|
BoGu$
Gość
|
 |
« Odpowiedz #576 : Październik 27, 2008, 00:55:51 » |
|
A wracajÂąc do nietypowych chmurek moi drodzy, mam coÂś co was zainteresuje: http://pl.youtube.com/watch?v=HnEfhOuiihY&feature=relatedCo wy na to?? Bardzo prawdopodobne Âże uÂżywajÂą chmur do kamuflaÂżu (samemu je tworzÂąc) 
|
|
|
|
|
|
|
stolo
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
 |
« Odpowiedz #577 : Październik 27, 2008, 07:06:46 » |
|
Janusz - wÂłaÂśnie o to chodzi, Âże zÂłoto byÂło potrzebne do ratowania atmosfery a nie by dolepiaĂŚ kawaÂłki planety. Nibiru nigdy nie byÂła zrobiona ze zÂłota.
|
|
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro" 
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #578 : Październik 27, 2008, 18:49:13 » |
|
Witaj Stolo. Masz racjê ¿e Nibiru nie by³a ze z³ota,ale mo¿e rozpylany w atmosferze metal spowodowa³, ¿e kolor planety widzianej wówczas w kosmosie by³ tak postrzegany. Nasza Ziemia nazywana jest b³êkitn¹ planet¹ i tak j¹ widzimy na zdjêciach. Sam fakt niebezpieczeùstwa gro¿¹cego nam ze strony z³otej planety bogów, móg³ zapisaÌ siê w pamiêci ludzkiej jako archetyp,który artysta na tym obrazie w symboliczny sposób ukaza³.Mo¿liwe te¿, ¿e zna³ ksiêgê Izajasza której autor mówi³ o wêdruj¹cym przybyszu z dalekiego Nieba,który przyjdzie by zmierzyÌ Ziemiê.  BoGuS to prawda chmurki ich kryj¹. Ciekawe jest i to ¿e na obrazie Masolino z 24 osób tylko jedna odwa¿y³a siê spojrzeÌ w niebo.Czy¿by dostojeùstwo pracuj¹cego ciê¿ko Papie¿a, nie pozwoli³o na oderwanie wzroku od ziemi. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2008, 19:06:56 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #579 : Październik 28, 2008, 00:32:08 » |
|
Bardzo ciekawy ten film z chmurkami  ja tez sadzĂŞ ze sie za nimi ukrywajÂą  np dzisiaj widziaÂłam chmurkÂą w ksztaÂłcie ufo i jakoÂś dziwnie promieniaÂła na tle nieba z innymi chmurkami . Janusz ten obraz zawiera wszystko co wazne dla nas wierzÂących w Ufo i Boga 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #580 : Październik 28, 2008, 10:46:03 » |
|
''I ujrza³em,a oto bia³y ob³ok,a na ob³oku zasiada³ ktoœ podobny do syna cz³owieczego, maj¹cy na swej glowie z³ot¹ koronê,a w swej rêce ostry sierp.....I zasiadaj¹cy na obloku rzuci³ swój sierp na ziemiê,i ziemia zosta³a z¿êta'' ''...i pokaza³ mi œwiête miasto Jeruzalem zstêpuj¹ce z nieba od Boga....Blask jego by³ podobny do najdrogocenniejszego kamienia'' W/w cytaty pochodz¹ z ksiêgi Objawienia,ostatniej w Piœmie Œwietym, koùcz¹cej dzieje cywilizacji po potopowej,czyli naszej. Opis miasta schodz¹cego z nieba pzypomina scenê z filmu Stevena Spielberga ''Bliskie Spotkania III Stopnia''. W Bibli miasto to jest ratunkiem dla tych co prze¿yj¹ tzw ''Wielkie ¯niwo''. Po zejœciu tego obiektu na Ziemiê nastan¹ nowe prawa i nowe rz¹dy. 
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #581 : Październik 28, 2008, 12:56:30 » |
|
A ja uwaÂżam, Âże widzenie UFO w kaÂżdej chmurce to jakaÂś niezdrowa mania...
|
|
|
|
|
|
|
BoGu$
Gość
|
 |
« Odpowiedz #582 : Październik 28, 2008, 19:38:32 » |
|
nie w kaÂżdej  tylko w tej wyjÂątkowej 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2008, 19:39:01 wysłane przez BoGu$ »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #583 : Październik 28, 2008, 19:47:38 » |
|
CzeœÌ Septerra  czy ja pisa³am o kazdej chmurce? jedna wydawa³a mi siê wyj¹tkowa,bo by³a bardzo ciemna ,otoczona kolorow¹ poœwiat¹ jak têcza ,podczas gdy inne chmury by³y bia³e , gêste i przys³ania³y s³oùce 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #584 : Październik 28, 2008, 20:30:01 » |
|
OdnoÂśnie filmu z "chmurkÂą", ktĂłrego link wkleiÂł Janusz, to ktoÂś w komentarzach do niego zasgerowaÂł, Âże mamy do czynienia z procesem mitozy, czyli podziaÂłu w wyniku ktĂłrego powstajÂą komĂłrki o identycznym materiale genetycznym do komĂłrki macierzystej. Nie wiem jak to wyglÂąda i jak to siĂŞ ma do chmur, aczkolwiek mogÂło by stanowiĂŚ zaprzeczenie tezy, Âże nad chmurkami lata UFO.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2008, 20:30:26 wysłane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #585 : Październik 28, 2008, 20:35:17 » |
|
OdnoÂśnie filmu z "chmurkÂą", ktĂłrego link wkleiÂł Janusz, to ktoÂś w komentarzach do niego zasgerowaÂł, Âże mamy do czynienia z procesem mitozy, czyli podziaÂłu w wyniku ktĂłrego powstajÂą komĂłrki o identycznym materiale genetycznym do komĂłrki macierzystej. Nie wiem jak to wyglÂąda i jak to siĂŞ ma do chmur, aczkolwiek mogÂło by stanowiĂŚ zaprzeczenie tezy, Âże nad chmurkami lata UFO.
Witaj janneth  Moze to jakis proces,moze nie ale proszĂŞ nie odbieraj mi nadziei ze to Ufo 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #586 : Październik 28, 2008, 20:38:35 » |
|
Chanell przepraszam  Sama chciaÂłabym wierzyĂŚ, tzn wierzĂŞ. Ach... gdybym ich kiedyÂś zobaczyÂła, to chyba juÂż nic w Âżyciu by mnie nie zaskoczyÂło. UwierzyÂłabym w jednej chwili, Âże wszystko jest moÂżliwe. Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciaÂła udowodniĂŚ sobie samej, Âże to wszystko dookoÂła nas nie jest oczywistÂą oczywistoÂściÂą.
|
|
|
|
|
|
|
Netharon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #587 : Październik 28, 2008, 21:25:31 » |
|
Wystarczy, ze otworzysz oczy i zapytasz siebie, co wokol Ciebie jest prawda, a co iluzja. Zadaj to pytanie z poziomu Serca, a rozbudzona w ten sposob swiadomosc sama okresli prawde na podstawie samej siebie i dostaniesz odpowiedz od siebie samej. Odpowiedz na kazde Twoje pytanie jest w Tobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #589 : Październik 28, 2008, 22:37:40 » |
|
Ja mam chyba jakieÂś "deja vi" juÂż gdzieÂś czytaÂłam taki post 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #590 : Październik 28, 2008, 22:54:43 » |
|
Ja mam chyba jakieÂś "deja vi" juÂż gdzieÂś czytaÂłam taki post  ale juÂż trafiÂł na forumowe niebo (czytaj Âśmietnik)
|
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #592 : Październik 29, 2008, 08:34:46 » |
|
widziałem, podobne kroki są podejmowane także m.in. w Indiach, Japoni i krajach latynoamerykańskich
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2008, 08:35:08 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #593 : Październik 29, 2008, 14:57:16 » |
|
I tak najciekawsze w moim mniemaniu by³o by odtajnienie archiwów USA. Gdzieœ czyta³am, ¿e siê do tego przygotowywali, ale kryzys ekonomiczny pokrzy¿owa³ te plany i takie rewelacje zosta³y od³o¿one na bli¿ej nie okreœlony termin. Nie pamiêtam Ÿród³a, wiêc proszê to przyj¹Ì jako niekoniecznie potwierdzon¹ ciekawostkê.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Gość
|
 |
« Odpowiedz #594 : Październik 29, 2008, 18:12:53 » |
|
ByÂło by super! Ale czy odtajnÂą wszystko? Moga tylko odtajniĂŚ tylko bÂłachostki...
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #595 : Październik 29, 2008, 19:08:29 » |
|
Hironibu15... ehh, masz racjê. Bardzo mo¿liwe, ¿e nawet jeœli przeka¿¹ te materia³y opinii publicznej, to bêdzie to tylko uboga czêœÌ ca³oœci. Mo¿liwe nawet, ¿e jeœli do takiego ujawnienia by kiedykolwiek dosz³o, to bêdzie ono mia³o na celu wy³¹cznie przekonanie ludzi, ¿e nie maj¹ na ten temat nic bardziej interesuj¹cego do pokazania ni¿ inne paùstwa. Ja jednak jestem przekoana, ¿e maj¹, ale asa zostawia siê w rêkawie zawsze na wypadek niepomyœlnego obrotu sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
BoGu$
Gość
|
 |
« Odpowiedz #596 : Październik 30, 2008, 02:12:12 » |
|
I tak najciekawsze w moim mniemaniu by³o by odtajnienie archiwów USA. Gdzieœ czyta³am, ¿e siê do tego przygotowywali, ale kryzys ekonomiczny pokrzy¿owa³ te plany i takie rewelacje zosta³y od³o¿one na bli¿ej nie okreœlony termin. Nie pamiêtam Ÿród³a, wiêc proszê to przyj¹Ì jako niekoniecznie potwierdzon¹ ciekawostkê.
Mowa o Disclosure project. Bardzo ciekawy materiaÂł i do tego z napisami PL. Obejrzyjcie koniecznie. Zastanawia mnie jedynie czemu projekt jeszcze nie wyjawiÂł wszystkich zebranych informacji przed kongresem.... http://video.google.pl/videosearch?q=disclosure+project&emb=0&aq=0&oq=disclo#q=disclosure%20project%20pl&emb=0
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #597 : Październik 30, 2008, 04:05:44 » |
|
Nie mĂłwiÂłam o Disclosure Project, ten temat juÂż byÂł poruszany, ale rzeczywiÂście - warte obejrzenia  BoGu$ - nie wiem, czy sÂą jakiekolwiek postĂŞpy. Tak na dobrÂą sprawĂŞ Disclosure Project miaÂł swĂłj poczÂątek w 1993 roku, a ta konferencja zostaÂła chyba zorganizowana w 2001 :| Przez 15 lat raczej niewiele siĂŞ dowiedzieliÂśmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #599 : Październik 30, 2008, 21:50:41 » |
|
byÂłem na stronce: Masowe LÂądowania – 11 listopada 2008 hehehehe szczerze wÂątpie w to  ale poczekam do 11.11 i zobaczymy
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
|