KUNDALINI CIAÂŁO KRZEMOWE ObserwujÂąc dzisiejszy Âświat duchowy widzĂŞ jak nadal jest wielkie niezrozumienie wielu duchowych pojĂŞĂŚ, miĂŞdzy innymi pojĂŞĂŚ: Kundalini i WniebowstÂąpienie. Nadal sÂą to najbardziej niezrozumiaÂłe procesy na caÂłym Âświecie, nadal jest to tajemnica dla ludzkoÂści, pomimo Âże kaÂżdego dnia czytam nawet na naszej KsiĂŞdze GoÂści pisane sÂłowa – moje Kundalini ... tak, ale to tylko twoje sÂłowa i twoja diagnoza ... poniewaÂż prawda ma zupeÂłnie inne oblicze.
Wiele osĂłb chce pÂływaĂŚ w Energii Kundalini, tworzÂą wÂłasne story, techniki, nauki ... ale to jest takie pÂływanie bez wody. Wiele usiÂłuje pÂływaĂŚ ale nie ma na ten temat Âżadnej wiedzy i pompujÂą w swoje nieoczyszczone ciaÂło nieznane im energie, a skutki bywajÂą opÂłakane.
Energia Kundalini jest rozbudzona na wielu poziomach:
najczêœciej spotykana na podstawowym poziomie w ludzkim ciele tzw. samorealizacja, która ci¹gle jest zbyt ma³a aby po³¹czyÌ siê ze Wszechœwiatem.
A ta najbardziej subtelna, najÂświĂŞtsza, najpotĂŞÂżniejsza we WszechÂświecie budzi siĂŞ w zwykÂłym Âśmiertelniku tylko w pewnych okolicznoÂściach. Musimy wiedzieĂŚ i zdaĂŚ sobie z tego sprawĂŞ, Âże nawet Riszi (ÂświĂŞci, mĂŞdrcy), ktĂłrzy codziennie obcowali z Bogiem nie mogli sami przebudziĂŚ Energii Kundalini, tym bardziej za pomocÂą innych osĂłb, pseudo-nauczycieli.
MajÂąc na uwadze tÂą potĂŞÂżnÂą prawdĂŞ naleÂży siĂŞ uwaÂżnie zastanowiĂŚ nad sobÂą i wÂłasnym postĂŞpowaniem, aby nie wywoÂłaĂŚ u siebie zupeÂłnie innych skutkĂłw niÂż te oczekiwane.
Kundalini to stara wiedza, nie jest odkryciem naszych czasĂłw, ale niestety ludzie na ten temat majÂą skÂąpÂą wiedzĂŞ. Tylko osoby przechodzÂące taki proces sÂą w stanie powiedzieĂŚ coÂś wiĂŞcej.
Wiadomo, Âże Energia Kundalini jest BoginiÂą WszechÂświata i wciela siĂŞ w nasze ciaÂło z wielkÂą trudnoÂściÂą, kiedy zostanÂą z niego wyrzucone wszystkie negatywne siÂły a czÂłowiek jest sprawiedliwy, dobry i rzÂądzi siĂŞ kosmicznymi prawami.
Energia Kundalini niszczy bezlitoÂśnie wszystkie demony, poniewaÂż jest dla czÂłowieka niczym Matka, ktĂłra chroni swoje dzieci. KsztaÂłtuje umysÂł czÂłowieka jako poszukiwacza prawdy, oczyszcza drogi i usuwa poszczegĂłlne demony, ktĂłre ciÂągle przeÂśladujÂą czÂłowieka dopĂłki Âżyje na tej Ziemi.
Energia Kundalini buduje równie¿ po³¹czenia Boskie przy³¹czaj¹ce jednostki do zbiorowych wy¿szych œwiadomoœci. Kiedy cz³owiek zostaje tak przy³¹czony otrzymuje specjalne uprawnienia. Budzi siê w jego kana³ach jeszcze wiêksza moc, si³y ochronne, m¹droœÌ i taki cz³owiek ju¿ nie bywa niezauwa¿ony w swoim œrodowisku, staje siê autorytetem.
Ale i jest tak¿e ktoœ, kto go bardzo nie lubi i ci¹gle stara siê podcinaÌ mu nogi, jednym s³owem przebudzeni w Energii Kundalini nie maj¹ na tej Ziemi ró¿owego ¿ycia.
Osoby z przebudzonym Kundalini dzielÂą siĂŞ na grupy, dwie najpotĂŞÂżniejsze to:
-osoby pracujÂące w sÂłuÂżbie dla innych, popychajÂą do przodu ludzkÂą ewolucjĂŞ, uzdrawiajÂą choroby, oczyszczajÂą drogi i uczÂą ÂŚwiĂŞtej Prawdy, sÂą pionierami na nowych ÂścieÂżkach
-druga grupa, to osoby, które wycofuj¹ siê z ¿ycia, prowadz¹ ju¿ bardzo przyziemne ¿ycie i ca³kowicie ³¹cz¹ siê z Bogiem.
W dzisiejszych czasach jest duÂżo ludzi, ktĂłrzy za wszelkÂą cenĂŞ chcÂą przebudziĂŚ EnergiĂŞ Kundalini, nawet bywa, Âże wznoszÂą swoje wewnĂŞtrzne energie na wysoki poziom, ale wcale to nie znaczy, Âże zostajÂą przy³¹czeni do WszechÂświata. Wiele osĂłb poprzez EnergiĂŞ Kundalini chce tylko odzwierciedlaĂŚ siebie – jako coÂś wielkiego, i wielu osobom to siĂŞ udaje, ale to jest tylko oddÂźwiĂŞk ich ego, ktĂłre wprowadza ich na manowce.
Spontaniczne przebudzenie Kundalini...
mogê to tylko uj¹Ì poetycko.
ÂŻyÂłam w ciszy, w samotni, z sercem zranionym
cierniami zarastaÂły moje drogi
bezradna na wszystkie cierpienia
przybita do ziemi, jak do wÂłasnego krzyÂża ...
ale Ty przybyÂłeÂś w tajemniczÂą noc
zapaliÂłeÂś w moim ciele wielki poÂżar
wypeÂłniÂłeÂś me serce wÂłasnym powietrzem
i z³ama³eœ mnie ca³¹ ...
i poruszyÂł mnie martwÂą Boski oddech
z prĂŞdkoÂściÂą ÂświatÂła rozlaÂł siĂŞ w moich ÂżyÂłach
i poczuÂłam w caÂłym swoim jestestwie
jakÂą miÂłoÂściÂą jest Boskie tchnienie ...
i uciekÂł gdzieÂś z serca ciĂŞÂżar
a Ty wci¹gn¹³eœ mnie wysoko we w³asny eter
i przyj¹³eœ mnie do siebie jako b³ogos³awiony dar,
chociaÂż wcale o to nie zabiegaÂłam ...
Przez dÂługi czas nauki o Kundalini byÂły tajne, trzymano je w wielkiej tajemnicy, zostaÂły tylko kanaÂły samorealizacji, ale to jest akt symboliczny, nauki przerobione na ludzkie potrzeby i nie ma z tym nic wspĂłlnego prawdziwy proces Kundalini.
WniebowstÂąpienie
obejmuje dwa etapy: duchowe i fizyczne.
1. Duchowe – polega na wyzwoleniu duszy poprzez opuszczenie ciaÂła fizycznego. KaÂżda dusza, ktĂłra rozwinĂŞÂła siĂŞ na tyle w ÂświadomoÂści i zrozumieniu moÂże przejœÌ przez proces duchowego wznoszenia siĂŞ. Jest to uproszczony odpowiednik pojĂŞcia: dusza poszÂła po Âśmierci do nieba.
2. Fizyczne wzniesienie siê jakie ma nast¹piÌ w przysz³oœci, takie jak nam zademonstrowa³ Jezus Chrystus jest póki co zarezerwowane dla niewielu wybranych dusz, które osi¹gnê³y bardzo wysoki duchowy poziom. Ju¿ w pe³ni opanowali fizyczne, emocjonalne, umys³owe i duchowe aspekty ¿ycia i s¹ w stanie podj¹Ì swoje cia³o do wy¿szych sfer. Zabieraj¹ ze sob¹ swoje ostatnie cia³o.
Sekret fizycznego Wniebowst¹pienia: odm³odzenie, doskona³e zdrowie i nieœmiertelnoœÌ i wystêpuje w dwojaki sposób:
a. Obejmuje w pe³ni mi³oœÌ do Boga: emocjonalnie i umys³owo
b. Zostaje przeprogramowane DNA, w ciele musi nast¹piÌ Boska konfiguracja atomów i moleku³, które budz¹ inteligentne ¿ycie we Wszechœwiecie. Kiedy w ludzkich komórkach rozpoczyna siê œwietlisty proces natychmiast widzimy du¿e ró¿nice w jego wygl¹dzie. Kiedy rusz¹ wszystkie klawisze DNA (kody) budzi siê naddusza i taki cz³owiek wychodzi poza karmê.
Nie jest to ³atwy proces, musz¹ byÌ usuniête wszystkie blokady. Trzeba dobrze zrozumieÌ w³asn¹ karmê. Ka¿da dusza ma swój g³ówny szablon zakodowany w DNA. W chwili aktywacji komórek fizycznego cia³a pod wp³ywem œwiat³a zaczyna siê jego mutowanie jako lekkiej formy cia³a. Taki proces trwa oko³o 12 lat. Wniebowst¹pienie przyœpiesza logarytmicznie, zaczyna siê powoli i w marê czasu buduje siê w si³ê. Jeœli bêdzie zachowane prawid³owe tempo proces skoùczy siê szybciej, jeœli nie, mo¿e przed³u¿yÌ siê na nastêpne kilkadziesi¹t lat.
Proces w du¿ej mierze zale¿y od zrozumienia w³asnej duszy, zwiêkszonej œwiadomoœci i ró¿nych duchowych technik (modlitwy, medytacje ... ). Ka¿da osoba posiada inny szablon DNA tote¿ bêdzie inaczej aktywowana dusza i cia³o, ka¿dy musi znaleŸÌ w³asne recepty.
W tym procesie cz³owiek musi przejœÌ ró¿ne poziomy, musi wejœÌ w ró¿ne wzory energii, przejœÌ ponownie w œwiête wzory i specjalne miejsca mocy. Przechodzi na nowo przez Labirynty Amenti, aktywuj¹c œwietlisty ogieù.
Nasze energetyczne szablony s¹ polem œwiat³a, w naszym ciele zaczyna siê go wyzwalaÌ coraz wiêcej, w naszych energetycznych polach wystêpuje œwiêta geometryczna konfiguracja, która otwiera pole aury i meridiany w energetycznym planie duszy. Ka¿dy poziom posiada specyficzn¹ geometryczn¹ konfiguracjê. Analogie cz³owieka komórki mo¿emy znaleŸÌ w zwyk³ej wodzie; kiedy woda posiada super zaopatrzone pole elektromagnetyczne jej cz¹steczki tworz¹ szeœciok¹tny kszta³t. Jak wiemy ludzki organizm jest zbudowany g³ównie z wody i kiedy bywa bombardowany wysok¹ czêstotliwoœci¹ elektromagnetycznych fal zaczyna siê transmutacja. Nasz pojazd duszy prawid³owo wykszta³cony równie¿ posiada szeœciok¹tny kszta³t (Merkabah).
Czym przez cia³o cz³owieka przep³ywa silniejszy strumieù elektromagnetyczny tym proces przebiega szybciej ale bywa uci¹¿liwy. Nie jest ³atwo ¿yÌ kiedy w naszych meridianach kr¹¿¹ fotony potê¿nego œwiat³a z prêdkoœci¹ wiêksz¹ ni¿ œwiat³o.
W roku 2000 czuÂłam w swoim ciele maleĂąkie elektryczne wyÂładowania, byÂły gruboÂści nitki, ale juÂż dawaÂły siĂŞ mocno we znaki. Potem przybyÂł silniejszy strumieĂą, gruboÂści krĂŞgosÂłupa, to byÂło dla mnie nie do wytrzymania ... ÂłudziÂłam siĂŞ, Âże z biegiem czasu zmniejszy siĂŞ ... niestety, ten proces przyÂśpieszyÂł i mocno siĂŞ rozszerzyÂł na caÂłe ciaÂło i poza niego, czujĂŞ rĂłwnieÂż pulsowanie tego prÂądu poza ciaÂłem. Obecnie prawie kaÂżdej nocy pÂłynie przeze mnie potĂŞÂżna rzeka elektrycznoÂści i powiem szczerze, nie jest to miÂłe i piĂŞkne doÂświadczenie ... czujĂŞ siĂŞ jak elektrownia atomowa ... sÂłyszĂŞ przelot tej energii niczym latajÂące po moim ciele odrzutowce, najmocniej pracuje w gÂłowie. Kiedy siĂŞ nasila nie jestem w stanie podnieœÌ gÂłowy z poduszki, obecnie od kilku tygodni zauwaÂżyÂłam, Âże ten proces nasila siĂŞ takÂże w ciÂągu dnia... i nie ma koĂąca ... i nie wiem czy bĂŞdzie ... naprawdĂŞ nie wiem jak to siĂŞ skoĂączy, i czy siĂŞ skoĂączy... moÂże przejdzie w inny proces? Zawsze mnie czymÂś zaskakuje. Nie jest mi Âłatwo z tym ÂżyĂŚ, ludzie nie rozumiejÂą o czym mĂłwiĂŞ, wiĂŞc przestaÂłam im tÂłumaczyĂŚ i sÂłuchaĂŚ „dobrych rad” co mam z tym zrobiĂŚ. PĂłki co pomaga mi zwykÂła woda, toteÂż pijÂą ja na Âśniadanie ... a póŸniej wyruszam na basen, poniewaÂż zauwaÂżyÂłam, Âże woda poprawia przepÂływ tej energii. CzujĂŞ siĂŞ w kontakcie z niÂą znacznie lepiej.
Œwiêta geometria zaczyna tworzyÌ siê w aurze i aby ten proces otworzyÌ nale¿y w³o¿yÌ w³asn¹ pracê, np., modlitwa i mi³oœÌ do Boga, które motywuj¹ nasze komórki.
Jeœli u¿yjemy prawid³owych technik w ciele zaczyna siê nowy proces, ale nale¿y równie¿ wiedzieÌ, ¿e osoby, które chc¹ na si³ê wymusiÌ ten proces mog¹ spowodowaÌ we w³asnym ciele negatywne skutki. Du¿o osób uprawia przeró¿ne techniki duchowe, lecz zapominaj¹ o najwa¿niejszym, o mi³oœci Bo¿ej.
Cia³o, które zaczyna siê mutowaÌ w procesie wniebowst¹pienia jest ju¿ œwietlist¹ form¹ przygotowan¹ przez Energiê Kundalini a organizm zaczyna zmieniaÌ siê w krzem, i jest przeciwieùstwem do cia³a, które opiera siê na wêglu. CO2 jest konwertowany na S1O2. Krzem jest formu³¹ wspólnych kryszta³ów kwarcu. Jak wiemy kwarc mieni siê i b³yska, dlatego i te cia³a, które zaczynaj¹ siê zmieniaÌ nabieraj¹ blasku.
Nasz trzeci wymiar i poziom zwany pi¹tym wymiarem znacznie siê ró¿ni¹. Pi¹ty wymiar jest miejscem nieopisanego piêkna, wszystko œwieci i wibruje, nie ma tam narodzin, nie ma œmierci, chorób, starzenia siê i strachu.
W roku 2000 zaczê³am spontanicznie doœwiadczaÌ wgl¹du w inne wymiary, pierwsze co zauwa¿y³am to niezwykle piêkne barwy i mocno iluminuj¹ce œwiat³o. Niby widzia³am te same obrazy jakie mo¿na spotkaÌ na Ziemi, np. kwiaty, ale nigdy tutaj na Ziemi nie widzia³am ich a¿ tak niewypowiedzianie piêknych. Obserwowa³am równie¿ przyrodê jakiej nigdy nie widzia³am na Ziemi, w tamtym czasie doœwiadcza³am wizji cudownych kwiatów, by³o du¿o ró¿, nawet w niebieskim kolorze, ró¿nych gatunków lilii, jakich nigdy wczeœniej nie widzia³am, zio³a, podchodzi³y do mnie zwierzêta, miêdzy nimi by³ wspania³y jaguar o szmaragdowych oczach, który ³asi³ siê do mnie. W tym samym czasie zaczê³y siê pojawiaÌ w moim ¿yciu dusze zmar³ych osób, które kiedyœ zna³am w tym ¿yciu, wielu z nich od dzieciùstwa. Co mnie w nich uderzy³o i mocno zdziwi³o, dusze wyzwolone by³y niezwykle piêkne i m³ode. Dusze niewyzwolone by³y smutne, utrapione, wygl¹da³y na chore i jakby przykryte mg³¹. Zawsze wiem kiedy potrzebuj¹ pomocy.
Ka¿dy cz³owiek nosi w sobie jedno wielkie marzenie, które jest g³êboko ukryte w œwiadomoœci zbiorowej; przeobra¿enie siê ze zwyk³ego cz³owieka w wielk¹ osobowoœÌ o super ludzkich mocach. Jest to pamiêÌ o nas samych ukryta g³êboko w nas. Mieliœmy ju¿ swoje wzloty i upadki, przeszliœmy ze œwiat³a, mi³oœci, pokoju, harmonii do ciemnoœci. W naszych cia³ach istnieje pamiêÌ tego wszystkiego, ukryta w naszych osobistych szablonach. Ka¿dy z nas ma swój osobisty zapis, podobnie jak Ziemia ma swój zapis ³¹cznie z nami wszystkimi, którzy kiedykolwiek na niej ¿yli, i ze wszystkimi zdarzeniami: dobrymi i z³ymi (labirynty Amentis).
Obecnie zbliÂżamy siĂŞ do fazy kiedy bĂŞdzie stopniowo nastĂŞpowaĂŚ przejÂście od naszych ciaÂł wĂŞglowych do lÂżejszych ciaÂł i chociaÂż ta transformacja wydaje nam siĂŞ nie wiarygodna to jednak na przestrzeni 2000 lat spotkaliÂśmy juÂż osoby, ktĂłre miaÂły ciaÂła o wyjÂątkowych moÂżliwoÂściach i wniebowstÂąpiÂły.
Ludzkie cia³o sk³ada siê z ró¿nych wewnêtrznych uk³adów i narz¹dów, które zasadniczo sk³adaj¹ siê z tkanek i b³on. Tkanki zawieraj¹ zdrowe procentowe zawartoœci wêgla i wêglowodanów, jako podstawowych sk³adników. Dlatego obecne organy uwa¿ane s¹ za wêglowe w oparciu obecnoœci wysokiego odsetka wêgla.
Wêgiel jest amorficznym elementem, który nie zezwala aby komórki posiada³y wiele œwiat³a. W przekszta³conych komórkach, które zmieniaj¹ siê w cia³o œwietliste dwutlenek wêgla przeobra¿a siê w krystaliczne cz¹steczki, które mog¹ zawieraÌ du¿o œwiat³a. Œwietliste cia³o okreœlono równie¿ jako krystaliczne cia³o, które zbudowane ju¿ jest na bazie krzemu. Zanim to nast¹pi zaistniej¹ w ciele ró¿ne zmiany, gdzie sk³adowe elementy wêgla bêd¹ stopniowo przeobra¿aÌ siê w krystaliczne. Tak zmienione komórki pozwalaj¹ przyci¹gn¹Ì i utrzymaÌ o wiele wiêcej œwiat³a. Podczas tego procesu nast¹pi¹ kolejne istotne zmiany na poziomie genetycznym. Aby to zrozumieÌ musimy przyjrzeÌ siê pojedynczej ¿ywej komórce. To jest budulec wszystkich organizmów, w tym cia³a ludzkiego. Szacuje siê, ¿e cia³o ludzkie sk³ada siê z prawie 100 bilionów komórek. Ka¿da komórka ma j¹dro jako podstawowy sk³adnik. Miêdzy innymi jadro sk³ada siê z cz¹steczek DNA. G³ównym zadaniem DNA jest d³ugotrwa³e przechowywanie informacji. Podobnie nasza Ziemia posiada w swoim j¹drze taki zapis (Hall Amenti), jest to rekord œmierci i ¿ycia, w³aœnie w tym miejscu schowana jest ca³a wiedza o m¹droœÌ Ziemi i ludzkoœci, wszystko co siê tu kiedykolwiek wydarzy³o. Tutaj znajduj¹ siê wszystkie kody i instrukcje oraz plany jak mamy sobie dalej radziÌ. Oczywiœcie s¹ ludzie na tej planecie, którzy wiedz¹ o tym zapisie i szukaj¹ wejœcia do tej tajemnicy, póki co jeszcze nikomu siê to nie uda³o. Jedni mówi¹, ¿e pilnuje jej sfinks, inni szukaj¹ jeszcze w innych miejscach na Ziemi.
Podobne zapisy, instrukcje i plany s¹ zapisane w naszych komórkach. G³ówne segmenty DNA, które wykonuj¹ te polecenia nazwane s¹ genami. DNA niesie genetyczn¹ informacjê z pokolenia na pokolenie; komórka rozwija w ³onie matki dziecko razem ze wszystkimi narz¹dami wewnêtrznymi i zewnêtrznymi, oraz ró¿ne procesy, które czyni¹ go cz³owiekiem. DNA decyduje o kolorze oczu, cechach fizycznych i zachowaniu, i to wszystko zapisane jest w tej jednej komórce, z której rozwija siê ludzkie dziecko.
Labirynty Amenti jest to siedziba najwiĂŞkszej Prawdy, wiedzy i mÂądroÂści. NoszÂą takÂże inne nazwy, np. KoÂło Karmy, czyli iluzja w czasie.
Wszystkie te same zapisy znajdziemy w pi¹tym wymiarze, bêd¹ tam równie¿ nasze myœli, emocje, doœwiadczenia, wszystko to co siê dzieje na naszej planecie od zarania dziejów. Zapis w pi¹tym wymiarze nazywa siê Ksiêg¹ Akashy. Znajdziemy tam wszystkie informacje dotycz¹ce naszej duszy, jej podró¿y w czasie i wyjaœnienie dlaczego ma w³aœnie takie przeznaczenie. W tym miejscu mo¿emy to wszystko obejrzeÌ jak na filmie. Jest to specyficzna biblioteka informacji zawieszonych niczym videopliki, tak jakby ktoœ wszystko nagra³ i schowa³ w archiwum. Postrzegam je jako ko³o, które siê krêci a od jego œrodka jak niteczki zawieszone s¹ ró¿ne pliki niczym kartki w ksi¹¿ce ze wszystkich zdarzeù.
Labirynty Amenti uczÂą o tajemnicach czasu, przestrzeni, alchemii i dziewiĂŞciu wymiarach. I tak naprawdĂŞ nikt nie moÂże przekroczyĂŚ tych bram bez specjalnego zaproszenia, toteÂż nie udaje siĂŞ tam nikomu dotrzeĂŚ mimo usilnych prĂłb.
CaÂła strefa Amenti posiada oryginalne 12 nici DNA. Kiedy strefa Amenti zostanie energetycznie wyrĂłwnana i zostanie przywrĂłcona integracja, labirynty Amenti mogÂą zostaĂŚ otwarte, zostanie przywrĂłcony genetyczny odcisk, znaczy pole morfogeniczne z Alcyone zostanie reintegrowane w strefĂŞ Amenti.
Naukowcy stwierdzili, ¿e DNA sk³ada siê z dwóch nici, i wystêpuje jako podwójne helix lub wygl¹daj¹ce jak razem skrêcone drabiny. Innym wa¿nym odkryciem jest, ¿e 90 % genów w istniej¹cych ³aùcuchach DNA nie s¹ u¿ywane, st¹d nosz¹ nazwê œmieciowego DNA. Spoœród pozosta³ych genów ka¿dy odnosi siê do konkretnej cechy, np., kolor w³osów lub wysokoœÌ ... itd. Te cz¹steczki DNA s¹ takie same w ka¿dej jednej komórce ze 100 bilionów w ludzkim organizmie i s¹ unikalne dla ka¿dego cz³owieka na Ziemi. I tak naprawdê naukowcy nie maj¹ pojêcia co jest ukryte w cz¹steczkach DNA, które s¹ w stanie uœpienia. Jest to olbrzymia iloœÌ ró¿nych pasm, które sta³y siê nieaktywne, kiedy ludzkoœÌ pogr¹¿y³a siê w ciemnoœci. ¯yjemy tylko za pomoc¹ dwóch nici DNA, które maj¹ wszystkie fizyczne i funkcjonalne informacje niezbêdne do rutynowych dzia³aù cz³owieka.
Bardzo wa¿nym krokiem w transmutacji cia³a fizycznego w cia³o œwietliste jest aktywacja œmieciowego DNA, w³aœnie te 90% nieaktywnych genów a tak¿e aktywacja tych uœpionych pasm. Kiedy œmieciowe DNA staje siê aktywne, dziêki temu w ciele fizycznym zachodz¹ nowe cechy a aktywacja dodatkowych pasm zwalnia informacje w nich przechowywanych, wówczas mo¿na siê spodziewaÌ nadzwyczajnych zdolnoœci, mocy uzdrawiania, zdolnoœci do utrzymania œwiat³a w komórkach. Aktywacja œmieciowego DNA i nieaktywnych pasm bêdzie prowadzona pod œcis³¹ kontrol¹ œwiat³a, które posiadamy w swoim systemie. Istnieje kilka procesów, które wystêpuj¹ jedne po drugich w celu przekszta³cenia cia³a fizycznego w cia³o œwietliste. Takie aktywacje wystêpuj¹ co jakiœ czas, kiedy na Ziemi nastêpuje epoka œwiat³a, która ma w³asne unikalne cechy dla ka¿dego okresu; równie¿ zostaj¹ aktywowane procesy DNA.
Proces zachodzi stopniowo pod wp³ywem œwiat³a, mo¿na go osi¹gn¹Ì kiedy komórki bêd¹ mia³y du¿o œwiat³a. Ka¿dy etap procesu czyni cia³o l¿ejszym, nie chodzi tutaj o fizyczn¹ wagê ale o inne struktury oparte na bazie krzemu.
Wêgiel wrzucony w ogieù pali siê bardzo szybko, ale jeœli wrzucimy w ogieù diament jego struktura zostaje zachowana. Tote¿ kiedy nasze komórki zostaj¹ przekszta³cone aby nasze cia³a mog³y przyj¹Ì olbrzymie iloœci œwiat³a, które bêdzie stopniowo nap³ywaÌ na nasz¹ planetê z Centralnego S³oùca, wewnêtrznie wszystkie nasze komórki zostan¹ zmienione do krystalicznej formy, dziêki czemu bêd¹ zdolne przekonwertowaÌ œwiat³o s³oneczne bezpoœrednio w energiê elektryczn¹, Wówczas nasze lekkie jednostki bêd¹ napêdzane p³ynnym œwiat³em. Bêdziemy domagaÌ siê promieni s³onecznych zamiast ¿ywnoœci. Mono krystaliczny krzem bêdzie odbiornikiem i bêdzie dzia³aÌ w po³¹czeniu z elementami z³ota, palladu i tytanu.
„Oto tajemnicĂŞ wam objawiam: Nie wszyscy zaÂśniemy, ale wszyscy bĂŞdziemy przemienieni. W jednej chwili, w oka mgnieniu, na odgÂłos trÂąby ostatecznej; bo trÂąba zabrzmi i umarli wzbudzeni zostanÂą jako nie skaÂżeni, a my zostaniemy przemienieni. Albowiem to, co skaÂżone, musi przyoblec siĂŞ w to, co nieskaÂżone, a to, co Âśmiertelne, musi przyoblec siĂŞ w nieÂśmiertelnoœÌ. A gdy to, co skaÂżone, przyoblecze siĂŞ w to, co nieskaÂżone, i to, co Âśmiertelne, przyoblecze siĂŞ w nieÂśmiertelnoœÌ, wtedy wypeÂłni siĂŞ sÂłowo napisane: PochÂłoniĂŞta jest ÂśmierĂŚ w zwyciĂŞstwie! GdzieÂż jest, o Âśmierci, zwyciĂŞstwo twoje? GdzieÂż jest, o Âśmierci, ¿¹dÂło twoje? A ¿¹dÂłem Âśmierci jest grzech, a mocÂą grzechu jest zakon; Ale Bogu niech bĂŞdÂą dziĂŞki, ktĂłry nam daje zwyciĂŞstwo przez Pana naszego, Jezusa Chrystusa. A tak, bracia moi mili, bÂądÂźcie stali, niewzruszeni, zawsze peÂłni zapaÂłu do pracy dla Pana, wiedzÂąc, Âże trud wasz nie jest daremny w Panu”.
(1 Kor. 15:51-58 )
Jednak nie ka¿dy doœwiadczy takiej transformacji. Wiele osób odejdzie na ten czas z Ziemi, poniewa¿ nie bêd¹ w stanie przyj¹Ì w siebie takiej iloœci œwiat³a, które pomo¿e im przetrwaÌ w wy¿szym wymiarze. Te dusze, które zmieni¹ swoj¹ strukturê wêglow¹ w krzem bêd¹ tworzyÌ Z³oty Wiek. Bêd¹ w stanie wznieœÌ siê bez wychodzenia z cia³a. Nigdy dot¹d w historii tego wszechœwiata nie by³o tak du¿ego skoku w ewolucji.
cdn...
30 May 2012
WIESÂŁAWA
http://www.vismaya-maitreya.pl/kundalini_cialo_krzemowe_cz5.html