Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 19, 2025, 07:45:58

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: OrĂŞdzie Noworoczne EN-KI  (Przeczytany 49089 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« : Styczeń 06, 2009, 22:12:05 »

Nie wiem czemu NIKT tego nie zamieÂściÂł - wiĂŞc ja to robiĂŞ nie czĂŞkajÂąc aÂż komÂś siĂŞ ze chce! jest duÂżo nowych informacji wbrew temu co mĂłwia przeciwnicy i sceptycy PCH

Witajcie! Tego niedzielnego dnia jeszcze starego roku 2008, Ja ENKI lub SAMUEL, istota duchowa bĂŞdĂŞ z Wami dzisiaj tego dnia.  Moja energia bĂŞdzie, bĂŞdĂŞ mĂłwiÂł do tych ktĂłrzy mnie znajÂą. Do tych ktĂłrzy mnie nie znajÂą, do tych ktĂłrzy mnie nie akceptujÂą, a nawet tych co kochajÂą i do tych, ktĂłrzy mnie nie nawidzÂą. Jestem podciÂągniety pod ezoterykĂŞ pod parapsychologiĂŞ, tak mĂłwiÂą naukowcy. Ja mĂłwiĂŞ dzisiaj inaczej. Jest to po³¹czenie telepatyczne pomiĂŞdzy Âświatem materii, a Âświatem ducha. To po³¹czenie moÂże ma wielu ludzi, a gdyby tak ludzie chcieli, takie po³¹czenie moÂże mieĂŚ kaÂżdy. Telepatia jest czymÂś znanym we wszechÂświecie jest praktykowane to po³¹czenie. Na dzieĂą dzisiejszy duÂżo ludzi odrzuca tÂą metodĂŞ po³¹czenia. WstydzÂą siĂŞ nas. WstydzÂą siĂŞ mĂłwiĂŚ o kontaktach z nami. Teraz bijemy na alarm! Kochani bo za kilka dni mamy nowy rok, rok 2009, ktĂłry nie przyniesie poprawy tak jak to mĂłwiÂą co niektĂłrzy. ObiecujÂą poprawĂŞ, obiecujÂą dobrobyt. Nic takiego siĂŞ nie wydarzy, wrĂŞcz przeciwnie! Od nowego roku weszÂła ustawa, ktĂłra jest tylko przekazywana wÂładzom najwyÂższym – ZATAJAÆ FAKTY! Fakty jakie bĂŞdÂą na Ziemi co by nie nakarmiĂŚ tym spoÂłeczeĂąstwa, fakty czy wydarzenia jakie bĂŞdÂą na Ziemi bĂŞdÂą katastroficzne. Tak jak mĂłwiÂłem wiele razy, Âże z roku na rok wydarzenia bĂŞdÂą siĂŞ potĂŞgowaĂŚ, aÂż do roku 2012 i rok 2012 nie jest bajkÂą dla niegrzecznych dzieci i nie jest rokiem, z ktĂłrego moÂżna czyniĂŚ sobie poÂśmiewisko, a przy tym i z nas teÂż. Rok 2012 jest rokiem przeÂłomowym dla Ziemi i dla ludzkoÂści. Ten czas cykliczny powtarza siĂŞ na planecie Ziemia co 25 tys. Lat i w imiĂŞ czego i kogo teraz ten rytm miaÂłby byĂŚ zmieniony? A ponadto nie da siĂŞ bo cykl 25-iotysiÂącletni obejmuje nie tylko ZiemiĂŞ, ale caÂły ukÂład sÂłoneczny. I gdyby teraz istota najwyÂższa BĂłg, w ktĂłrego i tak moc ludzi nie wierzy zmieniÂł postanowienie i zmieniÂł cykl. ZaburzyÂłby w ten sposĂłb cykl kosmiczny w ukÂładzie sÂłonecznym. Dlatego to od wielu lat, naprawdĂŞ od wielu lat bo od 2 tys. Lat mĂłwi siĂŞ o tym czasie, o roku 2012. PowrĂłcĂŞ do roku 2009, ktĂłrego tak siĂŞ wiĂŞkszoÂści ludzi zaczyna baĂŚ. I sÂłusznie! Bo g³êboko w podÂświadomoÂści ten co wierzy i ten co nie wierzy jest poddawane wÂłaÂśnie ten strach, strach czy walka o przeÂżycie. Tu trzeba siĂŞ nad tym zastanowiĂŚ i trzeba byÂłoby wyeliminowaĂŚ jedno i drugie. I strach i walkĂŞ o przeÂżycie, a swojÂą energie skierowaĂŚ na to jak ratowaĂŚ ZiemiĂŞ, a przy okazji siebie i swoich bliskich. Ponownie powracam do roku 2009, tego nadchodzÂącego, budzÂącego nadziejĂŞ i strach – sÂłuszny strach, otó¿ Dalaj Lama, ktĂłry byÂł niedawno w Polsce nie jest to przypadek. BĂŞdzie on objeÂżdÂżaÂł inne kraje teÂż. Wiadomo, Âże zwaÂśnione strony, pomiĂŞdzy Tybetem, a Chinami sÂą ogromne. JakÂą potĂŞgÂą sÂą Chiny mĂłwiĂŚ nie muszĂŞ? I jak bardzo Polska naraziÂła siĂŞ Chinom. To co mĂłwiÂą w Srodkach masowego przekazu, Âże jest to drobne nieporozumienie to jest nieporozumienie w tych sÂłowach. Chiny tylko Czekaja na okazjĂŞ, Âżeby odegraĂŚ siĂŞ na wszystkich krajach, ktĂłre proszÂą o Dalaj Lame .ChcÂą zetrzeĂŚ z powierzchni Ziemi Tybet, ta kulturĂŞ, tych uduchowionych mnichĂłw, teÂż siĂŞ to nie uda bo Tybet jest kolebkÂą historii. A tego Âże ze strony Chin w roku 2009 czeka PolskĂŞ duÂżo nieporozumieĂą. UcierpiÂą na tym ludzie wÂłaÂśnie tacy przeciĂŞtni ludzie. CzekajÂą Was jeszcze powodzie, juÂż na wiosnĂŞ. To czego kiedyÂś Polska nie miaÂła co zwiÂązane jest z klimatem, huragany, tornada, to teÂż Was czeka. ProsiÂłem duÂżo wczeÂśniej, o coÂś co mogÂło juÂż byĂŚ w kosmosie o energiĂŞ miÂłoÂści. Teraz juÂż prosiĂŚ nie bĂŞdĂŞ bo sÂłowa moje trafiajÂą w pró¿niĂŞ. MogĂŞ tylko powiedzie jako nie Âżyczenia noworoczne bo ÂżyczyĂŚ naprawdĂŞ nie ma czego, ale mogĂŞ powiedzieĂŚ ZASTANÓWCIE SIÊ NAD SOBÂĄ, NAD SWOIMI BLISKIMI. ZADAJCIE SOBIE PYTANIE, CZY OBY NA PEWNO CHCECIE ÂŻYÆ NA TEJ PIÊKNEJ PLANECIE ZIEMIA? A teraz sÂłucham po tych kilku sÂłowach mojego OrĂŞdzia Noworocznego, sÂłucham…

(Pytania, zadane przez naszych sÂłuchaczy Idea radio i odpowiedzi udzielone przez samego ENKI).

1. Co przyniesie nam Nowy Rok w polityce, finansach i na rynku pracy?
- "Jeœli mówiÌ o bezpieczeùstwie to nie umiem znaleŸÌ , okreœlenia, s³owa, które mog³oby pasowaÌ do bezpieczeùstwa Rynek pracy oczywiœcie dziêki Chinom bêdzie siê za³amywa³. Finanse, banki, jeœli bêdzie upadaÌ gospodarka to i banki bêd¹ upadaÌ, czyli na tym poziomie Polskê nie czeka nic dobrego".

2. Czy moÂżemy w Polsce w przyszÂłym roku (2009r) spodziewaĂŚ sie kataklizmĂłw? JeÂżeli tak, to jakich?
-  "Nie ma takiego regionu, ktĂłry nie odczuÂłby skutkĂłw, gniewu matki ziemi. W ró¿nych odstĂŞpach czasu cala PolskĂŞ bĂŞdÂą dotykaĂŚ ró¿nego rodzaju kataklizmy, katastrofy".

3. Czy znajdÂą siĂŞ Âśrodki i przychylne decyzje dotyczÂące wykopalisk w Egipcie?
- "Tutaj jest nadzieja i to du¿¹ nadzieja po przyglÂądniĂŞciu siĂŞ waszym poczynaniom waszemu zaangaÂżowaniu, nie mowie wszyscy, ale ignorancja du¿¹ i samo przyglÂądanie siĂŞ, tylko przyglÂądanie siĂŞ co dalej dzieje siĂŞ w „Misji Faraon” jest  nieporozumienie, dlatego to postanowiliÂśmy do glosu dopuÂściĂŚ ezoterykĂŞ, czyli wprowadziĂŚ  dodatkowe osoby, ktĂłre maja wpÂływy, maja pieniÂądze i dlatego to z pewnego kraju wybraliÂśmy osobĂŞ i ja osobiÂście daÂłem przekaz tej osobie i polecenie rozpoczĂŞcia wspó³pracy, takÂże ezoteryka tak to mĂłwicie rusza do boju. Kiedy my zaczynamy pracowaĂŚ nad „ Misja Faraon” myÂślĂŞ, nie myÂślĂŞ, ale wiem (myÂślĂŞ to nieprawidÂłowe okreÂślenie). Wiem, ze juÂż maj, czerwiec bĂŞdÂą Âśrodki, ogromne zaangaÂżowanie ezoteryczne wÂłaÂśnie w misji ratowania Ziemi".

(pytania od Magdaleny)
1. Czy ludzie Âświadomi nie majÂący nic wspĂłlnego z Projektem Cheops, takÂże majÂą szansĂŞ na ocalenie w katastrofie jaka ma nastÂąpiĂŚ w roku 2012?
- "Magdaleno co uwaÂżasz za ludzi Âświadomych? Âświadomych ludzi roku 2012 Magdaleno jest 90% wÂśrĂłd tych procentĂłw sÂą tacy Âświadomi, ktĂłrzy paÂłajÂą ogromnÂą nienawiÂściÂą, ktĂłrzy ÂłapiÂą czas po to Âżeby jak najwiĂŞcej przeÂżyĂŚ, nawet zdobyĂŚ dobra materialnych po to Âżeby mieĂŚ po roku 2012. To jest tak Magdaleno Âże prawie kaÂżda istota ludzka nie widzÂąc swoich b³êdĂłw,  widzÂąc tylko ÂświadomoœÌ tego mĂłwi: „PrzecieÂż ja postĂŞpujĂŞ dobrze”! To on, czy ona Âźle postĂŞpuje. Nikt nie chce zobaczyĂŚ swoich b³êdĂłw, nie wystarczy byĂŚ tylko Âświadomym w ró¿ny sposĂłb moÂżna byĂŚ zaangaÂżowanym. I wtedy to my, istoty duchowe na taka osobĂŞ patrzymy juÂż zupeÂłnie inaczej. ZaangaÂżowaĂŚ siĂŞ Magdaleno moÂżna w kaÂżdy sposĂłb. KaÂżdy sposĂłb jest dobry Âżeby daĂŚ nam ta czÂąstkĂŞ, nawet swojej energii i wtedy moÂżna mĂłwiĂŚ jestem Âświadoma, jestem zaangaÂżowana"! 

2. W jakÂą religiĂŞ wierzy ENKI?I dlaczego?
- "Czyli ja ENKI. Religie na Ziemi zostaÂły ustanowione przez Was ludzi od tysiÂącleci po to, Âżeby przywĂłdcy kaÂżdej religii uwaÂżali siĂŞ za najwaÂżniejszych i Twoja religiĂŞ za tÂą wÂłaÂściwÂą. Nie nale¿ê do Âżadnego ugrupowania religijnego Magdaleno, tego ziemskiego. MojÂą religiÂą i mojÂą siedzibÂą w ÂświÂątyni  jest ÂświÂątynia Boga. Boga tam wysoko w przestworzach nie ma okreÂślenia odlegÂłoÂści, czyli BĂłg jest mojÂą religiÂą i tylko On".

3. Czy ludzie w odpowiedniej chwili zareagujÂą na to co ma siĂŞ wydarzyĂŚ w 2009 roku?
- "Nawet nie wyobraÂżasz sobie Magdaleno ilu z nas istot duchowych, bytĂłw innych wymiarĂłw, klanĂłw ÂżyczyÂłoby sobie wÂłaÂśnie tego Âżeby ludzie w porĂŞ siĂŞ opamiĂŞtali, w porĂŞ zauwaÂżyli zbliÂżajÂące siĂŞ niebezpieczeĂąstwo i w porĂŞ zareagowali na to zbliÂżajÂące siĂŞ niebezpieczeĂąstwo. NaprawdĂŞ nie liczÂąc czasu tego roku 2012 mamy 3 lata. Nie jest to duÂżo, ale i nie maÂło bo przy ogromnym zaangaÂżowaniu z kaÂżdej strony i tej Arabskiej teÂż bardzo szybko moÂżna wykopaĂŚ Faraona. I tutaj chciaÂłbym dodaĂŚ bo wiem, Âże sÂłowa moje w eter pĂłjdÂą. Przy Twoim pytaniu Magdaleno chcĂŞ umieÂściĂŚ s³ów kilka moich dotyczÂących „Misji Faraon”. Skrywamy najwiĂŞksza tajemnicy piramid Faraon, ktĂłra zna nasza ³¹czniczka. Nie wyjawi jej nawet gdyby JÂą przypiekali. Ujawniona zostanie wtedy, kiedy rozpocznÂą siĂŞ wykopaliska w Gizie. Tej tajemnicy jeszcze nikt nie przeczytaÂł. Tajemnica owa jest zapisana w grobowcu Cheopsa II. Po dostaniu siĂŞ do grobowca, po otwarciu tego grobowca odczytajÂą  tajemnice i wtedy prawda ujrzy ÂświatÂło. Jaka to tajemnica nie wyjawcie, ale cieszĂŞ siĂŞ, cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogÂłem te sÂłowa jeszcze w tym roku 2008 przekazaĂŚ. PrzekazaĂŚ po to Âżeby Wy sÂłuchacze, istoty ludzkie usÂłyszeli. WiĂŞc nie wszystko zostaÂło ujawnione, nie wszystko zostaÂło powiedziane. NajwiĂŞksza tajemnica pozostanie tajemnicÂą".
4. Jak ma wyglÂądaĂŚ ocalenie osĂłb przed katastrofÂą?
- "OsÂłona Ziemi, przede wszystkim Magdaleno osÂłona Ziemi. JeÂśli tej osÂłony nie bĂŞdzie to trudno mi mĂłwiĂŚ jak to bĂŞdzie wyglÂądaÂło, takÂże los ziemi, los was istot ludzkich znajduje siĂŞ nie tylko w naszych rekach, ale przede wszystkim w waszych rĂŞkach".

5. Dlaczego o Projekcie Cheops dowiadujemy siê tak póŸno, a nie np. 20 lat temu? Mielibyœmy wiêcej czasu.
- "Wszystko siê zgadza gdybyœ Magdaleno wziê³a do rêki biblie i poczyta³a nowy testament ca³y a zw³aszcza ta ostatni¹ ksiêgê apokalipsy, Jana to ju¿ trochê wiêcej lat temu by³o spisywane i ju¿ wtedy by³o mówiono o tym w³aœnie nadci¹gaj¹cym niebezpieczeùstwie. Czy znane jest Ci takie s³owo jak czas? Czas musia³ siê wype³niÌ, czyli jawne informowanie ludzi przekazami. Informacje p³ynê³y z ca³ego œwiata i p³yn¹. S¹d siê rozpocz¹³ od roku 000, czyli 200 i tak siê tez sta³o nie mog³o byÌ inaczej. W kosmosie Magdaleno wszystko musi byÌ tak jak siê nale¿y, czyli z matematyczna dok³adnoœci¹ i dlatego to tak obliczony czas, ¿eby istoty ludzkie mia³y czas na to ¿eby mog³y wykopaÌ i zrobiÌ to o co prosz¹ byty o co my prosimy. Przez wykopanie do³u w pustyni, dziury w Hawarze niby to by³ wypadek, niepotrzebny wykop, ale w ten sposób chcieliœmy Wam pokazaÌ w jakim czasie w jakim tempie mo¿na kopaÌ, dokopaÌ siê. Na wykopanie tej dziury potrzebowali tydzieù, no powiedzmy pó³tora tygodnia, wiêc gdyby tak siê wzi¹œÌ za pasy to pocznijmy od Cheopsa II mo¿na wykopaÌ w ci¹gu miesi¹ca, tak¿e czas jest dok³adnie obliczony Magdaleno, tak mialo byÌ.

ze strony Idea radio

718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1 : Styczeń 06, 2009, 22:49:16 »

Nic sie nie zmienilo. Straszenie, elity i tajemnice.....
Enki , to Enki, nie oczekujmy cudow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
michu532
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 07, 2009, 00:37:24 »

no czekaÂłem na jakÂąs noworocznÂą wypowiedÂź UÂśmiech w koĂącu ktoÂś o tym pomyÂślaÂł UÂśmiech
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #3 : Styczeń 07, 2009, 07:05:36 »

Nic sie nie zmienilo. Straszenie, elity i tajemnice.....
Enki , to Enki, nie oczekujmy cudow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Có¿, Kiaro, w wiêkszoœci spraw siê z Tob¹ nie zgadzam, ale tutaj mogê jedynie ze znudzon¹ min¹ pokiwaÌ potakuj¹co g³ow¹, nuc¹c s³owa piosenki: "Ale to ju¿ by³o..."

Nie mówi¹c ju¿ o tym, ¿e gdy pad³o konkretne pytanie, jakie czekaj¹ Polskê katastrofy w 2009, En-ki (jakby to by³o nowoœci¹....) odpowiada, ¿e... bêd¹ katastrofy. No normalnie przenikliwoœÌ 1-szej klasy. I jeszcze kilka bzdur i b³êdów, ale szczerze, to nawet mi siê nie chce wymieniaÌ, bo fanatycy i tak znajd¹ wybieg, by tak to zinterpretowaÌ, jakby En-ki powiedzia³ oœwiecon¹ prawdê i najwiêksz¹ rewelacjê.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 07, 2009, 10:22:12 »

KaÂżdy sposĂłb jest dobry Âżeby daĂŚ nam ta czÂąstkĂŞ, nawet swojej energii ....

To cytat EN-KIego, zobaczymy do czego jeszcze bĂŞdzie nas namawiaÂł.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 07, 2009, 13:30:26 »

SzczerzĂŞ mĂłwiÂąc nudne siĂŞ to robi.
sarah54
Gość
« Odpowiedz #6 : Styczeń 07, 2009, 14:36:47 »

Mora- przeczytaj posty Czarnej Pani- niewiarygodne poczucie humoru... a jakie wyczucie miejsca i akcji... Szkoda, Âże tym razem nie jestem facetem i Âże jestem staroÂświecko heteroseksualna ZÂły
Kiara
Gość
« Odpowiedz #7 : Styczeń 07, 2009, 14:58:48 »

cytat, slow Samuela lub  Enki CoÂśCoÂś CoÂś Z politowaniem Z politowaniem ( przeciez to podobno jedna osoba)... ProsiÂłem duÂżo wczeÂśniej, o coÂś co mogÂło juÂż byĂŚ w kosmosie o energiĂŞ miÂłoÂści. Teraz juÂż prosiĂŚ nie bĂŞdĂŞ bo sÂłowa moje trafiajÂą w pró¿niĂŞ.

Przeciez energii milosci do kosmosu wysylac nie potrzeba, bo z niej jest stworzone WSZYSTKo, ona jest WSZEDZIE, ja wdychamy i wydychamy, w niej zyjemy. Stworca wysyla ja do Ludzi na Ziemie, po co wiec wysylac ja do kosmosu? Moc energetyczna Stworcy przekracza moc wszystkich istot, naprawde wszystkich. Jemu nie jest potrzebny przekaz energii od zwyklego slabego Czlowieka. On nia dysponuje caly czas.
Samuelu -Enki , do czego potrzebna Ci energia od Czlowieka w kosmosie? On nia jest wypelniony, bierz ile chcesz, Stworca nia obdarowywuje WSZYSTKIE SWOJE STWORZENIA ZA DARMO.

Czy Czlowiek musi ja dla Ciebie przetwarzac i wysylac Tobie w kosmos bo sam tego nie potrafisz zrobic? CoÂś CoÂś CoÂś Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem.

To tak dla glebszego zastanowienia sie bezkrytycznym wyznawcom slow Samuela-enki.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 15:00:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #8 : Styczeń 07, 2009, 15:43:07 »

"KaÂżdy sposĂłb jest dobry Âżeby daĂŚ nam ta czÂąstkĂŞ, nawet swojej energii..."

Czyli dokÂładnie okreÂśliÂł o co mu chodzi...  Reszta to jak zwykle, beÂłkot.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2009, 15:43:49 wysłane przez redmuluc » Zapisane
muszin
Gość
« Odpowiedz #9 : Styczeń 07, 2009, 16:11:26 »

Ja tam popieram Kiara ma sporo racji
Septerra
Gość
« Odpowiedz #10 : Styczeń 07, 2009, 23:26:47 »

Mora- przeczytaj posty Czarnej Pani- niewiarygodne poczucie humoru... a jakie wyczucie miejsca i akcji... Szkoda, Âże tym razem nie jestem facetem i Âże jestem staroÂświecko heteroseksualna ZÂły

WidzĂŞ, Âże nie tylko ja je polubiÂłem UÂśmiech Faktycznie ma coÂś w sobie.
michu532
Gość
« Odpowiedz #11 : Styczeń 07, 2009, 23:51:14 »

Droga Kiaro nie moge sie z TobÂą zgodziĂŚ.Enki nie prosi o tÂą energie dla siebie,ona byÂła dla nas.Chodzi o to zebysmy nauczyli sie czegoÂś,oni nie moga interweniowac,nie moga zebrac enrgii z kosmosu i nas chroniĂŚ,musimy sami sie tego nauczyc..Na tym to polega zebyÂśmy sami sie ochronili,a oni wskaza nam droge,to jest sprawdzian.

pozdrawiam michv
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #12 : Styczeń 08, 2009, 00:03:39 »

Drogi Michu w tym wzglĂŞdzie to Kiara wie co pisze, powiedzmy, Âże nikt nie zna lepiej intencji Samuela niÂż ona - nie zamierzam pisaĂŚ juÂż, Âże myÂślĂŞ, Âże jest inaczej bo ja siĂŞ domyÂślam a ona to wie - wiĂŞc nad faktami nie ma co dyskutowaĂŚ...

718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #13 : Styczeń 08, 2009, 00:06:52 »

Zastanow sie o co my mamy wysylac nasza energie milosci w kosmos? Jak tam jest jej moc, ful, a tu na ziemi jej nam brakuje? to po co wysylac tam gdzie jest duzo i powiekszac deficyt gdzie jest malo? To nie logiczne co piszesz.
Jak chcesz ochronic swoj dom, to plot budujesz na ziemi do okola niego, a nie gdzies w kosmos wysylasz material budowlany.
Chyba ze jakas podstepna istota robi nas w balona i kaze nasz material wyslac w kosmos bo to niby tam zbuduje nam ogrodzenie do ziemskiego domu? Tylko dla mnie w tym logiki nie ma a podstep jest.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #14 : Styczeń 08, 2009, 00:09:14 »

a ja skokmentuje post Kiary krótko: ENERGIA MA P£YN¡Æ Z KOSMOSU dlatego jest kosmiczna a nie wysy³ana gdzie¶ tam w kosmos...

KapÂłan 718'
michu532
Gość
« Odpowiedz #15 : Styczeń 08, 2009, 00:10:07 »

Czyli jestes przekonana na 100% ze Enki nie jest nikim przyjaznym,Âże ma zÂłe intencje?
michu532
Gość
« Odpowiedz #16 : Styczeń 08, 2009, 00:12:19 »

KapÂłanie nie rozumiem tego JĂŞzyk Mi sie wydawaÂło caÂły czas,Âże chodzi o to by pokazac caÂłemu wszechÂświatu,Âże dojrzeliÂśmy do tego by przejsc na kolejny etap rozwoju,by pokazac to przez emanowanie energii miÂłosci ktora moze ochronic nasza planete.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #17 : Styczeń 08, 2009, 00:19:49 »

Emanowanie to nie wysylanie gdzies tam..... Emanowanie to zachowanie w naszej najblizszej przestrzeni.
Jak palisz w piecu to on emanuje cieplem w pomieszczeniu , w ktorym jest, ale nie zbierasz tej energii ciepla i nie wysylasz rura  do sasiada  a sam  siedzisz w zimnym pomieszczeniu?
Czy teraz rozumiesz? Jest jasniej?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:22:06 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #18 : Styczeń 08, 2009, 00:22:09 »

ja ju¿ te¿ nie rozumiem tego! my emanujemy t± energi± ca³y czas ale jej nie wysy³amy lecz kumulujemy w sobie i obdarzamy ni± innych - to jest MI£O¦Æ w³a¶nie...

EDIT: napisaÂłem to samo co Kiara w tej samej chwili UÂśmiech

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:23:06 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
michu532
Gość
« Odpowiedz #19 : Styczeń 08, 2009, 00:28:22 »

tak jest jaÂśniej UÂśmiech

Kiaro czemu mi sie wydaje,Âże sie denerwujesz troche??:|
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #20 : Styczeń 08, 2009, 00:32:48 »

teraz to ja juÂż siĂŞ jej nie dziwiĂŞ, sprawy toczÂą siĂŞ inaczej niÂż mogÂłem myÂśleĂŚ i czas zrewidowaĂŚ pewne poglÂądy jednak...

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:33:05 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #21 : Styczeń 08, 2009, 00:41:22 »

Cos ty ani ciutke sie nie denerwuje, staram sie uzyc argumetow , ktore beda dla ciebie zrozumiale.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 00:42:03 wysłane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #22 : Styczeń 08, 2009, 00:43:55 »

Jezus czy Budda nie mówi³ nic o wysy³aniu energii w nieznan¹ przestrzeù. Wrêcz namawiali by kierowaÌ j¹ do bliŸniego i siebie samego, tak skoncentrowana daje si³ê, ochronê i moc, a tu ktoœ nam mówi ¿ebyœmy j¹ przesy³ali dla sprawy (niby wielkich przedstawicieli duchowych), która jest mocno w¹tpliwa...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #23 : Styczeń 08, 2009, 00:50:06 »

sam byÂłem uczony, Âże energie siĂŞ kumuluje i obdarza niÂą innych a tutaj jak w chrzescijanstwie - wysylamy ja gdzies! gdzie? po co? to wszystko jest mocno juz pokrĂŞcone!!!
718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 01:44:22 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
marchello
Gość
« Odpowiedz #24 : Styczeń 08, 2009, 01:32:53 »

Ja rozumie to troszke inaczej tzn. jezeli jestes wsciekly pelen nienawisci, spragniony pieniedzy czy władzy emanujesz negatywna energia, od stopnia twojego zacofania "umyslowego" ( rozumiany jako brak rozwoju duchowego) zalezy wielkosc minusa ktore reprezentujesz i analogicznie jezeli kochasz i rozsiewasz pozytywne uczucia takie jak szczescie radosc przyjazn poprostu usmiech do obcych ludzi nawet tych wrogo nastawionych to emanujesz pozytywna energia i wcale nie musisz jej emitowac w kosmos ona sama roztacza sie wokol ciebie. To od naszych mysli (a sa wszechpotezne )mniej od  naszego postepowania zalezy nasza przyszlosc. Sprawiedliwosc ktorej nie ma, a stworzyla olbrzymi aparat ucisku zapozyczazc jedynie nazwe. Najwiekszym grzechem jest znecanie sie, a nie zabijanie fizyczne ale to juz inny temat. troszke przynudzilem przepraszam

PS. jest nas podobno 7 mld, choc moze byc tylko 666.666.666.666 ludzi na ziemi, ale jezeli wiekszosc nich emanowalaby miloscia tj. roztaczala wokól siebie pozytywne wibracje to nie byłoby tego problemu z PCH i przejsciem do czwartego wymiaru
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 01:37:26 wysłane przez marchello » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: