arteq
Gość
|
 |
« : Grudzień 30, 2012, 18:01:19 » |
|
o, a jak tam z ksi¹¿k¹, wydana?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 18:31:16 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 30, 2012, 18:14:22 » |
|
jedna tak (wszystko samemu zrobiÂłem, zero wydawcy, ale to mroczne dzieje sÂą) a druga, konkretna, jak bĂŞdĂŞ juÂż bardziej ogarniĂŞty i wiĂŞcej zrozumiem i bĂŞdĂŞ umiaÂł zÂłoÂżyĂŚ to wszystko razem, moÂże za 5 lat, nie wiem,,,
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 30, 2012, 18:22:16 » |
|
Pytam bo nie widzia³em i nie s³ysza³em, a zapewnia³eœ, ¿e wydanie odbije siê szerokim echem. Wiêc czy jest mo¿liwoœÌ jej zakupienia w jakiejœ ksiêgarni
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 30, 2012, 18:34:33 » |
|
A czy tematyka tej ksi¹¿ki zwi¹zana jest z Projektem PCH, czy to "luŸna" ezoteryka? Pytam, bo nie wiem gdzie przenieœÌ ten w¹tek. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 30, 2012, 18:34:48 » |
|
Arteq rozlicza.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 30, 2012, 18:39:02 » |
|
jak napisa³em wy¿ej - wszystko zrobi³em SAM wiêc nie ma, nak³ad to 99 sztuk, rêcznie numerowane przeze mnie osobiœcie, ka¿da podpisana, g³ównie wœród znajomych rozprowadzam, cena to 40 z³ plus wysy³ka, ma tylko 176 stron plus 9 ilustracji cz/b, napisana pod pseudonimem poniewa¿ w tym katolickim kraju gdzie nadal panuje inkwizycja za du¿e ryzyko wydaÌ takie coœ pod w³asnym imieniem i nazwiskiem! próbowa³em na allegro ale bez skutku: http://allegro.pl/show_item.php?item=2758697955zamówienia przyjmujê tylko na maila, jak bêd¹ chêtni to pisaÌ na PW... ma³o kto mnie pamiêta z tamtych czasów, ksi¹¿ka to jakby opis ciemnego aspektu duszy / ¿ycia, niezbêdnego równie¿ jak mówi Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 30, 2012, 18:41:12 » |
|
A czy tematyka tej ksi¹¿ki zwi¹zana jest z Projektem PCH, czy to "luŸna" ezoteryka? Pytam, bo nie wiem gdzie przenieœÌ ten w¹tek.  i tak i nie, bezpoœrednio nie, wiêc ezoteryka  ALE TO doprowadzi³o mnie do Projektu Cheops i tego, ¿e stworzy³em teksty które do dzisiaj s¹ na stronie PCh co mnie bardzo cieszy !!! krótko, ksi¹¿kê sponsoruje liczba 718, zwi¹zana ze Œl꿹 (wysokoœÌ) i z Egiptem czyli coœ co ³¹czy siê w PCh w³aœnie - to by³ mój powód pierwszego kontaktu z AW 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 18:45:06 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 30, 2012, 19:14:58 » |
|
I w ten sposób z chêci oœmieszenia kap³ana 718 arteq sta³ siê promotorem reklamuj¹cym publicznie ksi¹¿kê i Kap³ana 718....  I o to chodzi moi mili by przekszta³caÌ z³o w dobro! Gratulacje Kap³an, ¿yczê Ci sprzedania wszystkich tych unikalnych egzemplarzy! Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 19:18:35 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 30, 2012, 19:15:44 » |
|
Arteq rozlicza.
my z artqiem to siĂŞ dobrze znamy  dobrze nie jest tutaj jednak pozytywnym sÂłowem, teraz modne jest sÂłowo hejter, tak, to dobre okreÂślenie tutaj 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 30, 2012, 20:05:18 » |
|
Pytam bo nie widzia³em i nie s³ysza³em, a zapewnia³eœ, ¿e wydanie odbije siê szerokim echem. Wiêc czy jest mo¿liwoœÌ jej zakupienia w jakiejœ ksiêgarni
Arteq ,czy ty masz jak¹œ "czarn¹ teczkê " lub kajecik ? Pytam bo,wygl¹da to tak jakbyœ sobie zapisywa³ wszystkie s³owa i " czyny " ludzi z naszego forum. Przypominasz sobie rzeczy ( obietnice ,zapewnienia ,itp ) o których ja juz dawno zapomnia³am. Wszystko masz pochowane w odpowiednich szufladkach i jak przyjdzie pora to je otwierasz ? Mi³o ciê widzieÌ 718  zmieni³es siê 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:06:08 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 30, 2012, 20:23:44 » |
|
I w ten sposób z chêci oœmieszenia kap³ana 718 arteq sta³ siê promotorem reklamuj¹cym publicznie ksi¹¿kê i Kap³ana 718....  Nie muszê nikogo oœmieszaÌ, Zwracam jedynie uwagê na pewne fakty, poniewa¿ nadszed³ czas ich wype³nienia. Weryfikuje komu i w co mo¿na wierzyÌ, kto dotrzymuje danych obietnic, czyje zapowiedzi siê wype³niaj¹, a kto pisa³ czcze wypociny. Jak zwykle w przypadku forumowych "wiedz¹cych" i "uduchowionych" szumne zapowiedzi to jedna, a rzeczywistoœÌ drugie- zupe³nie coœ odmiennego. Pamiêtam doskonale jak niejaki 718 rzuca³ siê i miota³ rozsiewaj¹c l¿enia w stosunku do osób które nie dawa³y wiary jego s³owom. Pamiêtam jak pysznie zapowiada³ jakie to wiekopomne dzie³o tworzy, jakie to bêdzie ono znane. RzeczywistoœÌ: 99 sztuk (nawet nie fanatyczna liczna 718) z czego ca³e 2 sprzedane... Do tego wstydzi siê/boi podpisaÌ w³asnym imieniem i nazwiskiem - nie chce byÌ w takim razie personalnie kojarzony z treœci¹... Ale... nikt nie musi wierzyÌ mi na s³owo - zainteresowani mog¹ to sprawdziÌ. edit: Nie Chanell, nie mam kajecików. Po prostu w pamiêci tkwi¹ mi zdarzenia które swojego czasu by³y dosyÌ szumne na danym terenie - np. na tym forum - to raz. Dwa - po prostu weryfikujê treœci, teorie, szczególnie te które s¹ w opozycji do moich, te które krzykliwie zarzuca³y moim zaœlepienie, naiwnoœÌ... Patrzê na owoce - czy jest np. rozbie¿noœÌ pomiêdzy deklarowanymi a rzeczywistymi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:28:29 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 30, 2012, 20:24:20 » |
|
Chanell, na to Âłatwo moÂżna odpowiedzieĂŚ, ale wymagaÂłoby omawiania cech osobistych, co jest wÂłaÂśnie domena tego kolegi. Jak sam mĂłwi ma "dobrÂą pamiĂŞĂŚ", ale nigdy nie dodaje, Âże bardzo selektywnÂą.
Edit: wÂłaÂśnie widzisz przykÂład powyÂższego w powyÂższym poÂście.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:27:30 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 30, 2012, 20:33:20 » |
|
Blueray, powyÂżej piszesz personalnie, czyli sam robisz to co zarzucasz innym wywalajÂąc ich posty. Jak juÂż wspominaÂłem nie mam nic przeciwko personalnym postom ale Ty staraj siĂŞ trzymaĂŚ jednej linii - skoro juÂż piszesz coÂś o selektywnoÂści.
ProszĂŞ CiĂŞ wobec tego abyÂś raczyÂł podaĂŚ przykÂłady mojej "selektywnej" pamiĂŞci skoro stwierdzasz, Âże takowÂą posiadam. O czym niby to "zapomniaÂłem", albo jakich swoich postĂłw, stwierdzeĂą siĂŞ wypieram, hĂŞ? JesteÂś w stanie to podaĂŚ, czy teÂż zaraz znowu zaraz uciekniesz za "nie bĂŞdĂŞ rozmawiaÂł"?
Kiaro i jak to jest, Âże jesteÂśmy razem w tej samej gĂŞstoÂści? PrzecieÂż zapewniaÂłaÂś o rozdzieleniu wymiarĂłw - oczywiÂście w oparciu o swojÂą "wiedzĂŞ". To jak to jest - czy Tobie nie udaÂło siĂŞ zaÂłapaĂŚ do klasy wyÂżej, a jak zapewniaÂłaÂś byÂłaÂś prymuskÂą, pierwszÂą w kolejce, czy teÂż okazaÂło siĂŞ, Âże ja nie jestem takim przedszkolakiem energetycznym jak twierdziÂłaÂś?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:35:55 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 30, 2012, 20:38:33 » |
|
tak dla informacji, sprzeda³em ju¿ 30 z czego 28 wœród znajomych, nie widzê, w tym nic z³ego, mam fajnych znajomych widocznie  i nie o tej ksi¹¿ce mówi³em zawodowy hejterze...
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 30, 2012, 20:46:58 » |
|
Ok, 718 to daj link do wydawnictwa tej o której mówi³eœ/której powstanie i wiekopomnoœÌ z takim zaanga¿owaniem g³osi³eœ.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 30, 2012, 20:51:12 » |
|
DziĂŞki Polakom, hejter (hater) nabraÂło kolorĂłw, jak widzĂŞ. Faktycznie to doskonaÂłe okreÂślenie, bo naysayer siĂŞ nie sprawdza.
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudzień 31, 2012, 09:59:40 » |
|
tak dla informacji, sprzeda³em ju¿ 30 z czego 28 wœród znajomych, nie widzê, w tym nic z³ego, mam fajnych znajomych widocznie  i nie o tej ksi¹¿ce mówi³em zawodowy hejterze... cze Kap³an, widzê ¿e niezbyt identyfikujesz sie z t¹ ksia¿k¹? egzorcyzmy by³y? mo¿e coœ ciê¿szego bez klamek? Na mój nos, to nie widaÌ ju¿ u ciebie "rozdêtego ego", co sie sta³o?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 31, 2012, 16:56:56 » |
|
nie wiem co masz na myÂśli, moÂże dojrzaÂłem? a co do identyfikacji, oj bardzo siĂŞ z niÂą identyfikujĂŞ! to 5 lat mojego bardzo intensywnego Âżycia... dziĂŞki za komplement 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 03, 2013, 20:35:12 » |
|
Po obejrzeniu okÂładki, napewno znajdzie czytelnikĂłw. Taki temat to przecieÂż u nas nadal tabu.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 04, 2013, 19:03:54 » |
|
Po obejrzeniu okÂładki, napewno znajdzie czytelnikĂłw. Taki temat to przecieÂż u nas nadal tabu.
czytelników znaleŸÌ muszê JA SAM  nie jest to ³atwe, to nie mainstream, ale ci¹gle underground...
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 05, 2013, 00:37:39 » |
|
A mia³o to byÌ - zgodnie z zapowiedziami - donios³e dzie³o, ksiêgarnie, autografy, wizyty w zak³adach pracy... A widzê, ¿e nawet pch siê wypi¹³ i nie chcia³ zakupiÌ. CóŸ, idealnie spójnie z moimi przewidywaniami...
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 05, 2013, 10:05:42 » |
|
100% satysfakcji... ale jakie nudne! A punkt widzenia....
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 05, 2013, 15:25:50 » |
|
arteq czy ty jesteÂś takim tÂłumokiem czy tylko udajesz?! bo juÂż sam nie wiem, PISAÂŁEM WYRAÂŹNIE, ÂŻE TO MALUTKA KSIÂĄÂŻECZKA, A TA WÂŁAÂŚCIWA TO BĂDZIE GRUBY TOM!!!
idioci, wszĂŞdzie idioci...
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 05, 2013, 15:37:09 » |
|
Ale¿ sk¹d, arteq tylko sprawdza, nawet 100 razy to samo, testuje cierpliwoœÌ interlokutora, a w sumie prowokuje, aby komuœ siê oberwa³o. Sk¹d my to znamy? To pewna podstawówka, szkoda energii na reakcjê!
Edit: przypomnij sobie swoj¹ odleg³¹ przesz³oœÌ na tym forum - ca³y czas ten sam schemat. £apaliœcie siê na to jak szczupaki na b³ystkê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 15:39:30 wysłane przez blueray21 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|