janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« : Październik 11, 2011, 19:38:51 » |
|
To bêdzie wielkie energetyczne i duchowe wydarzenie. W ca³ym œwiecie a tak¿e w Polsce odbywaÌ siê bêd¹ w tym dniu ró¿ne spotkania, warsztaty, medytacje. Myœlê, ¿e to co wydarzy siê wtedy we Wroc³awiu bêdzie mia³o szczególn¹ moc. Bêdzie to kongres w licz¹cej 500 miejsc sali konferencyjnej w Polskiego Radia Wroc³aw.
11.11.11 WrocÂław - Sala koncertowa Polskiego Radia WrocÂław ul. Karkonoska 10 Zgromadzenie Wolnych Ludzi Oblicza DuchowoÂści u progu 2012
Patronat medialny: „Czwarty Wymiar” Organizator: OÂśrodek Edukacji Janusz ZagĂłrski Program (aktualizacja z 3.X.2011 r.)
10.00 Otwarcie z przesÂłaniem – Paulina Maciejewska i Janusz ZagĂłrski 11 listopada ÂŚwiĂŞto NiepodlegÂłoÂści Polski 10.15 Cezarego Stawskiego z gitarÂą powitanie 10.25 „DÂźwiĂŞkowy PyÂł - Misterium Dobrych MyÂśli” Medytacje prowadzÂą Aleksandra BiaÂła – SĂłwka i Gong Men Witold JabÂłoĂąski 10.40 MyÂśl Warszawska u progu 2012 – wstÂąpienie ElÂżbiety Nowalskiej 11.05 RozpoczĂŞcie Wielkiej Medytacji „Harmonia w Nas - PokĂłj w Galaktyce” Czas: godzina 11.11 rano w dniu 11.11.11 to symboliczny poczÂątek nowej ery zdarzeĂą. SpÂływ wielkiej energii na ludzi i ca³¹ planetĂŞ 11.20 BO YIN RA - droga do Boga jakiego znam - dr Krystyna Brzecka 11.40 Moja droga do Wielkiej Piramidy – przesÂłanie miÂłoÂści Krystyny MaciÂąg (nagranie wideo) 11.50 Kompozycje Cezarego Stawskiego "OdÂżywianie ÂświatÂłem – dieta praniczna" – Zofia Buczma-Veni 12.30 Jak przygotowaĂŚ siĂŞ do 2012 roku? - Danuta Anna Sharma z Wiednia 12.55 Bashar – niezwykÂły wysÂłannik – prezentacja Dionizego Pietronia 13.15 Moje malarstwo i wiersze jako przekaz duszy – wystÂąpienie znanej wrocÂławskiej malarki Teresy ÂŚlÂąskiej 13.30 Narodziny CzÂłowieka - Duchowe Misterium 14.00 Bashabora – niezwykÂły uzdrowiciel w imiĂŞ Jezusa – widziaÂłam go z bliska – Helena SmereczyĂąska 14.15 Satha Sai Baba dziaÂła z innego wymiaru – wypowiedÂź i muzyka Mariusza JabÂłoĂąskiego 14.45 ÂŚmiech jako cudowna terapia duchowa 15.00 Przerwa obiadowa 15.30 SkÂąd przychodzĂŞ i dokÂąd dziÂś zmierzam ? – wystÂąpienie Romualda Kuli, uczestnika ruchu CharyzmatykĂłw ilustrowane jego kompozycjami na gitarĂŞ i harmonijkĂŞ 15.50 Mandala dÂźwiĂŞku - koncert mis, gongĂłw oraz Âśpiew - Ewa Wachowiak, Andrzej SĂŞk 16.10 Moja droga do Domu Osobiste wyznania duchowe miĂŞdzy innymi: Krystyna Tyszkowskiej Teresa SĂŞkowskiej Irmy Pyszniak SÂławomira Szerera Marii Samborskiej Krystyny Migniewicz Iwona Litewczuk 17.30 Duchowe oblicza Ruch Wolnych Ludzi. PrzesÂłanie na 2012 i dalej WystÂąpienie Janusza ZagĂłrskiego 17.45 Koncert na zakoĂączenie 18.00 ZakoĂączenie
Info: januszzagorski.pl oraz niezaleznatelewizja.pl tel. 533 885 883. Koszty wejÂściĂłwki - 25 zÂł, gdy pÂłatne przelewem przed imprezÂą oraz 30 zÂł, gdy pÂłatne gotĂłwkÂą dniu i miejscu imprezy. SprzedaÂż od 9.00. Przelew na OÂśrodek Edukacji Janusz ZagĂłrski, 50-320 WrocÂław, ul. OleÂśnicka 27/7 do Deutsche Bank 89 1910 1064 0030 2553 4121 0001
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 11, 2011, 20:03:08 » |
|
Czyli coÂś w rodzaju alternatywy dla zamierzeĂą PCH czynionych w tym samym czasie pod piramidami. Przyda siĂŞ taka rĂłwnowaga.  EDYCJA: I nie piszĂŞ tego sarkastycznie, czy zÂłoÂśliwie bo zmieniÂłem zdanie na temat misji, jakÂą obraÂło sobie PCH do speÂłnienia. Nie jestem zÂłoÂśliwy. Po prostu uwaÂżam, Âże przeznaczenie piramid jest diametralnie inne niÂż to, co chcÂą nam wmĂłwiĂŚ niektĂłrzy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2011, 20:31:17 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 14, 2011, 11:04:11 » |
|
Czyli coœ w rodzaju alternatywy dla zamierzeù PCH czynionych w tym samym czasie pod piramidami. Przyda siê taka równowaga.  wg mojego rozeznania to bardzo MYLISZ SIà Darku  ..to element tej samej operacji. Pomyœl! Przecie¿ na ceremoniê przy w piramidzie pojedzie wiele osób, które kompletnie nie maja swojej energii (o ile od³aczyÌ ich od 'maszynki'). to nie dotyczy wszystkich osób. Niektóre(te w torusie) bêda w bardzo trudnej sytuacji.. ale wiele wynios¹ pozytywnej nauki z obserwacji z punktu widzenia tej przysz³ej czasOprzestrzeni. Œlê uœmiech.Jedyne co, to usi³uj¹ rozdysponowywaÌ energiê cudz¹. W ogóle.. koncept "wysy³ania mi³osci" mog³a wymysleÌ jedynie istota, która nie rozumie, czym, jakim stanem jest miloœÌ. Wysy³aÌ natomiast mo¿na energiê, któr¹ siê ukradnie. (taki "drobny szwindel jêzykowy).Ale jak rozdysponowaÌ cudz¹ energiê, kiedy siê nie ma w³asnej?.. Trzeba j¹ sk¹dœ pobraÌ. Dlatego równolegle prowadzone by³y ( od lat ju¿ zreszt¹ ) wgryzania sie i synchronizacje bedace prób¹ pod³aczenia do istot energetycznych. Mia³ miejsce szereg dzia³aù w tym kierunku w ostatnich latach, Niepoœledni¹ rolê w tym odegra³y ostatnie harmonie kosmosu. Równie¿ pewne operacje przeprowadzane na tym tu forum (przy akceptacji okreslonych osób - uprzednio wypatroszonych lub takich które siê sprzeda³y za pare zludzeù) Prosze zauwa¿yÌ, jak zrecznie zafunkcjonowa³a w orbicie w orbicie Janusza Zagórskiego osoba pani Krystyny Maci¹g (oredowniczka JPII jp2-nowaPaùstwowaHistoria i "posy³ania mi³osci") ..ale to i tak marionetkowy nieœwiadomy wypustek góry czarnego lodu, bezwiednie poci¹gany za sznurki swej serdecznej naiwnoœci i niezrealizowanej potrzeby spe³nienia. Tak wiêc energia ta bêdzie pobierana od od ludzi, ktorzy nie maj¹ mozliwoœci odró¿nienia takich niuansów. -poprzez niektóre wymietoszone, wymoszczone uprzednio kontakty i podœwiadome po³aczenia. -poprzez ewentualnych sluchaczy tego skleconego z powierzchownych puzzli programu -tu na forum tez s¹ pewne sztuczne, nieharmonijne wymuszone po³¹czenia (uprzednio pieczo³owicie wymaszczane) rêkoma Janusza K. Ale nie martwcie siê. S¹ osoby, które doskonale wiedz¹, co siê dzieje i podje³y zawczasu œrodki zaradcze.Niemniej oddawanie owej energii równiez jest ca³kiem uzasadnione (te osoby te¿ jakieœ decyzje podjê³y i przyczyna daje skutek). Ceremonia nie jest tak do koùca bez znaczenia, bo jesli siê odbedzie, to zrealizuje, nie jako "przy okazji" œciœle okreslone funkcje, ktore do czasu swojej realizacji pozostan¹ wiadome jedynie dla osób które wewnetrznie sa w rezonansie z tymi procesami. "Sp³yw wielkiej energii na ludzi i ca³¹ planetê" Niew¹tpliwie bedzie to mia³o miejsce. Problem jednak lezy w interpretacjach zewnêtrznych owej energii oraz mixów i domieszek(na tym tylko poziomie-bo na szersze nie siêgaj¹) , tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêÌ, oraz implantów nieswiadomosci. Implantów, które maj¹ poslu¿yÌ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej' Oczywiœcie to wszystko niejako "wkalkulowane" jest w proces i ma okreœlone w nim przeznaczenie i funkcjonalnoœÌ
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 14, 2011, 11:48:47 » |
|
Niestety ( bo to jest przykre gdy œwiadomi wykorzystuj¹ i okradaj¹ nieœwiadomych) zgadzam siê w bardzo du¿ej mierze z tym co napisa³ PHi. Z jednym tylko ale... tak potrzebuj¹ ( ci co ju¿ nie maj¹ energii i dostêpu do Ÿróde³ poza ziemskich) energii zwyczajnie energii. Jak nie mo¿na jej wzi¹Ì z poza ziemskich Ÿróde³ jest tylko jedno wyjœcie wzi¹Ì ( inaczej ukraœÌ podstêpnie) od tych co s¹ na ziemi. Jest to jeden z aspektów celu tej uroczystoœci , ograbienie z energii tych którzy tam siê zjawi¹ i bêd¹ j¹ posiadali. Ktoœ zyska , ktoœ straci ( straci bo opró¿ni swoje "energetyczne konto) i dla systemu bêdzie "bezpieczn¹" nie licz¹c¹ siê osob¹ w ca³okszta³cie uczestnicz¹cych w podnoszeniu wibracji ziemi a tym samym naszej ewolucji. To jedno.... A drugie ukradziona energia ma czemuœ s³u¿yÌ ,inaczej coœ nape³niÌ.. , co? Nowy egregor s³u¿¹cy za wzór projektowanej dla nas rzeczywistoœci, on musi byÌ powo³any do ¿ycia ¿eby te wszystkie "zmiany" projektowane i og³aszane w "Manuskryptach" i nie tylko mog³y siê wpisaÌ w sieÌ energio -informacyjn¹ i przetrwaÌ na przysz³oœÌ. Trzeci aspekt to przejêcie cia³ ludzkich niezbêdnych niektórym bytom by móc przetrwaÌ na ziemi w tych wibracjach. PrzetrwaÌ, ale nie tylko przetrwaÌ , oni dziêki tym cia³om ( podporz¹dkowanych sobie ludzi) chc¹ tu dzia³aÌ , dzia³aÌ i rz¹dziÌ wszystkimi. Inaczej na ziemi w œwiecie fizycznym nie mo¿na , niezbêdne s¹ fizyczne cia³a LUDZKIE!To jest warunek , który trzeba spe³niÌ bezwzglêdnie , na narodziny ( by móc decydowaÌ tu i teraz) jest ju¿ za póŸno! Jest to jedyny sposób , przej¹Ì Ludzkie cia³a i to nie byle jakie.. takie musz¹ byÌ które maj¹ ju¿ mo¿liwoœci paranormalne ( energetyczne) dobrze rozwiniête a zarazem s¹ zestrojone z ich przestrzeni¹. Zestrojenia dokonuj¹; 1. d³ugotrwale przeró¿ne Ìwiczenia mózgu 2. uczestnictwo w przeró¿nych medytacjach zbiorowych 3. œwiadome oddanie swojego cia³a jakiemuœ bytowi by móg³ przezeù siê objawiaÌ , miêdzy innym przekazy poza osobist¹ œwiadomoœci¹. Te warunki spe³nia wiêkszoœÌ ludzi np. z "projektu Cheops" No có¿ wolna wola... jednak warto wiedzieÌ i warto przemyœleÌ by nie mieÌ ¿adnych pretensji w kolejnym ¿yciu , twierdz¹c ... "to oni nam to zrobili bez naszej wiedzy...." czy na pewno? PHI zaskoczy³eœ mnie bardzo pozytywnie.  Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 14, 2011, 19:53:23 » |
|
Czyli, coÂś w rodzaju "Antrovis bis"?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2011, 19:55:07 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 14, 2011, 21:19:59 » |
|
Wlasnie 11.11.2011 bede we Wroclawiu. Jesli dostane bilet wstepu, to napewno skorzystam z tego spotkania. Jestem bardzo ciekawa tego spotkania- bo program jest super.
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 14, 2011, 22:27:25 » |
|
Bilet na pewno dostaniesz w dniu otwarcia. Warto tam byĂŚ i poznaĂŚ mÂądrych i rozsÂądnych ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 19, 2011, 11:33:47 » |
|
Czy ktos wybiera sie do Wroclawia na " Oblicza DuchowoÂści u progu 2012 " dnia 11.11.2011. Pozdrawiam serdecznie.Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 21, 2011, 20:15:43 » |
|
PHI zaskoczyÂłeÂś mnie bardzo pozytywnie. UÂśmiech JĂŞzyk MaÂło o mnie wiesz. Teren zaskakuje, gdy przywyklismy go interpretowac na bazie bÂłednych map/przesÂłanek. Czyli, coÂś w rodzaju "Antrovis bis"? Co masz na mysli?
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 21, 2011, 20:24:12 » |
|
Rafaelo, chêtnie siê spotkam i wspólnie spêdzê ten czas na seminarium. Jestem z Wroc³awia wiêc nie wymaga to ode mnie tyle wysi³ku Bêdê rad jeœli ktoœ z forum jeszcze do³¹czy. Spotka³bym siê z kimœ kto idzie trochê innym torem ni¿ pozosta³e 98 % 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 21, 2011, 20:39:01 » |
|
Czyli, coÂś w rodzaju "Antrovis bis"? Co masz na mysli? Pierwsza sprawa, ktĂłrÂą chciaÂłbym poruszyĂŚ, to zamieszczanie autora danego cytatu. Druga< co mam na myÂśli? Oryginalnie byÂł tak: "Antrovis bis"? Ale czym byÂł Antrovis, chyba wiesz? ChodziÂło mi o zjawisko, sposĂłb.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 21, 2011, 21:01:02 » |
|
Pamietam ¿e wyslucha³em kiedyœ bardzo Ciekawej audycji w radio, gdzie wywiadu udzielala Pani podaj¹ca siê za reprezentantkê tego towarzystwa. Audycja by³a konkretna i przedstawiono w niej to, co prezentowane jest tu na forum w watku: Istota Wszechœwiata. Prawa UniwersalneBy³a to dla mnie bardzo Wartoœciowa audycja, bo wczeœniej tak w okreslony, dopowiedziany mow¹ precyzyjny sposób zetkn¹³em siê jedynie z kilkoma z owych praw - g³ównie z literatury indyjskiej. Przykladowo chrzescijaùstwo raczej skrywa te prawdy, (choÌ w znieksztalconej formie przewijaj¹ siê w biblii).. wiêc nagonka sekty dominikanów wielce mnie tu nie dziwi. Dziwi¹ mnie natomiast postawy tzw. "badaczy", którzy powtarzaj¹ bezmyœlnie ró¿norakie pog³oski. Ale czym by³ Antrovis, chyba wiesz? Chodzi³o mi o zjawisko, sposób. Nie wiem, jakie "zjawisko, sposób" masz na myœli ..ale mo¿e uœwiadomisz mnie w stosownym watku. Bo widze link, a szczerze mówi¹c nie czyta³em
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 21, 2011, 21:59:11 » |
|
[quote"Sp³yw wielkiej energii na ludzi i ca³¹ planetê" Niew¹tpliwie bedzie to mia³o miejsce. Problem jednak lezy w interpretacjach zewnêtrznych owej energii oraz mixów i domieszek(na tym tylko poziomie-bo na szersze nie siêgaj¹) , tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêÌ, oraz implantów nieswiadomosci. Implantów, które maj¹ poslu¿yÌ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej' Oczywiœcie to wszystko niejako "wkalkulowane" jest w proces i ma okreœlone w nim przeznaczenie i funkcjonalnoœÌ[/quote] Ten program realizowany jest na duza skale od dawna niestety to nas ludzi zabija dobrym przykladem dla mnie jest tu energia pochodzaca od pewnego stowarzyszenia co by nie nazwac sekty i szczerze powiem obrona i srodki zapobiegawcze sa marne, najlepszy sposob zajac sie soba nie uczestniczyc w zbiorowych spotkaniach pod plaszczykiem przesylu milosci itd itp.ale odeslalabym Was do watku Antrovis , w ostanim czasie mialam maly kontakt i po dlugim czasie przerwy moje odczucia znowu sie potwierdzily , a moze nawet spotengowaly swiadomosc , te energie sa pasozytami dla naszej wew energii marnie to sie konczy .....
Dariusz help z cytatem 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2011, 22:02:55 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 21, 2011, 22:31:00 » |
|
CzeœÌ Laguna.Opisuj bardziej konkretnie ¿eby ludzie mieli przyk³ady odnoœniki do swoich doœwiadczeù, wówczas analizuj¹ wyci¹gaj¹ wnioski sami. A to jest najwa¿niejsze w³asne odczucia w tym ca³ym miksie. Teraz jest ju¿ nie do odró¿nienia dla przeciêtnego cz³owieka co jest przekazem zaœwiatowym a co telepatycznym pod³¹czeniem do fal mózgowych ludzi z ziemi do innych ludzi. Myœl¹ i¿ s¹ wybraùcami losu , zbawcy wszelacy... a to tylko psychomanipulacja telepatyczna , sterowane zabawki ludzkie. Paskudne. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 21, 2011, 22:55:49 » |
|
w ostanim czasie mialam maly kontakt i po dlugim czasie przerwy moje odczucia znowu sie potwierdzily , a moze nawet spotengowaly swiadomosc , te energie sa pasozytami dla naszej wew energii marnie to sie konczy z Czym/Kim miaÂłas maÂły kontakt i jakie energie spowodowaÂły ze nie mogÂłaÂś zachowaĂŚ dotychczasowej formy (utrata energii wewnĂŞtrznej)? Czy dobrze rozumiem , Âże jakies pasozyty w Tobie sÂą zagrozeniem dla Twojego funkcjonowania jako caloÂści?
|
|
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 22, 2011, 07:12:42 » |
|
..tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêÌ, oraz implantów nieswiadomosci. Implantów, które maj¹ poslu¿yÌ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej'
JeÂśli ktos z was czuje siĂŞ mocny w zakresie wyjaÂśnienia co by mi pojaÂśniaÂło pojĂŞcia ktĂłrego uzyÂła Laguna wyboldowanego na niebiesko 'implanty nieÂświadomoÂści' to chĂŞtnie poczytam
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 22, 2011, 09:01:22 » |
|
CzeœÌ Laguna.Opisuj bardziej konkretnie ¿eby ludzie mieli przyk³ady odnoœniki do swoich doœwiadczeù, wówczas analizuj¹ wyci¹gaj¹ wnioski sami. A to jest najwa¿niejsze w³asne odczucia w tym ca³ym miksie. Teraz jest ju¿ nie do odró¿nienia dla przeciêtnego cz³owieka co jest przekazem zaœwiatowym a co telepatycznym pod³¹czeniem do fal mózgowych ludzi z ziemi do innych ludzi. Myœl¹ i¿ s¹ wybraùcami losu , zbawcy wszelacy... a to tylko psychomanipulacja telepatyczna , sterowane zabawki ludzkie. Paskudne. Kiara  Witaj Kiara Jak wiesz Kiaro jestem wrazliwa na energie i doskonale je odczuwam to jest dar ale i moja zmora . poniewaz mam nadwrazliwosc i wyczuwam najsubtelniejsze energie. Jak wiesz mieszkam w Skandynawi od ponad 2 lat tu sa zupelnie inne enegie nie ma tzw, zlodziejstwa zycze wszystkim ktorzy tutaj nie byli . aby mogli choc na kilka dni przyjechac i odczuc to co ja na codzien odczuwam wewnetrzny spokuj tutaj nikt nikomu nie zabiera energii kazdy ma swoja wolnona przestrzen niczym nie zaklocona . ale do setna -ktoregos dnia otrzymalam telefon od kolegi ktorego nota bene lubie jako czlowieka a raczej jako jego czesc ktora w nim pozostala o wrocilo wszystko co wczesniej czulam silne podlaczenie pod 3 czakry 1 , 2 ,3,5,6 bo oczywiscie czakra 4 jest bardzo w tych przypadkach pomijana to czakra ktora zabija pasozyta . Co dziwne ta energia jaka jest w tych ludziach przenosi sie na innych domownikow i dalej . Ten pasozyt byl tu w skandynawi jak do mnie dzwonil a tutAJ NIKT NIKOMU NIE KRADNIE ENERGII NIE WIEM JAK TO SIE DZIEJE , ALE LUDZIE ZYJACY TUTAJ MAJA JAKIES ZABEZPIECZENIE jeszce nie wiem jakiego rodzaju i jak to przelozyc na ludzki jezyk . ale mysle ze dojde do tego z czasem . Ja natomiast urodzilam sie w polsce i jestem tu za krotko wiec swobodnie sie podlaczyl takich jak on jest w polsce tysiace nawet takich ktorzy nie sa tego swiadomi mimo ze zostali tak przeszkoleni przez TA organizacje czesc z nich juz umarla . Dla tego pasozyta nie bylo tutaj pokarmu bo tam gdzie trafil raz ze bylo alurat stare spoleczenstwo nad czym oczywiscie ubolewal i nie mial tez mozliwosci podlaczyc sie i pozywic nowymi pokladami energii . Ale i zrozumialam ze nie ma obrony przed nimi , a w Pollsce jest ich duzo bo Antrovis przeszkolil mnostwo ludzi i ci krtorzy nadal zyja nie sa swiadomi tego CZYM sa , to wraca do mnie jak bumerang,. od razu od kiedy odczulam kolejne skutki tej energii od razu weszlam tutaj i zaczelam szukac tego starego watku antrovis. To nie jest fikcja to jest rzeczywista prawda ja jestem czlowiekiem oni juz nie to tyle Kiaro jedynie co moga zrobic ;ludzie to miec duzo szczescia , aby taki pasozyt nie byl w ich zyciu na stale np. w pracy w domu , rodzinie sporadyczne podlaczenia , az tak bardzo nie szkodza , ale jak ktos nie wie jak przepuscic ta energie niestety zaraza sie i sam staje sie nosicielem .Nie mam teraz czasu . ale mysle mozna podyskutowac na ten temat================================================= ..tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêÌ, oraz implantów nieswiadomosci. Implantów, które maj¹ poslu¿yÌ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej'
JeÂśli ktos z was czuje siĂŞ mocny w zakresie wyjaÂśnienia co by mi pojaÂśniaÂło pojĂŞcia ktĂłrego uzyÂła Laguna wyboldowanego na niebiesko 'implanty nieÂświadomoÂści' to chĂŞtnie poczytam Oni wlasnie sa najmadrzejsi posiadaja duze i silne poklady energii i wszyscy inni sa nieswiadomi , zgadzam sie z Toba maja wiedze , ale ja wole byc nadal czlowiekiem takim jakim jestem wraz ze swoim powolnym rozwojem , ale zgodnie z moja wolna wola i swoimi odczuciami... a szczeze piszac to dzialaja na zasadzie INGERENCJI silnie rozwinietej narzucaja swoje wzorce . a jak nie zgadzasz sie z tym jestes nieswiadomym glupcem , fakt maja swiadomosc zbiorowa, ale jaki wszechswiat duzy tyle jest mozliwosci i dopuki mam wybor bede go samodzielnie dokonywac choc sa i tacy co sadza , ze tego procesu nie da sie zatrzymac oczywscie ci z antrovis w sumie maja racje , ale oby prawo przyczyny i skutku nie odwrocilo sie przeciwko temu co tworza.
Na marginesie to nie moj cytat a ze jest lekko sarkastyczny to typowe dla tych energii , sami ciagle krytykuja tylko innym zabraniaja moga tylko oni mowic co chca i jak chca- czuja sie bezkarni , bo poprzez wzajemne polaczenia maja silan energie zbiorowa i tylko czekaja kiedy sie wychylisz tutaj zacytuje ......przed szereg ..... DOSTAJESZ PO GLOWIE ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 14:02:18 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 22, 2011, 16:47:18 » |
|
Nikt nie przeniĂłsÂł ..to tutaj: Moim zdaniem Laguna, ty kompletnie nie rozumiesz tego, co sie wokoÂło ciebie dzieje. A Twoje interpretacje i uogĂłlnienia pogÂłebiajÂą tĂŞ sytuacjĂŞ. SÂą oparte na odwracaniu kota ogonem. Czuje siĂŞ tu okreslonÂą intencjĂŞ. Jednak stanowczo stwierdze, Âże ogĂłlnie nie podzielam twoich diagnoz, a takÂże Âże raczej sposĂłb formuÂłowania myÂśli jest dosyc nie spĂłjny. Wyczuwa siĂŞ tu chĂŞĂŚ zaopiniowania i wydania werdyktu - nie ma chĂŞci poznania i zrozumienia zjawiska - ktĂłre jest nadzwyczaj proste. Ale wszystko mozna skomplikowaĂŚ. To charakterystyczne dla okreslonych siÂł. Dlatego jeszcze raz zapytam, bo moÂże umknelo Twojej uwadze:z Czym/Kim miaÂłas maÂły kontakt i jakie energie spowodowaÂły ze nie mogÂłaÂś zachowaĂŚ dotychczasowej formy (utrata energii wewnĂŞtrznej)? Czy dobrze rozumiem , Âże jakies pasozyty w Tobie sÂą zagrozeniem dla Twojego funkcjonowania jako caloÂści?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 16:51:31 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 22, 2011, 16:50:23 » |
|
Posty odnoszÂące siĂŞ do "antronisu" - te zamieszczone po propozycji >janusza< - przeniosÂłem do wskazanego wczesniej tematu.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 22, 2011, 16:55:35 » |
|
Posty odnoszÂące siĂŞ do "antronisu" - te zamieszczone po propozycji >janusza< - przeniosÂłem do wskazanego wczesniej tematu.
Tak zrobiÂłes?
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 22, 2011, 18:04:10 » |
|
Tak zrobiÂłem. wejdz do watku antrovis i tam ja zadalam Tobie pytanie odpowiedz jasno prosze tzn. ja o coÂś pytaÂłem i nie dostaÂłem dotÂąd odpowiedzi. A teraz mam biegac po porwanych wÂątkach na forum i odpowiadaĂŚ na Twoje pytania? ...i zapewne uwazasz ze to sposĂłb na rozmowĂŞ? to jest jakas manipulacja. >PHI<, nic nie jest porwane i nie musisz biegaĂŚ w poszukiwaniu swych wypowiedzi, one wszystkie sÂą w temacie, do kt orego je przeniosÂłem i, na ktĂłry wczeÂśniej wskazywaliÂśmy. Dla uÂłatwienia podam raz jeszcze umiejscowienie wszsytkich postĂłw rĂłwnieÂż tych zamieszczonych po moim ostatnim ciĂŞciu, czy manipulacji: Antrovis itp. ... I bĂŞdĂŞ tam przenosiÂł wszystkie posty dotyczÂące tego zagadnienia - z uporem maniaka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 27, 2011, 21:29:35 » |
|
>Greto<, zamiast odsyÂłaĂŚ do innych moÂże lepiej byÂłoby byÂś utworzyÂła taki, bÂądÂź o podobnej tematyce wÂątek na naszym forum?
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 28, 2011, 07:13:17 » |
|
Wiesz Darku trudno powiedziec czy by to kogos zainteresowalo.Te wiadomosci przewijaja sie u nas w roznych tematach.
Zupelnie przypadkiem na to trafilam.To tak jako ciekawostka.
|
|
|
|
|
|
|
|