Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 26, 2025, 19:53:58

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe SESJE z LucynÂą ÂŁobos-Brown  (Przeczytany 89183 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #100 : Styczeń 04, 2013, 17:08:15 »

Nie przesadzajcie z tÂą niemoÂżliwoÂściÂą patrzenia w sÂłoĂące, ja nie mam z tym Âżadnych problemĂłw, nawet wĂłwczas gdy jest w zenicie, moje koleÂżanki rownieÂż nie. To kwestia dopasowania wzroku, ĂŚwiczenia, nic wiĂŞcej.

Prowadzi, to rozmaitych uszkodzeù wzroku, które niekoniecznie musz¹ siê od razu objawiaÌ. Lecz istnieje bardzo du¿e prawdopodobieùstwo, ¿e mog¹ objawiÌ siê w póŸniejszym okresie ¿ycia....
I co wtedy ?

Po zatem po co, patrzeĂŚ goÂłym okiem wprost na SÂłoĂące ?
Jakie motywacje, jaki cel ?

Byc moze to forma plotki , ale ja slyszalam o terapi sloncem , polega to wlasnie na wpatrywaniu sie w slonce przez okres  kilkunastu sekund , ta czynnosc nalezy powtarzac codziennie chyba przez kilka dni .
Sprobowalam kiedys - moze niektorzy nie uwierza , ale po tym co dzieje sie w Nas pozniej mozna dojsc do dosc ciekawych wnioskow , co daje taka terapia , sprobujcie i zobaczcie sami - polecam , ciekawe wnioski
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #101 : Styczeń 04, 2013, 18:14:33 »

Nie sÂłyszaÂłem o takiej formie terapii, ale biegaÂłem po ,,ogniu", zresztÂą w bardzo fajnym gronie DuÂży uÂśmiech
Dodam, Âże troszkĂŞ mi zajĂŞÂło zanim dostosowaÂłem, dostroiÂłem ciaÂło do tego doÂświadczenia no i pobiegÂłem po dokÂładnie nazywajÂąc rozÂżarzonym wĂŞglu drzewnym, sprawdzaÂłem i po obmyci stĂłp z sadzy Âżadnych tam cosiĂłw nie byÂło. DuÂży uÂśmiech
Jednak pewien jestem, Âże jakbym postaÂł sobie dÂłuÂżej to pewnie tak fajnie by nie byÂło.
Wniosek waÂżna jest dawka - umiar  DuÂży uÂśmiech
Jedno pifko ok 10 hm... DuÂży uÂśmiech
OczywiÂście dla kaÂżdego co innego jak ktoÂś chce sobie popsuĂŚ wzrok jego sprawa DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Racjonalista
Gość
« Odpowiedz #102 : Styczeń 04, 2013, 18:19:18 »

dobra chanell wrzucam na luz  MrugniĂŞcie
dczion
Gość
« Odpowiedz #103 : Styczeń 04, 2013, 18:51:21 »

Ja teÂż nie mam problemĂłw patszÂąc w sÂłoĂące, jak spojrzĂŞ poczÂątkowo widaĂŚ tylko oÂślepiajÂącÂą poÂświatĂŞ ale trwa to tylko zaledwie chwilĂŞ i zamiast poÂświaty widaĂŚ juÂż tylko idealnie okrÂągÂłe ÂświecÂące koÂło i najdziwniejsze jest to Âże wogĂłle nie razi.
Co prawda odczuwam dyskomfort ale tylko wtedy kiedy jestem nie wyspany, zmĂŞczony czy osÂłabiony.
A tak, nigdy w Âżyciu nie nosiÂłem okularĂłw przeciwsÂłonecznych pamiĂŞtam Âże parĂŞ razy pod wpÂływem bycia cool  Afro ulegaÂłem i prĂłbowaÂłem coÂś przymierzyĂŚ ale zawsze wydawaÂło mi siĂŞ Âże gÂłupio w nich wyglÂądam, nigdy nie uÂżywam osÂłon kiedy jadĂŞ samochodem, nie lubiĂŞ przyciemnianych szyb w samochodzie ani ciemnych pokoi itd.
ChoĂŚ, moja cĂłreczka zawsze siĂŞ zasÂłania i Âłzawi dlatego nie namawiam uwaÂżam Âże kaÂżdy ma prawo robiĂŚ to co czuje Âże jest dla niego dobre a przynajmniej nie szkodliwe.
Jednak zawsze kiedy wĂŞdrujĂŞ po gĂłrach o wschodzie sÂłoĂąca tylko jedno wpada mi na myÂśl UÂśmiech...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #104 : Styczeń 04, 2013, 19:47:58 »

MĂłj wiek? powiedziaÂła bym jest dojrzaÂły ...  MrugniĂŞcie UÂśmiech w sÂłoĂące patrzĂŞ od wielu lat , wzrok mi siĂŞ od tego nie zmieniÂł , nie popsuÂł i nie oÂślepÂłam.
PowiedziaÂła bym  moÂże nie dla wszystkich takie patrzenie jest wskazane, ale kto dobrze siĂŞ z tym czuje niech patrzy , bo w ten sposĂłb pobiera siĂŞ niesamowite dawki energii w najprostszy i najszybszy sposĂłb. Ja teÂż mam awersjĂŞ do okularĂłw sÂłonecznych i wszelakiej ciemnoÂści i pó³mrokĂłw. LubiĂŞ ogromnie ÂświatÂło , jasnoœÌ , dobrze siĂŞ bardzo czujĂŞ w sÂłoneczne dni.
Co daje patrzenie w sÂłoĂące? inaczej siĂŞ widzi , tak szerzej , wiĂŞcej, niebo to wiele niezauwaÂżalnych normalnie zdarzeĂą. MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #105 : Styczeń 04, 2013, 20:28:49 »

Racjonalista to wyraÂźnie ktoÂś kogo obrazono wczeÂśniej na forum. Nie moÂżna inaczej wyjaÂśniĂŚ jego zachowania ... moÂże to ten jezusicek wojtek siĂŞ wÂściekÂł jak go obsmiano?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2013, 20:29:23 wysłane przez nagumulululi » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #106 : Styczeń 04, 2013, 20:53:12 »

MoÂże inaczej. NiektĂłrym niewiele do tego obraÂżenia, a wÂłaÂściwie uraÂżenia potrzeba.
Spójrz na temat, którym rozpocz¹³ dzia³alnoœÌ tutaj.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2013, 20:53:43 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Racjonalista
Gość
« Odpowiedz #107 : Styczeń 04, 2013, 23:43:56 »

CoÂś jeszcze macie ciekawego do powiedzenia? czy wolicie jednak odpuÂściĂŚ juÂż sobie?  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2013, 23:46:49 wysłane przez Racjonalista » Zapisane
Astre
Gość
« Odpowiedz #108 : Styczeń 05, 2013, 08:30:40 »

Proponuje wrócic do tematu w¹tku.DosyÌ tych potyczek personalnych.Racjonaliœcie proponujê daÌ sobie na wstrzymanie ,bo emocje zaczynaja brac górê nad racjonalnym mysleniem i kultur¹ .Wszelkie k³ótnie prosze przenieœÌ do odpowiedniego w¹tku

@ Chanell

Po pierwsze, to nie moÂżna kontynuowaĂŚ wÂątku poniewaÂż p.Lucyna ÂŁobos nie prowadzi juÂż sesji.
Sesje prowadzi Anna Doliùska. Wiêc nie mo¿na siê odnieœÌ do czegoœ co nie istnieje ?

Pozatem wÂątpiĂŞ, aby kogokolwiek tutaj interesowaÂła jeszcze czyjaÂś channelingowa papka prowadzona z bliÂżej niezdefiniowanym bytem /bytami. To nie sÂą Âżadne zadania i cele, aby siĂŞ czymÂś takim interesowaĂŚ. I zarazem w taki sposĂłb marnowaĂŚ swoje Âżyciowe energie !

Po drugie to nie wiem czemu usiÂłujecie zdyskredytowaĂŚ RacjonalistĂŞ przypisujÂąc jemu swoje  subiektywne odczucia, ktĂłre nazywacie - emocjami.
JeÂżeli jakieÂś treÂści wywoÂłujÂą u kogoÂś emocje, to oznacza  wprost, Âże naleÂży siĂŞ im przyjrzeĂŚ (bo po coÂś siĂŞ one pojawiajÂą). A,  nie obwiniaĂŚ innych za swoje wÂłasne wewnĂŞtrzne odczucia - emocje.

WiĂŞc jeÂżeli ktoÂś kogoÂś obraÂża ( a wÂłaÂściwie, to czuje siĂŞ obraÂżony) oznacza to, Âże posiada po prostu niskie poczucie swojej wartoÂści i niskÂą samoocenĂŞ.
Bo, czy moÂże obraziĂŚ siĂŞ ktoÂś, kto posiada wysokie poczucie  swojej wartoÂści ?

Zatem traktujcie wszystkie wydarzenia Âżyciowe, jako te, ktĂłre chcÂą Was pchn¹Ì ku wolnoÂści i przebudzeniu. A, jeÂżeli oceniacie negatywnie siebie lub innych, tracicie  kontakt z Âżyciem !

W œwietle powy¿szego z mi³¹ chêci¹ poczytam kolejne posty Racjonalisty....

« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 19:52:01 wysłane przez Astre » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #109 : Styczeń 06, 2013, 16:13:13 »

Odnoœnie tematu i rozmowy na temat tego czy mo¿na patrzeÌ w s³oùce polecam u¿yÌ wujka google i wpisaÌ sobie film jeœÌ s³oùce, jakoœ tak. Mrugniêcie Zapewniam Was, ¿e Ci którzy patrz¹ na s³oùce "godzinami" k³ami¹ Mrugniêcie
Strony: 1 2 3 4 [5] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: