ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #150 : Luty 21, 2009, 00:40:34 » |
|
Astro, obejrzaÂłam ramĂłwkĂŞ wskazanego filmu i naszÂła mnie myÂśl, Âże tak naprawdĂŞ, najwaÂżniejszy jest moment Âśmierci, gdy przed oczami staje caÂłe Âżycie. I w tych paru chwilach, doznajesz olÂśnienia i prawdy o sobie i minionym Âżyciu. Bez przekÂłamaĂą i faÂłszu. Pojawia siĂŞ czysta, krystaliczna prawda i jest to nasze ÂświatÂło dajÂące zrozumienie, kolejny milowy krok do przodu … TakÂże Ci, co za Âżycia nie chcieli sÂłyszeĂŚ próœb konajÂących, zobaczÂą wÂłasne kamienne serca i przera¿¹ siĂŞ …
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #151 : Luty 21, 2009, 00:44:03 » |
|
O to moja rozmowa na PW z LagunÂą. DosÂłownie sprzed chwili.
Mora Powiesz mi i po co ci to wszystko?
Czemu siĂŞ nie przyznasz Âże to zmyÂśliÂłaÂś?
Dobrze oboje wiemy jaka jest prawda.
Czujesz siĂŞ potĂŞÂżna co? Ale wiesz z czasem ta potĂŞga CiĂŞ przeroÂśnie i stracisz kontrolĂŞ nad tym a potem to juÂż bĂŞdzie tylko gorzej.
Pozdro Mora
Laguna Mora Niczego nie wymyÂśliÂłam byÂł przekaz , przekazy - nie zmieniĂŞ faktu ze one miaÂły miejsce ....
i znowu chcesz abym pisala to samo co pisze na forum ....
Mora A jesteÂś w stanie udowodniĂŚ mi Âże te przekazy miaÂły miejsce?
Laguna Mora a jak mam Tobie to udowodniĂŚ , mam przedstawiĂŚ ÂświadkĂłw?? nie zalezy mi na udowodnieniu bo i po co CoÂś Sory Mora , ale to nie ten etap rozwoju u mnie abym musiala komus cos udowadanic .... Moje Ego mna juz nie rzadzi mam to za soba - amento
Mora To powiedz mi po co umieÂściÂłaÂś ten channeling tutaj? Sama gdzieÂś napisaÂłaÂś Âże channelingi nie sÂą nam potrzebne.
Laguna Mora za jakis czas sam zrozumiesz dlaczego sie i ty tak zachowujesz jak teraz , moze dopiero teraz mam wieksza swiadomosc , moze cos we mnie sie rowniez cos zmienilo CoÂś Jutro sensownie odpisze Ci na ten temat oki CoÂś?
Mora Odpisz mi dzisiaj na moje proste pytanie po co zamieÂściÂłaÂś ten channeling tutaj na forum.
Bo znajÂąc Ciebie jutro znowu wywiniesz kota ogonem.
Laguna Nie ja zawsze odpowiadam tylko Ty tego nie przyjmujesz ,
Mora WiĂŞc pokaÂż mi fragment z twoich poprzednich prywatnych wiadomoÂści gdzie odpowiadasz na moje pytanie.
Wtedy dojdziemy do porozumienia.
PO CO UMIEÂŚCIÂŁAÂŚ NA FORUM TE CHANNELINGI? ODPOWIEDZ
SkomentujĂŞ to tak chyba jestem na prawdĂŞ tĂŞpy ale jeÂżeli ktoÂś widzi, niech mi pokaÂże gdzie ona mi odpowiedziaÂła w tych prywatnych wiadomoÂściach na moje pytanie.(Pytanie: po co umieÂściÂłaÂś ten channeling tutaj?)
Serio ale chyba jestem jakiÂś gÂłupi czy coÂś i Âślepy do kwadratu jak nie widzĂŞ. Tego. Jak mi to ktoÂś pokaÂże to wtedy przeproszĂŞ LagunĂŞ za nazywanie jej oszustkÂą itd.
Nie dostaÂłem odpowiedzi na swoje pytanie i chyba nie ma dalszego sensu prowadzenie tej prymitywnej dyskusji.
Bo ja z kimÂś kto tak pisze nie bĂŞdĂŞ rozmawiaÂł widocznie za wysoki poziom dla mnie.
Pozdro dla wszystkich oÂświeconych... Mora
Dobranoc.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 00:49:35 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #152 : Luty 21, 2009, 00:56:58 » |
|
Mora, jesteÂś jeszcze taki mÂłody, daj sobie czas … Teraz nie jesteÂś w stanie wszystkiego zrozumieĂŚ. Nie znaczy to, Âże jesteÂś tĂŞpy, gÂłupi, czy Âślepy, po prostu, nie ta faza … WyÂśpij siĂŞ dobrze, miÂłych snĂłw. 
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
 |
« Odpowiedz #153 : Luty 21, 2009, 07:45:46 » |
|
Gwoli œcis³oœci Ani s³owem nie wspomnia³em na temat naszych dusz, które u¿ywaj¹c tego zepsutego cia³a zdolne s¹ do osi¹gniêcia najwy¿szych poziomów wibracji. Ci z Oriona o tym wiedz¹. Dlatego nas kochaj¹ i ratuj¹. Paradoksalnie w³aœnie to, ¿e jesteœmy mieszaùcani jest w nas najlepsze i dziêki temu nie wybito nas 10 tys lat temu jakimœ wirusem. Ograniczenia ludzkiego cia³a wci¹¿ jednak istniej¹, np. nienaturalnie wielka seksualnoœc niszcz¹ca g³ównie mê¿czyzn, a tak¿e agresja szympansów. Przez ni¹ stajemy siê zwierzêtami. Dlatego by osi¹gn¹c najwy¿sze poziomy wibracji ludzie musz¹ stosowac specjalne , dawniej œcisle tajne techniki taoistyczne. http://www.nieznany.pl/Milosny-potencjal-mezczyzny-pbi-3524.htmle. Nasze cia³a to takie lepsze rowery-sk³adaki, na których po odpowiednim treningu mo¿na nawet daleko zajechac. Trzeba jednak wiedziec na czym siê jedzie Co do ksi¹¿ki "Bastard na ³onie macochy" polecam ka¿demu http://www.optymalni.org.pl/sklep/?p=productsList&iCategory=3Po lekturze sam by³em w ciê¿kim szoku. Od tego czasu 10 razy siê zastanowiê zanim zachowam siê jak szympans Taka jest po prostu zagmatwana historia nas bia³ych, prawdziwa historia Poczytacie sesje 95 . To jest 100 procentowe potwierdzenie "Bastarda" Dla tych co nadal ¿yj¹ w mrzonce jacy s¹ inteligentni i wspaniali polecam stronê zeta reticuli www.zetatalk.comNie mamy u Nich dobrej prasy. Nazywaj¹ nas prosto z mostu - zwierzêta ludzkie (Human Animals) Nasz¹ historiê (bêkarta) opisuj¹ dok³adnie tak samo jak Józef Wasilik i Enki Jest to równie¿ idealne miejsce by zobaczyc co bedzie siê dzia³o bez zabezpieczenia.(Safe locations) Zetanie ju¿ teraz mówi¹ ¿e bedziemy jeœc robaki. Ciemnoœc ma by przez 25 -40 lat. Wszystkie elektrownie atomowe zostan¹ zniszczone, bêdzie 15 stopni w skali Richtera. Ludzie z g³odu nawzajem siê pozjadaj¹. Przetrwa zaledwie kilka procent Dok³adnie o to im chodzi. Mamy byc zwierzêtami.Wtedy planeta bêdzie ich. Szare klony bardzo siê w USA rozpanoszy³y. Maj¹ ju¿ gotowe hybrydy ludzko-zetacze, g³ównie dla swoich pobratymców przeznaczonych do osiedlenia .Chc¹ nimi zasiedlic ca³¹ ziemiê. Dlatego wyluzujcie kochani i do roboty. Wykorzystajmy te 2% genów z Oriona Przy Zetakach Enki to wcielony anio³. Chyba trzeba to docenic Jest oczywiœcie druga opcja. Mo¿emy dalej zachowywac siê jak szympanse, k³ócic siê w nieskoùczonoœc ale wtedy, bêdziemy u nich najwy¿ej sprz¹tac. Tylko nieliczni z nas dost¹pi¹ tego zaszczytu. Resztê maj¹ zreinkarnowac w pó³inteligentnych oœmiornicach na jednej a wodnych planet (bez l¹du), których jest we wszechœwiecie najwiêcej. Sam En-ki mówi³, ¿e "oczyszczanie" musi nast¹pic JACK
|
|
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #154 : Luty 21, 2009, 11:24:32 » |
|
Gwoli œcis³oœci, to ja umieœci³em - upubliczni³em po raz pierwszy przekazy Laguny w internecie, jeszcze na starym forum i jeszcze na pewnym innym forum. Wczeœniej przekazy kr¹zy³y mailowo wœród zaprzyjaŸnionych osób, bywalców pewnych pokoji ezoterycznych na czat.onet.pl. Zrobi³em to po wielu dyskusjach z przyjació³mi i ró¿nych analizach. A dlaczego mieliœmy tego nie umieœciÌ? Mo¿e to mia³a byÌ forma ostrze¿enia, ¿e nie wszystko co Samuel mówi, trzeba braÌ za dobr¹ monetê? (Zreszt¹ na samym pocz¹tku byliœmy zwolennikami Samuela i wydawa³o nam siê, ¿e pierwsze przekazy tylko go utwierdzaj¹ jak i ca³y Projekt Cheops). Ja nie twierdze, ¿e byty w tych przekazach mówi¹ prawdê, zwykle jest tak, ¿e daj¹c cz¹stke prawdy dodaj¹ trochê fa³szu, tak by to tylko odpowiednie osoby mog³y dostrzec ukryty obraz przekazu... Wiec argument, ¿e Laguna chcia³a zab³ysn¹Ì - odpada, bo gdyby chciala to pewnie kontynuowa³a by przekazy i sta³a siê druga Lucyn¹ a nie o to przecie¿ chodzi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 11:29:09 wysłane przez Kristobal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #155 : Luty 21, 2009, 12:26:00 » |
|
Jack, obraz naszej przyszÂłoÂści, ktĂłry kreÂślisz, to jedna z wizji lub alternatyw. Masz to w swoim umyÂśle i realizacjĂŞ tego obdarzasz wysokim rachunkiem prawdopodobieĂąstwa. SkÂąd jednak czerpiesz „pewnoœÌ”? Czy z wÂłasnych doÂświadczeĂą? A jeÂżeli nawet, to jakÂą masz gwarancjĂŞ na poprawnÂą interpretacjĂŞ rzeczywistoÂści? Nie twierdzĂŞ, Âże czÂłowiek jest na szczycie ewolucji, ale moÂżemy juÂż wpÂływaĂŚ na niÂą. Mamy na tyle ÂświadomoÂści, by decydowaĂŚ o swoim „losie”. Wystarczy, Âże „kilku” jest Âświadomych, reszta bĂŞdzie … Czy warto znaĂŚ zagroÂżenia? SÂądzĂŞ, Âże tak, nawet, jeÂżeli sÂą to wgrane w nasze umysÂły fikcje. I do pĂłki nie znajdziemy dowodĂłw na tak lub nie, wszystkie warianty naleÂży rozwaÂżyĂŚ. WiĂŞc „maluj” dalej … zobaczymy, co siĂŞ w nas uaktywni, jakie myÂśli i uczucia zagospodarujemy, lub one nas … Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #156 : Luty 21, 2009, 12:31:32 » |
|
Wiesz wybacz Kristobal ale ta wasza forma "ostrze¿enia" jest doœÌ marna ¿e tak powiem. Jedno za co Ci mogê podziêkowaÌ to za to ¿e w koùcu dosta³em odpowiedŸ na moje pytanie. Tyle chcia³em wiedzieÌ. Róbcie se co chcecie internet daje wolnoœÌ i pocz¹wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koùcz¹c ka¿dy znajdzie w nim miejsce. Laguna ze swoimi channelingami jest ma³ym zagro¿eniem w przeciwieùstwie do PCh. Zastanawia mnie czy policja zainteresuje siê t¹ instytucj¹ tutaj.  Pozdrawiam Mora 
|
|
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #157 : Luty 21, 2009, 13:14:20 » |
|
. Róbcie se co chcecie internet daje wolnoœÌ i pocz¹wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koùcz¹c ka¿dy znajdzie w nim miejsce. W przeciwieùstwie do Ciebie, uwa¿am ¿e internet daje wolnoœÌ nie tylko takim osobom.... a Ty do których z nich sie zaliczasz? Ja bym siebie nazwa³ poszukiwaczem prawdy, akurat channelingi to zupe³ny margines, bo jak zapewne domyœlasz siê, zajmuje siê g³ównie innymi tematami.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #158 : Luty 21, 2009, 13:20:00 » |
|
A co jeÂżeli channeling Laguny to nic innego jak rozmowa z wÂłasnÂą podÂświadomoÂściÂą?
Jest to bardziej prawdopodobne niÂż to iÂż rozmawiaÂła z jakimÂś bytem.
|
|
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #159 : Luty 21, 2009, 15:26:04 » |
|
A co jeÂżeli channeling Laguny to nic innego jak rozmowa z wÂłasnÂą podÂświadomoÂściÂą?
Jest to bardziej prawdopodobne niÂż to iÂż rozmawiaÂła z jakimÂś bytem.
Jak to co.. nic....! Ja nie uwa¿am ze te przekazy nios¹ prawde czy sam¹ prawdê, mo¿e to byt, moze demon, mo¿e poswiadomoœÌ, ale nie jest to k³amstwo nie jest to wymyœlone - po prostu przekaz zosta³ odebrany, nie wiem kto i po co go wys³a³ i co on niesie ze sob¹. Taka sam sytuacja jest przy PCH i Lucynie (no chyba ze tu jest juz celowe dzialanie)... Po prostu Mora, nie ma co sie k³óciÌ - przekaz siê pojawi³ a czy niesie on prawde czy fa³sz - mo¿emy siê jedynie zastanawiaÌ. Jeœli jest to fa³sz - nie jest to win¹ Laguny - ona by³a tylko przekaŸnikiem...
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #160 : Luty 21, 2009, 16:04:27 » |
|
(..) ró¿ne frakcje tocz¹ ze sob¹ ustawiczne walki o w³adzê i wp³ywy. (..) Przy okazji jesteœmy dla nich Ÿród³em energii jak w Matrix'ie. Nasza agresja wzglêdem siebie to wy³¹cznie ich dzie³o i systemu który stworzyli.
CzytaÂłem wiĂŞkszoœÌ z tego, o czym piszecie. Jeszcze kilka miesiĂŞcy temu mĂłgÂłbym napisaĂŚ, ze wszelkie channelingi to bzdury wyssane z palca , Âże to projekcje ludzkich mĂłzgĂłw , umys³ów - czyste wymysÂły itd. Ale juÂż nie dzisiaj. Nie teraz. Moje kryterium przez ktĂłre oceniam PrzesÂłania wynika z tego, co wydarzyÂło siĂŞ w moim Âżyciu w ciÂągu kilku ostatnich miesiĂŞcy. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozpisywaÂł , tylko wypowiem tu sedno. Motorem wszystkiego , co mnie spotkaÂło, ( zupeÂłna zmiana sytuacji Âżyciowej o 180 st) , jest moja Âświadoma, wolna wola. Nie wiem w jaki sposĂłb ona to robi , ale staÂło siĂŞ to , co juÂż kilka lat czuÂłem ,Âże staĂŚ siĂŞ powinno. Nie podejmowaÂłem Âżadnych dziaÂłaĂą, aby zmieniĂŚ swoje Âżycie , a wrĂŞcz odwrotnie - moje ego brnĂŞÂło w ró¿nego rodzaju uwarunkowania Âżyciowe , ale to i tak na nic siĂŞ daÂło. PotĂŞga wolnej woli jest przeogromna i wszystko siĂŞ zmieniÂło Dlatego nie ufam ewolucji. Ufam sobie, swojemu prawdziwemu JA. To jest najpotĂŞÂżniejszy byt , wiĂŞkszy niÂż cokolwiek innego. DziĂŞki niemu wiem ,Âże KsiĂŞÂżyc nie stworzyÂł siĂŞ naturalnie i tak samo nie wierzĂŞ,Âże CzÂłowiek jest dzieÂłem ewolucji. Nasze umysÂły nie sÂą naturalnym tworem . Bogowie sumeryjscy mogÂą byĂŚ Obcymi hodowcami. MoÂże byĂŚ tak, jak pisze Laguna . MoÂże Samuel coÂś tam zdziaÂła . MoÂże caÂła ta kosmiczna banda teraz prĂłbuje dorwaĂŚ siĂŞ do naszych umys³ów, by za ich pomocÂą ugraĂŚ "swoje" .ByĂŚ moÂże do tej pory jesteÂśmy dla nich bateryjkami, a jednoczeÂśnie te wszystkie konflikty , ktĂłre nas ró¿niÂą sÂą po prostu odzwierciedleniem tego, kim sÂą nasi hodowcy. ZaprawdĂŞ zostalibyÂśmy stworzeni "na obraz i podobieĂąstwo" . Ale koniec z tym. UÂświadomione istoty majÂą wielkÂą moc , by powiedzieĂŚ NIE. DOÂŚĂ. I to ich przeraÂża. My , ludzie, nie jesteÂśmy juÂż tylko bateryjkami - bydÂło wymyka siĂŞ spod kontroli swoich PanĂłw. Poprzez dziaÂłania zewnĂŞtrzne ( religie, wÂładzĂŞ, manipulacjĂŞ medialnÂą ) oraz wewnĂŞtrznÂą ( channelingi, Przekazy, ) usiÂłujÂą na nas wpÂłyn¹Ì. A my jesteÂśmy jak te zmutowane chwasty - w drodze rozwoju uzyskaliÂśmy wÂłasne, niezaleÂżne Âżycie , wÂłasnÂą moc . Dlatego cokolwiek siĂŞ stanie z ludÂźmi - stanie siĂŞ wy³¹cznie na wÂłasne Âżyczenie tych ludzi. NiektĂłrzy mogÂą nawiÂązywaĂŚ kontakty z Obcymi, a oni z ludÂźmi, ktĂłrzy tego pragnÂą - to juÂż nie jest zabronione przez StraÂżnika. Dlatego uwaÂżam ,Âże Laguna dobrowolnie poddaÂła siĂŞ manipulacji obcych bytĂłw. Oni zaplanowali dla Ciebie tutaj jak¹œ rolĂŞ do odegrania . Przemawiasz, przekazujesz informacje, ale jednoczeÂśnie posiadasz wystarczajÂącÂą ÂświadomoœÌ tego , co robisz , aby nie zagubiĂŚ dystansu do siebie. To , o czym piszesz to dla mnie jakby Przestroga. UwaÂżajcie Bracia i Siostry - bramy juÂż siĂŞ otwierajÂą . Nie kaÂżdy byt , ktĂłry siĂŞ przyplÂąta stamtÂąd jest dla nas dobry. KaÂżdy z nich jest dobry wg swoich wÂłasnych kryteriĂłw oceny dobra. JeÂśli o mnie chodzi, to jest tak , jak napisaÂłem . Nie oceniam innych. SÂłucham swojej wolnej woli , moje wyÂższe JA najlepiej mi sÂłuÂży . Ono wie jak , a ja wiem dokÂąd zmierzaĂŚ. Wsuchajcie siĂŞ w siebie... zacznijcie od ciszy ..
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
 |
« Odpowiedz #161 : Luty 21, 2009, 19:31:42 » |
|
Hej Jack! Odnoœnie Zetatalk - obserwujê t¹ stronê od d³u¿szego czasu. W czasach gdy by³em zwolennikiem PCH kontaktowa³em siê nawet z Nancy osobiœcie próbuj¹c dowiedzieÌ siê czegoœ o piramidach - odpowiedzi¹ na pytanie po co zbudowano piramidy by³o coœ w stylu "s³u¿y³y jako punkty nawigacyjne dla statków UFO" Zaiste ciekawa odpowiedŸ... Nie wiem czy zdajesz sobie sprawê, ale Nibiru mia³o siê pojawiÌ wg Zetatalk w 2003 roku i od tamtego czasu pojawia siê œrednio co pó³ roku i póŸniej z ró¿nych powodów jej wizyta jest przek³adana. Jeœli PCH bêdzie Ciê interesowa³ w okolicach sylwestra 2009 przekonasz siê ¿e boski Samuel te¿ bêdzie siê musia³ zdrowo nagimnastykowaÌ ¿eby prze³o¿yÌ termin jej pojawienia. Co do naszych braci z Oriona tak dzielnie rzucaj¹cych siê na pomoc g³upim ziemianom - naprawdê myœlisz ¿e jakiekolwiek wy¿ej rozwiniête i POZYTYWNE byty ingeruj¹ w woln¹ wolê tych rozwiniêtych s³abiej cywilizacji? To bardzo piêkna koncepcja - œwiadomoœÌ ¿e gdzieœ tam czeka w odwodach kawaleria która na nasze skinienie przyleci i posprz¹ta ten b....el który wygenerowaliœmy. Mogliby zrobiÌ np porz¹dek z paso¿ytnicz¹ cywilizacj¹ traktuj¹c¹ ludzi jak baterie i pozbawiaj¹c ich energii poprzez manipulacjê ich emocjami zabarwionymi negatywnie. Tylko ¿e te paso¿yty przenios¹ siê póŸniej na jak¹œ inn¹ planetê (mo¿e bli¿ej rodzinnych stron naszej kawalerii?) i z szerszego punktu widzenia nasza hipotetyczna kawaleria URATUJE nas, ale narobi niez³ego bigosu jakiejœ bogu ducha winnej planecie. A wracaj¹c do negatywnych emocji i paso¿ytów ca³kiem nieŸle rabuj¹cych ludzi z energii poprzez utrzymywanie ich w stanie strachu, zagro¿enia, niepewnoœci, nienawiœci - ponoÌ ostatnio trac¹ zasilanie bo po Ziemii b³¹ka siê coraz wiêcej oszo³omów którzy ju¿ nie zasilaj¹ systemu. Chodz¹ sobie uœmiechniêci od rana do wieczora, podoba im siê ka¿dy dzieù, rozumiej¹ sens stwierdzenia Majów "jestem innym Tob¹" i szczerze kochaj¹ otaczaj¹cy nas œwiat - dlatego z przyjemnoœci¹ patrz¹ na odchodz¹cy system i maj¹ œwiadomoœÌ ¿e KA¯DA informacja maj¹ca nas przestraszyÌ powinna trafiÌ na swoje miejsce - do œmietnika.
pozdrawiam CiĂŞ serdecznie, papa
p.s. polecam "beyond the cutting edge" na youtubie - a przynajmniej 3 czêœÌ
|
|
|
|
|
|
|
zodiakus71
Gość
|
 |
« Odpowiedz #162 : Luty 21, 2009, 19:49:27 » |
|
Rados³aw z tego co piszesz poniek¹d wynika³oby ¿e o ile piramidy s¹ punktami nawigacyjnymi to mog³y celowo zostaÌ "wy³¹czone" w celu zgubienia drogi na Ziemiê . O ile koncepcja "mieszaùców" jest s³uszna to mo¿e dla uwolnienia sie od zwierzchników z innych œwiatów celowo wy³¹czono punkty odniesienia a "klucze" do uruchomienia dobrze zabezpieczono aby nikt tego nie robi³ ale ¿eby by³a mo¿liwoœÌ wezwania obcych kiedy "niewolnicy" siê zbuntuj¹.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #163 : Luty 21, 2009, 20:40:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #164 : Luty 21, 2009, 21:17:36 » |
|
Gwoli œcis³oœci, to ja umieœci³em - upubliczni³em po raz pierwszy przekazy Laguny w internecie, jeszcze na starym forum i jeszcze na pewnym innym forum. Wczeœniej przekazy kr¹zy³y mailowo wœród zaprzyjaŸnionych osób, bywalców pewnych pokoji ezoterycznych na czat.onet.pl. Zrobi³em to po wielu dyskusjach z przyjació³mi i ró¿nych analizach. A dlaczego mieliœmy tego nie umieœciÌ? Mo¿e to mia³a byÌ forma ostrze¿enia, ¿e nie wszystko co Samuel mówi, trzeba braÌ za dobr¹ monetê? (Zreszt¹ na samym pocz¹tku byliœmy zwolennikami Samuela i wydawa³o nam siê, ¿e pierwsze przekazy tylko go utwierdzaj¹ jak i ca³y Projekt Cheops). Ja nie twierdze, ¿e byty w tych przekazach mówi¹ prawdê, zwykle jest tak, ¿e daj¹c cz¹stke prawdy dodaj¹ trochê fa³szu, tak by to tylko odpowiednie osoby mog³y dostrzec ukryty obraz przekazu... Wiec argument, ¿e Laguna chcia³a zab³ysn¹Ì - odpada, bo gdyby chciala to pewnie kontynuowa³a by przekazy i sta³a siê druga Lucyn¹ a nie o to przecie¿ chodzi.
Witam Myœlê Kristobal zamieœci³ na tyle odpowi Wiesz wybacz Kristobal ale ta wasza forma "ostrze¿enia" jest doœÌ marna ¿e tak powiem. Jedno za co Ci mogê podziêkowaÌ to za to ¿e w koùcu dosta³em odpowiedŸ na moje pytanie. Tyle chcia³em wiedzieÌ. Róbcie se co chcecie internet daje wolnoœÌ i pocz¹wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koùcz¹c ka¿dy znajdzie w nim miejsce. Laguna ze swoimi channelingami jest ma³ym zagro¿eniem w przeciwieùstwie do PCh. Zastanawia mnie czy policja zainteresuje siê t¹ instytucj¹ tutaj.  Pozdrawiam Mora  Witaj Mora Nie odpiszê wiêcej na zadawane pytania bo , Kristobal bardzo dobrze zrobi³ to za mnie ...Mam nadziejê ,¿e to wystarczy , Mora zwyczajnie nie chc mi siê nawet skupiaÌ w tej chwili na przekazach , które ju¿ dawno nie s¹ dla mnie punktem odniesienia do tego nad czym teraz skupiam swoj¹ uwagê .... to tak po krótce...
pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #165 : Luty 21, 2009, 22:34:01 » |
|
no to tak dla Mory dodam - ja juÂż siĂŞ nie skupiam na Samuelu i Radzie BogĂłw, to byÂła cenna lekcja ale BYÂŁA a teraz idĂŞ dalej - nie prawda, Âże zawsze jest jakieÂś dalej - w pewnym momencie jest PUNKT W KTĂRYM NASTĂPUJÂĄ KOLEJNE ETAPY DOÂŚWIADCZENIA DUCHOWEGO ale to nie jest dalej lecz jest to urzeczywistnienie i poznanie natury umysÂłu - OÂŚWIECENIE  718'
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Gość
|
 |
« Odpowiedz #166 : Luty 21, 2009, 23:18:39 » |
|
Zodiakus71! NapisaÂłem o wiedzy wg Zetatalk - czyli bezwartoÂściowej manipulacji podobnej do Projektu Cheops. Wg moich poszukiwaĂą - piramida w Gizie jest g³ównÂą czĂŞÂściÂą ogĂłlnoÂświatowej sieci energetycznej z czasĂłw po zagÂładzie Atlantydy. W punktach wĂŞzÂłowych tejÂże siatki znajdujemy najczĂŞÂściej jakieÂś egipskie obeliski wzniesione przez rzÂądzÂącÂą Âświatem rodzinkĂŞ , staroÂżytne budowle czy piramidy. http://www.przebudzenie.pl/lofiversion/index.php?t7067.html - tutaj o tej siatce, http://montalk.net/science/115/earth-grid-research - tutaj moÂżesz ÂściÂągn¹Ì nakÂładkĂŞ na google earth i zbadaĂŚ dokÂładniej sprawĂŞ Kwestia tego DO JAKICH CELĂW ta caÂła sieĂŚ budowli moÂże zostaĂŚ uÂżyta jest teÂż otwarta i niekoniecznie "odpalenie" caÂłego systemu bĂŞdzie korzystne dla ludzkoÂści. ZwÂłaszcza Âże wszystko wskazuje na to Âże nasi kosmiczni bracia zamieszani w stworzenie tego systemu i manipulacje w naszym DNA robili to dla celĂłw Âżywieniowych swojej cywilizacji a my jesteÂśmy dla nich tylko bateryjkami. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #167 : Listopad 23, 2010, 15:01:20 » |
|
Ten temat, jak i przekaz to jedna wielka Âściema - robienie z ludzi... Stada ÂŚlepych BaranĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
|