Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETĂ ZIEMIA) CoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś?
----prawda czy faÂłsz?CoÂśCoÂś?----------------------------------------------------------------------------
Liczba Emotek ktĂłrych uÂżywasz jest poraÂżajÂąca. Ogranicz jÂą jeÂżeli moÂżesz.
Jestem tu nowa , ale P.CH przygl¹dam siê od lutego tego roku przeczyta³am wiêkszoœÌ ich przekazów tzn t¹ wiêkszosc przez kilka dni , pó¿niej czytalam prawie na bierz¹co........Za nim dowiedzia³am siê o P.CH mia³am ju¿ swoich kilka przekazów , które by³y dla mnie przyznam doœÌ zaskakuj¹ce(nie wiem czy to dobre okreœlenie)Nie omieszka³am zapytaÌ moje byty o Projekt Cheops , mo¿ê wklejê czêœÌ tego przekazu...................poprzez Byty z jakimi ja mia³am kontakt poprosi³am o rozmowe w³aœnie z owym Samuelem jn:
Super... Z kim miaÂłaÂś ten kontakt? MoÂże z jakimÂś Januszem?
= Tak moÂżemy zapytaĂŚ Samuela czy bĂŞdzie chciaÂł kontaktu.....
Czyli rozmawiaÂłaÂś rĂłwnoczeÂśnie z kilko bytami naraz bo uÂżywajÂą liczby mnogiej o moÂże ten byt ma dwie gÂłowy?
.
.+ Mam pytanie .. Czy ja mogĂŞ porozmawiaĂŚ z Samuelem poprzez Was?CoÂś
+ A moÂżecie zrobiĂŚ to teraz??
=Tak.
Witaj to ja Samuel witam CiĂŞ miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem jakie jest w Nas , sÂłucham Twoich pytaĂą
= to jest tak ,¿e Cheops a ludzie to dwie ró¿ne sprawy , oni wiedz¹ i znaj¹ tajemnicê tego co Ty , ¿e ich rola zakoùczy siê w momencie odnalezienia urz¹dzenia . To jest uk³ad jaki zosta³ zawarty , a Oni o tym wiedz¹ , niestety nie mog¹ zdradziÌ tej tajemnicy ....... nie kontaktuj¹ siê z Tob¹ poniewa¿ Twoja rola jest inna ,a do odpowiadania na pytania maj¹ mnie i s¹ grup¹ . Ale nadejdzie czas , kiedy zbierzecie swoje si³y o tym ju¿ wiesz , ale wszystko jest uzale¿nione od Waszej decyzji nikt nie mo¿e Wam tego nakazaÌ .
urz¹dzenia , rozwi¹zaù wiec zajmij siê i skup na sobie i swoich wspó³pracuj¹cych , tak to bêdzie mia³o sens i nie bêdziecie traciÌ czasu .
MuszĂŞ ci powiedzieĂŚ. Brawo!
Doskonale zmyÂślony channeling.
UÂżyÂłaÂś w nim motywu tajemnicy a jak dobrze wiem to ludzi ciekawi wszystko co tajemnicze.
Dodatkowo napisaÂłaÂś "Twoja rola jest inna" dajÂąc do zrozumienia Âże masz misjĂŞ.
+ Samuelu , a jaka jest moja rola i wspó³pracuj¹cych ze mn¹ ludzi ??
= przecieÂż mĂłj Brat juÂż Ci wyjaÂśniÂł , myÂślĂŞ nie muszĂŞ siĂŞ powtarzaĂŚ niepotrzebnie.
+ Jak mnie odebrali ludzie z CHEOPS?
=Powiem tak, a jak Cie mieli odebraĂŚ ich nic juÂż nie dziwi z takimi przekazami majÂą kontakt od lat zatem przyjĂŞli to normalnie wiarygodnie .
+ Nie czuje abym musiaÂła zadawaĂŚ Ci Samuelu dalej pytaĂą.
= bo w sumie wszystko wiesz , wiesz co masz robiĂŚ i to jest najwaÂżniejsze nie musisz szukaĂŚ
Pozdrów ode mnie swoich wspó³pracowników.
NIE MOGÂŁAM DALEJ PISAĂ BO WYPISAÂŁ SIĂ DÂŁUGOPIS WZIĂÂŁAM NASTĂPNY I NIE PISAÂŁ POÂŻEGNAÂŁAM SIĂ ZE WSZYSTKIMI I PRZEKAZ ZOSTAÂŁ ZAKOĂCZONY
PomysÂły siĂŞ skoĂączyÂły?
.NASTĂPNY PRZEKAZ - ZNĂW PYTAM MOJE BYTY O CHEOPS: PRZEKAZ Z DNIA 21,03,2008
+Czy Wasza energia wspó³pracuje z energia Samuela?
=Samuel to wa¿na postaÌ , ale nasze energie s¹ ró¿ne ze wzglêdu na role jakie maj¹ odegraÌ tzn. Samuel ma zaj¹Ì siê doprowadzeniem do urz¹dzenia i na tym jego rola siê koùczy , póŸniej zaczyna siê praca innej energii tak najproœciej mogê Ci to wyjaœniÌ .
+ rozumiem . Czyli Samuel nie bĂŞdzie kierowaÂł do koĂąca tÂą sprawÂą Cheopsa??
Chcesz mu odebraĂŚ fuchĂŞ?
=Nie tylko do okreœlonego momentu to dla pewnoœci jaka ma byÌ , aby mog³o zostaÌ wype³nione œwiata ochron¹ . A po za tym u Nas w naszym œwiecie s¹ podzia³y jak ju¿ mówiliœmy na role jak¹ dana energia ,ma odegraÌ .....Dlatego nikt nie ma do koùca jeszcze jaki jest dalszy plan dzia³ania , oni maj¹ dotrzeÌ do urz¹dzenia reszt¹ zajmie siê inna energia wa¿na , Samuel to energia roli , wagii i wielkiej pracy, ale jego rola to najwa¿niejsza dlatego zaj¹³ siê ni¹ w³aœnie On . Dalej bêdzie ju¿ inna energia wspó³pracowaÌ i wszystko oka¿e siê w odpowiednim momencie kto i co to bêdzie.Czujemy zw¹tpienie u Ciebie Coœ??
+Tak jest w tym momencie we mnie jakaœ niepewnoœÌ sama nie wiem co mam myœlec o tym wszystkim
Nie dziwiĂŞ Ci siĂŞ. Ja teÂż jak pisaÂłem swoje channelingi nie wiedziaÂłem co do koĂąca myÂśleĂŚ o tym wszystkim.
A TA CZĂÂŚĂ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTĂRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jesteÂś WOTTER??
=Jestem energia wa¿noœci mówiliœmy Ci ju¿ , u Nas nie posiadamy cia³ mamy zbiorow¹ myœl oraz ró¿nimy siê jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii wa¿noœci , po to aby ca³y œwiat móg³by byÌ ocalony .... Na tym dziœ skoùcze kochana ........ Niech œwiat³o mi³oœci Ciê nape³nia i niech mi³oœÌ bêdzie wype³niaÌ ka¿dy Twój dzieù oraz Twoich przewodników oraz doradców duchowych .Nie obawiaj siê nie zwariowa³aœ to co piszesz to prawda , któr¹ siê nape³nisz.Czujemy , ¿e masz tak¹ "niedowiare" w sobie , myœlisz Nas nie ma , jesteœmy i Ciê pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dzia³ania .
DoœÌ wyrachowane imiê.
Ok. EnergiÂą. Co rozumiesz przez energiĂŞ waÂżnoÂści? Co to jest?
Pierw o sobie mĂłwi jako "Jestem" a potem mĂłwi/mĂłwiÂą o sobie "MĂłwiliÂśmy".
Niech siĂŞ w koĂącu zdecyduje/Âą...
+KiedyÂś w medytacji widziaÂłam symbol oraz ÂświÂątynie i znak 3 oka , co to za symbol???
= to co widziaÂłaÂś to bardzo waÂżny symbol jest to symbol ÂŻYCIA ,ktĂłry jest kluczem wrĂłt jakie zostanÂą otwarte , ale on siĂŞ Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to rĂłwnieÂż dla Twojej ochrony..Mniej mĂłw niepowoÂłanym osobÂą , bĂŞdziesz juÂż czuÂła ktĂłre to sÂą osoby..................
Bzdura trzecie oko symbolizuje oœwiecenie oraz odpowiada czakrze AdŸùa.
MOÂŻE JESZCZE JAKIEÂŚ FRAGMENTY WAM WKLEJE
+Kim jesteÂś Wotter w ÂŚwiecie energii?? SkÂąd jesteÂś??
=Powiem jestem z ÂŚwiata niematerialnego ze Âświata , ktĂłry jest nieskoĂączonÂą energiÂą.
To jest œwiat³o i œwiat³o tak nazywa siê Nasz œwiat (narysowali mi 4 ko³a po³¹czone ze sob¹ jak
ogniwa ÂłaĂącucha i w kazdym tym kole byÂło mniejsze koÂło)
Zagadek siĂŞ zachciaÂło co?
+A co to takiego Wotter to tak siĂŞ nazywa ten wasz Âświat??
=Te ko³a to jednoœÌ w jednosci ca³oœÌ w ca³oœci , jesteœmy nieskoùczeni , a to symbol nieskoùczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)
a to co narysowaliœmy to ca³oœÌ w nieskoùczonoœci w jednoœci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci¹¿ ma³o zrozumia³e.
Lanie wody...
+Czyli z tego co zrozumiaÂłam Wy jesteÂście energiÂą BoskÂą jakby tak??
=DokÂładnie tak jestesmy swiatÂłem
Czyli uwaÂżajÂą siĂŞ za "BogĂłw".
Wiem to s¹ tylko fragmenty i byÌ mo¿e ma³o mówi¹ , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za karê , ale korzyœci nie bêdzie mia³ z tego ¿adnych , On jest typem energii materialnej , wiêc mo¿e w jakiœ sposób ingerowaÌ , ale dla niego nie bêdzie ¿adnych korzyœci przed samym celem o jakim marzy, oczywiœcie bêdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZU£A), obym bo, jednak wykopaliska s¹ ju¿ w trakcie , ja to czujê Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz , aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zadoœÌ uczynienie odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku , bêdzie zmuszony siê wycofaÌ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byÌ znalezione te urz¹dzenie?Coœ A mo¿e mo¿na wykorzystaÌ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosÌi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....
A skÂąd to wiesz Wotter ci powiedziaÂł czy moÂże jakiÂś inny byt ktĂłry nie wie czy mĂłwiĂŚ o sobie jako ON czy MY?
MiaÂłam rĂłwnieÂż przekazy telepatyczne na temat tego ,Âże im siĂŞ to nie uda , okaÂże sie ,Âże bĂŞdzie brakowaĂŚ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedzÂą , czyli jakieÂś zabezpieczenie Byty wyÂższe majÂą na Samcia , aby siĂŞ znĂłw nie zagalopowaÂł........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siĂŞ uaktywniÂła.
Jak widzicie mogÂłabym rĂłwnieÂż zachwycaĂŚ siĂŞ moimi przekazami bo ,przecieÂż energie nieskoĂączone mĂłwiÂą o mojej wyjÂątkowoÂści o tym teÂż w dalszych przekazach ,Âże jestem KapÂłankÂą. Âże jestem Nimi tylko przyszÂłam tu na ziemie , aby pomĂłc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sobÂą, nie wzbudziÂło to we mnie Âżadnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ÂświadomoÂśc jak wiele pracy mnie czeka nad sobÂą samÂą i to , Âże im wiĂŞcej i dÂłuÂżej pochÂłania mnie wiedza tym mniej wiem..
Fajnie to jest mieĂŚ swoje 5 minut co? ByĂŚ w centrum uwagi?
Oooo KapÂłankÂą?
Podrabiasz PaniÂą LucynĂŞ i w dodatku KapÂłana 718...
No tego to wczeÂśniej nie doczytaÂłem.
OczywiÂście nie wzbudziÂło to w tobie Âżadnego fanatyzmu ale jednak o tym piszesz i masz w sobie mnĂłstwo pokory.
ChwaÂła Ci o wielka KapÂłanko...
KtoÂś z Was tu pisaÂł na temat klucza jaki podobno znajduje siĂŞ wÂłaÂśnie w Polsce, bardzo ciekawe info, moÂże wiecie coÂś wiecej , aby ze mnÂą porozmawiaĂŚ na ten temat?CoÂś
NA KONIEC podam linka do radia w Chicago - zdecydowanie niektore audycje s¹ tylko potwierdzeniem Waszych domys³ów , tam bardziej otwarcie mówi B.Choroszy na temat kim jest Samcio oraz kim s¹ osoby z Misji i P.CH, .
Sama p. Basia jest doœÌ opêtana energi¹ Samcia i s¹ momenty w . których w sposób zdecydowany przemawiaj¹ przez t¹ w³aœnie p. redaktor inne Byty (kolosalne ró¿nice w wibracji g³osu)pewnie z cz³owiekiem owa pani nie ma ju¿ za wiele wspólnego
Oj tak to pewnie jaszczurka z radia.

ÂŻadne ciemne siÂły tutaj na niÂą nie wpÂływajÂą wedÂług mnie jak juÂż to pogoĂą za pieniÂądzem i tylko tyle.
Kochani tak naprawdê chodzi o to ,¿e informacjê mog¹ przychodziÌ i nap³ywaÌ z ró¿nych stron zarówno z zewn¹trz jak i wewn¹trz , nie powinniœmy trzymaÌ siê kurczowo np. samego channellingu i owych przekazów, czy tego co zawieraj¹ najró¿niejsze ksi¹¿ki , oraz inne ¿ród³a informacji wiedzy trzeba szukaÌ w sobie g³ównie, a dopiero szukaÌ jej na zewnatrz , nale¿y nauczyÌ siê czuÌ w sobie t¹ wiedzê jak¹ sami jesteœmy naturalnie obdarzeni.......... :)Wymaga to pracy jednak to co w sobie wypracujemy nie zabierze nam nikt ............... Uœmiech
MĂłwisz z wewnÂątrz? Mam szukaĂŚ jej w sobie.
Czekaj niech no zerknĂŞ, nerki, wÂątroba a moÂże jelito?

Ró¿nica miedzy channelingiem a ksi¹¿ka jest taka ¿e nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie nawet nie mo¿emy zobaczyÌ rozmówcê. Za to ksi¹¿kê mo¿emy poczuÌ, dotkn¹Ì itd. poszukaÌ autora dowiedzieÌ siê co nie co o nim i zweryfikowaÌ t¹ wiedzê która dana ksi¹¿ka zawiera.
Twoje channelingi to jeden wielki nie wypaÂł ten zwiÂązany z 14.10.2008 jest tego najlepszym przykÂładem.
Mnie nie nabierzesz.