Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 25, 2025, 10:05:44

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Aktywacja Czakry Trzeciego Oka  (Przeczytany 50988 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #25 : Grudzień 18, 2012, 18:40:15 »

arteq

Niestety PrzebiÂśnieg, zgodnie z teoriÂą z tutejszego forum, jakiÂś czas temu zrobiono mi straszliwe kuku i.. zalakowano sÂławetne 3 oko na czole...
ale chĂŞtnie siĂŞ dowiem co Ty widzisz przez to 3 oko
.
Zgodnie z mojÂą teoriÂą kaÂżdy kowalem swojego losu UÂśmiech
Swoje doÂświadczenia opisuje czĂŞsto na tym forum UÂśmiech

to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #26 : Grudzień 18, 2012, 19:35:56 »

CĂłsiek misia widza, Âże pozazmysÂłowe postrzeganie nie jest zgodne z doktrynÂą i wcale mnie to nie dziwi.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
arteq
Gość
« Odpowiedz #27 : Grudzień 18, 2012, 20:35:26 »

PrzebiÂśnieg, ale konkretnie - potrafiĂŞ to i to, widziaÂłem przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. Jestem prosty chÂłopak, dlatego proszĂŞ o prostÂą, konkretnÂą odpowiedÂź.
Czy to ma zwiÂązek z... zagadnieniami energii?
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #28 : Grudzień 18, 2012, 21:20:43 »

arteq
jakie oko, takie postrzeganie.
Konkretnie to ja mĂłgÂłbym zapytaĂŚ dlaczego pytasz o coÂś o czym jak deklarujesz sam nie masz pojĂŞcia
 UÂśmiech

PrzebiÂśnieg, ale konkretnie - potrafiĂŞ to i to, widziaÂłem przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie.

ToĂŚ troszkĂŞ postĂłw napisaÂłem, nt  mojego postrzegania i odczuwania zjawisk zachodzÂących w Âświecie energii wiĂŞc wybacz nie rozumiem zasadnoÂści i sensu tego pytania UÂśmiech
Mam wyliczyĂŚ w punktach i w podpunktach  DuÂży uÂśmiech
Szacowny u mnie to tak nie dziaÂła  DuÂży uÂśmiech
Nie ma chciejstwa, popisywania siĂŞ przed tÂłumem gawiedzi i obserwowania ust w ksztaÂłcie duÂżego O DuÂży uÂśmiech
Ja nie zakÂładam, Âże dziÂś to bĂŞdĂŞ WidziaÂł, SÂłyszaÂł lub CzuÂł DuÂży uÂśmiech
Ewentualnie, Âże ktoÂś  (nie mĂłwiĂŞ o bytach astralnych) nawi¹¿e ze mnÂą kontakt UÂśmiech
Ja sobie zwyczajnie funkcjonuje ba nawet pije pifko i przychodzi moment w ktĂłrym zaczynam odczuwaĂŚ usztywnienie formy (ciaÂła fizycznego)
WiĂŞc poniewaÂż nie zdarzyÂło mi siĂŞ to raz czy dwa przerywam zajĂŞcie np oglÂądanie tv i wchodzĂŞ w dane doÂświadczenie, i np oglÂądam obrazki jeÂżeli jest coÂś do przekazania to dziele siĂŞ ta wiedzÂą
JeÂżeli nie to wracam sobie do przerwanej czynnoÂści UÂśmiech
Czasem przyjdzie myÂśl i ciepÂło mi siĂŞ zrobi w okolicach serca UÂśmiech
ObejrzĂŞ ja ze wszystkich stron i albo popÂłynie dalej albo dodam do myÂśli drugiego UÂśmiech
Czasem we Âśnie pojawi siĂŞ informacja lub kontakt do tego stopnia realny, Âże dopiera po przebudzeniu wiem, Âże to byÂł sen lub kontakt UÂśmiech
To moÂże na tyle  UÂśmiech
Obiecuje, Âże jak coÂś odbiorĂŞ, odczujĂŞ lub zobaczĂŞ co bĂŞdzie hm rzetelne  DuÂży uÂśmiech to zamieszczĂŞ na tym zacnym forum UÂśmiech
to pa UÂśmiech

PS
KiedyÂś jak odczuwaÂłem taka potrzebĂŞ pomagaÂłem wujkowi w poprawianiu jakoÂści funkcjonowania ciaÂła bliÂźniego, ale teraz coraz rzadziej odczuwam takÂą potrzebĂŞ  UÂśmiech
DeklarowaÂłem wczeÂśniej, Âże jestem leniwy i lubiĂŞ pifko UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 21:28:12 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
Villemo
Gość
« Odpowiedz #29 : Grudzień 19, 2012, 08:13:35 »

dobrze.... a ja dodam, Âże po kilku dniach zalecanych ĂŚwiczeĂą mam pierwsze efekty - boli mnie gÂłowa w okolicy trzeciego oka i zniechĂŞca mnie to do kontynuowania :-P
indygo
Gość
« Odpowiedz #30 : Grudzień 19, 2012, 11:15:11 »

Villemo, a czujesz wibracje w trzecim oku? JeÂśli czujesz energiĂŞ, to czemu nie kontynuowaĂŚ

to ĂŚwiczenie jest skuteczne, potwierdza to mĂłj znajomy, ktĂłry rĂłwnolegle dokonaÂł odkrycia tej techniki o wiele wczeÂśniej zanim siĂŞ poznaliÂśmy, mĂłwiÂł, Âże "miaÂł filmy po zamkniĂŞciu oczu" - ruchome wizje, mĂłwiÂł teÂż Âże bardzo dobrze opisaÂłem tÂą technikĂŞ
pozatym testowa³em to Ìwiczenie i po 2 dniach widzia³em pierwsze stadium aury wokó³ sylwetek i g³ów ludzkich
to Âżadna gÂłupia zabawa ani Âściema, ale faktyczna technika, naprawdĂŞ
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:25:16 wysłane przez indygo » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #31 : Grudzień 19, 2012, 13:03:35 »

ChcÂąc korzystaĂŚ z dobrodziejstw "trzeciego oka" dobrze jest doprowadziĂŚ swĂłj organizm na wyÂższy poziom energetyczny.
S³u¿¹ temu Ìwiczenia QI GONG, albo bardzo podobne w formie i rezultatach Ìwiczenia Metod¹ Bronnikowa.
Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzajÂą do uruchomienia TRZECIEGO OKA.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Grudzień 19, 2012, 13:45:53 »

CzeœÌ >Thotal<.  DuÂży uÂśmiech
Gdzie ÂżeÂś Ty bywaÂł ... ?

Tak w temacie. Mo¿e to, o czy wspomina >Thotal<, to g³ówne przyczyny (ba, moi zdaniem na pewno) niekorzystnych odczuÌ, np. wspomnianej przeze mnie znajomej.
StÂąd moÂże i moja postawa, choĂŚ podszyta intuicjÂą bardziej, Âże lepiej poczekaĂŚ.
TÂłumaczyÂłem to sobie tym, Âże wszystko przyjdzie samo, bo to nasze naturalne zdolnoÂści, ale fakt jest teÂż taki, iÂż w grĂŞ wchodzi nasze dostosowanie energetyczne, wibracyjne, a to juÂż bezdyskusyjnie postĂŞpuje zdecydowanie wolniej od naszego chciejstwa.
StÂąd moja asekuracyjna postawa.  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #33 : Grudzień 19, 2012, 13:50:48 »

PrzebiÂśnieg, ale konkretnie - potrafiĂŞ to i to, widziaÂłem przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. Jestem prosty chÂłopak, dlatego proszĂŞ o prostÂą, konkretnÂą odpowiedÂź.
Czy to ma zwiÂązek z... zagadnieniami energii?
Artek, ale co sam Pan Kleks widziaÂł !!!! To dopiero byÂło odkrycie !!! DuÂży uÂśmiech

ChcÂąc korzystaĂŚ z dobrodziejstw "trzeciego oka" dobrze jest doprowadziĂŚ swĂłj organizm na wyÂższy poziom energetyczny.
S³u¿¹ temu Ìwiczenia QI GONG, albo bardzo podobne w formie i rezultatach Ìwiczenia Metod¹ Bronnikowa.
Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzajÂą do uruchomienia TRZECIEGO OKA.

Z pewnoÂściÂą odrzuciĂŚ Wszelakie MiĂŞcha !!! DuÂży uÂśmiech
I efekt bĂŞdzie murowany. MrugniĂŞcie
Ja prĂłbowaÂłem skupiĂŚ siĂŞ na czakrze III Oka, wczoraj przy przekazie medytacji -Pleadian, jest to na YT.
I zauwaÂżyÂłem takie ciepÂło lekkÂą energiĂŞ, ale gÂłowa mnie nie bolaÂła. UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 13:55:49 wysłane przez komandos040 » Zapisane
indygo
Gość
« Odpowiedz #34 : Grudzień 19, 2012, 15:47:48 »

Chyba odwrotnie, dobrze rozbudzone trzecie oko automatycznie odpowiada za pozostaÂłe czakry i dÂźwiga je. Ajna - tak w sanskrycie nazywa siĂŞ ta czakra, znaczy dowĂłdztwo, dowodzi pozostaÂłymi czakrami i odpowiada za nie.

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 15:48:40 wysłane przez indygo » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #35 : Grudzień 19, 2012, 15:54:57 »

RozwĂłj polega na wznoszeniu siĂŞ energetyki i ÂświadomoÂści od czakry podstawy, te najwyÂżej poÂłoÂżone sÂą wynikiem przebytych doÂświadczeĂą w Âświecie ciaÂła umysÂłu i ducha. KtoÂś, kto chce przeskoczyĂŚ szczeble na swojej drabinie rozwoju naraÂża siĂŞ na niechybny upadek, ale prĂłbowaĂŚ moÂżna...

indygo
Gość
« Odpowiedz #36 : Grudzień 19, 2012, 16:04:10 »

najlepiej wznieœÌ kundalini od razu, tylko ¿e niewielu to potrafi

jeÂśli ktoÂś chce siĂŞ rozwijaĂŚ w dziedzinie ezoteryki, to podaÂłem przepis dla przeciĂŞtnego czÂłowieka, bez zbĂŞdnej filozofii czy idei, dodaĂŚ do tego wahadeÂłko (kaÂżdy powinien wiedzieĂŚ jak naleÂży trzymaĂŚ wahadeÂłko, jeÂśli tego nie wie, tzn. Âże te ÂźrĂłdÂła i autorzy Âźle podajÂą) daje to wÂłaÂściwy psychotroniczny rozwĂłj czÂłowieka - psychotronika to nauka o niezbadanych zjawiskach poza naukÂą

mam pytanie, po co skasowaliÂście post komandosa?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 16:12:29 wysłane przez indygo » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #37 : Grudzień 19, 2012, 17:07:10 »

No i moÂżemy otworzyĂŚ szampana lub ruskoje igrusnoje - chodzi mi o zasobnoœÌ portfela  UÂśmiech
Szacowna Czarodziejko nie dziwie Ci siĂŞ  UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
Gdzie siĂŞ zapodziaÂł szacowny arteq toĂŚ tu taka okazja by sobie pouÂżywaĂŚ 
komandos040
Gość
« Odpowiedz #38 : Grudzień 19, 2012, 17:18:58 »

najlepiej wznieœÌ kundalini od razu, tylko ¿e niewielu to potrafi

jeÂśli ktoÂś chce siĂŞ rozwijaĂŚ w dziedzinie ezoteryki, to podaÂłem przepis dla przeciĂŞtnego czÂłowieka, bez zbĂŞdnej filozofii czy idei, dodaĂŚ do tego wahadeÂłko (kaÂżdy powinien wiedzieĂŚ jak naleÂży trzymaĂŚ wahadeÂłko, jeÂśli tego nie wie, tzn. Âże te ÂźrĂłdÂła i autorzy Âźle podajÂą) daje to wÂłaÂściwy psychotroniczny rozwĂłj czÂłowieka - psychotronika to nauka o niezbadanych zjawiskach poza naukÂą

mam pytanie, po co skasowaliÂście post komandosa?
SprawdzaÂłem. UÂśmiech
Ten post masz ten sam powyÂżej. UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #39 : Grudzień 19, 2012, 19:18:35 »

Trzecie Oko ... wcale nie takie najwaÂżniejsze

<a href="http://www.youtube.com/v/vKyQMcSmyDI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vKyQMcSmyDI?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;</a>
ptak
Gość
« Odpowiedz #40 : Grudzień 19, 2012, 19:41:35 »

East, piĂŞkny i wzruszajÂący przekaz…. nie padÂło ani jedno sÂłowo, a ileÂż treÂści….
Czy sÂłowem daÂłoby siĂŞ to wyraziĂŚ?  UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #41 : Grudzień 19, 2012, 20:09:51 »

Podpisze siĂŞ pod tekstem szacownej ptak UÂśmiech
to pa UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #42 : Grudzień 19, 2012, 20:20:03 »

Konkretnie to ja mĂłgÂłbym zapytaĂŚ dlaczego pytasz o coÂś o czym jak deklarujesz sam nie masz pojĂŞcia
hmmm... aby siê dowiedzieÌ? zweryfikowaÌ posiadane informacje? sprawdziÌ ich rzetelnoœÌ?

Mam wyliczyĂŚ w punktach i w podpunktach  DuÂży uÂśmiech
Szacowny u mnie to tak nie dziaÂła  DuÂży uÂśmiech Nie ma chciejstwa, popisywania siĂŞ przed tÂłumem gawiedzi i obserwowania ust w ksztaÂłcie duÂżego O DuÂży uÂśmiech
Ja nie zakÂładam, Âże dziÂś to bĂŞdĂŞ WidziaÂł, SÂłyszaÂł lub CzuÂł DuÂży uÂśmiech
MoÂże byc i w punktach - szybko i precyzyjnie byÂłoby...
I sprawa wygl¹da jak zwykle na tym forum. Dwa dni temu zarzuca³eœ mi brak chêci/mo¿liwoœci/umiejêtnoœci aby poruszaÌ siê w tematach zwi¹zanych z energi¹. Gdy zacz¹³em wchodziÌ w konkretn¹ dyskusjê - stawiam konkretne pytania, proszê o konkretne wypowiedzi... to standardowo - nie bêdê pisa³, nie bêdê siê chwali³, nie teraz... Och, gdybyœ tylko mia³ czym - rzuci³byœ mi tym z satysfakcj¹ w twarz, no ale... jak widaÌ nie masz.

WiĂŞc poniewaÂż nie zdarzyÂło mi siĂŞ to raz czy dwa przerywam zajĂŞcie np oglÂądanie tv i wchodzĂŞ w dane doÂświadczenie, i np oglÂądam obrazki jeÂżeli jest coÂś do przekazania to dziele siĂŞ ta wiedzÂą
MoÂże rozwiĂąmy jakowe to obrazki i dlaczego od razu okreÂślasz to mianem wiedzy.

Czasem we Âśnie pojawi siĂŞ informacja lub kontakt do tego stopnia realny, Âże dopiera po przebudzeniu wiem, Âże to byÂł sen lub kontakt UÂśmiech
TeÂż miewam bardzo realne sny, bardzo... lecz co bym nie powiedziaÂł to tylko sny. CzyÂż kilka postĂłw temu nie negowaÂłeÂś snĂłw, ba nawet wizji na jawie jako niewiarygodnych?

Obiecuje, Âże jak coÂś odbiorĂŞ, odczujĂŞ lub zobaczĂŞ co bĂŞdzie hm rzetelne  DuÂży uÂśmiech to zamieszczĂŞ na tym zacnym forum UÂśmiech
No czekam z niecierpliwoÂściÂą.
east
Gość
« Odpowiedz #43 : Grudzień 19, 2012, 20:32:01 »

@Arteq
Och, gdybyÂś tylko miaÂł czym - rzuciÂłbyÂś mi tym z satysfakcjÂą w twarz, no ale... jak widaĂŚ nie masz.
Lustereczko powiedz przecie ..........
typowe, typowe DuÂży uÂśmiech . Tak jakby rzucanie z satysfakcjÂą w twarz byÂło celem PrzebiÂśniega. Nie ten adres Artqu. Facet coÂś Ci pokazuje , a Ty dalej swojÂą katarynkĂŞ dmuchasz ....

arteq
Gość
« Odpowiedz #44 : Grudzień 19, 2012, 20:57:51 »

Czasami - bywa Âże na granicy z przeraÂżeniem - stwierdzam, Âże wielu forumowiczĂłw dziaÂła jak... program (?). Zaskakuje mnie, Âże aÂż z taka precyzjÂą wiem kto i co powie, i to nie jakieÂś ogĂłlne zarysy, ale konkretne zdania. Im bardziej "uduchowiony" tym wiĂŞksza precyzja przewidywania. Czasami odbiera to chĂŞĂŚ/motywacjĂŞ do zabrania gÂłosu/dyskusji...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #45 : Grudzień 19, 2012, 20:58:20 »

WszĂŞdzie lustra. Lustra widzĂŞ! Bez trzeciego oka, ale za to bardzo wyraÂźnie.

arteq
Gość
« Odpowiedz #46 : Grudzień 19, 2012, 20:59:32 »

... 99%
kurcze, nudnawe.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #47 : Grudzień 19, 2012, 21:08:41 »

Wprost przeciwnie - w tym szaleĂąstwie jest ... zabawa!

east
Gość
« Odpowiedz #48 : Grudzień 19, 2012, 23:24:55 »

Czasami - bywa Âże na granicy z przeraÂżeniem - stwierdzam, Âże wielu forumowiczĂłw dziaÂła jak... program (?). Zaskakuje mnie, Âże aÂż z taka precyzjÂą wiem kto i co powie, i to nie jakieÂś ogĂłlne zarysy, ale konkretne zdania. Im bardziej "uduchowiony" tym wiĂŞksza precyzja przewidywania. Czasami odbiera to chĂŞĂŚ/motywacjĂŞ do zabrania gÂłosu/dyskusji...
Och Artku DuÂży uÂśmiech
Patrzysz, a nie widzisz, choĂŚ siĂŞ cheÂłpisz, Âże wiesz. Typowe DuÂży uÂśmiech

Dostarczasz o sobie bardzo jednostronnego obrazu twierdzÂąc Âże wiesz i Âże znasz tak dobrze wszystkich. Nic nie wiesz tak na prawdĂŞ, ale prĂłbuj, prĂłbuj DuÂży uÂśmiech

MoÂże za ktĂłrymÂś razem w koĂącu przejrzysz na oczy.... powodzenia.
arteq
Gość
« Odpowiedz #49 : Grudzień 20, 2012, 18:36:38 »

Ja nic nie wiem, nic nie widzĂŞ... po prostu jako "nieuduchowiony" nie mogĂŞ zobaczyĂŚ/wiedzieĂŚ i tyle. Nawet to, Âże sprawdzajÂą siĂŞ moje przewidywania, ktĂłre w chwili wygÂłaszania ich byÂły cieniutkim, jakÂże faÂłszujÂącym gÂłosikiem na tle chĂłru pozostaÂłych.
PogodziÂłem siĂŞ z tym. Nie znam Was, ale Wasze zachowania i reakcje nie sÂą dla mnie jakÂąkolwiek tajemnicÂą.
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: