Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 20, 2025, 03:22:02

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 360251 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Septerra
Gość
« Odpowiedz #525 : Październik 17, 2008, 22:20:13 »

Jak plejadanie niby potwierdzili, Âże to statek (ten zrzut z GE), to moÂżecie te wszystkie sesje wyrzuciĂŚ do Âśmietnika.
Netharon
Gość
« Odpowiedz #526 : Październik 17, 2008, 23:27:30 »

Dlaczego?
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #527 : Październik 18, 2008, 00:07:12 »

A dlatego, ¿e dok³adnie w tym miejscu nak³¹daj¹ siê 2 obrazy z dwóch ró¿nych satelitów geostacjonarnych. Ktoœ kto ma choÌ ma³¹ wiedzê na temat satelitów geostacjonarnych i ich zdjêÌ to bêdzie wiedzia³, ¿e to zwyk³e b³êdy w dostarczaniu danych i ich wizualizacji.
Poza tym w tym regionie wĂłwczas stacjonowaÂł oÂśrodek wysokiego ciÂśnienia (przestrzeĂą bez chmur), ktĂłry od zachodu i wschodu okalaÂły fronty atmosferyczne (2 waÂły chmur co widaĂŚ na zdjĂŞciu).

Tu dane baryczne:
http://www.met.fu-berlin.de/de/wetter/maps/Analyse_20081014.gif

Na tym zdjêciu dobrze takie z³¹czenie zdjêÌ widaÌ:
http://aviationweather.gov/data/obs/sat/intl/ir_ICAO-G_bw.jpg
arteq
Gość
« Odpowiedz #528 : Październik 18, 2008, 00:13:45 »

Dobrze Netharon, poka¿ê jak "ch³op krowie na miedzy", poni¿ej cytaty z przekazu:

"Chcemy, abyœcie wiedzieli, ¿e dnia 14 pa¿dziernika roku 2008 na waszym niebie bêdzie widoczny statek wielkich rozmiarów. Bêdzie na po³udniu waszej pó³kuli i przeleci nad wielu waszymi krajami. Przekazujemy wam nazwê Alabama."
I gdzie byÂł widoczny? MoÂże chociaz kilka zdjĂŞĂŚ osÂławionego STATKU, skoro przelatywaÂł nad wieloma krajami to chyba zrobiono mu tysiĂŞce, setki zdjĂŞĂŚ - tym nardziej, Âże sprawa byÂła wczesniej nagÂłaÂśniana i wiele osĂłb [nawet z tego forum] czekaÂło.

Zosta³o postanowione, ¿e pozostaniemy w waszej atmosferze przynajmniej przez trzy wasze dwudziestoczterogodzinne okresy. Przez ten czas na waszym ziemskim planie bêdzie wielkie poruszenie. Wasze najwy¿sze w³adze bêd¹ próbowa³y wtargn¹Ì do naszej 'atmosfery', która otacza nasz statek. To 'pole bezpieczeùstwa' jest nam niezbêdne, gdy¿ bêdzie 'farsa' zorganizowana przez tych z waszego œwiata, którzy bêd¹ próbowali zaprzeczyÌ, ¿e przybywamy w MI£OŒCI.
No i gdzie to wielkie poruszenie?

Wasze rzÂądy i wasze Âśrodki masowego przekazu bĂŞdÂą prĂłbowaÂły zakamuflowaĂŚ nas. To siĂŞ nie powiedzie. UwzglĂŞdniliÂśmy wszystkie moÂżliwoÂści. Wasze media nie bĂŞdÂą miaÂły wyboru – bĂŞdÂą musiaÂły przedstawiĂŚ PRAWDÊ, gdyÂż bĂŞdzie dla wszystkich widoczna. No i gdzie ta "widoczna prawda"?

ZasÂłona bĂŞdzie odsuniĂŞta. hmmm... i co z tÂą zasÂłonÂą? OdsÂłoniona i nic?

Takie s¹ fakty. Wielkie "halo" i nic. Czcze obiecanki. Teraz zwolennicy na si³ê szukaj¹ ratunku przed tym aby nie powiedzieÌ "to œciema". Karmi¹ nas uwagami w stylu "przesuniêto", "zas³oniêto" i pokazuj¹ jakieœ zdj¹tka z GE. Pragnê zauwa¿yÌ, ¿e to mia³a byÌ prezentacja dla ludzi na ziemi, a nie przebywaj¹cych na stacji kosmicznej, wiêc co maj¹ do tego zdjêcia z kosmosu i powo³ywanie siê na nie? Statek mia³ byÌ widoczny dla wielu osób z Ziemii i do tego mia³o to byÌ tak spektakularne, ¿e massmedia nie by³yby w stanie tego ukryÌ.

Netharon napisaÂłeÂś: To nie kwestia zawiedzionej wiary, ani w ogole wiary, tylko swiadomosci i znajomosci tematu, czyli precyzyjnych faktow. WiĂŞc proszĂŞ o te precyzyjne fakty - zdjĂŞcia, relacje setek jak nie tysiĂŞcy naocznych ÂświadkĂłw, relacji telewizyjnych z trasy przelotu.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #529 : Październik 18, 2008, 09:28:42 »

dla mnie wszystko już jest jasne - tylko nie w taki sposób jak dla arteq JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2008, 09:29:10 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Netharon
Gość
« Odpowiedz #530 : Październik 18, 2008, 11:16:26 »

Tu musiaÂłbym przepisac w caÂłosci mĂłj ostatni post, wiĂŞc po prostu odsyÂłam do niego. W nim zawarÂłem wyjasnienie tych kilku kwestii, o ktĂłrych napisaÂłeÂś.
jasnowidz
Gość
« Odpowiedz #531 : Październik 18, 2008, 11:34:21 »

Nie kwestia wiary, tylko otwartosci i swiadomosci. Przekaz tak, byl autentyczny. Radze po prostu go obejrzec, zanim znow zacznie sie orzekac o klamstwie, eehhh ludzie... Niewazne ile tlucze sie do glow, zawsze i zawsze to samo, ciemnota i brak nadziei na cokolwiek innego. W przekazie jest jasno mowa o mozliwych opoznieniach, bo - moment na ujawnienie musi byc odpowiedni, a to zalezy od wydarzen na ziemi. Jesli nie ma sie wyobrazni, mozna spojrzec na liczby, ktore zreszta podalem wyzej - przelot 3 800 000 000 000 000 000 kilometrow ma prawo nie miec precyzyjnej daty przybycia z minutami, huh? Odrobine wyobrazni i otwarcia, a nie z gory zalozenie, ze to wszystko bujda.
Przekaz byÂł jak najbardziej autentyczny...i oczywiscie powiazany  scisle z Pch...te byty, ktĂłre z niÂą siĂŞ kontaktowaÂły kumulowaÂły po prostu energiĂŞ ludzi po to by jÂą wykorzystaĂŚ w dogodnym dla siebie terminie
Skala
Gość
« Odpowiedz #532 : Październik 18, 2008, 17:14:53 »

MyÂślelÂści czasem o tym Âże na forum sÂą podÂłoÂżone osoby?
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #533 : Październik 18, 2008, 17:16:04 »

Skala z ust mi to wyj¹³eœ.

BTW Mo¿e nie tyle, co pod³o¿one, ale po prostu niektóre osoby, jakie tutaj s¹, na si³ê ró¿nymi sposobami próbuj¹ uwiarygodniÌ wszystko, co jest zwi¹zane z PCH.

A tym, ktĂłrzy w tym nie uczestniczÂą, proponujĂŞ nieco mniej entuzjazmu a wiĂŞcej dystansu UÂśmiech

KaÂżdy z nas ma swĂłj rozum.
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2008, 17:19:35 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Septerra
Gość
« Odpowiedz #534 : Październik 18, 2008, 17:55:29 »

Jejku, z deszczu pod rynne...
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #535 : Październik 18, 2008, 20:17:44 »

Ciekawe, ja jestem zwolennikiem PCH i jakoÂś inaczej odbieram te "podÂłoÂżone osoby".
Dry007
Gość
« Odpowiedz #536 : Październik 18, 2008, 21:27:41 »

Chyba siĂŞ muszĂŞ zdekonspirowaĂŚ   

my name is Bond James ... B³¹d
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #537 : Październik 18, 2008, 21:29:38 »

a ja nie wiem kto tu wyglÂąda na "podÂłoÂżonego"  Smutny
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #538 : Październik 18, 2008, 21:51:16 »

Jejku,az mi rĂŞce na klawiaturĂŞ opadÂły  Szok tego bym nie wymyÂśliÂła.ALE PO CO CoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś?
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2008, 21:51:38 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dry007
Gość
« Odpowiedz #539 : Październik 18, 2008, 22:49:39 »

Bez komentarza

ÂźrĂłdÂło:
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.galacticfriends.com/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dblogcategory%26id%3D32%26Itemid%3D92&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DGalactic%2BFederation%2Bcontact%2B2008%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG
Mora
Gość
« Odpowiedz #540 : Październik 19, 2008, 14:42:48 »

Na tej stronie http://ufoblogger.blogspot.com/2008_10_18_archive.html
pojawiÂł siĂŞ filmik ze sÂłoweĂąskiej telewizji jak siĂŞ nie mylĂŞ oto tekst

"It goes something like this:
He reports of some 3 places where the event took place. People supposedly heard strange noise and they saw a UFO.

At the same time there were supposed to be electricity blackouts. Cell phones were also dead. This is at least what a viewer told the media and handed them a footage.

We could not confirm this, he says and mentions full moon as perhaps influencing the events. "
Enigma
Gość
« Odpowiedz #541 : Październik 19, 2008, 21:00:27 »

Przekaz byÂł jak najbardziej autentyczny...i oczywiscie powiazany  scisle z Pch...te byty, ktĂłre z niÂą siĂŞ kontaktowaÂły kumulowaÂły po prostu energiĂŞ ludzi po to by jÂą wykorzystaĂŚ w dogodnym dla siebie terminie

Có¿ tworzycie? Czytam to to mam wrazenie, jakby ca³e Pch z wywieszonym jezorem czeka³o na ten talerz. A przeciez nie wszyscy uwierzyli w autentycznoœc zapowiedzi, razem z chanell napisa³yœmy wczesniej ze nic nie powinno sie wydarzyÌ
Loukas
Gość
« Odpowiedz #542 : Październik 19, 2008, 21:01:52 »

WlaÂśnie. Osobiscie byÂłem gotowy zalozyc sie o calego rosyjskiego szampana! (propozycja zakladu stoi ciÂągle w kwestii 2012 MrugniĂŞcie)
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #543 : Październik 19, 2008, 21:40:28 »

WlaÂśnie. Osobiscie byÂłem gotowy zalozyc sie o calego rosyjskiego szampana! (propozycja zakladu stoi ciÂągle w kwestii 2012 MrugniĂŞcie)

a o co chcesz siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ?  UÂśmiech
Marcelous
Gość
« Odpowiedz #544 : Październik 19, 2008, 22:54:06 »

Co do potwierdzenia Plejadian...

Jak na razie to tylko Zuza wstawi³a tu tekst, ¿e niby En-ki powiedzia³, ¿e w tekœcie potwierdza manifestacje, tylko de facto tego nie robi, bo mówi ogólnikowo, ¿e s¹ i bêd¹ manifestacje (jak wiemy co dziennie na ca³ym œwiecie), natomiast raczej nie potwierdza tego konkretnego przybycia Federacji Œwiat³a. Chodzi o to, ¿e wszyscy wierz¹ w prawdziwoœÌ tego przekazu En-ki zamieszczonego przez Zuzê, ale chyba nikt nie zada³ sobie trudu sprawdzenia czy jest to prawdziwy przekaz, poniewa¿ nie mogê nigdzie go odnaleŸÌ, wiêc na potwierdzenie mo¿e ktoœ poda Ÿród³o? Bez Ÿród³a nie traktujê tego powa¿nie i uwa¿am to za wymys³ Zuzy, nic wiêcej.

Zmiana tematu co do GE itp.

Na zdjĂŞciu http://img79.imageshack.us/my.php?image=statekgl0.jpg  widaĂŚ wyspĂŞ pó³nocnÂą i poÂłudniowÂą wiĂŞc znajÂąc ich wymiary moÂżna policzyĂŚ wymiary tego niby-statku a wynoszÂą one odpowiednio w pionie 1100km, w poziomie 800km (+-10%), wiĂŞc te wymiary nijak siĂŞ majÂą do podanych szczegó³ów tego statku a mianowicie 2000 mil (3200 km). WiĂŞc na zdrowy rozsÂądek muszĂŞ odrzuciĂŚ tÂą teoriĂŞ o niewidzialnym statku w chmurach.
Po za tym mĂłwiÂła ona (BlossomChild) o Âśrednicy statku, kaÂżdy chyba zna podstawy matematyki i wie, Âże Âśrednice moÂże mieĂŚ koÂło, okrÂąg, kula a nie jakiÂś rÂąb. Z tego przekazu jasno wynika, Âże statek powinien mieĂŚ ksztaÂłt okrÂągÂły.
arteq
Gość
« Odpowiedz #545 : Październik 19, 2008, 23:10:40 »

A przeciez nie wszyscy uwierzyli w autentycznoÂśc zapowiedzi, razem z chanell napisaÂłyÂśmy wczesniej ze nic nie powinno sie wydarzyĂŚ
Jestem w stanie zrozumieĂŚ, Âże wiele osĂłb daÂło temu wiarĂŞ. Natomiast niezrozumiaÂłym jest dla mnie jak moÂżna po oczywistym fiasku "manifestacji" nadal wierzyĂŚ, Âże miaÂła ona miejsce i przekaz jest zgodny z prawdÂą? ToÂż to przerasta nawet Âślepy fanatyzm.
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #546 : Październik 19, 2008, 23:12:44 »

Na zdjĂŞciu http://img79.imageshack.us/my.php?image=statekgl0.jpg  widaĂŚ wyspĂŞ pó³nocnÂą i poÂłudniowÂą wiĂŞc znajÂąc ich wymiary moÂżna policzyĂŚ wymiary tego niby-statku a wynoszÂą one odpowiednio w pionie 1100km, w poziomie 800km (+-10%), wiĂŞc te wymiary nijak siĂŞ majÂą do podanych szczegó³ów tego statku a mianowicie 2000 mil (3200 km). WiĂŞc na zdrowy rozsÂądek muszĂŞ odrzuciĂŚ tÂą teoriĂŞ o niewidzialnym statku w chmurach.
Po za tym mĂłwiÂła ona (BlossomChild) o Âśrednicy statku, kaÂżdy chyba zna podstawy matematyki i wie, Âże Âśrednice moÂże mieĂŚ koÂło, okrÂąg, kula a nie jakiÂś rÂąb. Z tego przekazu jasno wynika, Âże statek powinien mieĂŚ ksztaÂłt okrÂągÂły.

NiezaleÂżnie od ksztaÂłtu, te wymiary wydajÂą mi siĂŞ maÂło rzeczywiste gdyÂż taki statek zakryÂłby zapewne pó³ Europy.  JuÂż wklejaÂłem  przykÂładowe zdjĂŞcie z GE gdzie widaĂŚ jak ogromny musiaÂłby byĂŚ:

http://img231.imageshack.us/my.php?image=ufokopiadh2.jpg
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2008, 23:42:31 wysłane przez BoGu$ » Zapisane
YaSiEk
Gość
« Odpowiedz #547 : Październik 19, 2008, 23:57:41 »

Jestem w stanie zrozumieĂŚ, Âże wiele osĂłb daÂło temu wiarĂŞ. Natomiast niezrozumiaÂłym jest dla mnie jak moÂżna po oczywistym fiasku "manifestacji" nadal wierzyĂŚ, Âże miaÂła ona miejsce i przekaz jest zgodny z prawdÂą? ToÂż to przerasta nawet Âślepy fanatyzm.
Zgadzam sie z Toba. Nie mam pojecia dlaczego ten temat dalej jest klepany. Topic powinien zostac zamkniety.
zuza
Gość
« Odpowiedz #548 : Październik 20, 2008, 09:25:33 »

uwaÂżam to za wymysÂł Zuzy, nic wiĂŞcej.

Marcelous:), niczego sobie nie wymyÂślilam. Podalam pytanie z sesji i odpowiedÂź na niÂą. Do tego wlasne zrozumienie tej odpowiedzi. I to wszystko.
Pozdrawiam...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #549 : Październik 20, 2008, 09:33:00 »

Zwracam wam uwagĂŞ na to ,Âże to nie Pch zapowiadaÂło pojawienie siĂŞ ogromnego statku kosmicznego,tylko jakaÂś kobieta ktĂłra ma przekazy od Plejadian i to oni zapowiadali swojÂą manifestacjĂŞ na niebie !!!!
Na ostatniej sesji p.Lucyny w MysÂłowicach byÂła mowa o tym Âże,bĂŞdÂą siĂŞ manifestowaĂŚ na naszym niebie Âświetliste obiekty,ale nie podawano ich wielkoÂści i nic En-ki nie mĂłwiÂł o Plejadianach.
Pozdrawiam chanell UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: