Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 25, 2025, 14:35:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 149642 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #100 : Wrzesień 08, 2009, 22:37:33 »

No i dobrze ja lubie ÂżyĂŚ w napiĂŞciu  JĂŞzyk  wszystko mi siĂŞ wtedy udaje JĂŞzyk  chcĂŞ byĂŚ podtrzymywana w napiĂŞciu JĂŞzyk DuÂży uÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
kot
Gość
« Odpowiedz #101 : Wrzesień 08, 2009, 22:42:19 »

Symeonie!!

A skÂąd wiesz,Âże wpÂłacajÂący pieniÂązki nie otrzymujÂą informacji na temat wykopalisk?

Czemu martwisz siĂŞ o nastroje zwolennikĂłw? UÂśmiech UÂśmiech
Symeon
Gość
« Odpowiedz #102 : Wrzesień 08, 2009, 22:47:00 »

Kocie, nie martw siĂŞ, Âże ja sie martwie, bo siĂŞ nie martwie tym co sugerujesz MrugniĂŞcie
Udzielam Wam tylko samych dobrych rad, Âżeby byÂło wiĂŞcej pomyÂślunku, a mniej bezgranicznej wiary z Waszej stony  Chichot
No i dobrze ja lubie ÂżyĂŚ w napiĂŞciu  JĂŞzyk  wszystko mi siĂŞ wtedy udaje JĂŞzyk  chcĂŞ byĂŚ podtrzymywana w napiĂŞciu JĂŞzyk DuÂży uÂśmiech

Chanell, problem polega na tym, ¿e nie tylko w samym napiêciu jesteœcie podtrzymywani, ale równie¿ w nadziei, ¿e stanie sie coœ wielkiego jak odkopi¹ ten grobowiec i uruchomi¹ zabezpieczenie. PóŸniej czar moze zwyczajnie prysn¹Ì i bêdziecie ogromnie rozczarowani i roz¿aleni.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2009, 22:51:05 wysłane przez Symeon » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #103 : Wrzesień 08, 2009, 22:48:21 »

Kocie, nie martw siĂŞ, Âże ja sie martwie, bo siĂŞ nie martwie tym co sugerujesz MrugniĂŞcie
Udzielam Wam tylko samych dobrych rad, Âżeby byÂło wiĂŞcej pomyÂślunku, a mniej bezgranicznej wiary z Waszej stony  Chichot

bardzo dziĂŞkujĂŞ i pozdrawiam Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
kot
Gość
« Odpowiedz #104 : Wrzesień 08, 2009, 22:56:03 »

Symeonie!!

Jestem zdezorientowany Twoimi radami.

Raz radzisz aby przedstawicieli PCh nie s³uchaÌ,bo w b³¹d wprowadzaj¹ a za chwilkê

krytykujesz ich,bo nie przekazujÂą informacji-informacji,ktĂłrych oczekujesz.

Dziêki zatem za radê.Sprawê przegryŸÌ muszê ale z rana,bo na noc niezdrowo siê objadaÌ. Uœmiech Mrugniêcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #105 : Wrzesień 08, 2009, 22:57:21 »

A skÂąd wiesz,Âże wpÂłacajÂący pieniÂązki nie otrzymujÂą informacji na temat wykopalisk?
MoÂże bazuje na informacji ktĂłrÂą usiÂłujecie karmiĂŚ forumowiczĂłw, tj. "majÂą zakaz przekazywania jakichkolwiek informacji na temat wykopalisk"...
To jak w koĂącu mogÂą mĂłwiĂŚ czy nie?, mĂłwiÂą czy nie? KÂłamiÂą czy nie? Bo widaĂŚ, Âże sam zaczynasz siĂŞ w tym gubiĂŚ. PrzedobrzyÂłeÂś...

kot
Gość
« Odpowiedz #106 : Wrzesień 08, 2009, 23:03:58 »

Nie przedobrzyÂłem kolego Artqu,tylko troszkĂŞ gÂłowÂą trzeba ruszyĂŚ aby problem zrozumieĂŚ.

Co innego na forum pisaĂŚ a co innego prywatnie informowaĂŚ.

Nawet te informacje o przyczynach braku informacji nie z internetu pochodzÂą a z rozmĂłw prywatnych.

Na nich siĂŞ wÂłaÂśnie opierasz.-na informacjach od ludzi,ktĂłrzy prywatnie jĂŞzyka zaciÂągnĂŞli.
Linda
Gość
« Odpowiedz #107 : Wrzesień 08, 2009, 23:09:50 »

UÂśmiech

To jak w koĂącu mogÂą mĂłwiĂŚ czy nie?, mĂłwiÂą czy nie? KÂłamiÂą czy nie? Bo widaĂŚ, Âże sam zaczynasz siĂŞ w tym gubiĂŚ. PrzedobrzyÂłeÂś...

Najlepiej spakujmy sie ..pojedzmy i sprawdzmy...nie ma to jak informacje z pierwszej rĂŞki UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #108 : Wrzesień 08, 2009, 23:10:57 »

Oczywiœcie, ¿e nie rozumiem - bo "zakaz umieszczania informacji" to zakaz. Dlatego bêd¹c w zgodzie z nim nie nalezy przekazywaÌ tej informacji ustnie, gestykuluj¹c, pisz¹c [w dowolnym miejscu], wysy³aÌ go³êbiem czy te¿ w butelce. Nie pad³o okreœlenie "zakaz umieszczania na forum" lecz "zakaz umieszczania". Czy w mailu to nie jest umieszczanie? No chyba, ¿e darczyùcy dostaj¹ sms-y lub telefony z "info zx ostatniej chwili". Dla mnie to jednoznaczne.
No chyba, Âże ktoÂś powierzajÂąc Ci tajemnicĂŞ mĂłwiÂąc "proszĂŞ nie mĂłw o tym" Ty jÂą rozpowszechnisz w formie pisanej i bĂŞdziesz twierdziÂł "aleÂż jestem ok, nikomu nie powiedziaÂłem...".
Manipulacja rodem z przedszkola i to najmÂłodszych grup. "GratulujĂŞ" pomyÂślunku i linii obrony pch.

edit: mo¿e poprosimy strefa-niewyjaœnionych aby rozwin¹³ myœl "OFICJALNY zakaz umieszczania informacji"
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2009, 23:16:27 wysłane przez arteq » Zapisane
Symeon
Gość
« Odpowiedz #109 : Wrzesień 08, 2009, 23:13:18 »

Raz radzisz aby przedstawicieli PCh nie s³uchaÌ,bo w b³¹d wprowadzaj¹ a za chwilkê
krytykujesz ich,bo nie przekazujÂą informacji-informacji,ktĂłrych oczekujesz.

ÂŹle mnie zrozumiaÂłeÂś, nie napisaÂłem, Âżeby ich nie sÂłuchaĂŚ tylko Âżeby zastanawiaĂŚ siĂŞ czy to co mĂłwiÂą jest wiarygodne.
kot
Gość
« Odpowiedz #110 : Wrzesień 08, 2009, 23:20:41 »

Symeonie!!

Nie wierzcie im w to co mĂłwiÂą-apelowaÂłeÂś

Czemu nic nie informujÂą-krytykowaÂłeÂś jednoczeÂśnie. UÂśmiech UÂśmiech

Symeon
Gość
« Odpowiedz #111 : Wrzesień 08, 2009, 23:29:21 »

Kocie, moÂże rzeczywiscie lepiej bĂŞdzie jak rano powrĂłcisz do tematu.
Czytaj uwaÂżnie, ja apelowaÂłem Âżeby nie wierzyĂŚ im bezgranicznie, a nie Âżeby w ogĂłle im nie wierzyĂŚ.
kot
Gość
« Odpowiedz #112 : Wrzesień 08, 2009, 23:34:06 »

Rozumiem wiĂŞc,Âże masz do nich zaufanie,lecz nie tak do koĂąca.

Ale masz to zaufanie ale nie bezgraniczne-prawda?
arteq
Gość
« Odpowiedz #113 : Wrzesień 08, 2009, 23:36:07 »

A moÂże - nie wierzy im, lecz dopuszcza, Âże przypadkowo powiedzÂą coÂś zgodnego z prawdÂą? Ale niech sam Symeon siĂŞ wypowie.

Co do otrzymywania informacji to Chanell moÂże siĂŞ wypowiedzieĂŚ. KiedyÂś deklarowaÂła, Âże cosik im tam przelaÂła i otrzymuje info nt. "postĂŞpu" prac w Egipcie.
kot
Gość
« Odpowiedz #114 : Wrzesień 08, 2009, 23:42:52 »

No to juz mam jasnoÂśc!!

No to jak coÂś ogÂłoszÂą,to ja bede siĂŞ dowiadywaÂł u Symeona ktĂłre zdanie mam z pamiĂŞci

wykreÂśliĂŚ a ktĂłre mogĂŞ zachowaĂŚ sobie w pamiĂŞci. UÂśmiech MrugniĂŞcie
Symeon
Gość
« Odpowiedz #115 : Wrzesień 08, 2009, 23:45:21 »

Dla mnie Samuel/Lucyna/Pch są bardzo mało wiarygodni i im poprostu nie wierzę. Jednak zdaje sobie sprawę, że zwolennicy im wierzą, czasami nawet bezgranicznie, czyli we wszystko co powiedzą i właśnie do tych osób zwróciłem się z moim apelem.

Ps. Kocie, Ty mnie chyba lubisz męczyć taką dyskusją, wydaje się to dziwne, że już wszyscy zrozumieli o co mi chodziło, a Ty nadal zadajesz dziwne, jak dla mnie, pytania.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2009, 23:47:39 wysłane przez Symeon » Zapisane
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #116 : Wrzesień 08, 2009, 23:56:38 »

DuÂży uÂśmiech i znowu sie usmialem  DuÂży uÂśmiech

czytajac was nie musze ogladac kabaretu w tv  DuÂży uÂśmiech

a tak na powaznie , piszac ze wykopki sie kopia dalej to chyba nie jest jakas straszna tajemnica i nie musza sie wcale nad tym rozpisywac wystarczyloby jak juz wczesniej pisalem : wykopki rozpoczete stop wiecej pozniej stop o ile uzyskamy zgode stop od rady starozytnych stop prof HaÂłas jest nami wniebowziety stop pozdrawiamy wierna ekipa PCH stop

haha chanell podlacz sie do pradu i zamow sobie defibrylator  JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2009, 23:59:20 wysłane przez lukasz245 » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #117 : Wrzesień 08, 2009, 23:59:04 »

Masz potwierdzenie,jak Arteq ciĂŞ zrozumiaÂł.

Ja po kazdym Twoim poÂście inaczej CiĂŞ zrozumiaÂłem.

W ostatnim wydusiÂłeÂś wreszcie z siebie,ze PCh jest w/g Ciebie bardzo maÂło wiarygodny,wiĂŞc nie

dziw siĂŞ,Âże pytam:Na kiego grzyba sa Ci maÂło wiarygodne od nich informacje?

Ja sobie myÂślĂŞ,Âże chyba lepiej,gdy informacje bĂŞdÂą pÂływaĂŚ wÂśrĂłd zainteresowanych a nie do

tych,ktĂłrzy na poÂżywkĂŞ domniemanego kÂłamstwa czekaja.

Chyba korzystne dla PCh bĂŞdzie,gdy zÂłego rozgÂłosu poprzez komentarze nieprzychylne uniknie.

Prawda? UÂśmiech UÂśmiech
Linda
Gość
« Odpowiedz #118 : Wrzesień 09, 2009, 00:02:15 »

UÂśmiech

i znowu sie usmialem 

czytajac was nie musze ogladac kabaretu w tv 

Bo my wÂłasnie po to tutaj dzisiaj jestesmy..Âżeby Cie rozÂśmieszyĂŚ...Ci powazni sie dzis nie zalogowali....sÂą zgorszeni...i sÂłusznie Chichot Chichot Chichot
Jutro nam sie dostanie.... JĂŞzyk JĂŞzyk JĂŞzyk
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #119 : Wrzesień 09, 2009, 00:09:33 »

UÂśmiech

i znowu sie usmialem 

czytajac was nie musze ogladac kabaretu w tv 

Bo my wÂłasnie po to tutaj dzisiaj jestesmy..Âżeby Cie rozÂśmieszyĂŚ...Ci powazni sie dzis nie zalogowali....sÂą zgorszeni...i sÂłusznie Chichot Chichot Chichot
Jutro nam sie dostanie.... JĂŞzyk JĂŞzyk JĂŞzyk

zgorszeni  CoÂś a niby czym CoÂś jutro to rzecz wzgledna liczy sie tu i teraz ( a co dostaniemy CoÂś )
Symeon
Gość
« Odpowiedz #120 : Wrzesień 09, 2009, 00:15:17 »

W ostatnim wydusiÂłeÂś wreszcie z siebie,ze PCh jest w/g Ciebie bardzo maÂło wiarygodny

Myœla³em, ¿e wiêkszoœÌ u¿ytkowników a juz zw³aszcza tak aktywny forumowicz jak Ty wie, ¿e ca³e PCh jest dla mnie ma³o wiarygodne.

Na kiego grzyba sa Ci maÂło wiarygodne od nich informacje?

Mi sÂą one w zasadzie niepotrzebne, ale dla Was (zwolennikĂłw) jak sÂądze byÂłyby to bardzo waÂżne wiadomoÂści.

Linda
Gość
« Odpowiedz #121 : Wrzesień 09, 2009, 00:16:47 »

Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot
jutro to rzecz wzgledna liczy sie tu i teraz ( a co dostaniemy 

Powiedz ...dlaczego ja sie nie  uczĂŞ tak szybko jak TY?
lukasz245
Gość
« Odpowiedz #122 : Wrzesień 09, 2009, 00:23:34 »

Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot Chichot
jutro to rzecz wzgledna liczy sie tu i teraz ( a co dostaniemy 

Powiedz ...dlaczego ja sie nie  uczĂŞ tak szybko jak TY?
DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech JĂŞzyk a kto powiedzial ze sie ucze CoÂś moze ja to wiem CoÂś bycmoze jestem lepszy w paplaniu niz samcio  Cool
tak swoja droga to troche cos mi tu smierdzi z tym zakazem az sie  Buzia na k³ódkĂŞ
hehe juz niedlugo 2012 bedziemy mieli erÂło jak wybuduja autostrady , trzeba zadzwonic do prezydenta zeby sie nie starali bo i tak nas Nibiru rozdupcy w drobny mak  DuÂży uÂśmiech
kamil771
Gość
« Odpowiedz #123 : Wrzesień 09, 2009, 06:25:16 »

A ja dostaÂłem informacje (nieoficjalne) z obozu projektu Cheops,Âże to juÂż koniec i niedÂługo na stronie g³ównej  projektu zostanie zamieszczona notka o zakoĂączeniu dziaÂłalnoÂści projektu.
Powodem tej decyzji bĂŞdÂą problemy finansowe.
strefa-niewyjasnionych
Gość
« Odpowiedz #124 : Wrzesień 09, 2009, 06:44:38 »

Ja was proszĂŞ... to nie jest Âżaden koniec Projektu... RozmawiaÂłem z Andrzejem i LucynÂą o naszych dalszych planach na rok 2010. MoÂże nawet zostanie zorganizowane kolejne Sympozjum o Misji Ratowania Ziemi.

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: