Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 26, 2025, 05:20:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: OrĂŞdzie Noworoczne EN-KI  (Przeczytany 49241 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #50 : Styczeń 08, 2009, 17:16:48 »

W Z.O.O. widziaÂłem onanizujÂące siĂŞ czÂłekoksztaÂłtne zwierzĂŞ...
Teraz pytanie:
Kto kogo podgl¹da³ i wzi¹³ przyk³ad?

Pozdrawiam - Thotal DuÂży uÂśmiech
diliana
Gość
« Odpowiedz #51 : Styczeń 08, 2009, 18:19:40 »

...PrzecieÂż jeÂśli obdarzamy ludzi i nie tylko ludzi, ale teÂż zwierzĂŞta i inne istnienia bezwarunkowÂą miÂłoÂściÂą, to ta energia jest automatycznie wysyÂłana w kosmos. I o to wÂłaÂśnie prosi Enki...
Nie bÂądÂźmy tacy samolubni, Âżeby zostawiaĂŚ tÂą energiĂŞ tylko dla naszego najbliÂższego otoczenia, bo i tak siĂŞ tego nie da zrobiĂŚ a przecieÂż dziĂŞki tej energii napÂływajÂącej z kosmosu zawdziĂŞczamy swoje Âżycie. Energia napÂływa do nas zasilajÂąc nasze ciaÂła i na odwrĂłt pÂłynie w kosmos...energia jest w ciÂągÂłym ruchu.

Pozdrawiam Wszystkich
diliana
Gość
« Odpowiedz #52 : Styczeń 08, 2009, 18:34:51 »

I jeszcze coœ...jeœli ludzie zaczn¹ darzyÌ siebie wzajemnie bezwarunkow¹ mi³oœci¹, to znacznie wzroœnie iloœÌ tej energii na Ziemi.

Jeszcze raz pozdrawiam...UÂśmiech
Baltazar
Gość
« Odpowiedz #53 : Styczeń 08, 2009, 18:45:00 »

...PrzecieÂż jeÂśli obdarzamy ludzi i nie tylko ludzi, ale teÂż zwierzĂŞta i inne istnienia bezwarunkowÂą miÂłoÂściÂą, to ta energia jest automatycznie wysyÂłana w kosmos. I o to wÂłaÂśnie prosi Enki...

ZwierzĂŞta miĂŞsoÂżerne raczej nie darzÂą pozytywnÂą energie. Prawo dÂżungli - silniejszy wygrywa.

EDIT:

Najwiêksza mi³oœÌ przysz³a zamieszkaÌ moj¹ Istotê, i Ja zamieszka³am w Nim.

Moje dzieci, oddajcie siebie w posÂłuszeĂąstwie, oddajcie wasze Âżycie mojemu Synowi.

Ja daÂłam moje Âżycie z miÂłoÂści, niczego w sobie nie zatrzymaÂłam: z miÂłoÂści wyrzekÂłam siĂŞ mojej ludzkiej woli. OtoczyÂła Mnie Wola BoÂża, wszystko we Mnie byÂło tylko miÂłoÂściÂą. Kiedy jesteÂśmy posÂłuszni, BĂłg nas napeÂłnia. Moje dzieci miÂłoÂści, pozwĂłlcie mojemu Synowi napeÂłniĂŚ was, bÂądÂźcie zupeÂłnie mali.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 18:49:25 wysłane przez Baltazar » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #54 : Styczeń 09, 2009, 05:34:02 »

No popatrzcie Loukas wrĂłciÂł  UÂśmiech

Cytat: Loukas
Nie mĂłwi mi prosze nic o "JP II", dostaje niestrawnoÂści.
NiestrawnoœÌ nie umniejszy jednak zas³ug JPII.
Ale widzĂŞ Âże siĂŞ nic nie zmieniÂłeÂś. Wiesz skoro dostajesz nie strawnoÂści sÂłyszÂąc o nim to siĂŞ najlepiej o nim nie wypowiadaj. Nie jestem katolikiem ale bĂŞdĂŞ broniĂŚ imienia JPII poniewaÂż byÂł to czÂłowiek o wielkim sercu a jeÂżeli ty tego nie potrafisz [szczegĂłlnie jako polak] doceniĂŚ to zamilknij.

Kurde nie byÂło mnie parĂŞ dni na forum a tu jakiÂś Gniew BoÂży siĂŞ pojawiÂł Czarna Dziura normalnie aÂż strach czÂłowieka bierze Chichot

A wracajÂąc do tematu.

Telepatia jest czymœ znanym we wszechœwiecie jest praktykowane to po³¹czenie.

Skoro tak to rĂłwnie dobrze En-Ki moÂże byĂŚ obcym ktĂłry telepatycznie mĂłwi przez paniÂą LucynĂŞ.

Bo g³êboko w podœwiadomoœci ten co wierzy i ten co nie wierzy jest poddawane w³aœnie ten strach, strach czy walka o prze¿ycie. Tu trzeba siê nad tym zastanowiÌ i trzeba by³oby wyeliminowaÌ jedno i drugie. I strach i walkê o prze¿ycie, a swoj¹ energie skierowaÌ na to jak ratowaÌ Ziemiê, a przy okazji siebie i swoich bliskich.

Geniusz w swym fachu.
WiĂŞc tak mamy zastraszanie. I mamy odrzuciĂŚ strach i mamy odrzuciĂŚ walkĂŞ o przeÂżycie a potem mamy ratowaĂŚ ZiemiĂŞ, a potem znowu Âże mamy przy "OKAZJI" siebie i swoich bliskich. Cienki ten tekst En-kiego.

Prosi³em du¿o wczeœniej, o coœ co mog³o ju¿ byÌ w kosmosie o energiê mi³oœci. Teraz ju¿ prosiÌ nie bêdê bo s³owa moje trafiaj¹ w pró¿niê.

WiĂŞc tak chodzi tutaj o takÂą "tarcze" dla Ziemi. WidaĂŚ siĂŞ na nas obraziÂł i nie bĂŞdzie juÂż prosiÂł.

ZASTANÓWCIE SIÊ NAD SOB¡, NAD SWOIMI BLISKIMI. ZADAJCIE SOBIE PYTANIE, CZY OBY NA PEWNO CHCECIE ¯YÆ NA TEJ PIÊKNEJ PLANECIE ZIEMIA?

Pfff... Z politowaniem
Oczywiœcie ¿e ka¿dy cz³owiek chce ¿yÌ na tej planecie. Tym z Oriona czy tam Syriusza B, A, C, D widaÌ bardzo zale¿y na tym aby przej¹Ì nasz¹ Ziemiê. Pamiêtacie jak na którejœ sesji jakiœ Byt z Syriusza gada³? Jak dobrze pamiêtam by³ wtedy nieŸle arogancki i agresywny oczywiœcie jak zwykle wszystko by³o pod mask¹ s³ów.

Powiem jeszcze jedno, En-Ki wiecznie mówi o mi³oœci o tym abyœcie siebie darzyli mi³oœci¹ ale powiedzcie mi czy tak siê da? Ja chocia¿ bardzo bym chcia³ to nie potrafiê gdy widzê doko³a siebie ludzi którzy s¹ puœci, dwulicowi i obrabiaj¹ ci dupê za to ¿e im siê nie podobasz. Czy warto dawaÌ komuœ dobro je¿eli ten ktoœ Ciê tak traktuje? Kocham ten œwiat ale czasami równie mocno go nienawidzê. En-Ki mówi mi³oœÌ a ja pytam za jak¹ cenê? Cenê w³asnego szczêœcia?

"JeÂśli dobrem odpÂłacasz za zÂło, czym za dobro siĂŞ odwdziĂŞczysz?"
- Konfucjusz

Pozdrawiam
CiepÂło
Mora UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #55 : Styczeń 09, 2009, 09:45:02 »

MyÂślĂŞ, Âże zmian w KoÂściele powinno byĂŚ jak najmniej. PowinniÂśmy wrĂłciĂŚ do poczÂątkĂłw ChrzeÂścijaĂąstwa, czyli do eucharystycznego wymiaru pojmowania Boga.
Dla mnie jest to pewnÂą sprzecznoÂściÂą, bo uwaÂżam, Âże obecnie KK niestety odszedÂł od zachowaĂą pierwotnych chrzeÂścijan. KiedyÂś apostoÂłowie- jako pierwsi kapÂłani naprawdĂŞ wypeÂłniali misjĂŞ jakÂą powierzyÂł im Jezus. WypeÂłniali caÂłym sobÂą, zyli poÂśrĂłd swoich uczniĂłw/wiernych, podzielali ich radoÂści i troski. Teraz im wyÂżej w hierarchii tym bardziej oderwani sÂą od "szarych" wiernych.
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #56 : Styczeń 09, 2009, 10:28:48 »

KiedyÂś apostoÂłowie- jako pierwsi kapÂłani naprawdĂŞ wypeÂłniali misjĂŞ jakÂą powierzyÂł im Jezus.

SkÂąd wiĂŞsz, Âże "naprawdĂŞ wypeÂłniali"?
arteq
Gość
« Odpowiedz #57 : Styczeń 09, 2009, 11:25:12 »

StÂąd, Âże wÂątpie aby ludzie oddawali swoje zycie w ogromnych mĂŞkach dla pozerĂłw... [a to jest fakt historyczny]
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #58 : Styczeń 09, 2009, 13:17:19 »

W historii ludzie oddawali swe ¿ycie w mêkach dla ró¿nych szalonych idei te¿.
arteq
Gość
« Odpowiedz #59 : Styczeń 09, 2009, 13:44:10 »

Dobrowolnie - bez walki, na takÂą skalĂŞ i tak krĂłtkim czasie? To moÂże przykÂłady jakieÂś?
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #60 : Styczeń 09, 2009, 14:34:06 »

Komuniœci, naciœci, nacjonaliœci, wolnoœciowcy (w tym tak¿e cz³onkowie Falung Gong np.). Na tle tego wszystkiego skala mêczeùstwa aposto³ów by³a mniejsza.
Gdy ktoÂś komuÂś mocno wierzy, nie da sobie powiedzieĂŚ, Âże ufa pozerom. To, w co mocnon wierzy, jest ÂświĂŞto, niezaleÂżnie od tego, co by to byÂło.
Btw, czytam obecnie "Rozmowy z katem". Hitlerowski generaÂł nawet po przegranej wojnie i w ciĂŞÂżkim wiĂŞzieniu ÂświĂŞcie wierzyÂł w ideaÂły nazizmu.
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #61 : Styczeń 09, 2009, 20:48:16 »

MoÂże wysyÂłanie tej energii w kosmos to po prostu modlitwa?
RutkoÂś
Gość
« Odpowiedz #62 : Styczeń 10, 2009, 10:18:04 »

Moim prywatnym zdaniem, jeÂżeli tutaj na Ziemii w naszym codziennym Âżyciu kierujemy siĂŞ ( lub staramy siĂŞ kierowaĂŚ ) zasadami opartymi na miÂłoÂści, juz przez to generujemy energiĂŞ pozytywnÂą, ktĂłra przecieÂż nie ginie. Nie sÂądze, Âże w jakiÂś szczegĂłlnie podÂświadomy sposĂłb mamy wizualizowaĂŚ iÂż ona biegnie w Kosmos, to wg. mnie dzieje siĂŞ samoczynnie UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #63 : Styczeń 10, 2009, 11:33:56 »

Masz racje , my nie musimy niczego wysylac w kosmos na cudze zyczenie, to dzieje sie samoistnie , ona sie rozchodzi powiekszajac swoj obszar. Tak jak cieplo z rozgrzanego pieca, ono samoistnie corazdziej nagrzewa pomieszczenie. Nikt go nie musi przesylac gdzies do sasiada....
Saiad i sasiad, i kolejny sasiad jest coraz cieplejszy , nasza przestrzen wypelnia sie miloscia i dobrem zmiany nastepuja w calym kosmosie, bo kosmos to rowniez my, polaczeni zlota nicia z nasza nadprzestrzenna Energia.
Tak wiec niczego nie musimy robic specjalnie, wystarczy zyc godnie a zycie przepelniac miloscia, a ona juz jest w kosmosie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Lucyna D.
Gość
« Odpowiedz #64 : Styczeń 10, 2009, 12:27:55 »

Tak wiec niczego nie musimy robic specjalnie, wystarczy zyc godnie a zycie przepelniac miloscia, a ona juz jest w kosmosie.

A czy jest na tym forum?  Afro
Kiara
Gość
« Odpowiedz #65 : Styczeń 10, 2009, 13:42:35 »

Lucus , jest, milosc jest rowniez na tym forum. Ludzie ja posiadaja w swoich sercach. Nie zawsze potrafia okazywac, ucza sie tego , i ja , i Ty i inni. Ale ona naprawde jest.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
kkk2116
Gość
« Odpowiedz #66 : Styczeń 10, 2009, 22:53:19 »

MyÂślĂŞ, Âże zmian w KoÂściele powinno byĂŚ jak najmniej. PowinniÂśmy wrĂłciĂŚ do poczÂątkĂłw ChrzeÂścijaĂąstwa, czyli do eucharystycznego wymiaru pojmowania Boga.
Dla mnie jest to pewnÂą sprzecznoÂściÂą, bo uwaÂżam, Âże obecnie KK niestety odszedÂł od zachowaĂą pierwotnych chrzeÂścijan. KiedyÂś apostoÂłowie- jako pierwsi kapÂłani naprawdĂŞ wypeÂłniali misjĂŞ jakÂą powierzyÂł im Jezus. WypeÂłniali caÂłym sobÂą, zyli poÂśrĂłd swoich uczniĂłw/wiernych, podzielali ich radoÂści i troski. Teraz im wyÂżej w hierarchii tym bardziej oderwani sÂą od "szarych" wiernych.

faktycznie, kiedyÂś wyrzucali zle duchy na porzÂądku dziennym
teraz juÂż tak nie robiÂą, brak wiary...

dawny apostoÂł jakby podszedÂł do Lucynki i poweidziaÂł: idz precz szatanie
to by Lucynka mĂŞskim grubym gÂłosem powiedziaÂła: "tylko nie wysyÂłaj mnie do piekÂła, prosze"
i PCh by sie skoĂączyÂł
Mora
Gość
« Odpowiedz #67 : Styczeń 10, 2009, 22:56:13 »

faktycznie, kiedyÂś wyrzucali zle duchy na porzÂądku dziennym
teraz juÂż tak nie robiÂą, brak wiary...

dawny apostoÂł jakby podszedÂł do Lucynki i poweidziaÂł: idz precz szatanie
to by Lucynka mĂŞskim grubym gÂłosem powiedziaÂła: "tylko nie wysyÂłaj mnie do piekÂła, prosze"
i PCh by sie skoĂączyÂł

No nie wiem, nie wiem. Po pierwsze pani Lucyna MUSIAÂŁA by chcieĂŚ takiego egzorcyzmu a bez tego to moÂżesz nawet przed niÂą machaĂŚ laskÂą MojÂżesza to i tak ci nic by nie daÂło DuÂży uÂśmiech
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #68 : Styczeń 11, 2009, 21:44:55 »

MoÂże wysyÂłanie tej energii w kosmos to po prostu modlitwa?

Wysylanie tej energii w kosmos to po prostu kabaret pod
kier.Samcia!!
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #69 : Styczeń 12, 2009, 08:38:09 »

Modlitwa nie w tym sensie, Âże czcimy wielkiego en-ki DuÂży uÂśmiech. dobro i zÂło sÂą wzglĂŞdne. WysyÂłanie energii miÂłoÂści w kosmos rozumiem jako potrzebnÂą do tego aby nastaÂła zmiana, jako Âże emocje maja si³ê przyciÂągania. Sami tworzymy naszÂą rzeczywistoœÌ. WiĂŞc ÂściÂągamy na siebie to, czego siĂŞ boimy i o czym myslimy. MoÂże En-Ki tez ÂściÂągneliÂśmy? I ca³¹ tĂŞ wizjĂŞ katastrofy?  ZÂły
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #70 : Styczeń 12, 2009, 08:55:35 »

Modlitwa nie w tym sensie, Âże czcimy wielkiego en-ki DuÂży uÂśmiech. dobro i zÂło sÂą wzglĂŞdne. WysyÂłanie energii miÂłoÂści w kosmos rozumiem jako potrzebnÂą do tego aby nastaÂła zmiana, jako Âże emocje maja si³ê przyciÂągania. Sami tworzymy naszÂą rzeczywistoœÌ. WiĂŞc ÂściÂągamy na siebie to, czego siĂŞ boimy i o czym myslimy. MoÂże En-Ki tez ÂściÂągneliÂśmy? I ca³¹ tĂŞ wizjĂŞ katastrofy?  ZÂły

Bardzo prawdopodobne UÂśmiech Co do wysyÂłania energii, uwaÂżam, Âże stwierdzenie o sÂłaniu energii "gdzieÂś" jest nietrafione. CzasoprzestrzeĂą to domena naszej fizycznej rzeczywistoÂści. W innych rzeczywistoÂściach coÂś takiego jak "przestrzeĂą" nie istnieje (a przynajmniej nie w naszym rozumeiniu tego sÂłowa). Tak wiĂŞc nie ma sensu "ukierunkowywaĂŚ" energii na jakieÂś konkretne miejsce. Co warto robiĂŚ? EmanowaĂŚ pozytywnÂą energiÂą. Po prostu. dawaĂŚ jÂą z siebie ludziom, wypeÂłniaĂŚ siĂŞ niÂą, dzieliĂŚ. To juÂż starczy do rozwoju.
ps1
Gość
« Odpowiedz #71 : Marzec 24, 2009, 09:32:59 »

Ja myÂślaÂłem, Âże orĂŞdzie noworoczne leÂży w gestii prezydenta RP, no có¿, kaÂżdy siĂŞ moÂże myliĂŚ  DuÂży uÂśmiech
Architekt
Gość
« Odpowiedz #72 : Marzec 24, 2009, 14:43:37 »

Tak i to jest racja bo "kap³ani" z jednego zakonu og³aszaj¹c "koniec œwiata"(b³êdne obliczenia) w tym dniu gdzie mia³ byÌ "koniec œwiata", zabili siê. A okaza³o siê, ¿e nie by³o "koùca œwiata". I ponad 80 ludzi zabi³o siê przez ich chore idee i obliczenia matematyków na poziomie 1 klasy gimnazjum. Totalna kompromitacja.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #73 : Marzec 24, 2009, 16:36:07 »

Tak i to jest racja bo "kap³ani" z jednego zakonu og³aszaj¹c "koniec œwiata"(b³êdne obliczenia) w tym dniu gdzie mia³ byÌ "koniec œwiata", zabili siê. A okaza³o siê, ¿e nie by³o "koùca œwiata". I ponad 80 ludzi zabi³o siê przez ich chore idee i obliczenia matematyków na poziomie 1 klasy gimnazjum. Totalna kompromitacja.

To ciekaw jestem, co bĂŞdzie, gdy 21.12.2012 okaÂże siĂŞ zwykÂłym, miÂłym, zimowym dzionkiem ;]
Architekt
Gość
« Odpowiedz #74 : Marzec 24, 2009, 17:26:02 »

no ale to byli jacyś bracia i do tego niemieccy(lol). A tu w Projekcie masz osoby trzecie z całego świata, a nie grupka idiotów.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 17:26:16 wysłane przez Architekt » Zapisane
Strony: 1 2 [3] 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: