Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 01, 2025, 09:34:55

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: Paranormalne zjawiska w twoim Âżyciu  (Przeczytany 1497 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mevlanka
Gość
« : Listopad 11, 2011, 17:04:40 »

ZachĂŞta zadziaÂłaÂła, wiĂŞc opowiem jeszcze o czymÂś, co juÂż kilkakrotnie miaÂło miejsce. MrugniĂŞcie

ÂŁadnych juÂż kilka lat temu doznaÂłam wstrzÂąsu anafilaktycznego, reanimowano mnie.
Wtedy miaÂłam sen (?), Âże idĂŞ jakimÂś dziwnym tunelem (heheh, juÂż widzĂŞ jak kojarzy siĂŞ niektĂłrym z tunelem do ÂŚWIATÂŁA...hhiihi, ale to nie tak byÂło).
Tunel pulsuje niezwykle soczystymi kolorami. Jest ze mn¹ KTOŒ, kto mi t³umaczy dlaczego w organizmach ludzi powstaj¹ choroby. Niewiele z tych s³ów pamiêtam do dzisiaj, ale kontekst by³ mniej wiêcej taki, ¿e wraz z brakami energetycznymi w konkretnych miejscach w naszych cia³ach jesteœmy leczeni/ doporomieniowywani (Coœ) konkretnymi kolorami, nie wiem jak to nazwaÌ, brzmi dziwnie, prawda?
SzliÂśmy, a moÂże pÂłynĂŞliÂśmy tym tunelem a po obu stronach byÂły pokoje a w nich ÂśpiÂący ludzie. KaÂżde z tych pomieszczeĂą pulsowaÂło innÂą barwÂą; szczegĂłlnie zapamiĂŞtaÂłam fioletowy i amarantowy, byÂły cudne.
PamiĂŞtam teÂż, Âże miejsce to skojarzyÂło mi siĂŞ z takÂą zjeÂżdÂżalniÂą dla dzieci zwanÂą " Âślimak" ( ja takie coÂś pamiĂŞtam z dzieciĂąstwa), tyle Âże miaÂło rĂłwnieÂż sufit; czyli jakby zabudowany Âślimak z pokojami wewnÂątrz.
Wiele wtedy ten ktoœ mi wyjaœnia³, ale có¿... czas zrobi³ swoje.
Pamiêtam za to kiedy siê obudzi³am, zobaczy³am wokó³ siebie ludzi le¿¹cych na ³ó¿kach. Byli okryci i wygl¹dali jak mumie. Tak wtedy to skojarzy³am Mrugniêcie.

ByÂłam zÂła i choĂŚ miaÂłam nadziejĂŞ, Âże tylko pomyÂślaÂłam, potem okazaÂło siĂŞ, Âże jednak powiedziaÂłam na gÂłos- "k..., wylÂądowaÂłam w prosektorium". MrugniĂŞcie JakÂże mi potem byÂło wstyd...ale za chwilĂŞ.
Po tych sÂłowach, wypowiedzianych z wielkim trudem, szybko przyszÂła do mnie jakaÂś kobieta i odpowiedziaÂła: "Nie, kochana, pĂłki co, jesteÂś na OIOM-ie".
Wtedy zapytaÂłam czy... ona teÂż przyjechaÂła tu na tym Âślimaku???.... Chichot
Ona Âże nie, zwykle wjeÂżdÂża windÂą.... Chyba nie muszĂŞ opowiadaĂŚ jakÂą byÂłam "atrakcjÂą szpitalnÂą"? MrugniĂŞcie SÂłyszaÂłam potem rozmawiajÂące dwie kobiety, jedna w piÂżamie, druga w pÂłaszczu ( znaczy- goœÌ MrugniĂŞcie ). Pacjentka do PÂłaszcza- wiesz, ja myÂśla³¹m, Âże szwy mi popĂŞkajÂą kiedy jedna wariatka na sali gadaÂła o Âślimakach, na ktĂłrych to jeÂździÂła...  Szok
Ja wiem jakiego Âślimaka miaÂłam na myÂśli, ale tamta pomyÂślaÂła o takim "skorupiaczku" na pewno i wcale siĂŞ jej nie dziwiĂŞ za jej sÂłowa.  Z politowaniem

Wielokrotnie miaÂłam takie "sny" medyczne MrugniĂŞcie. KiedyÂś zamiast narkozy dostaÂłam ketaminĂŞ. AleÂż byÂło cudnie i kolorowo, a i wraÂżenia rĂłwnieÂż "medyczne".
Mia³am pewnoœÌ, ¿e mój organizm jest strasznie zanieczyszczony i muszê oddychaÌ nosem a wypuszczaÌ powietrze ustami.
To byÂło silniejsze ode mnie i musiaÂłam siĂŞ temu poddaĂŚ. Z kaÂżdym wydechem widziaÂłam jakby chmurĂŞ pyÂłu wydostajÂącego siĂŞ ze mnie a z kaÂżdym wdechem zielonkawÂą wstĂŞgĂŞ czystego powietrza, ktĂłre wciÂągaÂłam... maaaatko, ale to brzmi... Z politowaniem
Potem zobaczyÂłam otwarte pory na skĂłrze, za chwilĂŞ siĂŞ pozamykaÂły zostawiajÂąc brudne drobinki na caÂłej powierzchni.
W dotyku sprawiaÂły takie samo wraÂżenie, jak piasek przyklejony do ciaÂła na plaÂży. ZaczĂŞÂłam TO z siebie czyÂściĂŚ. WyraÂźnie czuÂłam COÂŚ drobnego acz ostrego pod palcami.
Obudzi³am siê rzeœka, wypoczêta, straszliwie g³odna i ku rozpaczy pielêgniarki natychmiast za¿¹da³am pizzy i k¹pieli. Nie pozwoli³a na to pierwsze, ale zaprowadzi³a mnie nied³ugo pod prysznic i czeka³a a¿ skoùczê.
WyszÂła na chwilĂŞ, a ja... do sklepiku i najadÂłam siĂŞ do syta. Potem dostaÂłam ochrzan, Âże powinnam dwa dni kleik, a ja.... heheh, czuÂłam siĂŞ wspaniale.
Gorzej byÂło za kilka godzin, kiedy chyba przestawaÂł dziaÂłaĂŚ narkotyk. CzuÂłam siĂŞ straszliwie przybita i nieszczĂŞÂśliwa.  Z politowaniem

EEEch, ale to siĂŞ da wytÂłumaczyĂŚ. MrugniĂŞcie

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: