Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 23, 2025, 17:13:05

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kolejne dziaÂłania Samuela dla osiÂągniĂŞcia zamierzonego celu ????  (Przeczytany 87697 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mora
Gość
« Odpowiedz #175 : Luty 24, 2009, 16:25:53 »

Po to byÂł zamieszczony mĂłj channeling , aby wiĂŞcej ludzi mogÂło weryfikowaĂŚ to co w nim jest zawarte (ale w kagegoriach przyszÂłoÂściowych podobnie bĂŞdzie to miaÂło miejsce z przekazami od Samuela - wsio okaÂże siĂŞ na koniec), a dlaczego niby nie CoÂśCoÂś Bo co  Tobie sie to nie podoba ?? Trudno Mora, to TwĂłj problem nie mĂłj .

Teraz próbujesz usytuowaÌ mnie w doœÌ g³upiej sytuacji ¿e tak powiem. To mój problem tak ale ja bêdê siê dzieli³ z forumowiczami moimi w¹tpliwoœciami bo nie mogê patrzeÌ na to jak siê wzajemnie nakrêcacie.

Mora ja nawet wiem jakie bĂŞdziesz zadawaÂł kolejne pytania i niekoĂączace siĂŞ opowieÂści wÂątpliwoÂści , moÂże czasem jest dobrze poczekaĂŚ na finaÂł CoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś?

Tak mam wÂątpliwoÂści. Skoro wiesz jakie bĂŞdĂŞ zadawaÂł pytania to moÂżesz juÂż na nie odpowiedzieĂŚ. UÂśmiech

PS: FinaÂł jest bliski. DuÂży uÂśmiech

Ja czekam Laguna ciÂągle czekam. MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #176 : Luty 24, 2009, 16:27:16 »

Ocenia i wartosciuje sie zawsze pod katem co jest dobre dla mnie,i nie czyni nikomu rzeczy niegodnych , ktorych samemu by sie nie chcialo otrzymac.
A cudze dobro? To juz jego sprawa , bo wiadomo ze w rachunku globalnym i zle doswiadczenia okazuja sie najcenniejszymi lekcjami, niezbednymi w zyciu czyims lub naszym.
Dlatego nie trzeba nam oceniac  osoby ich doswiadczajacej , bo nie wiemy czemu tak naprawde one  sluza.Trzeba nam nie wchodzic w nie jezeli my  czujemy sie w nich zle. To wystarczy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 17:07:51 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #177 : Luty 24, 2009, 16:30:16 »

WOTTER - litera T to KLUCZ

T - zacznijmy od Staro¿ytnego Egiptu, T symbolizuje OKO - widaæ to na przyklad w staro-egipskim s³owie udjaT, Hieroglif Oka oznacza te¿ - WIDZIEÆ
a wspó³czeœnie T to hebrajskie Teth oznaczaj¹ce W¥¯ - znaczenie jest ju¿ oczywiste

podwójne T oznacza poprostu symbolicznie ''W¡Z KTÓRY OTWIERA OCZY" - pozwala widzieæ - chodzi o Wê¿a z Ogrodu Eden (tylko ¦LEPI my¶l±, ¿e to symbol z³a i grzechu!)

pozdrawiam Laguna i mam nadziejĂŞ, Âże pomogÂłem UÂśmiech

KAPÂŁAN 718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #178 : Luty 24, 2009, 16:31:40 »

Dlatego nie trzeba nam oceniac , bo nie wiemy czemu tak naprawde te zdarzenia sluza.
Trzeba nam nie wchodzic
w nie jezeli czujemy sie w nich zle. To wystarczy.

DziĂŞkujĂŞ Kiaro za tÂą linijkĂŞ.

Ja wiem i oceniam.

Wiesz czemu oceniam bo szukam prawdy.

I uÂżyÂłaÂś tutaj Âświetnego zwrotu manipulacyjnego. "Bo nie wiemy", "Nie trzeba nam", "Trzeba nam nie wchodziĂŚ"

Od kiedy mĂłwisz w imieniu caÂłej ludzkoÂści? Od kiedy wiesz czego potrzebujÂą ludzie?!

Przykro mi ale ja inaczej myÂślĂŞ wiĂŞc skoĂącz manipulowaĂŚ ludÂźmi na forum.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:33:45 wysłane przez Mora » Zapisane
ambroÂży
Gość
« Odpowiedz #179 : Luty 24, 2009, 16:42:43 »

Mora! Mo¿na mówiÌ i pisaÌ zupe³nie bez emocji (nie myl emocji z uczuciami); a nawet i bez uczuÌ. Tylko neutralnie. Tak jest wtedy, gdy przerobi³eœ emocje i potrafisz wyjœÌ poza nie. To fajny stan, zapewniam. Znam przedsmak. Inaczej nie mia³abym odwagi o tym pisaÌ. To taki stan, i ju¿ nic nie jest ani dobre, ani z³e. Tylko jest! Mo¿e coœ byÌ na dany moment jeszcze potrzebne, nawet jeœli siê dla kogoœ z boku wyda byÌ "z³em", to dla danej osoby bêdzie ""dobre" i zbawienne. To kwestia spojrzenia, czyli zawsze jednak wiedzy polegaj¹cej na rozró¿nieniu i potrzebie, a nie chceniu, czy wolnej woli, bo to jedno i to samo.

Przepraszam, Âże wyrywam z kontekstu, ale zaznaczyÂłam, Âże odniosĂŞ siĂŞ tylko do tej kwestii, i nic poza tym. To mnie akurat zatrzymaÂło.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 18:53:34 wysłane przez ambroÂży » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #180 : Luty 24, 2009, 16:59:40 »

Wszystkie rzeczy znajdujÂą siĂŞ we WszechÂświecie, a WszechÂświat we wszystkich rzeczach, my w nim, a on w nas. I tak wszystko zbiega siĂŞ w doskonaÂłej jednoÂści. Oto dlaczego nie powinniÂśmy upadaĂŚ na duchu, oto dlaczego nie ma rzeczy, ktĂłrÂą byÂśmy mogli siĂŞ trwoÂżyĂŚ, ta jednoœÌ bowiem jest jedyna i staÂła, i trwa wiecznie; owo jedno jest wieczne”.
Giordano Bruno

Gdy masz wiedzĂŞ – uÂświadomisz sobie, Âże drugi czÂłowiek jest Ci niezbĂŞdny.
                            Jest czÂąstkÂą Ciebie.

To, co przejawiasz Ty i On po³¹cz w CaÂłoœÌ, dodawaj, to, co Ty wiesz, do tego, co On wie.
Stopcie siĂŞ w jedno w codziennych czynnoÂściach, uzupeÂłniajcie siĂŞ, wspierajcie.
  Patrz na to, co Was ³¹czy, a nie na to, co dzieli.

Zgodna wspó³praca z drugim czÂłowiekiem, daje ogromnÂą radoœÌ, gdy obydwoje skÂładacie swojÂą wiedzĂŞ, doÂświadczenie i umiejĂŞtnoÂści, bez oglÂądania siĂŞ na to, jakie uzyskacie korzyÂści.
  Zgodna wspó³praca jest krokiem do doÂświadczenia jednoÂści z drugim czÂłowiekiem.
Nie ma tu miejsca na: moje, twoje – jest wspĂłlne.
  A to, co razem tworzycie sÂłuÂży innym.
   Taki jest sens rozwoju czÂłowieka.
Bardzo przepraszam, ale tak dla zÂłagodzenia ,,dyskusji" pozwolĂŞ sobie zamieÂściĂŚ sÂłowa pod, ktĂłrymi ja siĂŞ podpisze caÂłym sobÂą

pozdrawiam

Witaj Petras

Wiedza jest jak" DOM " , W KTÓRYM JEST DU¯O POKOI
i kilka kondygnacji .
Dlaczego zazwyczaj brakuje nam jednego wcielenia , aby odwiedziĂŚ wszyskie pokoje i zobaczyĂŚ co w nich jest (doÂświadczyĂŚ ) , stÂąd wÂśrĂłd Nas sÂą ró¿ne doÂświadczenia , im wiĂŞcej nasz DUCH w ciÂągu inkarnacji odwiedziÂł pokoi tym jego postrzeganie jest zró¿nicowane , ma to rĂłwnieÂż zwiÂązek z kondyknacjami im  wyÂższa tym wieksze doÂświadczenie i wiedza - dlatego niektĂłrzy nie osiÂągajÂą tzw, konsensusu w swoich postrzeganiach (wiedzy).
WALKA- wystĂŞpuje wtedy , kiedy osoba z np.  drugiej kondygnacji nie rozumie osoby np. z 3 , ale to nie wynik walki tylko ró¿nica wynikajÂąca z luki wiedzy jakiej nie posiada osoba z 2 kondygnacji .

Z moich obserwacji wynika , Âże im ktos z wyÂższej kondygnacji wchodzi w kontakt z osobÂą z niÂższej tym wiĂŞksza jest walka tej osoby z kondygnacji 2 , jest to nawet logiczne .

CzĂŞsto mĂłwi siĂŞ rĂłwnieÂż o odbiciu lustrzanym , jednak czĂŞsto ludzie tak naprawde nie rozumiejÂą jak ono funkcjonuje , wedÂług tego co ja myÂśle i wiem o odbiciu lustrzanym moÂżemy mĂłwiĂŚ tylko wtedy jeÂśli osoby jakie maja miedzy sobÂą  wymianĂŞ sÂą na tej samej kondygnacji . jeÂśli sÂą one ró¿ne to zazwyczaj nie moÂżna mĂłwiĂŚ o odbiciu lustrzanym dlaczego ? Bo zazwyczaj osoba z kondygnacji wyÂżej rozumie ta z niÂższej , a dlaczego ?? Bo te doÂświadczenia juz przechodziÂła dlatego jest peÂłna zrozumienia i akceptacji dla osoby z niÂższej kondygnacji.
Potocznie mĂłwi siĂŞ ,Âże nie moÂżna siĂŞ wywyÂższaĂŚ , ale jednak poziomy istniejÂą i nawet jeÂśli bĂŞdzie przy tym poruszana kwetia rzekomej pychy osoby z kondygnacji wyÂżej nie ma ona nic z pycha wspoÂłnego dopuki dana osba zamiast zrozumieĂŚ zacznie krytykowaĂŚ tÂą osobe  z mniejszymi doÂświadczeniami .

pozdrawiam Laguna
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #181 : Luty 24, 2009, 18:35:17 »

WIEDZA to ZAMEK GRAALA, ma wiele komnat i poziomów, ¶lepi widz±c na pocz±tku Z£OTY KIELICH na G£ÓWNYM O£TARZU bior± go za prawdê ostateczn±! lecz m±drzy schodz± do ciemnych podziemii tego Zamku i tam w tajemnej komnacie odnajduj± DIAMENT KTÓRY NATYCHMIAST SWYM BLASKIEM O¦WIETLA CA£¡ PRZESTRZEÑ...

w Âżyciu nie napisaÂłem bardziej ukrytego przesÂłania, wiĂŞc czytajcie te sÂłowa uwaÂżnie bardzo!

KapÂłan 718'
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #182 : Luty 24, 2009, 18:53:22 »

Mora zamieÂściÂłam juÂż przekaz , ktĂłry Tobie obiecaÂłam powyÂżej - HYDEPARK -PRZEKAZ OD WOTTERA - Z DEDYKACJA DLA MORY OD LAGUNY
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #183 : Luty 24, 2009, 18:56:10 »

WIEDZA to ZAMEK GRAALA, ma wiele komnat i poziomów, ¶lepi widz±c na pocz±tku Z£OTY KIELICH na G£ÓWNYM O£TARZU bior± go za prawdê ostateczn±! lecz m±drzy schodz± do ciemnych podziemii tego Zamku i tam w tajemnej komnacie odnajduj± DIAMENT KTÓRY NATYCHMIAST SWYM BLASKIEM O¦WIETLA CA£¡ PRZESTRZEÑ...

w Âżyciu nie napisaÂłem bardziej ukrytego przesÂłania, wiĂŞc czytajcie te sÂłowa uwaÂżnie bardzo!

KapÂłan 718'

Bardzo dobrze uj¹³eÂś to KapÂłanie  o czym ja zapomniaÂłam napisac dziĂŞkuje za uzupeÂłnienie odnoszÂące siĂŞ do mojej wypowiedzi wyÂżej ..

pozdrawiam Laguna
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #184 : Luty 24, 2009, 18:56:42 »

WOTTER - litera T to KLUCZ

T - zacznijmy od Staro¿ytnego Egiptu, T symbolizuje OKO - widaæ to na przyklad w staro-egipskim s³owie udjaT, Hieroglif Oka oznacza te¿ - WIDZIEÆ
a wspó³czeœnie T to hebrajskie Teth oznaczaj¹ce W¥¯ - znaczenie jest ju¿ oczywiste

podwójne T oznacza poprostu symbolicznie ''W¡Z KTÓRY OTWIERA OCZY" - pozwala widzieæ - chodzi o Wê¿a z Ogrodu Eden (tylko ¦LEPI my¶l±, ¿e to symbol z³a i grzechu!)

Nie ma siĂŞ co ÂśmiaĂŚ z tego "Water". + *
Widzê ¿e s³ychaÌ jak siê powie gdziekolwiek - tylko odbicia s¹ ró¿ne Mrugniêcie

TT te¿ oznacza zapis PHI (nie potrafiê tu znaleŸÌ tych symboli w edycji teraz).
Woda: H2O 
Nie mogĂŞ teraz tak tu w forumowej formule wiĂŞcej napisaĂŚ, bo zamieniÂłbym siĂŞ w cyklopa, a lubiĂŞ swojÂą obecnÂą formĂŞ.

Przepraszam za niedostĂŞpnoÂśc mojego portalu (przenosiny do innej DOMEnki)
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 20:54:59 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #185 : Luty 24, 2009, 19:15:36 »

Rok temu jak analizowaliÂśmy przekaz od Wottera miaÂłem pomysÂł z anagramem.

Wotter = Towret.

Towret a w polskim zapisie Tawaret:

Tawaret (egip. Taweret - "wielka"), znana równie¿ jako Tauret, Thoueris (gr.), Thoeris lub Toeris; staro¿ytne egipskie bóstwo opiekuùcze. Tawaret chroni³a kobiety w czasie ci¹¿y i porodu, by³a piastunk¹ ma³ych dzieci, opiekunk¹ domu i snu.

Tawaret przedstawiano najczĂŞÂściej jako postaĂŚ o ciele hipopotama, gÂłowie i grzbiecie krokodyla, Âłapach lwa oraz brzuchu i piersiach ciĂŞÂżarnej kobiety, z rĂŞkÂą wspartÂą na amulecie sa, magicznym symbolu ochronny.

Kult bogini Tawaret siêga Okresu Predynastycznego. By³a córk¹ boga Re, czasem uwa¿ana za matkê Izydy i Ozyrysa. Wed³ug Plutarcha, Tawaret by³a konkubin¹ Seta, jednak zostawi³a go, by stan¹Ì u boku Horusa podczas walki o tron egipski. Czêsto uznawana za ma³¿onkê innego znanego bóstwa Besa. Na jej czeœÌ nie wznoszono œwi¹tyù, lecz w wielu domach staro¿ytni Egipcjanie stawiali ma³e kapliczki. Obok ka¿dego egipskiego noworodka, niezale¿nie od statusu spo³ecznego, tu¿ po narodzinach k³adziono statuetkê Tawaret, modl¹c siê, ¿eby dba³a o jego zdrowie i zapewni³a mu pomyœlnoœÌ. Powszechnie równie¿ noszono jej amulety celem ochrony przed z³ymi urokami.

W egipskiej astronomii Tawaret kojarzono z niebosk³onem pó³nocnym i powszechnie okreœlano jako Pani¹ Horyzontu.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #186 : Luty 24, 2009, 19:38:57 »

Fajne jest to zdjecie z posagiem  Bogini w basenie.
Kiedys takie skojarzenie przyszlo mi apropo Sfinksa i sladow wody na jego podstawie. Poniewaz Egipcjanie otaczali wazne monumety woda , on rowniez przez bardzo dlugie lata mogl stac posrodku takiego basenu. Wowczas slady wody daja sie w prosty sposob wytlumaczyc.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #187 : Luty 24, 2009, 20:02:34 »

mo¿e i zagmatwany pomys³ ale œwiat ducha zniekszta³ca przekazy na ziemiê, Laguna i Kris - proponujê te¿ tak¹ mo¿liwoœÌ

WOTTER zniekszta³cony anagram - OTWIERAÆ

resztĂŞ pozostawiam juÂż WAM

718'
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #188 : Luty 24, 2009, 20:18:09 »

mo¿e i zagmatwany pomys³ ale œwiat ducha zniekszta³ca przekazy na ziemiê, Laguna i Kris - proponujê te¿ tak¹ mo¿liwoœÌ

WOTTER zniekszta³cony anagram - OTWIERAÆ

resztĂŞ pozostawiam juÂż WAM

718'

KapÂłan moÂżesz mieĂŚ racje hm..

ZaÂłoÂżmy czysto hipotetycznie Âże :

1.Jest jak mĂłwi WOTTER , Âże jest moim opiekunem energiÂą waÂżnoÂści
2. WedÂług przekazĂłw ja jestem wibracja nr. 4 ( ten przekaz zamieszczony jest w oddzielnym wÂątku -PRZEKAZ WOTTERA- Z DEDYKACJA DLA MORY OD LAGUNY ,
zatem sÂłowo OTWIERAC ma tu jakiÂś sens.

Jednak nie moÂżemy niczego byĂŚ pewni .. zatem to tylko hipotetyczne stwierdzenia .czas pokaÂże wiele , ale myÂślĂŞ na poziomie energetycznym raczej i w Âświecie niewidzialnym tylko odczuwalnym .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 20:19:29 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #189 : Luty 24, 2009, 20:32:45 »

cĂłz, mĂłj przewodnik wybraÂł sobie liczbĂŞ a nie imiĂŞ - majÂąc wiĂŞc TYSIÂĄCE IMION - dosÂłownie nieskoĂączone moÂżliwoÂści i jest rajem dla kabalistĂłw...

s³usznie odczyta³a¶ - 718 to miêdzy innymi VIBN (N to Nun koñcowe = 700), angielskie s³owo WISE to M¡DRY oraz ZNAÆ SIÊ NA CZYM¦...

ale ta liczba ma takÂże 718 tysiĂŞcy innych znaczeĂą UÂśmiech

718 jest po prostu M¥DROŒCI¥ SAM¥ W SOBIE, nie s³owem "m¹droœÌ" ale SAM¥ M¥DROŒCI¥ - jest egipskim Thothem oraz greckim Hermesem (Trismegistosem) - uczy m¹droœci - 718 to UKRYTY NAUCZYCIEL... uczy on nie tylko mnie ale WSZYSTKICH...

KAPÂŁAN 718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #190 : Luty 24, 2009, 20:43:07 »

Wzajemnie siĂŞ nakrĂŞcacie...
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #191 : Luty 24, 2009, 20:57:03 »

Wzajemnie siĂŞ nakrĂŞcacie...

MoruÂś z Ciebie jest taka pociecha , jak maÂło kto - w zasadzie to jesteÂś takim samonapedzajaĂŚym i pobudzajÂącym Nas do pracy motorem - dziĂŞki wnosisz wiele w te forum ...( to nie naÂśmiewanie siĂŞ , a prawda) moja oczywiÂście .
 Chichot Chichot Chichot DuÂży uÂśmiech
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #192 : Luty 24, 2009, 20:59:24 »

cĂłz, mĂłj przewodnik wybraÂł sobie liczbĂŞ a nie imiĂŞ - majÂąc wiĂŞc TYSIÂĄCE IMION - dosÂłownie nieskoĂączone moÂżliwoÂści i jest rajem dla kabalistĂłw...

s³usznie odczyta³a¶ - 718 to miêdzy innymi VIBN (N to Nun koñcowe = 700), angielskie s³owo WISE to M¡DRY oraz ZNAÆ SIÊ NA CZYM¦...

ale ta liczba ma takÂże 718 tysiĂŞcy innych znaczeĂą UÂśmiech

718 jest po prostu M¥DROŒCI¥ SAM¥ W SOBIE, nie s³owem "m¹droœÌ" ale SAM¥ M¥DROŒCI¥ - jest egipskim Thothem oraz greckim Hermesem (Trismegistosem) - uczy m¹droœci - 718 to UKRYTY NAUCZYCIEL... uczy on nie tylko mnie ale WSZYSTKICH...

KAPÂŁAN 718'

KapÂłanie dziĂŞki za to wyjaÂśnienie

pozdrawiam LAGUNA
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #193 : Luty 24, 2009, 21:11:01 »

Cytat: KapÂłan 718
N to Nun
to raczej jeszcze inny aspekt Nun, od tego co pisaÂłem: i-nun

Cytat: Laguna__
BHAGWAN.- Rajneesh; 68 without final nun בהאגואן
[/color]
A mozesz wiĂŞcej o tym? nie rozumiem hebrajskiego. Ani BhaÂŁagana  MrugniĂŞcie
Nie znam siĂŞ teÂż na gematri i znaĂŚ nie bĂŞde.
Ale Ciekawi mnie ten zapis...
CaÂły wers,
a zwÂłaszcza "without final nun"
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 20:53:31 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #194 : Luty 24, 2009, 21:41:10 »

oznacza to, Âże zapis ten normalnie siĂŞ sumuje do 68 (bez finalnego nun!) a gdy siĂŞ zastosuje twarde reguÂły zydowskich uczonych (dzisiaj raczej nie stosowane juz!) to wychodzi wtedy TAK WÂŁAÂŚNIE, bo finalne - koĂącowe NUN to 700 a zwykÂłe 50 i tyle - proste UÂśmiech

718'
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #195 : Luty 25, 2009, 01:57:32 »

NUN to 700 a zwykÂłe 50

Czyli nie jest jednoznacznie jedna wartoœÌ liczbowa przypisana
do dokÂładnie tego(nUn) zestawu liter:
bo albo 50 albo 700 tak?

Ale to i tak nawet ma caÂłkiem sens.

oznacza to, Âże zapis ten normalnie siĂŞ sumuje do 68 (bez finalnego nun!)
to skad ono siĂŞ tu wziĂŞÂło wogĂłle w tej interpretacji? hĂŞ?

Mam wÂłaÂśnie za sobÂą pierwszy kontakt z Twoim opracowaniem "ksiĂŞga cheopsa".
Szkoda ¿e tych pozosta³ych nie mo¿na zci¹gn¹Ì.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #196 : Luty 25, 2009, 02:36:38 »

to skomplikowane zasady gramatyki henrajskiej i raczej nie wyjaÂśniĂŞ tego proÂściej - pejsy golĂŞ a obrezezany broĂą boÂże nie jestem, rozumiesz? UÂśmiech

tylko uczony zydowski to wyjaÂśni prawidÂłowo, ja znam zasadĂŞ i siĂŞ niÂą posÂługujĂŞ i tyle...

reszta tekstĂłw za jakiÂś czas siĂŞ pojawi znowu...

KSIÊGA CHEOPSA to co¶ wiêcej ni¿ channeling to wyja¶nione na kilku poziomach PEWNE KONRETNE S£OWA KLUCZE z przekazów Samuela - to jest interpretacja przekazów przekazem - mo¿e za³apiesz co mama na my¶li, nie wiem... to najmniej skomplikowany tekst jaki napisa³em - "Z£AMANIE SIÓDMEJ PIECZÊCI" to tekst tak skomplikowany jak to co analizuje czyli Apokalipsa ¦wiêtego Jana - po¶wiêci³em analizie wersu z liczb± 666 a¿ 11 stron drobnego tekstu i a¿ 30 DNI SWOJEGO CZASU NON STOP Z PRZERW¡ NA SPANIE TYLKO - niech to da pojêcie JAK SKOMPLIKOWANA jest Ksiêga Apokalipsa... opracuje za³±cznik do niej - pewnie kolejne 11 stron bo skupi³em siê TYLKO NA CELU PROJEKTU CHEOPS zamykaj±c oczy na resztê a to b³±d bo pomin±³em resztê znaczeñ ca³kiem Smutny - b³±d naprawie niebawem i a¿ strach sie baæ co z tego wyjdzie!!! a wiem, ¿e paradoskalnie wyja¶ni to bardziej tajemnicze zdanie Samuela "FARAON MA UJRZEÆ S£OÑCE", nie zaprzeczy to niczego a wrêcz odwrotnie - bardziej rozja¶ni bo trzeba wyj¶æ po za znaczenia dla Projektu Cheops jednak...

KAPÂŁAN 718'
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 02:37:41 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Petras
Gość
« Odpowiedz #197 : Luty 28, 2009, 12:54:24 »

Wiedza jest jak" DOM " , W KTÓRYM JEST DU¯O POKOI
i kilka kondygnacji .
Dlaczego zazwyczaj brakuje nam jednego wcielenia , aby odwiedziÌ wszyskie pokoje i zobaczyÌ co w nich jest (doœwiadczyÌ ) , st¹d wœród Nas s¹ ró¿ne doœwiadczenia , im wiêcej nasz DUCH w ci¹gu inkarnacji odwiedzi³ pokoi

Wiedza?

CzÂłowiek w Ciszy jest w stanie otrzymaĂŚ odpowiedÂź na kaÂżde pytnie.

CzÂłowiek w Ciszy jest w stanie dotrzeĂŚ do kaÂżdej wiedzy.

CzÂłowiek w Ciszy nie ocenia.

CzÂłowiek w Ciszy nie myli wiedzy z naukÂą

Cz³owiek w Ciszy nie kieruje siê intelektem czyli dostrzega wartoœÌ informacji.

CzÂłowiek w Ciszy nie daje siĂŞ wpuszczaĂŚ w maliny jakimÂś bytom ktĂłre ÂżerujÂąc na jego energii robiÂą z siebie ,,ÂświadomoÂści wyÂższe"

CzÂłowiek w Ciszy nie buduje swojej  ,,wyjÂątkowoÂści"

Cz³owiek w Ciszy traktuje przekazy neutralnie, ogl¹da je jak film nie utorzsamia sie z nimi nie pod³¹cza siê pod nie

CzÂłowiek w Ciszy, nie walczy

CzÂłowiek w Ciszy podaje informacje nie naucza, bo wnioski z informacji kaÂżdy sam wyciÂąga

pozdrawiam

PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #198 : Luty 28, 2009, 13:36:48 »

cytat-niecytat. A w ten sposĂłb?..  tuning..

Wiedza?

CzÂłowiek w Ciszy OTRZYMUJE odpowiedÂź na kaÂżde pytnie.

CzÂłowiek w Ciszy DOCIERA do kaÂżdej wiedzy.

CzÂłowiek w Ciszy jest WOLNY od ocen.

CzÂłowiek w Ciszy ODRÓ¯NIA wiedzĂŞ od  nauki

Cz³owiek w Ciszy czyli DOSTRZEGA WARTO¦Æ informacji, narzedzie, jakim jest intelekt, uzywa z zgodnie z przeznaczeniem.

Cz³owiek w Ciszy ZNA swoj¹ ,,wyj¹tkowoœÌ". (w sensie rozumienia swojej specyfiki)
(tu chyba jedyna diametralna ró¿nica od tego co Ty, petras)

CzÂłowiek w Ciszy WOLNY jest od kompleksu skali wzrostu ÂświadomoÂści.
(wolny od modelu: wyÂższe-niÂższe)

CzÂłowiek w Ciszy traktuje przekazy neutralnie, oglÂąda je jak film,
jest WOLNY od utoÂżsamiania sie z nimi, przepÂływajÂą przez niego.

CzÂłowiek w Ciszy, jest Âświadom, Âże IEST.(wolny od potrzeby udowadniania sobie czy komukolwiek tego).

CzÂłowiek w Ciszy podaje informacje nie naucza, bo wnioski z informacji kaÂżdy sam wyciÂąga

po-Zdrawiam
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2011, 13:56:40 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #199 : Luty 28, 2009, 14:02:29 »

GÂłosu nie sÂłychaĂŚ, a informacja pÂłynie...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: