Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 19, 2025, 02:22:23

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania do KapÂłana 718  (Przeczytany 88906 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #150 : Grudzień 17, 2008, 02:48:36 »

to zwykÂłe zawracanie gÂłowy byÂło i tak zostaÂło potraktowane a oni majÂą waÂżniejsze problemy niÂż przejmowanie siĂŞ tym co ja piszĂŞ na tym forum!

718!
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #151 : Grudzień 17, 2008, 02:49:22 »

W takim razie im dÂłuÂżej bĂŞdziesz robiÂł to, co robisz, tym dÂłuÂżej bĂŞdÂą mieli problem na gÂłowie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #152 : Grudzień 17, 2008, 02:50:45 »

ale to nie jest dla nich problem - przecie¿ to wyjaœni³em post powy¿ej, maj¹ wiêksze problemy w Egipcie i tym sie zajmuj¹ teraz wy³¹cznie...

718!
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #153 : Grudzień 17, 2008, 02:52:39 »

Zdaje siĂŞ, Âże gdy pisaÂłam maila do p.WĂłjcikiewicza teÂż byli w Egipcie. ZnaleÂźli czas na zajĂŞcie siĂŞ tÂą sprawÂą.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #154 : Grudzień 17, 2008, 08:12:55 »

KapÂłan 718

nie mia³em ¯ADNYCH problemów z tym, dosta³em tylko maila z pytaniem czemu ludziom siê nudzi i wypisuj± takie co¶? nie by³o do mnie pretensji bo GÓRZE nie podoba siê to jak sie tutaj ¼le mówi o Projekcie Cheops - mi siê to te¿ nie podoba i to bardzo! i nie wykorzysta³em Ciê janneth w ¿aden sposób - to by³o szczere i tak to traktuj! chcia³em, ¿eby¶ to wyja¶ni³a bo Twój mail by³ rozumiany jako moje o¶wiadczenie, ¿e jeste, NUMEROLOGIEM W PROJEKCIE CHEOPS co jest bzdur± jak s³usznie zauwa¿ono i prosi³em Ciê o wyja¶nienie tego i pisa³em na PW!

1.(pierwsze podkreÂślenie) -  no i wszystko jasne. ZarzÂąd chce forum, na ktĂłrym gÂłaszcze siĂŞ po g³ówkach ludzi li¿¹cych zadki Projektowi, a wywala siĂŞ tych, ktĂłrzy Projekt krytykujÂą. Od razu mi siĂŞ nasuwa porĂłwnanie do ZSMP - ZwiÂązku Socjalistycznej MÂłodzieÂży Polskiej, czyli po prostu mÂłodzie¿ówki Partii Socjalistycznej, z ktĂłrej byli werbowani kolejni czÂłonkowie. PeÂłna manipulacja, indoktrynacja etc.

2. (drugie podkreÂślenie) No czÂłowieku, to siĂŞ zdecyduj. Na wejÂściu mĂłwiÂłeÂś, Âże jesteÂś "Analitykiem Numerologicznym z ramienia Projektu Cheops". Teraz siĂŞ od tego odÂżegnujesz. To jedno albo drugie...

3. Wybacz, ale sposĂłb, w jaki piszesz, wcale nie wyglÂąda na czÂłowieka pewnego siebie i swoich racji. WrĂŞcz przeciwnie, piszesz tak, jakby waliÂł Ci siĂŞ grunt pod nogami. Wiesz, Âże Mora chce napisaĂŚ do zarzÂądu PCh ze swoimi spostrzeÂżeniami. GdybyÂś byÂł pewien, ze masz ich poparcie, spokojnie byÂś czekaÂł i "laÂł na to". A Ty sam napisaÂłeÂś, Âże na szybko napisaÂłeÂś do PCh ostrzegajÂąc ich, ze bĂŞdÂą zastrzeÂżenia (zapewne piszÂąc, ze kÂłamliwe) pod Twoim adresem - juÂż siĂŞ zabezpieczasz, na wszelki wypadek. To jest postawa czÂłowieka, ktĂłremu siĂŞ pali most pod nogami...

EDIT: Stolo - napisa³em to w momencie Twojego dodawania tego posta - jak zacz¹³em, jeszcez go nie by³o, wiêc proszê, nie usuwaj. Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 08:14:03 wysłane przez Tenebrael » Zapisane
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #155 : Grudzień 17, 2008, 08:15:22 »

ProszĂŞ Wszystkich o wstrzymanie siĂŞ z wpisywaniem postĂłw w tym wÂątku aÂż do wyjaÂśnienia sprawy (nie zamykam wÂątku).

KapÂłanie - proszĂŞ byÂś powstrzymaÂł siĂŞ od komentowania czegokolwiek - choĂŚby jeden dzieĂą.

Na razie to forum ma swoich adminĂłw wiĂŞc proszĂŞ o nie zabieranie stanowiska w naszym imieniu.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 15:40:54 wysłane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #156 : Grudzień 17, 2008, 15:40:10 »

No i wszystko jasne.

PragnĂŞ Wszystkich poinformowaĂŚ iÂż przeprowadziÂłem rozmowĂŞ z Panem Andrzejem WĂłjcikiewiczem i wyjaÂśniliÂśmy sobie wszystko.

Kap³an 718 na tym forum jest tylko i wy³¹cznie forumowiczem i ¿adnych zmian administracyjnych nie bêdzie. Kazdego dotycz¹ te same zasady korzystania z forum i ka¿dy mo¿e zostaÌ z niego wydalony czasowo lub na sta³e.

PrawdÂą jest teÂż, Âże KapÂłan zaangaÂżowany jest w projekt - choĂŚby poprzez wyliczenia i artykuÂły jakie zamieszczono na stronie projektu. Wiedza jego na temat postĂŞpu prac jest zapewne wiĂŞksza niÂż innych forumowiczĂłw.

ProszĂŞ od teraz prowadziĂŚ merytoryczne i kulturalne dyskusje, bo nie bĂŞdĂŞ patrzaÂł kto jest przeciwnikiem, zwolennikiem i jakie funkcje piastuje na forum...

Dziêkujê te¿ Wszystkim za cierpliwoœÌ

« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 15:41:45 wysłane przez stolo » Zapisane

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #157 : Grudzień 17, 2008, 15:47:27 »

tak sprawa jest jasna - teÂż dostaÂłem wyjaÂśnienia na maila, rozumiem na czym to forum polega, nie kryje, Âże nie podoba mi siĂŞ to ale trudno - akceptuje...

zastanowiĂŞ siĂŞ co dalej...

EDIT: ja znikam - napiszĂŞ dalsze teksty bo nazbieraÂło mi siĂŞ materiaÂłu, zajmĂŞ siĂŞ tym co potrafiĂŞ najlepiej...

@Tenebrael - nie jestem NUMEROLOGIEM (to inna bajka!) ale Analitykiem Liczbowym - to du¿a ró¿nica, nie interesuje mnie numerologia! i zawsze podkreœla³em, ¿e nie jestem numerologiem, ktoœ zapyta³ zarz¹du czy jestem numerlogiem i otrzyma³ odpowiedŸ, ¿e nie ma takiej funkcji poniewa¿ jestem ANALITYKIEM LICZBOWYM
718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 15:53:50 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #158 : Grudzień 17, 2008, 15:54:27 »

Mi osobiÂście BARDZO siĂŞ to podoba. Powszechne forum, a nie kompletna ksenofobia i cenzura, co moÂżna pisaĂŚ, a czego nie.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #159 : Grudzień 17, 2008, 15:55:11 »

nie zrozumiaÂłeÂś mnie widaĂŚ...
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #160 : Grudzień 17, 2008, 15:56:34 »

nie zrozumiaÂłeÂś mnie widaĂŚ...

Mo¿liwe, ale nie chcê ci¹gn¹Ì sporu. Dobrze, ¿e na forum mo¿e wypowiadaÌ siê ka¿dy, tak zwolennik, jak przeciwnik PCh, byle przestrzega³ zasad kultury.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #161 : Grudzień 17, 2008, 15:59:17 »

tak, zgadzam siê z tym, jednak to forum niczemu nie s³u¿y - przeciwnik wie swoje a osoba ZA te¿ wie swoje, nie ma mo¿liwoœci siê nie po k³óciÌ - Ty siê z czymœ nie zgadzasz to ja Ci to bêdê wmawiaÌ i bêdzie k³ótnia - to tylko przyk³ad, nie mówie o Tobie...

718!
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #162 : Grudzień 17, 2008, 16:09:54 »

tak, zgadzam siê z tym, jednak to forum niczemu nie s³u¿y - przeciwnik wie swoje a osoba ZA te¿ wie swoje, nie ma mo¿liwoœci siê nie po k³óciÌ - Ty siê z czymœ nie zgadzasz to ja Ci to bêdê wmawiaÌ i bêdzie k³ótnia - to tylko przyk³ad, nie mówie o Tobie...

718!

Ale spójrz teraz tak mocno analitycznie na siebie. (w¹tek jest Pytanai do Kap³ana 718, wiêc nie bêdzie to jakiœ wielki offtop). Spójrz jak toczy³y siê dyskusje, i od czego siê zaczyna³y spory. Od tego, ze jak nie podoba³a Ci siê czyjaœ ostra krytyka (czasami zupe³nie celna), z miejsca nazywa³eœ ignorantem, wyzywa³eœ od debili, ¿eby zamknêli ryje etc. Kap³an - tu tak NIE BY£O! A te¿ byli zwolennicy i przeciwnicy, i wcale nie tak, jak pisa³eœ, w proporcjach 9-1. Po wejœciu na forum chcia³eœ wprowadziÌ tu swoje zasady - ¿adnych wypowiedzi przeciw En-ki, ¿adnej krytyki, tylko dyskusja zak³¹daj¹ca dobro Projektu. A w³asnie taka dwoistoœÌ, kulturalna rozmowa miêdzy zwolennikami i przeciwnikami JEST potrzebna. Bo zwolennicy pokazuj¹ przeciwnikom dobre strony, plusy PCh, a przeciwnicy hamuj¹ z kolei zbytni fanatyzm wobec Samuela. Zdrowa, rozs¹dna dyskusja i wspó³dzia³anie. Nikt nikomu nie WPAJA£ swoich pogl¹dów, a jedynie argumentowa³ swoje - to TY zacz¹³eœ wpajanie, nazywaj¹c ignorantami wszystkich, którzy siê nie zgadzali, którzy siê odwa¿yli Ci przeciwstawiÌ.

Co chcia³eœ z tym forum zrobiÌ? Takie kó³ko wzajemnej adoracji, gdzie zbieraj¹ siê jedynie sympatycy PCh i wzajemnie umacniaj¹ sie w swojej wierze? Forum, na którym panuje dyscyplina wiary i sympatii do PCh? Nie têdy droga.

A tym bardziej siê dziwiê, ¿e takie coœ robi³êœ, ³¹cznie z ju¿ naprawdê tandetnymi zagrywkami, ze masz kontakty na górze, ¿e zostaniesz Adminem i zrobisz tu porz¹dek, skoro kiedy sie opanujesz umiesz rozs¹dnie rozmawiaÌ. Fakt, uwa¿am, ze w wielu miejscach naci¹gasz fakty (patrz w¹tek "Analiza numerologiczna 718" - choÌ moze nietrafnie nazwany, skoro nie uwa¿asz tego za numerologiê a za Analizê Liczbow¹ - choÌ dla ca³oœci niewiele to zmienia), ale mimo wszystko da siê normalnie z Toba rozmawiaÌ.

Có¿, w ka¿dym razie mam szczer¹ nadziejê, ¿e siê ta sytuacja teraz zmieni, kiedy wszystko zosta³o jednoznacznie wyjaœnione.

Pozdrowienia dla wszystkich

Tene
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #163 : Grudzień 17, 2008, 16:37:49 »

proszê admina / moda, ¿eby posprz±taæ w tym dziale, wszelkie g³upie k³ótnie czyli posty moje i innych, które NIC nie wnosz± usun±æ bo jest to temat PYTANIA a nie K£ÓTNIE a tak to wygl±da teraz - niech inni pilnuj± porz±dku tutaj skoro ja nie mogê...

KapÂłan 718!
Thotal
Gość
« Odpowiedz #164 : Grudzień 17, 2008, 17:43:01 »

KapÂłan 718
JeÂśli wstdzisz siĂŞ, na ogĂłlnym forum odpowiedzieĂŚ na zadane Ci pytania, moÂżesz to zrobiĂŚ na PW.

Pozdrawiam - Thotal
Mora
Gość
« Odpowiedz #165 : Grudzień 17, 2008, 18:04:03 »

No i wszystko siĂŞ wyjaÂśniÂło.
DziĂŞkujĂŞ Stolo MrugniĂŞcie
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #166 : Grudzień 17, 2008, 18:05:05 »

rozmawiam z tymi ktĂłrzy zadajÂą sensowne pytania na PW wÂłaÂśnie...
Septerra
Gość
« Odpowiedz #167 : Grudzień 17, 2008, 20:15:49 »

Kapłan
Czy zgadzasz się na to, żeby ten temat zamknąć, bo składa się w większości ze sprzeczek, a otworzyć taki sam, czysty?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 20:16:24 wysłane przez Septerra » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #168 : Grudzień 17, 2008, 20:24:44 »

zgdadzam siê na to a nawet prosi³em o to - jako MODERATOR pilnuj czystego w±tku - PYTANIA nie równa siê K£ÓTNIA...

718!
Septerra
Gość
« Odpowiedz #169 : Grudzień 17, 2008, 21:53:25 »

Dobrze, dziĂŞki:)
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: