Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 18, 2025, 01:23:34

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania do KapÂłana 718  (Przeczytany 88885 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #75 : Grudzień 10, 2008, 17:28:38 »

NieÂźle, nieÂźle. samcio "musi" byĂŚ czysty, a jak widaĂŚ kÂłamstw jest coraz wiĂŞcej, wiĂŞc i prĂłby jego wybielania muszÂą byĂŚ coraz bardziej karkoÂłomne. WidaĂŚ, Âże "rewolucja zaczyna zjadaĂŚ wÂłasne dzieci", biedna lucynka - musi zostaĂŚ "zmĂŞczonÂą umysÂłowo" aby broniĂŚ samcia. Jak dla mnie to tylko przedÂłuÂżanie agonii - kÂłamstwa i tak wychodzÂą na jaw.

t0m3k12 - uwaÂżam, Âże siĂŞ zapĂŞdziÂłeÂś i to dosyĂŚ mocno w swoich "pomysÂłach".
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #76 : Grudzień 10, 2008, 17:35:18 »

arteq konkrety, jakie kÂłamstwa - wypunktuj je

718!
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #77 : Grudzień 10, 2008, 17:56:58 »

Zapomniałem dodac, że kotwica też wchodzi w rachube Cool Z kotwicą pod wode to jest dobry pomysł ze wzgledu na prawdziwosc mowy. Czlowiek, ktoremu kotwica sie oprze, moze sznur peknie mozna uznac za wrozbite czy jakies tam inne dziwactwo.

Kapłanie czy ci nie żal ? Kapłanie wracaj na forum z samciem to pogadamy. Skoro masz z nim kontakty to w domku na biorku poloze trzy karteczki z numerami 1, 2 , 3 , a samcio bedzie musial powiedziec jaka jest pomiedzy pierwsza a ostatnia.
Ale pisze powaznie UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2008, 17:57:15 wysłane przez t0m3k12 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #78 : Grudzień 10, 2008, 17:57:05 »

KapÂłan 718 jesteÂś biedny...  UÂśmiech 2
Robisz tu na forum wielka sensacje probujac werbowac ludzi w Twoje genialne i pewnie przemyslane rozmowki prowadzace do sekty razem z tym Samcem Samuelem. Takich jak ty i innych powinno siĂŞ braĂŚ pod Âściane i rozstrzelac seriÂą AK47 z granatem w dziobie. Pozostaje rowniez szubienica z gilotyna w³¹cznie. Ale kary mogÂłyby byĂŚ stosowane takie jak za czasĂłw Chrystusa. Moge siĂŞ nazwaĂŚ Tomaszem jednym z apostoÂłow Jezusa, ktory powiedziaÂł takie pamietliwe slowa "Nie uwierzĂŞ dopĂłki nie zobaczĂŞ, dopĂłki nie dotknĂŞ". Co do swietosci to mam watpliwosci  Z politowaniem

Pozdrawiam
Nie zycz drugiemu co Tobie nie mile. Naprawde zastanow sie nad swoimi slowami.

Kiara
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #79 : Grudzień 10, 2008, 18:01:36 »

Szanowna Pani Kiaro. Widać, że emeruturka lub renta świetnie dopisuje do poświęcania czasu na te smieszne, żartobliwe  glupoty pisane na forum. Dodam, że nie warto zwracać uwagi na tych co tak się pysznią na tym forum myślac, że są dowartościowani przez innych szukajacych nowych emocji związanych z czasem przyszłym. Życie prywatne po za komputerem wam nie wystarcza ? Zamiast uganiać się za partnerami i im oddawać czas, to szukacie tego co powoduje mętlik w głowach nie zwarzając prędzej na skutki tego co robicie. Mam nadzieje, że to są moje ostatnie posty na tym forum. Jak coś ciekawego zostanie odkryte to będzie o tym głośno i zapewne nie tylko na PCH się o tym dowiem. Forum to wymiana gadek, gdzie często dochodzi do kłótni przez co uważane jest to za grzech. My powinniśmy wziąć się za siebie nie patrząc na innych ludzi. Pamietajmy, że rozmawiając z człowiekiem o niższym IQ zejdziemy do jego poziomu inteligencji pokonując nas doświadczeniem.

Z wyrazami szacunku
Pozdrawiam i zycze zdrowia do 200 lat Pani o ksywie Kiara UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2008, 18:11:16 wysłane przez t0m3k12 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #80 : Grudzień 10, 2008, 18:07:14 »

twoj¹ sprawê tomek czy jak tam masz zg³osi³em do modów - obra¿asz ka¿dego a ja mia³em konkretny powód do artaa (ale ju¿ go przeprosi³em i nie mam zamiaru kontynuowaÌ), obra¿asz Kiarê, która nie w¹tpliwie ma du¿¹ wiedzê - jak¹ nie wa¿ne ale widaÌ, ¿e czêsto m¹drze pisze!

KapÂłan 718!
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #81 : Grudzień 10, 2008, 18:12:08 »

KapÂłanie nabijaczu postĂłw. Powinienes juz dawno wyleciec z tego forum
Septerra
Gość
« Odpowiedz #82 : Grudzień 10, 2008, 18:17:59 »

t0m3k12
Uspokój się, albo won.

Od teraz usuwam każdy post nie na temat misie, więc dajcie sobie buzi na pw.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2008, 18:18:53 wysłane przez Septerra » Zapisane
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #83 : Grudzień 10, 2008, 20:40:39 »

KapÂłanie 718 mĂłwiÂłeÂś, Âże byÂłeÂś na sesji u P. Lucyny. Napisz proszĂŞ jak to wyglÂąda. Aby tam dojechaĂŚ muszĂŞ jechaĂŚ caÂły dzieĂą i chciaÂłabym wiedzieĂŚ choĂŚ troche czego mogĂŞ siĂŞ spodziewaĂŚ.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #84 : Grudzień 10, 2008, 21:15:02 »

nie wiem czego moÂżesz siĂŞ spodziewaĂŚ, na pewno zdziwienia podczas sesji, nie jest to codzienne wydarzenie ale na pewno niczego zÂłego siĂŞ nie spodziewaj rĂłwnieÂż - idÂź na ÂżywioÂł!

ale najpierw siê UMÓW DOK£ADNIE bo oni s± w Egipcie i jak pojedziesz w ciemno to ma³a szansa, ¿e tam kto¶ bêdzie, na stronie oficjalnej s± maile i telefony i tam siê zg³o¶ aha i pytania musz± byæ PRZEMY¦LANE a nie chaotyczne - najlepiej spisz je na kartce a na ¿ywo zadasz inne jakie Ci przyjd± na my¶l wtedy po otrzymaniu odpowiedzi na te przygotowane...

718!
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #85 : Grudzień 11, 2008, 04:58:08 »

Znam CiĂŞ KapÂłan z poprzedniego forum. ByÂłem jednÂą z osĂłb z ktĂłrÂą prowadziÂłeÂś codzienne wojny... jednak nie dowiesz siĂŞ jaki miaÂłem nick. Nic siĂŞ nie zmieniÂło, gdy tylko siĂŞ pojawiasz to nastĂŞpuje chaos i wojny. Chcesz byĂŚ szanowany to po prostu siĂŞ nie wywyÂższaj i nie nabijaj postĂłw. Pewnie moje sÂłowa wywalisz do Âśmietnika bo z tego co wiem jesteÂś niereformowalny.

Mam jedno do Ciebie pytanie: Czy uwaÂżasz siĂŞ za dziecko Indygo?
wiki
Gość
« Odpowiedz #86 : Grudzień 11, 2008, 09:13:41 »

1.Czy to prawda, Âże na sesji prywatnej Enki zachowuje siĂŞ inaczej niÂż na publicznej tzn. odpowiedzi sÂą peÂłniejsze i odpowiada tak jakby CiĂŞ znaÂł i caÂłe Twoje Âżycie?

2. Czy wiesz moÂże kim sÂą zakapturzone postacie, ktĂłre nie chcÂą spojÂżeĂŚ w twarz tylko kierujÂą wzrok w bok ( moÂże nie chca pokazaĂŚ twarzy, ubrani podobnie jak mich KK)?

3. Czy wiesz czym jest jasne wci¹gaj¹ce œwiat³o podcas medytacji, lub g³êbokiego relaksu i dlaczego tak sie dzieje ¿e siê pojawia u mnie i moze nie tylko u mnie ( niekt do tej pory nie odpowiedzzia³ mi na to pytanie, a pyta³am wiele osób znaj¹cych sie na reczy)?

Pozdrawiam serdecznie UÂśmiech
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #87 : Grudzień 11, 2008, 09:35:58 »

1. Do³¹czam siê do pytania. Nie by³em nigdy na takiej sesji, a zastanawia³em siê jak to wygl¹da. A ¿e we Wroc³awiu bywam czêsto, wiêc i zapewne nie by³oby problemem pójœcie na tak¹. ChoÌby po to, by mocniej poznaÌ rzecz.

2. To mroczni lordowie Sith, uÂżywajÂący Ciemnej strony Mocy, tylko im siĂŞ Matrixy pomyliÂły Chichot (oczywiÂście odpowiedÂź na Âśmieszno, bynajmniej nie Âżadna ironia czy coÂś UÂśmiech) A prawda jest taka, ze nie wiem, o kim mĂłwisz - skonkretyzuj, kiedy ich widziaÂłeÂś, gdzie etc.

3. Tu zapewne wiele zale¿y od interpretacji i indywidualnego podejœcia. Ja to interpretujê nieco jak oœlepienie œwiat³em po wejœciu do miejsca z mocnym jego blaskiem. Nie chodzi tu o to, ze to jakieœ œwiat³o "dobra, mi³oœci" etc, raczej o to, ¿e przy medytacji wchodzisz na nieco inny poziom œwiadomoœci, w stan, do którego Twoje postrzeganie nie jest przyzwyczajone, przystosowane, st¹d Twój mentalny wzrok ulega nieco "zaœlepieniu" tymi warunkami. St¹d pojawiaj¹ sie takie rzeczy, jak snop, czy te¿ Ÿród³o bardzo mocnej jasnoœci, jakbyœ patrzy³ w s³oùce. Druga interpretacja to taka, ¿e jest to po³¹czenie pomiêdzy tymi wymiarami - jak "sznur", który prowadzi do nich. Ale szczerze, to trudno to jednoznacznie okreœliÌ, bo to bardzo subiektywne. Ja ze swojej strony nauczy³em siê nie interpretowaÌ. Po prostu warto przyznaÌ, ¿e Twój umys³ nie jest do tych wymiarów w pe³ni przystosowany, ¿e to nie s¹ jego naturalne warunki, ze tam jest po prostu INACZEJ, i wielu rzeczy nie da siê opisaÌ czy zinterpretowaÌ s³owami, które znamy.

Blessing

Tene

wiki
Gość
« Odpowiedz #88 : Grudzień 11, 2008, 09:51:56 »

3. Nie da się tego opisać, tak jak nie da sie opisać kolorów w podróżach astralnych, bo tu takich po prostu nie ma. To światło jest jasnością ale nie oślepiająca poprostu czymś bardo jasnym otacza mnie i ciągne ( uczucie szybkości i wpadania, choc nauczyłam nie dac się wciągnąc tylko stoje i patrzę), jest bardzo wrażliwe na lęk jak się on pojawi w moim sercu szybko znika światło. To samo światło pojawią się u nie jak jestem przepełniona miłością i wspólczuciem, wtedy nawet nie musze być za bardzo zrelaksowana.

3. Długa histori, mam z nimi można to tak nazwac do czynienia od nastoletnich lat, pojawiają się czasem w pokoju przy łóżku, udzielają lekcji we śnie, potrafią czasmi nieźle nastraszyć postronne osoby z którymi o tym rozmawiam ( oczywiście swoim wyglądem). Moj mąż widywał ich w silnej groączce, więc zastanawiam się kim sa moze ktoś te miał z nimi do czynienia ( dodam tylko, że moga miec tez cos wspólnego z UFO, poniewaz czasem pojawiają się z szrakami i po obserwacjach UFO). acha i mają około 2,5 m wysokości.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2008, 09:53:35 wysłane przez wiki » Zapisane
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #89 : Grudzień 11, 2008, 10:35:54 »

Co do œwiat³a, to ju¿ Ci mogê powiedzieÌ, co to jest. W takim uk³adzie jest to w³aœnie to przejœcie miêdzy "wymiarami". To, co opisa³aœ, dok³adnie do tego pasuje. Aby wyst¹pi³o, potrzebne jest wyciszenie, skupienie, a przy tym nie lêkanie siê w³aœnie - kiedy siê boisz, Twoja podœwiadomoœÌ automatycznie odcina mo¿liwoœÌ przejœcia. Nie masz siê absolutnie czego baÌ, takie przejœcie jest wrêcz bardzo przydatne, pozwala Ci dojœÌ nie tylko do innych planów istnienia (czy wymiarów, czy gêstoœci, nazwa nic nie zmienia), ale te¿ poznaÌ sam¹ siebie. To nieco tak, jakbyœ wysz³a z cia³a, jakbyœ uwolni³a siê od materii. Przy czym nie masz siê kompletnie czego obawiaÌ w zwi¹zku z tym œwiat³em.

Co do tych postaci, to tu moÂżna jedynie spekulowaĂŚ. Z jednej strony mogÂą to faktycznie byĂŚ istoty astralne (czy tam inne byty, znowu nie ma sensu bawiĂŚ siĂŞ w nazewnictwo). CoÂś jak przewodnicy duchowi, ale teÂż niekoniecznie pozytywni. DuÂżo zaleÂży, jak odbierasz czerĂą, czego symbolem dla Ciebie jest. PamiĂŞtaj, ze to w pewnym sensie jest odbicie ich obecnoÂści w Twoim umyÂśle, dopasowanie siĂŞ do Twoich schematĂłw myÂślowych. Tak wiĂŞc zanalizuj, czym DLA CIEBIE mogÂą oni byĂŚ, co symbolizuje ich wzrost, wyglÂąd etc. A mogÂą to teÂż byĂŚ projekcje podÂświadomoÂści, ktĂłra w taki sposĂłb komunikuje siĂŞ z TobÂą. Wszystko zaleÂży od Twojego sposobu postrzegania. Np przewodnicy duchowi wierzÂącemu chrzeÂścijaninowi uka¿¹ siĂŞ jako anioÂły (czy raczej on tak ich bĂŞdzie odbieraÂł),  a ateiÂście jako np kule energii, etc. One nie majÂą formy, formĂŞ "dostrzegalnÂą" nadaje im jedynie TwĂłj umysÂł. Tak wiĂŞc tam, w swoich schematach myÂślowych i wÂłasnej symbolice, szukaj odpowiedzi.

Pozdrawiam

Tene
wiki
Gość
« Odpowiedz #90 : Grudzień 11, 2008, 10:47:53 »

nie sÂą to moi przewodnicy na pewno, mĂłj przewodnik( znam jego imiĂŞ wyglÂąd) jest zupeÂłnie inny od nich. AnioÂły teÂż nie, miaÂłam stycznoœÌ z Gabrielem ( tak sie predstawiÂł) oni sÂą bardziej podobni do nas, nie sa tacy bezinteresowni, ostrzegajÂą, pokazuja nawet czasmi przyszÂłoœÌ, potrafiÂą cofn¹Ì siĂŞ do dalekiej preszÂłoÂści i pokazaĂŚ zdarzenia w tamtym czasie, nie czuje lĂŞku przy nich ( dziwne, Âże tez przyznajÂą siĂŞ do Jezusa) OstrzegajÂą pred przyszÂłymi wydarzeniami, a moj prewodnik czĂŞsto mĂłwi, e tak na prawdĂŞ to nie wazne co bĂŞdzie i co sie stanie to tylko ruch, nie ma to najmniejsego znaczenia, waÂżne jest by pielĂŞgonowac w sobie miÂłoÂśc i wspó³czucie.
Nad czerniÂą sie tak na prawdĂŞ nie zastanawiaÂłam, kolor jak kaÂżdy inny, oni ubiĂłr majÂą nie tylko czarny ale i brÂązowy.

Pozdrawiam serdecznie:)
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #91 : Grudzień 11, 2008, 10:54:23 »

nie s¹ to moi przewodnicy na pewno, mój przewodnik( znam jego imiê wygl¹d) jest zupe³nie inny od nich. Anio³y te¿ nie, mia³am stycznoœÌ z Gabrielem ( tak sie predstawi³) oni s¹ bardziej podobni do nas, nie sa tacy bezinteresowni, ostrzegaj¹, pokazuja nawet czasmi przysz³oœÌ, potrafi¹ cofn¹Ì siê do dalekiej presz³oœci i pokazaÌ zdarzenia w tamtym czasie, nie czuje lêku przy nich ( dziwne, ¿e tez przyznaj¹ siê do Jezusa) Ostrzegaj¹ pred przysz³ymi wydarzeniami, a moj prewodnik czêsto mówi, e tak na prawdê to nie wazne co bêdzie i co sie stanie to tylko ruch, nie ma to najmniejsego znaczenia, wa¿ne jest by pielêgonowac w sobie mi³oœc i wspó³czucie.
Nad czerniÂą sie tak na prawdĂŞ nie zastanawiaÂłam, kolor jak kaÂżdy inny, oni ubiĂłr majÂą nie tylko czarny ale i brÂązowy.

Pozdrawiam serdecznie:)

Hmmmm, to moÂże to jakieÂś istoty astralne, chociaÂż szczerze, to nie wiem, kto to moÂże byĂŚ. Natomiast co do Twojego Przewodnika, to stwierdzĂŞ tyle, Âże wspaniale! To cudowne istoty, nawet nie wiem, jak je okreÂśliĂŚ... kocham spotkanie ze swoim Przewodnikiem UÂśmiech Ale to tak btw
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #92 : Grudzień 11, 2008, 15:06:52 »

Znam CiĂŞ KapÂłan z poprzedniego forum. ByÂłem jednÂą z osĂłb z ktĂłrÂą prowadziÂłeÂś codzienne wojny... jednak nie dowiesz siĂŞ jaki miaÂłem nick. Nic siĂŞ nie zmieniÂło, gdy tylko siĂŞ pojawiasz to nastĂŞpuje chaos i wojny. Chcesz byĂŚ szanowany to po prostu siĂŞ nie wywyÂższaj i nie nabijaj postĂłw. Pewnie moje sÂłowa wywalisz do Âśmietnika bo z tego co wiem jesteÂś niereformowalny.

Mam jedno do Ciebie pytanie: Czy uwaÂżasz siĂŞ za dziecko Indygo?

nie tyle, Âże siĂŞ uwaÂżam ale wiem, Âże nim jestem - kto czytaÂł uwaÂżnie sesje wie w jakim kontekÂście...

718!
arteq
Gość
« Odpowiedz #93 : Grudzień 11, 2008, 15:11:46 »

Âże dziecko to Âżadna nowina, tyle tylko, Âże naleÂżaÂłoby uzyĂŚ innego przymiotnika niz indygo  :]
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #94 : Grudzień 11, 2008, 15:21:16 »

bardzo Âśmieszne! ciekawe ile Ty masz lat?!

718!
Lucyfer
Gość
« Odpowiedz #95 : Grudzień 11, 2008, 16:31:19 »

Cytat: wiki
Czy wiesz moÂże kim sÂą zakapturzone postacie, ktĂłre nie chcÂą spojÂżeĂŚ w twarz tylko kierujÂą wzrok w bok ( moÂże nie chca pokazaĂŚ twarzy, ubrani podobnie jak mich KK)?
Taka?

Chitauri
wiki
Gość
« Odpowiedz #96 : Grudzień 11, 2008, 16:44:46 »

Lucyfer, moÂżliwe nigdy nie widziaÂłam ich twarzy, bardzo uwaÂżajÂą abym nie spojÂżaÂła im w oczy.
Lucyfer
Gość
« Odpowiedz #97 : Grudzień 11, 2008, 17:43:33 »

AfrykaĂąski szaman Credo Vuzamazulu Mutwa w wywiadzie z Davidem Ickiem
Chitauri ma troje oczu proszê pana, ma ¿ó³te oczy które œwiec¹ w dziwny, niemal odizolowany sposób
jak klejnoty, jak pewien typ ¿ó³tych klejnotów.
I maj¹ te¿ oko poœrodku czo³a, oko które nie zamyka siê z góry na dó³ jak robi to normalne oko ale zamyka
siĂŞ z boku na bok i otwiera siĂŞ w ten sposĂłb.
Teraz. To oko Chitauri to oko ktĂłre zabija poniewaÂż czÂłowieka moÂżna powaliĂŚ ogniem, tym bÂłyskiem ktĂłry z niego wychodzi.
Czy to dlatego, czy st¹d siê wzi¹³ motyw "z³ego oka"? Tak proszê pana. W rzeczy samej Mobaba, straszliwy
imperator Chitauri o ktĂłrym siĂŞ mĂłwi, Âże Âżyje po dziÂś dzieĂą, Mobaba ma swoje centralne oko.
Jego pozostaÂłych dwoje oczu zostaÂło zaszyte przez jego zazdrosnÂą Âżone ale jego zabĂłjcze oko,
Samahongo - Straszliwe Czerwone Oko otwiera siĂŞ i moÂże je otworzyĂŚ nawet tak...

WiĂŞcej tutaj: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=60.0
                  http://www.energyforum.pl/viewtopic.php?p=32852
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2008, 21:18:31 wysłane przez Lucyfer » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #98 : Grudzień 11, 2008, 21:32:38 »

CzeœÌ Wiki,
zdaje siê, ¿e kiedyœ wspomina³aœ coœ o tym, ¿e czyta³aœ, czy te¿ czytasz plejadjaùska trylogiê. Id¹c tym tropem, powiem tak. Ty wiesz kim oni s¹, chcesz tylko potwierdzenia zod kogoœ innego swych domys³ów.
Czy bardzo siĂŞ mylĂŞ? DuÂży uÂśmiech
wiki
Gość
« Odpowiedz #99 : Grudzień 12, 2008, 07:59:00 »

DziĂŞki Lucyfer UÂśmiech

Darek skÂąd wiesz?   UÂśmiech
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: