Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 07, 2025, 06:50:51

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 365802 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #50 : Wrzesień 17, 2008, 23:11:34 »

sasquatch89 - tak sie tylko zastanawiam czy faktycznie implant jest potrzebny, nie lepiej by³o odblokowaÌ odpowiadaj¹ce za t¹ czynnoœÌ partie mózgu?? Czy implant nie mo¿e tak¿e s³u¿yÌ i innym (mo¿e ukrytym) celom??

Afro stolo Afro

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

Mora
Gość
« Odpowiedz #51 : Wrzesień 17, 2008, 23:15:04 »

sasquatch89 - tak sie tylko zastanawiam czy faktycznie implant jest potrzebny, nie lepiej by³o odblokowaÌ odpowiadaj¹ce za t¹ czynnoœÌ partie mózgu?? Czy implant nie mo¿e tak¿e s³u¿yÌ i innym (mo¿e ukrytym) celom??

Afro stolo Afro
Jak sam Enki mĂłwiÂł uÂżywajÂą tego jako kamer by rejestrowaĂŚ to co siĂŞ dzieje...
sasquatch89
Gość
« Odpowiedz #52 : Wrzesień 17, 2008, 23:23:38 »

Z informacji mi przedstawionych przez Górę wynika że nie byłem dostatecznie rozwinięty aby odblokować tą zdolność ale była ona zapisana w tym punkcie obecnej reinkarnacji. Sposób w jaki to zrobiono był nieistotny. Przebiegało to dwutorowo:

28 sierpnia - odblokowanie niezbędnych partii mózgu; czakra 3 oka, serca i korony naciskały z taką siłą że musiałem się położyć a inne osoby które mnie znały i rozwijały się, wbiły się na gg z informacją że odbierają bardzo silne impulsy ode mnie.

Drugim etapem była instalacja implantu.

PS. Nie wiemy czy słowa Enkiego mają tu zastosowanie. Każdy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodziło o implanty instalowane przez Raptoidów i Orionidów.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 23:27:17 wysłane przez sasquatch89 » Zapisane
Loukas
Gość
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 17, 2008, 23:31:10 »

Ja nie gustuje w cytatach HitlerowcĂłw... ale ma racje tylko udowodnij mi Âże ufo, duchy itp. itd. to kÂłamstwo ;] daj mi dowĂłd Âże to nie istnieje...
O nie, to TY masz mi, jeÂśli juÂż, udowodniĂŚ, Âże istniejÂą.

PS. Nie wiemy czy sÂłowa Enkiego majÂą tu zastosowanie. KaÂżdy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodziÂło o implanty instalowane przez RaptoidĂłw i OrionidĂłw
To kosmity majÂą jakÂąs systematykĂŞ...ciekawe.
Co do samej idei implantu - nie wierzyÂłbym w dobre dziaÂłanie Âżadnego ciaÂła obcego w swoim organizmie z wyjÂątkiem moÂże endoprotezy stawu biodrowego. ZresztÂą, masz na pewno bardzo rozwiniĂŞtÂą i ciekawÂą wyobraÂźniĂŞ. Nie myÂślaÂłeÂś moÂże o pisaniu literatury mÂłodziezowej? Np. "John K. i kosmiczny implant". Gwarantuje sukces kasowy UÂśmiech

Do Enigmy:
ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
Có¿, film RACZEJ nie bêdzie pokazywa³ UFO Mrugniêcie Myœla³em raczej o kontakcie "na ¿ywo"... w koùcu prawie ca³a ludzkoœÌ ma zobaczyÌ, tak?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2008, 23:32:34 wysłane przez Loukas » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 17, 2008, 23:45:25 »

Ja nie gustuje w cytatach HitlerowcĂłw... ale ma racje tylko udowodnij mi Âże ufo, duchy itp. itd. to kÂłamstwo ;] daj mi dowĂłd Âże to nie istnieje...
O nie, to TY masz mi, jeÂśli juÂż, udowodniĂŚ, Âże istniejÂą.

PS. Nie wiemy czy sÂłowa Enkiego majÂą tu zastosowanie. KaÂżdy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodziÂło o implanty instalowane przez RaptoidĂłw i OrionidĂłw
To kosmity majÂą jakÂąs systematykĂŞ...ciekawe.
Co do samej idei implantu - nie wierzyÂłbym w dobre dziaÂłanie Âżadnego ciaÂła obcego w swoim organizmie z wyjÂątkiem moÂże endoprotezy stawu biodrowego. ZresztÂą, masz na pewno bardzo rozwiniĂŞtÂą i ciekawÂą wyobraÂźniĂŞ. Nie myÂślaÂłeÂś moÂże o pisaniu literatury mÂłodziezowej? Np. "John K. i kosmiczny implant". Gwarantuje sukces kasowy UÂśmiech

Do Enigmy:
ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
Có¿, film RACZEJ nie bêdzie pokazywa³ UFO Mrugniêcie Myœla³em raczej o kontakcie "na ¿ywo"... w koùcu prawie ca³a ludzkoœÌ ma zobaczyÌ, tak?
Wiesz jak mam ci udowodniÌ istnienie tego skoro ty nie jesteœ w stanie uwierzyÌ w najprostsze(manifestacje ufo) rzeczy? Po za tym nie bêdê ciê przekonywaÌ skoro sam nie chcesz uwierzyÌ by³o by to b³êdne daÌ ci rozwi¹zanie dzia³ania... Pozdro
MoÂże kiedyÂś zrozumiesz Âże Âświat jest inny niÂż myÂślisz... Powodzenia ÂżyczĂŞ

stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #55 : Wrzesień 17, 2008, 23:49:22 »

juÂż kiedyÂś na forum pytaÂłem ale nikt nie udzieliÂł mi odpowiedzi:

Co powoduje, Âże wierzymy w jeden przekaz a w inny nie, choĂŚ Âświadkami nie byliÂśmy na Âżadnym??

Dlaczego nie wierzymy, ¿e poza nami we wszechœwiecie s¹ inne istoty, które nas odwiedzaj¹ a z ³atwoœci¹ jesteœmy uwierzyÌ w ukrzy¿owanie i póŸniejsze zmartwychwstanie Chrystusa??

To moÂże drastyczny rozrzut skrajnych przypadkĂłw i nie mam zamiaru wszczynaĂŚ wojny religijnej. Pytanie jest proste:

Dlaczego??

Afro stolo Afro

Mora
Gość
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 18, 2008, 00:04:06 »

Intuicja? Szczerze nie wiem jak odpowiedzieĂŚ na to pytanie  Niezdecydowany
Loukas
Gość
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 18, 2008, 00:09:35 »

Dlaczego nie wierzymy, ¿e poza nami we wszechœwiecie s¹ inne istoty, które nas odwiedzaj¹ a z ³atwoœci¹ jesteœmy uwierzyÌ w ukrzy¿owanie i póŸniejsze zmartwychwstanie Chrystusa??

To moÂże drastyczny rozrzut skrajnych przypadkĂłw i nie mam zamiaru wszczynaĂŚ wojny religijnej. Pytanie jest proste:

Dlaczego??
BINGO. Ja ju¿ porusza³em tê kwestie tylko oczywiœcie jak cz³owiek mówi subtelnie to nikt nie rozumie. NIE MA ¯ADNYCH, albo sa bardzo s³abe i chwiejne, powodów, by wybieraÌ jak¹œ opcjê. W pewnej chwili pojawia siê pytanie "komu wierzyÌ"? W momencie jego zadania cz³owiek zdany jest na siebie, na swoj¹ wiarê i ocenê, natomiast na poziomie opisowym, bez wartoœci utylitarnej, mo¿na zastosowac zabieg taki jak zak³ad Pascala, przez co jasno wychodzi, ¿e lepiej wierzyÌ w przekaz biblijny Mrugniêcie Ale trzeba pamiêtaÌ to bezuzyteczna praktycznie teoria, która de facto przekreœla to, o co w chrzeœcijaùstwie chodzi. A chodzi o mi³oœÌ do Boga, który siê dla nas poœwiêci³, dba o nas i chce dla nas dobrze. Tyle. Racjonalnie tego roztrz¹sn¹Ì siê nie da, podobnie jak kwesti "czy Bóg istnieje?".
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2008, 00:10:30 wysłane przez Loukas » Zapisane
stolo

GaduÂła

« Odpowiedz #58 : Wrzesień 18, 2008, 05:52:46 »

CiĂŞÂżko przeciwstawiĂŚ siĂŞ temu co nam wkÂładajÂą do gÂłowy rodzice - bÂądÂź co bÂądÂź sÂą autorytetami dla mÂłodego czÂłowieka

Ta wiara opiera siĂŞ na wczeÂśniejszych doÂświadczeniach: jeÂżeli do tej pory sprawdzaÂło siĂŞ wszystko co mĂłwiÂł czÂłowiek A to dlaczego mu nie wierzyĂŚ teraz. Gorzej jak mĂłwi to czÂłowiek B, o ktĂłrym nic nie wiemy, ktĂłrego nie znamy i ktĂłry mĂłwi coÂś co wiemy ale na wÂłasne oczy nie widzieliÂśmy.

To odwieczny dylemat zaufania - moim zdaniem

Afro stolo Afro

Enigma
Gość
« Odpowiedz #59 : Wrzesień 18, 2008, 12:29:03 »

Czy caÂła ludzkoÂśc ma zobaczyĂŚ...tego chyba nie byÂło mĂłwione. ZobaczÂą ci ktĂłrzy chcÂą zobaczyĂŚ, szukaja czekajÂą, jak ktoÂś gapi sie bezustannie pod stopy lub na czubek swojego nosa to za wiele nie zobaczy poza nim.

Co do implatnĂłw, kamer to ja mam takie brzydkie wraÂżenie ze wszystkie te manipulacje odbywajÂą sie w innym wymiarze, ktĂłrego na codzieĂą nie mozemy zobaczyc. Bo gdyby wszczepienie miaÂło sie odbywaĂŚ 'fizycznie' zosataÂłby by Âślady po operacji. Moja ciotka twierdziÂła kiedyÂś uparcie, ze 'sniÂło jej sie ze wyjeli jej czipa' - tymczasem ona kompletnie nie interesuje sie tematykÂą ufo.

Stolo, odpowiedz na twoje pytanie jest doÂśc prosta, wierzymy i ufamy w to co odpowiada naszym w³¹snym pogladom czy systemowi wartoÂści. Informacje sprzeczne, ktĂłre mogÂłlby zburzĂŚ istniejÂący po¿¹dek- zmusiĂŚ do zrewidowania myÂślenia, mĂłzg w pierwszym kontakcie odrzuca  MrugniĂŞcie To odruch obronny i racjonalne myÂślenie, jest tu odpowiednim lekarstwem. Chociaz nie wykluczam intuicji, ale kojarzy mi sie ona z czymÂś innym.
Bo to juÂż 'przeczucie' po za konkretnymi argumentami, czesto pojawia sie 'przed zdarzeniem' zanim zdÂąrzymy wyciÂągaĂŚ wnioski
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #60 : Wrzesień 18, 2008, 18:51:13 »

Sasquatch89 napisaÂł:

PS. Nie wiemy czy sÂłowa Enkiego majÂą tu zastosowanie. KaÂżdy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodziÂło o implanty instalowane przez RaptoidĂłw i OrionidĂłw.
[/quote]

Otó¿ nie. Z wypowiedzi Samuela wynika jednoanacznie, przynajmniej moim zdaniem i jeœli siê mylê to mnie sprostujcie, ¿e chodzi o implanty jakie maj¹ w planach nam wszczepiaÌ Iluminaci i im podobne ugrupowania, a których z nazwy ju¿ nie pamiêtam.
Korybut13
Gość
« Odpowiedz #61 : Wrzesień 19, 2008, 14:12:19 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil Âśrednicy."

Przecie to dwukrotna wielkoœÌ polski  3 218,688 kilometra Szok

A nikt nie pomyÂślaÂł, Âże Ăłw statek moÂże byĂŚ samÂą "planetÂą nibiru".

Hmm.. dowiedziaÂłem siĂŞ o tym jakies 3 dni temu. I nie daje mi to spokojnie spaĂŚ. ByÂłbym szczĂŞÂśliwy gdyby siĂŞ naprawdĂŞ pojawili. MoÂże gÂłupio zabrzmi, ale to byÂłby dla mnie dowĂłd, Âże istniejÂą istoty duchowo od nas wyÂższe wliczajÂąc w to Boga. ChciaÂłbym w to uwierzyĂŚ, ale nie ma podstaw na to aby wiadomoÂści przesÂłane do Blossom'a Goodchild'a byÂły prawdziwe. Tylu teraz faÂłszywych "prorokĂłw" Czekam, czekam z niecierpliwoÂściÂą na naszych braci z daleka ... UÂśmiech
sasquatch89
Gość
« Odpowiedz #62 : Wrzesień 19, 2008, 19:38:42 »

Nie no Nibiru nie pojawi siĂŞ znienacka w ziemskiej atmosferze na trzy dni, po czym zniknie. Na pewno nie chodzi tu o Nibiru.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #63 : Wrzesień 19, 2008, 19:56:51 »

14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi!
Obcy pojazd ma pojawiÌ siê na okres ponad 3 dni i przebywaÌ na po³udniowej pó³kuli Ziemi tak, aby by³ zauwa¿ony przez du¿¹ iloœÌ osób.

Jeszcze ponad 3 tyg wiec ostudze nieco nastroje  MrugniĂŞcie
Mora
Gość
« Odpowiedz #64 : Wrzesień 19, 2008, 20:25:54 »

No musimy jeszcze poczekaĂŚ...
Loukas
Gość
« Odpowiedz #65 : Wrzesień 19, 2008, 20:27:19 »

Mam pytanie; kupicie chrupki czy popcorn? A moze przekÂąski z kraba?
Mora
Gość
« Odpowiedz #66 : Wrzesień 19, 2008, 20:38:01 »

Âżal... Niezdecydowany
Loukasie Zamiast patrzeĂŚ do gĂłry spuszczasz wzrok...
Nie chcê ci wró¿yÌ Ÿle ale kiedyœ siê to na tobie odbije a jak zrozumiesz to mo¿e byÌ ju¿ za póŸno.
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #67 : Wrzesień 19, 2008, 20:42:07 »

Zostawcie chÂłopaka w spokoju! On po prostu propaguje wegetarjanizm. Niezdecydowany
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #68 : Wrzesień 19, 2008, 21:18:40 »

BĂŞdzie miÂło jak siĂŞ pojawiÂą - proszĂŞ tylko nie myÂśleĂŚ Âże w statku siedzi Enki, jak widaĂŚ na rysunku on nie jest z Federacji ÂŚwiatÂła....
pozdrawiam
radoslaw
Gość
« Odpowiedz #69 : Wrzesień 19, 2008, 21:23:08 »

bo byÂło jakoÂś sÂłabo widaĂŚ
Enigma
Gość
« Odpowiedz #70 : Wrzesień 19, 2008, 21:36:49 »

Cytat: Sasquatch89
PS. Nie wiemy czy sÂłowa Enkiego majÂą tu zastosowanie. KaÂżdy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodziÂło o implanty instalowane przez RaptoidĂłw i OrionidĂłw.

Otó¿ nie. Z wypowiedzi Samuela wynika jednoanacznie, przynajmniej moim zdaniem i jeœli siê mylê to mnie sprostujcie, ¿e chodzi o implanty jakie maj¹ w planach nam wszczepiaÌ Iluminaci i im podobne ugrupowania, a których z nazwy ju¿ nie pamiêtam.

Jeszcze raz wrĂłce do tych nieszczesnych implantĂłw (bo dÂługo szukaÂłam cytatu):
Seans 24
Obraz holograficzny - to wam spêdza sen z oczu. Jakie to proste - s¹ ludzie, którzy posiadaj¹ wmontowane implanty. To oni s³u¿¹ jako kamery. To z takimi istoty z innych wymiarów maj¹ kontakt przez 24 godziny na dobê - oczy s³u¿¹ jako kamery. WiêkszoœÌ ludzi nosi takie wmontowane implanty zupe³nie nieœwiadomie. Jest to faktycznie bardzo wysoka technika. Dlatego te¿ taki cud jest ogl¹dany wtedy, kiedy na danym miejscu znajduje siê osoba z kamer¹ w oczach. Po w³¹czeniu pokazuje siê obraz taki, jaki jest potrzebny na dan¹ chwilê.

To tekst o objawieniach, bo chodziÂło mi o czas obecny/przeszÂły. Co do przyszÂłoÂści to byÂło wspominane o implantĂłw 'niewolniczych' w przypadku najazdu i podbiciu palnety
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #71 : Wrzesień 19, 2008, 21:40:34 »

radosÂław UÂśmiech To wiemy ,ale moÂże ty wiesz skÂąd jest ta Federacja ÂŚwiatÂła i kto wchodzi w jej skÂład? Plejadjanie,Kasjo czy inni?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #72 : Wrzesień 19, 2008, 21:46:44 »

CzeÂśc Enigma UÂśmiech
To byÂłoby straszne !! Jak sobie pomyÂślĂŞ Âże nawet ja miaÂłabym mieĂŚ taki to aÂż mnie dreszcz przechodzi...brrrr.... To zakrawa na Matrix.
Mam nadziejĂŞ Âże jeszcze mamy wolnÂą wolĂŞ ? a moÂże tylko nam siĂŞ tak wydaje?CoÂś

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #73 : Wrzesień 19, 2008, 21:59:40 »

W sprawie implantĂłw.
Mea culpa.
Tego nie pamietaÂłem.

tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #74 : Wrzesień 19, 2008, 22:42:02 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil średnicy."

Przecie to dwukrotna wielkość polski  3 218,688 kilometra Szok

A nikt nie pomyślał, że ów statek może być samą "planetą nibiru".

Hmm.. dowiedziałem się o tym jakies 3 dni temu. I nie daje mi to spokojnie spać. Byłbym szczęśliwy gdyby się naprawdę pojawili. Może głupio zabrzmi, ale to byłby dla mnie dowód, że istnieją istoty duchowo od nas wyższe wliczając w to Boga. Chciałbym w to uwierzyć, ale nie ma podstaw na to aby wiadomości przesłane do Blossom'a Goodchild'a były prawdziwe. Tylu teraz fałszywych "proroków" Czekam, czekam z niecierpliwością na naszych braci z daleka ... UÂśmiech

kurcze poprawię to,
miało być 2 mile - pomylili się
pisałem już
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 19, 2008, 22:42:24 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: