Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Listopad 12, 2011, 00:34:30 » |
|
Czytaj¹c Wasze posty widzê, ¿e nie zabardzo wiecie o co w tej ca³ej antynomii prawdy zwi¹zanej z PCH i aktywacj¹ Wielkiej Piramidy chodzi. I nie dziwiê siê. Bo to nie ³atwy temat tzw. polityki kosmicznej, który dla wielu ludzi jest bzdur¹ i be³kotem intelektualnym. Tak... jest be³kotem intelektualnym, ale g³ównie dla racjonalistycznych umys³ów i pogl¹dów, których g³êbia myœlenia ogranicza siê do kilku schematów myœlowych typu : je¿eli coœ empirycznie zbadaÌ siê nie da to na pewno tego nie ma.
Jutro, a w zasadzie dzisiaj, tylko nie TERAZ przybliÂże kulisy tej caÂłej akcji , ktĂłra generalnie ( co nie trudno przecieÂż zauwaÂżyĂŚ) zmierza ponad wszystko ruchem jednostajnie przyÂśpieszonym do..... aktywacji piramidy. Ba, nie tylko jednej piramidy, ale wszystkich poniewaÂż sÂą one ÂścieÂśle geometrycznie i energetycznie zwiÂązane.
Tymczasem pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 00:37:53 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
zodiakus71
Gość
|
 |
« Odpowiedz #101 : Listopad 12, 2011, 00:44:18 » |
|
PoczÂątkowy zamiar projektu czyli " umieszczenie klucza w piramidzie " to jedno a ceremoniaÂł poniekÂąd seans spirytystyczny w byÂło nie byÂło grobowcu to drugie . Na naszych cmentarzach i w grobowcach ceremoniaÂły satanistĂłw w grobowcach teÂż sÂą zakazane wiĂŞc czemu siĂŞ tu dziwiĂŚ . MoÂże jak by to byÂł ceremoniaÂł muzuÂłmaĂąski i prowadzili go muzuÂłmanie byÂłoby inaczej .
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Listopad 12, 2011, 00:55:45 » |
|
Âło matko, Astre tez jest z grupy "wiem... ale nie powiem..."
Wybacz Astre, ale dla mnie takie zachowanie to dziecinada ewentualnie dziecinne prĂłby zwrĂłcenia na siebie uwagi. JeÂżeli chcĂŞ coÂś powiedzieĂŚ to po prostu mĂłwiĂŞ, jeÂżeli nie chcĂŞ bÂądÂź w tym momencie nie mogĂŞ to po prostu nie odzywam siĂŞ i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #103 : Listopad 12, 2011, 01:06:59 » |
|
Âło matko, Astre tez jest z grupy "wiem... ale nie powiem..."
Wybacz Astre, ale dla mnie takie zachowanie to dziecinada ewentualnie dziecinne prĂłby zwrĂłcenia na siebie uwagi. JeÂżeli chcĂŞ coÂś powiedzieĂŚ to po prostu mĂłwiĂŞ, jeÂżeli nie chcĂŞ bÂądÂź w tym momencie nie mogĂŞ to po prostu nie odzywam siĂŞ i tyle.
Czy Ty czytasz ze zrozumieniem ? Chyba po polsku napisa³em, ¿e napiszê, wyjaœniê, przybli¿ê temat, ale nie TERAZ, czyli w tej chwili bo jest jakby nie by³o ju¿ - pierwsza w nocy !!!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 01:08:02 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #104 : Listopad 12, 2011, 01:11:10 » |
|
Tak, czytam ze zrozumieniem, mam nadziejĂŞ, Âże Ty rĂłwnieÂż - szczegĂłlnie 2 akapit postu - omawia kwestiĂŞ tego "teraz - nie teraz"
ale to poboczna uwaga w tym wÂątku, na tym zakoĂączĂŞ aby offa nie robiĂŚ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 01:11:47 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
orion250
Gość
|
 |
« Odpowiedz #105 : Listopad 12, 2011, 02:07:25 » |
|
IdŸcie spaÌ, bo chyba póŸna pora daje Wam siê we znaki i nic m¹drego o tej porze nie wymyœlicie.
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #106 : Listopad 12, 2011, 08:29:29 » |
|
wszyscy wyspani wiĂŞc: WystosujĂŞ maila do prezesa PCH w sprawie zamieszczenia oryginalnego pisma potwierdzajÂącego udostĂŞpnienie piramidy, takowe musiaÂło by istnieĂŚ bo WĂłjcikiewicz jasno powiedziaÂł,Âże formalnoÂści zostaÂły uregulowane, a wiadomo formalnoÂści zawsze rĂłwnajÂą siĂŞ papierkom:) MĂłj apel: niech kaÂżdy poÂświĂŞci 10 minut swojego cennego czasu i napisze maila-moÂże skutek caÂłoÂściowy bĂŞdzie lepszy Walczmy troszkĂŞ o prawdĂŞ i kompromitacjĂŞ dla kÂłamstwa! Do Astre: polityka kosmiczna nie moÂże byĂŚ bardziej zawikÂłana od naszej ziemskiej , a tĂŞ drugÂą dosyĂŚ ogarniam wiĂŞc z kosmosem rĂłwniez nie jest Âźle  Âżart
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 08:30:54 wysłane przez daniel1704 »
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #107 : Listopad 12, 2011, 10:26:35 » |
|
Martwię się trochę o Ace, wykonał wysokoenergetyczną medytację wielu płomieni, dostępną dla nielicznych w tej gęstości.
I od tego czasu się nie odzywa, czy aby na pewno nie ucierpiały żadne członki jego ciała po przejściu przez niego ogromnego kosmicznego wiatru ?
PS.I brak też informacji o odpowiednich przygotowaniach - czy ace przed medytacją przeszedł odpowiednią dietę grochową ?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 10:26:53 wysłane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Listopad 12, 2011, 10:54:41 » |
|
grochówkê mogli mu ugotowaÌ Polacy w tych 2 tys polaków ktoœ na pewno umia³ przyrz¹dziÌ to "boskie" danie mam jeszcze pytanko do forumowiczów" czy po ceremonii ktoœ poczu³ siê lepiej na sercu i duszy? czujecie jak¹œ pozytywna zmianê ? dla mnie przewa¿aj¹cym uczuciem jest ¿al ,có¿ czy¿by na nowo staj¹ siê aktualne s³owa poety" Polak Polakowi wilkiem"...
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Listopad 12, 2011, 11:12:04 » |
|
Nie wiem,czy to wplyw wczorajszej daty,ale w nocy poczulam sie tak zle,ze az nie wierzylam w to co sie dzieje.Mam obolala cala klatke piersiowa,jak to sie mowi,jakby mi slon nastapil.Boli mnie serce.Nie jest to dla mnie normalne,bo jestem od wielu lat bardzo zdrowym czlowiekiem.Profilaktycznie robie sobie badania i sa one ok.w normie.
Tak wiec nie wiem ,co mam myslec.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #110 : Listopad 12, 2011, 11:23:23 » |
|
Nie wiem,czy to wplyw wczorajszej daty,ale w nocy poczulam sie tak zle,ze az nie wierzylam w to co sie dzieje.Mam obolala cala klatke piersiowa,jak to sie mowi,jakby mi slon nastapil.Boli mnie serce.Nie jest to dla mnie normalne,bo jestem od wielu lat bardzo zdrowym czlowiekiem.Profilaktycznie robie sobie badania i sa one ok.w normie.
Tak wiec nie wiem ,co mam myslec.
Greto ,ja siê czu³am podobnie jak ty,plus zawroty g³owy ,ból ¿o³¹dka,nudnosci .By³o to w nocy z 10 na 11 listopada i w³asnie skojarzy³am to sobie jako pocz¹tek przejœcia w cos nowego.Rano ko³o 10.00 wszystko minê³o i czujê siê jak nowo narodzona. ps; Daniel1704 œwietny pomys³ z tym mailem,ja napiszê.Jeœli dostanê odpowiedŸ to zamieszczê na forum 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 11:24:58 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #111 : Listopad 12, 2011, 11:26:17 » |
|
No widzisz,a mnie nie minelo i sie zastanawiam,jak dlugo to jeszcze potrwa.
Byc moze jest to symptom przejscia,ale oprocz tych dolegliwosci nic innego sie nie dzieje.
Pozyje - zobacze.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Listopad 12, 2011, 11:31:38 » |
|
Ja siê dziœ zwa¿y³em i znów o kilogram mniej  Ale to dlatego, ¿e wczoraj zafundowano mi d³ugi spacer ;)Oko³o pó³nocy poczu³em przemo¿n¹ sennoœÌ, ale zacz¹³em coœ pisaÌ i up³yw czasu siê zmieni³ i "nagle" by³a juz 3cia nad ranem. Co nie przeszkadza³o mi wstaÌ dziœ o 7mej z hakiem bez problemu. Dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #113 : Listopad 12, 2011, 11:34:44 » |
|
Weźcie pod uwagę również, że była pełnia Księżyca, a to wzmacnia wszelkie objawy i odczucia, nie tylko u osób sensytywnych.
Najczęstsze objawy to: zaburzenia snu, niespokojny, przerywany sen, uczucie obawy, lęku, przerażenia, rozdrażnienie, nagłe wybuchy agresji o byle co. U osób chorujących może pojawić się nasilenie objawów chorobowych.
Punkt pełni był 11.10.2011 o 20:16. Maksymalne działanie Księżyca to pełnia +- 3 dni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 11:35:24 wysłane przez barneyos »
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Listopad 12, 2011, 12:04:04 » |
|
Dziewczyny wasze objawy s¹ jak najbardziej w³aœciwe , znaczy to tylko i¿ ogieù energetyczny sp³ywaj¹cy na planetê "wypala" sobie drogê w waszych fizycznych cia³ach , transformuje ju¿ je na poziomie czakry serca. Te objawy mia³o lub ma jeszcze wiêkszoœÌ Ludzi! Inaczej kundalini zasilona kosmiczn¹ energi¹ zaczyna oddzia³ywaÌ na przestrzeù IV czakry ,toruje sobie drogê dokonuj¹c transformacji cia³ materialnych , rozœwietla je a wy czujecie dyskomfort "rozruchu" Ja i moje przyjació³ki te¿ mia³yœmy dok³adnie takie objawy , ale jeszcze stopy nam dok³adnie unosi³y siê do góry , tak jak byœmy p³ynê³y nad ziemi¹ a nie chodzi³y. To bardzo dziwne odczucie chocia¿ sympatyczne. Energia która wczoraj sp³ynê³a na ziemiê jest niesamowicie silna , to energia mi³oœci , odczucia te¿ s¹ mocne. Ona spala wszystkie ni¿sze wibracje przekszta³caj¹c to co pozosta³o na swój wzór. Jak zawsze idzie przez centralny kana³ energetyczny , czyli wszystkie czakry od najwy¿szej do najni¿szej i wraca do góry. Cykl oko³o 3 dniowy. Skoro czakra ¿ycia to Kraków czerwony czakram a czakra nad-przestrzenna bia³a - per³owa to Warszawa , zatem wiadomo gdzie schodzi³a , przez jaki punkt? Nie , nie ¿aden Egipt tylko teraz Polska ,w Warszawie , naprawdê nigdzie nie trzeba by³o jechaÌ. Myœliciele od wielu lat przekazuj¹ informacjê : "Warszawa bia³¹ bêdzie..." Ci którzy ogl¹daj¹ wszystkie zdarzenia energetycznie zobaczyli to zdarzenie i wiedza doskonale i¿ siê dokona³o i to bez ¿adnych ceremonii. Efekty odczuwacie na swoich cia³ach fizycznych , dostrajacie siê do tej ju¿ du¿o wy¿szej czêstotliwoœci mi³oœci. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Listopad 12, 2011, 12:28:55 » |
|
drodzy koledzy i koleÂżanki ja rĂłwnieÂż jak nigdy w ostatnich dwĂłch dniach miaÂłem krĂłtkie napady bĂłlu w okolicach podbrzusza, ale wydaje mi siĂŞ,Âże to zbieg okolicznoÂści ... poza tym od dawna nie medytowaÂłem ,a wczoraj miaÂłem nieodpartÂą chĂŞĂŚ medytacji i chyba siĂŞ udaÂło. W stanie zawieszenia wszelkich myÂśli czuÂłem dziwne skurcze caÂłego ciaÂła a szczegĂłlnie powiek ktĂłre mimo,Âże zamkniĂŞte zaciskaÂły siĂŞ mocno i by za chwilĂŞ siĂŞ rozluÂźniĂŚ z rytmicznymi przerwami- wczeÂśniej tak nie miaÂłem
abst rachujÂąc od empiryzmu: caÂły czas pragnĂŞ zwrĂłciĂŚ wagĂŞ na bezpodstawne zachowanie wÂładz Egiptu... daje mi to sporo do myÂślenia
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 16:02:48 wysłane przez daniel1704 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Listopad 12, 2011, 12:45:21 » |
|
Ale ja nie widzĂŞ w decyzjach Egipskiej Rady StaroÂżytnoÂści Âżadnych bezpodstawnoÂści , oni sÂą decyzjonalni w sprawie wszystkich zdarzeĂą w obrĂŞbie piramid i oni podjĂŞli decyzje na nie. Zwyczajnie mieli prawo do tego niezaleÂżnie czy siĂŞ to komuÂś podoba czy nie. Uprzedzili wczeÂśniej i moÂżna byÂło zrezygnowaĂŚ z wyjazdu. Rada StaroÂżytnoÂści zapewne posiada o wiele szersze informacje na temat kompleksu piramid niÂż przeciĂŞtny czÂłowiek. Po za tym jest jeszcze coÂś o czym trzeba wiedzieĂŚ i pamiĂŞtaĂŚ w Egipcie. Egipcjanie to ludzie na co dzieĂą korzystajÂący z magii , zajmujÂący siĂŞ niÂą i wierzÂący w jej moc. JeÂżeli ktoÂś z nich ( osĂłb na szczeblach wÂładzy) dowiedziaÂł siĂŞ i uwierzyÂł iÂż ta ceremonia moÂże w jakiÂś sposĂłb stanowiĂŚ zagroÂżenie dla nich przez magicznÂą ceremoniĂŞ nie dopuÂści do niej za nic. A jeÂżeli na prĂŞtach miaÂły byĂŚ hebrajskie napisy to juÂż wystarczyÂło , bowiem stosunki polityczne z Israelem nie sÂą poprawne. A magia to magia moÂże ( wedle Egipcjan) bardzo wiele , wiĂŞc bezpieczniej byÂło nie dopuÂściĂŚ Âżadnej grupy. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Cum
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Listopad 12, 2011, 13:19:04 » |
|
A ja siĂŞ wyspaÂłem jak nigdy. ObudziÂłem sie dziÂś wczeÂśniej i tak jak bym spaÂł conajmniej 12h. Sny miaÂłem dziwne ale to tego juÂż sie przyzwyczaiÂłem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #119 : Listopad 12, 2011, 16:24:05 » |
|
Jutro, a w zasadzie dzisiaj, tylko nie TERAZ przybliÂże kulisy tej caÂłej akcji , ktĂłra generalnie ( co nie trudno przecieÂż zauwaÂżyĂŚ) zmierza ponad wszystko ruchem jednostajnie przyÂśpieszonym do..... aktywacji piramidy. Ba, nie tylko jednej piramidy, ale wszystkich poniewaÂż sÂą one ÂścieÂśle geometrycznie i energetycznie zwiÂązane.
Tymczasem pozdrawiam Nie gÂłupia myÂśl ale jeÂśli juÂż zaczniesz pisaĂŚ to w odpowiedniejszym wÂątku, np. tym: Piramidy - czemu miaÂły sÂłuÂżyĂŚ? >>, lub utwĂłrz sobie wÂłaÂściwy.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Uduchowiony Piotr
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Listopad 12, 2011, 17:49:20 » |
|
i nie uda³o siê Enkiemu, a pieni¹¿ki znik³y
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #121 : Listopad 12, 2011, 20:46:07 » |
|
barneyos, MartwiĂŞ siĂŞ trochĂŞ o Ace, wykonaÂł wysokoenergetycznÂą medytacjĂŞ wielu pÂłomieni, dostĂŞpnÂą dla nielicznych w tej gĂŞstoÂści. daniel1704, grochĂłwkĂŞ mogli mu ugotowaĂŚ Polacy kosmiczne energie wymagajÂą subtelnego ciaÂła a energia pÂłynie prosto z ducha. Klasa CentaurĂłw speÂłnia te zadanie od wiekĂłw.  Jakkolwiek chĂŞtnie zjadÂłbym grochĂłwkĂŞ, bo bardzo lubiĂŞ tĂŞ zupĂŞ. Ale dziĂŞkujĂŞ za troskĂŞ. 
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Listopad 12, 2011, 21:47:37 » |
|
barneyos, Ale dziêkujê za troskê.  nie ma za co:) <i jeszcze odnoœnie ceremonii> jak ju¿ kilkukrotnie powtarza³em PCH brnie nieodwracalnie w stronê pora¿ki bo na ka¿dym kroku brakuje faktów. w reporta¿u z Panem Wójcikiewiczem by³o powiedziane ,¿e zrezygnuje On z prezesury fundacji jeœli ceremonia nie odbêdzie sie 11 listopada br. ,a jak wiemy ceremonia ta nie zosta³a potwierdzona oficjalnie. Zaczekajmy na nowe informacje PCH i kolejn¹ "sesjê". byÌ mo¿e dowiemy siê o tym i¿ wrota zosta³y otwarte,a przybysze z Oriona za¿¹dali z³otych prêtów w zamian za otwarcie portalu... Z pewnego reporta¿u (chyba tvn) wiem równie¿ o pewnym zniewoleniu fanatycznych zwolenników projektu -rzekomo wp³acali oni wielkie pieni¹dze by uszczêœliwiÌ Enkiego... zaczyna mnie ten projekt mêczyÌ i chyba wolê ¿yÌ w b³ogiej nieœwiadomoœci jutra z uœmiechem na warzy wo³aj¹c "nie znasz dnia ani godziny" ni¿ czekaÌ na zag³adê widzian¹ w konkretnej dacie jestem katolikiem i mimo,¿e czêsto swoj¹ postaw¹ ostajê od wzorów to chyba zacznê szukaÌ prawdy w piœmie œwiêtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. Myœlê ,¿e cz³owiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia ; apodyktycznie usposobieni ludzie nie ciesz¹ siê popularnoœci¹ wiêc dlaczego Enki ma wiedzieÌ lepiej i udzielaÌ nam reprymend? Ws³uchajmy siê w swoje sumienie i wybierzmy g³os Boskiej prawdy...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #123 : Listopad 12, 2011, 22:14:05 » |
|
... rzekomo wp³acali oni wielkie pieni¹dze by uszczêœliwiÌ Enkiego... Osobiœcie nie jestem przekonany co do ferowania takich twierdzeù. Postara³em siê trochê poszperaÌ i z moich, skromnych informacji wynika, ¿e En-Ki nie nic wspólnego z ca³ym tym zamieszaniem. to oczywiœcie moje wnioski.  ... zaczyna mnie ten projekt mêczyÌ i chyba wolê ¿yÌ w b³ogiej nieœwiadomoœci jutra z uœmiechem na warzy wo³aj¹c "nie znasz dnia ani godziny" ni¿ czekaÌ na zag³adê widzian¹ w konkretnej dacie jestem katolikiem i mimo,¿e czêsto swoj¹ postaw¹ ostajê od wzorów to chyba zacznê szukaÌ prawdy w piœmie œwiêtym, medytacji i modlitwie bo prawda jest ukryta w nas samych. ... Mo¿e troszkê przyszpilê, ale nie chcê Ciê dotkn¹Ì do ¿ywego, ni nikogo z katolików/chrzeœcijan ale jakoœ przeczysz sam sobie. Wszak katolicyzm to apokaliptyczne ugrupowanie, a o takim samym skutku wspominaj¹ przekazy paù Lucyny i Anny. To tylko nieco inne rekwizyty zaœ efekt ten sam.  Myœlê ,¿e cz³owiek nie jest stworzony do dyktatury,zniewolenia Tak, jednak to co obecnie sob¹ reprezentujemy (jako ca³oœÌ ludzkoœci) œwiadczy o czymœ z go³a odwrotnym. apodyktycznie usposobieni ludzie nie ciesz¹ siê popularnoœci¹ wiêc dlaczego Enki ma wiedzieÌ lepiej i udzielaÌ nam reprymend? Oj, ciesz¹ siê i to wielk¹ (mowa o popularnoœci).  ;D Wystarczy przyjrzeÌ siê wynikom ostatnich wyborów w naszym kraju. I nie mam na myœli PO.  Co do udzielania reprymend. Ta grupa, która podszywa siê pod En-ki'ego, choÌ ukierunkowana na maksymalne zmanipulowanie nas to jednak jest o tyle bardziej œwiadoma, ¿e wci¹¿ wskazuj¹ nam drogê wyjœcia z tego "matrixa". Tylko jakoœ dziwnie nie dostrzegamy tego kierunku.  >Danielu<, dobrze kombinujesz tylko zerknij trochê szerzej. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 22:16:52 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Listopad 12, 2011, 23:38:14 » |
|
RozczarujĂŞ Was - mnie nic nie dolega - Âżadnych zÂłych snĂłw, bĂłlĂłw serca, plecĂłw, klatki, zÂłego samopoczucia. WrĂŞcz przeciwnie. Wczoraj wieczorem pojechaliÂśmy do "starych", dobrych znajomych. "ZrobiÂłem z kolegÂą 0,5, poprĂłbowaÂłem rĂłwnieÂż nalewek owocowych. UmĂłwiliÂśmy siĂŞ na dzisiaj - aby pomĂłc koledze w porzÂądkowaniu dziaÂłki. Gdy promile uleciaÂły wsiadÂłem a auto, pojechaÂłem 40 km do znajomego i wspĂłlnie z nim i jego rodzicami odwaliliÂśmy kawaÂł dobrej roboty, nastĂŞpnie wieczorem wybraliÂśmy siĂŞ do naszej druhny i chrzeÂśniaka i wraz z mĂŞÂżem/ojcem "zrobiliÂśmy" Âłiskacza... a Âżony sobie pogadaÂły... byÂło bardzo miÂło... Jedyny ogieĂą jaki widziaÂłem to ten z kupy liÂści i Âśmieci ktĂłre spaliliÂśmy u znajomego... Ludzie zamiast dawaĂŚ siĂŞ robiĂŚ w bambuko i wierzyĂŚ pseudoprorokom po prosty cieszcie siĂŞ Âżyciem, optymalnie w zespĂłl ze znajomymi/bliskimi - olejcie straszonka pch, wizje-wywody Kiary i innych maÂści wizjonerĂłw - jutro teÂż wstanie sÂłoĂące i da Wam do dyspozycji nowy dzieĂą...
Hmmm... a moÂże ja jestem w tej radosnej odnodze rzeczywistoÂści, a Wy w "bolÂącej"?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 23:39:50 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
|