jeremiasz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Kwiecień 13, 2010, 13:48:32 » |
|
czyli widzĂŞ, Âże bardzo krĂłtko trwaÂło to "niedÂługo"...
MiÂłoÂśnicy teorii spiskowych i wielbiciele koĂącĂłw Âświata, Wy, ktĂłrzy uwielbiacie taplaĂŚ siĂŞ w swoim bÂłotku strachu, Wy, ktĂłrzy kochacie kisiĂŚ siĂŞ w swoim smrodku podejrzeĂą kaÂżdego dookoÂła,
A siedÂźcie sobie w tym gĂł...nie aÂż do upragnionego przez Was koĂąca Âświata.
Ja idĂŞ skopaĂŚ ogrĂłdek. Tam przynajmniej ÂżyjÂą chrzÂąszcze i ptak Âśpiewa. Tam jest jeszcze trochĂŞ Âżycia.
Bo tutaj juÂż tylko trupy.
Bez odbioru.
|
|
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #76 : Kwiecień 13, 2010, 13:59:04 » |
|
tu nie chodzi o zaden strach, tylko o nie umywanie rak..bo wszysca sa za wszystko odpowidzialni i samo nie zmieni sie nic.., tz pewnie tez tylko bardzo dramtycznie..
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #77 : Kwiecień 13, 2010, 14:05:01 » |
|
czyli widzĂŞ, Âże bardzo krĂłtko trwaÂło to "niedÂługo"...
MiÂłoÂśnicy teorii spiskowych i wielbiciele koĂącĂłw Âświata, Wy, ktĂłrzy uwielbiacie taplaĂŚ siĂŞ w swoim bÂłotku strachu, Wy, ktĂłrzy kochacie kisiĂŚ siĂŞ w swoim smrodku podejrzeĂą kaÂżdego dookoÂła,
A siedÂźcie sobie w tym gĂł...nie aÂż do upragnionego przez Was koĂąca Âświata.
Ja idĂŞ skopaĂŚ ogrĂłdek. Tam przynajmniej ÂżyjÂą chrzÂąszcze i ptak Âśpiewa. Tam jest jeszcze trochĂŞ Âżycia.
Bo tutaj juÂż tylko trupy.
Bez odbioru.
Jeremiasz, mam takie samo zdanie odnoœnie tego wszystkiego  Ten temat przesta³am dok³adnie czytaÌ, da radê zatruÌ krew. Ludzie nie potrafi¹ uszanowaÌ kilku dni ciszy. Nie mog¹ wysiedzieÌ w spokoju. Tutaj siê przeœcigaj¹ w wynajdywaniu w internecie teorii spiskowych, powodów katastrofy (i w³aœnie - najlepiej, ¿eby byli winni). A tam gdzieœ... Rodziny ofiar nie mog¹ oka zmru¿yÌ pamiêtaj¹c to, co zobaczyli podczas identyfikacji. Ostatni widok najbli¿szych im osób. Dla mnie to coœ niewyobra¿alnego. Jedni p³acz¹, inni na si³ê sensacji szukaj¹. I okay - jeœli taka ich ochota... Naprawdê nie zamierzam nikogo umoralniaÌ, nikogo prostowaÌ itd... Ale na litoœÌ! Róbcie to po og³oszonym tygodniu ¿a³oby! Te cia³a... Ci ludzie jeszcze nawet nie spoczêli pod ziemi¹. Dajcie im, nam i sobie chwilê zadumy. To a¿ tak du¿o? Jeremiasz... Te¿ wola³abym pokopaÌ ogródek. Gdybyœ blisko mieszka³, wpad³abym pomóc
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #78 : Kwiecień 13, 2010, 14:20:15 » |
|
ta kilka dni ciszy a potem znowu to samo...wiec moze lepiej odrazu sobie darowac...chodzi o to ze nic nie jest normalnie ZnalazÂłam przynajmniej czĂŞÂściowe rozwiÂązanie problemu. Ten kto bĂŞdzie miaÂł ochotĂŞ po prostu zÂłoÂżyĂŚ kondolencje lub wyraziĂŚ swoje ubolewanie, powinien zajrzeĂŚ do tego tematu http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4999.msg58109#new. Pozostali niech piszÂą w odpowiednich wÂątkach. Nowy temat bĂŞdzie dotyczyÂł nie tylko 10 kwietnia 2010. Takich sytuacji byÂło, jest i bĂŞdzie z pewnoÂściÂą wiĂŞcej. Tak samo byÂło z Haiti, tak samo jest teraz. Nic w tej materii raczej siĂŞ nie zmieni. Janneth.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2010, 14:54:43 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #79 : Kwiecień 13, 2010, 21:54:04 » |
|
>Songo< za utworzenie popularnego na forum tematu +3pf- za³o¿enie popularnego na forum tematu (min. 50 odpowiedzi). U¿ytkownik o tym fakcie powinien poinformowaÌ administratora poprzez Prywatn¹ WiadomoœÌ. W jej treœci uwzglêdniÌ tytu³ w¹tku oraz iloœÌ udzielonych w nim odpowiedzi. Jeden temat pow. 50 postów jest równowa¿ny z przyznaniem +3pf.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #80 : Kwiecień 14, 2010, 13:28:31 » |
|
ciekawa historia- właśnie odnaleziono flagę i wieniec które były na pokładzie samolotu- praktycznie nie naruszone,- może to nic nie znaczy, ale wydaje się co najmniej zagadkowe biorąc pod uwagę porozrywany samolot i wszystkich poległych w katastrofie..??
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2010, 13:28:48 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #81 : Kwiecień 14, 2010, 15:42:41 » |
|
Niech mnie posÂądzajÂą o sianie teorii spiskowych ,ale muszĂŞ to podaĂŚ do wiadomoÂści wszystkich.Sami osÂądÂźcie i wyciÂągnijcie wnioski : http://www.globalnaswiadomosc.com/jednakzamach.htm
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #82 : Kwiecień 14, 2010, 18:14:21 » |
|
Osobiœcie uwa¿am, ¿e najbardziej trafne w tym linku s¹ komentarze. Pozwolê sobie kilka z nich przytoczyÌ: "Nie przesadzacjcie z tymi strzalami Po prostu przy katastrofie lotniczej race i krotkofalowki w Polsce we wojsku tez sie tak robi najpierw podaje sie informacje przez krotkofalowke ze zostal odnaleziony samolot i oznacza sie miejsce racami i tu wlasnie tak bylo podal przez krotkofalowke wiadomosc o odnalezieniu wraku zostala wlaczona syrena ratunkowa i nastepnie odpala sie race i to wlasnie slychac I JUZ PO TEORII SPISKU" "Pewnie strzaly ostrzegawcze przed szabrownikami, normalna rzecz. Zawsze po takim wypadku zlodzieje probuja cos ukrasc. Stad cofanie sie kamerzysty i odchodzenie od katastrofy" " Jak sobie wyobrazacie, ze ktos sie tam znalazl zeby kogokolwiek zabijac - sa inne metody, w szpitalu itp po co sobie babrac lapy." Ponadto, przy takiej temperaturze jaka panowa³a tam zaraz po katastrofie (mam na myœli po¿ar) mog³o dojœÌ do kilku wybuchów. Dopuszczam do œwiadomoœci, ¿e móg³ to byÌ zamach b¹dŸ zamierzone dzia³anie osób trzecich, nie mniej jednak istnieje zbyt wiele wyjaœnieù takich strza³ów, by na ich podstawie cokolwiek wnioskowaÌ. Dopóki nie zostan¹ przeprowadzone badania, analizy i rzetelne œledztwo, wszelkie takie nowoœci to doskona³a po¿ywka dla mediów i brukowców szukaj¹cych sensacji.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #83 : Kwiecień 14, 2010, 18:48:04 » |
|
DokÂładnie tak, nawet oficjalnie wtedy nasz komentator w SmoleĂąsku, mĂłwiÂł Âże Rosjanie -sÂłuÂżby, tak wÂłaÂśnie analizujÂą znaleziska-race i dÂźwiĂŞk.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Kwiecień 14, 2010, 19:31:13 » |
|
CzytaÂłem teÂż gdzieÂś na onecie, Âże znaleziono bodajÂże siedem pistoletĂłw pracownikĂłw BOR-u. Zatem mogÂła rĂłwnieÂż "strzelaĂŚ" amunicja w takiej temperaturze .. chyba.
W kaÂżdym razie strzaÂły w tyÂł gÂłowy ( jakby chcieli niektĂłrzy spiskowcy ), naleÂży wykluczyĂŚ .
|
|
|
|
|
|
|
Nebulitos
Gość
|
 |
« Odpowiedz #85 : Kwiecień 15, 2010, 10:06:31 » |
|
@chanell, ten TwĂłj artykuÂł to takie same bzdury jak sÂą gÂłoszone w mediach. Pogoda byÂła zÂła i to, Âże dziennikarze lÂądowali wczeÂśniej nic nie znaczy. Co do pilota to mieli po 1000 godzin wylatane... trochĂŞ Âśmieszne bo jest masa takich co przekroczyÂła 30 tysiĂŞcy godzin i wiĂŞcej i wielu z nich teÂż juÂż z nami nie ma. WiĂŞc nie mĂłwmy, Âże byli mistrzami Âświata.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 10:11:23 wysłane przez Nebulitos »
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #86 : Kwiecień 15, 2010, 11:35:57 » |
|
CzytaÂłem teÂż gdzieÂś na onecie, Âże znaleziono bodajÂże siedem pistoletĂłw pracownikĂłw BOR-u. Zatem mogÂła rĂłwnieÂż "strzelaĂŚ" amunicja w takiej temperaturze .. chyba.
W kaÂżdym razie strzaÂły w tyÂł gÂłowy ( jakby chcieli niektĂłrzy spiskowcy ), naleÂży wykluczyĂŚ .
Dzisiaj sÂłyszaÂłem w radiu Eska o godz.9.30 nagranie z tych czarnych skrzynek i wiecie co tam siĂŞ staÂło? SÂłychaĂŚ byÂło gÂłos goÂścia w obcym jĂŞzyku przez ok. 7 sek. jak oddawaÂł strzaÂły!!!.NiedÂługo po tym podano relacjĂŞ Âświatka,ktĂłry widziaÂł jak ten samolot juÂż rozlatywaÂł siĂŞ w powietrzu zanim spadÂł na ziemiĂŞ. Kiedy to usÂłyszaÂłem to moje przekonania o zamachu na Naszego Prezydenta staÂło siĂŞ bardzie realne.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #87 : Kwiecień 15, 2010, 11:58:47 » |
|
nie wiem co tam siĂŞ dokÂładnie staÂło, ale do Krakowa przyjadÂą wszyscy "najwiĂŞksi" tego Âświata na uroczystoÂści pogrzebowe,- czyÂżby ktoÂś zaplanowaÂł coÂś o wiele bardziej potworniejszego?? Âśredni zwolennik teorii spiskowych 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #88 : Kwiecień 15, 2010, 12:12:55 » |
|
Mam takie same odczucia.Jak przeczytalam liste,nie zamknieta przeciez jeszcze,kto przyjedzie,gdzies w glebi mnie,jakis glos sie pojawil,ze cos jest nie tak.Nie wiem co,ale to jest we mnie caly czas.
|
|
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #89 : Kwiecień 15, 2010, 14:10:58 » |
|
Dla mnie to trochê dziwnie wygl¹da no bo tak: przypomnijcie sobie...jakiœ czas temu g³oœno by³o w mediach o odkryciu sporych pok³adów gazu w Polsce tzw."³upkach skalnych"przez U,S.A. i to chyba wiêkszych ni¿ w ca³ej Rosji! Jednak Polska nie ma do tego odpowiedniego sprzêtu by tg wydobyÌ(chciano to od nas wykupiÌ i wydobywaÌ poniewa¿ maj¹ do tego odpowiedni sprzêt.Wstrzymano siê z tym ca³ym zapa³em na sprzeda¿ i... cisza) PóŸnej mieliœmy taka sytuacjê ,¿e nasz Prezydent zacz¹³ g³oœno mówiÌ zbrodni Katynia jaszcze bêd¹c w Warszawie domagaj¹c siê przyznania oficjalnego PRAWDY przez Rosjê oraz ujawnienia tajnych archiwów z osobami ,które tam zamordowano.
Jak myœlicie czy kraj który zrobi³ coœ takiego i nie przyzna³ siê ma tyle odwagi by po takim czasie to zrobiÌ.W dodatku czy jest mu na rêkê siê godziÌ ze "s¹siadem",który na swym podwórku posiada gaz,który mog¹cy zawojowaÌ ca³¹ Europ¹ w dodatku byÌ krajem nieuzale¿nionym od dostaw energii od swego wiêkszego "brata"
RACZEJ NIE
Lepiej dla takiego jest zgarn¹Ì wszystkie karty na jedn¹ kupê,a z reszt¹ bêdzie cisza.
Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 14:16:30 wysłane przez Krons »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwiecień 15, 2010, 15:01:20 » |
|
Pokutuje w nas ta nienawiœÌ do s¹siada plus syndrom ofiary , prawda Krons ? Dzisiaj s³ysza³em w radiu Eska o godz.9.30 nagranie z tych czarnych skrzynek (...) S³ychaÌ by³o g³os goœcia w obcym jêzyku przez ok. 7 sek. jak oddawa³ strza³y!!! To albo by³o s³ychaÌ g³os w obcym jêzyku ( jakim ? , co mówi³ ? ) , albo oddawa³ strza³y .. i sk¹d pewnoœÌ, ¿e to by³y strza³y ? I na pewno s³u¿by puœci³yby takie nagranie w eter ... taa , ¿eby teorii spiskowych by³o wiêcej i wiêksza jeszcze nienawiœÌ. To oczywiste prawda ? Pomyœlmy rozs¹dnie . Takie nagranie trzeba poddaÌ drobiazgowej analizie niezale¿nych ekspertów, a nie wyrokowaÌ raz tylko us³yszawszy coœ przez kilka sekund i to przez radio ... Namno¿y³o siê nam tych ekspertów .. oj namno¿y³o.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Kwiecień 15, 2010, 15:07:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #92 : Kwiecień 15, 2010, 16:40:08 » |
|
Czyli mamy zamachowcĂłw - samobĂłjcĂłw, jak w krajach arabskich, czy tak? Albo coÂś w stylu kamikadze. A to ciekawe, kto siĂŞ na to odwaÂżyÂł...  ? A co byÂło celem tych zamachowcĂłw, moÂże takÂże i przyczyny sÂą juÂż znane ? Bom ciekaw bardzo... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2010, 11:29:10 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Kwiecień 15, 2010, 17:12:07 » |
|
Koliberek, pytasz , to pewnie zaraz ktoÂś dopisze odpowiedniÂą teoriĂŞ na zasadzie , Âże skoro jest popyt to podaÂż siĂŞ znajdzie  I teraz zobacz - kaÂżdy w tym samolocie bĂŞdzie podejrzany. I to od razu caÂła Elita Narodu hehe. Czujesz tĂŞ absurdalnÂą traumĂŞ ?
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : Kwiecień 15, 2010, 17:28:20 » |
|
Podobno wiceminister spraw zagranicznych Ali Ahani z Iranu na pokadzie swojego samolotu bêdzie mia³ jak¹œ atomówke do samobóczego ataku na ltonisku, gdzie wyl¹duj¹ g³owy paùstw.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #95 : Kwiecień 15, 2010, 17:29:50 » |
|
Ano, nie doœÌ tego, co siê wydarzy³o..., To cierpienie przerasta moj¹ wyobraŸniê, a dla niektórych, to tylko m³yn na wodê i budzenie wci¹¿ nowych, niezdrowych emocji, jakby ma³o tego by³o...i to w momencie, gdy czas na zadumê i szacunek. Niektórych boli ¿a³oba w ogóle i taka d³uga, a przecie¿ nie zd¹¿yliœmy jeszcze wszystkich, ani przywitaÌ, ani po¿egnaÌ, gdy¿ nie wszyscy powrócili z tego piekielnego krêgu (Smol -eùsk, Kat -yù).
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2010, 17:34:31 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 15, 2010, 19:31:18 » |
|
Witam wszystkich, koliberku prosze nie czytaj tego.
wiec mogli wszyscy zobaczyc jak odebrano komus DUSZE. I ten, ktory ja stracil, musial wykonac brudna robote wlasnymi rekami. To standartowa oplata. A potem tylko publicznie przyjac krokodyle lzy tego,ktory mu te Dusze odebral. Teraz wroci do swego kraju i juz wiecej powieka mu nie drgnie gdy bedzie tlamsil narod wykonujac rozkazy swego Pana.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #97 : Kwiecień 16, 2010, 09:12:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #98 : Kwiecień 16, 2010, 10:56:48 » |
|
Teorie Spiskowe DochodzÂą do nas niepokojÂące wieÂści… Otó¿ wszystkie dokumenty dotyczÂące WSI, takÂże komisji ds. sÂłuÂżb specjalnych czy byÂłych agentĂłw SB zostaÂły przejĂŞte okoÂło 2 godziny po informacji o katastrofie. W tamtym momencie nie byÂło jeszcze wiadomo, czy Kurtyka przeÂżyÂł czy nie. NastÂąpiÂło rĂłwnieÂż przeszukanie warszawskiego mieszkania Âś.p. Wassermana. Czego szukali tam funkcjonariusze moÂżemy siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ. SzykujÂą siĂŞ powaÂżne zmiany w wojsku, sÂłuÂżbach specjalnych i wszystkich instytucjach paĂąstwa. NastÂąpiÂła prĂłba przejĂŞcia kierownictwa IPN i zablokowanie dotychczasowych ciaÂł kolegialnych. Mianowany przez Komorowskiego nastĂŞpca WÂładysÂława Stasiaka, przejmuje gabinet zmarÂłego nie pozwalajÂąc wdowie po zmarÂłym ministrze na zabranie osobistych rzeczy zmarÂłego. Zostaje odwoÂłany dyrektor Polskiego Instytutu Spraw MiĂŞdzynarodowych, SÂławomir DĂŞbski, bez podania powodĂłw merytorycznych. NiepokojÂące sygnaÂły dochodzÂą z oÂśrodkĂłw wojskowych. SÂą sygnaÂły o czystkach w biurze RPO, do poraÂżajÂących scen dochodzi w biurze BBN, a to wszystko pod przykrywkÂą ÂżaÂłoby narodowej. ÂŹrĂłdÂło: Niepoprawni OD REDAKCJI WM WiĂŞcej informacji o dziwnych i szybkich posuniĂŞciach polskich wÂładz i sÂłuÂżb specjalnych TUTAJ i TUTAJ. ÂŹrĂłdÂło: Wolne Media http://przyszloscwprzeszlosci.info/teraniejszo/73-teorie-spiskowe/1608-polskie-wadze-nie-pronujNowozaÂłoÂżony temat "Teorie spiskowe" scaliÂłam z tym, poniewaÂż dotyczy on katastrofy w SmoleĂąsku. W tym temacie i tak pozwoliliÂśmy juÂż sobie na zamieszczanie wszelkich domys³ów, tudzieÂż teorii spiskowych. Ponadto tematĂłw o katastrofie z 10 kwietnia zostaÂło otwartych juÂż chyba piĂŞĂŚ. NastĂŞpne sÂą zbĂŞdne. Janneth.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2010, 21:18:41 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
quetzalcoatl44
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Kwiecień 16, 2010, 11:27:28 » |
|
to raczej nie mozliwe, caly swiat musialby byc zaangazowany w ten spisek...i co to da teraz tym ktorzy nawet przejma wladze? , dla mnie zly jest ogolnie kierunek calego swiata i to jest tego symbol..
ale wiele jest spisko na ktore bylo przyzwolenie np. CERN, WTC...swiadomie badz nie swiadomie..
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2010, 11:48:16 wysłane przez quetzalcoatl44 »
|
|
|
|
|
|