rĂłwnieÂż w formie easta MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 18, 2012, 19:19:18 »

east east east Cool
Szacowna Rafaela napisaÂła o oczyszczaniu duszy choĂŚ ja bym to nazwaÂł odpinaniem.
JeÂżeli chcesz tego doÂświadczyĂŚ to daj znaĂŚ, a na priv dam Ci telefon do jednej takiej co to robi w Warszawie i jest w tym bardzo dobra, a druga taka to koÂło Olsztyna i jest w tym dobra ale nie tak jak tamta no ale gdzie Ci tam bliÂżej. DuÂży uÂśmiech
WiĂŞc szacowny jak juÂż doÂświadczysz czyli sprawdzisz to nie bĂŞdziesz teoretykiem w tej materii i chĂŞtnie poczytam co napiszesz DuÂży uÂśmiech
Oj kpin chyba nie wyczytam, ani ÂżartĂłw DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2012, 19:20:44 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 18, 2012, 20:55:46 »

Ach spoko, PrzebiÂśniegu DuÂży uÂśmiech

Samo Âżycie, to najlepszy "odpinacz". ÂŻyjÂąc nie da siĂŞ teoretyzowaĂŚ  no, chyba, ze jesteÂś "straaasznie" przywiÂązany do swojego punktu widzenia MrugniĂŞcie (swojego JA) .. tkwiÂąc w iluzji.

Wiadomo bowiem, Âże to JA kombinuje ,zagÂłusza i pragnie podporzÂądkowaĂŚ sobie Âżycie . Hahaha, to taka walka mÂłyna (JA) z wodÂą, a wiadomo ktĂłra energia (Âłopat mÂłyna, czy wody ?) napĂŞdza ten Âświat.

No, ale to dygresja tylko. DziĂŞki JA istnieje mnĂłstwo zawodĂłw takich jak hydraulik, elektryk wysokich napiĂŞĂŚ, dziennikarz, polityk , a w tym i "odpinacze". No czemu by nie ?
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 19, 2012, 14:18:26 »

Dodam, ÂżeÂś praw wielce szacowny eaÂście
DziĂŞki Ja istniejÂą zawody, ktĂłre oczywiÂście wymieniÂłeÂś. UÂśmiech
Zawody to prawda bo ta z Warszawy bierze za swoje usÂługi i o ile wiem to ta z Olsztyna teÂż (choĂŚ ja u niej nie byÂłem to sÂłyszaÂłem, Âże tak jest)
Przyznam Ci, Âże osobiÂście na tyle radze sobie, Âże nie odczuwam wielkiej potrzeby by korzystaĂŚ z usÂług roÂżnej maÂści bioenergio....  UÂśmiech
W tym przypadku krĂłlikiem doÂświadczalnym zostaÂł  mĂłj kuzyn, a ja hm widzÂąc zmiany, ktĂłre zaszÂły u niego podj¹³em decyzje o wejÂściu w te doÂświadczenie. UÂśmiech
Przyznam, Âże skorzystaÂłem ba nauczyÂłem siĂŞ bo pani owa stwierdziÂła, Âże mnie nauczy za darmo (sama z siebie nic nie sugerowaÂłem o nic nie prosiÂłem ) UÂśmiech
Dlaczego to zrobiÂła nie mam pojĂŞcia bo nie porozmawialiÂśmy sobie na ten temat UÂśmiech
OczywiÂście nie pÂłaci mi za reklamĂŞ wiĂŞc reklamowaÂł ani zachĂŞcaÂł nikogo nie bĂŞdĂŞ DuÂży uÂśmiech
ZresztÂą dla kaÂżdego co innego.
Bywa, Âże tak jak mĂłwisz, sami swoje ciaÂło odpinamy DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 20, 2012, 22:15:04 »

TRANSFORMACJA ÂŚWIADOMOÂŚCI 2012

Jestesmy grupÂą istot swiatÂła, ktĂłre majÂą za zadanie przygotowaĂŚ siebie, innych i planetĂŞ do wzniesienia wymiarowego. Transformujemy swojÂą swiadomoœÌ, transformujemy swoje przekonania, transformujemy swoje ciaÂła. Nasze maksymy to:RADO¦Æ, JEDNOÂŚC, MIÂŁO¦Æ I AKCEPTACJA. ♥♥♥♥

WZNIESIENIE –OSTATNI OKRES   21.09 – 21-12

22.09.2012 r. zaczyna siĂŞ ostatni 3 miesiĂŞczny okres transformacji swiadomosci czyli Wzniesieniowej CiÂązy. Jest to najwaÂżniejszy i najbardziej przeÂłomowy czas w dziejach naszej planety. Najpierw dzieĂą wczeÂśniej czyli 21.09 nastapi reset duchowy, spowodowany potĂŞÂżnym rozbÂłyskiem sÂłoĂąca. RozbÂłysk ten nie spowoduje zniszczenia Ziemi, jak probuja nam wmawiac niektĂłrzy naukowcy, lecz przestroi nasze biopole oczyszczajÂąc ze wszystkich energetycznych brudĂłw. BĂŞdzie to polegac na oczyszczeniu pozostaÂłych w nas jeszcze blokad, ograniczajÂących nas przekonan, traum i lĂŞkĂłw. To wielkie dobrodziejstwo dla nas, bo w ten ostatni 3 miesieczny okres powinnismy wejsc oczyszczeni, aby skupic siĂŞ tylko i wy³¹cznie na absorbcji potĂŞÂżnych wzniesieniowych energii. Energie  te zaczna napÂływac od 22.09 czyli od przesilenia. Oczywiscie oczyszczenie dziĂŞki rozbÂłyskowi nie dokona siĂŞ w 1 sekundzie, lecz nasze energetyczne brudy bĂŞdÂą wychodziĂŚ przez kilka dni, dokÂładnie do koĂąca wrzeÂśnia /u jednych szybciej u innych wolniej/. Wraz z ostatnim dniem wrzeÂśnia potĂŞÂżne energie czyszczÂące rozpuszcza siĂŞ, a w dniu 1 pazdziernika jeszcze bardziej spoteguja siĂŞ energie wzniesieniowe. Bedzie to czas na kontemplacjĂŞ, akceptacjĂŞ i przede wszystkim bycie w tu i teraz. Doskonale jest w tym czasie skupiĂŚ siĂŞ na uczuciu wdziecznosci i wszystkim co nas wznosi. Niczego nie planowaĂŚ lecz zyc chwilÂą obecna oczywiÂście w miare mozliwosci. Od dnia 1 pazdziernika do dnia 13 listopada/kulminacja/ energie wzniesieniowe bĂŞdÂą miaÂły za zadanie gÂłownie dokonczyc integracje naszej meskosci i kobiecoÂści w nas, skupiajÂąc siĂŞ gÂłownie na naszej mĂŞskiej energii. Dokona siĂŞ to wlasnie 13.11 w momencie zaĂŚmienia sÂłonca. Od 14 listopada energie wzniesieniowe dalej bĂŞdÂą sprzyjaĂŚ integracji meskosci i kobiecoÂści w nas, ale w tym okresie bĂŞdzie siĂŞ dokonywaĂŚ rownowazenie naszej energii ÂżeĂąskiej. Zakonczy siĂŞ to i dokona w dniu 28.11 zacmieniem ksiĂŞÂżyca. Od 29.11 jako istoty ze zrownowazona energia zenska i meska bĂŞdziemy mogli osiagnac calkowita przemianĂŞ naszych cial fizycznych i przejœÌ ze struktury wĂŞglowej na krzemowa czyli krystaliczna. Oczywiscie proces ten dokonuje siĂŞ juÂż od dÂłuÂższego czasu, ale jego dokoĂączenie bĂŞdzie moÂżliwe dopiero po 28.11.Od tego dnia nasze wzniesienie bĂŞdzie juÂż bardzo bliskie i wyczuwalne, a energie ktĂłre wtedy przyjdÂą bĂŞdÂą powodowaÂły przepotĂŞÂżne przemiany w naszym biopolu, swiadomosci i ciele. Bedzie to trwaÂło do 12-12 kiedy to nastapi kulminacyjny finaÂł i dokonczenie budowy krystalicznej sieci. UaktywniÂą siĂŞ potĂŞÂżne atlantydzkie krysztaÂły ktĂłre byÂły uÂśpione przez eony lat. Uaktywni siĂŞ gÂłowna krysztalowa czaszka MAX, w ktĂłrej zakodowana jest caÂła wiedza dotyczaca zycia wielowymiarowego /od wymiaru 1 do 12/ i nie tylko. Czas od 12.12 do 21.12 bĂŞdzie czasem niezwykÂłym. Nikt nie wie co siĂŞ wtedy wydarzy, ale moÂżna domniemywaĂŚ ze te 9 dni /czyli peÂłny cykl/ bĂŞdÂą czasem uÂłoÂżenia siĂŞ energii wzniesieniowych na poziomie 4D, aby 21.12 dokonac ostatecznego wzniesIenia i osadzenia nas w wibracjach 5D

.CO NASTAPI POZNIEJ TEGO NIE WIE NIKT,PODOBNO NAWET SAM STWÓRCA<3

PONIZEJ PODAJE NAWAZNIEJSZE DATY TEGO NIESAMOWITEGO OKRESU:

21.09.2012 – potĂŞÂżny sÂłoneczny rozbÂłysk /RESET DUCHOWY/, ktĂłry wykasujĂŞ z naszego biopola stare blokujÂące nas przeswiadczenia, lĂŞki i nawyki.

22.09 – jesienna rĂłwnonoc – poczÂątek tworzenia sieci wszystkich 12-tu g³ównych tarcz sÂłonecznych w formacie krystalicznym. SpÂływ potĂŞÂżnych wzniesieniowych energii oraz czas /do konca miesiÂąca/ na ostateczne oczyszczenie wszystkich blokad ktĂłre odpadnÂą /u kaÂżdego w swoim czasie/ dziĂŞki resetowi duchowemu.

1.10 – spotĂŞgowanie potĂŞÂżnych wzniesieniowych energii, ktĂłre pozwola nam na ostatecznÂą integracje meskosci i kobiecoÂści w nas.

13.11 – caÂłkowite zaĂŚmienie SÂłoĂąca – aktywacja 144 satelitarnych dyskĂłw sÂłonecznych do 12-tu g³ównych dyskĂłw. Ostatnia integracja sieci Boskiej MĂŞskoÂści w rĂłwnowadze.

28.11– zaĂŚmienie KsiĂŞÂżyca – pó³cieĂą – dokoĂączenie i integracja Boskiej KobiecoÂści.

12 grudnia – 12-12-12 – portal potrĂłjnej daty. Kulminacyjny finaÂł i dokoĂączenie krystalicznej sieci. Aktywacja ostatnich Atlantydzkich Kryszta³ów ÂŚwiÂątynnych z nowymi kodami i po³¹czenie ze strukturami piramidalnymi oraz dyskami sÂłonecznymi. Kombinacja rĂłwnowagi energii mĂŞskich i ÂżeĂąskich w Boskiej JednoÂści. Czaszka MAX-ostateczne kodowanie w wirze krystalicznym. Zakorzenienie siĂŞ wibracji 4 D.

21.12.2012 – restart sieci wstĂŞpowania i osieciowania krystalicznego pola kwantowego. Poszerzenie z lepszym dostĂŞpem do 12-tu wymiarĂłw. „Palec BoÂży” skÂładajÂący siĂŞ z energii Saturna, Jowisza i Plutona. Osadzenie wibracji na poziomie 5D-WZNIESIENIE.
Autor: przebudzeni44 o 12:19 Brak komentarzy:
WyÂślij pocztÂą e-mailWrzuĂŚ na blogaUdostĂŞpnij w usÂłudze TwitterUdostĂŞpnij w usÂłudze Facebook
czwartek, 6 wrzeÂśnia 2012
WRZESIEÑ-MIESI¡C OCZYSZCZANIA

WRZESIEÑ-MIESIÂĄC OCZYSZCZANIA

Wrzesieù jest miesi¹cem oczyszczania nas na wszystkich p³aszczyznach ze wszystkiego, co nam nie s³u¿y. Testowana jest tu nasza umiejêtnoœÌ ¿ycia w zgodzie z samym sob¹ i z innymi ludŸmi. ¯ycie w zgodzie ze sob¹ .to akceptacja siebie w pe³ni, takiego, jakim siê jest , bez pretensji do siebie, zastrze¿eù, poczucia winy, wstydu, toksycznych myœli i wspomnieù. Ka¿de zastrze¿enie do samego siebie zaowo...
cuje pe³nym zastrze¿eù nastawieniem do drugiego cz³owieka, zaowocuje projektowaniem swojego braku harmonii na innych. Dlatego tak wa¿ny jest wgl¹d w samego siebie i szczeroœÌ wzglêdem siebie. Co we mnie domaga siê jeszcze uzdrowienia?
¯ycie w zgodzie ze sob¹ to wêdrowanie œcie¿k¹ ¿ycia w rytm bicia swojego serca, podejmowanie odwa¿nych decyzji, które przyczyniaj¹ siê do naszego rozwoju i pomagaj¹ przekroczyÌ wszelkie ograniczenia. Gdy jest mi ze sob¹ dobrze, gdy umiem siê sob¹ opiekowaÌ, zaspokajaÌ swoje potrzeby, dostrzegaÌ swoje piêkno, nikt mnie nie mo¿e zraniÌ. Rozumiem wszystkich wokó³. Gdy ¿yjê w zgodzie ze sob¹ uwalniam siê od ma³ostkowoœci. Ile¿ przyjaŸni zakoùczy³o siê z powodu ma³ostkowych uprzedzeù, hodowanych drobnych uraz, które uros³y do rangi wielkich przewinieù. ChêÌ dostrzegania dobrych intencji drugiego cz³owieka, chêÌ wybaczania i puszczania w niepamiêÌ, chêÌ kochania samego siebie i drugiego cz³owieka s¹ podstaw¹ zwi¹zków pe³nych mi³oœci. Jak cudownie przebywa siê w grupie osób, które maj¹ czu³e i wra¿liwe serca. Jak cudownie jest czuÌ, ¿e pope³niona przez nas gafa, jakaœ emocja, której daliœmy siê ponieœÌ, wykrzyczane w z³oœci s³owa, czy coœ bezmyœlnie chlapniête jest nam wybaczone i zapomniane.
¯ycie staje siê o wiele prostsze, gdy koncentrujemy siê na tym, co jest naprawdê wa¿ne. WznieœÌ siê jak orze³ nad przyziemne oceny, pamiêtaÌ o tym, ¿e jestem wiêkszy i potê¿niejszy ni¿ wszystkie te iluzoryczne problemy, ma³e i wiêksze dysonanse; pamiêtaÌ o tym, ¿e cieù rzucany przez drugiego cz³owieka i mnie samego to tylko nieuzdrowiony ból, czasami naprawdê ogromny- oto œcie¿ka serca prowadz¹ca do Harmonii i Zgody.
Sat Nam –Jestem PrawdÂą.

C.d. na  http://transformacjaswiadomosci2012.blogspot.se/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2012, 22:19:31 wysłane przez Rafaela » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 21, 2012, 11:25:59 »

ChĂŞĂŚ dostrzegania dobrych intencji drugiego czÂłowieka, chĂŞĂŚ wybaczania i puszczania w niepamiĂŞĂŚ, chĂŞĂŚ kochania samego siebie i drugiego czÂłowieka sÂą podstawÂą zwiÂązkĂłw peÂłnych miÂłoÂści.

Jakie¿ piêkne wyobra¿enie -a jakie¿ fa³szywe. Ile kosztuje Ciebie CHÊÆ , chcenie ?

Ile wysi³ku potrzeba na wybaczanie i puszczanie w niepamiêÌ .. .a to i tak iluzoryczne d¹¿enie , bo wszystko co siê wydarzy³o zosta³o zapisane. Wszelkie chêci i d¹¿enia, to utrzymanie braku, utrzymanie nie spe³nienia tego (chcenie, d¹¿enie - a nie dotarcie do celu) . To separowanie od tego, co niesie drugi cz³owiek , co nam pokazuje i przynosi w darze jako informacjê.
Jak cudownie przebywa siê w grupie osób, które maj¹ czu³e i wra¿liwe serca. Jak cudownie jest czuÌ, ¿e pope³niona przez nas gafa, jakaœ emocja, której daliœmy siê ponieœÌ, wykrzyczane w z³oœci s³owa, czy coœ bezmyœlnie chlapniête jest nam wybaczone i zapomniane.

Nie , nie dlatego jest "cudownie", Âże jest wybaczone i zapomniane, ale dlatego, ze wiadomo iÂż "wredne"  sÂłowa pochodzÂą z iluzorycznego JA. Nie sÂą prawdziwe.

Co wiĂŞcej, te wykrzyczane BEZMYÂŚLNIE , EMOCJONALNIE mogÂą byĂŚ wÂłaÂśnie prawdÂą ,ktĂłra odzywa siĂŞ spoza JA , przebija siĂŞ poprzez iluzjĂŞ ugrzecznionej , ciĂŞÂżkiej zasÂłony sÂłodkoÂści i lukrowanej przyjemnoÂści przekazujÂąc informacjĂŞ OBUDÂŹ SIÊ, PATRZ !!

Zapominanie emocji, albo ich "wybaczanie" (bo jestem tak wspaniaÂłomyÂślny taki boski, jestem ponad to ) to ZAKÂŁAMYWANIE rzeczywistoÂści takiej, jakÂą ona jest, zamiatanie pod dywan tego ,co samo Âżycie pragnie przekazaĂŚ.

WznieœÌ siê jak orze³ nad przyziemne oceny, pamiêtaÌ o tym, ¿e jestem wiêkszy i potê¿niejszy ni¿ wszystkie te iluzoryczne problemy, ma³e i wiêksze dysonanse; pamiêtaÌ o tym, ¿e cieù rzucany przez drugiego cz³owieka i mnie samego to tylko nieuzdrowiony ból,
Oto szczyt samooszukiwania siebie. Wiesz ile wysi³ku kosztuje PAMIÊTANIE o tym jaki jeste¶ potê¿ny i wielki cz³owieku ?
MnĂłstwo. KTOÂŚ tĂŞ energiĂŞ spija jak ÂśmietankĂŞ.

ÂŻycie pragnie byÂś ÂżyÂł bezwysiÂłkowo, naturalnie, zdrowo, bez zakÂłamywania.
Dlatego bêdzie krzyczeÌ Ci w twarz prawd¹ kiedy œpisz udaj¹c, ¿e jesteœ "ponad to" , dlatego te¿ bêdzie dawaÌ Ci wiêcej tego, od czego uciekasz i jeszcze wiêcej sprawdzianów i k³ód pod nogi rzucaÌ abys siê OBUDZI£ i przesta³ w koùcu zamiataÌ pod dywan rzeczywistoœci.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 22, 2012, 10:53:33 »

east
ÂŻycie pragnie byÂś ÂżyÂł bezwysiÂłkowo, naturalnie, zdrowo, bez zakÂłamywania.
Dlatego bêdzie krzyczeÌ Ci w twarz prawd¹ kiedy œpisz udaj¹c, ¿e jesteœ "ponad to" , dlatego te¿ bêdzie dawaÌ Ci wiêcej tego, od czego uciekasz i jeszcze wiêcej sprawdzianów i k³ód pod nogi rzucaÌ abys siê OBUDZI£ i przesta³ w koùcu zamiataÌ pod dywan rzeczywistoœci.
Przepraszam szacowny, ale czytajÂąc TwĂłj teks narodziÂło mi siĂŞ w gÂłowie dla mnie bardzo istotne pytanie DuÂży uÂśmiech
OÂśmielĂŞ siĂŞ wiĂŞc je zadaĂŚ: Ano co ÂŻycie mĂłwi o spoÂżywaniu piwka Cool
wdziĂŞczny bĂŞdĂŞ za odp  DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 23, 2012, 10:19:31 »

PrzebiÂśniegu tutaj Âżycie smakuje siĂŞ DuÂży uÂśmiech Piwko w tej konwencji siĂŞ mieÂści i samo w sobie nie jest problemem , ALE .. przywiÂązanie do piwka  pracuje i pokazuje co jest do zweryfikowania. PĂłki co nie ma walki z tym przywiÂązaniem, choĂŚ je widaĂŚ.

Samo siĂŞ rozpuÂści, albo teÂż przyjdzie tego wiĂŞcej i siĂŞ zweryfikuje  wtedy ... MrugniĂŞcie
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: