Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Grudzień 30, 2012, 10:05:54 » |
|
 Mam dla Was wszystkich propozycjĂŞ, obejrzyjcie sobie film pt. "Kumare. Guru dla kaÂżdego". DosÂłownie jakbym widziaÂł nasze forum - nawet bardzo nie trzeba wielu forumowiczĂłw naturalizowaĂŚ... Jest tyle podobieĂąstw w ludzkich zachowaniach, Âże aÂż dziwne, Âże nie czerpano stÂąd inspiracji do scenariusza - przynajmniej nic o tym nie wspomniano. NaprawdĂŞ zachĂŞcam. A arteq ciÂągle w formie "nieprzebudzonej"  ..Czy Ty aby nie za bardzo marudzisz z tym wejsciem w 5D? 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #76 : Grudzień 30, 2012, 10:21:54 » |
|
Lindo, chyba oczekiwaÂłaÂś tego cudu. Wiesz, Âże cuda siĂŞ zdarzajÂą, ale w nieoczekiwany dla nas sposĂłb? Dlatego gdzieÂś tam byÂło powiedziane: "porzuĂŚcie wszelkie nadzieje".
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #77 : Grudzień 30, 2012, 10:46:55 » |
|
 Lindo, chyba oczekiwaÂłaÂś tego cudu. Wiesz, Âże cuda siĂŞ zdarzajÂą, ale w nieoczekiwany dla nas sposĂłb? Dlatego gdzieÂś tam byÂło powiedziane: "porzuĂŚcie wszelkie nadzieje". O nie ,nie ....dobrze wiem co mĂłwiĂŞ,,  Mnie tez ogarneÂła wielka sennoœÌ kiedy gdzieÂś przeczytaÂłam w necie,,Âże poniewaÂż wszyscy jesteÂśmy JEDNO ,to kaÂżdy nieprzebudzony dostanie asystĂŞ ANIOÂŁA, ktĂłry to pomoÂże mu z tego nieprzebudzenia wyjœÌ...  Jak wezmiemy pod uwagĂŞ nowÂą odsÂłonĂŞ MikoÂłaja ,to mamy prawo oczekiwaĂŚ od ANIOÂŁĂW podobnej. Zobaczysz jak za jakiÂś czas, wielu przebudzonych rĂłwnieÂż poczuje sennoœÌ. Ps.Mam nadzieje ,ze nikogo nie uraziÂły moje Âżarty.... 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #78 : Grudzień 30, 2012, 10:56:13 » |
|
Poczucie humoru moÂże byĂŚ najwiĂŞkszym darem w najbliÂższych czasach, czego sobie i wam ÂżyczĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #79 : Grudzień 30, 2012, 17:41:44 » |
|
Linda  Mnie tez ogarne³a wielka sennoœÌ kiedy gdzieœ przeczyta³am w necie,,¿e poniewa¿ wszyscy jesteœmy JEDNO ,to ka¿dy nieprzebudzony dostanie asystê ANIO£A, Szacowna czytaj¹c coœ takiego trudno siê nie uœmiechn¹Ì  Ka¿dy to jest kowalem swojego losu  I moim skromnym zdaniem jest jedno z niewielu zdaù, w którym zasadne jest u¿ycie wyrazu ka¿dy  Drugim jest, ¿e Ka¿dy jest inny  Co do udzia³ów tzw anio³ów w przejœciu do nowego to proszê nie chodzi mi o nazwy tylko o postrzeganie Cz³owieka z punktu widzenia jego cia³a fizycznego - formy  A to ju¿ moim skromnym zdaniem jest raczej smutne  Ka¿dy dostanie ...no jak ten dziad co liczy³ na cudzy obiad  ChoÌ dla ka¿dego co innego  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #80 : Styczeń 06, 2013, 12:17:52 » |
|
Co do udzia³ów tzw anio³ów w przejœciu do nowego to proszê nie chodzi mi o nazwy tylko o postrzeganie Cz³owieka z punktu widzenia jego cia³a fizycznego - formy Uœmiech A to ju¿ moim skromnym zdaniem jest raczej smutne Uœmiech Ka¿dy dostanie ...no jak ten dziad co liczy³ na cudzy obiad Uœmiech ChoÌ dla ka¿dego co innego Uœmiech Przebiœniegu to by³ tylko ¿art ,tylko ¿art, i tak trzeba to odbieraÌ  Chocia¿ tutaj trochê siê czepiê ...Czy¿byœ wpad³ w pu³apkê swoich w³asnych twierdzeù.."Ka¿dy jest inny i dla ka¿dego co innego"  Bo dlaczego niby postrzeganie cz³owieka z punktu widzenia jego cia³a fizycznego jest smutne? Raczej jest to normalne. Ka¿dy naprawdê jest inny.Postrzeganie cz³owieka w ten sposób ,to dla wielu pocz¹tek doœwiadczenia.Fajnie ,je¿eli w koùcowym wyniku doœwiadcz¹jacy, bêdzie mia³ podobne do twoich wnioski.Nie uwierzê,ze ju¿ urodzi³eœ siê z tym przekonaniem.Musia³eœ siê o tym osobiœcie przekonaÌ,by sta³o siê to dla Ciebie prawd¹ niepodwa¿aln¹. Nie uwierzê tez ,ze nadal nie zdarza Ci siê pope³niÌ tego b³êdu.Jesteœmy ludzmi i poza forum p³ynie normalne ¿ycie.Czy czasem nie jest tak ,ze g³osz¹c ró¿nego rodzaju prawdy, mówimy te¿ trochê do siebie. 
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #81 : Styczeń 06, 2013, 12:23:16 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 12:30:05 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #82 : Styczeń 06, 2013, 13:14:47 » |
|
Ta ksiê¿niczka jest doœÌ aktywna w dziedzinie "przebudzenia", przedtem jak pamiêtam zapowiada³a 3 dni ciemnoœci na koniec ery, czyli 21.12.2012.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #83 : Styczeń 06, 2013, 13:25:05 » |
|
A ona tak za kaÂżdym razem w tej samej kieccce i tych samych okularach? Czy dla niej czas siĂŞ zatrzymaÂł? Ach..... ksiĂŞÂżniczki....  Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Styczeń 06, 2013, 13:28:07 » |
|
Ta ksiĂŞÂżniczka jest doœÌ aktywna w dziedzinie "przebudzenia", przedtem jak pamiĂŞtam zapowiadaÂła 3 dni ciemnoÂści na koniec ery, czyli 21.12.2012. Nasza Kiara teÂż zapowiadaÂła, i to o wiele wiĂŞcej… i co?  Zapowiadania dalej lecÂą w eter. Do mĂłzgĂłw tego potrzebujÂących. A Âżycie toczy siĂŞ swoim torem, olewajÂąc wszelkich zapowiadaczy.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #85 : Styczeń 06, 2013, 13:54:42 » |
|
Ta ksiê¿niczka jest doœÌ aktywna w dziedzinie "przebudzenia", przedtem jak pamiêtam zapowiada³a 3 dni ciemnoœci na koniec ery, czyli 21.12.2012.
Zawsze przewidujacy moga powiedziec , ze tego nie widzielismy , bo dokonalismy przeskoku ,a egipskie ciemosci przypadly pozostalym 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #86 : Styczeń 06, 2013, 13:58:54 » |
|
KaÂżde tÂłumaczenie jest tak samo dobre, jak Âżadne, to tylko kwestia ego.
|
|
|
|
|
|
|
|