Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 18, 2025, 08:27:45

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 104416 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #125 : Luty 20, 2009, 22:40:09 »

WiĂŞc tak Laguna napisaÂła Âże ten temat jest sprzed kilku miesiĂŞcy a przekazy sprzed roku(poszukajcie). WiĂŞc po co wrzuciÂła te przekazy na forum?

¯eby co? ¯eby zab³ysn¹Ì? S³awy siê zachcia³o?

Z wami nie idzie inaczej. WiĂŞc tak.

Za³ó¿my ¿e ca³y ten jej "channeling" mia³ miejsce i rzeczywiœcie siê odby³.

To teraz tak Laguna zamieÂściÂła ten "przekaz" Pytam jeszcze raz po co?

PatrzÂąc po tym co mĂłwi ten byt jednogÂłoÂśnie stwierdzam Âże jest to "idiota z zaÂświatĂłw" ktĂłry nie wie co mĂłwi. Nie potrafi siebie okreÂśliĂŚ jako osoby. MĂłwi w liczbie mnogiej. Kompletny brak intelektu.

Teraz kolejna kwestia. ÂŻADNEMU ale to ÂŻADNEMU channelingowy nie moÂżemy wierzyĂŚ. Musimy ciÂągle sprawdzaĂŚ, sprawdzaĂŚ i jeszcze raz sprawdzaĂŚ.

Kiara mĂłwisz Âże nie liczy siĂŞ piĂŞkno a co ostatnio pisaÂłaÂś?! Zmieniasz zdanie jak napalona maÂłpa.

Mówisz teraz ¿e liczy siê warto¶æ s³ów. I tak tu siê zgodzê. Ale dodam od siebie choæby ci góry, tron z³oty i klejnoty obiecali nie mo¿esz byæ pewny w 100% intencji BYTÓW z za¶wiatów.

A poniewaÂż Laguna podaje siĂŞ za Medium to bĂŞdzie mi tyle razy odpowiadaĂŚ ile bĂŞdzie potrzeba.

Ps: Kiaro bawisz siĂŞ w adwokata diabÂła?

« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 22:40:53 wysłane przez Mora » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #126 : Luty 20, 2009, 22:46:54 »

"Kiara mĂłwisz Âże nie liczy siĂŞ piĂŞkno a co ostatnio pisaÂłaÂś?! Zmieniasz zdanie jak napalona maÂłpa."...
Jakie masz prawo obrazac mnie takimi epitetami?

Doskonale wiesz co mialam na mysli iz nie liczy sie samo piekno slow a ich wartosc.
Jakie masz prawo nazywac Legune_  diablem i orazc ja oraz ponizac?

Wystarczy Mora, od tego mometu nie musze i nie bede odpowiadala na zadne twoje posty.
Nie pozwole siebie obrazac.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 23:22:48 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #127 : Luty 20, 2009, 22:49:41 »

Mora, a nie masz wraÂżenia, Âże sam jesteÂś od pewnego czasu otwartym kanaÂłem?
I to wcale nie dla najmÂądrzejszego bytu.
Staù siê uwa¿nym obserwatorem w³asnych myœli, emocji i s³ów.
I nie obraÂżaj ludzi. Laguna i tak przejawia zbyt duÂżo cierpliwoÂści …
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #128 : Luty 20, 2009, 22:49:45 »

mora szczeniaku zamknij siĂŞ juÂż! Kiarze i Lagunie masz na PANI od teraz mĂłwiĂŚ!!! wystarczy juÂż twojego zÂłego traktowanie KOBIET!!!

tak jestem wspó³czesnym Templariuszem I NIC ci do tego, mam kodeks rycerski i DAM nie pozwolê obra¿aÌ...

pamiĂŞtaj dziecko - na PANI masz im mĂłwiĂŚ...

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #129 : Luty 20, 2009, 22:53:44 »

mora szczeniaku zamknij siĂŞ juÂż! Kiarze i Lagunie masz na PANI od teraz mĂłwiĂŚ!!! wystarczy juÂż twojego zÂłego traktowanie KOBIET!!!

tak jestem wspó³czesnym Templariuszem I NIC ci do tego, mam kodeks rycerski i DAM nie pozwolê obra¿aÌ...

pamiĂŞtaj dziecko - na PANI masz im mĂłwiĂŚ...

718'

DziĂŞkujĂŞ za uwagĂŞ. O to mi chodziÂło.

WyszÂło szydÂło z worka. UÂśmiech

Tak wiem ptaku ale to byÂła prowokacja. UÂśmiech
 LagunĂŞ i KiarĂŞ przepraszam.

MaÂła prowokacja i juÂż nasz drogi KapÂłan pokazaÂł swojÂą naturĂŞ. Nic ale to nic siĂŞ nie zmieniÂłeÂś.
ptak
Gość
« Odpowiedz #130 : Luty 20, 2009, 23:00:36 »

Mora, przeproÂś przede wszystkim siebie,
bo to wÂłasnÂą osobĂŞ najbardziej skrzywdziÂłeÂś …
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #131 : Luty 20, 2009, 23:02:03 »

dzieciĂŞca prowokacja i tyle!!! nie pozwolĂŞ kobiet obraÂżaĂŚ i TYLE...

kaÂżdy ma swojÂą granicĂŞ, ja mam juz bardzo daleko ale wybuchÂłem bo mnie sprowokowaÂłeÂś w gÂłupi sposĂłb...

ale ignoruje cie od tej pory - pisz sobie na forum, ja nie czytam juz co piszesz...

718'
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #132 : Luty 20, 2009, 23:03:43 »

ÂświĂŞte sÂłowa - mora robisz to co twierdzisz, Âże robi Samuel - grasz na uczuciach ludzi, Âświetny uczeĂą, Samuel jest dumny zgodnie z twoim myÂśleniem  ZÂły

718
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 23:03:58 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #133 : Luty 20, 2009, 23:03:54 »

Panowie tu chyba pozostaje wybraĂŚ tylko rodzaj broni , topory czy miecze ? ewentualnie mogÂą byĂŚ kolczugi DuÂży uÂśmiech jak juÂż chcecie tak po rycersku .
Mora
Gość
« Odpowiedz #134 : Luty 20, 2009, 23:06:23 »

ÂświĂŞte sÂłowa - mora robisz to co twierdzisz, Âże robi Samuel - grasz na uczuciach ludzi, Âświetny uczeĂą, Samuel jest dumny zgodnie z twoim myÂśleniem  ZÂły

718
Problem w tym Âże ja nie ja nie wierze w sÂłowa Samuela. A za to Ty wierzysz i powinieneÂś ich przestrzegaĂŚ a sam co robisz?

Tak krzyczysz na mnie a sam nie spojrzysz na siebie.

Pozdro i TrochĂŞ rozumu
Mora
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #135 : Luty 20, 2009, 23:09:36 »

WIERZE W TO CO ROBIE DLA PCH I TO CO NAPISALEM  I JEST NA STRONIE OFICJALNEJ - W TO WIERZE!!!

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #136 : Luty 20, 2009, 23:13:03 »

WIERZE W TO CO ROBIE DLA PCH I TO CO NAPISALEM  I JEST NA STRONIE OFICJALNEJ - W TO WIERZE!!!

718'
W wierz se w co chcesz ale ja z zasady jak w coÂś wierzĂŞ to staram siĂŞ tego Âświecie przestrzegaĂŚ a ty? Wierzysz sÂłowom Samuela a jak przed chwilÂą zachowaÂłeÂś siĂŞ w stosunku do mnie?

Zmiana avatara to tylko zmiana avatara a struktury te same...
Pozdro
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #137 : Luty 20, 2009, 23:14:01 »

A poniewaÂż Laguna podaje siĂŞ za Medium to bĂŞdzie mi tyle razy odpowiadaĂŚ ile bĂŞdzie potrzeba.

Odnoszê wra¿enie ,¿e w tym zdaniu j/w zachowujesz i czujesz siê jak Bóg Sumeryjski ¿¹daj¹cy pokory wobec swojego widzi mi sie oraz wszystkich podejrzewasz o tak zwan¹ przez Samuela pychê. hm - zatem baw siê jeœli tego potrzebujesz. byÌ mo¿e potrzebujesz takiego doœwiadczenia z zachowaniem prawa przyczyny i skutku .

Skoro Ty bawisz siĂŞ w Boga i sĂŞdziego to myÂśle KiaruÂś moÂże byc adwokatem DiabÂła ?? Zapewne Ty jako BĂłg jej na to nie pozwolisz ....
SkoĂączmy ta dziecinade i zabawĂŞ w kotka i myszkĂŞ . UÂśmiech UÂśmiech MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #138 : Luty 20, 2009, 23:18:19 »

napisze wprost i czerwonymi literami aby Mora mĂłgÂł zrozumieĂŚ

nie wierze sÂłowom Samuela lecz PRZEKAZOM i to co w nich ODKRYÂŁEM, nie ma potrzeby juÂż, Âżebym wierzyÂł - zadanie moje zostaÂło wypeÂłnione i jest to ponad wiarÂą czy nie - wierze w to co odkryÂłem - tyle...

aha i jeszce jedno - my¶lenie jest dynamiczne i siê zmieniaæ musi - ktos to kiedy¶ nazwa³ w³asnie ROZWÓJ! a nie stagnacja po to cofa a nie prowadzi wprzód...

718'
astro
Gość
« Odpowiedz #139 : Luty 20, 2009, 23:18:50 »

.... nasz drogi KapÂłan pokazaÂł swojÂą naturĂŞ. Nic ale to nic siĂŞ nie zmieniÂłeÂś.

KapÂłan ma caÂłkowitÂą racjĂŞ chcÂąc CiĂŞ doprowadziĂŚ wreszcie do porzÂądku.
ZapomniaÂłeÂś gdzie jesteÂś.
JesteÂś czÂłowieku na ogĂłlnoÂświatowym forum, gdzie atakujemy tematy, a nie ludzi.
Poczytaj sobie wypowiedzi Laguny, ktĂłre bÂłyszczÂą zrozumieniem , otwartoÂściÂą , dojrzaÂłoÂściÂą.
A Twoja postawa przypomina raczej ucznia siedzÂącego w oÂślej Âławce.
  ÂŻaÂłosne...
WiĂŞc sam  na wÂłasne Âżyczenie eliminujesz siĂŞ z tej spoÂłecznoÂści.
WiĂŞc pewnie  za chwilĂŞ dostaniesz bana.

« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 23:19:34 wysłane przez astro » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #140 : Luty 20, 2009, 23:22:37 »

napisa³em do admina, ¿eby tego nie robi³ ale ostrze¿enie siê przyda jednak - to forum czyta tysi¹ce ludzi - to nie prywatna piaskownica dla dzieci a forum dla ludzi dojrza³ych takich jak Kiara i Laguna na przyk³ad, ja siê staram dopiero dojœÌ do takiego poziomu jak ONE...

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #141 : Luty 20, 2009, 23:23:10 »

Odnoszê wra¿enie ,¿e w tym zdaniu j/w zachowujesz i czujesz siê jak Bóg Sumeryjski ¿¹daj¹cy pokory wobec swojego widzi mi sie oraz wszystkich podejrzewasz o tak zwan¹ przez Samuela pychê. hm - zatem baw siê jeœli tego potrzebujesz. byÌ mo¿e potrzebujesz takiego doœwiadczenia z zachowaniem prawa przyczyny i skutku .

Wiesz. Nie zachowujĂŞ siĂŞ jak bĂłg sumeryjski.
W³o¿y³em do tego tematu trochê sceptycyzmu bo nie mogê patrzeÌ jak siebie poklepujecie po ramieniu jakby ten channeling by³ czymœ oczywistym i 100% prawd¹ dla was. Tak trudno Ci to zrozumieÌ? A mo¿e boli Ciê to ¿e pokaza³em te b³êdy których chcia³abyœ abym nie przypomina³?

Skoro Ty bawisz siĂŞ w Boga i sĂŞdziego to myÂśle KiaruÂś moÂże byc adwokatem DiabÂła ?? Zapewne Ty jako BĂłg jej na to nie pozwolisz ....
SkoĂączmy ta dziecinade i zabawĂŞ w kotka i myszkĂŞ . UÂśmiech UÂśmiech MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

Nie bawiĂŞ siĂŞ w boga a tym bardziej sĂŞdziego. Czy daÂłem na kogoÂś wyrok? MrugniĂŞcie

PamiĂŞtasz co napisaÂłem kilka postĂłw wczeÂśniej?
Nie dam Ci spokoju bo WIEM Âże kÂłamiesz. I na tym temat siĂŞ nie skoĂączy poniewaÂż nie pozwolĂŞ abyÂś manipulowaÂła ludÂźmi.

Pozdro
Mora

Mora
Gość
« Odpowiedz #142 : Luty 20, 2009, 23:25:31 »

Z chĂŞciÂą zobaczĂŞ jak admin czyta twoje posty kapÂłanie.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #143 : Luty 20, 2009, 23:27:50 »

mora dziecko, wyluzuj juÂż, Laguna nie manipuluje - ty to robisz piszÂąc, Âże ona kÂłamie!!!

ja siĂŞ znam, na ludziach a to bardzo ciepÂła osoba - to widaĂŚ jak umiesz patrzeĂŚ...

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #144 : Luty 20, 2009, 23:30:20 »

mora dziecko, wyluzuj juÂż, Laguna nie manipuluje - ty to robisz piszÂąc, Âże ona kÂłamie!!!

ja siĂŞ znam, na ludziach a to bardzo ciepÂła osoba - to widaĂŚ jak umiesz patrzeĂŚ...

718'

Czujesz siĂŞ jakiÂś waÂżniejszy nazywajÂąc mnie dzieckiem?

I nie przeinaczaj faktĂłw.

ZresztÂą zostawiĂŞ was w tym maÂłym Âświecie. KaÂżdy przecieÂż chce mieĂŚ swĂłj Âświat DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #145 : Luty 20, 2009, 23:35:33 »

nie czuje sie wazniejszy, ja mam 25 lat a Ty? chodzi mi o szacunek do starszych - nie mnie - i KOBIET - tak zostaÂłem wychowany i dobrze mi z tym a od pewnego czasu mnie to draÂżni bardzo i rozumiem czemu UÂśmiech

718'
kot
Gość
« Odpowiedz #146 : Luty 20, 2009, 23:36:10 »

Drodzy i sympatyczni koledzy!!!

NiezaleÂżnie od racji proponowaÂłbym delikatny rozejmik do juterka bo was kamieniami pogoniÂą i bĂŞdzie niemiÂło.
Mora
Gość
« Odpowiedz #147 : Luty 20, 2009, 23:37:58 »

nie czuje sie wazniejszy, ja mam 25 lat a Ty? chodzi mi o szacunek do starszych - nie mnie - i KOBIET - tak zostaÂłem wychowany i dobrze mi z tym a od pewnego czasu mnie to draÂżni bardzo i rozumiem czemu UÂśmiech

718'
To ja Ci powiem Âże jestem za rĂłwno uprawnieniem. UÂśmiech
KaÂżdy z nas jest rĂłwny. Czy to kobieta, czy mĂŞÂżczyzna, Czy 50 latek.

Pozdro
Mora UÂśmiech
astro
Gość
« Odpowiedz #148 : Luty 21, 2009, 00:19:48 »

I o to wÂłaÂśnie chodzi. Gdy wyÂśmiejesz siĂŞ juÂż tak porzÂądnie, to inaczej spojrzysz na ten caÂły cyrk. I odmĂłwisz swojego w nim udziaÂłu. W koĂącu zabraknie widowni i poparcia.
Jest tyle opcji w tym samym œrodowisku, lecz prze³¹cznik jest w Tobie.

Ano tak drogi Ptaku.
PamiĂŞtam  o tym prze³¹czniku. Jest on dobrze wytÂłumaczony  w tym filmie - Laguna podaÂła do niego linka.
Mnie siĂŞ natychmiast uruchamia  prze³¹cznik, gdy w swoich oczach widzĂŞ umierajÂące z gÂłodu dzieci.Gdy widzĂŞ, jak proszĂŞ ten Âświat juÂż tylko o wodĂŞ nic wiĂŞcej, bo umierajÂą.... z pragnienia.
One czekajÂą...wci¹¿ czekajÂą,  ale pomoc znikÂąd  nie nadchodzi.WiĂŞc odchodzÂą....
Pomoc nie nadchodzi.... bo lepiej przecieÂż wydawaĂŚ biliony dolarĂłw na zbrojenia niÂż pomĂłc tym, ktĂłrzy o tÂą pomoc proszÂą.
Jeden tylko czoÂłg kosztuje tylko 300-400 milionĂłw dolarĂłw!

Ludzie siĂŞ juÂż podzielili.
Amen
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 00:21:07 wysłane przez astro » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #149 : Luty 21, 2009, 00:28:14 »

Kto tak dobrze Âżeni czoÂłgi(300-400 mln usd/jedna sztuka) a kto trwoni tak mocno dobro pracy rÂąk ludzkich narodu swojego?
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: