KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #150 : Listopad 15, 2009, 20:48:05 » |
|
ja siĂŞ zmieniÂłem, podobno na lepsze  718'
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #151 : Listopad 15, 2009, 20:50:53 » |
|
ja siĂŞ zmieniÂłem, podobno na lepsze  718' ano, tak teÂż sÂłyszaÂłem
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #152 : Listopad 15, 2009, 20:54:41 » |
|
jesteÂś juÂż chyba ostatniÂą osobÂą, ktĂłrÂą powinienem przeprosiĂŚ wiĂŞc PRZEPRASZAM "za wieszanie psĂłw na Tobie" nawet artqa przeprosiÂłem i siĂŞ pilnujĂŞ  718'
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #153 : Listopad 16, 2009, 09:35:36 » |
|
Dla ÂścisÂłoÂści i caÂłkowitej jasnoÂści: to nie byÂły przeprosiny lecz pseudoprzeprosiny. Natomiast do wycofania siĂŞ z pewnych pomĂłwieĂą zostaÂłeÂś przymuszony. Trzymajmy siĂŞ faktĂłw. Co do "pilnowania siĂŞ" - to fakt, zachowanie jest nieco bardziej stonowane.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #154 : Listopad 16, 2009, 11:49:24 » |
|
Witajcie, czytam i czytam , ciagle to samo-maslo maslane. No tak, to ja stwierdzilam jako pierwsza ze Kaplan sie zmienil na lepsze. Wczesniej k718 zjawial sie jak huragan na pare dni i potem znikales do nastepnego razu. Teraz jestes co dzien razem z nami i czas najwyzszy zaczac dzielic sie z nami swoimi wiadomosciami,a przeciesz masz ich duzo i bardzo ciekawe. Jednak na razie to sa malutkie info, za to rozwinales duze kontakty ze swoimi przeciwnikami. Mysle ze tego juz wystarczym i czas najwyzszy abys zaczal byc normalnym forumowiczem jak ja i inni. Nowy regulamin, napewno bedzie regulowal zachowanie sie i wspolkontakt z forumowiczami. Pozostaje jednak decyzja, bedziesz pisal i kotaktowal sie spokojnie z innymi ludzmi, czy bedzie to samo co dotad. Dzisiaj wzielam sobie czas i przeczytalam wszystkie wypowiedzi w tym temacie "Nowy regulamin", to jest cd. "masz cos do mnie". Proponuje Dariuszowi i modom zastanowic sie, ze moze naprawde ten temat jest niezbedny w nowym regulaminie. Niech ludzie sfrustrowani i niezadowoleni ida wygarnac co maja na watrobie, albo czat uruchomic do tego celu, aby forum nie bylo obciazane takimi problemami. Wypowiadac sie w taki sposob jest niedobrze,a nie wypowiedziec sie jest jeszcze gozej. Jest to propozycja poniedzialkowa od serca , pozdrawiam Rafaela.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2009, 11:50:48 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #155 : Listopad 16, 2009, 12:59:00 » |
|
najpierw wyjdzie moja ksi¹¿ka - w roku 2012, na pewno przed 21 grudnia, ale taka jest kolejnoœÌ, jak siĂŞ zastanowiĂŚ to jest to zrozumiaÂłe w czasach zdarzajÂących siĂŞ KRADZIEÂŻY CZYIÂŚ ÂŻYCIOWYCH ODKRYĂ... mimo, Âże mam kilka patentĂłw, potwierdzonych notarialnie, zapisanych sÂądownie potwierdzajÂących moje odkrycia datowane na rok 2007 (papiery, nie odkrycia) to i tak jestem BARDZO OSTROÂŻNY, strzeÂżonego TETRAGRAMMATON strzeÂże  EDIT: CAÂŁOÂŚĂ póŸniej opiszĂŞ w odpowiednim czasie na tej stronie http://swietygraal.pl/, to, Âże adres ten byÂł dostĂŞpny aÂż do momentu gdy JA go wykupiÂłem jak widaĂŚ nie jest przypadkiem  pozdrawiam wszystkich, KapÂłan 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2009, 13:17:50 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #156 : Listopad 16, 2009, 15:19:37 » |
|
Co do Twych wypowiedzi KapÂłan. To nie warto atakowaĂŚ kogoÂś ciemnymi energiami, lecz spokojnie ÂżyĂŚ i egzystowaĂŚ w zgodzie. Tego by ÂżyczyÂła sobie Osoba JHWH.  WiĂŞc trzeba byĂŚ dla siebie Âżyczliwym, pomocnym, wspierajÂącym siĂŞ wzajemnie we wspĂłlnym dziele bycia lepszym duchowo.  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #157 : Listopad 16, 2009, 15:26:39 » |
|
tak, wiem i sorry, Âże tak na Ciebie naskoczyÂłem w wÂątku o filmie 2012  a i nie naduÂżywaj kapÂłanek / kapÂłanku bo caÂłkiem serio to Pan Andrzej KapÂłanek z Projektu Cheops moÂże mieĂŚ coÂś przeciw, jest to waÂżna persona w PCh  a ja nie... EDIT: o TYM Panu mĂłwiĂŞ - http://projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=33§ionId=233&cmd=718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2009, 15:29:32 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #158 : Listopad 16, 2009, 15:29:29 » |
|
Spoko.  A kap³anka znam z ró¿nych sesji, i reporta¿y. Wiêc jest mi tu znan¹ osob¹ ze stajni Andrzeja Wójcikiewicza.  Pozdrawiam. Ps. Nie jestem tu pocz¹tkuj¹cy. 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #159 : Listopad 16, 2009, 15:30:27 » |
|
w takim razie ja jestem weteranem, a co mi tam, pochwalĂŞ siĂŞ 2005-2009...  718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2009, 15:33:11 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #160 : Listopad 16, 2009, 15:32:47 » |
|
Wa¿ne dla nas jest staÌ siê weteranami Duchowymi.  I wibrowaÌ z Bogiem w naszej jedni jak najwy¿ej rozlewaj¹c Mi³oœÌ na bliŸnich.  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #161 : Listopad 16, 2009, 21:57:55 » |
|
Drodzy forumowicze, jak widzĂŞ temat straciÂł juÂż na wartoÂści. Zamykam.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
|