Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 19, 2025, 23:02:08

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ceremonia w Egipcie 11 listopada  (Przeczytany 128421 razy)
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #75 : Listopad 11, 2011, 00:30:07 »

Ciekawe jest to Âże w mediach cisza,kto kÂłamie pan W.  ? DuÂży uÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #76 : Listopad 11, 2011, 01:40:27 »

Jak to historia siĂŞ lubi powtarzaĂŚ . ZnĂłw Polakom przez ÂŻydĂłw nie wyszÂło UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #77 : Listopad 11, 2011, 03:37:25 »

Z ostatniej chwili:

CEREMONIA 11.11.11
(2011-11-10 22:20:30)

10 listopada 2011 roku

KontrolĂŞ nad PÂłaskowyÂżem w Gizie przejĂŞÂły wÂładze wojskowe. Wszystkie zaplanowane na dzieĂą 11 listopada spotkania i medytacje w Wielkiej Piramidzie w Gize zostaÂły odwoÂłane. Umundurowani wojskowi patrolujÂą ulice i caÂły teren wokó³ PÂłaskowyÂżu. ZamkniĂŞte dla ruchu sÂą ulice prowadzÂące na teren Piramid. OgÂłoszono, Âże w dniu 11 listopada nie dostanie siĂŞ tam Âżadna grupa. SytuacjĂŞ takÂą wywoÂłaÂły protesty lokalnych grup, ktĂłrym podsuniĂŞto nieprawdziwe informacje o rzekomej wizycie 1500 ÂŻydĂłw, ktĂłrzy mieli „odprawiaĂŚ modÂły“ w intencji „powrotu ÂŻydĂłw“ do Egiptu. W rezultacie uniemoÂżliwiono wejÂście na teren PÂłaskowyÂżu w Gizie.

Reakcja wojska usprawiedliwiana jest wzglĂŞdami bezpieczeĂąstwa.

Warto zaznaczyĂŚ, Âże na CeremoniĂŞ wieczornÂą zgÂłosiÂło siĂŞ przez biura turystyczne okoÂło 2000 osĂłb. Rozczarowaniu uczestnikĂłw towarzyszy utrata wiarygodnoÂści obecnych wÂładz, ktĂłre dopuÂściÂły do takiej sytuacji.

O dalszym rozwoju sprawy bêdziemy informowaÌ na bie¿¹co.

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

jeÂśli to "Fioletowy pÂłomieĂą" ma racjĂŞ- to "matrix" dzielnie siĂŞ broni,-
teraz wysÂłaÂł nawet wojsko(mocne), ale siÂła zmiany nie leÂży w ceremoniach, a w ludzkich sercach..

pozdr. UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 05:12:10 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Linda
Gość
« Odpowiedz #78 : Listopad 11, 2011, 11:02:16 »

Chichot Chichot

No to siĂŞ  narobiÂło.... DuÂży uÂśmiech

NastĂŞpna informacja powinna dotyczyĂŚ tego jak zostanie zagospodarowane zÂłoto.? MoÂże bĂŞdzie czekaĂŚ na kolejnÂą
niezwykÂła datĂŞ..np  12-12 -2012...?... Chichot
arteq
Gość
« Odpowiedz #79 : Listopad 11, 2011, 13:09:21 »

CaÂłkiem prawdopodobne, ze zÂłoto juÂż zostaÂło "zagospodarowane" ;]
Co do kolejnej daty - z ust mi jÂą wyjĂŞÂłaÂś (nic nie mĂłwiÂłem o niej bo byÂłem ciekaw czy ktoÂś wpadnie na taki scenariusz...)
kot
Gość
« Odpowiedz #80 : Listopad 11, 2011, 13:34:14 »

CaÂłkiem prawdopodobne, ze zÂłoto juÂż zostaÂło "zagospodarowane" ;]
Co do kolejnej daty - z ust mi jÂą wyjĂŞÂłaÂś (nic nie mĂłwiÂłem o niej bo byÂłem ciekaw czy ktoÂś wpadnie na taki scenariusz...)

Oceniamy wÂłasnÂą miarÂą ?

Poluzuj wodzom fantazji, jak Ty byÂś zagospodarowaÂł ZÂŁOTO, takie piĂŞĂŚ minut i w Twoim Âżyciu moÂże otworzyĂŚ nowe perspektywy.Podziel siĂŞ z nami swoimi marzeniami.One czĂŞsto siĂŞ speÂłniajÂą, gdy poÂświĂŞcamy im wiĂŞkszÂą uwagĂŞ. UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #81 : Listopad 11, 2011, 14:03:33 »

Cytat: songo
siÂła zmiany nie leÂży w ceremoniach, a w ludzkich sercach..

Bardzo sÂłuszne spostrzeÂżenie. DuÂży uÂśmiech
Ale jak widaĂŚ z postĂłw, to zÂłoto nie daje ludziom spokoju co wymownie wskazuje na fakt, iÂż w sercach jesteÂśmy jeszcze bardzo przyziemni. Smutny

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
ptak
Gość
« Odpowiedz #82 : Listopad 11, 2011, 14:22:57 »

Ale jak widaĂŚ z postĂłw, to zÂłoto nie daje ludziom spokoju co wymownie wskazuje na fakt, iÂż w sercach jesteÂśmy jeszcze bardzo przyziemni. Smutny

E tam, Darku, zaraz przyziemni. PrzecieÂż mamy zÂłote serca!  DuÂży uÂśmiech
Linda
Gość
« Odpowiedz #83 : Listopad 11, 2011, 15:55:27 »

UÂśmiech

Cytat: kot
Poluzuj wodzom fantazji, jak Ty byÂś zagospodarowaÂł ZÂŁOTO, takie piĂŞĂŚ minut i w Twoim Âżyciu moÂże otworzyĂŚ nowe perspektywy.Podziel siĂŞ z nami swoimi marzeniami.One czĂŞsto siĂŞ speÂłniajÂą, gdy poÂświĂŞcamy im wiĂŞkszÂą uwagĂŞ. UÂśmiech UÂśmiech

Szok  PrzecieÂż to nie arteq gromadziÂł to zÂłoto, by snuĂŚ teraz marzenia jak je zagospodarowaĂŚ....Nie rozumiem wiec kocie o co tak naprawdĂŞ Ci chodzi? UÂśmiech

Tak naprawdĂŞ  informacja jak oni zagospodaruja to zÂłoto ostatecznie przesÂądzi(jak dla mnie) kim sÂą Ci ludzie.Bedzie jednoznacznie pokazywaÂła czy chodzi o mega naiwnoÂścĂŚ czy zwykÂła nieuczciwoœÌ.Jedno i drugie w tym przypadku jest wysoce szkodliwe.

Cytat: Darek

Oczywiscie ,ze jestesmy przyziemni... Chichot   w sercach oczywiscie.. UÂśmiech,Po co zadawaĂŚ niewygodne pytania ? To nie my  zrzucalismy siĂŞ na prĂŞty ...nie my finansowalismy wynajem piramid...(10 000 i 2500 chyba dolarĂłw)..,Tylko ciekawe ,czy gdyby ktoÂś np. zakosiÂł Wam ulubionego laptopa,wyczyÂściÂł konto bankowe,spowodowaÂł np jak¹œ innÂą stratĂŞ materialnÂą, to rzeczÂą przyziemna byÂłoby protestowac.... MrugniĂŞcie Nic nie stracilismy tym razem wiec mozna spokojnie pozwolic sobie na wyÂższe uczucia..Ciekawe tylko co czujÂą dzis ludzie w Egipcie...MyÂślicie ,ze oni nie zadaja sobie takich pytaĂą?  Oj Darek ,Darek...  Chichot Jeszcze raz  potwierdza siĂŞ fakt ,Âże to  punkt widzenia zaleÂży od punktu siedzenia... DuÂży uÂśmiech 

Cytat: songo
siÂła zmiany nie leÂży w ceremoniach, a w ludzkich sercach..

No wÂłasnie, to po co ceremonie  ,zbiĂłrki zÂłota? MoÂże wystarczÂą mniej kosztowne doswiadczenia,by dokonywaĂŚ zmian? Chichot Chichot

orion250
Gość
« Odpowiedz #84 : Listopad 11, 2011, 16:29:23 »

Z najnowszych doniesieù ze stadionu w Gizie, pojedynek dwóch gigantów LudzkoœÌ vs Enki zakoùczy³ siê po pierwszej po³owie przewag¹ gospodarzy 1:0
Cum
Gość
« Odpowiedz #85 : Listopad 11, 2011, 16:52:58 »

Linda. Punkt widzenia zawsze zaleÂży od siedzenia. Jak ci ktoÂś zakosi ulubionego laptopa, rower i chomika i co tam jeszcze z przyziemnych rzeczy bedzie wazne (np dwia kartony wĂłdki) to przy spisywaniu zeznania policjant powie ci miÂłym gÂłosem: "to tylko przedmioty, wazne Âże jest zdrowie i inne mniej przyziemne rzeczy".
Wielu tu na formu walczy o to zloto jak by to ich byÂło. to dosyĂŚ przyziemne i maÂło wymierne. walczcie o odszkodowania dla tych co kasĂŞ wydali na wycieczkĂŞ, o lekarza dla tych co stracili sens rzycia czy o cokolwiek o co warto a nie o parĂŞ kilo zÂłota. I co oni majÂą teraz zrobiĂŚ, znĂłw przetopiĂŚ na mikropiramidki i oddaĂŚ?

Kosztowne to, kosztowne tamto. nie dziwiĂŞ sie Âże Âświat sie wali i czÂłowiek czÂłowiekowi wilkiem jak wszystko mierzymy miarÂą pieniadza. Ja chyba chĂŞtnie oddaÂł bym nasz Âświat bo nic wartoÂściowego nie mozna sie spodziewaĂŚ po ludziach z takim podejsciem. I to bardzo popularnym podejÂściem. moÂże inne istoty bĂŞdÂą lepsze bo gorszym juz chyba siĂŞ nie da.
Z dnia na dzien jest coraÂż gorzej.
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #86 : Listopad 11, 2011, 18:39:04 »

Złoto pewnie pójdzie na produkcję preparatu AU w wiadomej sprzymierzonej firmie i w ten sposób lepiej się spienięży  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 18:55:40 wysłane przez zodiakus71 » Zapisane
Aras188
Gość
« Odpowiedz #87 : Listopad 11, 2011, 19:42:46 »

No i ceremonia dosz³¹ do skutku.

11 listopada 2011

Dzisiejsza poranna Ceremonia odbyÂła siĂŞ. ZostaÂła przeprowadzona o godz. 11:00 rano w warunkach dostosowanych do obecnej sytuacji. WziĂŞÂły w niej udziaÂł cztery „ziemskie AnioÂły“: Anna DoliĂąska z Polski, Inga Bruning z Danii, MichaÂł Papierski z Polski i Gerardo Pizarro z Peru.

ByÂło to niezwykle silne przesÂłanie wraz z uruchomieniem odpowiednich energii poprzez krysztaÂł, zÂłote prĂŞty oraz energiĂŞ Wielkiej Piramidy. Poza g³ównÂą CeremoniÂą z udziaÂłem czterech ziemskich „Anio³ów“, odbyÂła siĂŞ rĂłwnolegÂła medytacja z osobami przybyÂłymi do Kairu  z Polski, PolakĂłw z Chicago oraz z innych krajĂłw.

O godz. 23:00 odbĂŞdzie siĂŞ rĂłwnieÂż Ceremonia wieczorna – tak jak zostaÂło to zaplanowane, choĂŚ nie bĂŞdzie na terenie Plateau, ale w pobliÂżu Trzech Piramid.

Wszyscy zainteresowani proszeni sÂą o medytacjĂŞ i wysÂłanie energii miÂłoÂści w stronĂŞ Wielkiej Piramidy i Matki Ziemi dzisiaj o godz. 23:00 czasu egipskiego (godz. 22:00 czasu polskiego). DziĂŞkujemy za wsparcie.

O szczegó³ach poinformujemy w póŸniejszym terminie.

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #88 : Listopad 11, 2011, 21:04:32 »

No i ceremonia dosz³¹ do skutku.
ale moja teÂż.  DuÂży uÂśmiech
Jak zwykle okolo 6:45 pojechalem do pracy. W przerwie obiadowej odprawiÂłem ceremonie ochrony ludzkoÂści przed tymi co nie wiedzÂą co czyniÂą.
Wiêc najpierw przedzierzgn¹³em siê w z³otego Centaura, a co, nie po¿a³owa³em sobie przy takiej okazji.
SpÂłyn¹³em po zielonym promieniu na czubek piramidy, gdzie zaraz zaparÂłem siĂŞ wszystkimi nogami. OdwrociÂłem siĂŞ mojÂą tylnÂą czĂŞÂściÂą w kierunku konkurencji. Takie sÂą wymogi tego rytuaÂłu, nie moja wina. Nie muszĂŞ dodawaĂŚ, ze byÂłem dla nich niewidoczny. WymĂłwiÂłem szybko potrzebnÂą formulĂŞ i w jednej chwili pozbyÂłem siĂŞ nadmiaru powietrza. Efekt byl poraÂżajÂący.   ZÂły
W jednej milisekundzie wszystko pozostaÂło tam, gdzie byÂło w poprzedniej. Faraon w piachu, piramidy w Egipcie a konkurencja w trakcie swojej zredukowanej ceremonii bez znaczenia.
I wtedy zeszÂła na mnie chmura, okryÂła mnie i uslyszaÂłem jakiÂś gÂłos pÂłynacy do samej mojej istoty -
... no ale to juÂż moja sprawa.  DuÂży uÂśmiech
Droga powrotna byÂła jeszcze Âłatwiejsza. Z lekka zaÂłomotaÂło i juÂż byÂłem z powrotem i to bez defektu czasu.  UÂśmiech

zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #89 : Listopad 11, 2011, 21:39:14 »

11 listopada 2011

Dzisiejsza poranna Ceremonia odbyÂła siĂŞ. ZostaÂła przeprowadzona o godz. 11:00 rano w warunkach dostosowanych do obecnej sytuacji.

Czyli raczej nie w piramidzie wiĂŞc po co wogĂłle w Egipcie , moÂżna byÂło w Polsce na ulicach podczas ÂświĂŞtowania , masa ludzka byÂłaby wiĂŞksza a i ÂświĂŞto zakoĂączenia wojny caÂłkiem na miejscu pokojowe peÂłne miÂłoÂści .
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #90 : Listopad 11, 2011, 21:57:40 »

Cytat: zodiakus
Czyli raczej nie w piramidzie wiĂŞc po co wogĂłle w Egipcie , moÂżna byÂło w Polsce na ulicach podczas ÂświĂŞtowania , masa ludzka byÂłaby wiĂŞksza a i ÂświĂŞto zakoĂączenia wojny caÂłkiem na miejscu pokojowe peÂłne miÂłoÂści .

MoÂże i nie byÂłoby to gÂłupie, bo dzisiejsze zakoĂączenie tego "ÂświĂŞta" raczej nie byÂło przejawem miÂłoÂści. Smutny Szok

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #91 : Listopad 11, 2011, 22:14:01 »

Tagi: piramida Cheopsa, Egipt, piramidy
Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: ÂśredniRozmiar tekstu: duÂży Drukuj
IVONA Webreader. Wciœnij Enter by rozpocz¹Ì odtwarzanie
Piramida w Gizie zamkniêta z powodu "masoùskich" rytua³ów
dzisiaj, 20:18 JS / huffingtonpost.com
Wido na piramidy w Gizie, fot. Wojciech Kardas / Agencja Gazeta
Wido na piramidy w Gizie, fot. Wojciech Kardas / Agencja Gazeta

Egipskie wÂładze zamknĂŞÂły najwiĂŞkszÂą z piramid w Gizie po informacjach, jakoby pewne grupy staraÂły siĂŞ w niej odprawiĂŚ duchowÂą ceremoniĂŞ dzisiaj – 11.11.2011 o godzinie 11:11 - podaje huffingtonpost.com.

Mustafa Amin, szef jednostki odpowiedzialnej za zabytki, powiedziaÂł w dzisiejszym oÂświadczeniu, Âże piramida Cheopsa bĂŞdzie zamkniĂŞta dla zwiedzajÂących aÂż do sobotniego poranka, z powodu "niezbĂŞdnych prac konserwacyjnych".

ZamkniĂŞcie nastÂąpiÂło po niepotwierdzonych doniesieniach w lokalnych mediach, Âże niezidentyfikowane grupy starajÂą siĂŞ odprawiĂŚ "Âżydowskie", albo "masoĂąskie" rytuaÂły i na miejscu skorzystaĂŚ z tajemniczych mocy pochodzÂących z piramidy.

Amin uznaÂł wszystkie doniesienia o planowanych uroczystoÂściach w piramidzie za "caÂłkowicie pozbawione prawdy".

Dyrektor kompleksu, Ali al-Asfar, powiedzia³, ¿e pewna egipska firma stara³a siê w zesz³ym miesi¹cu o pozwolenie do przeprowadzenia imprezy o nazwie "przytuliÌ piramidy", w której 120 osób mia³o trzymaÌ siê za rêce wokó³ pradawnych budowli.

- ZamkniĂŞcie obiektu jest niezaleÂżne od plotek - powiedziaÂł Ali al-Asfar, dodajÂąc, Âże piramida wymaga niezbĂŞdnych prac po duÂżej liczbie odwiedzajÂących z okazji zeszÂłotygodniowych dni wolnych.

Reszta kompleksu skÂładajÂącego siĂŞ z dwĂłch innych duÂżych piramid, licznych grobowcĂłw i Sfinksa, pozostaÂły otwarte. Mimo niepotwierdzonych doniesieĂą dziesiÂątki policjantĂłw i ÂżoÂłnierzy zostaÂły wysÂłanych, by chroniĂŚ caÂły kompleks.

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/piramida-w-gizie-zamknieta-z-powodu-masonskich-ryt,1,4904619,wiadomosc.html

Ale sÂą przynajmniej w onecie MrugniĂŞcie
I nie tylko :
Portal gazety Al-Ahram informuje:

"Po reakcji egiptologĂłw i opinii publicznej w proteÂście przeciw ceremonii medytacyjnej, ktĂłra miaÂła odbyĂŚ siĂŞ tam 11 listopada 2011 r., Naczelna Rada StaroÂżytnoÂści zdecydowaÂła o zamkniĂŞciu do 12 listopada dostĂŞpu do piramid. Organizowana przez PolakĂłw impreza miaÂła na celu ?ratowanie Ziemi?.
Aly El-Asfar zarz¹dzaj¹cy zabytkami w Gizie poinformowa³ Al-Ahram, ¿e odwo³aniu uleg³y wszystkie rezerwacje, jak i sama ceremonia. El-Asfar poinformowa³, ¿e o zdarzeniu powiadomiono wszystkie agencje i biura podró¿y. Doda³, ¿e zamkniêty zostanie teren wokó³ Wielkiej Piramidy.
Oficjalne wytÂłumaczenie Rady StaroÂżytnoÂści mĂłwi o dokonywaniu tam prac konserwacyjnych na planowane tam imprezy zwiÂązane ze ÂświĂŞtem Eid. WÂładze zamknĂŞÂły dostĂŞp do Piramidy juÂż w czwartek wieczorem. Na miejscu jest policja, jak i prywatna ochrona.
Kontrowersyjna ?medytacja? zosta³a pocz¹tkowo zaaprobowana przez Radê. Celem jej organizatorów by³o zachowanie Ziemi od kosmicznych zagro¿eù. Zgodnie z programem imprezy opublikowanym przez fundacjê ?Dar Œwiatowida?, która sponsorowa³a wydarzenie, w sarkofagu Chufu mia³a zostaÌ umieszczona kryszta³owa piramidka maj¹ca stanowiÌ ³¹cznik z si³ami kosmicznymi.
RozeszÂły siĂŞ jednak pogÂłoski mĂłwiÂące, Âże wÂśrĂłd medytujÂących miaÂło znajdowaĂŚ siĂŞ 1200 ÂżydĂłw, ktĂłrzy chcieli umieÂściĂŚ na piramidzie symbol gwiazdy Dawida. Kilka lat temu Zali Hawass przerwaÂł prace wykopaliskowe tych samych ludzi, ktĂłrzy organizowali tegorocznÂą medytacjĂŞ. El-Asfar informowaÂł jednak, Âże ceremonia PolakĂłw miaÂła taki sam charakter jak wiele innych prywatnych ceremonii organizowanych na pÂłaskowyÂżu w Gizie i nic nie miaÂło byĂŚ umieszczane wewnÂątrz sarkofagu Cheopsa."

-LINK-
http://english.ahram.org.eg/NewsContent/9/40/26266/Heritage/Ancient-Egypt/Khufu-Pyramid-closed-tomorrow.aspx
tÂłumaczenie przez http://www.paranormalne.eu/forum/index.php?s=&showtopic=7179&view=findpost&p=91096
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 22:21:22 wysłane przez east » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #92 : Listopad 11, 2011, 22:43:59 »

ZaÂłoÂżyli  fundacjĂŞ o nazwie projekt -  HAKIM.

http://www.tzecmoan.com/

Na pierwszej stronie czytamy : ( tÂłumaczenia z hiszpaĂąskiego poprzez translatora google)

PogrubiÂłem sÂłowa, ktĂłra mĂłwiÂą do czego potrzebna jest ta ich kolejna fundacja/

Dzia³alnoœÌ Fundacji-Moan przed nasz¹ er¹ Tzec
 Fundacja czÂłonkĂłw-Moan Tzec pracujĂŞ od 2008 roku w celu wsparcia aktywacji Projekt Piramidy Cheopsa, ktĂłry teraz nazywa projekt Hakim. Jednak Fundacja oficjalnie dziaÂła od 2010 roku do prĂłby rozpowszechniania istotnych informacji, ktĂłre zapewnia projektu.

T³umaczenie wszystkich sesji, artyku³y, filmy i ksi¹¿ki z jêzyka polskiego na jêzyk hiszpaùski jest jednym z naszych sk³adek do projektu.Kolporta¿ ulotek g³ównie w pó³nocno-wschodniej Meksyku, w innych krajach, programu telewizyjnego w cotygodniowym dwóch stacji radiowych i publikowanie artyku³ów zainteresowania w magazynie "Connect", nale¿¹ równie¿ naszej dzia³alnoœci.
 Obecnie pisanie artyku³ów na tej stronie, gdzie sÂą na ró¿ne aspekty aktualnej sytuacji na Âświecie, nie tylko o wyglÂąd katastrof, ale o wadÂą dzisiejszego Âżycia.

Zaproszenie do rozmowy, aby zobaczyÌ projektu nie zawsze jest wystarczaj¹co, na szczêœcie mieliœmy okazjê i przyjemnoœÌ daje wyk³ad na Universidad del Valle de Meksyku, gdzie wielu m³odych ludzi s³ucha³a z zainteresowaniem.
 JesteÂśmy rĂłwnieÂż prĂłbuje kontaktowaĂŚ siĂŞ z innymi, ktĂłrzy mogÂą byĂŚ zainteresowani wspó³pracÂą z nami, zwÂłaszcza w stanie Jukatan, dom MajĂłw Prophecies i dlatego, ktĂłrego tematem 2012 roku ma bardzo szczegĂłlne miejsce.
 Wyzwanie jest duÂże, ale staramy siĂŞ iœÌ do przodu i nie wiele czasu. Energia Wielkiej Piramidy musi byĂŚ uruchomiony i tak wielu ludzi jak to moÂżliwe, powinni o tym wiedzieĂŚ.
 Tzec Foundation
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 22:52:57 wysłane przez Astre » Zapisane
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #93 : Listopad 11, 2011, 22:59:01 »

czyli Pan WĂłjcikiewicz poniekÂąd ma alibi...ale i tak jestem sceptycznie nastawiony do tematu...wiĂŞc:
dlaczego nie pozwoliĂŚ mu zrobiĂŚ ceremonii, ktĂłra nie zagraÂża zabytkom?
dlaczego w ostatniej chwili dusi siĂŞ w zarodku "ÂśmiesznÂą" ceremoniĂŞ, ktĂłra nic nie wniesie bo jest sztucznym wyimaginowanym tworem wyobraÂźni?
dlaczego mogÂąc zarobiĂŚ na wynajĂŞciu terenu na kilka godzin wÂładza zmienia zdanie w ostatniej chwili?

...wÂładza Egiptu nie jest sceptycznie nastawiona...
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 22:59:49 wysłane przez daniel1704 » Zapisane
Cum
Gość
« Odpowiedz #94 : Listopad 11, 2011, 23:10:13 »

ciekawe uwagi. Czemu tyle szumu dookoÂła czegoÂś co nic nie znaczy?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #95 : Listopad 11, 2011, 23:14:17 »

No có¿ ? Stara zasada potwierdzi³a siê po raz kolejny ; plan ludzi sobie a plan Stwórcy zawsze jest ponad nim.
Co jest niezgodne z zamys³em Stwórcy nie zaistnieje , nie wydarzy siê pomimo przeró¿nych podstêpów i kombinacji ludzkich.

Nie jest istotne jak formalnie nazywa siĂŞ blokada niedopuszczenia do Piramidy Cheopsa nawiedzonych grup, czy konserwacja czy zabezpieczenie przed  inwazjÂą  ÂŻydĂłw? ChodziÂło o skuteczny sposĂłb zablokowania wejÂścia a to zostaÂło zrealizowane.

Nie odbyÂła siĂŞ Âżadna ceremonia w Piramidzie a to co jest w niejasnej informacji jest pokrĂŞtnym kÂłamstwem , bowiem "Ceremonia w Piramidzie" to Ceremonia w Piramidzie a nie w hotelu bo tam nie byÂło kanaÂłu ³¹czÂącego gwiazdĂŞ z jÂądrem ziemi przez PiramidĂŞ. To wszystko. 

DodaÌ tyko nale¿a³o by i¿ kosmiczny strumieù energii po³¹czy³ siê z j¹drem ziemi o w³aœciwej godzinie we w³aœciwym miejscu bez ¿adnych ceremonii. Ot tak zwyczajnie jak zwykle.

Do zaistnienia takich transferĂłw naprawdĂŞ nie sÂą potrzebne kilogramy zÂłota , kamery , dziennikarze i miĂŞdzynarodowe fundacji gadÂżety wymyÂślne robione za granicÂą.

Wystarczy czystoœÌ intencji i serca by nape³niÌ œwiat³em mi³oœci unosz¹c¹ siê coraz wy¿ej ziemiê ponad zostaj¹ce poni¿ej energetyczne blokady , które trac¹c zasilanie rozpadaj¹ siê w py³.

Bowiem taki by³ cel strumienia energii ³¹cz¹cego siê dzisiaj z j¹drem ziemi, oderwanie ziemi od wiêzów stworzonych dla niej tysi¹ce lat temu.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Ceremonia acentaura bardzo mi siĂŞ podobaÂła , nawet sÂłuÂżby ochronne nie mogÂły sobie z niÂą poradziĂŚ.  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech brawo ace.!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #96 : Listopad 11, 2011, 23:18:54 »

Zastanawiam siĂŞ wÂłaÂśnie dlaczego lub czego obawiajÂą siĂŞ wÂładze Egiptu ,przeciez to tylko medytacja  Szok  Nie wmĂłwicie  mi Âże obawiajÂą siĂŞ gwiazdy Dawida w sarkofagu lub zÂłotych prĂŞtĂłw  Szok

dlaczego mogÂąc zarobiĂŚ na wynajĂŞciu terenu na kilka godzin wÂładza zmienia zdanie w ostatniej chwili?

No wÂłasnie ! dlaczego ?......hm......chyba Âże sami przeprowadzajÂą  jak¹œ "ceremonie"      Z politowaniem
Jest jeden plus.......ludzie wygrzejÂą siĂŞ w Egipcie i wrĂłcÂą mocno opaleni  DuÂży uÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
east
Gość
« Odpowiedz #97 : Listopad 11, 2011, 23:22:11 »

Egipcjanie mogÂą sobie przeprowadzaĂŚ ceremonie, ale bez zÂłotych prĂŞtĂłw , "gwiazdorĂłw" oraz wsparcia Enkiego to siĂŞ nie liczy MrugniĂŞcie he he he
arteq
Gość
« Odpowiedz #98 : Listopad 11, 2011, 23:32:57 »

To nie moje zÂłoto, wiec nie miaÂłbym prawa nim "gospodarowaĂŚ" - to po pierwsze, po drugie - nie nawoÂływaÂłbym aby przysyÂłano mi zÂłoto w celu abym je wykorzystywaÂł. Co do moich marzeĂą - pracujĂŞ nad tym aby mogÂły siĂŞ speÂłniaĂŚ, ale nie cudzym kosztem, czy teÂż cudzymi rĂŞkoma. Nie potrzebujĂŞ nic ponadto co juÂż mnie spotyka...
Nie interesuje mnie zÂłoto ÂściÂągniĂŞte od ludzi przez Pch jako takie, lecz caÂła otoczka z tym zwiÂązana, tj. sposĂłb, cel i tÂłumaczenia.

Co do "miarki" - wykorzystujĂŞ rozum i serce w celu oceny zjawisk, jak do tej pory siĂŞ sprawdza (jak np. podczas naszej ostatniej dyskusji odnoÂśnie przylotu nibiru...)

Wracaj¹c do œcis³ego w¹tku - oficjalnie w³adze Egipskie twierdz¹, ¿e nic im nie wiadomo aby zezwolono na jakieœ obrzêdy wewn¹trz WP - i jak to ma siê do zapewnieù PCh ¿e tak¹ zgodê otrzymali - pokazanie oficjalnego zezwolenie rozwi¹za³oby definitywnie sprawê. Czy takowe istnieje, czy poka¿¹? Mo¿e wystosujmy list otwarty?

A stwierdzenie, Âże "Dzisiejsza poranna Ceremonia odbyÂła siĂŞ. ZostaÂła przeprowadzona o godz. 11:00 rano w warunkach dostosowanych do obecnej sytuacji." rozwaliÂło mnie doszczĂŞtnie. Ciekawy jestem dokÂładniejszych informacji, czyli co kryje siĂŞ za tajemniczym "w warunkach dostosowanych do aktualnej sytuacji"? No przecieÂż - zgodnie ze wczeÂśniejszymi zapewnieniami - caÂły pic miaÂł polegac aby te uroczystoÂści odbyÂły siĂŞ wÂłaÂśnie wewnÂątrz WP, bo to jakiÂś przekaÂźnik, bo to okienko skierowane na Oriona etc... (to i tak drastyczne obniÂżenie poprzeczki w porĂłwnaniu do wczeÂśniejszych zapowiedzi, Âże niezbĂŞdna jest mumia w sarkofagu)
Ale nic mnie nie zdziwi w wykonaniu PCh - zawsze po wtopie pojawia siĂŞ komentarz w stylu "to niĂŚ, ze nie tak jak zapowiadaliÂśmy, i tak siĂŞ udaÂło" :]
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 23:34:12 wysłane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #99 : Listopad 11, 2011, 23:39:28 »

Jedno jest pewne zapowiadana na  dzisiejszy dzieĂą ceremonia ,oraz data 11.11.11 przyciÂągnĂŞÂła na forum nowych ludzi i powrĂłciÂło wielu dawno nie widzianych forumowiczĂłw  Chichot Wszystkich serdecznie pozdrawiam i niech moc bĂŞdzie z wami  Buziak

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: