Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 19, 2025, 01:29:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 363977 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #575 : Październik 26, 2008, 23:38:06 »

Masollino Da Panicale/1383-1440/ ukaza³ na obrazie ca³¹ eskadrê UFO
na niebie.W g³ównym pojeŸdzie Jezus z Maryj¹.
Takiej iloÂści latajÂących spodkĂłw nie widzieliÂśmy 14.10.2008r.
Natomiast w Âśredniowieczu mimo braku kamer VHS i aparatĂłw cyfrowych
takich obrazkĂłw ukazujÂących dziwne obiekty niebiaĂąskie byÂło duÂżo.
http://www.aiwaz.net/panopticon/miracle-of-the-snow-foundation-of-santa-maria-maggiore/gi1719c148 Szok
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #576 : Październik 27, 2008, 00:55:51 »

A wracajÂąc do  nietypowych chmurek moi drodzy, mam coÂś co was zainteresuje:

http://pl.youtube.com/watch?v=HnEfhOuiihY&feature=related

Co wy na to?? Bardzo prawdopodobne Âże uÂżywajÂą chmur do kamuflaÂżu (samemu je tworzÂąc)
MrugniĂŞcie
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #577 : Październik 27, 2008, 07:06:46 »

Janusz - wÂłaÂśnie o to chodzi, Âże zÂłoto byÂło potrzebne do ratowania atmosfery a nie by dolepiaĂŚ kawaÂłki planety. Nibiru nigdy nie byÂła zrobiona ze zÂłota.

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #578 : Październik 27, 2008, 18:49:13 »

Witaj Stolo.
Masz racjĂŞ Âże Nibiru nie byÂła ze zÂłota,ale moÂże rozpylany w atmosferze metal
spowodowaÂł, Âże kolor planety widzianej wĂłwczas w kosmosie byÂł tak postrzegany.
Nasza Ziemia nazywana jest b³êkitn¹ planet¹ i tak j¹ widzimy na zdjêciach.
Sam fakt niebezpieczeùstwa gro¿¹cego nam ze strony z³otej planety bogów,
mĂłgÂł zapisaĂŚ siĂŞ w pamiĂŞci ludzkiej jako archetyp,ktĂłry artysta na tym obrazie
w symboliczny sposĂłb ukazaÂł.MoÂżliwe teÂż, Âże znaÂł ksiĂŞgĂŞ Izajasza ktĂłrej autor
mĂłwiÂł o wĂŞdrujÂącym przybyszu z dalekiego Nieba,ktĂłry przyjdzie by zmierzyĂŚ ZiemiĂŞ. MrugniĂŞcie

BoGuS to prawda chmurki ich kryjÂą.
Ciekawe jest i to Âże na obrazie Masolino z 24 osĂłb tylko jedna odwaÂżyÂła siĂŞ spojrzeĂŚ
w niebo.CzyÂżby dostojeĂąstwo pracujÂącego ciĂŞÂżko PapieÂża, nie pozwoliÂło na oderwanie
wzroku od ziemi. MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2008, 19:06:56 wysłane przez janusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #579 : Październik 28, 2008, 00:32:08 »

Bardzo ciekawy ten film z chmurkami UÂśmiech ja tez sadzĂŞ ze sie za nimi ukrywajÂą UÂśmiech np dzisiaj widziaÂłam chmurkÂą w ksztaÂłcie ufo i jakoÂś dziwnie promieniaÂła na tle nieba z innymi chmurkami .
Janusz ten obraz zawiera wszystko co wazne dla nas wierzÂących w Ufo i Boga UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #580 : Październik 28, 2008, 10:46:03 »

''I ujrzaÂłem,a oto biaÂły obÂłok,a na obÂłoku zasiadaÂł ktoÂś podobny do syna czÂłowieczego,
majÂący na swej glowie zÂłotÂą koronĂŞ,a w swej rĂŞce ostry sierp.....I zasiadajÂący na obloku
rzuci³ swój sierp na ziemiê,i ziemia zosta³a z¿êta''
''...i pokazaÂł mi ÂświĂŞte miasto Jeruzalem zstĂŞpujÂące z nieba od Boga....Blask jego byÂł
podobny do najdrogocenniejszego kamienia''
W/w cytaty pochodzÂą z ksiĂŞgi Objawienia,ostatniej w PiÂśmie ÂŚwietym, koĂączÂącej
dzieje cywilizacji po potopowej,czyli naszej.
Opis miasta schodzÂącego z nieba pzypomina scenĂŞ z filmu Stevena Spielberga
''Bliskie Spotkania III Stopnia''. W Bibli miasto to jest ratunkiem dla tych co przeÂżyjÂą tzw
''Wielkie ÂŻniwo''. Po zejÂściu tego obiektu na ZiemiĂŞ nastanÂą nowe prawa i nowe rzÂądy. CoÂś
Septerra
Gość
« Odpowiedz #581 : Październik 28, 2008, 12:56:30 »

A ja uwaÂżam, Âże widzenie UFO w kaÂżdej chmurce to jakaÂś niezdrowa mania...
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #582 : Październik 28, 2008, 19:38:32 »

nie w kaÂżdej UÂśmiech tylko w tej wyjÂątkowej   DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2008, 19:39:01 wysłane przez BoGu$ » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #583 : Październik 28, 2008, 19:47:38 »

CzeœÌ Septerra Uœmiech
czy ja pisaÂłam o kazdej chmurce?  jedna wydawaÂła mi siĂŞ wyjÂątkowa,bo byÂła bardzo ciemna ,otoczona kolorowÂą poÂświatÂą jak tĂŞcza ,podczas gdy inne chmury byÂły biaÂłe , gĂŞste i przysÂłaniaÂły sÂłoĂące UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #584 : Październik 28, 2008, 20:30:01 »

OdnoÂśnie filmu z "chmurkÂą", ktĂłrego link wkleiÂł Janusz, to ktoÂś w komentarzach do niego zasgerowaÂł, Âże mamy do czynienia z procesem mitozy, czyli podziaÂłu w wyniku ktĂłrego powstajÂą komĂłrki o identycznym materiale genetycznym do komĂłrki macierzystej. Nie wiem jak to wyglÂąda i jak to siĂŞ ma do chmur, aczkolwiek mogÂło by stanowiĂŚ zaprzeczenie tezy, Âże nad chmurkami lata UFO.
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2008, 20:30:26 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #585 : Październik 28, 2008, 20:35:17 »

OdnoÂśnie filmu z "chmurkÂą", ktĂłrego link wkleiÂł Janusz, to ktoÂś w komentarzach do niego zasgerowaÂł, Âże mamy do czynienia z procesem mitozy, czyli podziaÂłu w wyniku ktĂłrego powstajÂą komĂłrki o identycznym materiale genetycznym do komĂłrki macierzystej. Nie wiem jak to wyglÂąda i jak to siĂŞ ma do chmur, aczkolwiek mogÂło by stanowiĂŚ zaprzeczenie tezy, Âże nad chmurkami lata UFO.
Witaj janneth UÂśmiech
Moze to jakis proces,moze nie ale proszĂŞ nie odbieraj mi nadziei ze to Ufo UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #586 : Październik 28, 2008, 20:38:35 »

Chanell przepraszam Smutny Sama chciaÂłabym wierzyĂŚ, tzn wierzĂŞ. Ach... gdybym ich kiedyÂś zobaczyÂła, to chyba juÂż nic w Âżyciu by mnie nie zaskoczyÂło. UwierzyÂłabym w jednej chwili, Âże wszystko jest moÂżliwe. Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciaÂła udowodniĂŚ sobie samej, Âże to wszystko dookoÂła nas nie jest oczywistÂą oczywistoÂściÂą.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Netharon
Gość
« Odpowiedz #587 : Październik 28, 2008, 21:25:31 »

Wystarczy, ze otworzysz oczy i zapytasz siebie, co wokol Ciebie jest prawda, a co iluzja. Zadaj to pytanie z poziomu Serca, a rozbudzona w ten sposob swiadomosc sama okresli prawde na podstawie samej siebie i dostaniesz odpowiedz od siebie samej. Odpowiedz na kazde Twoje pytanie jest w Tobie.
Lucyna
Gość
« Odpowiedz #588 : Październik 28, 2008, 22:25:23 »

W³aœnie ogl¹dn¹³em film z manifestacji ufo nad chicago z 13 wrzesnia -> http://missionpharaoh.com/blog/video/manifestacj-nad-chicago-wrzesien-13-2008/
ZwykÂłe ÂświatÂła na chmurach z reflektorĂłw jak na niektĂłrych imprezach.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #589 : Październik 28, 2008, 22:37:40 »

W³aœnie ogl¹dn¹³em film z manifestacji ufo nad chicago z 13 wrzesnia -> http://missionpharaoh.com/blog/video/manifestacj-nad-chicago-wrzesien-13-2008/
Ja mam chyba jakieÂś "deja vi" juÂż gdzieÂś czytaÂłam taki post MrugniĂŞcie

KsiĂŞga Koheleta 3,1
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #590 : Październik 28, 2008, 22:54:43 »

Ja mam chyba jakieÂś "deja vi" juÂż gdzieÂś czytaÂłam taki post MrugniĂŞcie

ale juÂż trafiÂł na forumowe niebo (czytaj Âśmietnik)  UÂśmiech
casmillo
Gość
« Odpowiedz #591 : Październik 29, 2008, 00:26:11 »

Nie wiem czy widzieliÂście wiadomoÂści w tvn24 z 20 paÂździernika, jest tam info o odtajnieniu archiwum z ufo przez ministerstwo obrony Wielkiej Brytanii. Zdaje siĂŞ Âże rzÂądy paĂąstw powoli chcÂą nas oswoiĂŚ z tym tematem

http://www.tvn24.pl/26086,1569377,0,1,ministerstwo-obrony-ujawnia-prawde-o-ufo,wiadomosc.html

tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #592 : Październik 29, 2008, 08:34:46 »

Nie wiem czy widzieliście wiadomości w tvn24 z 20 października, jest tam info o odtajnieniu archiwum z ufo przez ministerstwo obrony Wielkiej Brytanii. Zdaje się że rządy państw powoli chcą nas oswoić z tym tematem

http://www.tvn24.pl/26086,1569377,0,1,ministerstwo-obrony-ujawnia-prawde-o-ufo,wiadomosc.html

widziałem, podobne kroki są podejmowane także m.in. w Indiach, Japoni i krajach latynoamerykańskich
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2008, 08:35:08 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #593 : Październik 29, 2008, 14:57:16 »

I tak najciekawsze w moim mniemaniu by³o by odtajnienie archiwów USA. Gdzieœ czyta³am, ¿e siê do tego przygotowywali, ale kryzys ekonomiczny pokrzy¿owa³ te plany i takie rewelacje zosta³y od³o¿one na bli¿ej nie okreœlony termin. Nie pamiêtam Ÿród³a, wiêc proszê to przyj¹Ì jako niekoniecznie potwierdzon¹ ciekawostkê.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Hironobu15
Gość
« Odpowiedz #594 : Październik 29, 2008, 18:12:53 »

ByÂło by super!
Ale czy odtajnÂą wszystko? Moga tylko odtajniĂŚ tylko bÂłachostki...
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #595 : Październik 29, 2008, 19:08:29 »

Hironibu15... ehh, masz racjê. Bardzo mo¿liwe, ¿e nawet jeœli przeka¿¹ te materia³y opinii publicznej, to bêdzie to tylko uboga czêœÌ ca³oœci. Mo¿liwe nawet, ¿e jeœli do takiego ujawnienia by kiedykolwiek dosz³o, to bêdzie ono mia³o na celu wy³¹cznie przekonanie ludzi, ¿e nie maj¹ na ten temat nic bardziej interesuj¹cego do pokazania ni¿ inne paùstwa.
Ja jednak jestem przekoana, Âże majÂą, ale asa zostawia siĂŞ w rĂŞkawie zawsze na wypadek niepomyÂślnego obrotu sytuacji.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #596 : Październik 30, 2008, 02:12:12 »

I tak najciekawsze w moim mniemaniu by³o by odtajnienie archiwów USA. Gdzieœ czyta³am, ¿e siê do tego przygotowywali, ale kryzys ekonomiczny pokrzy¿owa³ te plany i takie rewelacje zosta³y od³o¿one na bli¿ej nie okreœlony termin. Nie pamiêtam Ÿród³a, wiêc proszê to przyj¹Ì jako niekoniecznie potwierdzon¹ ciekawostkê.

Mowa  o Disclosure project. Bardzo ciekawy materiaÂł i do tego z napisami PL. Obejrzyjcie koniecznie.
Zastanawia mnie jedynie czemu  projekt jeszcze nie wyjawiÂł wszystkich zebranych informacji przed kongresem....
http://video.google.pl/videosearch?q=disclosure+project&emb=0&aq=0&oq=disclo#q=disclosure%20project%20pl&emb=0
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #597 : Październik 30, 2008, 04:05:44 »

Nie mĂłwiÂłam o Disclosure Project, ten temat juÂż byÂł poruszany, ale rzeczywiÂście - warte obejrzenia UÂśmiech
BoGu$ - nie wiem, czy sÂą jakiekolwiek postĂŞpy. Tak na dobrÂą sprawĂŞ Disclosure Project miaÂł swĂłj poczÂątek w 1993 roku, a ta konferencja zostaÂła chyba zorganizowana w 2001 :| Przez 15 lat raczej niewiele siĂŞ dowiedzieliÂśmy.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #598 : Październik 30, 2008, 20:30:20 »

PoniewaÂż widzĂŞ ,Âże temat bardzo zostaÂł przez Was rozbudowany polecam stronĂŞ internetowÂą , gdzie znajdziecie kolejne daty masowych lÂądowaĂą, kolejna wyznaczona data to 11-11-2008 r.

http://uk.geocities.com/pierwszykontakt/

Nie sÂądze , aby siĂŞ coÂś wydarzyÂło , te przekazy , a raczej daty to zakodowane informacjĂŞ .. i to na tyle w tym temacie , miÂłej lektury UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #599 : Październik 30, 2008, 21:50:41 »

byÂłem na stronce:

Masowe LÂądowania – 11 listopada 2008

hehehehe
szczerze wÂątpie w to Chichot
ale poczekam do 11.11 i zobaczymy

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: