KapÂłan 718
Gość
|
 |
« : Styczeń 06, 2009, 22:12:05 » |
|
Nie wiem czemu NIKT tego nie zamieÂściÂł - wiĂŞc ja to robiĂŞ nie czĂŞkajÂąc aÂż komÂś siĂŞ ze chce! jest duÂżo nowych informacji wbrew temu co mĂłwia przeciwnicy i sceptycy PCH
Witajcie! Tego niedzielnego dnia jeszcze starego roku 2008, Ja ENKI lub SAMUEL, istota duchowa bĂŞdĂŞ z Wami dzisiaj tego dnia. Moja energia bĂŞdzie, bĂŞdĂŞ mĂłwiÂł do tych ktĂłrzy mnie znajÂą. Do tych ktĂłrzy mnie nie znajÂą, do tych ktĂłrzy mnie nie akceptujÂą, a nawet tych co kochajÂą i do tych, ktĂłrzy mnie nie nawidzÂą. Jestem podciÂągniety pod ezoterykĂŞ pod parapsychologiĂŞ, tak mĂłwiÂą naukowcy. Ja mĂłwiĂŞ dzisiaj inaczej. Jest to po³¹czenie telepatyczne pomiĂŞdzy Âświatem materii, a Âświatem ducha. To po³¹czenie moÂże ma wielu ludzi, a gdyby tak ludzie chcieli, takie po³¹czenie moÂże mieĂŚ kaÂżdy. Telepatia jest czymÂś znanym we wszechÂświecie jest praktykowane to po³¹czenie. Na dzieĂą dzisiejszy duÂżo ludzi odrzuca tÂą metodĂŞ po³¹czenia. WstydzÂą siĂŞ nas. WstydzÂą siĂŞ mĂłwiĂŚ o kontaktach z nami. Teraz bijemy na alarm! Kochani bo za kilka dni mamy nowy rok, rok 2009, ktĂłry nie przyniesie poprawy tak jak to mĂłwiÂą co niektĂłrzy. ObiecujÂą poprawĂŞ, obiecujÂą dobrobyt. Nic takiego siĂŞ nie wydarzy, wrĂŞcz przeciwnie! Od nowego roku weszÂła ustawa, ktĂłra jest tylko przekazywana wÂładzom najwyÂższym – ZATAJAĂ FAKTY! Fakty jakie bĂŞdÂą na Ziemi co by nie nakarmiĂŚ tym spoÂłeczeĂąstwa, fakty czy wydarzenia jakie bĂŞdÂą na Ziemi bĂŞdÂą katastroficzne. Tak jak mĂłwiÂłem wiele razy, Âże z roku na rok wydarzenia bĂŞdÂą siĂŞ potĂŞgowaĂŚ, aÂż do roku 2012 i rok 2012 nie jest bajkÂą dla niegrzecznych dzieci i nie jest rokiem, z ktĂłrego moÂżna czyniĂŚ sobie poÂśmiewisko, a przy tym i z nas teÂż. Rok 2012 jest rokiem przeÂłomowym dla Ziemi i dla ludzkoÂści. Ten czas cykliczny powtarza siĂŞ na planecie Ziemia co 25 tys. Lat i w imiĂŞ czego i kogo teraz ten rytm miaÂłby byĂŚ zmieniony? A ponadto nie da siĂŞ bo cykl 25-iotysiÂącletni obejmuje nie tylko ZiemiĂŞ, ale caÂły ukÂład sÂłoneczny. I gdyby teraz istota najwyÂższa BĂłg, w ktĂłrego i tak moc ludzi nie wierzy zmieniÂł postanowienie i zmieniÂł cykl. ZaburzyÂłby w ten sposĂłb cykl kosmiczny w ukÂładzie sÂłonecznym. Dlatego to od wielu lat, naprawdĂŞ od wielu lat bo od 2 tys. Lat mĂłwi siĂŞ o tym czasie, o roku 2012. PowrĂłcĂŞ do roku 2009, ktĂłrego tak siĂŞ wiĂŞkszoÂści ludzi zaczyna baĂŚ. I sÂłusznie! Bo g³êboko w podÂświadomoÂści ten co wierzy i ten co nie wierzy jest poddawane wÂłaÂśnie ten strach, strach czy walka o przeÂżycie. Tu trzeba siĂŞ nad tym zastanowiĂŚ i trzeba byÂłoby wyeliminowaĂŚ jedno i drugie. I strach i walkĂŞ o przeÂżycie, a swojÂą energie skierowaĂŚ na to jak ratowaĂŚ ZiemiĂŞ, a przy okazji siebie i swoich bliskich. Ponownie powracam do roku 2009, tego nadchodzÂącego, budzÂącego nadziejĂŞ i strach – sÂłuszny strach, otó¿ Dalaj Lama, ktĂłry byÂł niedawno w Polsce nie jest to przypadek. BĂŞdzie on objeÂżdÂżaÂł inne kraje teÂż. Wiadomo, Âże zwaÂśnione strony, pomiĂŞdzy Tybetem, a Chinami sÂą ogromne. JakÂą potĂŞgÂą sÂą Chiny mĂłwiĂŚ nie muszĂŞ? I jak bardzo Polska naraziÂła siĂŞ Chinom. To co mĂłwiÂą w Srodkach masowego przekazu, Âże jest to drobne nieporozumienie to jest nieporozumienie w tych sÂłowach. Chiny tylko Czekaja na okazjĂŞ, Âżeby odegraĂŚ siĂŞ na wszystkich krajach, ktĂłre proszÂą o Dalaj Lame .ChcÂą zetrzeĂŚ z powierzchni Ziemi Tybet, ta kulturĂŞ, tych uduchowionych mnichĂłw, teÂż siĂŞ to nie uda bo Tybet jest kolebkÂą historii. A tego Âże ze strony Chin w roku 2009 czeka PolskĂŞ duÂżo nieporozumieĂą. UcierpiÂą na tym ludzie wÂłaÂśnie tacy przeciĂŞtni ludzie. CzekajÂą Was jeszcze powodzie, juÂż na wiosnĂŞ. To czego kiedyÂś Polska nie miaÂła co zwiÂązane jest z klimatem, huragany, tornada, to teÂż Was czeka. ProsiÂłem duÂżo wczeÂśniej, o coÂś co mogÂło juÂż byĂŚ w kosmosie o energiĂŞ miÂłoÂści. Teraz juÂż prosiĂŚ nie bĂŞdĂŞ bo sÂłowa moje trafiajÂą w pró¿niĂŞ. MogĂŞ tylko powiedzie jako nie Âżyczenia noworoczne bo ÂżyczyĂŚ naprawdĂŞ nie ma czego, ale mogĂŞ powiedzieĂŚ ZASTANĂWCIE SIĂ NAD SOBÂĄ, NAD SWOIMI BLISKIMI. ZADAJCIE SOBIE PYTANIE, CZY OBY NA PEWNO CHCECIE ÂŻYĂ NA TEJ PIĂKNEJ PLANECIE ZIEMIA? A teraz sÂłucham po tych kilku sÂłowach mojego OrĂŞdzia Noworocznego, sÂłucham…
(Pytania, zadane przez naszych sÂłuchaczy Idea radio i odpowiedzi udzielone przez samego ENKI).
1. Co przyniesie nam Nowy Rok w polityce, finansach i na rynku pracy? - "Jeœli mówiÌ o bezpieczeùstwie to nie umiem znaleŸÌ , okreœlenia, s³owa, które mog³oby pasowaÌ do bezpieczeùstwa Rynek pracy oczywiœcie dziêki Chinom bêdzie siê za³amywa³. Finanse, banki, jeœli bêdzie upadaÌ gospodarka to i banki bêd¹ upadaÌ, czyli na tym poziomie Polskê nie czeka nic dobrego".
2. Czy mo¿emy w Polsce w przysz³ym roku (2009r) spodziewaÌ sie kataklizmów? Je¿eli tak, to jakich? - "Nie ma takiego regionu, który nie odczu³by skutków, gniewu matki ziemi. W ró¿nych odstêpach czasu cala Polskê bêd¹ dotykaÌ ró¿nego rodzaju kataklizmy, katastrofy".
3. Czy znajdÂą siĂŞ Âśrodki i przychylne decyzje dotyczÂące wykopalisk w Egipcie? - "Tutaj jest nadzieja i to du¿¹ nadzieja po przyglÂądniĂŞciu siĂŞ waszym poczynaniom waszemu zaangaÂżowaniu, nie mowie wszyscy, ale ignorancja du¿¹ i samo przyglÂądanie siĂŞ, tylko przyglÂądanie siĂŞ co dalej dzieje siĂŞ w „Misji Faraon” jest nieporozumienie, dlatego to postanowiliÂśmy do glosu dopuÂściĂŚ ezoterykĂŞ, czyli wprowadziĂŚ dodatkowe osoby, ktĂłre maja wpÂływy, maja pieniÂądze i dlatego to z pewnego kraju wybraliÂśmy osobĂŞ i ja osobiÂście daÂłem przekaz tej osobie i polecenie rozpoczĂŞcia wspó³pracy, takÂże ezoteryka tak to mĂłwicie rusza do boju. Kiedy my zaczynamy pracowaĂŚ nad „ Misja Faraon” myÂślĂŞ, nie myÂślĂŞ, ale wiem (myÂślĂŞ to nieprawidÂłowe okreÂślenie). Wiem, ze juÂż maj, czerwiec bĂŞdÂą Âśrodki, ogromne zaangaÂżowanie ezoteryczne wÂłaÂśnie w misji ratowania Ziemi". (pytania od Magdaleny) 1. Czy ludzie Âświadomi nie majÂący nic wspĂłlnego z Projektem Cheops, takÂże majÂą szansĂŞ na ocalenie w katastrofie jaka ma nastÂąpiĂŚ w roku 2012? - "Magdaleno co uwaÂżasz za ludzi Âświadomych? Âświadomych ludzi roku 2012 Magdaleno jest 90% wÂśrĂłd tych procentĂłw sÂą tacy Âświadomi, ktĂłrzy paÂłajÂą ogromnÂą nienawiÂściÂą, ktĂłrzy ÂłapiÂą czas po to Âżeby jak najwiĂŞcej przeÂżyĂŚ, nawet zdobyĂŚ dobra materialnych po to Âżeby mieĂŚ po roku 2012. To jest tak Magdaleno Âże prawie kaÂżda istota ludzka nie widzÂąc swoich b³êdĂłw, widzÂąc tylko ÂświadomoœÌ tego mĂłwi: „PrzecieÂż ja postĂŞpujĂŞ dobrze”! To on, czy ona Âźle postĂŞpuje. Nikt nie chce zobaczyĂŚ swoich b³êdĂłw, nie wystarczy byĂŚ tylko Âświadomym w ró¿ny sposĂłb moÂżna byĂŚ zaangaÂżowanym. I wtedy to my, istoty duchowe na taka osobĂŞ patrzymy juÂż zupeÂłnie inaczej. ZaangaÂżowaĂŚ siĂŞ Magdaleno moÂżna w kaÂżdy sposĂłb. KaÂżdy sposĂłb jest dobry Âżeby daĂŚ nam ta czÂąstkĂŞ, nawet swojej energii i wtedy moÂżna mĂłwiĂŚ jestem Âświadoma, jestem zaangaÂżowana"!
2. W jak¹ religiê wierzy ENKI?I dlaczego? - "Czyli ja ENKI. Religie na Ziemi zosta³y ustanowione przez Was ludzi od tysi¹cleci po to, ¿eby przywódcy ka¿dej religii uwa¿ali siê za najwa¿niejszych i Twoja religiê za t¹ w³aœciw¹. Nie nale¿ê do ¿adnego ugrupowania religijnego Magdaleno, tego ziemskiego. Moj¹ religi¹ i moj¹ siedzib¹ w œwi¹tyni jest œwi¹tynia Boga. Boga tam wysoko w przestworzach nie ma okreœlenia odleg³oœci, czyli Bóg jest moj¹ religi¹ i tylko On".
3. Czy ludzie w odpowiedniej chwili zareagujÂą na to co ma siĂŞ wydarzyĂŚ w 2009 roku? - "Nawet nie wyobraÂżasz sobie Magdaleno ilu z nas istot duchowych, bytĂłw innych wymiarĂłw, klanĂłw ÂżyczyÂłoby sobie wÂłaÂśnie tego Âżeby ludzie w porĂŞ siĂŞ opamiĂŞtali, w porĂŞ zauwaÂżyli zbliÂżajÂące siĂŞ niebezpieczeĂąstwo i w porĂŞ zareagowali na to zbliÂżajÂące siĂŞ niebezpieczeĂąstwo. NaprawdĂŞ nie liczÂąc czasu tego roku 2012 mamy 3 lata. Nie jest to duÂżo, ale i nie maÂło bo przy ogromnym zaangaÂżowaniu z kaÂżdej strony i tej Arabskiej teÂż bardzo szybko moÂżna wykopaĂŚ Faraona. I tutaj chciaÂłbym dodaĂŚ bo wiem, Âże sÂłowa moje w eter pĂłjdÂą. Przy Twoim pytaniu Magdaleno chcĂŞ umieÂściĂŚ s³ów kilka moich dotyczÂących „Misji Faraon”. Skrywamy najwiĂŞksza tajemnicy piramid Faraon, ktĂłra zna nasza ³¹czniczka. Nie wyjawi jej nawet gdyby JÂą przypiekali. Ujawniona zostanie wtedy, kiedy rozpocznÂą siĂŞ wykopaliska w Gizie. Tej tajemnicy jeszcze nikt nie przeczytaÂł. Tajemnica owa jest zapisana w grobowcu Cheopsa II. Po dostaniu siĂŞ do grobowca, po otwarciu tego grobowca odczytajÂą tajemnice i wtedy prawda ujrzy ÂświatÂło. Jaka to tajemnica nie wyjawcie, ale cieszĂŞ siĂŞ, cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogÂłem te sÂłowa jeszcze w tym roku 2008 przekazaĂŚ. PrzekazaĂŚ po to Âżeby Wy sÂłuchacze, istoty ludzkie usÂłyszeli. WiĂŞc nie wszystko zostaÂło ujawnione, nie wszystko zostaÂło powiedziane. NajwiĂŞksza tajemnica pozostanie tajemnicÂą". 4. Jak ma wyglÂądaĂŚ ocalenie osĂłb przed katastrofÂą? - "OsÂłona Ziemi, przede wszystkim Magdaleno osÂłona Ziemi. JeÂśli tej osÂłony nie bĂŞdzie to trudno mi mĂłwiĂŚ jak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło, takÂże los ziemi, los was istot ludzkich znajduje siĂŞ nie tylko w naszych rekach, ale przede wszystkim w waszych rĂŞkach".
5. Dlaczego o Projekcie Cheops dowiadujemy siê tak póŸno, a nie np. 20 lat temu? Mielibyœmy wiêcej czasu. - "Wszystko siê zgadza gdybyœ Magdaleno wziê³a do rêki biblie i poczyta³a nowy testament ca³y a zw³aszcza ta ostatni¹ ksiêgê apokalipsy, Jana to ju¿ trochê wiêcej lat temu by³o spisywane i ju¿ wtedy by³o mówiono o tym w³aœnie nadci¹gaj¹cym niebezpieczeùstwie. Czy znane jest Ci takie s³owo jak czas? Czas musia³ siê wype³niÌ, czyli jawne informowanie ludzi przekazami. Informacje p³ynê³y z ca³ego œwiata i p³yn¹. S¹d siê rozpocz¹³ od roku 000, czyli 200 i tak siê tez sta³o nie mog³o byÌ inaczej. W kosmosie Magdaleno wszystko musi byÌ tak jak siê nale¿y, czyli z matematyczna dok³adnoœci¹ i dlatego to tak obliczony czas, ¿eby istoty ludzkie mia³y czas na to ¿eby mog³y wykopaÌ i zrobiÌ to o co prosz¹ byty o co my prosimy. Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieliœmy Wam pokazaÌ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaÌ, dokopaÌ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieù, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi¹œÌ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaÌ w ci¹gu miesi¹ca, tak¿e czas jest dok³adnie obliczony Magdaleno, tak mialo byÌ.
ze strony Idea radio
718'
|