Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 25, 2025, 17:11:11

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ceremonia w Egipcie 11 listopada  (Przeczytany 126409 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Astre
Gość
« Odpowiedz #100 : Listopad 12, 2011, 00:34:30 »

CzytajÂąc Wasze posty widzĂŞ, Âże nie zabardzo wiecie o co w tej caÂłej antynomii prawdy zwiÂązanej z PCH i aktywacjÂą Wielkiej Piramidy chodzi.
I nie dziwiĂŞ siĂŞ. Bo to nie Âłatwy temat tzw. polityki kosmicznej, ktĂłry dla wielu ludzi jest  bzdurÂą i beÂłkotem  intelektualnym.
Tak... jest beÂłkotem intelektualnym, ale g³ównie dla racjonalistycznych umys³ów i poglÂądĂłw, ktĂłrych g³êbia  myÂślenia ogranicza siĂŞ do kilku schematĂłw myÂślowych typu : jeÂżeli coÂś empirycznie zbadaĂŚ siĂŞ nie da to na pewno tego nie ma.

Jutro, a w zasadzie dzisiaj, tylko nie TERAZ przybliÂże kulisy tej caÂłej akcji
, ktĂłra generalnie ( co nie trudno przecieÂż zauwaÂżyĂŚ) zmierza ponad wszystko ruchem jednostajnie przyÂśpieszonym do..... aktywacji piramidy.
Ba, nie tylko jednej piramidy, ale wszystkich poniewaÂż sÂą one ÂścieÂśle geometrycznie i energetycznie zwiÂązane.

Tymczasem pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 00:37:53 wysłane przez Astre » Zapisane
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #101 : Listopad 12, 2011, 00:44:18 »

PoczÂątkowy zamiar projektu czyli " umieszczenie klucza w piramidzie " to jedno a ceremoniaÂł poniekÂąd seans spirytystyczny w byÂło nie byÂło grobowcu to drugie . Na naszych cmentarzach i w grobowcach ceremoniaÂły satanistĂłw w grobowcach teÂż sÂą zakazane wiĂŞc czemu siĂŞ tu dziwiĂŚ . MoÂże jak by to byÂł ceremoniaÂł muzuÂłmaĂąski i prowadzili go muzuÂłmanie byÂłoby inaczej .
arteq
Gość
« Odpowiedz #102 : Listopad 12, 2011, 00:55:45 »

Âło matko, Astre tez jest z grupy "wiem... ale nie powiem..."

Wybacz Astre, ale dla mnie takie zachowanie to dziecinada ewentualnie dziecinne prĂłby zwrĂłcenia na siebie uwagi. JeÂżeli chcĂŞ coÂś powiedzieĂŚ to po prostu mĂłwiĂŞ, jeÂżeli nie chcĂŞ bÂądÂź w tym momencie nie mogĂŞ to po prostu nie odzywam siĂŞ i tyle.
Astre
Gość
« Odpowiedz #103 : Listopad 12, 2011, 01:06:59 »

Âło matko, Astre tez jest z grupy "wiem... ale nie powiem..."

Wybacz Astre, ale dla mnie takie zachowanie to dziecinada ewentualnie dziecinne prĂłby zwrĂłcenia na siebie uwagi. JeÂżeli chcĂŞ coÂś powiedzieĂŚ to po prostu mĂłwiĂŞ, jeÂżeli nie chcĂŞ bÂądÂź w tym momencie nie mogĂŞ to po prostu nie odzywam siĂŞ i tyle.

Czy Ty czytasz ze zrozumieniem ?
Chyba po polsku napisaÂłem, Âże napiszĂŞ, wyjaÂśniĂŞ, przybli¿ê temat,  ale nie TERAZ, czyli w tej chwili bo jest jakby nie byÂło juÂż - pierwsza w nocy !!!
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 01:08:02 wysłane przez Astre » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #104 : Listopad 12, 2011, 01:11:10 »

Tak, czytam ze zrozumieniem, mam nadziejĂŞ, Âże Ty rĂłwnieÂż - szczegĂłlnie 2 akapit postu - omawia kwestiĂŞ tego "teraz - nie teraz"

ale to poboczna uwaga w tym wÂątku, na tym zakoĂączĂŞ aby offa nie robiĂŚ.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 01:11:47 wysłane przez arteq » Zapisane
orion250
Gość
« Odpowiedz #105 : Listopad 12, 2011, 02:07:25 »

IdŸcie spaÌ, bo chyba póŸna pora daje Wam siê we znaki i nic m¹drego o tej porze nie wymyœlicie.
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #106 : Listopad 12, 2011, 08:29:29 »

wszyscy wyspani wiĂŞc:
WystosujĂŞ maila do prezesa PCH w sprawie zamieszczenia oryginalnego pisma potwierdzajÂącego udostĂŞpnienie piramidy,
takowe musiaÂło by istnieĂŚ bo WĂłjcikiewicz jasno powiedziaÂł,Âże formalnoÂści zostaÂły uregulowane, a wiadomo formalnoÂści zawsze rĂłwnajÂą siĂŞ papierkom:)
MĂłj apel:  niech kaÂżdy poÂświĂŞci 10 minut swojego cennego czasu i napisze maila-moÂże skutek caÂłoÂściowy bĂŞdzie lepszy
Walczmy troszkĂŞ o prawdĂŞ i kompromitacjĂŞ dla kÂłamstwa!

Do Astre:
polityka kosmiczna nie moÂże byĂŚ bardziej zawikÂłana od naszej ziemskiej , a tĂŞ drugÂą dosyĂŚ ogarniam wiĂŞc z kosmosem rĂłwniez nie jest Âźle UÂśmiechÂżart
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 08:30:54 wysłane przez daniel1704 » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #107 : Listopad 12, 2011, 10:26:35 »

Martwię się trochę o Ace, wykonał wysokoenergetyczną medytację wielu płomieni, dostępną dla nielicznych w tej gęstości.

I od tego czasu się nie odzywa, czy aby na pewno nie ucierpiały żadne członki jego ciała po przejściu przez niego ogromnego kosmicznego wiatru ?

PS.I brak też informacji o odpowiednich przygotowaniach - czy ace przed medytacją przeszedł odpowiednią dietę grochową ?
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 10:26:53 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #108 : Listopad 12, 2011, 10:54:41 »

grochĂłwkĂŞ mogli mu ugotowaĂŚ Polacy
w tych 2 tys polakĂłw ktoÂś  na pewno umiaÂł przyrzÂądziĂŚ to "boskie" danie
mam jeszcze pytanko do forumowiczĂłw"
czy po ceremonii ktoœ poczu³ siê lepiej na sercu i duszy? czujecie jak¹œ pozytywna zmianê ?
dla mnie przewa¿aj¹cym uczuciem jest ¿al ,có¿ czy¿by na nowo staj¹ siê aktualne s³owa poety" Polak Polakowi wilkiem"...
greta
Gość
« Odpowiedz #109 : Listopad 12, 2011, 11:12:04 »

Nie wiem,czy to wplyw wczorajszej daty,ale w nocy poczulam sie tak zle,ze az nie wierzylam w to co sie dzieje.Mam obolala cala klatke piersiowa,jak to sie mowi,jakby mi slon nastapil.Boli mnie serce.Nie jest to dla mnie normalne,bo jestem od wielu lat bardzo zdrowym czlowiekiem.Profilaktycznie robie sobie badania i sa one ok.w normie.

Tak wiec nie wiem ,co mam myslec.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #110 : Listopad 12, 2011, 11:23:23 »

Nie wiem,czy to wplyw wczorajszej daty,ale w nocy poczulam sie tak zle,ze az nie wierzylam w to co sie dzieje.Mam obolala cala klatke piersiowa,jak to sie mowi,jakby mi slon nastapil.Boli mnie serce.Nie jest to dla mnie normalne,bo jestem od wielu lat bardzo zdrowym czlowiekiem.Profilaktycznie robie sobie badania i sa one ok.w normie.

Tak wiec nie wiem ,co mam myslec.

Greto ,ja siĂŞ czuÂłam  podobnie jak ty,plus zawroty gÂłowy ,bĂłl Âżo³¹dka,nudnosci .ByÂło to w nocy z 10  na 11 listopada  i wÂłasnie skojarzyÂłam to sobie  jako poczÂątek przejÂścia w cos nowego.Rano koÂło 10.00 wszystko minĂŞÂło i czujĂŞ siĂŞ jak nowo narodzona.

ps; Daniel1704  Âświetny pomysÂł z tym mailem,ja napiszĂŞ.JeÂśli dostanĂŞ odpowiedÂź to zamieszczĂŞ na forum  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 11:24:58 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
greta
Gość
« Odpowiedz #111 : Listopad 12, 2011, 11:26:17 »

No widzisz,a mnie nie minelo i sie zastanawiam,jak dlugo to jeszcze potrwa.

Byc moze jest to symptom przejscia,ale oprocz tych dolegliwosci nic innego sie nie dzieje.

Pozyje - zobacze.
east
Gość
« Odpowiedz #112 : Listopad 12, 2011, 11:31:38 »

Ja siê dziœ zwa¿y³em i znów o kilogram mniej Uœmiech Ale to dlatego, ¿e wczoraj zafundowano mi d³ugi spacer ;)Oko³o pó³nocy poczu³em przemo¿n¹ sennoœÌ, ale zacz¹³em coœ pisaÌ i up³yw czasu siê zmieni³ i "nagle" by³a juz 3cia nad ranem. Co nie przeszkadza³o mi wstaÌ dziœ o 7mej z hakiem bez problemu. Dziwne.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #113 : Listopad 12, 2011, 11:34:44 »

Weźcie pod uwagę również, że była pełnia Księżyca, a to wzmacnia wszelkie objawy i odczucia, nie tylko u osób sensytywnych.

Najczęstsze objawy to: zaburzenia snu, niespokojny, przerywany sen, uczucie obawy, lęku, przerażenia, rozdrażnienie, nagłe wybuchy agresji o byle co. U osób chorujących może pojawić się nasilenie objawów chorobowych.

Punkt pełni był 11.10.2011 o 20:16. Maksymalne działanie Księżyca to pełnia +- 3 dni.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 11:35:24 wysłane przez barneyos » Zapisane

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Kiara
Gość
« Odpowiedz #114 : Listopad 12, 2011, 12:04:04 »

Dziewczyny wasze objawy sÂą jak najbardziej wÂłaÂściwe , znaczy to tylko iÂż ogieĂą energetyczny spÂływajÂący na planetĂŞ "wypala" sobie drogĂŞ w waszych fizycznych ciaÂłach , transformuje juÂż je na poziomie czakry serca.

Te objawy miaÂło  lub ma jeszcze wiĂŞkszoœÌ Ludzi!
Inaczej kundalini zasilona kosmicznÂą energiÂą zaczyna oddziaÂływaĂŚ na przestrzeĂą IV czakry ,toruje sobie drogĂŞ dokonujÂąc transformacji ciaÂł materialnych , rozÂświetla je a wy czujecie dyskomfort "rozruchu"

Ja i moje przyjació³ki te¿ mia³yœmy dok³adnie takie objawy , ale jeszcze stopy nam dok³adnie unosi³y siê do góry , tak jak byœmy p³ynê³y nad ziemi¹ a nie chodzi³y. To bardzo dziwne odczucie chocia¿ sympatyczne.

Energia ktĂłra wczoraj spÂłynĂŞÂła na ziemiĂŞ jest niesamowicie silna , to energia miÂłoÂści , odczucia teÂż sÂą mocne.
Ona spala wszystkie niÂższe wibracje przeksztaÂłcajÂąc to co pozostaÂło na swĂłj wzĂłr.
Jak zawsze idzie przez centralny kanaÂł energetyczny , czyli wszystkie czakry od najwyÂższej do najniÂższej i wraca do gĂłry. Cykl okoÂło 3 dniowy.

Skoro czakra Âżycia to KrakĂłw czerwony czakram a czakra nad-przestrzenna biaÂła - perÂłowa to Warszawa , zatem wiadomo gdzie schodziÂła , przez jaki punkt?

Nie , nie Âżaden Egipt tylko teraz Polska ,w Warszawie , naprawdĂŞ nigdzie nie trzeba byÂło jechaĂŚ. MyÂśliciele od wielu lat przekazujÂą informacjĂŞ : "Warszawa bia³¹ bĂŞdzie..."  Ci ktĂłrzy oglÂądajÂą wszystkie zdarzenia energetycznie zobaczyli to zdarzenie i wiedza doskonale iÂż siĂŞ dokonaÂło i to bez Âżadnych ceremonii.

Efekty odczuwacie na swoich ciaÂłach fizycznych , dostrajacie siĂŞ do tej juÂż duÂżo wyÂższej czĂŞstotliwoÂści miÂłoÂści.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #115 : Listopad 12, 2011, 12:28:55 »

drodzy koledzy i koleÂżanki ja rĂłwnieÂż jak nigdy w ostatnich dwĂłch dniach miaÂłem krĂłtkie napady bĂłlu w okolicach podbrzusza, ale wydaje mi siĂŞ,Âże to zbieg okolicznoÂści ... poza tym od dawna nie medytowaÂłem ,a wczoraj miaÂłem  nieodpartÂą chĂŞĂŚ medytacji i chyba siĂŞ udaÂło. W stanie zawieszenia wszelkich myÂśli czuÂłem dziwne skurcze caÂłego ciaÂła a szczegĂłlnie powiek ktĂłre mimo,Âże zamkniĂŞte zaciskaÂły siĂŞ mocno i  by za chwilĂŞ siĂŞ rozluÂźniĂŚ z rytmicznymi przerwami- wczeÂśniej tak nie miaÂłem

abst rachujÂąc od empiryzmu: caÂły czas pragnĂŞ zwrĂłciĂŚ wagĂŞ na bezpodstawne zachowanie wÂładz Egiptu... daje mi to sporo do myÂślenia
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 16:02:48 wysłane przez daniel1704 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #116 : Listopad 12, 2011, 12:45:21 »

Ale ja nie widzĂŞ w decyzjach Egipskiej  Rady StaroÂżytnoÂści  Âżadnych bezpodstawnoÂści , oni sÂą decyzjonalni w sprawie wszystkich zdarzeĂą w obrĂŞbie piramid i oni podjĂŞli decyzje na nie. Zwyczajnie mieli prawo do tego niezaleÂżnie czy siĂŞ to komuÂś podoba czy nie. Uprzedzili wczeÂśniej i moÂżna byÂło zrezygnowaĂŚ z wyjazdu.

Rada StaroÂżytnoÂści zapewne posiada o wiele szersze informacje na temat kompleksu piramid niÂż przeciĂŞtny czÂłowiek.  Po za tym jest jeszcze coÂś o czym trzeba wiedzieĂŚ i pamiĂŞtaĂŚ w Egipcie. Egipcjanie to ludzie na co dzieĂą korzystajÂący z magii  , zajmujÂący siĂŞ niÂą i wierzÂący w jej moc.

JeÂżeli ktoÂś z nich ( osĂłb na szczeblach wÂładzy)  dowiedziaÂł siĂŞ i uwierzyÂł iÂż ta ceremonia moÂże w jakiÂś sposĂłb stanowiĂŚ zagroÂżenie dla nich przez magicznÂą ceremoniĂŞ nie dopuÂści do niej za nic.
A jeÂżeli na prĂŞtach miaÂły byĂŚ hebrajskie napisy to juÂż wystarczyÂło , bowiem stosunki polityczne z Israelem nie sÂą poprawne.
A magia to magia moÂże ( wedle Egipcjan) bardzo wiele , wiĂŞc bezpieczniej byÂło nie dopuÂściĂŚ Âżadnej grupy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Cum
Gość
« Odpowiedz #117 : Listopad 12, 2011, 13:19:04 »

A ja siĂŞ wyspaÂłem jak nigdy. ObudziÂłem sie dziÂś wczeÂśniej i tak jak bym spaÂł conajmniej 12h. Sny miaÂłem dziwne ale to tego juÂż sie przyzwyczaiÂłem. UÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #118 : Listopad 12, 2011, 13:19:26 »

Mnie natomiast tak okolo 21 rozbolala glowa w placie czolowym.
Czulam takie silne parcie na 3 oko. jakby cisnienie na zewnatrz bylo duzo wyzsze niz w mojej wewnetrznosci. Tak na serio to nic innego moi drodzy jak dysharmonia naszych czakr i blokady mniejsze lub wieksze. UÂśmiech UÂśmiech

Tak jak napisala Kiara swiatlo  wypala blokady , dlatego nasilaja sie odczucia chorobowe i nie tylko.

Moja kolezanka natomiast opisywala mi dzis rano , ze miala rowniez podobne objawy w czakrze serca  , oraz czuje nadal silny napor energi na korone.

Cum -Jesli chodzi o to Twoje wyspanie sie i uczucie doenergetyzowania - cofnij sie kilka dni wstecz i zastanow jak sie czules w poszczegolnym dniu tego tygodnia ?

Do czego zmierzam ?

Zaobserwowalam na przestrzeni kilku lat , ze sa ludzie odczuwajacy przesilenie i jej skutki jakby szybciej o kilka dni niz data owego przesilenia i w momencie kiedy ono juz nastepuje wlasnie maja takie objawy harmoni . nie doszlam tylko dlaczego tak sie dzieje ... moze Wy macie jakis pomysl ?

« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 13:42:36 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #119 : Listopad 12, 2011, 16:24:05 »

Cytat: Astre
Jutro, a w zasadzie dzisiaj, tylko nie TERAZ przybliÂże kulisy tej caÂłej akcji
, ktĂłra generalnie ( co nie trudno przecieÂż zauwaÂżyĂŚ) zmierza ponad wszystko ruchem jednostajnie przyÂśpieszonym do..... aktywacji piramidy.
Ba, nie tylko jednej piramidy, ale wszystkich poniewaÂż sÂą one ÂścieÂśle geometrycznie i energetycznie zwiÂązane.

Tymczasem pozdrawiam

Nie gÂłupia myÂśl ale jeÂśli juÂż zaczniesz pisaĂŚ to w odpowiedniejszym wÂątku, np. tym: Piramidy - czemu miaÂły sÂłuÂżyĂŚ? >>, lub utwĂłrz sobie wÂłaÂściwy.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #120 : Listopad 12, 2011, 17:49:20 »

i nie uda³o siê Enkiemu, a pieni¹¿ki znik³y
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #121 : Listopad 12, 2011, 20:46:07 »

barneyos,
MartwiĂŞ siĂŞ trochĂŞ o Ace, wykonaÂł wysokoenergetycznÂą medytacjĂŞ wielu pÂłomieni, dostĂŞpnÂą dla nielicznych w tej gĂŞstoÂści.
daniel1704,
grochĂłwkĂŞ mogli mu ugotowaĂŚ Polacy
kosmiczne energie wymagajÂą subtelnego ciaÂła a energia pÂłynie prosto z ducha. Klasa CentaurĂłw speÂłnia te zadanie od wiekĂłw.  DuÂży uÂśmiech  Jakkolwiek chĂŞtnie zjadÂłbym grochĂłwkĂŞ, bo bardzo lubiĂŞ tĂŞ zupĂŞ.
Ale dziĂŞkujĂŞ za troskĂŞ.  DuÂży uÂśmiech
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #122 : Listopad 12, 2011, 21:47:37 »

barneyos,

Ale dziĂŞkujĂŞ za troskĂŞ.  DuÂży uÂśmiech

nie ma za co:)
<i jeszcze odnoÂśnie ceremonii>
jak juÂż kilkukrotnie powtarzaÂłem PCH brnie nieodwracalnie w stronĂŞ poraÂżki bo na kaÂżdym kroku brakuje faktĂłw. w reportaÂżu  z Panem WĂłjcikiewiczem byÂło powiedziane  ,Âże zrezygnuje On z prezesury fundacji jeÂśli ceremonia nie odbĂŞdzie sie 11 listopada br. ,a jak wiemy ceremonia ta nie zostaÂła potwierdzona oficjalnie.
Zaczekajmy na nowe informacje PCH i kolejn¹ "sesjê". byÌ mo¿e dowiemy siê o tym i¿ wrota zosta³y otwarte,a przybysze z Oriona za¿¹dali z³otych prêtów w zamian za otwarcie portalu...
Z pewnego reportaÂżu (chyba tvn) wiem rĂłwnieÂż o pewnym zniewoleniu fanatycznych zwolennikĂłw projektu -rzekomo wpÂłacali oni wielkie pieniÂądze by uszczĂŞÂśliwiĂŚ Enkiego...
zaczyna mnie ten projekt mĂŞczyĂŚ i chyba wolĂŞ ÂżyĂŚ w bÂłogiej nieÂświadomoÂści jutra z uÂśmiechem na warzy woÂłajÂąc "nie znasz dnia ani godziny" niÂż czekaĂŚ na zagÂładĂŞ widzianÂą w konkretnej dacie
jestem katolikiem i mimo,Âże czĂŞsto swojÂą postawÂą ostajĂŞ od wzorĂłw to chyba zacznĂŞ szukaĂŚ prawdy w piÂśmie ÂświĂŞtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych.
MyÂślĂŞ ,Âże czÂłowiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia ; apodyktycznie usposobieni ludzie nie cieszÂą siĂŞ popularnoÂściÂą wiĂŞc dlaczego Enki ma wiedzieĂŚ lepiej i udzielaĂŚ nam reprymend?
WsÂłuchajmy siĂŞ w swoje sumienie i wybierzmy gÂłos Boskiej prawdy...
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #123 : Listopad 12, 2011, 22:14:05 »

Cytat: Daniel
... rzekomo wpÂłacali oni wielkie pieniÂądze by uszczĂŞÂśliwiĂŚ Enkiego...

OsobiÂście nie jestem przekonany co do ferowania takich twierdzeĂą. PostaraÂłem siĂŞ trochĂŞ poszperaĂŚ i z moich, skromnych informacji wynika, Âże En-Ki nie nic wspĂłlnego z caÂłym tym zamieszaniem. to oczywiÂście moje wnioski. DuÂży uÂśmiech

... zaczyna mnie ten projekt mĂŞczyĂŚ i chyba wolĂŞ ÂżyĂŚ w bÂłogiej nieÂświadomoÂści jutra z uÂśmiechem na warzy woÂłajÂąc "nie znasz dnia ani godziny" niÂż czekaĂŚ na zagÂładĂŞ widzianÂą w konkretnej dacie
jestem katolikiem i mimo,Âże czĂŞsto swojÂą postawÂą ostajĂŞ od wzorĂłw to chyba zacznĂŞ szukaĂŚ prawdy w piÂśmie ÂświĂŞtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. ...

Mo¿e troszkê przyszpilê, ale nie chcê Ciê dotkn¹Ì do ¿ywego, ni nikogo z katolików/chrzeœcijan ale jakoœ przeczysz sam sobie. Wszak katolicyzm to apokaliptyczne ugrupowanie, a o takim samym skutku wspominaj¹ przekazy paù Lucyny i Anny. To tylko nieco inne rekwizyty zaœ efekt ten sam. Mrugniêcie

MyÂślĂŞ ,Âże czÂłowiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia

Tak, jednak to co obecnie sob¹ reprezentujemy (jako ca³oœÌ ludzkoœci) œwiadczy o czymœ z go³a odwrotnym.

apodyktycznie usposobieni ludzie nie cieszÂą siĂŞ popularnoÂściÂą wiĂŞc dlaczego Enki ma wiedzieĂŚ lepiej i udzielaĂŚ nam reprymend?

Oj, cieszÂą siĂŞ i to wielkÂą (mowa o popularnoÂści).  Szok;D
Wystarczy przyjrzeĂŚ siĂŞ wynikom ostatnich wyborĂłw w naszym kraju. I nie mam na myÂśli PO. MrugniĂŞcie
Co do udzielania reprymend. Ta grupa, która podszywa siê pod En-ki'ego, choÌ ukierunkowana na maksymalne zmanipulowanie nas to jednak jest o tyle bardziej œwiadoma, ¿e wci¹¿ wskazuj¹ nam drogê wyjœcia z tego "matrixa". Tylko jakoœ dziwnie nie dostrzegamy tego kierunku. Mrugniêcie Du¿y uœmiech

>Danielu<, dobrze kombinujesz tylko zerknij trochĂŞ szerzej. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 22:16:52 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #124 : Listopad 12, 2011, 23:38:14 »

RozczarujĂŞ Was - mnie nic nie dolega - Âżadnych zÂłych snĂłw, bĂłlĂłw serca, plecĂłw, klatki, zÂłego samopoczucia. WrĂŞcz przeciwnie.
Wczoraj wieczorem pojechaliÂśmy do "starych", dobrych znajomych. "ZrobiÂłem z kolegÂą 0,5, poprĂłbowaÂłem rĂłwnieÂż nalewek owocowych. UmĂłwiliÂśmy siĂŞ na dzisiaj - aby pomĂłc koledze w porzÂądkowaniu dziaÂłki. Gdy promile uleciaÂły wsiadÂłem a auto, pojechaÂłem 40 km do znajomego i wspĂłlnie z nim i jego rodzicami odwaliliÂśmy kawaÂł dobrej roboty, nastĂŞpnie wieczorem wybraliÂśmy siĂŞ do naszej druhny i chrzeÂśniaka i wraz z mĂŞÂżem/ojcem "zrobiliÂśmy" Âłiskacza... a Âżony sobie pogadaÂły... byÂło bardzo miÂło...
Jedyny ogieĂą jaki widziaÂłem to ten z kupy liÂści i Âśmieci ktĂłre spaliliÂśmy u znajomego...
Ludzie zamiast dawaĂŚ siĂŞ robiĂŚ w bambuko i wierzyĂŚ pseudoprorokom po prosty cieszcie siĂŞ Âżyciem, optymalnie w zespĂłl ze znajomymi/bliskimi - olejcie straszonka pch, wizje-wywody Kiary i innych maÂści wizjonerĂłw - jutro teÂż wstanie sÂłoĂące i da Wam do dyspozycji nowy dzieĂą...

Hmmm... a moÂże ja jestem w tej radosnej odnodze rzeczywistoÂści, a Wy w "bolÂącej"?
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 23:39:50 wysłane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: