Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 21, 2025, 00:37:01

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 103263 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #50 : Październik 10, 2008, 22:12:33 »

Pan Icke ma klapki na oczach, widzi tylko jeden cel i kierunek, a możlwości jest wiele. W filmach gdzie udzielił wywiadu 'ze ze wszystko co złe w naszym świecie odpowiedzialni są Iluminaci' roi sie od błedów historycznych, przybliżeń i przeinaczeń. Nie mówiąc juz o tym że za zło panoszące sie na naszej planecie, jestesmy odpowiedzilni my sami
Skłonny jestem się z Tobą nie zgodzić. Obejrzyj sobie proszę jego pozostałe wykłady. Teraz to Ty generalizujesz. Nie ma się co denerwować, to spekulacje oparte na przesłankach. Każdy ma prawo do wywodów. Obejrzyj proszę taki krótki film Was He Right?. Icke na pewno nie ma klapek zapewniam Cię. Jeszcze zmienisz zdanie.
I powiedz dlaczego piszesz w 1 os l.poj? Gdybyś był Samuelem naprawde chciałbyś zrealizowac taki szalony plan?
To wynik przejścia do trybu spekulacji... bez znaczenia , naprawdę. I mnie bardziej wygląda to na "zwykły" plan ucieczki.
Co do filmów Everarda Illuminati , na pewno już nie będziemy nowych tłumaczyć. :-)

an Icke ma klapki na oczach, widzi tylko jeden cel i kierunek, a możlwości jest wiele. W filmach gdzie udzielił wywiadu 'ze ze wszystko co złe w naszym świecie odpowiedzialni są Iluminaci' roi sie od błedów historycznych, przybliżeń i przeinaczeń.
Tylko konkrety proszę, pozbawione emocji.
kolejny 'nieomylny prorok' Dan Winter, pisałam juz w innym temacie ze teorie samozwańczych filozofów
Czasem trzeba się zastanowić co się pisze, masz jedną wadę,rzucasz bezpodstawne opinie o ludziach o których nie MASZ ABSOLUTNIE zielonego pojęcia. Tylko po to aby coś palnąć od rzeczy aby się odciąć. To nieładna i nieprofesjonalna postawa. Dan Winter to naukowiec, autentyczny geniusz. Uwaga ta dotyczy też Icka, co do Everarda skłonny jestem milczeć.
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2008, 22:32:56 wysłane przez redmuluc » Zapisane
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #51 : Październik 10, 2008, 22:35:20 »

Enigma tego nie mĂłwi tylko jakiÂś Dan Winter.
Ten cz³owiek jest geniuszem i opisuje tylko to jak dzia³a rzeczywistoœÌ z punktu czystej nauki.
WÂątki przygodowe to juÂż inna sprawa  - mogĂŞ Ci podaĂŚ ze 300 nazwisk opisujÂących naszÂą historiĂŞ bardzo podobnie do tego Pana - nikt jednak nie podaje naukowych teorii na tematy tak do czegoo sÂłuÂży DNA, o wytÂłumaczeniu jak dziala grawitacja i inne przyziemne siÂły, nie wspominajÂąc o korelacjach z innymi cywilizacjami ktĂłre siĂŞ za tym kryjÂą...
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach...

Kristobal
Gość
« Odpowiedz #52 : Październik 10, 2008, 22:50:13 »

@Redmuluc - Âświetna hipoteza, bardzo dobrze trzymajÂąca siĂŞ kupy!!
@RadosÂław  - musze siĂŞ zainteresowaĂŚ tÂą ksi¹¿ka Tsariona, faceta ceniĂŞ - sÂłuchaÂłem kilka wywiadĂłw z nim w RedIce Radio.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #53 : Październik 11, 2008, 18:32:56 »

Czasem trzeba siê zastanowiÌ co siê pisze, masz jedn¹ wadê, rzucasz bezpodstawne opinie o ludziach o których nie MASZ ABSOLUTNIE zielonego pojêcia. Tylko po to aby coœ paln¹Ì od rzeczy aby siê odci¹Ì. To nie³adna i nieprofesjonalna postawa. Dan Winter to naukowiec, autentyczny geniusz. Uwaga ta dotyczy te¿ Icka, co do Everarda sk³onny jestem milczeÌ.

Tym razem (po raz pierwszy od chyba miesiÂąca) Radek wytrÂąciÂł mnie z rĂłwnowagi  DuÂży uÂśmiech Moze i byÂło w tym troche 'odciecia' ale juz sie wytumacze. ChodziÂło mi o wykazanie ze nawet pan Winter jak niesamowite tezy by stawiaÂł - nie jest przecieÂż nieomylny. W dodatku, radsÂław wpsomniaÂł o 300 osobach ktĂłre 'opisujÂących naszÂą historiĂŞ bardzo podobnie do tego Pana' - tak podobnie w ogĂłlnym zarysie - ale w szczegó³ach zaÂłoze sie ze bardzo sie ró¿niÂą. WykazaÂłam to na przykÂładzie Gendera, ale juz sÂłysze ze to Iluminator i ze zostaÂł 'przejrzany'  DuÂży uÂśmiech cool... Po za tym na wiedze ezoterycznÂą, nikt nie ma monopolu i jesli sie ona pojawia (a pojawia sie w wielu miejscach na raz) sa to elemetny wiekszej caÂłoÂści. Przypisywanie wiec komuÂś 'absolutnej racji' mija sie z celem, trzeba raczej zweryfikowaĂŚ to wobec innych, nawet konfrontacyjnych tez.

Rados³aw, zachaczy³ o temat ze grupa Pch dzia³a pod wp³ywem strachu i poprze groŸby, a przeciez rozmawialiœmy na ten temat w kilku dzia³ach i przez kilka dni. Wiec naprawde nie mam ochoty wracaÌ do w¹tku który by³ juz tyle wa³kowany i wypowiedzia³o sie na ten temat sporo osób (tak za jak i przeciw) Wiec Radku, zanim zdecydujesz sie wpaœÌ na strone 'od czasu do czasu' z nowym spostrze¿eniem, rozejrzyj sie czy aby dyskusja na ten temat nie by³a juz prowadzona - wypowiedzi sa, wiec nie bede do tego wracaÌ...

Co do Icka, obejrza³am film 'Was he right' i mniemam Redmuluc ze moja opinia moze cie zdziwiÌ. Wspó³czuje Davidowi ze by³ przeœladowany a jego teorie wyœmiewane, tak on ma w wielu sprawach racje...ale mam ca³y czas wra¿enie ze coœ mi umyka. Tak jakby (nie wiem czy celowo) pomija³ wa¿ny fragment - ja tej czeœci uk³adanki wci¹¿ szukam...myœle ze nied³ugo znajde, byc moze w filmach które tu zamieszczasz. Albo tez nie widzia³am filmu Droga do wolnoœci(?) w której opisuje jak wyzwoliÌ swoje umiejetnoœci? Mniemam jednak ze pominiety zosta³ fakt dotycz¹cy jeszcze pozaziemskich cywilizacji, w wywiadzie z CM sa ciecia, wiec pewne elementy david uzan³ za niestotne, a moze niepasuj¹ce do jego wizji? Pretensja moja dotyczy, jak wspomnia³am 'jednego kierunku' na raptorów, po za tym to co mówi jest sensowne... i to na tyle ze mozna spokojnie zaliczyc go do 'oœwieconych' - tylko ze Iluminaci, których œciga co oznacza ta nazwa?

I tu siegne do wywiadu z C.Mutwa, gdzie porównuje on znaczenie s³ów ang i swojej mowy rodzimej:
Bardzo, bardzo mÂądrÂą osobĂŞ? OsobĂŞ ktĂłra otrzymujĂŞ ÂświatÂło od Boga? Nazywamy go UMKANIESEELUA, innymi sÂłowy "iluminowany",  KANIESA oznacza "oÂświetliĂŚ coÂś" a UMKANIESEELUA oznacza kogoÂś kto zostaÂł oÂświecony przez bogĂłw...
WiĂŞc ty mĂłwisz ILUMINATI, ja mĂłwiĂŞ UMKANIESEELUA - TO TA SAMA RZECZ...

To byÂł pierwotny cel iluminatĂłw, a jak wyszÂło? Mniemam ze David ma pretensje do naszych 'wÂładz' za to co robiÂą. Czuje instynktownie ze nasz Âświat, d¹¿y do 'nikÂąd' w obecnym ksztaÂłcie i niepokoi sie o plany zniewolenia nas  Smutny I sÂłusznie, sam jest bowiem iluminowany - przeÂśladowanie (g³ówna cecha prorokĂłw) jest na to dowodem. Grzechem byÂłoby nie wspomnieĂŚ kontekstu w jakim padÂła wypowiedz Credo:

Musimy przestaĂŚ mĂłwiĂŚ, Âże nie ma Chitauri, Âże nie ma obcych, Âże nie ma Iluminati - ONI SÂĄ. MĂłgÂłbym ci opowiadaĂŚ o tym godzinami, na przykÂład...
Mutwa chce tu zwrĂłcic uwage, ze zaprzeczanie zÂłu (jakkolwiek by go nie nazwaĂŚ) jest stanem utrzymywania go. Ten prorok, martwi sie z kolei o Afryke i ludobĂłjstwo jakie tam sie odbywa. Podejrzewa ze aids ktĂłre dzisiÂątkuje ludnoœÌ, jest efektem ludzkiego eksperymentu  PÂłacz a reszat Âświata zwykÂła sie nie przejowaĂŚ ludem afryki. Jakolwiek nie nazwiemy szaleĂąswto ktĂłre ogarneÂło ludzi, im obydwu chodzi o ten sam fakt istnienia 'pomieszania' i zÂła.
Wiec wracajac do wÂątku, z zaÂłoÂżenia Iluminati mieli 'oÂświecaĂŚ' ludzi, byĂŚ liniÂą krĂłlewskÂą. Mutwa kontynuuje ze nawet szamani afrykaĂąscy byli zobowiÂązani do 'zachowania tej krwi'
Sangoma musiaÂł ÂżeniĂŚ siĂŞ z Sangoma bo w przeciwnym razie krew nie-Sangomy, skaziÂła by boskÂą krew we wnĂŞtrzu Sangomy.

Czy Mutwa (jako sangoma-szaman) tez ma w sobie ow¹ linie? Nie chce spekulowac ale wróce do Icka jeszcze. Credo wspomina ze s¹ cechy charakterystyczne dla rasy 'potomków bogów' - nadawanie odpowiedniego kszta³tu czaszce, zaznaczone ostre koœci policzkowe itp. A teraz spójrz na Davida i jego mocno zaznaczone koœci policzkowe - czy jest on 'oœwiecony' czy ma w sobie blue-boold? Wiem, brzmi jak niedorzecznoœÌ ale czy to nie dlatego œciga nasze 'w³adze' za szaleùstwo jakiego sie dopuszczaj¹? Pojde jeszcze o krok dalej, przypatrzmy sie ludziom dooko³a jest wielu takich o wysmuk³ej twarzy jak to pisaliœmy w rozdziale o Photon Belt, o odbudowuj¹cym sie ciele œwietlnym jakby energia zasysa³a nas od œrodka niemog¹c sie w pe³ni rozwin¹Ì. Nie kazdy to ma, ale widze t¹ transformacje u wielu osób i myœle ze to odpowiedni znak. Czy uwa¿asz ze plote od rzeczy, bez sensu?

I jeszcze jeden drobny fakt z filmu, gdzie David wspomina:
Diana nazywaÂła siebie prostÂą sÂłuÂżkÂą WindsorĂłw, zostaÂła sprowadzona w tĂŞ sieĂŚ tylko jako pojazd dla narodzin Williama.
Popatrzcie na ksiĂŞcia Karola i Williama i jest bardzo duÂże podobieĂąstwo ale kiedy spojrzycie na Harrego..."

A tu sie nie zgodze, William jest podany na matke (Diane np kolor wÂłosĂłw), natomiast Harry bardziej na ojca (ostatnie nowe zdjecia) Imho takie 'genetyczne' podejÂście do 'krwi-smoka' nie sprawdza sie. NastepcÂą tronu jest starszy Wiliam - linia gen matki, spoza krĂłlewskiej rodziny. Przez minione wieki, byÂłoby niemozliwoÂściÂą zachowanie takiej 'czystej krwi', bywaÂło przecieÂż ze krĂłl nie miaÂł meskiego potomka, a ktoÂś musiaÂł przejÂąc korone i paĂąstwo.. przykÂład caryca Katarzyna i jej kochankowie MrugniĂŞcie
Linia blue-blood, jak dla mnie juz dawno 'rozlazÂła sie' po Âświecie a ujawniĂŚ sie moze w najmniej oczekiwanym momencie
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #54 : Październik 11, 2008, 19:54:32 »

Tym wzajemnym wytrÂącaniem siĂŞ z rĂłwnowagi nie przejmujcie siĂŞ , obecnie znĂłw sÂą nowe wibracje i to one tak dziaÂłajÂą na ludzi nadpobudliwie , waÂżne jest aby myÂśleĂŚ pozytywnie . UÂśmiech
Leszek
Gość
« Odpowiedz #55 : Październik 12, 2008, 10:57:09 »

Ciekawym wnioskiem z prac Wintera jest fakt ¿e Illuminaci i ta czê¶æ gadziej rodzinki z której pochodz± BÊD¡ MIELI PROBLEMY Z PRZE¬YCIEM 2012, ich DNA jest "upad³e" i nie pozwala na prze¿ycie takich zjawisk bez szwanku
Z tego co Winter mĂłwi na jednym z wykÂładĂłw, aby przeÂżyĂŚ, chcÂą wykorzystaĂŚ oni technologiĂŞ HAARP, ktĂłra w jakiÂś sposĂłb ma zmniejszyĂŚ odczuwalne skutki tego sÂłonecznego "orgazmu" na Ziemi.

Radoslaw, mo¿esz te¿ podrzuciÌ namiary na ksi¹¿kê Michaela Tsariona?
Pozdrawiam UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2008, 11:20:26 wysłane przez Leszek » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #56 : Październik 13, 2008, 17:07:52 »

Radek napisał

Wiki prawdziwy Enki był gadem, zapewniam Cię - a jego mama prawdizwą smoczycąUÂśmiech
Jeśli argumentem dla Ciebie w tej kwestii jest pozwolenie, powiem Ci co o tym myślę.
Otóż gdyby za kopanie zabrała się Elżbieta 2 czy Bush - za dużo ludzi wiedziałoby co się święci...
Dużo lepiej zmanipulować grupę Polaków (dużo nie trzeba, wspomnieć parę razy o Jezusie, Jahve - który nie dość że był gadem to jeszcze postulował odebranie ludziom wolnej woli i wszczepianie chipów...) i spokojnie czekać na bieg wydarzeń. Polak potrafi!!! Problemy problemami, ale pozwolenie jest - a w Egipcie NIC nie dzieje się bez przyzwolenia Miłościwie Nam Panującej Rodzinki, już od paru tys lat - zerknij na dość ciekawy dokument http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549
Więc jak to jest - przeoczyli PCH? Czy czekają aż Polaczki odwalą całą robotę jak to zwykle w historii bywało?

Radek za dużo ludzi by wiedziało, co Ty opowiadasz jakiś dobry zespół naukowców z ramienia iluminatów mógłby wszysko, nawet to że nikt niczego by się nie domyślał, i problemów z funduszmi by nie mieli.
Tak obejzałam, ten film no cóż jak dla mnie zbyt kontrowersyjny. Jestem w stanie w dużo, nawet bardzo dużo uwierzyć, ale na przęłknięcie TEGO muszę chyba miec jeszczę trochę czasu. Jak dla mnie mało prawdopodobne, choc trzyma się kupy.
Co do Enki wydaje mi się, że jesteś w błędzie, ja jakoś pomimo tego wsztstkiego ( tych filmów, wywiadów, książek) nie moge go dopasować do  Reptalian i Drakonów (chyba to też nie to samo?) tak mi się przynajmniej wydaje.......

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 17:08:45 wysłane przez wiki » Zapisane
Loukas
Gość
« Odpowiedz #57 : Październik 13, 2008, 17:12:45 »

Jahve - który nie doœÌ ¿e by³ gadem to jeszcze postulowa³ odebranie ludziom wolnej woli i wszczepianie chipów
CzÂłowieku, SKAD Ty bierzesz takie kosmiczne teorie? NaprawdĂŞ trzeba mieĂŚ talent do bajkopisarstwa! Przede wszystkim - skÂąd pomysÂł chipĂłw  DuÂży uÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #58 : Październik 13, 2008, 17:22:12 »

skÂąd pomysÂł chipĂłw
obejrzyj sobie MrugniĂŞcie
http://www.youtube.com/watch?v=y3q2cwCkkuA
Loukas
Gość
« Odpowiedz #59 : Październik 13, 2008, 17:24:59 »

Wybacz, nie obejrze sobie, bo mam na razie internet pre-paid. A piêÌ z³otych za takie bzdury to chyba troche za wiele, prawda? Jeœli w to wierzysz, streœÌ.
Mora
Gość
« Odpowiedz #60 : Październik 13, 2008, 17:42:43 »

Rozmowa dwĂłch kolesi
Aarona Russo i kogoÂś tam...
"ZapytaÂłem - jakie sÂą ostateczne cele?
OdpowiedziaÂł - ostateczny cel to kaÂżdemu na tej planecie wÂłoÂżyĂŚ chip RFID. I aby wszystkie pieniÂądze byÂły na tamtym czipie i Âżeby wszystko tam byÂło.
I jeœli ktokolwiek bêdzie protestowa³ przeciwko nam po prostu wy³¹czymy mu chip." Tak jest. Zachipowany w 2005 roku kongres, pod pozorem kontroli imigracyjnej i tzw." Wojna z terrorem" dopuœci³a akt real ID który jest w projekcie na maj 2008.

Prosto i jasno w stanach moÂżna sobie juÂż zaÂłatwiĂŚ chip pod skĂłrĂŞ a za pare lat(jeÂżeli zd¹¿¹) wprowadzÂą chipy obowiÂązkowo. W UK(wielka brytania) teÂż jest wprowadzany CHIP RFID. zresztÂą jak chcesz coÂś wiĂŞcej na temat tego wiedzieĂŚ to poszukaj  UÂśmiech

Ja bym osobiÂście nigdy ale to nigdy nie dopuÂściÂł takiego czegoÂś do siebie nie chciaÂłbym mieĂŚ czipy ktĂłre mnie monitoruje 24/7. USA za nie dÂługo stanie siĂŞ paĂąstwem policyjnym.
Loukas
Gość
« Odpowiedz #61 : Październik 13, 2008, 21:51:18 »

Ale co to ma wspĂłlnego z JHWH?
wiki
Gość
« Odpowiedz #62 : Październik 14, 2008, 06:09:53 »

Loukas, zapytaj o to RadosÂława:))
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #63 : Październik 14, 2008, 20:42:21 »

Loukas, zapytaj o to RadosÂława:))

buhahaha DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
o lol!
dobre MrugniĂŞcie

//no wÂłaÂśnie, tak zrĂłb (haha)

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
jasnowidz
Gość
« Odpowiedz #64 : Październik 18, 2008, 11:39:24 »

Ale co to ma wspĂłlnego z JHWH?
ciekawy artykul na temat Jahwe
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=427.msg4781#msg4781
Enigma
Gość
« Odpowiedz #65 : Październik 19, 2008, 00:11:03 »

Widze ze reklamujecie inne watki na tym samym forum
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #66 : Październik 19, 2008, 16:34:25 »

Loukas mam nadziejĂŞ Âże znasz angielski http://85.17.49.65/goldenmeaninfo/default.aspx
A tak po polsku - Jehova naleÂżaÂł do tej czĂŞÂści gadziej rodzinki ktĂłra wspomagaÂła siĂŞ za bardzo technologiÂą w wyniku czego jej DNA "upadÂło" czyli nie dziaÂłaÂło wÂłaÂściwie - dlatego ich poplecznicy bojÂą siĂŞ dzisiaj nadchodzÂącego maximum sÂłonecznego w 2012 i siejÂą panikĂŞ - Samuel, Patryk Geryl i im podobni.
W przeciwieùstwie do 90% katolików ja czyta³em Bibliê i nijak nie przekonasz mnie do Boga który wymaga z³o¿enia dziecka w ofierze czy zezwala wymordowaÌ jak¹œ wioskê - t³umaczenie ¿e takie by³y ciê¿kie i ma³o cywilizowane czasy w ogóle do mnie mnie przemawia - parê tys lat to sekunda w kosmicznym zegarze.
pozdrawiam
Enigma
Gość
« Odpowiedz #67 : Październik 19, 2008, 20:51:35 »

Tak, oczywiœcie tylko skoro wszyscy reptilianie (tj królwoa El¿bieta, Bush i reszta estabilishmentu) mieliby czekaÌ z wykopaniem faraona (który uratuje ich istanienie) na jak¹œ mizern¹ organizacyjke typu Pch, kierowan¹ przez kilka osób i o marnym kulawym budzecie?

Skoro gadzinkom mia³oby tak zale¿ec na przetrwaniu roku 12, co za problem zrobiÌ desant w Egipcie, obok piramidy (przeciez Usa kontroluje pó³ œwiata, prawda?) i wyrwac t¹ jedn¹ mumie? Uruchomiliby piramide w kilka dni i sprawa by³aby za³atwiona. Czy Radek nie widzisz ze teoria o raptorkach na szczytach w³adzy sie 'kupy' nie trzyma?
Loukas
Gość
« Odpowiedz #68 : Październik 19, 2008, 20:54:11 »

Rados³awie - nie w±tpie, ¿e czyta³e¶ Pismo - dla mnie mog³e¶ robiæ to równie dobrze nawet w jêzyku hebrajskim, co sie wielce chwali - niemniej, jak widzê, nie "zalapa³e¶" o co w tym chodzi, co zreszt± jest i w jakim¶ tam stopniu zapewne naturalne - otó¿ dla "poprawnego" odczytania przes³ania Biblii potrzebna jest, w³a¶ciwie niezbêdna, gruntowna analiza historyczno-krytyczna. Tylko tak przeprowadzona egzegeza mo¿e wyt³umaczyæ fenomen Boga, który jest jednocze¶nie mi³osierny i dobry - w istocie nieskoñczenie mi³osierny i dobry, a zdaje sie przyzwalaæ na okrutn± przemoc (jednak, zauwaz, NIE dochodzi do z³ozenia dziecka w ofierze, a ofiary z ludzi w ogole s± przez Pismo potêpiane). Otó¿ przede wszystkim to NAROD interpretuje s³owo Pana, które te¿ i do niego jest kierowane; niestety literalne czytanie Pisma jest zawodne i nie doprowadzi nas w istocie donik±d, mno¿±c jedynie konflikty chocia¿by na p³aszczy¼nie wiara-nauka - w istocie zupe³nie niepotrzebne! Kluczowa jest wiêc percepcja Izraela i OGÓLNY plan boski, który czyni z cz³owieka centrum, obiekt swojej mi³o¶ci, jaki ostatecznie doprowadzony jest do spe³nienia, dziêki bo¿emu po¶wiêceniu. Imiê YHWH nie oznacza, analizuj±c je lingwistycznie, "jestem, który jestem", a w³a¶ciwie "bêde, który bêde" - co jednak nie odnosi siê z perspektywy chrze¶cijañskiej do dynamizmu ISTOTY (jak twierdz± gnostycy), a relacji - tj. nakre¶lona zostaje perspektywa apokaliptyczna, gdzie Bóg staje siê "wszystkim we wszystkim".

Twoje "Jaszczury" s¹ takim specyficznym, dwudziestowiecznym miksem, zbudowanym na "przebudzeniu indywidualnosci", buncie (w istocie bardzo starym) przeciwko "z³emu Bogu Starego Testamentu" oraz fascynajcji technologi¹ i "kosmosem" jako uwspó³czeœnion¹ nieskoùczonoœci¹.
To nie jest wcale oryginalne!

@Enigma
Masz w zupeÂłnoÂści racjĂŞ - chociaÂż, jak sÂądze, i na ten problem wymyÂślili sympatyczne i bardzo skomplikowane wyjaÂśnienie. Nie myle siĂŞ, Radku?
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2008, 20:56:57 wysłane przez Loukas » Zapisane
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #69 : Październik 19, 2008, 21:16:45 »

Enigma - nigdzie nie powiedziaÂłem Âże PCH odniesie sukces i uchroni gadziÂą rodzinkĂŞ przed zagÂładÂą - ja pojmujĂŞ go bardziej jako bateryjkĂŞ zasilajÂącÂą odchodzÂący system... OprĂłcz Imperium Oriona sÂą teÂż inne wyÂżej rozwiniĂŞte siÂły we wszechÂświecie i uwaÂżam Âże czynnik ludzki w tej kwestii nie jest decydujÂący.
Loukas czy naprwdĂŞ jesteÂś ÂświĂŞcie przekonany Âże jest jedyna niepodwaÂżalna interpretacja pisma?
A mo¿e jej kanony, które zg³êbia³eœ to tylko zas³ona dymna...
Moje jaszczury sÂą bardziej realne niÂż Ci siĂŞ wydaje - kilkadziesiÂąt rdzennych kultur na tej planecie o nich krzyczy...
Pozdrawiam
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #70 : Październik 19, 2008, 21:58:54 »

Tak, oczywiœcie tylko skoro wszyscy reptilianie (tj królwoa El¿bieta, Bush i reszta estabilishmentu) mieliby czekaÌ z wykopaniem faraona (który uratuje ich istanienie) na jak¹œ mizern¹ organizacyjke typu Pch, kierowan¹ przez kilka osób i o marnym kulawym budzecie?
To dosyĂŚ realny pomysÂł, ale nie wydaje mi siĂŞ aby dotyczyÂł jakichkolwiek hybryd , czy rasy reptilian.Oni sÂą skazani na zagÂładĂŞ. SÂądzĂŞ Âże dotyczy to tych najbardziej zainteresowanych czyli "kontrolerĂłw ZÂły" Reptilian Oni nie posiadajÂą ciaÂł. PrzyznajĂŞ moja teoria ma pewne wady... ZÂły np brak pewnej logiki... CoÂś ale dopracuje jÂą , kwestia czasu. PĂłki co moÂżecie sobie pojeÂździĂŚ po biblii, ja na ten temat siĂŞ nie piszĂŞ, mowy nie ma. JĂŞzyk

Kolejna moja , bardziej sensowna koncepcja polega na tym Âże Enki lub insze byty sterujÂące, chcÂą zablokowaĂŚ przed 2012
CzakrĂŞ Ziemi, akurat ta w Gizie odpowiada za CzakrĂŞ GardÂła:

"Poprzez tê czakrê komunikujemy siê, wyra¿amy siebie. £¹czy ona górne czakry z dolnymi, jest pomostem pomiêdzy myœleniem, a czuciem. Rozwiniêta czakra gard³a daje zdolnoœÌ samorefleksji i zrozumienia, ¿e wszystkie rzeczy i zdarzenia nios¹ jak¹œ wieœÌ. Gard³o wi¹¿e siê z jasno s³yszeniem, s³yszeniem swojego wewnêtrznego g³osu."
Pozytywny Aspekt czakry gardÂła to siÂła poÂśredniczÂąca i komunikujÂąca. MoÂże o to mu chodzi o blokadĂŞ czakry komunikacji z "kosmicznym rozumem" MrugniĂŞcie gdybam tylko. Blokada tej czakry jest teÂż odpowiedzialna za depresjĂŞ.

Co o tym sÂądzicie?
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2008, 09:22:18 wysłane przez redmuluc » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #71 : Luty 18, 2009, 14:48:23 »

Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA) Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶?

----prawda czy faÂłsz?CoÂśCoÂś?----------------------------------------------------------------------------

Liczba Emotek ktĂłrych uÂżywasz jest poraÂżajÂąca. Ogranicz jÂą jeÂżeli moÂżesz.

Jestem tu nowa , ale P.CH przyglÂądam siĂŞ od lutego tego roku przeczytaÂłam wiĂŞkszoœÌ ich przekazĂłw tzn tÂą wiĂŞkszosc przez kilka dni , pó¿niej czytalam prawie na bierzÂąco........Za nim dowiedziaÂłam siĂŞ o P.CH miaÂłam juÂż swoich kilka przekazĂłw , ktĂłre byÂły dla mnie przyznam doœÌ zaskakujÂące(nie wiem czy to dobre okreÂślenie)Nie omieszkaÂłam zapytaĂŚ moje byty o Projekt Cheops  , mo¿ê wklejĂŞ czêœÌ tego przekazu...................poprzez Byty z jakimi ja miaÂłam kontakt poprosiÂłam o rozmowe wÂłaÂśnie z owym Samuelem jn:

Super... Z kim miaÂłaÂś ten kontakt? MoÂże z jakimÂś Januszem?

= Tak moÂżemy zapytaĂŚ Samuela czy bĂŞdzie chciaÂł kontaktu.....
Czyli rozmawiaÂłaÂś rĂłwnoczeÂśnie z kilko bytami naraz bo uÂżywajÂą liczby mnogiej o moÂże ten byt ma dwie gÂłowy?

.
.+ Mam pytanie .. Czy ja mogĂŞ porozmawiaĂŚ z Samuelem  poprzez Was?CoÂś

+  A moÂżecie zrobiĂŚ to teraz??

=Tak.
Witaj to ja Samuel witam CiĂŞ miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem jakie jest w Nas , sÂłucham Twoich pytaĂą
= to jest tak ,¿e Cheops a ludzie to dwie ró¿ne sprawy , oni wiedz¹ i znaj¹ tajemnicê tego co Ty , ¿e ich rola zakoùczy siê w momencie odnalezienia urz¹dzenia . To jest uk³ad jaki zosta³ zawarty , a Oni o tym wiedz¹ , niestety nie mog¹ zdradziÌ tej tajemnicy ....... nie kontaktuj¹ siê z Tob¹ poniewa¿ Twoja rola jest inna ,a do odpowiadania na pytania maj¹ mnie i s¹ grup¹ . Ale nadejdzie czas , kiedy zbierzecie swoje si³y o tym ju¿ wiesz , ale wszystko jest uzale¿nione od Waszej decyzji nikt nie mo¿e Wam tego nakazaÌ .
 urzÂądzenia , rozwiÂązaĂą wiec zajmij siĂŞ i skup na sobie i swoich wspó³pracujÂących , tak to bĂŞdzie miaÂło sens i nie bĂŞdziecie traciĂŚ czasu .

MuszĂŞ ci powiedzieĂŚ. Brawo!
Doskonale zmyÂślony channeling.
UÂżyÂłaÂś w nim motywu tajemnicy a jak dobrze wiem to ludzi ciekawi wszystko co tajemnicze.
Dodatkowo napisaÂłaÂś "Twoja rola jest inna" dajÂąc do zrozumienia Âże masz misjĂŞ.

+ Samuelu , a jaka jest moja rola i wspó³pracuj¹cych ze mn¹ ludzi ??

= przecieÂż mĂłj Brat juÂż Ci wyjaÂśniÂł , myÂślĂŞ nie muszĂŞ siĂŞ powtarzaĂŚ niepotrzebnie.

+ Jak mnie odebrali ludzie z CHEOPS?

=Powiem tak, a jak Cie mieli odebraĂŚ ich nic juÂż nie dziwi z takimi przekazami majÂą kontakt od lat zatem  przyjĂŞli to normalnie wiarygodnie .

+ Nie czuje abym musiaÂła zadawaĂŚ Ci Samuelu dalej pytaĂą.

= bo w sumie wszystko wiesz , wiesz co masz robiĂŚ i to jest najwaÂżniejsze nie musisz szukaĂŚ

Pozdrów ode mnie swoich wspó³pracowników.

NIE MOG£AM DALEJ PISAÆ BO WYPISA£ SIÊ D£UGOPIS WZIÊ£AM NASTÊPNY I NIE PISA£ PO¯EGNA£AM SIÊ ZE WSZYSTKIMI I PRZEKAZ ZOSTA£ ZAKOÑCZONY

PomysÂły siĂŞ skoĂączyÂły?

.NASTÊPNY PRZEKAZ - ZNÓW PYTAM MOJE BYTY O CHEOPS: PRZEKAZ Z DNIA 21,03,2008

+Czy Wasza energia wspó³pracuje z energia Samuela?

=Samuel to wa¿na postaÌ , ale nasze energie s¹ ró¿ne ze wzglêdu na role jakie maj¹ odegraÌ tzn. Samuel ma zaj¹Ì siê doprowadzeniem do urz¹dzenia i na tym jego rola siê koùczy , póŸniej zaczyna siê praca innej energii tak najproœciej mogê Ci to wyjaœniÌ .

+ rozumiem . Czyli Samuel nie bĂŞdzie kierowaÂł do koĂąca tÂą sprawÂą Cheopsa??

Chcesz mu odebraĂŚ fuchĂŞ?

=Nie tylko do okreœlonego momentu to dla pewnoœci jaka ma byÌ , aby mog³o zostaÌ wype³nione œwiata ochron¹ . A po za tym u Nas w naszym œwiecie s¹ podzia³y jak ju¿ mówiliœmy na role jak¹ dana energia ,ma odegraÌ .....Dlatego nikt nie ma do koùca jeszcze jaki jest dalszy plan dzia³ania , oni maj¹ dotrzeÌ do urz¹dzenia reszt¹ zajmie siê inna energia wa¿na , Samuel to energia roli , wagii i wielkiej pracy, ale jego rola to najwa¿niejsza dlatego zaj¹³ siê ni¹ w³aœnie On . Dalej bêdzie ju¿ inna energia wspó³pracowaÌ i wszystko oka¿e siê w odpowiednim momencie kto i co to bêdzie.Czujemy zw¹tpienie u Ciebie Coœ??

+Tak jest w tym momencie we mnie jakaœ niepewnoœÌ sama nie wiem co mam myœlec o tym wszystkim

Nie dziwiĂŞ Ci siĂŞ. Ja teÂż jak pisaÂłem swoje channelingi nie wiedziaÂłem co do koĂąca myÂśleĂŚ o tym wszystkim.
A TA CZÊ¦Æ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTÓRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jesteÂś WOTTER??

=Jestem energia waÂżnoÂści mĂłwiliÂśmy Ci juÂż  , u Nas nie posiadamy ciaÂł mamy zbiorowÂą myÂśl oraz ró¿nimy siĂŞ jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii waÂżnoÂści , po to aby caÂły Âświat mĂłgÂłby byĂŚ ocalony .... Na tym dziÂś skoĂącze kochana  ........ Niech ÂświatÂło miÂłoÂści CiĂŞ napeÂłnia i niech miÂłoœÌ bĂŞdzie wypeÂłniaĂŚ kaÂżdy TwĂłj dzieĂą oraz Twoich przewodnikĂłw oraz doradcĂłw duchowych .Nie obawiaj siĂŞ nie zwariowaÂłaÂś to co piszesz to prawda , ktĂłrÂą siĂŞ napeÂłnisz.Czujemy , Âże masz takÂą "niedowiare" w sobie , myÂślisz Nas nie ma , jesteÂśmy i CiĂŞ pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dziaÂłania .

DoœÌ wyrachowane imiê.
Ok. EnergiÂą. Co rozumiesz przez energiĂŞ waÂżnoÂści? Co to jest?
Pierw o sobie mĂłwi jako "Jestem" a potem mĂłwi/mĂłwiÂą o sobie "MĂłwiliÂśmy".
Niech siĂŞ w koĂącu zdecyduje/Âą...

+KiedyÂś w medytacji widziaÂłam symbol oraz ÂświÂątynie i znak 3 oka , co to za symbol???

= to co widziaÂłaÂś to bardzo waÂżny symbol jest to symbol ÂŻYCIA ,ktĂłry jest kluczem wrĂłt jakie zostanÂą otwarte , ale on siĂŞ Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to rĂłwnieÂż dla Twojej ochrony..Mniej mĂłw niepowoÂłanym osobÂą , bĂŞdziesz juÂż czuÂła ktĂłre to sÂą osoby..................

Bzdura trzecie oko symbolizuje oœwiecenie oraz odpowiada czakrze AdŸùa.

MOÂŻE JESZCZE JAKIEÂŚ FRAGMENTY WAM WKLEJE
+Kim jesteÂś Wotter w ÂŚwiecie energii?? SkÂąd jesteÂś??

=Powiem jestem  z ÂŚwiata niematerialnego ze Âświata , ktĂłry jest nieskoĂączonÂą energiÂą.
To jest œwiat³o i œwiat³o tak nazywa siê Nasz œwiat (narysowali mi 4 ko³a po³¹czone ze sob¹ jak
ogniwa ÂłaĂącucha i w kazdym tym kole byÂło mniejsze koÂło)

Zagadek siĂŞ zachciaÂło co?
+A co to takiego Wotter to tak siĂŞ nazywa ten wasz Âświat??

=Te ko³a to jednoœÌ w jednosci ca³oœÌ w ca³oœci , jesteœmy nieskoùczeni , a to symbol nieskoùczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)
a to co narysowaliœmy to ca³oœÌ w nieskoùczonoœci w jednoœci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci¹¿ ma³o zrozumia³e.

Lanie wody...
+Czyli z tego co zrozumiaÂłam Wy jesteÂście energiÂą BoskÂą jakby tak??

=DokÂładnie tak jestesmy swiatÂłem

Czyli uwaÂżajÂą siĂŞ za "BogĂłw".

Wiem  to sÂą tylko fragmenty i byĂŚ moÂże maÂło mĂłwiÂą , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za  karĂŞ , ale korzyÂści nie bĂŞdzie miaÂł z tego Âżadnych , On jest typem energii materialnej , wiĂŞc moÂże w jakiÂś sposĂłb ingerowaĂŚ , ale dla niego nie bĂŞdzie Âżadnych korzyÂści przed samym celem o jakim marzy, oczywiÂście bĂŞdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZUÂŁA), obym bo, jednak wykopaliska sÂą juÂż w trakcie , ja to czujĂŞ Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, ktĂłry tak bardzo narozrabiaÂł ,Âże teraz , aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zadoœÌ uczynienie odwaliĂŚ czarnÂą robotĂŞ i choĂŚ mu siĂŞ to bardzo nie spodoba obeœÌ siĂŞ bez smaku ,  bĂŞdzie zmuszony siĂŞ wycofaĂŚ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byĂŚ znalezione te urzÂądzenie?CoÂś A moÂże moÂżna wykorzystaĂŚ je nietylko w zÂłych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosĂŚi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

A skÂąd to wiesz Wotter ci powiedziaÂł czy moÂże jakiÂś inny byt ktĂłry nie wie czy mĂłwiĂŚ o sobie jako ON czy MY?

MiaÂłam rĂłwnieÂż przekazy telepatyczne na temat tego ,Âże im siĂŞ to nie uda , okaÂże sie ,Âże bĂŞdzie brakowaĂŚ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedzÂą , czyli jakieÂś zabezpieczenie Byty wyÂższe majÂą na Samcia , aby siĂŞ znĂłw nie zagalopowaÂł........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siĂŞ uaktywniÂła.
Jak widzicie mogÂłabym rĂłwnieÂż zachwycaĂŚ siĂŞ moimi przekazami bo ,przecieÂż energie nieskoĂączone mĂłwiÂą o mojej wyjÂątkowoÂści o tym teÂż w dalszych przekazach ,Âże jestem KapÂłankÂą. Âże jestem Nimi tylko przyszÂłam tu na ziemie , aby pomĂłc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sobÂą, nie wzbudziÂło to we mnie Âżadnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ÂświadomoÂśc jak wiele pracy mnie czeka nad sobÂą samÂą i to , Âże im wiĂŞcej i dÂłuÂżej pochÂłania mnie wiedza tym mniej wiem..

Fajnie to jest mieĂŚ swoje 5 minut co? ByĂŚ w centrum uwagi?
Oooo KapÂłankÂą?
Podrabiasz PaniÂą LucynĂŞ i w dodatku KapÂłana 718...
No tego to wczeÂśniej nie doczytaÂłem.
OczywiÂście nie wzbudziÂło to w tobie Âżadnego fanatyzmu ale jednak o tym piszesz i masz w sobie mnĂłstwo pokory.

ChwaÂła Ci o wielka KapÂłanko...

KtoÂś z Was tu pisaÂł na temat klucza jaki podobno znajduje siĂŞ wÂłaÂśnie w Polsce, bardzo ciekawe info, moÂże wiecie coÂś wiecej , aby ze mnÂą porozmawiaĂŚ na ten temat?CoÂś

NA KONIEC podam linka do radia w Chicago - zdecydowanie niektore audycje s¹ tylko potwierdzeniem Waszych domys³ów , tam bardziej otwarcie mówi B.Choroszy na temat kim jest Samcio oraz kim s¹ osoby z Misji i P.CH, .
Sama p. Basia jest doœÌ opĂŞtana energiÂą Samcia i sÂą momenty w . ktĂłrych w sposĂłb zdecydowany przemawiajÂą przez tÂą wÂłaÂśnie p. redaktor inne Byty (kolosalne ró¿nice w wibracji gÂłosu)pewnie z czÂłowiekiem owa pani nie ma juÂż za wiele wspĂłlnego   
Oj tak to pewnie jaszczurka z radia. DuÂży uÂśmiech
ÂŻadne ciemne siÂły tutaj na niÂą nie wpÂływajÂą wedÂług mnie jak juÂż to pogoĂą za pieniÂądzem i tylko tyle.

Kochani tak naprawdĂŞ chodzi o to ,Âże informacjĂŞ mogÂą przychodziĂŚ i napÂływaĂŚ z ró¿nych stron zarĂłwno z zewnÂątrz jak i wewnÂątrz , nie powinniÂśmy trzymaĂŚ siĂŞ kurczowo np. samego channellingu i owych przekazĂłw, czy tego co zawierajÂą najró¿niejsze ksi¹¿ki , oraz inne ÂżrĂłdÂła informacji wiedzy trzeba szukaĂŚ w sobie g³ównie, a dopiero szukaĂŚ jej na zewnatrz , naleÂży nauczyĂŚ siĂŞ czuĂŚ w sobie tÂą wiedzĂŞ jakÂą sami jesteÂśmy naturalnie obdarzeni.......... :)Wymaga to pracy jednak to co w sobie wypracujemy nie zabierze nam nikt ...............  UÂśmiech

MĂłwisz z wewnÂątrz? Mam szukaĂŚ jej w sobie.
Czekaj niech no zerknĂŞ, nerki, wÂątroba a moÂże jelito? Chichot

Ró¿nica miedzy channelingiem a ksi¹¿ka jest taka ¿e nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie nawet nie mo¿emy zobaczyÌ rozmówcê. Za to ksi¹¿kê mo¿emy poczuÌ, dotkn¹Ì itd. poszukaÌ autora dowiedzieÌ siê co nie co o nim i zweryfikowaÌ t¹ wiedzê która dana ksi¹¿ka zawiera.

Twoje channelingi to jeden wielki nie wypaÂł ten zwiÂązany z 14.10.2008 jest tego najlepszym przykÂładem.

Mnie nie nabierzesz. UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 14:49:35 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #72 : Luty 18, 2009, 16:13:39 »

Witaj Mora

MiaÂłam swoje 5 minut to prawda , a wiesz dlaczego ?? Bo dziĂŞki tym przekazom zrozumiaÂłam ,Âże wiedza jest wszedzie , weszÂłam w takie doÂświadczenia jakim jest channeling , jednak nie pisze przekazĂłw w uporem maniaka- poprostu nie kupiÂłam kota w worku , natomiast caÂła ekipa P.CH kupiÂła i zawierzyÂła , nie twierdze ,Âże to do czego d¹¿a nie jest potrzebne , okaÂże siĂŞ to na koniec misji ..
W³aœnie dobrze poruszy³eœ kwestie "GWIAZDORSTWA"- jak widaÌ zrezygnowa³am z karmienia obietnicami mojegop Ego , ale to nie znaczy ,¿e nie zg³ebiam wiedzy na ró¿ne sposoby , tylko Ty wci¹¿ szukaÌ katolickiego udowodnienia , uporczywego potwierdzenia ka¿dego s³owa - napisanego , wypowiedzianego - myœlê ,¿e Twoja droga jest troche inna ni¿ moja ..
 Mora nie obraÂż siĂŞ , ale tworzysz w myÂśl - CZEGO NIE DOTKNÊ NIE UWIERZE....Ale wybĂłr pozostawiam Tobie  bo ,Ty sam wiesz jakÂą idziesz drogÂą i jakÂą wiedzĂŞ akceptujesz , a jakÂą odrzucasz. Pozostaw innym rĂłwnieÂż przestrzen do tego , aby mogli zgÂłebiaĂŚ wiedzĂŞ po swojemu ...
MaÂło tego- przez rok czasu od kiedy wiem o istnieniu P.Ch moja wiedza i odczuwanie wci¹¿ ulega zmianie , wieĂŚ staram sie nie oceniaĂŚ tylko jak zapewne nie zauwaÂży³êœ odbiory jakie mam nie tylko w wyÂższymi bytami, ale i inne stawiam ze znakiem zapytania i tak wÂłaÂśnie je traktuje, wiedzĂŞ jako obserwatorzy  badamy i albo coÂś przyswajamy , albo odrzucamy ..WaÂżne jest tylko to jak czujesz siĂŞ sam z tÂą wiedzÂą jakÂą w sobie juÂż wypracowaÂłeÂś.I Âżeby byÂło jasne nie przeszkadza mi Twoja krytyka i TWOJE postrzeganie mojej osoby , bo jak zapewne wiesz - nikt spisujÂący i odbierajÂący nie  musi traktowaĂŚ owego przekazu jako SWOJEGO ..
....
KaÂżdy czÂłowiek odbierajÂący przekaz jest tylko kanaÂłem przenoszÂącym informacjĂŞ , ale nic wiĂŞcej ,,,,,, tak to czuje i tak opisuje zatem nie boli mnie ta krytyka , bo tak serio nie mnie krytykujesz Mora.
pozdrawiam serdecznie

Ps. A zapomnia³am nawi¹zaÌ do kwestii sk¹d mamy pewnoœÌ czy przekaz jaki otrzymaliœmy pochodzi z wy¿szych energii- to kwetia naszego postrzegania pozazmys³owego i naszych odczuÌ - po drugie podczas przekazu osoba odbieraj¹ca czuje inn¹ jakoœÌ energii jaka przez niego przep³ywa , ale nigdy nie ma pewnoœÌi w jakim stopniu s¹ one wysokie , chyba raczej za ma³o mamy doœwiadczeù w tej kwestii , jest to œwiat dla nas ma³o widzialny ,a du¿o odczuwany jeœli ktoœ oczywiœcie wypracowa³ w sobie du¿¹ wra¿liwoœÌ - ka¿dy cz³owiek posiada w sobie mo¿liwosÌ rozwijania percepcji pozazmys³owej tylko nie ka¿dy to robi ........
Poza tym, mam swojÂą teorie na temat- po wiedze siĂŞgasz zawsze zgodnie ze swoim indywidualnym poziomem, jeÂśli jesteÂś na szczeblu nr. 1 siegasz tylko tam , gdzie sÂą jego granice ............To wszystko co mam do napisania Mora..[/color
]
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2009, 16:40:51 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #73 : Luty 18, 2009, 16:19:49 »

Wywijasz kota ogonem.
Odpowiedz mi na powyÂższy post a nie uciekaj od rozmowy i nie prĂłbuj mnie nakierowaĂŚ na inny tok myÂślenia.

Po za tym nie znasz mnie piszesz.
CZEGO NIE DOTKNÊ NIE UWIERZE

Kompletnie b³êdnie mnie oceniasz. Wszyscy forumowicze którzy czytaj¹ moje posty doskonale wiedz¹ ¿e nie mam takiego podejœcia do sprawy.

Ale ty po raz kolejny o czym wspomniaÂła Enigma w innym temacie prĂłbujesz mnie oÂśmieszyĂŚ.

ZadaÂłem w powyÂższym poÂście kilka bardzo prostych pytaĂą odpowiedz na nie no chyba Âże siĂŞ boisz.

Pozdro
Mora
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #74 : Luty 18, 2009, 16:52:28 »

tych linkĂłw nie ma na YouTube.

WidziaÂłeÂś film "Kula"? Zachowujecie siĂŞ czasem podobnie.
Dlaczego? Bo ka¿dy mieszkaniec planety Ziemia ma tê czêœÌ gadzi¹ w budowie DNA. (taka evolucja).
Pytanie czy ona robi z Ciebie uÂżytek, czy Ty z niej?

---
2. IstniejÂą tunele czasoprzestrzenne "Gwiezdne Wrota" naturalne i sztuczne.
Naturalne to takie ktĂłre otwierajÂą siĂŞ automatycznie i zwiÂązane sÂą z poÂłoÂżeniem planet.
(temat rzeka i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozpisywaÂł, przyjmijmy Âże tak jest)

frank-link : [odniesienie/wyjaÂśnienie po aktualizacji servisu]
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: