Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 15, 2025, 16:18:01

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania do KapÂłana 718  (Przeczytany 88835 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #100 : Grudzień 12, 2008, 09:40:57 »

Czytamy DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #101 : Grudzień 16, 2008, 13:55:12 »

KapÂłanie rozbrajasz mnie i to naprawdĂŞ.
WchodzĂŞ sobie na temat "POLSKA - czy jesteÂśmy narodem wybranym???"
przeczytaÂłem tam twoje posta
w celu dokÂładniejszego wyjaÂśnienia, polecam przeczytaĂŚ mĂłj najnowszy tekst "Aleister Crowley i PowrĂłt BogĂłw" w dziale Publikacje Projektu

No to sobie wchodzĂŞ na to     
"POWRÓT BOGÓW" - oficjalny artyku³ [NOWO¦Æ!]
a tu takie coÂś
CENZURA!

chcesz hasÂło do pliku? napisz do mnie PW a wyÂślĂŞ na pewno! KAÂŻDEMU!!!

http://rapidshare.com/files/171744209/pch_718-powrot_bogow.rar

jest to konto premium op³acane co miesi¹Ì wiêc plik nigdy nie zniknie, a na pewno do 2012 roku!

pozdrawiam,
KapÂłan 718!

AÂż mi siĂŞ odechciaÂło czytaĂŚ tego. Po za tym moÂże jeszcze opÂłaty zaczniesz pobieraĂŚ? hmmm?
ByÂło dobrze jak te twoje "wywody liczbowe" byÂły napisane w poÂście a teraz to mi siĂŞ juÂż tego nie chce czytaĂŚ.

Nie wiem czemu ale odkÂąd pojawiÂłeÂś siĂŞ na forum zrobiÂł siĂŞ lekki chaos. PrzejÂście huraganu, nie Âżebym coÂś do ciebie miaÂł ale moÂże w koĂącu siĂŞ opanujesz i przestaniesz rozsiewaĂŚ SWOJÂĄ doktrynĂŞ na tym forum za wszelkÂą cenĂŞ?

Rozumiem by³e¶ na sesji prywatnej i gada³e¶ z Samuelem, super co¶ ci tam pewnie doradzi³ itd. aaaa ty jak niewolnik wykonujesz jego rozkazy bez zastanowienia. Te twoje obliczenia niczego nie dowodz± jest to tylko TEORIA. Której nie mo¿emy potwierdziæ. Kaba³a nie jest do koñca zrozumia³a i twoje interpretacje mog± byæ mylne. Jak kto¶ powiedzia³ "Widzimy to co chcemy widzieæ". Wiêc jeszcze raz PROSZÊ Ciebie aby¶ przemy¶la³ swoje zdanie.

Pozdrawiam CiepÂło
Mora UÂśmiech
Septerra
Gość
« Odpowiedz #102 : Grudzień 16, 2008, 14:31:28 »

"Widzimy to co chcemy widzieĂŚ".

*nuci*
BĂŞdziemy - jacy zechcemy
Byle wiedzieĂŚ nam - czego chcieĂŚ,
Lecz - nie wiemy - czego nie wiemy,
WiĂŞc nie mamy - co chcemy mieĂŚ.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #103 : Grudzień 16, 2008, 15:52:00 »

Mora jesteÂś Âżalosnym ignorantem tak piszÂąc i wiesz co? nie dostaniesz hasÂła jako jedyny na razie! po tym co napisaÂłeÂś o moich tekstach "nie chce mi siĂŞ z tobÂą gadaĂŚ!"

pliki sÂą w formacie PDF poniewaÂż zawierajÂą mnĂłstwo znakĂłw oraz grafiki, ktĂłrych forum nie "czyta", i jest to Âładnie sformatowane wszystko i wyglÂąda zachĂŞcajÂąco do czytania - kto czytaÂł ten wie!

718!
arteq
Gość
« Odpowiedz #104 : Grudzień 16, 2008, 16:01:27 »

a nie mĂłwiÂłem: lista siĂŞ powiĂŞksza o kolejnych "ignorantĂłw".
Mora witamy w klubie "nie chce mi siĂŞ z TobÂą gadaĂŚ"   :]

yyyy... a moÂże posty Mory usun¹Ì bo znowu wywi¹¿e siĂŞ awantura? A moÂże w celu dbaÂłoÂści o spokĂłj na forum od razu mopy bĂŞdÂą usuwali posty osĂłb ktĂłre nie zgadzajÂą siĂŞ z 718?   :]
Zanim ktoœ bêdzie wszczyna³ larum, ¿e znowu j¹trzê to proszê przyjrzeÌ siê dok³adnie treœci postu Mory [uzytych s³ów i zwrotów] i odpowiedŸ kap³anka, a nastêpnie pomysleÌ kto tu wszczyna awantury. Je¿eli nie bêdzie mo¿na spokojnie ustosunkowaÌ siê do postów 718 bo bêdzie siê pos¹dzanym o wszczynanie awantur, a spokój na forum mia³by byc zapewniony przez chodzenie na paluszkach ko³o 718 to od razu mówiê, ¿e nie idê na coœ takiego.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #105 : Grudzień 16, 2008, 16:19:01 »

arteq zamknij siĂŞ i znajdÂź sobie jakieÂś inne zajĂŞcie!
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #106 : Grudzień 16, 2008, 16:35:14 »

heh to po 012 ma byĂŚ niby zycie takie dobre ; kazdy siebie szanuje , spokĂłj godne zycie a wy tu awanturujecie siĂŞ - oj oj nieÂładnie DuÂży uÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #107 : Grudzień 16, 2008, 16:51:29 »

heh to po 012 ma byĂŚ niby zycie takie dobre ; kazdy siebie szanuje , spokĂłj godne zycie a wy tu awanturujecie siĂŞ - oj oj nieÂładnie DuÂży uÂśmiech

do 012 jeszcze trochĂŞ - moÂże i arteq zmÂądrzeje do tego czasu!

718!
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #108 : Grudzień 16, 2008, 17:57:59 »

ÂŻycie bĂŞdzie dobre, kaÂżdy bĂŞdzie siebie nawzajem szanowaÂł itd - kiedy ludzie siĂŞ zmieniÂą. I tu nie ma nic do rzeczy 2012, czy inne wymyÂślne daty. To ludzie siĂŞ muszÂą zmieniĂŚ.

Ale ka¿dy chce wierzyÌ w Raj - jedni w Biblijny Eden, inni we wspania³¹ Valhallê, a inni w Idyllê na Ziemi po 2012. Pragnienia pozostaj¹ te same, zmienia siê jedynie formu³a.
kabaretka28
Gość
« Odpowiedz #109 : Grudzień 16, 2008, 18:15:22 »

ÂŻycie bĂŞdzie dobre, kaÂżdy bĂŞdzie siebie nawzajem szanowaÂł itd - kiedy ludzie siĂŞ zmieniÂą. I tu nie ma nic do rzeczy 2012, czy inne wymyÂślne daty. To ludzie siĂŞ muszÂą zmieniĂŚ.

Ale ka¿dy chce wierzyÌ w Raj - jedni w Biblijny Eden, inni we wspania³¹ Valhallê, a inni w Idyllê na Ziemi po 2012. Pragnienia pozostaj¹ te same, zmienia siê jedynie formu³a.
Mo¿e nei do¿yjemy tej zmiany Buzia na k³ódkê Przecie¿ jak powiedzia³ En-Ki to proces 1000 letni!! mo¿e w przysz³ym ¿yciu Du¿y uœmiech Uœmiech 2
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #110 : Grudzień 16, 2008, 18:21:00 »

Mo¿e nei do¿yjemy tej zmiany Buzia na k³ódkê Przecie¿ jak powiedzia³ En-Ki to proces 1000 letni!! mo¿e w przysz³ym ¿yciu Du¿y uœmiech Uœmiech 2

A zastanawia³aœ siê, co by by³o, gdybyœ w swoim w³asnym ¿yciu te zmiany wprowadzi³a? Co by to zmieni³o W TOBIE? Co by by³o, gdybyœ dla ka¿dego mia³a uœmiech, gdybyœ zawsze dzia³a³a tak, by d¹¿yÌ do wspólnego dobra? Jakby to by³o, gdyby odrzuciÌ w swoim ¿yciu ludzi, którzy szkodz¹ innym, a wspomagaÌ tych, dla których wa¿ne jest szeroko pojête dobro?

Powiem Ci, co. ÂŚwiat staÂłby siĂŞ lepszy. ChoĂŚby dla Ciebie. RozwijaÂłabyÂś siĂŞ, czuÂła, jak Twoje Âżycie siĂŞ zmienia, jak Twoja wÂłasna osoba zaczyna "ÂświeciĂŚ", taki wewnĂŞtrzny bÂłysk. A taki bÂłysk jest zaraÂźliwy. ZmieniajÂąc siebie, zmieniasz innych.

A w³asnie takie dekadenckie my¶lenie, ¿e to powolne, ¿mudne, ¿e to za 1000 lat - to ludzi dobija, demotywuje. Raju nie trzeba, NIE MO¯NA szukaæ, Raj trzeba TWORZYÆ. I to nie czekaj±c, a¿ grupka zapaleñców znajdzie jakie¶ mumie na pustyni - one niczego nie zmieni±, zmiana le¿y W NAS. W ka¿dym z nas. A wystarczy po ni± siêgn±æ, i ju¿ swiat siê zmieni.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #111 : Grudzień 16, 2008, 19:41:15 »

a tak na serio to Ci Mora odpowiem jeÂśli na prawdĂŞ pytasz, przedtem myÂślaÂłem, Âże to tylko sarkazm z Twojej strony...

powód takiego dzia³ania jest prosty - zauwa¿y³eœ kilometrowy offtop w temacie Ksiêga Cheopsa pod moim tekstem? to by³o pozbawione sensu wiêc zdecydowano siê to zamkn¹Ì poniek¹d na moj¹ proœbê - mo¿e w przysz³oœci pojawi siê tam sam tekst w zamkniêtym temacie - zobaczymy jak dalej bêda wygl¹daÌ sprawy na forum - póki co na priva dosta³em oko³o 50 wiadomoœci z proœba o has³o - œwiadczy to o pewnym zqainteresowaniu jednak!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2008, 21:42:03 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #112 : Grudzień 16, 2008, 20:55:10 »

yyyy... a moÂże posty Mory usun¹Ì bo znowu wywi¹¿e siĂŞ awantura? A moÂże w celu dbaÂłoÂści o spokĂłj na forum od razu mopy bĂŞdÂą usuwali posty osĂłb ktĂłre nie zgadzajÂą siĂŞ z 718?   :]
Zanim ktoœ bêdzie wszczyna³ larum, ¿e znowu j¹trzê to proszê przyjrzeÌ siê dok³adnie treœci postu Mory [uzytych s³ów i zwrotów] i odpowiedŸ kap³anka, a nastêpnie pomysleÌ kto tu wszczyna awantury. Je¿eli nie bêdzie mo¿na spokojnie ustosunkowaÌ siê do postów 718 bo bêdzie siê pos¹dzanym o wszczynanie awantur, a spokój na forum mia³by byc zapewniony przez chodzenie na paluszkach ko³o 718 to od razu mówiê, ¿e nie idê na coœ takiego.

Arteq, nie neguj proszê, ta aluzja by³a do mnie. Na co Ci to? Usunê³am Twojego jednego posta, poniewa¿ sam o to w nim poprosi³eœ! Nie stajê po niczyjej stronie, unikam Waszych k³ótni, Wy te¿ moglibyœcie siê tego nauczyÌ. A do usuwania postów nie s³u¿¹ mopy, tylko moderatorzy, taka ma³a merytoryczna uwaga.
Nawet nie potraktujê tego jako zniewagê, bo mam ju¿ powy¿ej uszu wys³uchiwania tych wszystkich oszczerstw. Poza tym uznajê, ¿e wyjaœniliœmy sobie wszystko poprzez PW, jeœli masz do mnie jakiekolwiek zarzuty, podziel siê nimi bezpoœrednio ze mn¹, a nie w dziale, którego nie œledzê wysy³aj¹c wiadomoœÌ w eter.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2008, 20:55:57 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #113 : Grudzień 16, 2008, 21:48:02 »

arteq skoro nie idziesz na coÂś takiego to nikt ciĂŞ tutaj nie trzyma! a wrĂŞcz odwrotnie - dowidzenia!

718!
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #114 : Grudzień 16, 2008, 22:05:45 »

Nie Kap³anie, ja siê nie zgadzam z tym, co piszesz. Nie mo¿emy siê nawzajem st¹d wyrzucaÌ. Arteq ma wiele m¹drego do powiedzenia i jest wartoœciowym cz³owiekiem. Nie chodzi te¿ o "chodzenie na paluszkach", Arteq. Chodzi o umiejêtnoœÌ prowadzenia rzeczowej dyskusji. Jeœli ktoœ nie czuje siê na si³ach, aby móc siê wypowiedzieÌ nie ura¿aj¹c niczyich uczuÌ, to niech siê w ogóle nie wypowiada!
Kap³anie, rozmawialiœmy ju¿ o tym i wczeœniej (gdy nazwa³eœ Arteq psem, w czego nastêpstwie napisa³am do p.Wójcikiewicza z proœb¹ o weryfikacjê Twojej osoby) i dzisiaj, gdy znowu rozgorza³a dyskusja. Powiedzia³am Ci wprost, co myœlê o s³owach, w jakie ubierasz swoje myœli, zamieœci³am publicznie na forum informacje, jakie otrzyma³am, poprosi³am Ciê o zmianê postawy wobec Arteq i innych u¿ytkowników. Powiedzia³eœ, ¿e siê zmienisz, ¿e bêdziesz bardziej nad sob¹ panowa³, przeprosisz Arteq. Wtedy naprawdê myœla³am, ¿e mo¿e nasza rozmowa coœ zmieni w relacjach na forum, a dopiero teraz widzê, ¿e to b³êdne ko³o. Nic siê nie uda³o wówczas osi¹gn¹Ì. Mówisz, ¿e masz "b³ogos³awieùstwo" od góry na poni¿anie tych, co na to zas³u¿yli. A ja powiem w ten sposób: Swój rozum masz? To go czasem u¿yj!
Macie skrajnie ró¿ne zdanie - fantastycznie - gdybyœcie jeszcze umieli toczyÌ rzeteln¹, woln¹ od obelg dyskusjê, wszyscy œledzilibyœmy j¹ z zapartym tchem! Po co robiÌ sobie wrogów? Nie lepiej z wroga zrobiÌ swojego przyjaciela?
Arteq - na Tobie siĂŞ zawiodÂłam... I nie wiem, co wiĂŞcej napisaĂŚ, bo po prostu chyba nie chcĂŞ. MyÂślaÂłam, Âże wyjaÂśniliÂśmy sobie wszystko, ostatnia rzecz jakiej bym siĂŞ po Tobie spodziewaÂła to rozpowiadanie o mojej "niesprawiedliwoÂści" za moimi plecami. Ja i brak obiektywizmu? Raczej ja i brak offtop'owych awantur. Ot, co.
Nic wiêcej nie chcia³am osi¹gn¹Ì prosz¹c Was o powœci¹gliwoœÌ. Co dosta³am w zamian? Nazwanie mnie mopem?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Gość
« Odpowiedz #115 : Grudzień 16, 2008, 23:01:47 »

Janneth, wypowiem siê publicznie bo sytuacja tego wymaga. Ceniê Twoje dobre imiê na tym forum i nie chcê aby ono z mojego powodu mia³o w jakikolwiek sposób ucierpieÌ. Zapewniam Ciê, ¿e nie mia³em nawet najmniejszego zamiaru obra¿aÌ Ciê w jakikolwiek sposób. U¿ycie s³owa "mop" nie jest pejoratywnym, zwyk³o siê tak zwaÌ w³aœnie moderatorów - ba sami w stosunku do siebie u¿ywaj¹ takiego okreœlenia, ze wzglêdu na zbie¿noœÌ fonetyczn¹ mod - mop oraz okreœlenia rodzaju pracy - pilnowania porz¹dku/ usuwania offtopów etc. U¿ywa³em tego s³owa wielokrotnie i nigdy nie przysz³oby mi do g³owy, ¿e ktoœ mo¿e to odebraÌ jako próbê zniewagi/naœmiewania siê. Je¿eli Tobie to s³owo kojarzy siê negatywnie nie ma najmniejszego problemu abym zaprzesta³ u¿ywania go. Mam nadziejê, ¿e teraz siê rozumiemy.

Post w którym wyczu³aœ aluzjê równie¿ nie by³ skierowany przeciw Tobie. Zosta³ napisany przed nasz¹ rozmow¹, i wys³any po niej, bo nigdy nie pomyœla³bym, ¿e jest jak¹kolwiek prób¹ dyskredytacji Twojej osoby. Nie by³ równie¿ "przemycony" za Twoimi plecami - jest w nim poruszona kwestia która po prostu by³a omawiana równie¿ z Tob¹. Za pomoc¹ tych s³ów chcia³em uzmys³owiÌ kuriozaln¹ sytuacjê, ¿e moim zdaniem jedynym sposobem aby "unikn¹Ì awantur" z 718 jest chodzenie wokó³ niego na paluszkach, czytaj: nie negowanie jego pogl¹dów i stwierdzeù, zero krytyki i przeciwstawiania siê. Dlatego nawet zosta³a u¿yta liczba mnoga [w odniesieniu do moderatorów].
Z ca³¹ stanowczoœci¹ powiem równie¿, ¿e nie ma do Ciebie [i któregokolwiek z moderatorów b¹dŸ adminów] ¿adnych negatywnych uwag w odniesieniu do pe³nionej funkcji. Dlatego nieporozumieniem jest aby twierdziÌ, ¿e mam jakieœ zastrze¿enia czy uwa¿am Twoje postêpowanie/zachowanie za niesprawiedliwe b¹dŸ nieobiektywne.

Mam nadziejê, ¿e teraz jest ju¿ wszystko jasne. Pomimio, ¿e to offtop uzna³em za stosowne umieœciÌ go w dziale publicznym aby dla wszystkich sytuacja by³a jasna, tym bardziej, ¿e poczu³aœ siê ura¿ona moim postem który by³ równie¿ publiczny. Za swoje s³owa zawsze biorê odpowiedzialnoœÌ bez wzglêdu czy zosta³y wypowiedziane na forum czy te¿ na PW i nie mam nic przeciwko temu aby je ujawniaÌ. Natomiast s³owa innych [nie anonimowych] forumowiczów skierowane do mnie na PW pozostan¹ wy³¹cznie dla mojej informacji i nie bêd¹ u¿ywane w dyskusjach na forum.

Mogê wyraziÌ ubolewanie, ¿e moje s³owa zosta³y przez Ciebie Janneth odebrane jako zarzuty, oskar¿enia czy napaœÌ. Je¿eli pomimo - co jeszcze raz podkreœlam - braku z³ych intencji z mojej strony, urazi³y one Ciebie w jakikolwiek sposób to przepraszam.
Septerra
Gość
« Odpowiedz #116 : Grudzień 16, 2008, 23:34:55 »

KapÂłan, mam nadziejĂŞ, Âże to TY zmÂądrzejesz, nie arteq czy mora czy ktokolwiek, w przeciwnym wypadku wypadniesz z tego forum jeszcze zanim sprĂłbujesz pomyÂśleĂŚ "ignorant!"

Uwierz, jesteÂś o wiele ciĂŞÂższym typem niÂż arteq, ktĂłry w gruncie rzeczy jest rzeczowym i serdecznym czÂłowiekiem. Ty jesteÂś po prostu upierdliwy.

A wiĂŞc, ostrzeÂżenie.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #117 : Grudzień 17, 2008, 00:02:41 »

Arteq, dziĂŞki za wyjaÂśnienie, moÂże faktycznie Âźle zinterpretowaÂłam tego "mopa". JuÂż sama nie wiem...
W caÂłym tym sporze najlepsze jest to, Âże kaÂżdy z Was ma tak silne przekonania, Âże jestem wiĂŞcej niÂż pewna, Âże Âżaden nie zmieni swojego zdania podÂług drugiego. Nie byÂłoby w tym nic zÂłego, gdybyÂście dyskutowali w kulturalny sposĂłb. A Wasze dyskusje dla tego forum sÂą wrĂŞcz niezbĂŞdne! Nie kaÂżdy uÂżytkownik potrafi wprost powiedzieĂŚ, co myÂśli, nie kaÂżdy uÂżytkownik ma wystarczajÂącÂą wiedzĂŞ, aby negowaĂŚ poczynania projektu tak jak Arteq bÂądÂź broniĂŚ ich jak KapÂłan.
Jako przeciwnicy w tej dyskusji uosabiacie tak naprawdĂŞ myÂśli innych, bardziej biernych uÂżytkownikĂłw.
I tak jak KapÂłan powinien za to szanowaĂŚ swojego przeciwnika - Arteq'a, tak i Arteq powinien szanowaĂŚ KapÂłana.
Nie mam wÂątpliwoÂści, Âże wiĂŞksze problemy z tym szanowaniem ma KapÂłan, uwaÂżam, Âże wynika to z jego osobowoÂści i doÂświadczeĂą, jednak nie powinno byĂŚ Âżadnego usprawiedliwienia takiego zachowania.
PodsumowujÂąc - chÂłopcy, to forum potrzebuje takich dwĂłch jak Wy, bo kaÂżdy z uÂżytkownikĂłw moÂże siĂŞ z ktĂłrymÂś z Was utoÂżsamiĂŚ, bo dziĂŞki toczonym miĂŞdzy Wami dysputom moÂżna siĂŞ dowiedzieĂŚ czegoÂś nadprogramowego, spostrzec fakty, jakie umykajÂą podczas szybkiego czytania itd.
Na forum jest wiele osĂłb starszych, doÂświadczonych, inteligentnych i wyksztaÂłconych. Szanujcie je i siebie nawzajem.
Pomagajcie swojÂą dyskusjÂą poszerzaĂŚ horyzonty myÂślowe, sprzedawajcie informacje, ale nie zamazujcie ich maÂło bÂłyskotliwymi docinkami.

KapÂłan - nie bÂądÂź hipokrytÂą. Doskonale zdajÂąc sobie sprawĂŞ, Âże poniÂżasz tutaj ludzi, nie zarzucaj tego innym.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 00:06:35 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #118 : Grudzień 17, 2008, 00:14:19 »

KapÂłan 718
ZastanĂłw siĂŞ, co lub kto zmusza CiĂŞ do prowokowania i nakrĂŞcania emocji. Do czego potrzebna Ci jest ciÂągle powracajÂąca awantura i sianie destrukcji?
Nie zasÂłaniaj siĂŞ tematem rozmowy i rzekomÂą obronÂą prawdy, to zostaw w spokoju, pomyÂśl do czego potrzebna Ci jest negatywna emocja w Tobie i Twoim rozmĂłwcy.

PrzecieÂż wiesz, Âże prawda obroni siĂŞ sama, wiĂŞc pozwĂłl jej w ciszy na dziaÂłanie.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
ps1
Gość
« Odpowiedz #119 : Grudzień 17, 2008, 00:29:35 »

Hej!
Zajmujesz siĂŞ liczbami, prawda?
WytÂłumacz wiĂŞc proszĂŞ jak numerologicznie 2012 moÂże oznaczaĂŚ jakiekolwiek zagroÂżenie?
pozdrawiam

jak napisa³em ju¿ w jednych z moich artyku³ów liczba 2012 a raczej 012 trafnie przez Samuela tak zapisywane symbolizuje liczbê 666 i zwi¹zek z Apokalips¹ (patrz moje artyku³y na forum i stronie oficjalnej)

012 posiada TYLKO 6 moÂżliwoÂści zapisu -  czyli 012, 021, 210, 120, 102, 201 a teraz dodajÂąc to wszystko do siebie 012+021+210+120+102+201 = 666!

i to chyba tÂłumaczy wszystko....

718!

ChciaÂłem tylko zauwaÂżyĂŚ, Âże liczba 666 nie jest juÂż uznawana za apokaliptycznÂą. Oficjalnie najstarszy rĂŞkopis Apokalipsy ÂŚw. Jana zawiera liczbĂŞ 616.

http://www.ekumenizm.pl/content/article/20050506082638883.htm

To z³a wiadomoœÌ m.in. dla czcicieli szatana (i innych odszczepieùców), którzy zawsze u¿ywali liczby 666 w swoich symbolach. Bêd¹ mieÌ dylemat.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #120 : Grudzień 17, 2008, 00:33:25 »

oj biedni ludzie wierzycie w to co napisz± wam - 666 jest liczb± apokaliptyczn± i nie chodzi o liczbê ale o to co oznacza o te TRZY SZÓSTKI! 616 jest tylko kolejnym zafa³szowaniem prawdy przez KK - chc±, ¿eby¶my tak my¶leli tylko po to, ¿eby odwróciæ nasz± uwagê od 666, która w pewnym sensie zniszczy t± religiê i tak siê stanie, dlatego to ich (KK) ostatnia deska ratunku, jednak nikt rozs±dny tego nie kupi!!!

KapÂłan 718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 00:34:05 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #121 : Grudzień 17, 2008, 00:39:05 »

Mora jesteÂś Âżalosnym ignorantem tak piszÂąc i wiesz co? nie dostaniesz hasÂła jako jedyny na razie! po tym co napisaÂłeÂś o moich tekstach "nie chce mi siĂŞ z tobÂą gadaĂŚ!"

pliki sÂą w formacie PDF poniewaÂż zawierajÂą mnĂłstwo znakĂłw oraz grafiki, ktĂłrych forum nie "czyta", i jest to Âładnie sformatowane wszystko i wyglÂąda zachĂŞcajÂąco do czytania - kto czytaÂł ten wie!

718!
Oj spodziewaÂłem siĂŞ jakiejÂś rzeczowej odpowiedzi a tu takie coÂś. Po pierwsze nie jestem ignorantem choĂŚby dlatego Âże zwracam Tobie uwagĂŞ, co do hasÂła nie prosiÂłem o nie i nie bĂŞdĂŞ prosiĂŚ.

arteq zamknij siĂŞ i znajdÂź sobie jakieÂś inne zajĂŞcie!

Kolejny przejaw agresji z twojej strony.

do 012 jeszcze trochĂŞ - moÂże i arteq zmÂądrzeje do tego czasu!

718!

arteq skoro nie idziesz na coÂś takiego to nikt ciĂŞ tutaj nie trzyma! a wrĂŞcz odwrotnie - dowidzenia!

718!

Czy twoja nienawiœÌ do artqa jest tak wielka czy tylko mi siê to wydaje? "Kochaj bliŸniego jak siebie samego" widaÌ siebie te¿ nie szanujesz.

a tak na serio to Ci Mora odpowiem jeÂśli na prawdĂŞ pytasz, przedtem myÂślaÂłem, Âże to tylko sarkazm z Twojej strony...

powód takiego dzia³ania jest prosty - zauwa¿y³eœ kilometrowy offtop w temacie Ksiêga Cheopsa pod moim tekstem? to by³o pozbawione sensu wiêc zdecydowano siê to zamkn¹Ì poniek¹d na moj¹ proœbê - mo¿e w przysz³oœci pojawi siê tam sam tekst w zamkniêtym temacie - zobaczymy jak dalej bêda wygl¹daÌ sprawy na forum - póki co na priva dosta³em oko³o 50 wiadomoœci z proœba o has³o - œwiadczy to o pewnym zqainteresowaniu jednak!

718!

No wreszcie odpowiedziaÂłeÂś w miarĂŞ normalny sposĂłb...
Po co siĂŞ unosisz i wyzywasz mnie od ignorantĂłw?

janneth - piszÂą do mnie ludzie - ignoruj go ale wiemy, Âże to trudne - ciĂŞÂżki typ, nie ma na niego sposobu - wiĂŞc moje nastawienie jest zrozumiaÂłe przez ludzi - ja siĂŞ zmieniÂłem ale arteq dalej jest chamem! i NIKT NIC na to juÂż nie poradzi. Tyle!

718!

Dobre sobie? ZmieniÂłeÂś siĂŞ, w ktĂłrym miejscu? Nadal z twojej strony lecÂą bluzgi na ludzie ktĂłrzy szukajÂą prawdĂŞ i w pewien sposĂłb podwaÂżajÂą twego Pana Samuela i twoje teorie. Pewnie po tym poÂście stanĂŞ siĂŞ numerem 2 na liÂście twoich wrogĂłw.  UÂśmiech

czujê podobnie - mi siê te¿ odechciewa pisaÌ na tym forum, du¿o siê dzieje w Hydeparku a w g³ównych dzia³ach cisza albo OFFTOP! - to forum umiera powoli...

718!

Buahahaha... forum umiera? raczej nie, chociaÂż jak ludzie wchodzÂą i czytajÂą twoje niektĂłre posty to aÂż strach pomyÂśleĂŚ co sobie myÂślÂą.

Septerra maÂło mnie obchodzi Âże jesteÂś modem! ty wylecisz prĂŞdzej niÂż ja - wiĂŞc nawet mi nie groÂź dzieciaku! tak, taka postawa jak twoja to IGNORANCJA...

P.S. to forum jest PRYWATNE a ty tu masz najmniej do powiedzenia, wiĂŞcej myÂślenia zalecam!

KapÂłan 718!

Znowu wyzywasz od ignorantĂłw i w dodatku siĂŞ wywyÂższasz. Masz racje ciebie nic nie obchodzi oprĂłcz zaspokojenia wÂłasnego ego. Zaraz zgÂłoszĂŞ co tutaj wypisujesz moÂże maÂły urlop da ci do myÂślenia.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #122 : Grudzień 17, 2008, 00:43:19 »

ty zgÂłosisz do admina a ja zgÂłoszĂŞ to wyÂżej i po co ci to?!

718!
Mora
Gość
« Odpowiedz #123 : Grudzień 17, 2008, 00:47:22 »

ty zgÂłosisz do admina a ja zgÂłoszĂŞ to wyÂżej i po co ci to?!

718!
ehh... Czy ty naprawdĂŞ nie rozumiesz co do ciebie piszĂŞ czy tylko udajesz?
W moim po¶cie niema ¿adnych wulgów w twoj± stronê. Napisa³em jedynie co my¶lê o twoich wypowiedziach i CHCÊ aby¶ w koñcu sobie co¶ u¶wiadomi³. Nie posiadasz immunitetu na tym forum ani nie jeste¶ wyroczni± która pozjada³a wszystkie rozumy. Zreszt± ja Ciebie grzecznie PROSZÊ zachowaj umiar w tym co piszesz. Bo pisz±c do artqa zamknij siê, do sepptery dzieciaku ³amiesz regulamin. S± granice które powiniene¶ siê trzymaæ!

Pozdrawiam
Mora
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #124 : Grudzień 17, 2008, 01:03:36 »

cĂłz przypadkiem ten ktoÂś wyÂżej napisaÂł do mnie teraz a ja zapytaÂłem dokÂładnie jak jest z tym forum oraz kwestie techniczne - jestem ciekaw odpowiedzi bardzo!

ja nie obra¿am PIERWSZY ZAUWA¯! jestem impulsywny i ³atwo mnie uraziÌ i nigdy nie pozostaje d³u¿ny, o ile mo¿e arteq to nie debil to septerra zachowa³ siê jak dzieciak gro¿¹Ì mi, ¿e wylecê z forum, a kim on jest?!

w pewnym sensie mam immunitet, ja nie jestem Âżadnym zwykÂłym uÂżytkownikiem - nie wywyÂższam siĂŞ ale taka prawda... nie ÂłamiĂŞ regulaminu - tam gdzie tak napisaÂłem arteq na to zasÂłuÂżyÂł, widzĂŞ, Âże moÂżna z nim rozmawiaĂŚ na forum normalnie wiĂŞc jeÂśli tak bĂŞdzie dalej to dobrze...

przyszed³ czas ¿eby zastanowiÌ siê co dalej z tym forum, propozycja by³a odgórna, jako jeden z nie wielu uwa¿am, ¿e tutaj powinno siê rozmawiaÌ o PCH, Samuelu i Egipcie ale nie negatywnie krytycznie lecz merytorycznie! a to forum ci¹gle jest bardzo anty - to nie moja opinia wy³¹cznie...

jeÂśli zajdzie potrzeba postaram siĂŞ o stanowisko admina bo tutaj jest totalny chaos i bajzel, za duÂżo negacji jest na forum - szef Projektu Cheops i ja mamy inne nastawienie i podejÂście do tego niÂż obecny admin...

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2008, 01:06:06 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: