Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #175 : Luty 24, 2009, 16:25:53 » |
|
Po to by³ zamieszczony mój channeling , aby wiêcej ludzi mog³o weryfikowaÌ to co w nim jest zawarte (ale w kagegoriach przysz³oœciowych podobnie bêdzie to mia³o miejsce z przekazami od Samuela - wsio oka¿e siê na koniec), a dlaczego niby nie CoœCoœ Bo co Tobie sie to nie podoba ?? Trudno Mora, to Twój problem nie mój . Teraz próbujesz usytuowaÌ mnie w doœÌ g³upiej sytuacji ¿e tak powiem. To mój problem tak ale ja bêdê siê dzieli³ z forumowiczami moimi w¹tpliwoœciami bo nie mogê patrzeÌ na to jak siê wzajemnie nakrêcacie. Mora ja nawet wiem jakie bêdziesz zadawa³ kolejne pytania i niekoùczace siê opowieœci w¹tpliwoœci , mo¿e czasem jest dobrze poczekaÌ na fina³ CoœCoœCoœCoœCoœCoœ? Tak mam w¹tpliwoœci. Skoro wiesz jakie bêdê zadawa³ pytania to mo¿esz ju¿ na nie odpowiedzieÌ.  PS: Fina³ jest bliski.  Ja czekam Laguna ci¹gle czekam. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #176 : Luty 24, 2009, 16:27:16 » |
|
Ocenia i wartosciuje sie zawsze pod katem co jest dobre dla mnie,i nie czyni nikomu rzeczy niegodnych , ktorych samemu by sie nie chcialo otrzymac. A cudze dobro? To juz jego sprawa , bo wiadomo ze w rachunku globalnym i zle doswiadczenia okazuja sie najcenniejszymi lekcjami, niezbednymi w zyciu czyims lub naszym. Dlatego nie trzeba nam oceniac osoby ich doswiadczajacej , bo nie wiemy czemu tak naprawde one sluza.Trzeba nam nie wchodzic w nie jezeli my czujemy sie w nich zle. To wystarczy. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 17:07:51 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #177 : Luty 24, 2009, 16:30:16 » |
|
WOTTER - litera T to KLUCZ T - zacznijmy od StaroÂżytnego Egiptu, T symbolizuje OKO - widaĂŚ to na przyklad w staro-egipskim sÂłowie udjaT, Hieroglif Oka oznacza teÂż - WIDZIEĂ a wspó³czeÂśnie T to hebrajskie Teth oznaczajÂące WÂĄÂŻ - znaczenie jest juÂż oczywiste podwĂłjne T oznacza poprostu symbolicznie ''WÂĄZ KTĂRY OTWIERA OCZY" - pozwala widzieĂŚ - chodzi o WĂŞÂża z Ogrodu Eden (tylko ÂŚLEPI myÂślÂą, Âże to symbol zÂła i grzechu!) pozdrawiam Laguna i mam nadziejĂŞ, Âże pomogÂłem  KAPÂŁAN 718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #178 : Luty 24, 2009, 16:31:40 » |
|
Dlatego nie trzeba nam oceniac , bo nie wiemy czemu tak naprawde te zdarzenia sluza. Trzeba nam nie wchodzic w nie jezeli czujemy sie w nich zle. To wystarczy. DziĂŞkujĂŞ Kiaro za tÂą linijkĂŞ. Ja wiem i oceniam. Wiesz czemu oceniam bo szukam prawdy. I uÂżyÂłaÂś tutaj Âświetnego zwrotu manipulacyjnego. "Bo nie wiemy", "Nie trzeba nam", "Trzeba nam nie wchodziĂŚ" Od kiedy mĂłwisz w imieniu caÂłej ludzkoÂści? Od kiedy wiesz czego potrzebujÂą ludzie?!Przykro mi ale ja inaczej myÂślĂŞ wiĂŞc skoĂącz manipulowaĂŚ ludÂźmi na forum.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 16:33:45 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
 |
« Odpowiedz #179 : Luty 24, 2009, 16:42:43 » |
|
Mora! Mo¿na mówiÌ i pisaÌ zupe³nie bez emocji (nie myl emocji z uczuciami); a nawet i bez uczuÌ. Tylko neutralnie. Tak jest wtedy, gdy przerobi³eœ emocje i potrafisz wyjœÌ poza nie. To fajny stan, zapewniam. Znam przedsmak. Inaczej nie mia³abym odwagi o tym pisaÌ. To taki stan, i ju¿ nic nie jest ani dobre, ani z³e. Tylko jest! Mo¿e coœ byÌ na dany moment jeszcze potrzebne, nawet jeœli siê dla kogoœ z boku wyda byÌ "z³em", to dla danej osoby bêdzie ""dobre" i zbawienne. To kwestia spojrzenia, czyli zawsze jednak wiedzy polegaj¹cej na rozró¿nieniu i potrzebie, a nie chceniu, czy wolnej woli, bo to jedno i to samo.
Przepraszam, Âże wyrywam z kontekstu, ale zaznaczyÂłam, Âże odniosĂŞ siĂŞ tylko do tej kwestii, i nic poza tym. To mnie akurat zatrzymaÂło.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 18:53:34 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #180 : Luty 24, 2009, 16:59:40 » |
|
Wszystkie rzeczy znajdujÂą siĂŞ we WszechÂświecie, a WszechÂświat we wszystkich rzeczach, my w nim, a on w nas. I tak wszystko zbiega siĂŞ w doskonaÂłej jednoÂści. Oto dlaczego nie powinniÂśmy upadaĂŚ na duchu, oto dlaczego nie ma rzeczy, ktĂłrÂą byÂśmy mogli siĂŞ trwoÂżyĂŚ, ta jednoœÌ bowiem jest jedyna i staÂła, i trwa wiecznie; owo jedno jest wieczne”. Giordano Bruno
Gdy masz wiedzĂŞ – uÂświadomisz sobie, Âże drugi czÂłowiek jest Ci niezbĂŞdny. Jest czÂąstkÂą Ciebie. To, co przejawiasz Ty i On po³¹cz w CaÂłoœÌ, dodawaj, to, co Ty wiesz, do tego, co On wie. Stopcie siĂŞ w jedno w codziennych czynnoÂściach, uzupeÂłniajcie siĂŞ, wspierajcie. Patrz na to, co Was ³¹czy, a nie na to, co dzieli. Zgodna wspó³praca z drugim czÂłowiekiem, daje ogromnÂą radoœÌ, gdy obydwoje skÂładacie swojÂą wiedzĂŞ, doÂświadczenie i umiejĂŞtnoÂści, bez oglÂądania siĂŞ na to, jakie uzyskacie korzyÂści. Zgodna wspó³praca jest krokiem do doÂświadczenia jednoÂści z drugim czÂłowiekiem. Nie ma tu miejsca na: moje, twoje – jest wspĂłlne. A to, co razem tworzycie sÂłuÂży innym. Taki jest sens rozwoju czÂłowieka. Bardzo przepraszam, ale tak dla zÂłagodzenia ,,dyskusji" pozwolĂŞ sobie zamieÂściĂŚ sÂłowa pod, ktĂłrymi ja siĂŞ podpisze caÂłym sobÂą
pozdrawiam
Witaj Petras
Wiedza jest jak" DOM " , W KTĂRYM JEST DUÂŻO POKOI i kilka kondygnacji . Dlaczego zazwyczaj brakuje nam jednego wcielenia , aby odwiedziĂŚ wszyskie pokoje i zobaczyĂŚ co w nich jest (doÂświadczyĂŚ ) , stÂąd wÂśrĂłd Nas sÂą ró¿ne doÂświadczenia , im wiĂŞcej nasz DUCH w ciÂągu inkarnacji odwiedziÂł pokoi tym jego postrzeganie jest zró¿nicowane , ma to rĂłwnieÂż zwiÂązek z kondyknacjami im wyÂższa tym wieksze doÂświadczenie i wiedza - dlatego niektĂłrzy nie osiÂągajÂą tzw, konsensusu w swoich postrzeganiach (wiedzy). WALKA- wystĂŞpuje wtedy , kiedy osoba z np. drugiej kondygnacji nie rozumie osoby np. z 3 , ale to nie wynik walki tylko ró¿nica wynikajÂąca z luki wiedzy jakiej nie posiada osoba z 2 kondygnacji .
Z moich obserwacji wynika , Âże im ktos z wyÂższej kondygnacji wchodzi w kontakt z osobÂą z niÂższej tym wiĂŞksza jest walka tej osoby z kondygnacji 2 , jest to nawet logiczne .
Czêsto mówi siê równie¿ o odbiciu lustrzanym , jednak czêsto ludzie tak naprawde nie rozumiej¹ jak ono funkcjonuje , wed³ug tego co ja myœle i wiem o odbiciu lustrzanym mo¿emy mówiÌ tylko wtedy jeœli osoby jakie maja miedzy sob¹ wymianê s¹ na tej samej kondygnacji . jeœli s¹ one ró¿ne to zazwyczaj nie mo¿na mówiÌ o odbiciu lustrzanym dlaczego ? Bo zazwyczaj osoba z kondygnacji wy¿ej rozumie ta z ni¿szej , a dlaczego ?? Bo te doœwiadczenia juz przechodzi³a dlatego jest pe³na zrozumienia i akceptacji dla osoby z ni¿szej kondygnacji. Potocznie mówi siê ,¿e nie mo¿na siê wywy¿szaÌ , ale jednak poziomy istniej¹ i nawet jeœli bêdzie przy tym poruszana kwetia rzekomej pychy osoby z kondygnacji wy¿ej nie ma ona nic z pycha wspo³nego dopuki dana osba zamiast zrozumieÌ zacznie krytykowaÌ t¹ osobe z mniejszymi doœwiadczeniami .
pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #181 : Luty 24, 2009, 18:35:17 » |
|
WIEDZA to ZAMEK GRAALA, ma wiele komnat i poziomĂłw, Âślepi widzÂąc na poczÂątku ZÂŁOTY KIELICH na GÂŁĂWNYM OÂŁTARZU biorÂą go za prawdĂŞ ostatecznÂą! lecz mÂądrzy schodzÂą do ciemnych podziemii tego Zamku i tam w tajemnej komnacie odnajdujÂą DIAMENT KTĂRY NATYCHMIAST SWYM BLASKIEM OÂŚWIETLA CAÂŁÂĄ PRZESTRZEĂ...
w Âżyciu nie napisaÂłem bardziej ukrytego przesÂłania, wiĂŞc czytajcie te sÂłowa uwaÂżnie bardzo!
KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #182 : Luty 24, 2009, 18:53:22 » |
|
Mora zamieÂściÂłam juÂż przekaz , ktĂłry Tobie obiecaÂłam powyÂżej - HYDEPARK -PRZEKAZ OD WOTTERA - Z DEDYKACJA DLA MORY OD LAGUNY
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #183 : Luty 24, 2009, 18:56:10 » |
|
WIEDZA to ZAMEK GRAALA, ma wiele komnat i poziomĂłw, Âślepi widzÂąc na poczÂątku ZÂŁOTY KIELICH na GÂŁĂWNYM OÂŁTARZU biorÂą go za prawdĂŞ ostatecznÂą! lecz mÂądrzy schodzÂą do ciemnych podziemii tego Zamku i tam w tajemnej komnacie odnajdujÂą DIAMENT KTĂRY NATYCHMIAST SWYM BLASKIEM OÂŚWIETLA CAÂŁÂĄ PRZESTRZEĂ...
w Âżyciu nie napisaÂłem bardziej ukrytego przesÂłania, wiĂŞc czytajcie te sÂłowa uwaÂżnie bardzo!
KapÂłan 718'
Bardzo dobrze uj¹³eœ to Kap³anie o czym ja zapomnia³am napisac dziêkuje za uzupe³nienie odnosz¹ce siê do mojej wypowiedzi wy¿ej ..
pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #184 : Luty 24, 2009, 18:56:42 » |
|
WOTTER - litera T to KLUCZ
T - zacznijmy od Staro¿ytnego Egiptu, T symbolizuje OKO - widaÌ to na przyklad w staro-egipskim s³owie udjaT, Hieroglif Oka oznacza te¿ - WIDZIEà a wspó³czeœnie T to hebrajskie Teth oznaczaj¹ce W¥¯ - znaczenie jest ju¿ oczywiste
podwĂłjne T oznacza poprostu symbolicznie ''WÂĄZ KTĂRY OTWIERA OCZY" - pozwala widzieĂŚ - chodzi o WĂŞÂża z Ogrodu Eden (tylko ÂŚLEPI myÂślÂą, Âże to symbol zÂła i grzechu!)
Nie ma siê co œmiaÌ z tego " Water". + * Widzê ¿e s³ychaÌ jak siê powie gdziekolwiek - tylko odbicia s¹ ró¿ne  TT te¿ oznacza zapis PHI (nie potrafiê tu znaleŸÌ tych symboli w edycji teraz). Woda: H2O Nie mogê teraz tak tu w forumowej formule wiêcej napisaÌ, bo zamieni³bym siê w cyklopa, a lubiê swoj¹ obecn¹ formê. Przepraszam za niedostêpnoœc mojego portalu (przenosiny do innej DOMEnki)
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 20:54:59 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #185 : Luty 24, 2009, 19:15:36 » |
|
Rok temu jak analizowaliœmy przekaz od Wottera mia³em pomys³ z anagramem. Wotter = Towret. Towret a w polskim zapisie Tawaret: Tawaret (egip. Taweret - "wielka"), znana równie¿ jako Tauret, Thoueris (gr.), Thoeris lub Toeris; staro¿ytne egipskie bóstwo opiekuùcze. Tawaret chroni³a kobiety w czasie ci¹¿y i porodu, by³a piastunk¹ ma³ych dzieci, opiekunk¹ domu i snu. Tawaret przedstawiano najczêœciej jako postaÌ o ciele hipopotama, g³owie i grzbiecie krokodyla, ³apach lwa oraz brzuchu i piersiach ciê¿arnej kobiety, z rêk¹ wspart¹ na amulecie sa, magicznym symbolu ochronny. Kult bogini Tawaret siêga Okresu Predynastycznego. By³a córk¹ boga Re, czasem uwa¿ana za matkê Izydy i Ozyrysa. Wed³ug Plutarcha, Tawaret by³a konkubin¹ Seta, jednak zostawi³a go, by stan¹Ì u boku Horusa podczas walki o tron egipski. Czêsto uznawana za ma³¿onkê innego znanego bóstwa Besa. Na jej czeœÌ nie wznoszono œwi¹tyù, lecz w wielu domach staro¿ytni Egipcjanie stawiali ma³e kapliczki. Obok ka¿dego egipskiego noworodka, niezale¿nie od statusu spo³ecznego, tu¿ po narodzinach k³adziono statuetkê Tawaret, modl¹c siê, ¿eby dba³a o jego zdrowie i zapewni³a mu pomyœlnoœÌ. Powszechnie równie¿ noszono jej amulety celem ochrony przed z³ymi urokami. W egipskiej astronomii Tawaret kojarzono z niebosk³onem pó³nocnym i powszechnie okreœlano jako Pani¹ Horyzontu. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #186 : Luty 24, 2009, 19:38:57 » |
|
Fajne jest to zdjecie z posagiem Bogini w basenie. Kiedys takie skojarzenie przyszlo mi apropo Sfinksa i sladow wody na jego podstawie. Poniewaz Egipcjanie otaczali wazne monumety woda , on rowniez przez bardzo dlugie lata mogl stac posrodku takiego basenu. Wowczas slady wody daja sie w prosty sposob wytlumaczyc. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #187 : Luty 24, 2009, 20:02:34 » |
|
mo¿e i zagmatwany pomys³ ale œwiat ducha zniekszta³ca przekazy na ziemiê, Laguna i Kris - proponujê te¿ tak¹ mo¿liwoœÌ
WOTTER znieksztaÂłcony anagram - OTWIERAĂ
resztĂŞ pozostawiam juÂż WAM
718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #188 : Luty 24, 2009, 20:18:09 » |
|
mo¿e i zagmatwany pomys³ ale œwiat ducha zniekszta³ca przekazy na ziemiê, Laguna i Kris - proponujê te¿ tak¹ mo¿liwoœÌ
WOTTER znieksztaÂłcony anagram - OTWIERAĂ
resztĂŞ pozostawiam juÂż WAM
718'
KapÂłan moÂżesz mieĂŚ racje hm..
ZaÂłoÂżmy czysto hipotetycznie Âże :
1.Jest jak mĂłwi WOTTER , Âże jest moim opiekunem energiÂą waÂżnoÂści 2. WedÂług przekazĂłw ja jestem wibracja nr. 4 ( ten przekaz zamieszczony jest w oddzielnym wÂątku -PRZEKAZ WOTTERA- Z DEDYKACJA DLA MORY OD LAGUNY , zatem sÂłowo OTWIERAC ma tu jakiÂś sens.
Jednak nie moÂżemy niczego byĂŚ pewni .. zatem to tylko hipotetyczne stwierdzenia .czas pokaÂże wiele , ale myÂślĂŞ na poziomie energetycznym raczej i w Âświecie niewidzialnym tylko odczuwalnym .
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 20:19:29 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #189 : Luty 24, 2009, 20:32:45 » |
|
cóz, mój przewodnik wybra³ sobie liczbê a nie imiê - maj¹c wiêc TYSI¥CE IMION - dos³ownie nieskoùczone mo¿liwoœci i jest rajem dla kabalistów... s³usznie odczyta³aœ - 718 to miêdzy innymi VIBN (N to Nun koùcowe = 700), angielskie s³owo WISE to M¥DRY oraz ZNAà SIà NA CZYMŒ... ale ta liczba ma tak¿e 718 tysiêcy innych znaczeù  718 jest po prostu M¥DROŒCI¥ SAM¥ W SOBIE, nie s³owem "m¹droœÌ" ale SAM¥ M¥DROŒCI¥ - jest egipskim Thothem oraz greckim Hermesem (Trismegistosem) - uczy m¹droœci - 718 to UKRYTY NAUCZYCIEL... uczy on nie tylko mnie ale WSZYSTKICH... KAP£AN 718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #190 : Luty 24, 2009, 20:43:07 » |
|
Wzajemnie siĂŞ nakrĂŞcacie...
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #191 : Luty 24, 2009, 20:57:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #192 : Luty 24, 2009, 20:59:24 » |
|
cóz, mój przewodnik wybra³ sobie liczbê a nie imiê - maj¹c wiêc TYSI¥CE IMION - dos³ownie nieskoùczone mo¿liwoœci i jest rajem dla kabalistów... s³usznie odczyta³aœ - 718 to miêdzy innymi VIBN (N to Nun koùcowe = 700), angielskie s³owo WISE to M¥DRY oraz ZNAà SIà NA CZYMŒ... ale ta liczba ma tak¿e 718 tysiêcy innych znaczeù  718 jest po prostu M¥DROŒCI¥ SAM¥ W SOBIE, nie s³owem "m¹droœÌ" ale SAM¥ M¥DROŒCI¥ - jest egipskim Thothem oraz greckim Hermesem (Trismegistosem) - uczy m¹droœci - 718 to UKRYTY NAUCZYCIEL... uczy on nie tylko mnie ale WSZYSTKICH... KAP£AN 718' Kap³anie dziêki za to wyjaœnienie
pozdrawiam LAGUNA
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #193 : Luty 24, 2009, 21:11:01 » |
|
N to Nun
to raczej jeszcze inny aspekt Nun, od tego co pisaÂłem: i-nunBHAGWAN.- Rajneesh; 68 without final nun בהאגואן [/color] A mozesz wiĂŞcej o tym? nie rozumiem hebrajskiego. Ani BhaÂŁagana  Nie znam siĂŞ teÂż na gematri i znaĂŚ nie bĂŞde. Ale Ciekawi mnie ten zapis... CaÂły wers, a zwÂłaszcza "without final nun"
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 20:53:31 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #194 : Luty 24, 2009, 21:41:10 » |
|
oznacza to, Âże zapis ten normalnie siĂŞ sumuje do 68 (bez finalnego nun!) a gdy siĂŞ zastosuje twarde reguÂły zydowskich uczonych (dzisiaj raczej nie stosowane juz!) to wychodzi wtedy TAK WÂŁAÂŚNIE, bo finalne - koĂącowe NUN to 700 a zwykÂłe 50 i tyle - proste  718'
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #195 : Luty 25, 2009, 01:57:32 » |
|
NUN to 700 a zwyk³e 50 Czyli nie jest jednoznacznie jedna wartoœÌ liczbowa przypisana do dok³adnie tego(nUn) zestawu liter: bo albo 50 albo 700 tak? Ale to i tak nawet ma ca³kiem sens. oznacza to, ¿e zapis ten normalnie siê sumuje do 68 (bez finalnego nun!) to skad ono siê tu wziê³o wogóle w tej interpretacji? hê? Mam w³aœnie za sob¹ pierwszy kontakt z Twoim opracowaniem "ksiêga cheopsa". Szkoda ¿e tych pozosta³ych nie mo¿na zci¹gn¹Ì.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #196 : Luty 25, 2009, 02:36:38 » |
|
to skomplikowane zasady gramatyki henrajskiej i raczej nie wyjaÂśniĂŞ tego proÂściej - pejsy golĂŞ a obrezezany broĂą boÂże nie jestem, rozumiesz?  tylko uczony zydowski to wyjaÂśni prawidÂłowo, ja znam zasadĂŞ i siĂŞ niÂą posÂługujĂŞ i tyle... reszta tekstĂłw za jakiÂś czas siĂŞ pojawi znowu... KSIĂGA CHEOPSA to coÂś wiĂŞcej niÂż channeling to wyjaÂśnione na kilku poziomach PEWNE KONRETNE SÂŁOWA KLUCZE z przekazĂłw Samuela - to jest interpretacja przekazĂłw przekazem - moÂże zaÂłapiesz co mama na myÂśli, nie wiem... to najmniej skomplikowany tekst jaki napisaÂłem - "ZÂŁAMANIE SIĂDMEJ PIECZĂCI" to tekst tak skomplikowany jak to co analizuje czyli Apokalipsa ÂŚwiĂŞtego Jana - poÂświĂŞciÂłem analizie wersu z liczbÂą 666 aÂż 11 stron drobnego tekstu i aÂż 30 DNI SWOJEGO CZASU NON STOP Z PRZERWÂĄ NA SPANIE TYLKO - niech to da pojĂŞcie JAK SKOMPLIKOWANA jest KsiĂŞga Apokalipsa... opracuje za³¹cznik do niej - pewnie kolejne 11 stron bo skupiÂłem siĂŞ TYLKO NA CELU PROJEKTU CHEOPS zamykajÂąc oczy na resztĂŞ a to b³¹d bo pomin¹³em resztĂŞ znaczeĂą caÂłkiem  - b³¹d naprawie niebawem i aÂż strach sie baĂŚ co z tego wyjdzie!!! a wiem, Âże paradoskalnie wyjaÂśni to bardziej tajemnicze zdanie Samuela "FARAON MA UJRZEĂ SÂŁOĂCE", nie zaprzeczy to niczego a wrĂŞcz odwrotnie - bardziej rozjaÂśni bo trzeba wyjœÌ po za znaczenia dla Projektu Cheops jednak... KAPÂŁAN 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 02:37:41 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #197 : Luty 28, 2009, 12:54:24 » |
|
Wiedza jest jak" DOM " , W KTĂRYM JEST DUÂŻO POKOI i kilka kondygnacji . Dlaczego zazwyczaj brakuje nam jednego wcielenia , aby odwiedziĂŚ wszyskie pokoje i zobaczyĂŚ co w nich jest (doÂświadczyĂŚ ) , stÂąd wÂśrĂłd Nas sÂą ró¿ne doÂświadczenia , im wiĂŞcej nasz DUCH w ciÂągu inkarnacji odwiedziÂł pokoi Wiedza? CzÂłowiek w Ciszy jest w stanie otrzymaĂŚ odpowiedÂź na kaÂżde pytnie. CzÂłowiek w Ciszy jest w stanie dotrzeĂŚ do kaÂżdej wiedzy. CzÂłowiek w Ciszy nie ocenia. CzÂłowiek w Ciszy nie myli wiedzy z naukÂą CzÂłowiek w Ciszy nie kieruje siĂŞ intelektem czyli dostrzega wartoœÌ informacji. CzÂłowiek w Ciszy nie daje siĂŞ wpuszczaĂŚ w maliny jakimÂś bytom ktĂłre ÂżerujÂąc na jego energii robiÂą z siebie ,,ÂświadomoÂści wyÂższe" CzÂłowiek w Ciszy nie buduje swojej ,,wyjÂątkowoÂści" CzÂłowiek w Ciszy traktuje przekazy neutralnie, oglÂąda je jak film nie utorzsamia sie z nimi nie pod³¹cza siĂŞ pod nie CzÂłowiek w Ciszy, nie walczy CzÂłowiek w Ciszy podaje informacje nie naucza, bo wnioski z informacji kaÂżdy sam wyciÂąga pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #198 : Luty 28, 2009, 13:36:48 » |
|
cytat-niecytat. A w ten sposĂłb?.. tuning..
Wiedza?
CzÂłowiek w Ciszy OTRZYMUJE odpowiedÂź na kaÂżde pytnie.
CzÂłowiek w Ciszy DOCIERA do kaÂżdej wiedzy.
CzÂłowiek w Ciszy jest WOLNY od ocen.
CzÂłowiek w Ciszy ODRĂÂŻNIA wiedzĂŞ od nauki
CzÂłowiek w Ciszy czyli DOSTRZEGA WARTOÂŚĂ informacji, narzedzie, jakim jest intelekt, uzywa z zgodnie z przeznaczeniem.
Cz³owiek w Ciszy ZNA swoj¹ ,,wyj¹tkowoœÌ". (w sensie rozumienia swojej specyfiki) (tu chyba jedyna diametralna ró¿nica od tego co Ty, petras)
CzÂłowiek w Ciszy WOLNY jest od kompleksu skali wzrostu ÂświadomoÂści. (wolny od modelu: wyÂższe-niÂższe)
CzÂłowiek w Ciszy traktuje przekazy neutralnie, oglÂąda je jak film, jest WOLNY od utoÂżsamiania sie z nimi, przepÂływajÂą przez niego.
CzÂłowiek w Ciszy, jest Âświadom, Âże IEST.(wolny od potrzeby udowadniania sobie czy komukolwiek tego).
CzÂłowiek w Ciszy podaje informacje nie naucza, bo wnioski z informacji kaÂżdy sam wyciÂąga
po-Zdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2011, 13:56:40 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|