PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudzień 18, 2012, 18:40:15 » |
|
arteqNiestety PrzebiÂśnieg, zgodnie z teoriÂą z tutejszego forum, jakiÂś czas temu zrobiono mi straszliwe kuku i.. zalakowano sÂławetne 3 oko na czole... ale chĂŞtnie siĂŞ dowiem co Ty widzisz przez to 3 oko . Zgodnie z mojÂą teoriÂą kaÂżdy kowalem swojego losu  Swoje doÂświadczenia opisuje czĂŞsto na tym forum  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudzień 18, 2012, 19:35:56 » |
|
CĂłsiek misia widza, Âże pozazmysÂłowe postrzeganie nie jest zgodne z doktrynÂą i wcale mnie to nie dziwi.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudzień 18, 2012, 20:35:26 » |
|
PrzebiÂśnieg, ale konkretnie - potrafiĂŞ to i to, widziaÂłem przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. Jestem prosty chÂłopak, dlatego proszĂŞ o prostÂą, konkretnÂą odpowiedÂź. Czy to ma zwiÂązek z... zagadnieniami energii?
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudzień 18, 2012, 21:20:43 » |
|
arteqjakie oko, takie postrzeganie. Konkretnie to ja móg³bym zapytaÌ dlaczego pytasz o coœ o czym jak deklarujesz sam nie masz pojêcia  Przebiœnieg, ale konkretnie - potrafiê to i to, widzia³em przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. ToÌ troszkê postów napisa³em, nt mojego postrzegania i odczuwania zjawisk zachodz¹cych w œwiecie energii wiêc wybacz nie rozumiem zasadnoœci i sensu tego pytania  Mam wyliczyÌ w punktach i w podpunktach  Szacowny u mnie to tak nie dzia³a  Nie ma chciejstwa, popisywania siê przed t³umem gawiedzi i obserwowania ust w kszta³cie du¿ego O  Ja nie zak³adam, ¿e dziœ to bêdê Widzia³, S³ysza³ lub Czu³  Ewentualnie, ¿e ktoœ (nie mówiê o bytach astralnych) nawi¹¿e ze mn¹ kontakt  Ja sobie zwyczajnie funkcjonuje ba nawet pije pifko i przychodzi moment w którym zaczynam odczuwaÌ usztywnienie formy (cia³a fizycznego) Wiêc poniewa¿ nie zdarzy³o mi siê to raz czy dwa przerywam zajêcie np ogl¹danie tv i wchodzê w dane doœwiadczenie, i np ogl¹dam obrazki je¿eli jest coœ do przekazania to dziele siê ta wiedz¹ Je¿eli nie to wracam sobie do przerwanej czynnoœci Czasem przyjdzie myœl i ciep³o mi siê zrobi w okolicach serca  Obejrzê ja ze wszystkich stron i albo pop³ynie dalej albo dodam do myœli drugiego  Czasem we œnie pojawi siê informacja lub kontakt do tego stopnia realny, ¿e dopiera po przebudzeniu wiem, ¿e to by³ sen lub kontakt  To mo¿e na tyle  Obiecuje, ¿e jak coœ odbiorê, odczujê lub zobaczê co bêdzie hm rzetelne  to zamieszczê na tym zacnym forum  to pa  PS Kiedyœ jak odczuwa³em taka potrzebê pomaga³em wujkowi w poprawianiu jakoœci funkcjonowania cia³a bliŸniego, ale teraz coraz rzadziej odczuwam tak¹ potrzebê  Deklarowa³em wczeœniej, ¿e jestem leniwy i lubiê pifko 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 21:28:12 wysłane przez PrzebiÂśnieg »
|
|
|
|
|
Villemo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudzień 19, 2012, 08:13:35 » |
|
dobrze.... a ja dodam, Âże po kilku dniach zalecanych ĂŚwiczeĂą mam pierwsze efekty - boli mnie gÂłowa w okolicy trzeciego oka i zniechĂŞca mnie to do kontynuowania :-P
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudzień 19, 2012, 11:15:11 » |
|
Villemo, a czujesz wibracje w trzecim oku? JeÂśli czujesz energiĂŞ, to czemu nie kontynuowaĂŚ
to Ìwiczenie jest skuteczne, potwierdza to mój znajomy, który równolegle dokona³ odkrycia tej techniki o wiele wczeœniej zanim siê poznaliœmy, mówi³, ¿e "mia³ filmy po zamkniêciu oczu" - ruchome wizje, mówi³ te¿ ¿e bardzo dobrze opisa³em t¹ technikê pozatym testowa³em to Ìwiczenie i po 2 dniach widzia³em pierwsze stadium aury wokó³ sylwetek i g³ów ludzkich to ¿adna g³upia zabawa ani œciema, ale faktyczna technika, naprawdê
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:25:16 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudzień 19, 2012, 13:03:35 » |
|
Chc¹c korzystaÌ z dobrodziejstw "trzeciego oka" dobrze jest doprowadziÌ swój organizm na wy¿szy poziom energetyczny. S³u¿¹ temu Ìwiczenia QI GONG, albo bardzo podobne w formie i rezultatach Ìwiczenia Metod¹ Bronnikowa. Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzaj¹ do uruchomienia TRZECIEGO OKA. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudzień 19, 2012, 13:45:53 » |
|
CzeœÌ >Thotal<.  Gdzie ¿eœ Ty bywa³ ... ? Tak w temacie. Mo¿e to, o czy wspomina >Thotal<, to g³ówne przyczyny (ba, moi zdaniem na pewno) niekorzystnych odczuÌ, np. wspomnianej przeze mnie znajomej. St¹d mo¿e i moja postawa, choÌ podszyta intuicj¹ bardziej, ¿e lepiej poczekaÌ. T³umaczy³em to sobie tym, ¿e wszystko przyjdzie samo, bo to nasze naturalne zdolnoœci, ale fakt jest te¿ taki, i¿ w grê wchodzi nasze dostosowanie energetyczne, wibracyjne, a to ju¿ bezdyskusyjnie postêpuje zdecydowanie wolniej od naszego chciejstwa. St¹d moja asekuracyjna postawa. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudzień 19, 2012, 13:50:48 » |
|
PrzebiÂśnieg, ale konkretnie - potrafiĂŞ to i to, widziaÂłem przez nie to i tamto - zamiast uciekania w rozmycie. Jestem prosty chÂłopak, dlatego proszĂŞ o prostÂą, konkretnÂą odpowiedÂź. Czy to ma zwiÂązek z... zagadnieniami energii?
Artek, ale co sam Pan Kleks widzia³ !!!! To dopiero by³o odkrycie !!!  Chc¹c korzystaÌ z dobrodziejstw "trzeciego oka" dobrze jest doprowadziÌ swój organizm na wy¿szy poziom energetyczny. S³u¿¹ temu Ìwiczenia QI GONG, albo bardzo podobne w formie i rezultatach Ìwiczenia Metod¹ Bronnikowa. Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzaj¹ do uruchomienia TRZECIEGO OKA. Pozdrawiam - Thotal  Z pewnoœci¹ odrzuciÌ Wszelakie Miêcha !!!  I efekt bêdzie murowany.  Ja próbowa³em skupiÌ siê na czakrze III Oka, wczoraj przy przekazie medytacji -Pleadian, jest to na YT. I zauwa¿y³em takie ciep³o lekk¹ energiê, ale g³owa mnie nie bola³a. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 13:55:49 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudzień 19, 2012, 15:47:48 » |
|
Dobrze rozbudzone wszystkie czakry (punkty energetyczne) automatycznie doprowadzajÂą do uruchomienia TRZECIEGO OKA. Pozdrawiam - Thotal  Chyba odwrotnie, dobrze rozbudzone trzecie oko automatycznie odpowiada za pozostaÂłe czakry i dÂźwiga je. Ajna - tak w sanskrycie nazywa siĂŞ ta czakra, znaczy dowĂłdztwo, dowodzi pozostaÂłymi czakrami i odpowiada za nie. pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 15:48:40 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 19, 2012, 15:54:57 » |
|
RozwĂłj polega na wznoszeniu siĂŞ energetyki i ÂświadomoÂści od czakry podstawy, te najwyÂżej poÂłoÂżone sÂą wynikiem przebytych doÂświadczeĂą w Âświecie ciaÂła umysÂłu i ducha. KtoÂś, kto chce przeskoczyĂŚ szczeble na swojej drabinie rozwoju naraÂża siĂŞ na niechybny upadek, ale prĂłbowaĂŚ moÂżna... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
indygo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudzień 19, 2012, 16:04:10 » |
|
najlepiej wznieœÌ kundalini od razu, tylko ¿e niewielu to potrafi
jeÂśli ktoÂś chce siĂŞ rozwijaĂŚ w dziedzinie ezoteryki, to podaÂłem przepis dla przeciĂŞtnego czÂłowieka, bez zbĂŞdnej filozofii czy idei, dodaĂŚ do tego wahadeÂłko (kaÂżdy powinien wiedzieĂŚ jak naleÂży trzymaĂŚ wahadeÂłko, jeÂśli tego nie wie, tzn. Âże te ÂźrĂłdÂła i autorzy Âźle podajÂą) daje to wÂłaÂściwy psychotroniczny rozwĂłj czÂłowieka - psychotronika to nauka o niezbadanych zjawiskach poza naukÂą
mam pytanie, po co skasowaliÂście post komandosa?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 16:12:29 wysłane przez indygo »
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 19, 2012, 17:07:10 » |
|
No i mo¿emy otworzyÌ szampana lub ruskoje igrusnoje - chodzi mi o zasobnoœÌ portfela  Szacowna Czarodziejko nie dziwie Ci siê  to pa  PS Gdzie siê zapodzia³ szacowny arteq toÌ tu taka okazja by sobie pou¿ywaÌ
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudzień 19, 2012, 17:18:58 » |
|
najlepiej wznieœÌ kundalini od razu, tylko ¿e niewielu to potrafi
jeÂśli ktoÂś chce siĂŞ rozwijaĂŚ w dziedzinie ezoteryki, to podaÂłem przepis dla przeciĂŞtnego czÂłowieka, bez zbĂŞdnej filozofii czy idei, dodaĂŚ do tego wahadeÂłko (kaÂżdy powinien wiedzieĂŚ jak naleÂży trzymaĂŚ wahadeÂłko, jeÂśli tego nie wie, tzn. Âże te ÂźrĂłdÂła i autorzy Âźle podajÂą) daje to wÂłaÂściwy psychotroniczny rozwĂłj czÂłowieka - psychotronika to nauka o niezbadanych zjawiskach poza naukÂą
mam pytanie, po co skasowaliÂście post komandosa?
SprawdzaÂłem.  Ten post masz ten sam powyÂżej. 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudzień 19, 2012, 19:18:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudzień 19, 2012, 19:41:35 » |
|
East, piĂŞkny i wzruszajÂący przekaz…. nie padÂło ani jedno sÂłowo, a ileÂż treÂści…. Czy sÂłowem daÂłoby siĂŞ to wyraziĂŚ? 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudzień 19, 2012, 20:09:51 » |
|
Podpisze siĂŞ pod tekstem szacownej ptak  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudzień 19, 2012, 20:20:03 » |
|
Konkretnie to ja móg³bym zapytaÌ dlaczego pytasz o coœ o czym jak deklarujesz sam nie masz pojêcia hmmm... aby siê dowiedzieÌ? zweryfikowaÌ posiadane informacje? sprawdziÌ ich rzetelnoœÌ? Mam wyliczyÌ w punktach i w podpunktach  Szacowny u mnie to tak nie dzia³a  Nie ma chciejstwa, popisywania siê przed t³umem gawiedzi i obserwowania ust w kszta³cie du¿ego O  Ja nie zak³adam, ¿e dziœ to bêdê Widzia³, S³ysza³ lub Czu³ Mo¿e byc i w punktach - szybko i precyzyjnie by³oby... I sprawa wygl¹da jak zwykle na tym forum. Dwa dni temu zarzuca³eœ mi brak chêci/mo¿liwoœci/umiejêtnoœci aby poruszaÌ siê w tematach zwi¹zanych z energi¹. Gdy zacz¹³em wchodziÌ w konkretn¹ dyskusjê - stawiam konkretne pytania, proszê o konkretne wypowiedzi... to standardowo - nie bêdê pisa³, nie bêdê siê chwali³, nie teraz... Och, gdybyœ tylko mia³ czym - rzuci³byœ mi tym z satysfakcj¹ w twarz, no ale... jak widaÌ nie masz. Wiêc poniewa¿ nie zdarzy³o mi siê to raz czy dwa przerywam zajêcie np ogl¹danie tv i wchodzê w dane doœwiadczenie, i np ogl¹dam obrazki je¿eli jest coœ do przekazania to dziele siê ta wiedz¹ Mo¿e rozwiùmy jakowe to obrazki i dlaczego od razu okreœlasz to mianem wiedzy. Czasem we œnie pojawi siê informacja lub kontakt do tego stopnia realny, ¿e dopiera po przebudzeniu wiem, ¿e to by³ sen lub kontakt Te¿ miewam bardzo realne sny, bardzo... lecz co bym nie powiedzia³ to tylko sny. Czy¿ kilka postów temu nie negowa³eœ snów, ba nawet wizji na jawie jako niewiarygodnych? Obiecuje, ¿e jak coœ odbiorê, odczujê lub zobaczê co bêdzie hm rzetelne  to zamieszczê na tym zacnym forum  No czekam z niecierpliwoœci¹.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Grudzień 19, 2012, 20:32:01 » |
|
@ ArteqOch, gdybyÂś tylko miaÂł czym - rzuciÂłbyÂś mi tym z satysfakcjÂą w twarz, no ale... jak widaĂŚ nie masz. Lustereczko powiedz przecie .......... typowe, typowe  . Tak jakby rzucanie z satysfakcjÂą w twarz byÂło celem PrzebiÂśniega. Nie ten adres Artqu. Facet coÂś Ci pokazuje , a Ty dalej swojÂą katarynkĂŞ dmuchasz ....
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Grudzień 19, 2012, 20:57:51 » |
|
Czasami - bywa Âże na granicy z przeraÂżeniem - stwierdzam, Âże wielu forumowiczĂłw dziaÂła jak... program (?). Zaskakuje mnie, Âże aÂż z taka precyzjÂą wiem kto i co powie, i to nie jakieÂś ogĂłlne zarysy, ale konkretne zdania. Im bardziej "uduchowiony" tym wiĂŞksza precyzja przewidywania. Czasami odbiera to chĂŞĂŚ/motywacjĂŞ do zabrania gÂłosu/dyskusji...
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #45 : Grudzień 19, 2012, 20:58:20 » |
|
WszĂŞdzie lustra. Lustra widzĂŞ! Bez trzeciego oka, ale za to bardzo wyraÂźnie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Grudzień 19, 2012, 20:59:32 » |
|
... 99% kurcze, nudnawe.
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #47 : Grudzień 19, 2012, 21:08:41 » |
|
Wprost przeciwnie - w tym szaleĂąstwie jest ... zabawa!
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Grudzień 19, 2012, 23:24:55 » |
|
Czasami - bywa Âże na granicy z przeraÂżeniem - stwierdzam, Âże wielu forumowiczĂłw dziaÂła jak... program (?). Zaskakuje mnie, Âże aÂż z taka precyzjÂą wiem kto i co powie, i to nie jakieÂś ogĂłlne zarysy, ale konkretne zdania. Im bardziej "uduchowiony" tym wiĂŞksza precyzja przewidywania. Czasami odbiera to chĂŞĂŚ/motywacjĂŞ do zabrania gÂłosu/dyskusji...
Och Artku Patrzysz, a nie widzisz, choĂŚ siĂŞ cheÂłpisz, Âże wiesz. Typowe  Dostarczasz o sobie bardzo jednostronnego obrazu twierdzÂąc Âże wiesz i Âże znasz tak dobrze wszystkich. Nic nie wiesz tak na prawdĂŞ, ale prĂłbuj, prĂłbuj  MoÂże za ktĂłrymÂś razem w koĂącu przejrzysz na oczy.... powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudzień 20, 2012, 18:36:38 » |
|
Ja nic nie wiem, nic nie widzĂŞ... po prostu jako "nieuduchowiony" nie mogĂŞ zobaczyĂŚ/wiedzieĂŚ i tyle. Nawet to, Âże sprawdzajÂą siĂŞ moje przewidywania, ktĂłre w chwili wygÂłaszania ich byÂły cieniutkim, jakÂże faÂłszujÂącym gÂłosikiem na tle chĂłru pozostaÂłych. PogodziÂłem siĂŞ z tym. Nie znam Was, ale Wasze zachowania i reakcje nie sÂą dla mnie jakÂąkolwiek tajemnicÂą.
|
|
|
|
|
|
|
|