Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 24, 2025, 03:34:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WieÂści od Lightworker  (Przeczytany 63411 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #100 : Wrzesień 21, 2012, 13:00:38 »

DoÂświadczanie Âżycia potwierdza iÂż wszystko co jest fizyczne ulega rozkÂładowi ( jak nie wierzysz , nie proponuje drastycznej formy odkopywania grobĂłw) , to pozostaw na dwie trzy doby miĂŞso surowe w temperaturze pokojowej. JeÂżeli jeszcze nie wiesz tego to siĂŞ dowiesz co dzieje siĂŞ z materiÂą.
Wszystko co jest materialne ulega dematerializacji wracaj¹c do formy pierwiastków i elementów wczeœniej czy póŸniej. Tylko energia jest niezniszczalna, mo¿na j¹ transformowaÌ ale ona jest wieczna. Nie podobaj¹ mi siê takie bzdury faceta , który tak m¹drze pisa³.
Ksi¹¿ki zniknÂą ale mÂądroœÌ dziĂŞki ich przekazowi zostanie w nas, bo ona inspiruje nasz wzrost duchowy, to co pozostaje to tworzony dziĂŞki zwiĂŞkszajÂącej siĂŞ energii miÂłoÂści w przestrzeni , nowy  piĂŞkniejszy wzorzec ( ukÂład pentagramu Wenus) w kaÂżdej najmniejszej czÂąstce wody tworzÂącej matrycĂŞ energetycznÂą tworzÂącego siĂŞ nowego Âżycia w wyÂższym wymiarze. Na tym wÂłaÂśnie polega ewolucja.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2012, 13:06:25 wysłane przez Kiara » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #101 : Wrzesień 21, 2012, 14:19:55 »

Lightworker DuÂży uÂśmiech
Pozwolê sobie dodaÌ do tego co piszecie szacowni, ze prawda jest i¿ najbardziej rzeczowny post opluÌ mo¿e z ca³ym szacunkiem i z za przeproszeniem ostatni je³op ¿e tak siê wyra¿ê.
Co do mnie nie przeszkadza mi kto co przekazuje bo osobiÂście koncentruje siĂŞ na tym o czym pisze.
Taki mam jednak zwyczaj Âże lobiĂŞ informacje ktĂłre do mnie docierajÂą sprawdziĂŚ.
Na tÂą chwile nie pozwoliÂłbym sobie oceniĂŚ jakiegokolwiek czÂłowieka za to Âże dzieli siĂŞ tym co wie.
Nawet wtedy, gdy wiedza zawarta w informacji przez niego dostarczanej jest mi znana lub siĂŞ z niÂą nie zgodzĂŞ.
Cierpliwy jestem wiĂŞc cierpliwie powtĂłrzĂŞ liczÂą siĂŞ intencje.
Informacja przekazana w sposĂłb neutralny by dodaĂŚ co siĂŞ Wie do tego co wiedzÂą inni jest to moim skromnym zdaniem najlepsze co moÂże zrobiĂŚ czÂłowiek dla innego czÂłowieka. Bo teraz ja wyÂśle informacjĂŞ do kogoÂś za chwile ktoÂś wyÂśle informacje do mnie - prawo odbicia
Zero wzbudzenia cicha radoœÌ nawi¹zania ³¹cznoœci i powrót do pracy i Pracy.
SÂą jednak ludzie, ktĂłrzy nie bĂłjmy siĂŞ powiedzieĂŚ, ktĂłrzy jak to siĂŞ mĂłwi dali siĂŞ kupiĂŚ, lub zwyczajnie mĂłwiÂąc sÂądzÂą Âże sÂą kimÂś lepszym.
Nie jest mojÂą intencjÂą przyklejanie komuÂś Âłatki czy sprowadzanie kogoÂś do parteru tylko zasygnalizowanie sprawdzonej juÂż informacji, Âże czas korzystaĂŚ z tego co siĂŞ Wie.
ÂŻe to nie przypadek, Âże nagle staliÂśmy siĂŞ ,,najmilszymi", ,,najukochaĂąszymi"....
to nie przypadek, Âże tak nas zaczĂŞli ,,kochaĂŚ" ,,pomagaĂŚ nam", itd itd.
Wiêc jak ktoœ mi mówi, ¿e kontaktuje siê z jakimœ Lightworker czy energiami z wy¿szej, œredniej czy innej pó³ki to ja mu odpowiem, ¿e wystarcza mi kontakt z Innym Cz³owiekiem
to pa DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #102 : Wrzesień 21, 2012, 14:40:11 »

DoÂświadczanie Âżycia potwierdza iÂż wszystko co jest fizyczne ulega rozkÂładowi
Dlatego, iÂż to, co nazywamy "psuciem siĂŞ" to inaczej wycofywanie siĂŞ ÂświadomoÂści organizujacej to coÂś . Wtedy materia zmierza do powrotu do stanu caÂłkowitego rozkÂładu.
To ŒwiadomoœÌ wprowadza harmoniê , ³ad, porz¹dek i zorganizowanie.

Wszystko co jest materialne ulega dematerializacji wracaj¹c do formy pierwiastków i elementów wczeœniej czy póŸniej.
Dlaczego ? PoniewaÂż  uporzÂądkowanie zanika , a uporzÂądkowanie to obecnoœÌ ÂŚwiadomoÂści

Tylko energia jest niezniszczalna, moÂżna jÂą transformowaĂŚ ale ona jest wieczna.
Suma energii rĂłwna jest ZERO Chichot

Ale jest to "zero" u¶rednione, czyli tak jak w gniazdku z pr±dem . Tam jest zero, ale kiedy zepniemy styki to chwilowo pop³ynie pr±d. Ów przep³yw jest zorganizowany. Niezniszczalno¶æ o której piszesz zapewnia ¦wiadomo¶æ, która P£YNIE, czyli poprzez "uziemion±" formê . W stanie bez przep³ywów jest ZERO.

Nie podobajÂą mi siĂŞ takie bzdury faceta , ktĂłry tak mÂądrze pisaÂł.
A pewnie Âże TOBIE siĂŞ to nie podoba. To jest charakterystyczne dla wszystkich obcych implantĂłw-JA Chichot
Ksi¹¿ki znikn¹ ale m¹droœÌ dziêki ich przekazowi zostanie w nas, bo ona inspiruje nasz wzrost duchowy

Kiaro , nie ma ¿adnego TWOJEGO wzrostu duchowego. To jest tak, jak ze star¹ skór¹ ,któr¹ zrzuca w¹¿. Ona odpada od ¿ywej istoty. Tak samo jest ze "skór¹" JA . JA donik¹d siê nie wznosi. To siê nie urodzi³o wiêc nie mo¿e nigdzie dalej iœÌ.

Koniec szukania, koniec d¹¿enia.

Wraz z odpadniêciêm zas³on iluzji JA ¿ycie rozkwitnie . A nie dlatego, ¿e siê naumia³aœ treœci z butwiej¹cych ksi¹g. ¯adna treœÌ tego nie przetrwa, na prawdê ¿adna. Nie masz siê co przywi¹zywaÌ do swoich modeli Venus, czy kropli wody. To te¿ minie, w³aœnie mija .
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #103 : Wrzesień 21, 2012, 15:47:07 »

Przebisnieg cyt
Wiêc jak ktoœ mi mówi, ¿e kontaktuje siê z jakimœ Lightworker czy energiami z wy¿szej, œredniej czy innej pó³ki to ja mu odpowiem, ¿e wystarcza mi kontakt z Innym Cz³owiekiem

I tu sam wchodzisz w pulapke, bo myslisz, ze lightworker to nie jest czlowiek.

Oddzielic trzeba hochsztaplerow od prawdziwych przewodnikow, bo ten "lajt" (=light), to znaczy wlasciwie PRZEWODNIK, tak jak w pradzie (leiter, co rowniez oznacza drabine).
To nie sa zadne wymysly, lecz informacja, ktora w koncu dotarla do nas (czyt. do prostych ludzi). Ci wtajemniczeni zawsze o tym wiedzieli i wykorzystywali wiedze dla swych interesow. Byc moze transformacja dokonuje sie nie tylko na naszym poziomie postrzegania, lecz i na innych rowniez.
Jaka to sila sprawila, ze nagle budzimy sie?
Oczywiscie, ze jest to sila MILOSCI.

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #104 : Wrzesień 21, 2012, 18:35:25 »

Fair Lady
Dziêkuje Ci szacowna za ostrzenie wdziêcznoœÌ zachowam Mrugniêcie
Có¿ po piwku jestem chyba bardziej komunikatywny i czytelny. Du¿y uœmiech
Nie myÂślĂŞ, Âże Lightworker to nie czÂłowiek.
Angielski moja ciocia opanowaÂła w stopniu komunikatywnym,(uczy go w szkole) wiĂŞc jak czegoÂś nie rozumiem to siĂŞ do niej zwracam ale dziĂŞkujĂŞ za wyjaÂśnienie rĂłwnieÂż MrugniĂŞcie
CieszĂŞ siĂŞ, Âże siÂła MiÂłoÂści nas budzi nagle DuÂży uÂśmiech
KÂłaniam siĂŞ Ci szacowna UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #105 : Wrzesień 21, 2012, 18:42:04 »

Cytat: Fair Lady

Cytat: PrzebiÂśnieg
ÂŻe to nie przypadek, Âże nagle staliÂśmy siĂŞ ,,najmilszymi", ,,najukochaĂąszymi"....
to nie przypadek, Âże tak nas zaczĂŞli ,,kochaĂŚ" ,,pomagaĂŚ nam", itd itd.
Wiêc jak ktoœ mi mówi, ¿e kontaktuje siê z jakimœ Lightworker czy energiami z wy¿szej, œredniej czy innej pó³ki ...

Osobiœcie uwa¿am, ¿e >Przebiœnieg< nikogo z nikim nie myli, a zwyczajnie i zdroworozs¹dkowo podkreœla pewne schematy, które pomagaj¹ nam jaœniej (ach te light...) spojrzeÌ na manipulacje, jakim wci¹¿ nas poddaj¹ i jakim sami dajemy siê uwieœÌ.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #106 : Wrzesień 21, 2012, 19:04:16 »

DziĂŞki szacowny  DuÂży uÂśmiech
PozwolĂŞ sobie wypiĂŚ piwko za Twoje zdrowie DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #107 : Wrzesień 21, 2012, 20:14:01 »

To znaczy, ze musze jeszcze jeden watek utworzyc??
O tej metodyce pracy lightworkera??

Bo pomyslow mam cala mase!!

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2012, 20:14:19 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #108 : Wrzesień 23, 2012, 16:13:43 »

WidzĂŞ, Âże lubisz TworzyĂŚ szacowna DuÂży uÂśmiech
Tylko tak dalej na wszystkich planach DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #109 : Wrzesień 24, 2012, 11:33:43 »

Greg Giles channelujÂący GFOL wywoÂłaÂł kolejnÂą "zadymĂŞ". Po serii kontrowersyjnych przekazĂłw o powodziach, ewakuacjach przez UFO, ruchach pÂłyt tektonicznych, rozdawaniu urzÂądzeĂą darmowej energii, przyszÂła pora na bardziej celowe ataki na innych Lightworkers. Ostatnie dwa strasznie dÂługie przekazy  Grega to nieustajÂąca, agresywna ofensywa. TytuÂł ostatniego jego przekazu jest w channelingu Thoth'a w wÂątku "inni o energii".
Tutaj wstawiam tylko krĂłtki tekst Steve Beckova na ten temat.

Gdy channeling jest dla Ciebie obraÂźliwy ....

2012 23 wrzeÂśnia

WysÂłany przez: Steve Beckow

OtrzymujĂŞ wiele pytaĂą z proÂśbÂą, czy mam zamiar odpowiedzieĂŚ na rzeczy, ktĂłre Greg Giles mĂłwi o ograniczaniu (zapuszkowaniu), Mitt Romney, Wzniesieniu, itp.

Nie, nie mam zamiaru. Jedna kolumna wystarczy. JeÂśli to, co mĂłwi Greg, jest Ciebie obraÂźliwe lub dÂźwiĂŞki nie do przyjĂŞcia, odpowiedÂź jest taka sama jak w przypadku kaÂżdego channelingu, na ktĂłry reagujecie: po prostu przestaĂącie je czytaĂŚ.

ÂŻyjemy w demokracji i Wzniesienie jedynie uczyni spoÂłeczeĂąstwa o kilka rzĂŞdĂłw wielkoÂści bardziej demokratycznym. Nawet w 3D, kaÂżdy ma prawo do wolnoÂści sÂłowa, pod warunkiem, Âże nie wyrzÂądza krzywdy innym. Lekarstwem na opozycjĂŞ wobec czegoÂś, co ktoÂś mĂłwi jest to, aby nie zwracaĂŚ na to uwagi.

ArchanioÂł MichaÂł oferuje przewodnictwo dla channelerĂłw jeÂśli go PoproszÂą, ale zwykle to robi tylko dla osobistego poradnictwa. Nigdy publicznie nie byÂłby lekcewa¿¹cy wobec  channelera, choĂŚ wiem, co on powiedziaÂł, w tym przypadku, ale to nie jest przypadek, ktĂłrym mĂłgÂłbym podzieliĂŚ siĂŞ publicznie. Rozeznanie to wszystko co jest wymagane.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2012, 11:34:21 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
east
Gość
« Odpowiedz #110 : Wrzesień 24, 2012, 12:03:48 »

Rozpoznanie - to sie samo zadzieje Chichot
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #111 : Wrzesień 24, 2012, 12:49:31 »

Ciekawe jest jak roznie odbieramy podawane tresci.
blu zaakcentowal gruby kursywa zupelnie co innego niz ja zauwazylam.
W przekazie widze rozmowe matrixowa. Ktos kto zna dobrze informatyke (starczy jakis program kalkulacyjny np. excel) ten zauwazy, ze w tekscie padaja slowa kolumna i rzad.
Rachunek macierzowy polega wlasnie na kolumnach i rzedach, kazdy element ma swoje wspolrzedne (wartosci).
Ciekawe to jest.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #112 : Wrzesień 24, 2012, 13:12:21 »

ZakÂładam okulary i rzÂądu, ani rzĂŞdu  w tym poÂście nie widzĂŞ. Co do "kolumny" Steve odnosi siĂŞ do poprzedniej swojej publikacji na temat przekazu Grega.

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #113 : Wrzesień 24, 2012, 14:01:29 »

kolumna to jest zawsze kolumna jakbys nie chcial, myslales o kolumnie takiej jak np. krola Zygmunta III Wazy w Wawie?
rzad jest zawsze rzedem, i konia z rzedem temu, kto zajarzy ten matriks.

To nie jest przypadek, ze tak samo nazywaja sie rzeczy (homonimy) ma to swoj cel.

"Nie, nie mam zamiaru. Jedna kolumna wystarczy."
"Wzniesienie jedynie uczyni spoÂłeczeĂąstwa o kilka rzĂŞdĂłw wielkoÂści bardziej demokratycznym"

A Ty blu jak myslales, ze odbywa sie proces kreowania "rzeczywistosci"?? MrugniĂŞcie
ptak
Gość
« Odpowiedz #114 : Wrzesień 24, 2012, 14:15:26 »

Wspó³rzêdne? Tak, ale tylko w odniesieniu do przyporz¹dkowania, miejsca pobytu (zreszt¹ czasowego)
danej istoty. OczywiÂście z panujÂącymi tam warunkami i ograniczeniami, czy moÂżliwoÂściami.

Jednak kreacja mentalno-uczuciowa jest ju¿ ponad to, nie da siê wyznaczyÌ wspó³rzêdnymi.
I to energie mentalno-uczuciowe przenosz¹ nas w inne miejsca (inne wspó³rzêdne).

Zatem, czym tak naprawdĂŞ jest rzeczywistoœÌ?  MrugniĂŞcie
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #115 : Wrzesień 24, 2012, 14:23:51 »

Niestety ptaku, uczucia i emocje to tez matriks. Mierzalne i to jeszcze jak, na tym polega caly biznes informatyczno-neuronowy (nie dalej niz wczoraj pytalas, kto z tego korzysta, ze sie wypisuje posty, ano koncerny, media, biznes ogolnie, finansjera - swiat pieniadza.)

Starczy kogos nastraszyc, poglaskac, zmotywowac, nakrzyczec, rozsmieszyc itd. itp. i rozne wykresy otrzyma sie (pulsu, napiecia, cisnienia, wagi) - tak to sprytnie jest urzadzone. Nie zadna to iluzja, tylko okrutna gra w ... zycie.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #116 : Wrzesień 24, 2012, 14:32:08 »

Fair Lady
Praca lightworkera nie polega na sciemnianiu, lecz tlumaczeniu zjawisk. Tam nie ma mowy o strachu i jakichs emeryturach.
StrzaÂł w dziesiÂątkĂŞ DuÂży uÂśmiech gratulacje szacowna MrugniĂŞcie
blueray21
Dlatego nie ma meritum, dlatego tu obecni nie ,,czytajÂą" treÂści - nie ta muzyka, wibracje....
Widzisz troszkĂŞ nie sÂłuchasz piszesz channelingi a nie sÂłuchasz - odbierasz.
Próbowa³em pokazaÌ Ci szacowny na czym polega b³¹d tej Lightworker, ona nie doœÌ , ¿e ma misje to jeszcze coœ zak³ada i ocenia.
To jest ten b³¹d jak u nauczyciela matematyki, który na pocz¹tku nie skupi siê i zamiast dwa napisze dwadzieœcia, i mimo, ¿e póŸniej ca³y dowód jest wporzo to ten b³¹d na pocz¹tku powoduje, ¿e wynik jest nieprawid³owy.
ptak
Zatem, czym tak naprawdê jest rzeczywistoœÌ?
Pozwolê sobie stwierdziÌ szacowna, ze moim skromnym zdaniem i czuciem rzeczywistoœÌ jest przestrzeni¹, któr¹ sami i we wspó³pracy z innymi dla siebie tworzymy Mrugniêcie
to pa DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #117 : Wrzesień 24, 2012, 14:42:47 »

@ Fair Lady
Niestety ptaku, uczucia i emocje to tez matriks. Mierzalne i to jeszcze jak, na tym polega caly biznes informatyczno-neuronowy (nie dalej niz wczoraj pytalas, kto z tego korzysta, ze sie wypisuje posty, ano koncerny, media, biznes ogolnie, finansjera - swiat pieniadza.)

Starczy kogos nastraszyc, poglaskac, zmotywowac, nakrzyczec, rozsmieszyc itd. itp. i rozne wykresy otrzyma sie (pulsu, napiecia, cisnienia, wagi) - tak to sprytnie jest urzadzone. Nie zadna to iluzja, tylko okrutna gra w ... zycie.

Tak, ale to tylko w odniesieniu do ciaÂła da siĂŞ zmierzyĂŚ. ZaÂś kreacja w sensie zmiany ÂświadomoÂści (wÂłasnej i caÂłoÂściowej)
juÂż jest poza tym. MyÂśl, uczucie, wpisuje siĂŞ w CaÂłoœÌ i zmienia jÂą. Przy okazji siebie (indywidualnÂą ÂświadomoœÌ). 

Gdyby tylko finansjera korzystaÂła z naszych myÂśli i uczuĂŚ, dawno WszechÂświat by siĂŞ unicestwiÂł.

@ PrzebiÂśnieg
rzeczywistoœÌ jest przestrzeni¹, któr¹ sami i we wspó³pracy z innymi dla siebie tworzymy

Zgadzam siĂŞ z tÂą definicjÂą, szacowny, choĂŚ moÂżna by tu jeszcze ponawijaĂŚ...  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #118 : Wrzesień 24, 2012, 14:59:33 »

ptak
Zatem, czym tak naprawdê jest rzeczywistoœÌ?
Pozwolê sobie stwierdziÌ szacowna, ze moim skromnym zdaniem i czuciem rzeczywistoœÌ jest przestrzeni¹, któr¹ sami i we wspó³pracy z innymi dla siebie tworzymy Mrugniêcie
To o czym piszesz PrzebiÂśniegu to nie jest caÂła rzeczywistoœÌ, a tylko i zaledwie tunelowanie kawaÂłka rzeczywistoÂści. Tak jakbyÂś patrzaÂł przez tubĂŞ (albo zwiniĂŞtÂą w rulonik kartkĂŞ papieru ) i twierdziÂł Âże to co widaĂŚ to jest caÂły wszechÂświat tylko dlatego, ze Ty naĂą patrzysz. Owszem, dla Ciebie to moÂże byĂŚ wszystko co jest dostĂŞpne, w takim wÂłaÂśnie okrojeniu w jakim obserwujesz - tworzenie zatem to nie jest , tylko odkrajanie kawalÂątka od CaÂłoÂści. Eufemistycznie nazywane TWORZENIEM DLA SIEBIE  DuÂży uÂśmiech

PrzestrzeĂą zaÂś jest tym , w czym wydarza siĂŞ forma, przestrzeĂą wypluwa formy ,sama pozostajÂąc poza wszystkim co siĂŞ wyÂłoniÂło, ale ... teÂż te formy podtrzymuje.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2012, 14:59:58 wysłane przez east » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #119 : Wrzesień 24, 2012, 15:10:11 »

east DuÂży uÂśmiech
Nie no jesteÂś braciak naprawdĂŞ DuÂży uÂśmiech
CzĂŞsto jak czytam Twoje posty to mi siĂŞ robi wesoÂło bez piwka DuÂży uÂśmiech
To o czym piszesz to prawda najprawdziwsza  UÂśmiech
Zgadzam siĂŞ z tÂą prawdÂą, tylko ta prawda ma jedno ale jeden myk.
To o czym piszesz byÂło na poczÂątku zanim powstaÂł plan materialny DuÂży uÂśmiech
Có¿ moim zdaniem i odbiorem i czuciem i luknieciem zmienia siê to wszystko coraz bardziej rozwija ...
A my.
No jak to siĂŞ nie mĂłwi kto nie z Mieciem tego zmieciem DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
PS
MoÂże zapytajmy o zdanie jakiegoÂś Lightworker DuÂży uÂśmiech
ZarĂŞczam Ci east Âże tÂą popularnÂą In... przywiĂłdÂłbyÂś do rozpaczy  DuÂży uÂśmiech
Ba moÂże by wyszÂła z siebie do innego wymiaru DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2012, 15:14:32 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #120 : Wrzesień 24, 2012, 17:55:48 »

Jeszcze raz apelujĂŞ: szkoda czasu na obrabianie d... lightworker'om, moÂże zajmijmy siĂŞ bardziej tym co prezentujÂą.

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #121 : Wrzesień 24, 2012, 18:59:31 »

Jeszcze raz apelujĂŞ: szkoda czasu na obrabianie d... lightworker'om, moÂże zajmijmy siĂŞ bardziej tym co prezentujÂą.
DodaÂłbym do tego co napisaÂł szacowny blueray21 by kaÂżdy indywidualnie sam sobie odpowiedziaÂł kto dla niego jest Lightworkerem czy jak siĂŞ tam po angielsku hiszpaĂąsku mandaryĂąsku hm z caÂłym szacunkiem dla innych nie wymienionych prze ze mnie jĂŞzykĂłw mĂłwionych i pisanych zowie.
PozwoliÂłbym sobie teÂż zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ szacownemu blueray21, Âże zajmowaliÂśmy siĂŞ tym co prezentujÂą wszak jedna z nich znaczy tych co sami na siebie mĂłwiÂą Lightworker dzieliÂła siĂŞ z nami swojÂą ocenÂą na nasz znaczy Ziemian temat znaczy chyba bo dokÂładnie nie rozumiem (sÂłabo znam angielski i hiszpaĂąski,takÂże z portugalskim mi kiepsko idzie) chodziÂło jej o postĂŞp w naszej pracy nad wÂłasnÂą ÂświadomoÂściÂą  DuÂży uÂśmiech
Generalnie do³¹czê do apelu szacownego blueray21 by nie zajmowaÌ siê nimi Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #122 : Wrzesień 30, 2012, 19:12:00 »

W pierwszej czĂŞÂści to jest kopia wiadomoÂści , ktĂłrÂą wstawiÂłem w "inni o energii".

A teraz szokuj¹ca wiadomoœÌ: Greg Giles rzadko cytowany tutaj channeler Galaktycznej Federacji Œwiat³a opublikowa³ swój ostatni przekaz. Te jego przekazy (niektóre) by³y bardzo kontrowersyjne, zapowiada³y powodzie (wielkie) ewakuacje statkami, ruchy p³yt tektonicznych, ale tak¿e s³ynne "darmowe elektrownie domowe" we wrzeœniu.
DziÂś jest bardzo dÂługi przekaz w ktĂłrym "nadawcy" wyjaÂśniajÂą, Âże krĂłtko mĂłwiÂąc "przekrĂŞcili" Grega i wcale nie sÂą z Galaktycznej Federacji ani Komendy Ashtar, a nawet nie wyglÂądajÂą jak ludzie (ale nie piszÂą jak wyglÂądajÂą) i co najwaÂżniejsze NIE MAJÂĄ DUSZY.
MĂłwiÂą w jaki sposĂłb dokonywali transmisji.
Ciekawe ile jeszcze "kretĂłw" w tej dziedzinie poznamy.
Przekazu raczej nie bĂŞdĂŞ tÂłumaczyÂł, choĂŚ moÂże ciekawsze fragmenty dla zilustrowania jakiegoÂś kontekstu.
Chyba rzeczywiÂście mamy napÂływ energii, o ktĂłrych wspominaÂł AA MichaÂł w ostatnim swoim przekazie wyÂżej, Âże taka "spowiedÂź" wypÂłynĂŞÂła teraz.

===============================================================

MoÂże trochĂŞ uzupeÂłniĂŞ tÂą informacjĂŞ.
Greg oczywiÂście uwaÂżaÂł siĂŞ za Lightworkera i jego intencje byÂły czyste. PublikowaÂł pod swoim rzeczywistym imieniem i nazwiskiem, co jest wyjÂątkiem, a nawet podaÂł swojÂą lokalizacjĂŞ.
WiêkszoœÌ komentatorów z bloga Steve Beckova na teraz uwa¿a, ¿e Greg zosta³ "zhakowany" zapewne metodami, które rozpatrujecie dok³adniej w w¹tku "Ataki Energetyczne", czyli przez jak¹œ naziemn¹ agendê Kaba³a. Proceder trwa³ od 1,5 roku, dlatego zawsze zwracam uwagê na "m³odych" channelerów.
Jest to oczywisty dowód na to, ¿e channeler nie jest w stanie zidentyfikowaÌ energii, która siê z nim kontaktuje. Doœwiadczeni channelerzy stosowali i zapewne stosuj¹ ró¿ne metody "ochrony" z modlitwami w³¹cznie, ale jak widaÌ mo¿na siê zach³ysn¹Ì swoimi mowo znalezionymi "mo¿liwoœciami".
Doœwiadczeni zwykle channeluj¹ wiele ró¿nych istot i w ten sposób mog¹ odczuwaÌ ró¿ne sygnatury energii, co u³atwia rozró¿nianie.
CiekawostkÂą jest, Âże w tym "finaÂłowym" przekazie Grega jego nadawcy odwoÂłujÂą wszystko albo prawie - istnienie innych wymiarĂłw, Wzniesienie, a nawet istnienie Atlantydy i Lemurii, a nasz "rozwĂłj", w ktĂłrym oni nam majÂą pomagaĂŚ szacujÂą na setki lat. To powiedziaÂłbym "typowy chwyt" ostatecznego zasiania wÂątpliwoÂści, typowy dla naszych "ciemnych" braci.
Na tym przygoda Grega z channelingiem zakoùczy³a siê na teraz, ale podejrzewam, ¿e stanie siê on przedmiotem ataków nie tylko werbalnych, bo mimo wszystko jest "¿yj¹cym" dowodem i po g³êbszej analizie i z pomoc¹ innych mo¿e próbowaÌ lokalizacji nadawców.
PonoĂŚ jest teÂż nowa wypowiedÂź Drake'a na ten temat, ale na razie tylko w formie akustycznej.

« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2012, 21:28:49 wysłane przez blueray21 » Zapisane

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #123 : Październik 02, 2012, 16:03:59 »

blueray21
Jest to oczywisty dowód na to, ¿e channeler nie jest w stanie zidentyfikowaÌ energii, która siê z nim kontaktuje. Doœwiadczeni channelerzy stosowali i zapewne stosuj¹ ró¿ne metody "ochrony" z modlitwami w³¹cznie, ale jak widaÌ mo¿na siê zach³ysn¹Ì swoimi mowo znalezionymi "mo¿liwoœciami".
W peÂłni zgadzam siĂŞ z szacownym  blueray21   DuÂży uÂśmiech
Dodam teÂż iÂż dawno zauwaÂżyÂłem wÂąskÂą specjalizacjĂŞ tych channelerĂłw, oczywiÂście mĂłwiĂŞ o tych z ,,bardziej" cywilizowanych krajĂłw znaczy Anglii, USA... DuÂży uÂśmiech
Ci nasi o ile zajmujÂą siĂŞ channelingiem to jeszcze i czym czyÂś  DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #124 : Październik 14, 2012, 11:52:28 »

Dziœ mamy wezwanie Inelii Benz do dzia³ania, szczegó³y w tekœcie.
Dla wyjaœnienia dodam, ¿e te dzia³ania nie wymagaj¹ siedzenia przez godzinê z zamkniêtymi oczami i w dok³adnie okreœlonym czasie. Czas i miejsce wybieramy sami, choÌ dobrze by³oby zmieœciÌ siê w proponowanym zakresie, a d³ugoœÌ "pobierania" taka, jak¹ uznamy za stosown¹.
To nie jest medytacja tylko osobisty "download" sytemu operacyjnego ze ÂŹrĂłdÂła dla siebie i innych.
Potrzebna jest intencja i skupienie.

Wezwanie do dziaÂłania - Zmiana Sytemu Operacyjnego zbiorowoÂści ludzkiej

Inelia Benz - 12 paÂździernika 2012

http://ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

Jestem obecnie w Hiszpanii, gdzie bĂŞdĂŞ prowadzÂącÂą dwa wydarzenia. Jedno wydarzenie bĂŞdzie w Barcelonie, dnia 13 paÂździernika 2012 roku, a drugie wydarzenie bĂŞdzie w Madrycie w dniu 20 paÂździernika.

A informacje, ktĂłrymi bĂŞdĂŞ siĂŞ dzieliĂŚ w tym czasie sÂą tym, Âże mamy teraz moÂżliwoÂści, moc i zdolnoœÌ do zmiany systemu operacyjnego (OS)  Kolektywu Ludzkiego do nowej wersji Paradygmatu. OS jest przenoszony przez ludzki jĂŞzyk werbalny, i nasze DNA.

I ÂŹrĂłdÂło, Gaia i Planetarna Rada potrzebujÂą wolontariuszy, aby stali siĂŞ kanaÂłami nowego Systemu Operacyjnego, aby mĂłgÂł wejœÌ  w nasz Ludzki Kolektyw. Potrzebujemy wolontariuszy, ktĂłrzy mĂłwiÂą wszystkimi nowoczesnymi jĂŞzykami na tej planecie. HiszpaĂąski, angielski, niemiecki, wÂłoski, chiĂąski, japoĂąski, indyjski, koreaĂąski, portugalski ... w skrĂłcie, w ojczystym jĂŞzyku. JeÂśli czytasz ten artykuÂł, to znaczy, Âże jesteÂś osobiÂście wezwany do udziaÂłu w tym pobraniu.

To jest niezwykle waÂżne. Ten artykuÂł informacyjny potrzebuje byĂŚ przetÂłumaczony na kaÂżdy jĂŞzyk na Âświecie. ProszĂŞ przesÂłaĂŚ swoje tÂłumaczenie na jĂŞzyk ojczysty do info@ascension101.com, a my podlinkujemy je do tego artykuÂłu, wiĂŞc bĂŞdziecie mogli nastĂŞpnie przekazaĂŚ go wszystkim, ktĂłrych znacie, ktĂłrzy mĂłwiÂą tym jĂŞzykiem.

Oto wskazĂłwki:

W dniu 13-go paÂździernika, sobota o godzinie szesnastej HiszpaĂąskiej Strefy Czasowej ( ten sam czas co w Polsce) – WystÂąpiĂŞ z tÂą informacjÂą w Barcelonie w Hiszpanii.

W sobotĂŞ 20-go paÂździernika o 10-tej rano HiszpaĂąskiej Strefy Czasowej – WystÂąpiĂŞ z tÂą informacjÂą w Madrycie, Hiszpania.

W najbliÂższÂą sobotĂŞ po przeczytaniu tej wiadomoÂści.

JeÂśli nie wiesz, czym jest ten nowy system operacyjny, zapytaj swoje WyÂższe Ja, aby Ci go najpierw pokazaÂło.

ProszĂŞ, jeÂśli wasza strefa czasowa i kalendarz pozwalajÂą na jeden lub wszystkie czasy podane powyÂżej, przejdÂź w miejsce publiczne, gdzie jest to normalne dla osĂłb, aby usi¹œÌ, np. w kawiarni, parku, na plaÂży, lub spotkaĂŚ siĂŞ z ludÂźmi, ktĂłrych znasz w okreÂślonym miejscu np. w domu lub obszarze publicznym. UsiÂądÂź z zamkniĂŞtymi oczami, w milczeniu, z zamiarem stania siĂŞ kanaÂłem dla ÂŹRÓDÂŁA, aby zaÂładowaĂŚ nowy System Operacyjny, nowego Paradygmatu do ludzkiego kolektywnego jĂŞzyka (jĂŞzyka ojczystego i DNA) przez czas / przestrzeĂą. JeÂśli strefa czasowa lub kalendarz nie dopuszcza do udziaÂłu w powyÂżej podanych terminach, to  zrĂłb to, tak szybko, jak moÂżesz po przeczytaniu tego artykuÂłu informacyjnego.

I Ja bêdê do³¹czaÌ siê do Was przez jedn¹ godzinê w ka¿d¹ sobotê od dzisiaj do koùca 2012 roku.

Dzielcie siê tym, wysy³ajcie, kopiujcie / wklejajcie na swoim blogu, listach, stronach FB, mówcie w lokalnych stacjach radiowych, stacjach telewizyjnych, grupach i wœród przyjació³, i wszêdzie, gdzie mo¿esz o tym pomyœleÌ, niech wiedz¹, co robisz, i poproœ ich, aby do³¹czyli do Ciebie w Twoim zamiarze.

ZRÓBMY TO!
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2012, 11:53:27 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: