Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 19, 2025, 17:36:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 104520 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ptak
Gość
« Odpowiedz #150 : Luty 21, 2009, 00:40:34 »

Astro, obejrzaÂłam ramĂłwkĂŞ wskazanego filmu i naszÂła mnie myÂśl, Âże tak naprawdĂŞ, najwaÂżniejszy jest moment Âśmierci, gdy przed oczami staje caÂłe Âżycie. I w tych paru chwilach, doznajesz olÂśnienia i prawdy o sobie i minionym Âżyciu. Bez przekÂłamaĂą i faÂłszu. Pojawia siĂŞ czysta, krystaliczna prawda i jest to nasze ÂświatÂło dajÂące zrozumienie, kolejny milowy krok do przodu …
TakÂże Ci, co za Âżycia nie chcieli sÂłyszeĂŚ próœb konajÂących, zobaczÂą wÂłasne kamienne serca i przera¿¹ siĂŞ …
Mora
Gość
« Odpowiedz #151 : Luty 21, 2009, 00:44:03 »

O to moja rozmowa na PW z LagunÂą. DosÂłownie sprzed chwili.

Mora
Powiesz mi i po co ci to wszystko?

Czemu siĂŞ nie przyznasz Âże to zmyÂśliÂłaÂś?

Dobrze oboje wiemy jaka jest prawda.

Czujesz siĂŞ potĂŞÂżna co? Ale wiesz z czasem ta potĂŞga CiĂŞ przeroÂśnie i stracisz kontrolĂŞ nad tym a potem to juÂż bĂŞdzie tylko gorzej.

Pozdro
Mora

Laguna
Mora
Niczego nie wymyÂśliÂłam byÂł przekaz , przekazy - nie zmieniĂŞ faktu ze one miaÂły miejsce ....

i znowu chcesz abym pisala to samo co pisze na forum ....

Mora
A jesteÂś w stanie udowodniĂŚ mi Âże te przekazy miaÂły miejsce?

Laguna
Mora a jak mam Tobie to udowodniĂŚ , mam przedstawiĂŚ ÂświadkĂłw?? nie zalezy mi na udowodnieniu bo i po co CoÂś  Sory Mora , ale to nie ten etap rozwoju u mnie abym musiala komus cos udowadanic ....
Moje Ego mna juz nie rzadzi mam to za soba - amento

Mora
To powiedz mi po co umieÂściÂłaÂś ten channeling tutaj?
Sama gdzieÂś napisaÂłaÂś Âże channelingi nie sÂą nam potrzebne.

Laguna
Mora za jakis czas sam zrozumiesz dlaczego sie i ty tak zachowujesz jak teraz , moze dopiero teraz mam wieksza swiadomosc , moze cos we mnie sie rowniez cos zmienilo CoÂś Jutro sensownie odpisze Ci na ten temat  oki CoÂś?

Mora
Odpisz mi dzisiaj na moje proste pytanie po co zamieÂściÂłaÂś ten channeling tutaj na forum.

Bo znajÂąc Ciebie jutro znowu wywiniesz kota ogonem.

Laguna
Nie ja zawsze odpowiadam tylko Ty tego nie przyjmujesz ,

Mora
WiĂŞc pokaÂż mi fragment z twoich poprzednich prywatnych wiadomoÂści gdzie odpowiadasz na moje pytanie.

Wtedy dojdziemy do porozumienia.

PO CO UMIEÂŚCIÂŁAÂŚ NA FORUM TE CHANNELINGI? ODPOWIEDZ

SkomentujĂŞ to tak chyba jestem na prawdĂŞ tĂŞpy ale jeÂżeli ktoÂś widzi, niech mi pokaÂże gdzie ona mi odpowiedziaÂła w tych prywatnych wiadomoÂściach na moje pytanie.(Pytanie: po co umieÂściÂłaÂś ten channeling tutaj?)

Serio ale chyba jestem jakiÂś gÂłupi czy coÂś i Âślepy do kwadratu jak nie widzĂŞ. Tego. Jak mi to ktoÂś pokaÂże to wtedy przeproszĂŞ LagunĂŞ za nazywanie jej oszustkÂą itd.

Nie dostaÂłem odpowiedzi na swoje pytanie i chyba nie ma dalszego sensu prowadzenie tej prymitywnej dyskusji.

Bo ja z kimÂś kto tak pisze nie bĂŞdĂŞ rozmawiaÂł widocznie za wysoki poziom dla mnie.

Pozdro dla wszystkich oÂświeconych...
Mora

Dobranoc.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 00:49:35 wysłane przez Mora » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #152 : Luty 21, 2009, 00:56:58 »

Mora, jesteÂś jeszcze taki mÂłody, daj sobie czas …
Teraz nie jesteÂś w stanie wszystkiego zrozumieĂŚ. Nie znaczy to, Âże jesteÂś tĂŞpy, gÂłupi, czy Âślepy, po prostu, nie ta faza … 
WyÂśpij siĂŞ dobrze, miÂłych snĂłw.  UÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #153 : Luty 21, 2009, 07:45:46 »

Gwoli ÂścisÂłoÂści
Ani sÂłowem nie wspomniaÂłem na temat naszych dusz, ktĂłre uÂżywajÂąc tego zepsutego ciaÂła zdolne sÂą do osiÂągniĂŞcia najwyÂższych poziomĂłw wibracji.
Ci z Oriona o tym wiedzÂą. Dlatego nas kochajÂą i ratujÂą.
Paradoksalnie  wÂłaÂśnie to, Âże jesteÂśmy  mieszaĂącani jest w nas najlepsze i dziĂŞki temu nie wybito nas 10 tys lat temu jakimÂś wirusem.

Ograniczenia ludzkiego cia³a wci¹¿ jednak istniej¹, np. nienaturalnie wielka seksualnoœc niszcz¹ca g³ównie mê¿czyzn, a tak¿e agresja szympansów. Przez ni¹ stajemy siê zwierzêtami.
Dlatego by osiÂągnÂąc najwyÂższe poziomy wibracji ludzie muszÂą stosowac specjalne , dawniej Âścisle tajne techniki taoistyczne.

http://www.nieznany.pl/Milosny-potencjal-mezczyzny-pbi-3524.htmle.
Nasze ciaÂła to takie lepsze rowery-skÂładaki, na ktĂłrych po odpowiednim treningu moÂżna nawet daleko zajechac.
Trzeba jednak wiedziec na czym siĂŞ jedzie

Co do ksi¹¿ki "Bastard na ³onie macochy"
polecam kaÂżdemu
http://www.optymalni.org.pl/sklep/?p=productsList&iCategory=3
Po lekturze sam byÂłem w ciĂŞÂżkim szoku.
Od tego czasu 10 razy siĂŞ zastanowiĂŞ zanim zachowam siĂŞ jak szympans
Taka jest po prostu zagmatwana historia nas biaÂłych, prawdziwa historia

Poczytacie sesje 95 . To jest 100 procentowe potwierdzenie "Bastarda"

Dla tych co nadal ÂżyjÂą w mrzonce jacy sÂą inteligentni i wspaniali polecam
stronĂŞ zeta reticuli   www.zetatalk.com

Nie mamy u Nich dobrej prasy.  NazywajÂą nas prosto z mostu - zwierzĂŞta ludzkie (Human Animals)
NaszÂą historiĂŞ (bĂŞkarta) opisujÂą dokÂładnie tak samo jak JĂłzef Wasilik i Enki
Jest to rĂłwnieÂż idealne miejsce by zobaczyc co bedzie siĂŞ dziaÂło bez zabezpieczenia.(Safe locations)
Zetanie juÂż teraz mĂłwiÂą Âże bedziemy jeÂśc robaki. CiemnoÂśc ma by przez 25 -40 lat. Wszystkie elektrownie atomowe zostanÂą zniszczone, bĂŞdzie 15 stopni w skali Richtera.
Ludzie z gÂłodu nawzajem siĂŞ pozjadajÂą. Przetrwa zaledwie kilka procent
DokÂładnie o to im chodzi. Mamy byc zwierzĂŞtami.Wtedy planeta bĂŞdzie ich.
Szare klony bardzo siê w USA rozpanoszy³y. Maj¹ ju¿ gotowe hybrydy ludzko-zetacze, g³ównie dla swoich pobratymców przeznaczonych do osiedlenia .Chc¹ nimi zasiedlic ca³¹ ziemiê.
Dlatego wyluzujcie kochani i do roboty. Wykorzystajmy te 2% genĂłw z Oriona

Przy Zetakach  Enki to  wcielony anioÂł. Chyba trzeba to docenic

Jest oczywiœcie druga opcja. Mo¿emy dalej zachowywac siê jak szympanse, k³ócic siê w nieskoùczonoœc ale wtedy, bêdziemy u nich najwy¿ej sprz¹tac. Tylko nieliczni z nas dost¹pi¹ tego zaszczytu. Resztê maj¹ zreinkarnowac w pó³inteligentnych oœmiornicach na jednej a wodnych planet (bez l¹du), których jest we wszechœwiecie najwiêcej.
Sam En-ki mĂłwiÂł, Âże "oczyszczanie" musi nastÂąpic

JACK

Kristobal
Gość
« Odpowiedz #154 : Luty 21, 2009, 11:24:32 »

Gwoli ÂścisÂłoÂści, to ja umieÂściÂłem - upubliczniÂłem po raz pierwszy przekazy Laguny w internecie, jeszcze na starym forum i jeszcze na pewnym innym forum. WczeÂśniej przekazy krÂązyÂły mailowo wÂśrĂłd zaprzyjaÂźnionych osĂłb, bywalcĂłw pewnych pokoji ezoterycznych na czat.onet.pl.
Zrobi³em to po wielu dyskusjach z przyjació³mi i ró¿nych analizach. A dlaczego mieliœmy tego nie umieœciÌ? Mo¿e to mia³a byÌ forma ostrze¿enia, ¿e nie wszystko co Samuel mówi, trzeba braÌ za dobr¹ monetê? (Zreszt¹ na samym pocz¹tku byliœmy zwolennikami Samuela i wydawa³o nam siê, ¿e pierwsze przekazy tylko go utwierdzaj¹ jak i ca³y Projekt Cheops). Ja nie twierdze, ¿e byty w tych przekazach mówi¹ prawdê, zwykle jest tak, ¿e daj¹c cz¹stke prawdy dodaj¹ trochê fa³szu, tak by to tylko odpowiednie osoby mog³y dostrzec ukryty obraz przekazu...
Wiec argument, ¿e Laguna chcia³a zab³ysn¹Ì - odpada, bo gdyby chciala to pewnie kontynuowa³a by przekazy i sta³a siê druga Lucyn¹ a nie o to przecie¿ chodzi.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 11:29:09 wysłane przez Kristobal » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #155 : Luty 21, 2009, 12:26:00 »

Jack, obraz naszej przyszÂłoÂści, ktĂłry kreÂślisz, to jedna z wizji lub alternatyw. Masz to w swoim umyÂśle i realizacjĂŞ tego obdarzasz wysokim rachunkiem prawdopodobieĂąstwa. 
SkÂąd jednak czerpiesz „pewnoœÌ”? Czy z wÂłasnych doÂświadczeĂą? A jeÂżeli nawet, to jakÂą masz gwarancjĂŞ na poprawnÂą interpretacjĂŞ rzeczywistoÂści?
Nie twierdzĂŞ, Âże czÂłowiek jest na szczycie ewolucji, ale moÂżemy juÂż wpÂływaĂŚ na niÂą. Mamy na tyle ÂświadomoÂści, by decydowaĂŚ o swoim „losie”. Wystarczy, Âże „kilku” jest Âświadomych, reszta bĂŞdzie …
Czy warto znaĂŚ zagroÂżenia? SÂądzĂŞ, Âże tak, nawet, jeÂżeli sÂą to wgrane w nasze umysÂły fikcje.
I do pĂłki nie znajdziemy dowodĂłw na tak lub nie, wszystkie warianty naleÂży rozwaÂżyĂŚ.
WiĂŞc „maluj” dalej … zobaczymy, co siĂŞ w nas uaktywni, jakie myÂśli i uczucia zagospodarujemy, lub one nas … 

Pozdrawiam  UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #156 : Luty 21, 2009, 12:31:32 »

Wiesz wybacz Kristobal ale ta wasza forma "ostrze¿enia" jest doœÌ marna ¿e tak powiem.

Jedno za co Ci mogĂŞ podziĂŞkowaĂŚ to za to Âże w koĂącu dostaÂłem odpowiedÂź na moje pytanie.

Tyle chcia³em wiedzieÌ. Róbcie se co chcecie internet daje wolnoœÌ i pocz¹wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koùcz¹c ka¿dy znajdzie w nim miejsce.

Laguna ze swoimi channelingami jest maÂłym zagroÂżeniem w przeciwieĂąstwie do PCh.

Zastanawia mnie czy policja zainteresuje siĂŞ tÂą instytucjÂą tutaj.  MrugniĂŞcie

Pozdrawiam
Mora UÂśmiech
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #157 : Luty 21, 2009, 13:14:20 »

. Róbcie se co chcecie internet daje wolnoœÌ i pocz¹wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koùcz¹c ka¿dy znajdzie w nim miejsce.

W przeciwieĂąstwie do Ciebie, uwaÂżam Âże internet daje wolnoœÌ nie tylko takim osobom....  a Ty do ktĂłrych z nich sie zaliczasz? Ja bym siebie nazwaÂł poszukiwaczem prawdy, akurat channelingi to zupeÂłny margines, bo jak zapewne domyÂślasz siĂŞ, zajmuje siĂŞ g³ównie innymi tematami.
Mora
Gość
« Odpowiedz #158 : Luty 21, 2009, 13:20:00 »

A co jeÂżeli channeling Laguny to nic innego jak rozmowa z wÂłasnÂą podÂświadomoÂściÂą?

Jest to bardziej prawdopodobne niÂż to iÂż rozmawiaÂła z jakimÂś bytem.
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #159 : Luty 21, 2009, 15:26:04 »

A co jeÂżeli channeling Laguny to nic innego jak rozmowa z wÂłasnÂą podÂświadomoÂściÂą?

Jest to bardziej prawdopodobne niÂż to iÂż rozmawiaÂła z jakimÂś bytem.

Jak to co.. nic....! Ja nie uwa¿am ze te przekazy nios¹ prawde czy sam¹ prawdê, mo¿e to byt, moze demon, mo¿e poswiadomoœÌ, ale nie jest to k³amstwo nie jest to wymyœlone - po prostu przekaz zosta³ odebrany, nie wiem kto i po co go wys³a³ i co on niesie ze sob¹. Taka sam sytuacja jest przy PCH i Lucynie (no chyba ze tu jest juz celowe dzialanie)...
Po prostu Mora, nie ma co sie k³óciÌ - przekaz siê pojawi³ a czy niesie on prawde czy fa³sz - mo¿emy siê jedynie zastanawiaÌ. Jeœli jest to fa³sz - nie jest to win¹ Laguny - ona by³a tylko przekaŸnikiem...
east
Gość
« Odpowiedz #160 : Luty 21, 2009, 16:04:27 »

(..) ró¿ne frakcje tocz¹ ze sob¹ ustawiczne walki o w³adzê i wp³ywy. (..) Przy okazji jesteœmy dla nich Ÿród³em energii jak w Matrix'ie. Nasza agresja wzglêdem siebie to wy³¹cznie ich dzie³o i systemu który stworzyli.
Czyta³em wiêkszoœÌ z tego, o czym piszecie.
Jeszcze kilka miesiĂŞcy temu  mĂłgÂłbym napisaĂŚ, ze wszelkie channelingi to bzdury wyssane z palca , Âże to projekcje ludzkich mĂłzgĂłw , umys³ów  - czyste wymysÂły itd.
Ale juÂż nie dzisiaj. Nie teraz.
Moje kryterium przez ktĂłre oceniam PrzesÂłania wynika z tego, co wydarzyÂło siĂŞ w moim Âżyciu w ciÂągu kilku ostatnich miesiĂŞcy. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozpisywaÂł , tylko wypowiem tu sedno.
Motorem wszystkiego , co mnie spotkaÂło, ( zupeÂłna zmiana sytuacji Âżyciowej o 180 st) , jest moja Âświadoma, wolna wola. Nie wiem w jaki sposĂłb ona to robi , ale staÂło siĂŞ to , co juÂż kilka lat czuÂłem ,Âże staĂŚ siĂŞ powinno. Nie podejmowaÂłem Âżadnych dziaÂłaĂą, aby zmieniĂŚ swoje Âżycie , a wrĂŞcz odwrotnie - moje ego brnĂŞÂło  w ró¿nego rodzaju uwarunkowania Âżyciowe , ale to i tak na nic siĂŞ daÂło. PotĂŞga wolnej woli jest przeogromna  i wszystko siĂŞ zmieniÂło
Dlatego nie ufam ewolucji. Ufam sobie, swojemu prawdziwemu JA. To jest najpotĂŞÂżniejszy byt , wiĂŞkszy niÂż cokolwiek innego. DziĂŞki niemu wiem ,Âże KsiĂŞÂżyc nie stworzyÂł siĂŞ naturalnie i tak samo nie wierzĂŞ,Âże  CzÂłowiek  jest dzieÂłem ewolucji.
Nasze umysÂły nie sÂą naturalnym tworem . Bogowie sumeryjscy mogÂą byĂŚ Obcymi hodowcami.
Mo¿e byæ tak, jak pisze Laguna . Mo¿e Samuel co¶ tam zdzia³a . Mo¿e ca³a ta kosmiczna banda teraz próbuje dorwaæ siê do naszych umys³ów, by za ich pomoc± ugraæ "swoje" .Byæ mo¿e do tej pory jeste¶my dla nich bateryjkami, a jednocze¶nie te wszystkie konflikty , które nas ró¿ni± s± po prostu odzwierciedleniem tego, kim s± nasi hodowcy. Zaprawdê zostaliby¶my stworzeni "na obraz i podobieñstwo" . Ale koniec z tym. U¶wiadomione istoty maj± wielk± moc , by powiedzieæ NIE. DO¦Æ. I to ich przera¿a. My , ludzie, nie jeste¶my ju¿ tylko bateryjkami - byd³o wymyka siê spod kontroli swoich Panów. Poprzez dzia³ania zewnêtrzne ( religie, w³adzê, manipulacjê medialn± ) oraz wewnêtrzn± ( channelingi, Przekazy, ) usi³uj± na nas wp³yn±æ. A my jeste¶my jak te zmutowane chwasty - w drodze rozwoju uzyskali¶my w³asne, niezale¿ne ¿ycie , w³asn± moc . Dlatego cokolwiek siê stanie z lud¼mi - stanie siê wy³±cznie na w³asne ¿yczenie tych ludzi.
NiektĂłrzy mogÂą  nawiÂązywaĂŚ kontakty z Obcymi, a oni z ludÂźmi, ktĂłrzy tego pragnÂą - to juÂż nie jest zabronione przez StraÂżnika. Dlatego uwaÂżam ,Âże Laguna dobrowolnie poddaÂła siĂŞ manipulacji obcych bytĂłw. Oni zaplanowali dla Ciebie tutaj jak¹œ rolĂŞ do odegrania . Przemawiasz, przekazujesz informacje, ale jednoczeÂśnie posiadasz wystarczajÂącÂą ÂświadomoœÌ tego , co robisz , aby nie zagubiĂŚ dystansu do siebie.
To , o czym piszesz to dla mnie jakby Przestroga. UwaÂżajcie Bracia i Siostry - bramy juÂż siĂŞ otwierajÂą . Nie kaÂżdy byt , ktĂłry siĂŞ przyplÂąta stamtÂąd jest dla nas dobry. KaÂżdy z nich jest dobry wg swoich wÂłasnych kryteriĂłw oceny dobra.
JeÂśli o mnie chodzi, to jest tak , jak napisaÂłem . Nie oceniam innych. SÂłucham swojej wolnej woli , moje wyÂższe JA najlepiej mi sÂłuÂży . Ono wie jak , a ja wiem dokÂąd zmierzaĂŚ.
Wsuchajcie siĂŞ w siebie... zacznijcie od ciszy  ..
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #161 : Luty 21, 2009, 19:31:42 »

Hej Jack!
OdnoÂśnie Zetatalk - obserwujĂŞ tÂą stronĂŞ od dÂłuÂższego czasu.
W czasach gdy byÂłem zwolennikiem PCH kontaktowaÂłem siĂŞ nawet z Nancy osobiÂście prĂłbujÂąc dowiedzieĂŚ siĂŞ czegoÂś o piramidach - odpowiedziÂą na pytanie po co zbudowano piramidy byÂło coÂś w stylu "sÂłuÂżyÂły jako punkty nawigacyjne dla statkĂłw UFO"
Zaiste ciekawa odpowiedÂź...
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawê, ale Nibiru mia³o siê pojawiÌ wg Zetatalk w 2003 roku i od tamtego czasu pojawia siê œrednio co pó³ roku i póŸniej z ró¿nych powodów jej wizyta jest przek³adana.
JeÂśli PCH bĂŞdzie CiĂŞ interesowaÂł w okolicach sylwestra 2009 przekonasz siĂŞ Âże boski Samuel teÂż bĂŞdzie siĂŞ musiaÂł zdrowo nagimnastykowaĂŚ Âżeby przeÂłoÂżyĂŚ termin jej pojawienia.
Co do naszych braci z Oriona tak dzielnie rzucajÂących siĂŞ na pomoc gÂłupim ziemianom - naprawdĂŞ myÂślisz Âże jakiekolwiek wyÂżej rozwiniĂŞte i POZYTYWNE byty ingerujÂą w wolnÂą wolĂŞ tych rozwiniĂŞtych sÂłabiej cywilizacji?
To bardzo piêkna koncepcja - œwiadomoœÌ ¿e gdzieœ tam czeka w odwodach kawaleria która na nasze skinienie przyleci i posprz¹ta ten b....el który wygenerowaliœmy.
Mogliby zrobiĂŚ np porzÂądek z pasoÂżytniczÂą cywilizacjÂą traktujÂącÂą ludzi jak baterie i pozbawiajÂąc ich energii poprzez manipulacjĂŞ ich emocjami zabarwionymi negatywnie.
Tylko ¿e te paso¿yty przenios¹ siê póŸniej na jak¹œ inn¹ planetê (mo¿e bli¿ej rodzinnych stron naszej kawalerii?) i z szerszego punktu widzenia nasza hipotetyczna kawaleria URATUJE nas, ale narobi niez³ego bigosu jakiejœ bogu ducha winnej planecie.
A wracaj¹c do negatywnych emocji i paso¿ytów ca³kiem nieŸle rabuj¹cych ludzi z energii poprzez utrzymywanie ich w stanie strachu, zagro¿enia, niepewnoœci, nienawiœci - ponoÌ ostatnio trac¹ zasilanie bo po Ziemii b³¹ka siê coraz wiêcej oszo³omów którzy ju¿ nie zasilaj¹ systemu. Chodz¹ sobie uœmiechniêci od rana do wieczora, podoba im siê ka¿dy dzieù, rozumiej¹ sens stwierdzenia Majów "jestem innym Tob¹" i szczerze kochaj¹ otaczaj¹cy nas œwiat - dlatego z przyjemnoœci¹ patrz¹ na odchodz¹cy system i maj¹ œwiadomoœÌ ¿e KA¯DA informacja maj¹ca nas przestraszyÌ powinna trafiÌ na swoje miejsce - do œmietnika.

pozdrawiam CiĂŞ serdecznie, papa

p.s. polecam "beyond the cutting edge" na youtubie - a przynajmniej 3 czêœÌ
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #162 : Luty 21, 2009, 19:49:27 »

Rados³aw z tego co piszesz poniek¹d wynika³oby ¿e o ile piramidy s¹ punktami nawigacyjnymi to mog³y celowo zostaÌ "wy³¹czone" w celu zgubienia drogi na Ziemiê . O ile koncepcja "mieszaùców" jest s³uszna to mo¿e dla uwolnienia sie od zwierzchników z innych œwiatów celowo wy³¹czono punkty odniesienia a "klucze" do uruchomienia dobrze zabezpieczono aby nikt tego nie robi³ ale ¿eby by³a mo¿liwoœÌ wezwania obcych kiedy "niewolnicy" siê zbuntuj¹.
ptak
Gość
« Odpowiedz #163 : Luty 21, 2009, 20:40:48 »

Cytat: RadosÂław
A wracaj¹c do negatywnych emocji i paso¿ytów ca³kiem nieŸle rabuj¹cych ludzi z energii poprzez utrzymywanie ich w stanie strachu, zagro¿enia, niepewnoœci, nienawiœci - ponoÌ ostatnio trac¹ zasilanie bo po Ziemii b³¹ka siê coraz wiêcej oszo³omów którzy ju¿ nie zasilaj¹ systemu. Chodz¹ sobie uœmiechniêci od rana do wieczora, podoba im siê ka¿dy dzieù, rozumiej¹ sens stwierdzenia Majów "jestem innym Tob¹" i szczerze kochaj¹ otaczaj¹cy nas œwiat - dlatego z przyjemnoœci¹ patrz¹ na odchodz¹cy system i maj¹ œwiadomoœÌ ¿e KA¯DA informacja maj¹ca nas przestraszyÌ powinna trafiÌ na swoje miejsce - do œmietnika.

RadosÂławie, otó¿ to …  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Jak ja kocham takich oszoÂłomĂłw!!!  Buziak
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #164 : Luty 21, 2009, 21:17:36 »

Gwoli ÂścisÂłoÂści, to ja umieÂściÂłem - upubliczniÂłem po raz pierwszy przekazy Laguny w internecie, jeszcze na starym forum i jeszcze na pewnym innym forum. WczeÂśniej przekazy krÂązyÂły mailowo wÂśrĂłd zaprzyjaÂźnionych osĂłb, bywalcĂłw pewnych pokoji ezoterycznych na czat.onet.pl.
Zrobi³em to po wielu dyskusjach z przyjació³mi i ró¿nych analizach. A dlaczego mieliœmy tego nie umieœciÌ? Mo¿e to mia³a byÌ forma ostrze¿enia, ¿e nie wszystko co Samuel mówi, trzeba braÌ za dobr¹ monetê? (Zreszt¹ na samym pocz¹tku byliœmy zwolennikami Samuela i wydawa³o nam siê, ¿e pierwsze przekazy tylko go utwierdzaj¹ jak i ca³y Projekt Cheops). Ja nie twierdze, ¿e byty w tych przekazach mówi¹ prawdê, zwykle jest tak, ¿e daj¹c cz¹stke prawdy dodaj¹ trochê fa³szu, tak by to tylko odpowiednie osoby mog³y dostrzec ukryty obraz przekazu...
Wiec argument, ¿e Laguna chcia³a zab³ysn¹Ì - odpada, bo gdyby chciala to pewnie kontynuowa³a by przekazy i sta³a siê druga Lucyn¹ a nie o to przecie¿ chodzi.

Witam
 MyÂślĂŞ Kristobal  zamieÂściÂł na tyle odpowi
Wiesz wybacz Kristobal ale ta wasza forma "ostrze¿enia" jest doœÌ marna ¿e tak powiem.

Jedno za co Ci mogĂŞ podziĂŞkowaĂŚ to za to Âże w koĂącu dostaÂłem odpowiedÂź na moje pytanie.

Tyle chcia³em wiedzieÌ. Róbcie se co chcecie internet daje wolnoœÌ i pocz¹wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koùcz¹c ka¿dy znajdzie w nim miejsce.

Laguna ze swoimi channelingami jest maÂłym zagroÂżeniem w przeciwieĂąstwie do PCh.

Zastanawia mnie czy policja zainteresuje siĂŞ tÂą instytucjÂą tutaj.  MrugniĂŞcie

Pozdrawiam
Mora UÂśmiech

Witaj Mora
Nie odpiszĂŞ wiĂŞcej  na zadawane pytania bo , Kristobal bardzo dobrze zrobiÂł to za mnie ...Mam nadziejĂŞ ,Âże to wystarczy , Mora zwyczajnie nie chc mi siĂŞ nawet skupiaĂŚ  w tej chwili na przekazach , ktĂłre juÂż dawno nie sÂą dla mnie punktem odniesienia do tego nad czym teraz skupiam swojÂą uwagĂŞ .... to tak po krĂłtce...

pozdrawiam Laguna
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #165 : Luty 21, 2009, 22:34:01 »

no to tak dla Mory dodam - ja ju¿ siê nie skupiam na Samuelu i Radzie Bogów, to by³a cenna lekcja ale BY£A a teraz idê dalej - nie prawda, ¿e zawsze jest jakie¶ dalej - w pewnym momencie jest PUNKT W KTÓRYM NASTÊPUJ¡ KOLEJNE ETAPY DO¦WIADCZENIA DUCHOWEGO ale to nie jest dalej lecz jest to urzeczywistnienie i poznanie natury umys³u - O¦WIECENIE U¶miech

718'
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #166 : Luty 21, 2009, 23:18:39 »

Zodiakus71!
NapisaÂłem o wiedzy wg Zetatalk - czyli bezwartoÂściowej manipulacji podobnej do Projektu Cheops.
Wg moich poszukiwaù - piramida w Gizie jest g³ówn¹ czêœci¹ ogólnoœwiatowej sieci energetycznej z czasów po zag³adzie Atlantydy. W punktach wêz³owych tej¿e siatki znajdujemy najczêœciej jakieœ egipskie obeliski wzniesione przez rz¹dz¹c¹ œwiatem rodzinkê , staro¿ytne budowle czy piramidy.
http://www.przebudzenie.pl/lofiversion/index.php?t7067.html - tutaj o tej siatce,
http://montalk.net/science/115/earth-grid-research - tutaj mo¿esz œci¹gn¹Ì nak³adkê na google earth i zbadaÌ dok³adniej sprawê
Kwestia tego DO JAKICH CELÓW ta ca³a sieæ budowli mo¿e zostaæ u¿yta jest te¿ otwarta i niekoniecznie "odpalenie" ca³ego systemu bêdzie korzystne dla ludzko¶ci.
ZwÂłaszcza Âże wszystko wskazuje na to Âże nasi kosmiczni bracia zamieszani w stworzenie tego systemu i manipulacje w naszym DNA robili to dla celĂłw Âżywieniowych swojej cywilizacji a my jesteÂśmy dla nich tylko bateryjkami.
pozdrawiam
Sventer
Gość
« Odpowiedz #167 : Listopad 23, 2010, 15:01:20 »

Ten temat, jak i przekaz to jedna wielka Âściema - robienie z ludzi... Stada ÂŚlepych BaranĂłw.
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: