Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 21, 2025, 08:05:33

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą  (Przeczytany 144790 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
greta
Gość
« Odpowiedz #50 : Marzec 23, 2011, 20:29:17 »

Wiesz arteq,nie jestem glupkiem,ale tez np.o wielu tematach,o ktorych dyskutujecie,nie chodzi tu tylko o posty Kiary,jest to dla mnie nowosc,moze i gdzies o czyms slyszalam ale nie przykladalam do tego uwagi,ale teraz z wielkim zainteresowaniem czytam i wielokrotnie jest cos dla mnie bardzo interesujacego i ciekawego,dlatego posuwam sie tylko do czytania,na duskusje jestem,jak juz napisalam,ze cienka.Nie moge powiedziec czy jest to prawda czy nie,ale jezeli uznaje,ze ma to dla mnie sens,to ciesze sie,ze wiem o czyms nowym.Wcale sie tego nie wstydze.
Przeciez uczymy sie cale zycie.
orion250
Gość
« Odpowiedz #51 : Marzec 23, 2011, 21:10:57 »

A moze ktos jest dyslektykiem?
Jeśli jusz, to dysortografem a jeśli to dysortografia, to się hszani wszystkie zasady a nie ópiera się na literkę "ą".

Ale potrafie docenic czyjas wiedze,i szanuje te osobe,ktora otwiera mi oczy na wiele spraw.
Pżecierz ja nie powiedziałem, rze nie doceniam, tylko prosze o szacunek dla czytajoncego.

Ps... i jak Ci się czyta taki tekst? Miło? Aż się faraon poza grobowcem przewraca(gdziekolwiek on jest).
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2011, 21:19:54 wysłane przez orion250 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #52 : Marzec 23, 2011, 21:14:03 »

MoÂże zaÂłoÂżyÂł byÂś sobie oddzielny temat pt. "ortografia Kiary " ? Co Ty na to?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #53 : Marzec 23, 2011, 22:21:02 »

Koniec z tym ofem, wracamy do tematu.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
orion250
Gość
« Odpowiedz #54 : Marzec 24, 2011, 02:34:44 »

Ok. Otpuszczam UÂśmiech Smutny Pisz sobie nawet do góry nogami. Myślę, że program Ivona ulży w moich cierpieniach. 

Odnośnie tematu. Oto link dla andrzej70:   http://www.szamotulski.informacja-lokalna.pl/zielarnia_aronia_herbeg_dolinska_anna/140069/wpis.php                                
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 02:41:33 wysłane przez orion250 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #55 : Marzec 24, 2011, 11:20:38 »

No to jesteÂśmy w domu panie z Oriona.
Jak siĂŞ nie ma argumentĂłw na podniesienie wartoÂści Ani DoliĂąskiej , to siĂŞ usiÂłuje obniÂżyĂŚ  mojÂą wartoœÌ przez eksponowanie moich b³êdĂłw ortograficznych.
Tak dysortografia to jedna z "ozdĂłb"  mojej osobowoÂści , pisaÂłam juÂż o tym na forum kilkakrotnie i nie tak dawno rĂłwnieÂż. Forumowicze i czytelnicy znajÂą to zagadnienie , naprawdĂŞ nie jesteÂś odkrywcÂą.

Naprawdê kiepski to sposób , bardzo kiepski, no ale có¿ ? Ka¿dy u¿ywa jakiegoœ na swoj¹ miarê.
Ja nic do tej kobiety personalnie nie mam i nie negujĂŞ jej Âżadnej wartoÂści. Cokolwiek robi , sadzĂŞ iÂż ma dobre intencje , tylko wykorzystane podstĂŞpnie.

UkazujĂŞ sposoby manipulacji ludÂźmi projektu przez byt , ktĂłry przedstawia siĂŞ jako Enki oraz brak analizy przekazu , ktĂłry oÂśmiesza ludzi projektu pokazujÂąc ich sÂłaboÂści wykorzystywane przez ten byt , oraz perfekcyjnÂą manipulacje nimi. 
Co przekÂłada siĂŞ na manipulacje zaufaniem i naiwnoÂściom wszystkich pozostaÂłych ludzi , czyli zwolennikĂłw projektu.

OczywiÂście iÂż bĂŞdĂŞ kontynuowaÂła analizĂŞ dalej bez wzglĂŞdu na Twoje przerywniki z w postaci moich nieprawidÂłowoÂści w pisowni.

Grunt to mieÌ prawid³owoœÌ w logice i wyci¹ganiu wniosków z otaczaj¹cych nas zdarzeù!

"   CHEOPS - ANIA (04)

SZAMOTUÂŁY, 12 paÂździernika 2010
Sesja z AnnÂą DoliĂąskÂą metodÂą indukcji hipnotycznej i regresji wieku
ProwadzÂący: Andrzej WĂłjcikiewicz

ANIA:
Ten kamieĂą duÂży… niby drzwi - spada w dó³.  Jest tam dziura, tylko nie wiem co tam jest, bo tam jest ciemno.  Ja bym teÂż wpadÂła, ale siĂŞ odsunĂŞÂłam.  WiedziaÂłam, Âże tam jest ten dó³. Wiecie, Âże tam sÂą robaki?

ANDRZEJ:
Czy to do czegoÂś sÂłuÂży?

ANIA:
To wejÂście?

ANDRZEJ:
Tak.

ANIA:
Nie wiem…

( tak oczywiœcie ¿e s³u¿y jest to pu³apka dla niepowo³anych , którzy za wszelk¹ cenê chc¹ zaw³adn¹Ì kryszta³ow¹ piramid¹ , zwyczajnie wpadaj¹ do owego bardzo g³êbokiego do³u i gin¹. A ich cia³a s¹ zjadane przez te robaki.
KapÂłani  i nie tylko dawniej  ginĂŞli  tak , osoba  znajÂąca  to miejsce , zna podstĂŞp otwierajÂącego siĂŞ kamiennego przejÂścia , ale wspó³czeÂśnie ma rĂłwnieÂż odczucia zwiÂązane ze ÂśmierciÂą w tym miejscu. Ania ich nie ma , nie budzÂą siĂŞ w niej Âżadne , reaguje jak na oglÂądany film. Co jest ewidentnym dowodem na to iÂż ne zna go z autopsji , nie byÂła tu jako Âżywy czÂłowiek wczeÂśniej - Kiara)

ANDRZEJ:
Wycofaj siĂŞ stamtÂąd i powiedz mi, co to jest za piramida? Co to jest za sarkofag?

ANIA:
Sarkofag jest z kamienia… To ja ci powiem jako ja… jako Ania… bo ja wiem, Âże ja to mĂłwiĂŞ.  Nie umiem nazwaĂŚ.

ANDRZEJ:
KtĂłry to jest rok?

ANIA:
Nie powiem…

( ta powtarzaj¹ca siê odpowiedz " nie powiem.." œwiadczy o tym i¿ ona jako œwiadomoœÌ nie ma ¿adnego dostêpu do czasu , mo¿e przekazywaÌ wy³¹cznie informacje udostêpniane jej przez kogoœ , kto ni¹ steruje , jak on jej to powie. Manipulacje umys³em i w realu i w transie a nawet przez sen nie s¹ niczym nowym ni nadzwyczajnym. Mo¿e pora najpierw zaznajomiÌ siê z tematem?
Ona jest zwyczajnie osobÂą dostrojonÂą do  kogoÂś kto wchodzi w jej ÂświadomoœÌ i podÂświadomoœÌ i przejmuje jej osobĂŞ podajÂąc siĂŞ za niÂą.- Kiara)

ANDRZEJ:
Czy ktoÂś jest z tobÂą?

ANIA:
Poczekajcie… poczekajcie… Sama nie jestem.  Stoi trzech kapÂłanĂłw za mnÂą z lewej strony, w pó³kolu, trzech kapÂłanĂłw w pó³kolu stoi za mnÂą.  KapÂłanĂłw – ja ich tak nazywam, bo tak wyglÂądajÂą. SÂą w sutannach, sÂą Âłysi… i coÂś mruczÂą. 

( ta wypowiedz Âświadczy o totalnym braku wiedzy i niedostrojeniu umysÂłu Ani  z bytem odpowiadajÂącym w jej imieniu. Ania klasyfikuje obraz jej pokazywany miarÂą swojej ludzkiej wiedzy. UÂżywa znanych jej w tym Âżyciu okreÂśleĂą " mruczÂą" , miast mĂłwiÂą modlitwy ,  majÂą '"sutanny" , miast szaty , "sÂą Âłysi" , miast majÂą ogolone gÂłowy.

Osoby naprawdĂŞ  ÂżyjÂące w tamtych czasach i wracajÂące do nich w regresingach znajÂą nazewnictwo i nie majÂą problemu z uÂżywaniem go , identyfikujÂą miejsca , czas i a bardzo czĂŞsto spotykajÂą znane im z tamtych ÂżyĂŚ inne  osoby.

W tym wypadku nie ma absolutnie Âżadnych takich odniesieĂą , jest to zwykÂła Âściema i manipulacja wprowadzanÂą w trans kobietÂą  , ktĂłra powtarza przekazywane jej informacje , lub przez niÂą wypowiada siĂŞ ktoÂś , kto rĂłwnieÂż  naprawdĂŞ niewiele wie sam. - Kiara)

"     

ANIA:
Jestem w jasnym pomieszczeniu… Pewnie ja sobie zaÂżyczyÂłam, Âżeby tam byĂŚ.  I tu juÂż nie jesteÂśmy sami.

ANDRZEJ:
Kto jest z tobÂą?

ANIA:
Ja nie jestem tam ciaÂłem fizycznym… MoÂże jestem tam ciaÂłem fizycznym, ale sÂą tam inni, nie ciaÂłem fizycznym.  JesteÂśmy tam, gdzie byÂłam kiedyÂś, gdzie jest posÂąg i jest maÂła piramidka.  W tej komnacie juÂż byliÂśmy razem.

( to rĂłwnieÂż istotna informacja , ktĂłra dla bystrych czytelnikĂłw jest wymowna... W tej komnacie byÂła juÂż Ania , bo byÂła tam  juÂż zaprowadzona przez hipnotyzera. Ale nie zna jej gdyÂż bywaÂła tam razem z kapÂłanami w swoim dawnym egipskim Âżyciu ( ja osobiÂście mam bardzo duÂże wÂątpliwoÂści co do tego iÂż ÂżyÂła kiedy kolwiek w Egipcie , ze wzglĂŞdu na totalny brak wiedzy z tamtego okresu w jej podÂświadomoÂści. Przekaz jest oparty wy³¹cznie na powtarzaniu przez niÂą mĂłwionych jej sÂłow. Nie ma w nim Âżadnych jej osobistych odczuĂŚ uczuciowych ,co jest zawsze wyznacznikiem dawnych przeÂżyĂŚ zwiÂązanych z miejscami i czasem w ktĂłry siĂŞ przenosimy mentalnie.
S¹ to powroty do wspomnieù w³asnych , w których jest ca³y baga¿ dawnych prze¿yÌ oparty przede wszystkim na prze¿ytych zdarzeniach zwi¹zanych z nimi odczuciami i uczuciami. Tu s¹ wy³¹cznie suche relacje czêsta nie trzymaj¹ce siê kupy. Jak dla mnie to manipulacja œwiadomoœci¹ Ani nic wiêcej. - Kiara)

(Na ten poniÂższy  fragment zwrĂłciÂła bym wszystkim szczegĂłlna uwagĂŞ , póŸniej porĂłwnam go z wczeÂśniejszym dotyczÂącym identycznej konfrontacji  z miejscem -Kiara)

ANDRZEJ:
Czy to jest ta piramidka, ktĂłra jest szczytem piramidy mentalnej?

ANIA:
Jest to piramidka w piramidce. MaÂłe piramidki to sÂą… na takim postumencie stojÂą. To jest ta piramidka, ktĂłra jest szczytem piramidy mentalnej. I ona jest dokÂładnie… pionowo… ten pokĂłj, czy sala – nie wiem – to pomieszczenie jest dokÂładnie pod Du¿¹ PiramidÂą.  Tam, wysoko, u gĂłry jest ten duÂży sarkofag… i ja to widzĂŞ Andrzeju, Âże jest piramida fizyczna.  Ta malutka piramida w piramidzie jest szczytem piramidy mentalnej… duÂżej piramidy mentalnej, a czubek fizycznej piramidy jest odbiornikiem, a czubki mentalnej piramidy… nie wiem – szczyty – majÂą gwiazdy na czubkach.  Rozumiesz to… tak jak to widzĂŞ.

( osoba , ktĂłra zanosiÂła piramidkĂŞ krysztaÂłowÂą ( podobno , bo tak twierdziÂła wczeÂśniej) wie gdzie jest przy kolejnym wejÂściu do tego miejsca , zna je dobrze i nie twierdzi iÂż nie wie gdzie siĂŞ znajduje , w pokoju , czy sali...
Ile w koĂącu jest tych piramidek w piramidkach? PrzecieÂż jedna krysztaÂłowa byÂła stawiana na postumencie.
Kto wie co to jest i z czym jest po³¹czone oraz jakom peÂłni rolĂŞ , wie iÂż ta piramidka krysztaÂłowa na postumencie stoi w pomieszczeniu , ktĂłre ma ksztaÂłt piramidy , jest to pod piramida fizycznÂą  , czyli PiramidÂą Cheopsa. Owa tajemnicza gwiazda jest symbolem po³¹czenia z GwiazdÂą Matkom  , ktĂłra przekazuje energiĂŞ i do jÂądra ziemi i do pĂłl morfogenetycznych z ktĂłrych pobiera jÂą kaÂżdy CzÂłowiek posiadajÂący Ludzkie DNA.
Ania tego nie wie , bo nigdy nie byÂła zwiÂązana z tamtymi czasami ani z tamtÂą wiedzÂą  , oglÂąda obrazy , ktĂłrych nie potrafi zrozumieĂŚ. Przekazuje mĂłwionÂą jej treœÌ , ktĂłra dla niej jest obca i niezrozumiaÂła , dlatego uÂżywa wspó³czesnych okreÂśleĂą , bo w jej podÂświadomoÂści nie ma dawnego zapisu. - Kiara )

ANDRZEJ:
Jeszcze nie… Rozumiem jak ty to widzisz, ale nie rozumiem jakie to ma funkcje, jakie ma znaczenie dzisiaj, czyli w czasach Ery Wodnika?

ANIA:
Z czubka piramidy fizycznej – tam pÂłynie sygnaÂł… w prawo.  Tam ja juÂż to widziaÂłam, bo tam mnie prowadziÂł BolesÂław – dlatego to widziaÂłam.

( tu rĂłwnieÂż jest potwierdzenie braku wiedzy z poprzednich wcieleĂą , braku kontaktu z Egiptem i dawnÂą wiedzÂą , potwierdzajÂą to sÂłowa Ani
"widziaÂłam , bo tam mnie prowadziÂł BolesÂław , dlatego widziaÂłam..."  , ale sama w dawnym Âżyciu nigdy tu nie byÂła , nie miaÂła Âżadnego kontaktu z wiedzÂą zwiÂązanÂą z Egiptem i PiramidÂą. Przez swoje wĂŞdrĂłwki zaspakajaÂła ciekawoœÌ ludzkÂą BolesÂława.

Tak energia pÂłynÂąca przez ma³¹ piramidkĂŞ , ktĂłra jest zlokalizowana po lewej stronie w podziemiu duÂżej piramidy pÂłynie kanaÂłem energetycznym od Gwiazdy Matki po lewej stronie piramidy , jest przekierowana na prawa stronĂŞ   , zasilajÂąc istnienie i dominacjĂŞ naszej epoki opartej na prawostronnym aspekcie mĂŞskim.
Wielka piramida  peÂłni  kilka funkcji rĂłwnoczeÂśnie , ta jest jednÂą z nich. Dawno temu zmieniono rolĂŞ W. P. przekierowujÂąc przepÂływ energii , blokujÂąc jej pierwotnÂą rolĂŞ , odbierajÂąc pierwotnÂą moc aspektowi ÂżeĂąskiemu.
Obecnie jest czas powrotu do pierwowzoru energetycznego i odblokowania  pracy i mocy maÂłej krysztaÂłowej piramidki. - Kiara)

ANDRZEJ:
Tak…

ANIA:
Na czubkach spodu piramidy mentalnej sÂą jakieÂś gwiazdy.  Jaki to ma zwiÂązek… zaraz ci powiem, bo to teÂż widziaÂłam… Nie…

ANDRZEJ:
Dobrze… nie szkodzi… Powiedz mi jakie ma znaczenie ta maÂła piramidka dla wspó³czesnych czasĂłw, dla czasĂłw Ery Wodnika?

ANIA:
Ona zbierze energiĂŞ… ona zbierze energiĂŞ z piramidy mentalnej. ÂŚcianami pĂłjdzie energia do piramidy w piramidzie… malutkiej.  Skumuluje tĂŞ potĂŞÂżnÂą energiĂŞ, aby puÂściĂŚ jÂą w gĂłrĂŞ, przez sarkofag.  PĂłjdzie ona do gĂłry szczytem Piramidy fizycznej… ta energia wyjdzie… i tu uruchomi siĂŞ ochrona dla Ziemi.  Wy, ludzie - fizycznie bĂŞdziecie to widzieĂŚ jako „maÂź“ na Piramidzie fizycznej…

( coœ podobnego , ale nie do koùca , istotnie nast¹pi ponowne pe³ne po³¹czenie - przez te trzy osoby o czystych sercach- z Gwiazd¹ Matkom , energia pop³ynie przez ca³¹ W. P. do obydwu podziemnych piramid , przez nie po³¹czy siê z j¹drem ziemi polem morfogenetycznym i sercami wszystkich Ludzi , przywróci pierwotn¹ harmonie , otworzy wiêksz¹ œwiadomoœÌ , ale tylko w Ludziach przez ich "antenê po³¹czeniow¹ z Gwiazd¹ Matkom , czyli ich oryginalne DNA), efekty specjalne? Czy bêd¹? myœlê ¿e jednak tak.
Owszem uruchomi siĂŞ ochrona w Ludziach przed wszelakimi usiÂłowaniami ich zniszczenia dotychczasowymi sposobami , oni przestanÂą na to reagowaĂŚ fizycznie i mentalnie , to prawda, poniekÂąd  MY LUDZIE stanowimy ochronĂŞ Ziemi , zmieniamy jej pole magnetyczne swoim zmienionym polem magnetycznym i do nas jak i do niej niej tracÂą dostĂŞp wszystkie istoty o niÂższym polu magnetycznym , o innych jego parametrach. Stajemy siĂŞ dla nich juÂż niedostĂŞpni. ten niesamowicie waÂżny moment jest w bardzo bliskiej naszej przyszÂłoÂści.

Mo¿e za jakiœ czas opowiem bardziej szczegó³owo o tym wszystkim , to naprawdê jest piêkna historia dotycz¹ca Ludzkoœci , która naprawdê zaistnieje w Egipcie. - Kiara

A teraz dodam inny fragment na ten sam temat w tej samej sesji.

"ANDRZEJ:
Czyli poszukiwanie grobowca Faraona, ktĂłry budowaÂł WielkÂą PiramidĂŞ?

Czyli to poszukiwanie "grobowca Faraona" , ktĂłry budowaÂł W.P.  w tym Âżyciu moÂże byĂŚ poszukiwaniem Âżywego CzÂłowieka P. Andrzeju , zwyczajnie ÂżyjÂącego obecnie z uÂśpionÂą wiedzÂą o sobie.

SAMUEL:
PosÂłuchaj.  To pomieszczenie, ktĂłre jest na szczycie piramidy mentalnej jest bardzo waÂżne i bardzo istotne i ono bĂŞdzie uaktywnione. Widzisz powiÂązania Andrzeju… Ta energia z tego pomieszczenia wybije siĂŞ… „obudzi“ Faraona, ktĂłry jest – i nie ma go w sarkofagu.  Ona przejdzie przez komnatĂŞ i pĂłjdzie w gĂłrĂŞ, aby chroniĂŚ waszÂą PlanetĂŞ.  WidzieliÂście juÂż to, pokazaliÂśmy wam juÂż to, Ziemianom, nie w tej Piramidzie, ale w innej piramidzie na Ziemi.  Energia ruszyÂła… Piramida drÂży… Piramida promieniuje… otwiera siĂŞ. Mentalna piramida pobudza wnĂŞtrze Ziemi. Rozumiecie to kochani?

ANDRZEJ:
I tak… i nie. Ja tylko pytam - co fizycznie moÂżemy zrobiĂŚ, Âżeby w³¹czyĂŚ tĂŞ energiĂŞ w piramidzie mentalnej?

Chodzi o zestrojenie i harmonizowanie pó³kul mĂłzgowych  po³¹czenie z szyszynkom i przysadkom , ktĂłre sÂą podstawÂą tej piramidy. Jej czubek to 7 czakra. Ale to nie koniec , to dopiero poÂłowa zadania.

SAMUEL:
Gdzie sÂą inne anioÂły?  MĂŞÂżczyzna niedÂługo pojawi siĂŞ… albo juÂż go znacie – ktĂłry pracuje dla Boga, ale nie jest ksiĂŞdzem.  Musicie go odnaleŸÌ Andrzeju, aby uruchomiĂŚ piramidĂŞ mentalnÂą.  To bĂŞdzie praca tych osĂłb, ktĂłre my wybierzemy. Rozumiesz Andrzeju?

Oj, oj , mê¿czyzna? ... no mo¿e te¿ , na pewno te¿! , ale to ciotkê póŸniej.... Uœmiech Uœmiech Uœmiech Uœmiech ca³kiem fajny nie powiem.
Tak praca osĂłb ktĂłre Oni wybiorÂą!.....  czyli nie z grupy Cheopsa , i zostanÂą dopiero wybrane ,  a nie sÂą juÂż wybrane , naleÂży to zaakceptowaĂŚ.
Czyli kolejne zmiany.

DodaĂŚ jeszcze naleÂży iÂż kobieta "staje siĂŞ mĂŞÂżczyznÂą" gdy odzyska w sobie moc aspektu mĂŞskiego. W czasach Jezusa MM. stalÂą siĂŞ Janem Chrzcicielem po udowodnieniu osiÂągniĂŞcia   swojej mocy energetycznej , nie fizycznej. MrugniĂŞcie UÂśmiech

Czego i gdzie majÂą tak naprawdĂŞ szukaĂŚ ludzie z projektu? Czym jest piramida , faraon , krysztaÂłowa? piramidka , piramida mentalna i strumieĂą energii na czubku jej?
Jakie i do czego ma to odniesienie?

Zacznijmy od zrozumienia iÂż wszystko jest fraktalne , czyli na gĂłrze w przestrzeni bardzo duÂże , przechodzÂące coraz niÂżej w mniejsze , aÂż do najmniejszego w postaci CZÂŁOWIEKA!

To CzÂłowiek jest tak naprawdĂŞ piramidÂą zdeponowanej w nim wiedzy , wielka Piramida jest wzorcem w fizycznoÂści zapisanej wiedzy dla ziemi i CzÂłowieka , ale bez niego ona jest nieaktywna , martwa. Bowiem sama tej wiedzy - energii nie wygeneruje , ani bez udziaÂłu CzÂłowieka nie przekaÂże jej z kosmosu do jÂądra ziemi , uaktywniajÂąc jej dopÂływ dla Czlowieka
.
Musi w Piramidzie  stan¹Ì CzÂłowiek Âżywy , ktĂłry bĂŞdzie posiadaÂł fizycznÂą moc przeprowadzenia tej energii o niespotykanym do tej pory na ziemi potencjale.  Jego ciaÂło fizyczne musi byĂŚ tak dostrojone do tej przeogromnej wibracji Âżeby nie ulegÂło  samospaleniu.
Gdyby tak nie by³o nast¹pi³o by "zwarcie" w systemie nerwowym przeprowadzaj¹cym falê energetyczn¹ , a Cz³owiekowi nie wytrzyma³o by serce i mózg. Zatem musi tam stan¹Ì osoba bardzo d³ugo przygotowywana do tej pracy.

Tak wiĂŞc w Wielkiej Piramidzie - fizycznej piramidzie  ( ona jest reprezentacjom aspektu ÂżeĂąskiego) musi stan¹Ì CzÂłowiek - kobieta ( bo musi nastÂąpiĂŚ identyfikacja aspektĂłw) , kobieta - jej ciaÂło rĂłwnieÂż jest formÂą fizycznej piramidy. Tak wiĂŞc juÂż mamy piramidĂŞ w piramidzie fizycznÂą.
A teraz duchowe , to wyjĂŞta z sarkofagu piramida krysztaÂłowa , ktĂłra jest ukryta pod WielkÂą PiramidÂą ( ta piramida fizyczna - budowla kamienna)  piramidka krysztaÂłowa reprezentuje  w niej   grotĂŞ  serca , czyli piramidĂŞ duchowÂą.
Sarkofag reprezentuje serce.

Dalej... CzÂłowiek , depozyt caÂłej wiedzy StwĂłrcy ma uaktywniĂŚ swojÂą piramidkĂŞ krysztaÂłowÂą , czyli czakrĂŞ serca, energia pÂłynÂąca z niej uruchomi czakrĂŞ na szczycie gÂłowy ( no powyÂżej fizycznej gÂłowy , bowiem chodzi o 7 czakrĂŞ) inaczej zwanÂą czakrom korony , krĂłlem , lub w Egipcie obudzeniem Faraona.
Taka jest prawda. Faraon to uÂśpiona moc w nas pod piaskami zapomnienia , ktĂłrego kaÂżdy z nas ma odszukaĂŚ i obudziĂŚ w sobie a nie lataĂŚ po pustyni z Âłopata.

Sarkofag w dawnym nazewnictwie to ni mniej ni wiĂŞcej ludzkie ciaÂło fizyczne w ktĂłrym sÂą uÂśpione wszystkie moce  naszego Ducha, Âżeby mĂłgÂł On z nich korzystaĂŚ w fizycznoÂści , musi nastÂąpiĂŚ przebudzenie tego "uÂśpionego Faraona" w nas. Jest to moment po³¹czenia energetycznego kaÂżdego CzÂłowieka - jego Duszy z nad przestrzennym Duchem , czyli Energiom matrycÂą.
Niby nic wielkiego? Ale ile zwodzenia dla ego?

Gdy w Wielkiej Piramidzie stanie ten odpowiedni Cz³owiek , dokona przebudzenia "Faraona uœpionego w sobie" czyli po³¹czy siê energetycznie ze swoim niewcielonym Duchem , stanie siê identycznie z Wielk¹ Piramid¹ , zostanie aktywizowana jej zablokowana energia.
Zostanie ponownie przywrĂłcone oddziaÂływanie pierwotnego wzorca DNA na wszystkich Ludzi. Czyli aktywizacja uÂśpionych helis.
Tego procesu i tego zdarzenia zatrzymaĂŚ juÂż nie moÂżna, jak powiedziaÂł Samuel  " ziemia - czyli nasze ciaÂło fizyczne drÂży...
Energia w CzÂłowieku osiÂągnĂŞÂła moment przekraczania 3 do 4 czakry.

No tak "mentalna piramida" , czyli czakra serca , swojÂą energiÂą miÂłoÂści pobudza  wnĂŞtrze ziemi... czyli serce czÂłowieka , "ziemia- materia" ciaÂło ludzkie do transformacji.
I to sÂą prawdziwe fragmenty przekazu , ale trzeba potrafiĂŚ je wÂłaÂściwie odczytaĂŚ.

SAMUEL:
Witam was kochani… CieszĂŞ siĂŞ bardzo, Âże jesteÂście znowu w SzamotuÂłach.  Niech ona Âśpi… Gdy bĂŞdzie chciaÂła, Andrzeju, prĂłbowaÂła ingerowaĂŚ – powiedz, Âże ma spaĂŚ.

ANDRZEJ:
Dobrze… Âśpij Aniu.

SAMUEL:
PosadziÂłem jÂą tam… z tyÂłu… na sofie, Âżeby nie przeszkadzaÂła.  Dziwnie siĂŞ czuje, ale niech siĂŞ przyzwyczai.  To ja, Samuel. Nie poznaliÂście mnie?

Fina³ jest potwierdzeniem , Ania jest tylko i wy³¹cznie sposobem na kolejne kontakty bytów usi³uj¹cych dalej manipulowaÌ Ludzkoœciom przez swoj¹ ingerencje w nasza przysz³oœÌ.
Cokolwiek Ania jako Dusza chcia³a by przekazaÌ nazywa siê to ingerencjom... no fajnie , fajnie. Ma spaÌ i nie przeszkadzaÌ jak wszyscy Ludzie , maj¹ spaÌ , nie wybudzaÌ swojej œwiadomoœci , bo w ten sposób mo¿na nami manipulowaÌ przez brak odró¿niania prawdy od wgranych k³amstw. To bardzo wa¿ny fragment w swoim przekazie.

Przynajmniej jest odkryta zasada manipulacji ÂświadomoÂściÂą CzÂłowieka przez roÂżnych mistrzĂłw kierowanych odgĂłrnie przez prowadzÂące ich byty.
P. Lucyna wyrwaÂła siĂŞ juÂż z pod tej manipulacji , nie nadaje siĂŞ juÂż , bo odzywa siĂŞ w niej jej Duch. Ale pozbycie siĂŞ jej caÂłkowite z projektu to zdjĂŞcie firmujÂącego  go szyldu. Niebezpieczne , wiĂŞc sÂą usiÂłowania wmĂłwienia ponownego Jej powrotu.

Tak wiĂŞc siedÂź sobie Aniu z tylu na sofie spokojnie i nie przeszkadzaj , za to dostaniesz trochĂŞ wiĂŞcej klientĂłw i znaki magiczne , ktĂłrymi bĂŞdziesz myÂślaÂła Âże coÂś robisz.
Baw siê dalej w magiê , tylko nie przeszkadzaj Samuelowi! Oj ¿enuj¹ce s¹ te opisy ,a gdzie system wartoœci , prawoœÌ , godnoœÌ i mi³oœÌ? Zarówno deklarowany przez Samuela jak i ludzi z projektu?

"SAMUEL:
Musicie iœÌ tÂą drogÂą, ktĂłrÂą kazaÂłem wam iœÌ przez LucynĂŞ, ale to co mĂłwisz, to jest dobra droga.  Andrzeju, nie zmieniajcie planĂłw.  IdÂźcie tak, jak byÂło zaÂłoÂżone wszystko – drogÂą Lucyny, to co ona wam przekazaÂła ode mnie.  IdÂźcie tÂą drogÂą Andrzeju.

ANDRZEJ:
Czyli wykopaliska w Hawarze i na terenie Trzech Piramid w Gizie – to masz na myÂśli?

SAMUEL:
Nie zbaczajcie z tej drogi.
"

No i sprzecznoœÌ goni sprzecznoœÌ.. Ludzie czy wy nie analizujecie tego co mówi do was ten byt? raz twierdzi i¿ kopanie jest zbêdne ( w sesji 1, 2 i 3) a teraz ponownie ka¿e kopaÌ! Czy byty te¿ trac¹ pamiêÌ tego co mówi¹? No dobrze ale ludzie to zapisuj¹ , to dlaczego nie analizuj¹ i nie myœl¹? Czy to a¿ tak trudne?
DokÂąd bĂŞdziecie tak dawali siĂŞ robiĂŚ w balona? To juÂż nie Âśmieszne , to ÂżenujÂący paradoks z udziaÂłem dorosÂłych ludzi.
Czy nie zdajecie sobie sprawy z tego iÂż nawet czasowo nie macie szans na odkopanie czegoÂś? Biurokracja to czas , wszĂŞdzie a szczegĂłlnie obecnie w Egipcie gdy nie ma jeszcze rzÂądu i ludzi decydujÂących o wielu rzeczach.
Czas gra szczególnie na wasza niekorzyœÌ , to co chcecie usilnie zrobiÌ nie jest planem Stwórcy , a to On decyduje o zdarzeniach dotycz¹cych ziemskiej ewolucji a nie jakieœ byty.
Gdyby faktycznie wasz scenariusz miaÂł zaistnieĂŚ nie mieli byÂście tych wszystkich trudnoÂści , zaistniaÂł by. Czy to jeszcze do was nie dotarÂło?
Pewne byty usi³uj¹ siê wedrzeÌ na ziemiê i przej¹Ì j¹ dla siebie ,eliminuj¹c ludzi , ta wiedza jest , istnieje nawet Samuel o tym mówi³ w przekazach od Syriusza b.
Jednak do tego dojœÌ nie mog³o i nie dojdzie , tak wiêc ca³a ta wasza "zabawa w du¿ej piaskownicy " spe³z³a na niczym.
PiszĂŞ to Âżeby pobudziĂŚ do logicznego myÂślenia Ludzi , bo majÂą jeszcze czas na osobistÂą transformacjĂŞ , jeÂżeli zechcÂą. - Kiara)

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 13:28:47 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #56 : Marzec 24, 2011, 11:34:02 »

Darek , proszĂŞ nie scalaj , bo siĂŞ Âźle czyta zbyt dÂługie teksty.

SAMUEL:
Ania prĂłbuje analizowaĂŚ.  Wiele razy jej mĂłwimy, Âże ma przestaĂŚ. Od tysiĂŞcy lat jest to analizowane i do dzisiaj nierozstrzygniĂŞte.  My ci powiemy, Andrzeju – on odejdzie i wszystko siĂŞ ruszy… wszystko siĂŞ zmieni.  Ale nie myÂślcie, Âże odejdzie z urzĂŞdu, „ze stoÂłka“, jak wy to nazywacie.  Niestety – bĂŞdzie musiaÂła choroba go zabraĂŚ. To wy wiecie, ale to pomaÂłu.  SÂłucham Andrzeju.
"

(No i pudÂło w przekazie , Hawas ma siĂŞ fizycznie caÂłkiem dobrze a doszedÂł wÂłaÂśnie ze stoÂłka.
czyli te informacje trzeba czytaĂŚ z zasadom odwrotnoÂści?
I wbrew pozorom bĂŞdÂą wiĂŞksze trudnoÂści w Egipcie. - Kiara)

"
SAMUEL:
A my bĂŞdziemy w tobie, Iwonka.  Doczekasz siĂŞ piĂŞknych scen. SÂłucham.

( nad tÂą ofertÂą , a raczej twierdzeniem , bardzo bym siĂŞ zastanowiÂła P. Iwonko! Czy naprawdĂŞ chce Pani Âżeby jakieÂś byty  mĂłwiÂące o sobie MY zawÂładnĂŞÂły Pani ciaÂłem fizycznym? Zwyczajnie przejĂŞÂły go , Âżeby sobie zrobiĂŚ z pani transport w do nowej epoki?
Dlaczego musz¹ wykorzystaÌ cia³o Cz³owieka? Dlaczego sami ( ta wielcy i wiele mog¹cy nie potrafi¹ siê tam znaleŸÌ?

Wy jako ludzie zwiÂązani z rozwojem duchowym powinniÂście to wiedzieĂŚ i byĂŚ nadzwyczaj ostroÂżni w takich kontaktach.
Otó¿ te byty ( ja je nazywam "syntetykami " , lub wcielone androidy ) zwyczajnie nie posiadajÂą ciaÂła astralnego , ktĂłre ewoluuje w ciaÂło  subatomowe.
Takie cia³o subatomowe jest jedynym i niezbêdnym warunkiem przekroczenia czwartego wymiaru. Kto go nie posiada przejœÌ procesu ewolucyjnego nie mo¿e. Szuka sobie Cz³owieka w którego ciele bêdzie pasa¿erem.
zieje siĂŞ tak za ÂświadomÂą zgodÂą CzÂłowieka , lub bardzo podstĂŞpnie , nastĂŞpuje zwykÂłe przejĂŞcie ludzkiego ciala i zepchniĂŞcie Ludzkiej duszy do nieÂświadomoÂści , Âżeby nie blokowaÂła woli takiego pasaÂżera.

Czy naprawdĂŞ tego Pani chce , Pani Iwonko? - Kiara)

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:22:22 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #57 : Marzec 24, 2011, 12:16:47 »

UkazujĂŞ sposoby manipulacji ludÂźmi projektu przez byt , ktĂłry przedstawia siĂŞ jako Enki
Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Gdybyœ by³a pod³¹czona do samego Stwórcy, to mo¿e bym w to uwierzy³.

Niestety nie jesteÂś.

Twoje Energie siĂŞ mylÂą, choĂŚ jestem pewien, Âże chcÂą dobra ludzi, chcÂą  chroniĂŚ ludzkoœÌ.

Scenariusz StwĂłrcy jest jednak inny.

Sama przyznaÂłaÂś, Âże go nie znasz, wiesz tylko, Âże na koĂącu bĂŞdzie dobrze.

To za maÂło by ferowaĂŚ wyroki, np. o sesjach z tÂą nowÂą PaniÂą DoliĂąskÂą.

No, ale z kobietami tak juÂż jest, Âże lubiÂą plotkowaĂŚ.

Widocznie taki wÂłaÂśnie fragment scenariusza StwĂłrca przeznaczyÂł wÂłaÂśnie dla Ciebie.
Masz "misjĂŞ".
To pewne.

« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:22:44 wysłane przez JACK » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #58 : Marzec 24, 2011, 12:21:35 »

UkazujĂŞ sposoby manipulacji ludÂźmi projektu przez byt , ktĂłry przedstawia siĂŞ jako Enki
Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Gdybyœ by³a pod³¹czona do samego Stwórcy, to mo¿e bym w to uwierzy³.

Niestety nie jesteÂś.

Twoje Energie siĂŞ mylÂą, choĂŚ jestem pewien, Âże chcÂą dobra ludzi, chcÂą  chroniĂŚ ludzkoœÌ.

Scenariusz StwĂłrcy jest jednak inny.

Sama przyznaÂłaÂś, Âże go nie znasz, wiesz tylko, Âże na koĂącu bĂŞdzie dobrze.

To za maÂło by ferowaĂŚ wyroki, np. o sesjach z tÂą nowÂą PaniÂą DoliĂąskÂą.

No, ale z kobietami tak juÂż jest, Âże lubiÂą plotkowaĂŚ.

Widocznie taki wÂłaÂśnie fragment scenariusz wg StwĂłrcy ma byĂŚ akurat przez Ciebie realizowany.
Masz "misjĂŞ".
To pewne.

Z takim tekstami jak ten Jacek , zwyczajnie nie dyskutujê. Masz prawo do swojego zdania i zostaù przy nim , ale dlaczego chcesz na si³ê mnie gdzieœ "umieszczaÌ" na miarê Twojego zrozumienia?

We wÂłaÂściwym czasie podzielĂŞ siĂŞ  jeszcze innÂą moja wiedzÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:23:22 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #59 : Marzec 24, 2011, 12:28:01 »

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Ok. juÂż dajĂŞ Ci spokĂłj.

MiaÂłem po prostu silne przeczucie pÂłynÂące prosto z serca, Âże  w Twoim Âżyciu planowany jest niedÂługo nagÂły zwrot. UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:28:32 wysłane przez JACK » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #60 : Marzec 24, 2011, 12:48:53 »

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Ok. juÂż dajĂŞ Ci spokĂłj.

MiaÂłem po prostu silne przeczucie pÂłynÂące prosto z serca, Âże  w Twoim Âżyciu planowany jest niedÂługo nagÂły zwrot. UÂśmiech UÂśmiech

Myœlê iz akurat to odczucie mog³eœ odebraÌ bardzo prawid³owo , ale blokujê Ciê ludzka ograniczonoœÌ akceptacji ró¿nych niemo¿liwych w Twoim pojmowaniu faktów. Dlatego masz trudnoœci z w³aœciwym odczytem ca³oœci.

JeÂżeli mogĂŞ Ci coÂś poradziĂŚ wyjdÂź z pÂłaszczyzny oczekiwaĂą zwiÂązanych z umiejscowieniem danych osĂłb a zdecydowanie wiĂŞcej i czytelniej odbierzesz.
Nie ograniczaj siĂŞ Âżadnymi zaskoczeniami.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Ja naprawdĂŞ wiem o czym piszĂŞ , i zawsze robiĂŞ to w imiĂŞ dobra ludzi , nigdy na nikim niczego nie wymuszam.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:51:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #61 : Marzec 24, 2011, 13:03:30 »

To napisz kiedy oszuœci ¿¹dni w³adzy przestan¹ mordowaÌ i degradowaÌ Matkê Ziemiê, która nas tu ugoœci³a ?
Ten temat jest miliard razy waÂżniejszy od blebania jakiejÂś tam DoliĂąskiej  biorÂąc pod uwagĂŞ niezprzeczalny fakt, Âże od naszych wyborĂłw TERAZ - zaleÂży nasz przyszÂły los i los caÂłej planety.
ptak
Gość
« Odpowiedz #62 : Marzec 24, 2011, 13:07:46 »

Cytat: Kiara
Z takim tekstami jak ten Jacek , zwyczajnie nie dyskutujê. Masz prawo do swojego zdania i zostaù przy nim , ale dlaczego chcesz na si³ê mnie gdzieœ "umieszczaÌ" na miarê Twojego zrozumienia?

ZaÂś Ty Kiaro umieszczasz innych na miarĂŞ Twego rozumienia.
Czyje jest sÂłuszne?

ps. Ja naprawdĂŞ wiem o czym piszĂŞ , i zawsze robiĂŞ to w imiĂŞ dobra ludzi , nigdy na nikim niczego nie wymuszam.

WymusiÂłaÂś na wszystkich mieszkaĂącach tej planety, czyli bez ich wiedzy i zgody zgasiÂłaÂś w luksorskiej ÂświÂątyni fioletowy pÂłomieĂą, zmieniÂłaÂś kierunek wirowania ziemskich czakramĂłw, majstrowaÂłaÂś w piramidzie dÂźwiĂŞkiem. PrĂłcz tego, od lat wgrywasz w Pole, a tym samym w podÂświadomoÂści ludzkie okreÂślone wzorce, wpÂływasz rĂłwnieÂż na ÂświadomoÂści.
I twierdzisz, Âże robisz to na polecenie StwĂłrcy.
Czy jest to wszystko w imiĂŞ dobra ludzi, czy okreÂślonych bytĂłw, pozostawiam dla indywidualnych rozstrzygniĂŞĂŚ.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #63 : Marzec 24, 2011, 13:23:04 »

Ten topik dotyczy dyskusji na temat sesji Ani DoliĂąskiej a nie mĂłj.

KaÂżdy moÂże mieĂŚ inne odczucia i inne zdanie proszĂŞ bardzo siĂŞ nimi podzieliĂŚ.
Zapraszam do dyskusji.

Opisywanie odczuĂŚ na temat mojej osoby juÂż byÂło kilkakrotnie upiÂłowane.
Czy wy ( a szczegĂłlnie Ptak) macie jakieÂś obsesje zwiÂązane z mojÂą osobÂą? Czy jakieÂś kompleksy obudziÂło ego?

Ja nie nie oceniam osoby Ani ( sÂądzĂŞ Âże to pozytywna osoba i ma dobre intencje)  , ja oceniam i analizujĂŞ treœÌ sesji.
 Staram siĂŞ zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na zagadnienia pomijane a bardzo waÂżne w caÂłoksztaÂłcie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Silver sam sobie odpowiedziaÂłeÂś na zadawane m pytania , trzeba samemu pracowaĂŚ nad sobÂą a zmiany nastÂąpiÂą , to czÂłowiek jest niszczycielem i okupantem ziemi .
To on sam swoim negatywnym zachowaniem w stosunku do innych ludzi niszczy cale Âśrodowisko. Nie szukaj niczego w zewnĂŞtrznoÂści , kaÂżdy niech zmienia siebie przez zmianĂŞ swojego wnĂŞtrza , a rezultat szybko bĂŞdzie widoczny.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #64 : Marzec 24, 2011, 13:34:03 »

Mi ten temat wyglÂąda jak dyskusja o totolotku, to bĂŞdzie w koĂącu ten milion na ratowanie Ziemi czy nie? Lol
Od nas samych zale¿y co z nami bêdzie, oczywiœcie nie zawsze tak jest bo trafiaj¹ siê tacy ludzi, chc¹ w³adaÌ innymi w ró¿noraki sposób... M.in. ten temat...
ptak
Gość
« Odpowiedz #65 : Marzec 24, 2011, 13:35:21 »

Czy wy ( a szczegĂłlnie Ptak) macie jakieÂś obsesje zwiÂązane z mojÂą osobÂą? Czy jakieÂś kompleksy obudziÂło ego?

KaÂżda akcja pociÂąga za sobÂą reakcjĂŞ. JeÂśli wpÂływasz na innych, licz siĂŞ z falÂą zwrotnÂą.

To nie obsesja, to odkrywanie kart.
No i nasze ega razem wziĂŞte, nie posiadajÂą tak wielkich aspiracji dotyczÂących zmiany Âświata, jak Twoje jedno.  UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #66 : Marzec 24, 2011, 14:05:05 »

Mi ten temat wyglÂąda jak dyskusja o totolotku, to bĂŞdzie w koĂącu ten milion na ratowanie Ziemi czy nie? Lol
Od nas samych zale¿y co z nami bêdzie, oczywiœcie nie zawsze tak jest bo trafiaj¹ siê tacy ludzi, chc¹ w³adaÌ innymi w ró¿noraki sposób... M.in. ten temat...

Masz racjĂŞ kaÂżdy z nas jest ratownikiem ziemi , ale ciÂągle oczekuje cudĂłw od innych.
Niech kaÂżdy sam zacznie pracowaĂŚ nad swoim dobrem i ocenia siebie w tej pracy a rezultaty bĂŞdÂą szybkie.
Po co to ciÂągle zmieniaĂŚ kogoÂś na swojÂą modlĂŞ?

Masz rozum? TO KORZYSTAJ Z NIEGO CZÂŁOWIEKU.

kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Darku wywal te wszystkie ofy... nie zwiÂązane z tematem.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 14:06:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #67 : Marzec 24, 2011, 15:49:26 »

Oj, oj  to raczej nie jest off,
 bo dotyczy celĂłw jakie chce osiÂągn¹Ì Kiara  dziĂŞki takiej, a nie innej interpretacji sesji z AnnÂą DoliĂąskÂą.
Nie jest to raczej uczciwa interpretacja tych sesji.

DziĂŞki dobrej Ptaszynie doszÂło tu do niemal caÂłkowitego zdemaskowania Energii stojÂących za KiarÂą  i  walczÂących z Enki  "swoimi" sposobami. 

No i nasze ega razem wziĂŞte, nie posiadajÂą tak wielkich aspiracji dotyczÂących zmiany Âświata, jak Twoje jedno.  UÂśmiech

W mojej "przypowieÂści"  o PociÂągu LudzkoœÌ porĂłwnaÂłem KiarĂŞ do  ziarenka stali w kole lokomotywy.

A tu czytam o powaÂżnych kombinacjach z energiami w Egipcie.

Czyli to jednak, nie ziarenko stali kole lokomotywy, a raczej dywersant  w maszynowni kombinujÂący coÂś na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ przy silniku i generatorach tej lokomotywy.

No ,ale trzeba oddaĂŚ, Âże Ăłw dywersant, kombinuje w dobrej wierze , bo jest ÂświĂŞcie przekonany Âże maszynista Enki  prowadzi ludzkoœÌ na zatracenie.
Szkoda tylko, Âże siĂŞ  myli.

To chyba oczywiste, jak nieobiektywne  sÂą  opinie Kiary na temat  wÂłaÂśnie tychÂże sesji z AnnÂą DoliĂąskÂą. 

Dziêki Ptaszyno za wytrwa³oœÌ. Chyba z samej "Góry" dosta³aœ to zadanie.
JACK
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 18:52:03 wysłane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #68 : Marzec 24, 2011, 17:37:09 »

nie zapominajmy Âże walczÂąc z czym/kimkolwiek wzmacniamy to..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
orion250
Gość
« Odpowiedz #69 : Marzec 24, 2011, 18:17:56 »

No to jesteśmy w domu panie z Oriona.

Gdybym był z Oriona, to napewno nie zawracałbym sobie głowy Twoją osobą.

Jak się nie ma argumentów na podniesienie wartości Ani Dolińskiej , to się usiłuje obniżyć  moją wartość przez eksponowanie moich błędów ortograficznych.

Myślisz, że jest taka potrzeba podnoszenia wartości Ani? Jest ona na wysokim poziomie i nie mam zamiaru szukać argumentów do jej wywindowania jeszcze wyżej a linka o sklepie podałem użytkownikowi w dobrej wierze, bo pytał o kontakt z Anną. Pochodzę z Szamotuł, znam sklep i jego personel(z widzenia). Jeśli o mnie chodzi, to może ona się zajmować nawet hodowlą jedwabników i też nic do tej kobiety personalnie nie mam. Póki co, to Ty próbujesz się dowartościowywać i mam wrażenie, że te całe wytykanie błędów i dopatrywanie się nieprawidłowości, to z zazdrości, że to nie Ty jesteś tom "następnom budkom".

Tak dysortografia to jedna z "ozdób"  mojej osobowości

Jeśli to prawda, to w dalszym ciągu to nie powód żeby nie szanować czytelnika twoich postów. Technika komputerowa idzie do przodu a nie do tyłu i zanim wciśniesz "wyślij wiadomość" kliknij "sprawdź pisownię". Mimo, że nie mam takiej "ozdoby", to korzystam z tych udogodnień.

Ps.Teraz sobie nagrabiłem. ZÂły

« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2011, 22:50:50 wysłane przez orion250 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Marzec 24, 2011, 18:27:26 »

Drodzy paĂąstwo, skupcie siĂŞ na przekazach En-Ki przekazywanych przez A. DoliĂąskÂą nawet w kontekÂście kontry do przekazĂłw "MyÂślicieli" idealizowanych przez >KiarĂŞ<, jednak zakoĂączcie tĂŞ dyskusjĂŞ o ortografii. O tym byÂło juÂż tyle razy, Âże ... strata czasu na dalsze waÂłkowanie tego, a i regulamin Âłamiemy:

Cytat: Regulmin
- dopuszczalne jest pisanie bez uÂżycia polskich liter, lecz zawsze naleÂży pamiĂŞtaĂŚ o poprawnych
   ortograficznie wypowiedziach. Uwagi dotyczÂące poprawnej pisowni naleÂży zgÂłaszaĂŚ autorowi
   uÂżywajÂąc Prywatnej WiadomoÂści.
[/color]

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
orion250
Gość
« Odpowiedz #71 : Marzec 24, 2011, 20:32:12 »

To ja przepraszam i już się nie odezwę w tej sprawie. Buzia na k³ódkĂŞ

dopuszczalne jest pisanie bez użycia polskich liter, lecz zawsze należy pamiętać o poprawnych
   ortograficznie wypowiedziach.
No właśnie.

« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 20:33:29 wysłane przez orion250 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #72 : Marzec 24, 2011, 20:46:33 »

No to jedziemy dalej mili paĂąstwo..

Sesja 5. z AniÂą.

"SAMUEL:
Witam rĂłwnieÂż… Ania juÂż czeka, bo Ania wie kiedy „uÂżycza swojego ciaÂła“ – w cudzysÂłowiu. MoÂżesz jej pomachaĂŚ, bo siedzi w swoich nogach...
"

(Przynajmniej jasno jest przedstawiony sposób przejmowania cia³a ludzkiego, energia cz³owieka spychana jest do nóg a w ca³ym ciele zadomowia siê przejmuj¹cy je byt. I robi sobie z nim co tylko chce. Mówi przez Aniê co chce i o czym chce je¿eli ktoœ myœli i¿ to jest prawda , to gruba naiwnoœÌ.
Nikt tego praktycznie skontrolowaĂŚ nie moÂże bo niby jak?

Samuel? ... Ilu jest na ziemi JankĂłw , StaÂśkĂłw czy  Paw³ów? Tyle samo  moÂże byĂŚ  w  ZaÂświatach , Samuel , Enki , czy JezusĂłw , to tylko imiona. ZresztÂą byty te juÂż kilkakrotnie informowaÂły w przekazach Âże imiona sÂą dla nich nieistotne.
A w tych przekazach Samuel wyraÂźnie powiedzieli Âże jest ich wielu. To ktĂłry w danym momencie bierze udziaÂł w rozmowie? Z kim sÂą te dyskusje? Z ktĂłrym Samuelem? Na jakiej podstawie ich identyfikujecie? ÂŻe powiedzÂą ja jestem tym , lub tym...  , ktĂłry aktor zaÂświatowy gra teraz rolĂŞ Samuela Enki? -Kiara)

SAMUEL:
NajwaÂżniejszy, z naszego punktu widzenia - bĂŞdzie przeÂłom dwĂłch pó³roczy 2011. A co do ceremonii, to jeszcze termin dokÂładnie podamy, ale to bĂŞdzie rĂłwnieÂż w przyszÂłym roku.  Nie bĂŞdziemy czekaĂŚ do roku 2012.  Ania tego nie powie, bo nie ma nwet ÂśmiaÂłoÂści, ale to ona ma byĂŚ na ceremonii.  Lucynka bĂŞdzie wspieraĂŚ tÂą ceremoniĂŞ z boku, bo ona teÂż bĂŞdzie pracowaÂła.  I trzy osoby dodatkowo, trzy anioÂły.  W momencie, gdy Ania bĂŞdzie w Egipcie, w komnacie – ona zobaczy te osoby.

BOLESÂŁAW:
Acha... Ona wejdzie w taki trans i zobaczy…

SAMUEL:
My jej to pokaÂżemy, ale bĂŞdzie musiaÂła byĂŚ w komnacie. Powiedz jej, Âże nie ma siĂŞ baĂŚ, gdy jej rĂŞce zacznÂą drÂżeĂŚ, serce zacznie mocno waliĂŚ – nie ma siĂŞ baĂŚ.

Do tego fragmentu dopiszê komentarz ciutkê póŸniej , ale warto go osobiœcie porównaÌ z wczeœniejszym , który wyraŸnie mówi i¿ osoby z projektu nie bêd¹ w piramidzie z t¹ wybran¹ trojk¹ a a nawet ¿e nie s¹ tam wcale potrzebne.

WidaĂŚ ci Samuelowie nie konsultujÂą miĂŞdzy sobÂą co ktĂłry kiedy powiedziaÂł...  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Sesja 5 z AniÂą.

SAMUEL:
Wielki ogieĂą, ale w Âśrodku naszej Ziemi, ktĂłry siĂŞ buntuje... I on bĂŞdzie przyczynÂą, powiedzmy wielu zmian na zewnĂŞtrznej stronie Ziemi. Dobrze myÂślicie, Âże bĂŞdzie "maÂły przekrĂŞt" kuli ziemskiej...

( Po maleĂąko zaczynamy odkrywaĂŚ prawdziwe karty, juÂż ziemia nie bĂŞdzie zamieniaÂła miejsc swoich biegunĂłw a nastÂąpi "maÂły przekrĂŞt".
Co to jest ten " maÂły przekrĂŞt"? Jest to , to o czym piszĂŞ od poczÂątku mojej bytnoÂści na forum. Czyli przestawienie osi ziemi o 45 stopni w lewo do pierwotnego ustawienia.

KiedyÂś gdy nasz wspaniaÂły Samuel - Enki ( mĂłwiĂŞ o oryginale a nie o wielu kopiach obecnie zabawiajÂących siĂŞ spragnionymi  wielu rzeczy ludÂźmi) sprawowaÂł wÂładzĂŞ nad ziemiÂą trzy krotnie doprowadziÂł do zablokowania przejÂścia jej w 4 wymiar.
Poprzez odwrĂłcenie biegunĂłw spowodowaÂł globalny kataklizm niszczÂąc dawne cywilizacje , przesuwajÂąc wody i wypiĂŞtrzajÂąc nowe gĂłry.
OczywiÂście iÂż Ludzie tego nie pamiĂŞtajÂą , bo majÂą blokadĂŞ w swoich "dyskach pamiĂŞci" w szyszynce.

Obecnie by³a kolejna taka próba ale ju¿ z inn¹ opcj¹ gdy¿ przekrêcenie biegunów ziemi mog³o spowodowaÌ bardzo gwa³towny jej spadek w dól i "urwanie siê" z naprowadzaj¹cego j¹ po³¹czenia z Gwiazd¹ Matkom.
Tym razem usi³owano zastosowaÌ ju¿ inne zmodyfikowane ale okrutne metody by kompletnie przej¹Ì œwiadomoœÌ Cz³owieka i przebiegunowaÌ jego mózg. Czyli kobieta mia³a by œwiadomoœÌ i¿ jest facetem a facet , ¿e jest kobiet¹.

cd. póŸniej

BOLESÂŁAW:
Tak...

SAMUEL:
... ale ochrona zostanie utworzona tu od strony niebios, kosmosu, wszechÂświata. BĂŞdziecie w stanie, wy ludzie ochroniĂŚ. Ale, zapominacie o tym, co siĂŞ stanie od wnĂŞtrza Ziemi. Ale, taka bĂŞdzie kolej, BolesÂławie. Nie bĂŞdzie "koĂąca Âświata"...

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2011, 10:15:27 wysłane przez Kiara » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #73 : Marzec 29, 2011, 17:20:20 »

jaÂżem sie chciou dopytaĂŚ o te sesyje z Annom, tszy jĂłsz wiadomo kiedy bedzie kuniec religiuf?
bo miaÂło to byĂŚ jakoÂś w tym roku (hyba) i nie wiem tszy aby nie pszesĂłniento go na jakiesik dalszy termin.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Marzec 29, 2011, 18:20:56 »

jaÂżem sie chciou dopytaĂŚ o te sesyje z Annom, tszy jĂłsz wiadomo kiedy bedzie kuniec religiuf?
bo miaÂło to byĂŚ jakoÂś w tym roku (hyba) i nie wiem tszy aby nie pszesĂłniento go na jakiesik dalszy termin.

O matulu, prawie siĂŞ popluÂłam DuÂży uÂśmiech
Val Dee, molu ksi¹¿kowy, œwieÌ¿e no przyk³adem!

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: