Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #125 : Lipiec 06, 2012, 22:00:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #126 : Lipiec 06, 2012, 22:59:42 » |
|
Witam, w jezyku hebrajskim ba, ab (takze aw ) oznacza ojca, czy inaczej Abbe. Stad niezliczone powiazania z innymi slowami np. z Baal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #127 : Lipiec 06, 2012, 23:16:57 » |
|
Ace, cenna wskazĂłwka.  Czyli, gdy Ba = ojciec, to Z-Ba-Wiciel jest wijÂącym z ojca. I tu interpretacje dowolne. MoÂże to byĂŚ w znaczeniu – nauczajÂący z Ojca, poszerzajÂący ÂświadomoœÌ, lub teÂż w znaczeniu – plemnik (wijÂący/niosÂący z ojca DNA) Jak by nie patrzeĂŚ, zbawiciel niesie Âżycie. 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #128 : Lipiec 07, 2012, 08:37:26 » |
|
Save, jest to komenda, ktora wielokrotnie kazdy z uzytkownikow dziennie wykonuje, nic innego - klik i "zachowaj". Save me! Zachowaj mnie. Wpisz do pamieci. Na dysk twardy.
A tu i o krwinkach i o Baalu:) //Baal to nasz slowianski Bielyj = bialy, siwy, madry//
Zbawiony, kto jest w bazie danych;)
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #129 : Lipiec 07, 2012, 09:05:11 » |
|
Save, jest to komenda, ktora wielokrotnie kazdy z uzytkownikow dziennie wykonuje, nic innego - klik i "zachowaj". Save me! Zachowaj mnie. Wpisz do pamieci. Na dysk twardy.
A tu i o krwinkach i o Baalu:) //Baal to nasz slowianski Bielyj = bialy, siwy, madry//
Zbawiony, kto jest w bazie danych;)
poprzez czĂŞste nawiazania do analogii informatycznej odsÂłaniasz to co masz najcenniejsze,:), tajemnice o samej sobie. tobÂą moÂże i program steruje; moÂże i dziaÂłasz wedÂług algorytmĂłw: zrĂłb, przenieÂś, posprzataj, odnieÂś  )))))))), starasz siĂŞ to psychologicznie projektowaĂŚ na caÂła populacje - biologia to nie informatyka, myÂślenie nie jest procesem sekwencyjnym
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #130 : Lipiec 07, 2012, 09:47:03 » |
|
Staram sie nie sciemniac! Glosze wiedze, bo byc moze nie kazdy uzytkownik o tym wie. Nie boje sie odslaniania, juz nie. Widze rowniez, czy tu, czy tam celowe zatajanie prawdy. Np. szybka manipulace postami, przycinanie, przenoszenia, aby tylko nie wyszlo na jaw, "co na prawde w trawie piszczy". To forum, czy inne, to tylko gra! I na tym gra polega, ze ktos musi ja przegrac, aby wygrac mogl ktos.
Zycie jest algorytmem informatycznym, czy ktos tego chce, czy nie. Biologia jak najbardziej jest sw. geometria, informatyka, bo od tego sie zaczyna egzystencja materii (matrycy).
Nagumulululi - zachecam cie do zapoznania sie z obszernym ladunkiem filmowym na watku LO SHU, ktory zamiscil Lucyfer, chodzi o wyklady Marka Rodina. Mysle, ze na tym etapie twoj doktorat z informatyki, o ktorym pisales, pozwoli ci na zrozumienie istoty rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #131 : Lipiec 07, 2012, 10:21:26 » |
|
Staram sie nie sciemniac! Glosze wiedze, bo byc moze nie kazdy uzytkownik o tym wie. Nie boje sie odslaniania, juz nie. Widze rowniez, czy tu, czy tam celowe zatajanie prawdy. Np. szybka manipulace postami, przycinanie, przenoszenia, aby tylko nie wyszlo na jaw, "co na prawde w trawie piszczy". To forum, czy inne, to tylko gra! I na tym gra polega, ze ktos musi ja przegrac, aby wygrac mogl ktos.
Zycie jest algorytmem informatycznym, czy ktos tego chce, czy nie. Biologia jak najbardziej jest sw. geometria, informatyka, bo od tego sie zaczyna egzystencja materii (matrycy).
Nagumulululi - zachecam cie do zapoznania sie z obszernym ladunkiem filmowym na watku LO SHU, ktory zamiscil Lucyfer, chodzi o wyklady Marka Rodina. Mysle, ze na tym etapie twoj doktorat z informatyki, o ktorym pisales, pozwoli ci na zrozumienie istoty rzeczy.
mniemam ¿e ty posiad³aœ znajomoœÌ istoty rzeczy i chcesz siê tym podzieliÌ,  ))), . Jak dla mnie, wygl¹da na to ¿e na razie jesteœ na etapie fascynacji wszelkimi new agami, to etap bardzo pocz¹tkowy, oby nie ostatni dla ciebie,  ))). Masz swoich guru i g³osisz ich prawdy, ja nie spotka³em ¿adnego guru w europie, wszyscy coœ lub kogoœ udaj¹ , aby coœ sprzedaÌ - a to cecha merkurego. Ty kupujesz, ja nie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2012, 12:32:35 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #132 : Lipiec 07, 2012, 12:20:45 » |
|
ZnajomoœÌ istoty rzeczy? A z jakiego punktu widzenia?
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #133 : Lipiec 07, 2012, 13:00:19 » |
|
Jak dla mnie, wyglÂąda na to Âże na razie jesteÂś na etapie fascynacji wszelkimi new agami, to etap bardzo poczÂątkowy, oby nie ostatni dla ciebie, ))). Czesto w swych wypowiedziach (na roznych watkach) starasz sie umniejszyc moja wiedze stawiajac Twoj punkt widzenia za wlasciwy. Nie wahasz sie przed ocenianiem mnie, tak wg swego widzimiesie, bo przykleiles mi pewna latke stereotypu. A nawet, gdyby byl to ostatni etap dla mnie to co? Znasz widac klucz, jestes poza etapami, lepszy?. Ja dziele sie moja wiedza, ktora zdobywam nie wysluchiwaniem bzdetow, nawijania guru(w), czy jakichs innych transmisji "radiowych". Wiedza moja jest glownie empiryczna, bo taka juz jestem. A moze wlasnie Ariel?  edit: ptaku - istota rzeczy, to wlasnie sw. geometria (na tym etapie) - jak chcesz wiecej o tym, to na watku o Serafinach pisalam, co jest dalej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2012, 13:02:07 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #134 : Lipiec 07, 2012, 13:15:13 » |
|
ptaku - istota rzeczy, to wlasnie sw. geometria (na tym etapie) ÂŚwiĂŞta Geometria jest narzĂŞdziem budowania istoty rzeczy. Ale moÂżna za jej pomocÂą chwyciĂŚ rĂŞkĂŞ budowniczego… …byÂłoby wspaniale, gdyby to byÂła wÂłasna rĂŞka (pewnie w póŸniejszym etapie). Pa 
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #135 : Lipiec 07, 2012, 13:41:58 » |
|
Jak dla mnie, wyglÂąda na to Âże na razie jesteÂś na etapie fascynacji wszelkimi new agami, to etap bardzo poczÂątkowy, oby nie ostatni dla ciebie, ))). Czesto w swych wypowiedziach (na roznych watkach) starasz sie umniejszyc moja wiedze stawiajac Twoj punkt widzenia za wlasciwy. Nie wahasz sie przed ocenianiem mnie, tak wg swego widzimiesie, bo przykleiles mi pewna latke stereotypu. A nawet, gdyby byl to ostatni etap dla mnie to co? Znasz widac klucz, jestes poza etapami, lepszy?. Ja dziele sie moja wiedza, ktora zdobywam nie wysluchiwaniem bzdetow, nawijania guru(w), czy jakichs innych transmisji "radiowych". Wiedza moja jest glownie empiryczna, bo taka juz jestem. A moze wlasnie Ariel?  edit: ptaku - istota rzeczy, to wlasnie sw. geometria (na tym etapie) - jak chcesz wiecej o tym, to na watku o Serafinach pisalam, co jest dalej. Ty wczesniej napisaÂłaÂś Âże powinienem przeczytaĂŚ wykÂład Rodina aby zrozumieĂŚ istotĂŞ rzeczy. W tym zdaniu zawiera siĂŞ twoja deklaracja o posiadaniu tej tajemnej wiedzy i wszyscy inni powinni ja poznaĂŚ. Nie obraÂżaj siĂŞ za moje oceny,  )). ZakÂładam Âże pewnie masz z 20-cia kilka latek i wszystko przed tobÂą, hihihih.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #136 : Lipiec 07, 2012, 17:12:19 » |
|
c.d. rozkminek  • Ba – w staroÂżytnym Egipcie dusza ludzka, Âżywa po Âśmierci czÂłowieka • Ba – krwinki zasadochÂłonne (bazofile) Ciekawe. Dusza oraz krwinki. NiektĂłrzy wierzÂą, Âże dusza mieszka we krwi. Czyli z-Ba-Wiciel jest wijÂącym z duszy krew, ktĂłra oÂżywia ciaÂło. Czyli daje Âżycie martwej materii. Inaczej, zbawia od braku Âżycia. Ha.  Pa  Generalna istota tej artykuÂłowanej przeze mnie informacji odnosi siĂŞ bardzo konkretnie i synergicznie do postu Kiary na temat Tiary. Bo tam jest TO miejsce. (tylko nie mam teraz adresu watku , gdzie to siĂŞ znajduje Âżeby za³¹czyĂŚ link). ..a wiĂŞc odnosi sie do PROCESU - a nie OSOBY (jak blĂŞdnie jest proklamowane w podÂświadomoÂściach, z powodu prozaicznego analfabetyzmu kasty uzurpatorĂłw). ------------------ DrugorzednÂą kwestiÂą jest bie¿¹ca sytuacja wobec skÂładowych CzÂłowieka: Ka-Ba Ba-Ka osobiÂście miaÂłem do czynienia z przekazami iÂż Ka - dusza, a Ba - ciaÂło. SÂą Âśrodowiska ktĂłre proklamujÂą odwrotnie. I to tez ma uzasadnienie w bie¿¹cej lokalizacji Ziemi w Strefie przebiegunowania. Okresla tez dosyĂŚ dokÂładnie zakresy przynaleÂżnoÂści_rezonansowej/rezonansu jednostek, obiektĂłw.Ci co byli dla CiaÂł projektami/Duszami stanowiÂąc programy bardzo aktywnie usiÂłujÂą cofn¹Ì/dostosowaĂŚ nowe ciaÂła do przeszÂłych niektualnych programĂłw. InercjĂŞ takÂą majÂą. Podobnie jak wiele Dusz bez ciaÂł chodzi po ulicach i pisze tu na forum. Po prostu w strefie zero przebiegunowania tak sie to postrzega. Weryfikatorem jest wyjÂście ze strefy. Zreszta Egipcjanie nie pojmowali tego tak dosÂłownie. A bardziej Syntetycznie, pÂłynnie i CaÂłoÂściowo. Moze napisze o tym wiĂŞcej ale na innym forum, jak siĂŞ wyjaÂśniÂą kwestie techniczno administracyjne, co ma nastÂąpiĂŚ w "okolicach wakacji". Tu wÂłaÂśnie znalazÂłem swoje dawne posty w wÂątkach oraz dziaÂłach ,w ktĂłrych ich nie publikowaÂłem. rozumiem Âże pod mojÂą nieobecnoœÌ forum byÂło przebudowywane, dziaÂły rozwijane - ale nie dokoĂąca mi siĂŞ to podoba.
Ostatecznie w podanej przeze mnie informacji chodzi o wywodzenie (tak jak rêce i nogi wywodz¹ siê z korpusu), wicie które zachodzi pomiêdzy Œwiadomoœci¹ a kompleksem Cia³o-Dusza, bez priorytetowania któregokolwiek ze sk³adników... skazanych na wieczn¹ interakcjê i zmiennoœc tych wspó³-zaleznoœci; podobnie jak (w innym temacie) Œwiadomoœc tworzy jêzyk i jêzyk swiadomoœÌ. ======================================= ARIOWIE czy ARIANIE? ARI-O czy ARI-Anu ? Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 10:37:27 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #137 : Lipiec 09, 2012, 11:05:15 » |
|
ÂŚwiĂŞta Geometria jest narzĂŞdziem budowania istoty rzeczy. Ale moÂżna za jej pomocÂą chwyciĂŚ rĂŞkĂŞ budowniczego… Nie jest narzedziem, tylko instrukcja obslugi, co do "budowniczego" to wolalby byc chwycony za co innego^^. ARIOWIE czy ARIANIE?
ARI-O czy ARI-Anu ? Sprobuj tak: jedni sa analogowi, a inni cyfrowi.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #138 : Lipiec 09, 2012, 12:17:27 » |
|
ÂŚwiĂŞta Geometria jest narzĂŞdziem budowania istoty rzeczy. Ale moÂżna za jej pomocÂą chwyciĂŚ rĂŞkĂŞ budowniczego… Nie jest narzedziem, tylko instrukcja obslugi, co do "budowniczego" to wolalby byc chwycony za co innego^^. ..za jaja? ARIOWIE czy ARIANIE?
ARI-O czy ARI-Anu ? Sprobuj tak: jedni sa analogowi, a inni cyfrowi. proponujesz próbowanie: Ana-Logo-Wie vs Ci_w_P(Ro)-Wie ..tym sposobem Anu (Ana) wskakuje do Krêgu. A tak dopowiadaj¹c, W czym widzisz sedno ró¿nicy pomiêdzy analogow-oœci¹ a cyfrow-oœci¹?
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2012, 12:18:21 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #139 : Lipiec 09, 2012, 12:24:23 » |
|
@ PHI . .za jaja? .. no, moÂże za JA na poczÂątek wystarczy 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #140 : Lipiec 09, 2012, 12:28:58 » |
|
Uklad analogowy jest sterowany poprzez inteligencje. Cyfrowy niekoniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #141 : Lipiec 09, 2012, 13:11:44 » |
|
Uklad analogowy jest sterowany poprzez inteligencje. Cyfrowy niekoniecznie.
A skad takie przekonanie? I dlaczego analogowoœÌ mia³abybyÌ bardziej bardziej, a cyfrowoœÌ mniej inteligencjo-sterowalna? Moze ktoœ rozeznany w temacie mi to wyjaœni wyraŸiœciej. no i w koùcu przynajmniej wysz³y motywacje. SterowanyJa osobiœcie ¿ywiê g³êbok¹ filozofiê Samosteru , jako sam-O-ster `u ..st¹d Kr¹g sam-O-reguluj¹cy wyznacznik. No ale osobniki, które ¿y³y i ¿yja z kontroli innych unikaj¹ tematu jak ognia omy³kowo mniemaj¹c, ¿e tym ogniem siê stali.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 10:38:31 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #142 : Lipiec 09, 2012, 13:12:33 » |
|
@ PHI . .za jaja? .. no, moÂże za JA na poczÂątek wystarczy  CzyÂżby powyÂższe dywagacje prowadziÂły do wniosku Âże Ja kryje siĂŞ tam gdzie sugeruje Fair? Cholera, a ja myÂślaÂłem Âże ja zawsze jest wyobrazane w postaci ptaka (orÂła) psyche,  - wniosku prz yzastosowaniu logiki PHI w rozbieraniu wyrazĂłw, jak siĂŞ komu podoba.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2012, 13:13:08 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #143 : Lipiec 11, 2012, 10:48:23 » |
|
Czy¿by powy¿sze dywagacje prowadzi³y do wniosku ¿e Ja kryje siê tam gdzie sugeruje Fair? Cholera, a ja myœla³em ¿e ja zawsze jest wyobrazane w postaci ptaka (or³a) psyche, - wniosku prz yzastosowaniu logiki PHI w rozbieraniu wyrazów, jak siê komu podoba. To ¿e byÌmo¿e jej nie uchwyci³eœ i robisz jak siê komu podoba - nie znaczy ¿e masz jakieKOLWIEK pojêcie o logice PHI, a TYM BARDZIEJ mo¿liwoœci jej stosowania. CO wiêcej: proste i powtarzalne podstawy wydaj¹ siê tu odleg³e. nie mówi¹c ju¿ o tym aspekcie "miêkkim", który nagoMULI w/g siebie, i¿ jak komu wygodnie. To obszar najbardziej podatny na neptunowe zwidy i pomy³ki choÌ z logik¹ NIE ma on akurat ju¿ wspólnego wiele, a raczej z polem. Tam sa rózne rzeczy wiêc takie jest tego odwzorowanie. byc chwycony za co innego^^ Pozatym Lady dot¹d nie odpowiedzia³a co na myœli mi¹³a. "^^" - to mog¹ byÌ np. otwarte oczy. szklana pu³apka Ale niech siê sama dopowiada.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #144 : Lipiec 11, 2012, 11:22:33 » |
|
^^ to taki wyraz mimiczny twarzy, takie niedomowienie wyrazone poprzez podniesienie obu brwi jednoczesnie, mozna rowniez tak  A z tym chwytem to prosta sprawa - chwyta sie tam, gdzie najwyzsze napiecie w obwodzie. A nie wiem, czy ARIOWIE czy ARIANIE mieli taki sam punkt wyjsciowy (punkt emancyjny wg Lucka).
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #145 : Lipiec 11, 2012, 15:39:03 » |
|
no mniejsza, obiegowo ta skÂładnia funkcjonuje w kontekÂście zÂłapania za rĂŞkĂŞ, za jaja  jeÂśli zaÂś o Lucka chodzi, to nic, co Luckie nie jest mi obce cokowlwiek mogÂżesz ÂłapaĂŚ za brwi i za Pal Enkiego  Powiedz lepiej co z tym: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8269.msg99750#msg99750bo sie przemilczaÂło jakoÂś
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #146 : Lipiec 11, 2012, 16:13:05 » |
|
chwyta sie tam, gdzie najwyzsze napiecie w obwodzie Nie radzê.  Kontakt z wysokim napiêciem koùczy siê czêsto pora¿eniem i poparzeniem czyli kar¹ za brak rozs¹dku. Wed³ug pewnego jasnowidza, Arianie czy inaczej Ariowie to grupa interwencyjna z rejonu Erydan. Przybyli oni na Ziemiê, aby dokonaÌ oczyszczenia z istot jej szkodz¹cych, nieprzestrzegaj¹cych kosmicznych praw. Oczyszczanie ponoÌ ju¿ trwa.   Poprzednia wizyta.  Erydan Erydan nale¿y do rozleg³ych gwiazdozbiorów nieba po³udniowego. Rozci¹ga siê na zachód od Oriona, poni¿ej Byka i g³owy Wieloryba. Jego pó³nocn¹ czêœÌ mo¿emy u nas obserwowaÌ w miesi¹cach zimowych. Konstelacja obrazuje legendarn¹ rzekê Erydan (dzisiejszy Pad). Wspomniana jest przy opisie gwiazdozbioru Skorpiona. Legenda mówi, ¿e w rzece Erydan zgin¹³ Faeton, który wypad³ z rozbitego wozu Heliosa. Wed³ug innej legendy, rzek¹ Erydan p³ynêli równie¿ mityczni Argonauci do Morza Tyrreùskiego, wracaj¹c ze z³otym runem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 16:23:22 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #147 : Lipiec 11, 2012, 17:10:55 » |
|
I tu jest splot kwantowy z twoj¹ osob¹ Januszu, W zesz³ym roku jesieni¹ nie dopowiedzia³em tematu, który mi rozerwa³eœ do œmietnika. Zadzia³a³a solidarnoœÌ jajników (tak, tak¿e Twoich-Skoro ja wziê³eœ do siebie) w sprawie.
Skutkiem tego flow rzeki zosta³ zak³ócony.. bardziej ni¿ pierwotnie s¹dzi³em. Ale czgó¿ to siê nie robi dla konwenansu, dobrego imienia(swojego) i Paù w kapelusiku.
DziĂŞki temu odsÂłoniÂły sie przede mna pewne przeplataĂące, relacje oraz na jakich iluzjach/zÂłudzeniach sa oparte. Ten Bal marionetek jeszcze wystawiajÂą.
ZostaÂły na Âżyczenie tym mykiem ukryte przed szerszym oglÂądem. Co miaÂło flowa wĂłwczas - dzisiaj juÂż nie pÂłynie. Ku radoÂści krĂłtkiej - dÂługiemu cierpieniu.
"Arianie czy inaczej Ariowie to grupa interwencyjna z rejonu Erydan." Wszak prawo rozwoju istnieje.
W maju (bodaj¿e, choÌ mo¿e by³ to kwiecieù), rozerwa³o kolejny ziemski statek kosmiczny, kolejny wóz Heliosa (jak myœlisz, którym Heliosem podró¿uje Twoja Ziemia) Wypadek mia³ tyle wspólnego z rozs¹dkiem lub jego brakiem, ile z bezmyœln¹ ingerencj¹, postawianie przed faktem dokonanym. Zdarza siê.
MiaÂłem przelotnie przebite gardÂło (jakiÂś "mÂłodzian" w amoku walczyÂł ze smokiem i uÂżyÂł miecza Âświetlnego). ach te legendy i mity. takÂże ta o Jerzym. I Ci "ÂświĂŞci" mamiarze. MusiaÂłem zÂłamaĂŚ prawa by na granicy zasad poparzyĂŚ sobie stopy w Âśrodku miasta na zwykÂłym trotuarze. (inercyjna lokalna zmiana czasOprzestrzeni/wejÂście atmosferĂŞ Âślizgiem) Kilkoro przeÂżyÂło. Wielu zginĂŞÂło okrutnie. Tam wpadli Przywitaj ich, gdy PrzyjdÂą ze "zÂłotym runem" w podziĂŞce. 21.
"w rzece Erydan zgin¹³ Faeton, który wypad³ z rozbitego wozu Heliosa. Wed³ug innej legendy, rzek¹ Erydan p³ynêli równie¿ mityczni Argonauci do Morza Tyrreùskiego, wracaj¹c ze z³otym runem."
To ta sama legenda. Prawo rozwoju istnieje. NastĂŞpnym razem ÂświeciĂŚ nie bĂŞdĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 18:02:37 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #148 : Lipiec 11, 2012, 17:40:08 » |
|
Przybyli oni na ZiemiĂŞ, aby dokonaĂŚ oczyszczenia z istot jej szkodzÂących, nieprzestrzegajÂących kosmicznych praw. Oczyszczanie ponoĂŚ juÂż trwa.  Tak, juÂż trwa, ale nie ma to nic wspĂłlnego z apokaliptycznym oczyszczaniem. Przyszli tu, moÂże bardziej na miejscu bĂŞdzie, Âże zostali tu przysÂłani - tak jak i wiele innych ras pierwotnych - w celu dokonania "czystki" w naszym DNA. I raz lepiej, raz gorzej ale idzie nam (bo dotyczy to wszystkich ludzi) to oczyszczanie. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #149 : Lipiec 11, 2012, 20:25:44 » |
|
CzyÂżby powyÂższe dywagacje prowadziÂły do wniosku Âże Ja kryje siĂŞ tam gdzie sugeruje Fair? Cholera, a ja myÂślaÂłem Âże ja zawsze jest wyobrazane w postaci ptaka (orÂła) psyche, - wniosku prz yzastosowaniu logiki PHI w rozbieraniu wyrazĂłw, jak siĂŞ komu podoba. To Âże byĂŚmoÂże jej nie uchwyciÂłeÂś i robisz jak siĂŞ komu podoba - nie znaczy Âże masz jakieKOLWIEK pojĂŞcie o logice PHI, a TYM BARDZIEJ moÂżliwoÂści jej stosowania. CO wiĂŞcej: proste i powtarzalne podstawy wydajÂą siĂŞ tu odlegÂłe. nie mĂłwiÂąc juÂż o tym aspekcie "miĂŞkkim", ktĂłry nagoMULI w/g siebie, iÂż jak komu wygodnie. To obszar najbardziej podatny na neptunowe zwidy i pomyÂłki choĂŚ z logikÂą NIE ma on akurat juÂż wspĂłlnego wiele, a raczej z polem. Tam sa rĂłzne rzeczy wiĂŞc takie jest tego odwzorowanie. Po prostu twoje dywagacje i wnioski sÂą powierzchowne i nic z nich nie wynika jak dla mnie (moÂże dla ciebie), wedÂług mnie niezbyt potrafisz odwzorowaĂŚ to do wiedzy ogĂłlnie znanej aby uzasadniĂŚ Âże to nie beÂłkot po prostu. Tak poza tym nie masz chyba poczucia humoru skoro mĂłj zart potraktowaÂłeÂś jak wyzwanie. Rozbierasz wyrazy na zasadzie swobodnych skojarzeĂą, zupeÂłnie nie zwracajaĂŚ uwagi na etymologie i pochodzenie wyrazu, jego ewolucje r ROÂŻNYCH jezykach. PrzykÂładf: ZakÂładasz Âże kazdemu czÂłowiekowi na swiecie wyraz koÂło przecieÂż musi kojarzyĂŚ siĂŞ z koÂłem? circle, ograniczas swoje interpetacje do jezyka polskiego, czy to jezyk bogĂłw? hahaha, przecieÂż to niezbyt stary jezyk.. ZapomniaÂłeÂś ze na Âświecie istnijesz nie tylko ty ale inni ludzie, inne kultury i jezyki, dlatego wedÂług mnie to dziaÂłanie "jak sie komu podoba".
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2012, 20:34:09 wysłane przez nagumulululi »
|
|
|
|
|
|