Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 29, 2025, 13:27:03

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ksi¹¿ka wydana przez >KapÂłana718<  (Przeczytany 44805 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« : Grudzień 30, 2012, 18:01:19 »

o, a jak tam z ksi¹¿k¹, wydana?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 18:31:16 wysłane przez Dariusz » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 30, 2012, 18:14:22 »

jedna tak (wszystko samemu zrobiÂłem, zero wydawcy, ale to mroczne dzieje sÂą) a druga, konkretna, jak bĂŞdĂŞ juÂż bardziej ogarniĂŞty i wiĂŞcej zrozumiem i bĂŞdĂŞ umiaÂł zÂłoÂżyĂŚ to wszystko razem, moÂże za 5 lat, nie wiem,,,
arteq
Gość
« Odpowiedz #2 : Grudzień 30, 2012, 18:22:16 »

Pytam bo nie widzia³em i nie s³ysza³em, a zapewnia³eœ, ¿e wydanie odbije siê szerokim echem. Wiêc czy jest mo¿liwoœÌ jej zakupienia w jakiejœ ksiêgarni
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Grudzień 30, 2012, 18:34:33 »

A czy tematyka tej ksi¹¿ki zwi¹zana jest z Projektem PCH, czy to "luŸna" ezoteryka?
Pytam, bo nie wiem gdzie przenieœÌ ten w¹tek. Du¿y uœmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #4 : Grudzień 30, 2012, 18:34:48 »

Arteq rozlicza.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #5 : Grudzień 30, 2012, 18:39:02 »

jak napisaÂłem wyÂżej - wszystko zrobiÂłem SAM

wiêc nie ma, nak³ad to 99 sztuk, rêcznie numerowane przeze mnie osobiœcie, ka¿da podpisana, g³ównie wœród znajomych rozprowadzam, cena to 40 z³ plus wysy³ka, ma tylko 176 stron plus 9 ilustracji cz/b, napisana pod pseudonimem poniewa¿ w tym katolickim kraju gdzie nadal panuje inkwizycja za du¿e ryzyko wydaÌ takie coœ pod w³asnym imieniem i nazwiskiem!

prĂłbowaÂłem na allegro ale bez skutku:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2758697955

zamówienia przyjmujê tylko na maila, jak bêd¹ chêtni to pisaÌ na PW... ma³o kto mnie pamiêta z tamtych czasów, ksi¹¿ka to jakby opis ciemnego aspektu duszy / ¿ycia, niezbêdnego równie¿ jak mówi Kiara Uœmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 30, 2012, 18:41:12 »

A czy tematyka tej ksi¹¿ki zwi¹zana jest z Projektem PCH, czy to "luŸna" ezoteryka?
Pytam, bo nie wiem gdzie przenieœÌ ten w¹tek. Du¿y uœmiech

i tak i nie, bezpoÂśrednio nie, wiĂŞc ezoteryka UÂśmiech

ALE TO doprowadziÂło mnie do Projektu Cheops i tego, Âże stworzyÂłem teksty ktĂłre do dzisiaj sÂą na stronie PCh co mnie bardzo cieszy !!!

krótko, ksi¹¿kê sponsoruje liczba 718, zwi¹zana ze Œl꿹 (wysokoœÌ) i z Egiptem czyli coœ co ³¹czy siê w PCh w³aœnie - to by³ mój powód pierwszego kontaktu z AW Uœmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 18:45:06 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 30, 2012, 19:14:58 »

I w ten sposĂłb z chĂŞci oÂśmieszenia kapÂłana 718 arteq staÂł siĂŞ promotorem reklamujÂącym publicznie ksi¹¿kĂŞ i KapÂłana 718....  DuÂży uÂśmiech

I o to chodzi moi mili by przeksztaÂłcaĂŚ zÂło w dobro!

Gratulacje KapÂłan, ÂżyczĂŞ Ci sprzedania wszystkich tych unikalnych egzemplarzy!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 19:18:35 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #8 : Grudzień 30, 2012, 19:15:44 »

Arteq rozlicza.

my z artqiem to siĂŞ dobrze znamy JĂŞzyk dobrze nie jest tutaj jednak pozytywnym sÂłowem, teraz modne jest sÂłowo hejter, tak, to dobre okreÂślenie tutaj UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #9 : Grudzień 30, 2012, 20:05:18 »

Pytam bo nie widzia³em i nie s³ysza³em, a zapewnia³eœ, ¿e wydanie odbije siê szerokim echem. Wiêc czy jest mo¿liwoœÌ jej zakupienia w jakiejœ ksiêgarni

Arteq ,czy ty masz jak¹œ  "czarnÂą teczkĂŞ " lub kajecik ? Pytam bo,wyglÂąda to tak jakbyÂś sobie zapisywaÂł wszystkie sÂłowa i   " czyny " ludzi z naszego forum. Przypominasz sobie rzeczy ( obietnice ,zapewnienia ,itp ) o ktĂłrych ja juz dawno zapomniaÂłam. Wszystko masz pochowane w odpowiednich szufladkach i jak przyjdzie pora to je otwierasz ?

MiÂło ciĂŞ widzieĂŚ 718 UÂśmiech zmieniÂłes siĂŞ MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:06:08 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #10 : Grudzień 30, 2012, 20:23:44 »

I w ten sposĂłb z chĂŞci oÂśmieszenia kapÂłana 718 arteq staÂł siĂŞ promotorem reklamujÂącym publicznie ksi¹¿kĂŞ i KapÂłana 718....  DuÂży uÂśmiech
Nie muszĂŞ nikogo oÂśmieszaĂŚ, Zwracam jedynie uwagĂŞ na pewne fakty, poniewaÂż nadszedÂł czas ich wypeÂłnienia. Weryfikuje komu i w co moÂżna wierzyĂŚ, kto dotrzymuje danych obietnic, czyje zapowiedzi siĂŞ wypeÂłniajÂą, a kto pisaÂł czcze wypociny.
Jak zwykle w przypadku forumowych "wiedz¹cych" i "uduchowionych" szumne zapowiedzi to jedna, a rzeczywistoœÌ drugie- zupe³nie coœ odmiennego.
PamiĂŞtam doskonale jak niejaki 718 rzucaÂł siĂŞ i miotaÂł rozsiewajÂąc lÂżenia w stosunku do osĂłb ktĂłre nie dawaÂły wiary jego sÂłowom. PamiĂŞtam jak pysznie zapowiadaÂł jakie to wiekopomne dzieÂło tworzy, jakie to bĂŞdzie ono znane.
RzeczywistoœÌ: 99 sztuk (nawet nie fanatyczna liczna 718) z czego ca³e 2 sprzedane... Do tego wstydzi siê/boi podpisaÌ w³asnym imieniem i nazwiskiem - nie chce byÌ w takim razie personalnie kojarzony z treœci¹...
Ale... nikt nie musi wierzyĂŚ mi na sÂłowo - zainteresowani mogÂą to sprawdziĂŚ.

edit:
Nie Chanell, nie mam kajecików. Po prostu w pamiêci tkwi¹ mi zdarzenia które swojego czasu by³y dosyÌ szumne na danym terenie - np. na tym forum - to raz. Dwa - po prostu weryfikujê treœci, teorie, szczególnie te które s¹ w opozycji do moich, te które krzykliwie zarzuca³y moim zaœlepienie, naiwnoœÌ... Patrzê na owoce - czy jest np. rozbie¿noœÌ pomiêdzy deklarowanymi a rzeczywistymi.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:28:29 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #11 : Grudzień 30, 2012, 20:24:20 »

Chanell, na to Âłatwo moÂżna odpowiedzieĂŚ, ale wymagaÂłoby omawiania cech osobistych, co jest wÂłaÂśnie domena tego kolegi.
Jak sam mĂłwi ma "dobrÂą pamiĂŞĂŚ", ale nigdy nie dodaje, Âże bardzo selektywnÂą.

Edit: wÂłaÂśnie widzisz przykÂład powyÂższego w powyÂższym poÂście.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:27:30 wysłane przez blueray21 » Zapisane

arteq
Gość
« Odpowiedz #12 : Grudzień 30, 2012, 20:33:20 »

Blueray, powyÂżej piszesz personalnie, czyli sam robisz to co zarzucasz innym wywalajÂąc ich posty. Jak juÂż wspominaÂłem nie mam nic przeciwko personalnym postom ale Ty staraj siĂŞ trzymaĂŚ jednej linii - skoro juÂż piszesz coÂś o selektywnoÂści.

ProszĂŞ CiĂŞ wobec tego abyÂś raczyÂł podaĂŚ przykÂłady mojej "selektywnej" pamiĂŞci skoro stwierdzasz, Âże takowÂą posiadam. O czym niby to "zapomniaÂłem", albo jakich swoich postĂłw, stwierdzeĂą siĂŞ wypieram, hĂŞ? JesteÂś w stanie to podaĂŚ, czy teÂż zaraz znowu zaraz uciekniesz za "nie bĂŞdĂŞ rozmawiaÂł"?

Kiaro i jak to jest, Âże jesteÂśmy razem w tej samej gĂŞstoÂści? PrzecieÂż zapewniaÂłaÂś o rozdzieleniu wymiarĂłw - oczywiÂście w oparciu o swojÂą "wiedzĂŞ". To jak to jest - czy Tobie nie udaÂło siĂŞ zaÂłapaĂŚ do klasy wyÂżej, a jak zapewniaÂłaÂś byÂłaÂś prymuskÂą, pierwszÂą w kolejce, czy teÂż okazaÂło siĂŞ, Âże ja nie jestem takim przedszkolakiem energetycznym jak twierdziÂłaÂś?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2012, 20:35:55 wysłane przez arteq » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 30, 2012, 20:38:33 »

tak dla informacji, sprzedaÂłem juÂż 30 z czego 28 wÂśrĂłd znajomych, nie widzĂŞ, w tym nic zÂłego, mam fajnych znajomych widocznie UÂśmiech

i nie o tej ksi¹¿ce mówi³em zawodowy hejterze...
arteq
Gość
« Odpowiedz #14 : Grudzień 30, 2012, 20:46:58 »

Ok, 718 to daj link do wydawnictwa tej o której mówi³eœ/której powstanie i wiekopomnoœÌ z takim zaanga¿owaniem g³osi³eœ.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #15 : Grudzień 30, 2012, 20:51:12 »

DziĂŞki Polakom, hejter (hater) nabraÂło kolorĂłw, jak widzĂŞ. Faktycznie to doskonaÂłe okreÂślenie, bo naysayer siĂŞ nie sprawdza.

nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #16 : Grudzień 31, 2012, 09:59:40 »

tak dla informacji, sprzedaÂłem juÂż 30 z czego 28 wÂśrĂłd znajomych, nie widzĂŞ, w tym nic zÂłego, mam fajnych znajomych widocznie UÂśmiech

i nie o tej ksi¹¿ce mówi³em zawodowy hejterze...
cze KapÂłan, widzĂŞ Âże niezbyt identyfikujesz sie z tÂą ksiaÂżkÂą?
egzorcyzmy byÂły? moÂże coÂś ciĂŞÂższego bez klamek? Na mĂłj nos, to nie widaĂŚ juÂż u ciebie "rozdĂŞtego ego", co sie staÂło?
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #17 : Grudzień 31, 2012, 16:56:56 »

nie wiem co masz na myÂśli, moÂże dojrzaÂłem? a co do identyfikacji, oj bardzo siĂŞ z niÂą identyfikujĂŞ! to 5 lat mojego bardzo intensywnego Âżycia...

dziĂŞki za komplement DuÂży uÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #18 : Styczeń 03, 2013, 20:35:12 »

Po obejrzeniu okÂładki, napewno znajdzie czytelnikĂłw.
Taki temat to przecieÂż u nas nadal tabu.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #19 : Styczeń 04, 2013, 19:03:54 »

Po obejrzeniu okÂładki, napewno znajdzie czytelnikĂłw.
Taki temat to przecieÂż u nas nadal tabu.

czytelników znaleŸÌ muszê JA SAM Uœmiech nie jest to ³atwe, to nie mainstream, ale ci¹gle underground...
arteq
Gość
« Odpowiedz #20 : Styczeń 05, 2013, 00:37:39 »

A mia³o to byÌ - zgodnie z zapowiedziami - donios³e dzie³o, ksiêgarnie, autografy, wizyty w zak³adach pracy... A widzê, ¿e nawet pch siê wypi¹³ i nie chcia³ zakupiÌ.
CóŸ, idealnie spójnie z moimi przewidywaniami...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #21 : Styczeń 05, 2013, 10:05:42 »

100% satysfakcji... ale jakie nudne!
A punkt widzenia....

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #22 : Styczeń 05, 2013, 15:25:50 »

arteq czy ty jeste¶ takim t³umokiem czy tylko udajesz?! bo ju¿ sam nie wiem, PISA£EM WYRA¬NIE, ¯E TO MALUTKA KSI¡¯ECZKA, A TA W£A¦CIWA TO BÊDZIE GRUBY TOM!!!

idioci, wszĂŞdzie idioci...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #23 : Styczeń 05, 2013, 15:37:09 »

Ale¿ sk¹d, arteq tylko sprawdza, nawet 100 razy to samo, testuje cierpliwoœÌ interlokutora, a w sumie prowokuje, aby komuœ siê oberwa³o.
SkÂąd my to znamy? To pewna podstawĂłwka, szkoda energii na reakcjĂŞ!

Edit: przypomnij sobie swoj¹ odleg³¹ przesz³oœÌ na tym forum - ca³y czas ten sam schemat. £apaliœcie siê na to jak szczupaki na b³ystkê.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 15:39:30 wysłane przez blueray21 » Zapisane

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #24 : Styczeń 05, 2013, 16:34:51 »

racja, zapomniaÂłem... nie karmiĂŚ trolli UÂśmiech
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: