MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Styczeń 27, 2009, 17:55:32 » |
|
Kabaretko A mo¿e skontaktowaÌ siê z Greenpeace w Polsce.Maj¹ wiedzê na temat aktualnego stanu œrodowiska.Moglibyœmy razem zorganizowaÌ jakieœ wiêksze przedsiêwziêcie np w Krakowie w dniu Ziemi wraz z ich pomoc¹.Maj¹ doœwiadczenie w organizowaniu ró¿nych akcji.WejdŸcie na ich stronê.Moglibyœmy przy okazji tematu ratowania Ziemi wspomnieÌ o PCh i wsparciu go poprzez zaintrygowanie ludzi czymœ nowym. 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #76 : Styczeń 27, 2009, 18:10:46 » |
|
Kabaretko A mo¿e skontaktowaÌ siê z Greenpeace w Polsce.Maj¹ wiedzê na temat aktualnego stanu œrodowiska.Moglibyœmy razem zorganizowaÌ jakieœ wiêksze przedsiêwziêcie np w Krakowie w dniu Ziemi wraz z ich pomoc¹.Maj¹ doœwiadczenie w organizowaniu ró¿nych akcji.WejdŸcie na ich stronê.Moglibyœmy przy okazji tematu ratowania Ziemi wspomnieÌ o PCh i wsparciu go poprzez zaintrygowanie ludzi czymœ nowym.  A po co wrzucaÌ tu PCh? Skoro filmik ma byÌ o REALNYCH zagro¿eniach, to mówmy o realnych zagro¿eniach, o tym, co ka¿dy mo¿e sobie sprawdziÌ, zweryfikowaÌ, a nie o channelingach, PCh i innych wydumanych teoriach. Chyba, ¿e z miejsca chcemy straciÌ wiarygodnoœÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
 |
« Odpowiedz #77 : Styczeń 27, 2009, 19:08:59 » |
|
... Pomys³ z dyskiem jest ciekawy. Stanley - to ciekawy pomys³, przeslij mi ten materia³  Nie mam na tyle obszernej wiedzy aby przekazac na przyk³ad dane odnoœnie klimatu, eksploatacji œrodowiska naturalnego, dlatego potrzebujê chêtnych do zaanga¿owania siê w projekt. O PCH równie¿ mo¿na wspomnieÌ ale te¿ na zasadzie faktów bez oceniania. Ludzie musz¹ zacz¹Ì myœlec samodzielnie! ; Witaj >Kabaretko< ! Rozda³em ju¿ tak du¿o tych p³yt w wielu kierunkach Polski (i Anglii równie¿), ¿e jestem pewien, i¿ otrzymasz j¹ od kogoœ na pewno nie dalej jak do 7 miesiêcy. A jeœli chodzi o coœ co potrz¹œnie ludŸmi, to nie myœl nawet o takich rzeczach, Proszê Ciê, poniewa¿ skutek bêdzie identyczny jaki masz teraz przed sob¹ w postaci tego forum - kolejna wojenka: " Gadu, Gadu - Baden, Baden Jaki wynik - ¯aden, ¯aden" Jeœli chcia³abyœ coœ ³atwo i szybko skompilowaÌ do takiej p³ytki to zajrzyj tutaj: http://www.czasotworzycoczy.republika.pl/- a dodatkowo zobacz jeszcze tutaj: http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4042- jak te ch³opaki rozkrêcaj¹ ten stary, skostnia³y, dotychczasowy, zniewalaj¹cy ludzkoœÌ Moloch , lecz przede wszystkim destabilizuj¹ dzia³ania Iluminatów w kierunku wprowadzenia przez nich nowego, docelowego systemiku na Ziemi pod has³em NWO, bo wtedy dopiero bêdzie bardzo "weso³o" do bólu.  Pozdrawiam Ciep³o. LDW i OS równie¿.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2009, 19:10:57 wysłane przez Stanley »
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #78 : Styczeń 27, 2009, 19:10:55 » |
|
Tene a czy realnym zagro¿eniem nie jest Planeta X,czy realnym zagro¿eniem nie jest dla ciebie istnienie tajnej organizacji Iluminatów, którym zale¿y na ograniczeniu wolnoœci cz³owieka?O tym wszystkim mówi Samuel wiêc dlaczego nie wspomnieÌ o PCh? Planeta X podobno ma byÌ widoczna go³ym okiem ok. po³owy roku.Myœlê ¿e zanim filmik powstanie i ujrzy œwiat³o dzienne bêdzie j¹ ju¿ widaÌ.Czy to by³oby dla ciebie potwierdzenie wiarygodnoœci s³ów w przekazach,czy dalej bêdziesz utrzymywa³,¿e wszystko jest bajk¹ wyssan¹ z palca? Skoro jest to forum na stronie PCh a nie wierzysz w te wydumane historie to co tutaj robisz?Chyba tylko zamieszanie. Kabaretko jeœli bêdziesz mia³a gotowe materia³y do "rozprowadzenia' daj znaÌ.Niestety nie wszyscy jeszcze maj¹ komputery i internet. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #79 : Styczeń 27, 2009, 21:06:33 » |
|
MoniaP - a czy tytuÂł tego forum jest: "Forum ZWOLENNIKĂW PCh"? Nie. Co tu robiĂŞ? DyskutujĂŞ. Do tego chyba jest to forum przeznaczone.
Czy Planeta X jest realnym zagroÂżeniem? Po pierwsze, nie mylmy Planety X i Nibiru. Planeta X to domniemywana przez astronomĂłw planeta UkÂładu SÂłonecznego - normalna, majÂąca normalnÂą orbitĂŞ, nijak nam nie zagraÂżajÂąca. Co do Nibiru - a widziaÂłaÂś jÂą? Czy ktĂłryÂś teleskop juÂż jÂą wykryÂł? Skoro mamy moÂżliwoÂści oglÂądania odlegÂłych gwiazd, to czemu jak na razie o Nibiru jest cisza? Tak, tak, wiem, wszystkie rzÂądy zmĂłwiÂły siĂŞ, i ukrywajÂą tÂą informacjĂŞ, budujÂąc dla siebie schrony. Mhhhmmm.....
Czy tajne bractwo Iluminatów jest zagro¿eniem? Nie. Tajne bractwo iluminatów jest ³adnym abstrakcyjnym tworem, by by³o na kogo zrzucaÌ winê, gdy coœ siê dzieje Ÿle. Poza tym, skoro jest to rzekomo bractwo maj¹ce ogromne wp³ywy, mo¿liwoœci, mog¹ce wszêdzie przemycaÌ swoje niecne cele, i tak tajne to... czemu WSZYSCY o nim wiedz¹? Czemu byle smarkacz, wchodz¹c na YT, mo¿e znaleŸÌ setki filmików rzekomych "udowodnionych" dzia³aù Iluminatów? Jeœliby istnieli i tak kiepsko sz³o im ukrywanie tajnoœci, to mo¿emy byÌ spokojni - to nieudacznicy.
Ale czy nie ma siĂŞ czym martwiĂŚ na Ziemi? Czy za maÂło jest alarmujÂących rzeczy, by na siÂłe wymyÂślaĂŚ tajne spiski IluminatĂłw, nieznane planety etc? Mamy zagroÂżenie posÂłuÂżenia siĂŞ broniÂą nuklearnÂą, mamy efekt cieplarniany, mamy degradacjĂŞ Âśrodowiska naturalnego - czy naprawdĂŞ tego nie wystarczy, by skoncentrowaĂŚ siĂŞ na naprawdĂŞ namacalnych problemach Ziemi, i trzeba szukaĂŚ zagroÂżeĂą urojonych?
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #80 : Styczeń 28, 2009, 01:29:22 » |
|
Oczywiœcie jest wiele problemów namacalnych,ale czy my maluccy mo¿emy coœ z tym zrobiÌ? Prosty Kowalski nie jest w stanie sam zamkn¹Ì kopalni i wprowadziÌ nowe Ÿród³o pozyskiwana energii czy zapobiec wojnie nuklearnej.To musz¹ zrobiÌ Oni tam na górze.Ja jedynie mogê oszczêdzaÌ energiê ,segregowaÌ œmieci i dbaÌ o czystoœÌ w bliskiej okolicy oraz uœwiadamiaÌ dzieci jak jest to wa¿ne. Co do Pch i Iluminatów to dla tych pierwszych rozg³os chyba nie jest po¿¹dany z uwagi na mo¿liwoœÌ utudniania wykopalisk.Natomiast dla tych drugich takie filmiki na youtube nie s¹ groŸne.Ponadto jakakolwiek reakcja na nie by³aby ujawnieniem siê ,przyznaniem,¿e taka grupa istnieje.Nie ma reakcji =nie ma Iluminatów. A tak na marginesie to chêtnie spojrza³abym przez dobry teleskop tylko nikt do niego mnie nie dopuœci. 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #81 : Styczeń 28, 2009, 07:48:22 » |
|
Oczywiœcie jest wiele problemów namacalnych,ale czy my maluccy mo¿emy coœ z tym zrobiÌ? Prosty Kowalski nie jest w stanie sam zamkn¹Ì kopalni i wprowadziÌ nowe Ÿród³o pozyskiwana energii czy zapobiec wojnie nuklearnej.To musz¹ zrobiÌ Oni tam na górze.Ja jedynie mogê oszczêdzaÌ energiê ,segregowaÌ œmieci i dbaÌ o czystoœÌ w bliskiej okolicy oraz uœwiadamiaÌ dzieci jak jest to wa¿ne.
Zastanów siê teraz tak obiektywnie. Czemu ludzie wszêdzie widz¹ zagro¿enia "pozaplanetarne", jak Nibiru np? Czy nie jest to zwyk³y wybieg psychologiczny? Ka¿dy chcia³by coœ zmieniÌ, mieÌ wiêkszy wp³yw na losy œwiata. Ka¿dy jednoczeœnie zdaje sobie sprawê, ¿e to absolutnie nie od niego zale¿y - nie ma mo¿liwoœci zmian na skalê globaln¹. ALE! Kiedy ju¿ siê weŸmie teoriê o jakichœ wyimaginowanych zagro¿eniach, jak Nibiru, i teoriê o tarczy w piramidzie, wtedy nagle okazuje siê, ¿e nawet maluczki ma mo¿liwoœÌ "ochrony ludzkoœci". I ego jest zaspokojone. A naprawdê istotne problemy, które rzeczywiœcie gro¿¹ naszej planecie, jak by³y tak bêd¹. Co do Iluminatów, mi nie chodzi o ujawnianie, a o to, czemu, skoro to rzekomo tak tajna, tak potê¿na i wp³ywowa organizacja - to niby wszyscy wiedz¹, ¿e istniej¹, a nawet, co robi¹?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2009, 15:24:54 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
Stanley
Gość
|
 |
« Odpowiedz #82 : Styczeń 28, 2009, 15:02:43 » |
|
Wszystko co moÂżna jeszcze dopowiedzieĂŚ w tym wÂątku, krĂłtko i na temat: http://www.wrzuta.pl/audio/zOVxc4ABHB/Pozdrawiam Wszystkich LDW i OS
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #83 : Styczeń 28, 2009, 17:01:44 » |
|
No có¿ a co powiecie na to?Znalaz³am to gdzieœ tam nie wa¿ne gdzie szukaj¹c odpowiedzi na moje pytanie wierzyÌ czy nie wierzyÌ ?Linki s¹ nieaktualne a przynajmiej ja ich nie mog³am odnaliŸÌ.
Samuel jest oszustem z Oriona i mĂłwi Âże OrioĂączycy to nasi przyjaciele!!!!!!On jest jednym z nich i oni teraz bĂŞdÂą robiĂŚ wszystko co sie da aby nie doprowadziĂŚ do przejÂścia w $ wymiar gĂŞstoÂści!!!!PROSZĂ CIĂ PRZECZYTAJ TO:::::Nawet jeÂśli nie uwierzysz mi....
A TO KOMENTARZ KTĂRY ZNALAZÂŁAM NA:http://www.paranormalne.pl/in dex.php?showtopic=7450&mode=thre aded
A OTO TREÂŚĂ: ArtykuÂł jaki znalazÂłem na jednej ze stron o tematyce paranormalnej.Tak mnie zaciekawiÂł, Âże skopiowaÂłem go w caÂłoÂści i stworzyÂłem nowy temat aby wszyscy mogli zapoznaĂŚ siĂŞ z jego treÂściÂą.
Przeczyta³em ju¿ dziesi¹tki artyku³ów i kilka ksi¹¿ek. Na pocz¹tku nie by³em pewien intencji projektu Cheops. Teraz nie mam ju¿ ¿adnych w¹tpliwoœci. Samuel jest istot¹ 4 - gêstoœci, w jej koùcowej fazie. Problem w tym ¿e aby móc przejœÌ na 5 gêstoœÌ trzeba zacz¹Ì troszczyÌ siê przede wszystkim o innych. Tymczasem jego Samuel jak i byt z Syriusza s¹ przedstawicielami gadziego imperium, które s³u¿y wy³¹cznie sobie. To nie potrwa jednak d³ugo. Chwila przejœcia na kolejn¹ gêstoœÌ bêdzie ironiczna i bardzo dobrze. Otó¿ zamiast podwy¿szyÌ swoje wibracje i wznieœÌ siê na 5 gêstoœÌ, gady spadn¹ przez swoje postêpowanie na drug¹ i swój rozwój duchowy zaczn¹ od zera. Aby tak siê jednak nie sta³o musz¹ znaleŸÌ inn¹ planetê która bêdzie posiadaÌ odpowiadaj¹c¹ im gêstoœÌ. Do tego idealnie nadaje siê Ziemia. A tak przy okazji czy nie zdziwi³o was nerwowe przywitanie bytu z Syriusza który oznajmi³ ¿e przejm¹ planetê i koniec. Musz¹ siê jednak spieszyÌ poniewa¿ Ziemia ustawia siê na linii energii p³yn¹cej gdzieœ z Plejad, która 21 grudnia 2012 podniesie nas na 4 gêstoœÌ. Gady chc¹ nam w tym przeszkodziÌ uruchamiaj¹c globalne pole si³owe, które zablokuje ten proces i pozwoli im spokojnie przeprowadziÌ inwazjê. Ju¿ raz a dok³adnie 300 000 lat temu spowodowali wybuch na S³oùcu który wykurzy³ st¹d 10 cywilizacji oprócz Karraków.Przez dziwne promieniowanie ich DNA zmieni³o siê z 12 do 2 nici. Tak my jesteœmy Karrakami tyle ¿e poddanymi brutalnie wymuszonej ewolucji.Gady chc¹ ponownie nami manipulowaÌ pod pretekstem uratowania cywilizacji. Samuel sieje w nas panikê swoimi destrukcyjnymi przepowiedniami poniewa¿ gady ¿ywi¹ siê strachem i cierpieniem. Obecne zmiany na planecie s¹ nieuniknione po tym jak przeprowadzano tysi¹ce prób j¹drowych oraz wielokilometrowe wykopy w poszukiwaniu surowców.Musia³o to doprowadziÌ do destabilizacji geologicznej i efekt tego ju¿ widzimy. Nie mo¿emy siê daÌ zwieœÌ ich podstêpnymi knowaniami.
Jeœli mi nie wierzycie weŸcie w krzy¿owy ogieù pytaù Samuela oraz jego przyjaciela. Oczywiœcie nie mo¿ecie bo przecie¿ nie doœÌ ¿e pytania musz¹ byÌ przedstawione wczeœniej, to niewygodne sesje takie jak 64 zostan¹ usuniête lub ocenzurowane aby projekt upadku ludzkoœci postêpowa³ prawid³owo. B³agam jeszcze raz weŸcie go jakimœ sposobem w krzy¿owy ogieù pytaù. Przekonajcie siê ¿e k³amie nim bêdzie za póŸno.
A co najgorsze byt w 64 sesji powiedziaÂł "ZnaczyĂŚ was bĂŞdziemy", co przywodzi na myÂśl bestiĂŞ z apokalipsy, ktĂłra jest tak naprawdĂŞ opisem ostatnich lat odchodzÂącej 3 gĂŞstoÂści.
I nie bojê siê konsekwencji od Samuela. Ju¿ raz zaatakowa³ S³awê Malarz rzekomo w celu jej zahartowania, ¿eby pokazaÌ jej jak mo¿e dzia³aÌ z³o.Po tym wydarzeniu fundacja Pyramid Becon of Peace od³¹czy³a siê od projektu. Z tego co wiem to by³a walka o jej ¿ycie.Rano mieszkanie wygl¹da³o jak po bitwie.Trwa³o to parê godzin.Sta³o siê to, gdy S³awa rozmawia³a przez telefon z Barbar¹ - przjació³k¹ z fundacji.Wtedy to te¿ ukaza³a siê jej te¿ w mieszkaniu w³aœnie ta przyjació³ka i kaza³a jej wyjœÌ z domu- ta prawdziwa po drugiej stronie telefonu krzycza³a ¿eby tego nie robi³a bo to nie jest ona.Nie wiadomo, co by siê sta³o, gdyby wysz³a...Barbara przysz³a jej z pomoc¹ mimo, ¿e by³a w tym czasie w N.Y. a S³awa w Chicago.Poprosi³a o pomoc znajomego, który siê zna na takich rzeczach i on na odleg³oœÌ(te¿ z N.Y.) pomóg³ S³awie.
Bardzo chcia³bym siê myliÌ ale po tym co mog³o staÌ siê dzisiejszej nocy to niemo¿liwe.Samuel albo jego towarzysze chcieli mnie zaatakowaÌ, jednak nie mogli tego zrobiÌ w œwiecie materialnym gdy¿ tu jestem od dawna zabezpieczany medytacj¹ ochronn¹. Jedyne co mogliby zrobiÌ to zaatakowaÌ podczas OOBE. I tu sta³a siê rzecz dziwna. Otórz od ponad 10 lat nie mia³em spontanicznego wyjœcia OOBE a œwiadome przychodzi mi jeszcze z du¿ym trudem. Kiedy ju¿ mia³em podnieœÌ siê z cia³a fizycznego, jakaœ postaÌ wbi³a moje cia³o astralne z powrotem z tak¹ si³¹ ¿e nie mog³em sie ruszyÌ. Zorientowa³em siê ¿e to mój opiekun duchowy i mówi³ ¿ebym nie wychodzi³ bo Oni ju¿ na mnie czekaj¹. Widzia³em kilka postaci ukrywaj¹cych siê w mroku za oknem. Po chwili OOBE siê skoùczy³o i wróci³em do cia³a.
Teraz jestem przekonany Âże moja teoria, bo byÂła to teoria w ktĂłrÂą bardzo wierzyÂłem siĂŞ sprawdziÂła. Co prawda miaÂłem silne dowody ale jakaÂś iskierka mnie wierzyÂła Âże Samuel moÂże mĂłwiĂŚ prawdĂŞ a my go nie rozumiemy, poniewaÂż pochodzi z wyÂższej gĂŞstoÂści. Wiem Âże miaÂłem racjĂŞ. ModlĂŞ siĂŞ o to aby nie odnaleÂźli labiryntu i faraona przed rokiem 2012. Wtedy problem z Gadami siĂŞ skoĂączy a my wkroczymy w okres pokoju. W przeciwnym razie naszÂą przyszÂłoÂściÂą bĂŞdzie niewolnicza rasa.
Powiem szczerze Âże przeraziÂło mnie to co napisaÂł ten forumowicz.CiÂągle szukam przykÂładĂłw za i przeciw PCh.Mam ochotĂŞ skontaktowaĂŚ siĂŞ z moim opiekunem,ale po tym co przeczytaÂłam moÂże to byĂŚ niebezpieczne.MoÂże niektĂłrzy z was majÂą racjĂŞ Âże podchodzÂą do tematu bez emocji.Zastanawiam sie jeszcze jak to sprawdziĂŚ czy Samcio ma dobre intencje czy teÂż odwrotnie.
Pozdrawiam MP.
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna D.
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Styczeń 28, 2009, 18:03:44 » |
|
Powiem szczerze Âże przeraziÂło mnie to co napisaÂł ten forumowicz.CiÂągle szukam przykÂładĂłw za i przeciw PCh.Mam ochotĂŞ skontaktowaĂŚ siĂŞ z moim opiekunem,ale po tym co przeczytaÂłam moÂże to byĂŚ niebezpieczne.MoÂże niektĂłrzy z was majÂą racjĂŞ Âże podchodzÂą do tematu bez emocji.Zastanawiam sie jeszcze jak to sprawdziĂŚ czy Samcio ma dobre intencje czy teÂż odwrotnie. Cel wÂłaÂśnie byÂł taki - przeraziĂŚ siĂŞ. Ja siĂŞ juÂż nauczyÂłam nie przeraÂżaĂŚ siĂŞ takimi bzdurami i Tobie teÂż tego ÂżyczĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #85 : Styczeń 28, 2009, 18:06:28 » |
|
(Teraz zaznaczê, ¿e to, co powiem, bêdê mówi³ z perspektywy cz³owieka zajmuj¹cego siê od pewnego czasu parapsychologi¹ i ogólnie dzia³aniem z Energi¹, nie z perspektywy, z której piszê wiêkszoœÌ postów: sceptyka-realisty).
MoniaP. - zacytujê tu drobne stwierdzenie: "Poznacie ich po owocach". Jakie owoce na razie ma na koncie PCh? Mimo 7 lat dzia³alnoœci - ¿adnych. Praktycznie wszystkie wielkie przewidywania i dobitne s³owa Samcia siê nie spe³ni³y, albo spe³ni³y siê tak, ¿e owo spe³nienie dostrzegaj¹ jedynie zagorzali zwolennicy Projektu. Czytaj¹c sesjê, chyba jedynie ktoœ œlepy nie dostrze¿e nielogicznoœci, niekonsekwencji, niejasnoœci, czy te¿ mêtnoœci wywodów. Na ka¿dym te¿ kroku jest groŸba. Monia, mia³aœ kontakty z przewodnikiem duchowym, wiêc bêdziesz wiedzieÌ, o co chodzi - czy on kiedykolwiek Ciê straszy³? Czy kiedykolwiek mówi³ o kimœ, ¿e jest œlepy na coœ, czy jakkolwiek kogoœ traktowa³ lepiej/gorzej? Czy kiedykolwiek zaatakowa³by kogoœ, jak to Samcio zrobi³ ze S³aw¹? Czy wreszcie kiedykolwiek ¿¹da³ od Ciebie bezwarunkowego pos³uszeùstwa? S¹dzê, ¿e na wiêkszoœÌ, a nawet na wszystkie pytania odpowiedŸ brzmi NIE. A co robi ten byt, z którym siê rzekomo kontaktuje p.Lucyna? Straszy, grozi, nakazuje, wymaga, czasem poni¿a. Skoro to jest "wy¿szy byt", to czy do takiego "idea³u" my d¹¿ymy?
Spójrz te¿ na to, czym ów byt straszy. Z jednej strony kalendarz Majów przepowiada (wedle jednej WERSJI) przejœcie w "pi¹ty œwiat" i kataklizmy naturalne w roku 2012. Z drugiej strony Sitchin, rzekomo na bazie analizy tabliczek Summerów, pisze o Nibiru. Niby ok. ALE. Majowie nic nie mówi¹ o Nibiru, a analizy Sitchina z kolei mówi¹, ¿e Nibiru przejdzie blisko Ziemi za... 1600 lat! Same, osobno, te teorie mo¿na ewentualnie braÌ pod rozwagê. Ale PCh je ³¹czy! Mówi o Nibiru w 2012 roku. Po³¹czone, obie te teorie tworz¹ wzajemnie sprzeczny galimatias. Ale co w dodatku? PCh g³osi, ¿e w 2012 roku nast¹pi przejœcie w 4 wymiar, uniezale¿nienie siê od materii fizycznej. A czym jest Nibiru, jeœli nie materi¹ fizyczn¹? Tak wiêc po co siê przed Nibiru broniÌ, skoro I TAK wtedy ju¿ kwestie materii mia³yby nas nie dotyczyÌ?
Rozumiesz? SprzecznoœÌ na sprzecznoœci, po³¹czenie wielu teorii, które osobno mo¿e maj¹ w sobie ziarno prawdy, ale razem z³o¿one (czytaj: wersja PCh) tworz¹ owszem, nieziemski, ale nie przekaz, a BE£KOT.
A teraz przyjrzyjmy siê sprawie z punktu widzenia rozwoju duchowego. W pewien sposób rozwój duchowy jest uniezale¿nieniem siê od materii. Zdaniem sobie sprawy, ¿e materia jest....hmmm....jakby to uj¹Ì, ¿eby powiedzieÌ, o co chodzi... Myœl kreuje materiê. Kiedy wszyscy ludzie na Ziemi wierz¹, ¿e materia jest jednoznacznie sta³a, prawdziwa, pe³na, wtedy ta materia, dla ich "duszy", jest prawdziwa. Cz³owiek zna prawa rz¹dz¹ce materi¹, ale jednoczeœnie traktuje je jako prawa podstawowe, nadrzêdne. A to b³¹d, bo nadrzêdne s¹ prawa rz¹dz¹ce Energi¹ (nie w rozumieniu fizycznym, a raczej "Energii Twórczej"). Cz³owiek i jego logika s¹ w pewien sposób jednoczeœnie twórcami i odkrywcami praw rz¹dz¹cych materi¹.
W wielu publikacjach z dziedziny parapsychologii mo¿na napotkaÌ frazê, ¿e za pomoc¹ umys³u mo¿esz zrobiÌ wszystko, o ile nie koliduje to z "prawem uniwersalnym" (czyli, w ich rozumieniu, nie mo¿esz np si³¹ myœli rozbiÌ szyby). I to w³aœnie b³¹d, bo dalej stawiaj¹ oni prawa materialne na pierwszym, najwa¿niejszym miejscu. Jeœli jednak uda Ci siê, za pomoc¹ np medytacji, tak przestawiÌ umys³, tak go rozwin¹Ì, ¿e Twój umys³ pojmie (wa¿ne - Twój UMYS£, podœwiadomoœÌ, a nie œwiadomoœÌ), ¿e jest w pewnym sensie sam kreatorem praw fizyki, które go otaczaj¹, i podlega jedynie Prawu Energii - wtedy masz panowanie nad materi¹. Nie jest wa¿ne, jak du¿¹, bo wielkoœÌ nie ma tu znaczenia.
Jak wiêc powstrzymaÌ Nibiru? Otó¿ wystarczy jeden cz³owiek, który tak rozwinie swoje zdolnoœci i tak przestawi umys³, by zyskaÌ kontrolê nad materi¹. I sprawa za³atwiona.
Ale takie byty, jak Samcio, odwracaj¹ uwagê ludzi od ich W£ASNYCH mo¿liwoœci. Tkwi¹cych nie w piramidach, nie w ziemi, nie w mumiach - a w ka¿dym cz³owieku. Ka¿¹ przemierzaÌ i przekopywaÌ ziemiê, zamiast wyciszyÌ siê, nauczyÌ ¿yÌ w œwiecie materialnym, ale jednoczeœnie nie byÌ z nim zwi¹zanym "kajdanami", i mieÌ sprawê ewentualnego kataklizmu za sob¹.
To tak nieco z parapsychicznego punktu widzenia (tak wiĂŞc rozumiem, Âże ludzie nastawieni typowo na Âświat materialny mogÂą siĂŞ ze mnÂą tu nie zgadzaĂŚ - bĂŞdzie to jak najbardziej ok).
I teraz siĂŞ zastanĂłw, Monia - po co komu PCh, Piramidy, i Samuel?
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #86 : Styczeń 28, 2009, 18:24:30 » |
|
A oto link nawi¹zuj¹cy do tego co wczeœniej zamieœci³am.Znalaz³am Ÿród³o.Musicie to przeczytaÌ.Ka¿da osoba która chce zachowaÌ siebie dla siebie. Relacje osoby z pierwszej rêki na temat Samcia i jego kolesiów.Dr¹zy³am temat:WierzyÌ czy nie wierzyÌ ,poniewa¿ coœ mi siê nie zgadza³o a mianowicie to ,¿e po ka¿dym wejœciu na stronê Pch i przeczytaniu 2-3 sesji czu³am siê wykoùczona energetycznie a przez nastêpne 4 dni mia³am potworne migreny.Nigdy wczeœniej nie mia³am takich dolegliwoœci.Jestem ogólnie okazem zdrowia. http://thelinked.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=30Nie dajcie siê zwieœÌ. Pozdrawiam ciep³o Was wszystkich. 
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Styczeń 28, 2009, 18:49:21 » |
|
OdpisaÂłem Ci juÂż na to w "Kolejny argument ZA...". Zajrzyj.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #88 : Styczeń 28, 2009, 19:01:13 » |
|
To Âżadna rewelacja.List jest dostĂŞpny juÂż od dawna na starym forum.Temat byÂł wielokrotnie przerabiany !!!
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Stanley
Gość
|
 |
« Odpowiedz #89 : Styczeń 28, 2009, 19:13:26 » |
|
Jak najbardziej. - Nie widzĂŞ innej moÂżliwoÂści jak poznawanie po owocach: "... Kerry Cassidy: Rozumiem. Co moÂżesz powiedzieĂŚ o dzisiejszych ludziach? SÂą powolni, szybcy, mÂądrzy, gÂłupi…? Powiedz prawdĂŞ…
Borys: [WymigujÂąc siĂŞ od odpowiedzi] Nie lubiĂŞ mĂłwiĂŚ o ludziach Âźle.
Kerry Cassidy: Czy masz do powiedzenia dobre rzeczy?
Borys: OczywiÂście. ZaleÂży o jakich ludziach. JeÂśli pomagajÂą lub inwestujÂą w rzeczy, ktĂłre mogÂą pomĂłc innym. Na przykÂład w czasie wojny, jeÂśli pomagajÂą wynaleŸÌ coÂś, co moÂże jÂą zatrzymaĂŚ, albo pomagajÂą chorym dzieciom lub takim, ktĂłre nie mogÂą chodziĂŚ… […] - to tylko malutki wycinek z: http://wolnemedia.net/?p=4853>MoniaP< nie przejmuj siĂŞ tak bardzo tÂą by³¹, z nadĂŞtym do granic moÂżliwoÂści Ego, >by³¹ jaskó³kÂą<. Wszyscy przeciwnicy PCh przedkÂładajÂą jej przykÂład za dowĂłd koronny. Rozdrobniony jest on juÂż nie tylko jako wÂłos na czworo, ale nawet na molekuÂły skÂładowe. To, Âże sesje tak bardzo destabilizujÂą Ci wibracje jest jak najbardziej prawidÂłowym efektem dysharmonii miĂŞdzy Twoim ÂświatopoglÂądem a kwintesencjÂą Prawdy, ale to juÂż nie dÂługo Ci przejdzie. Pozdrawiam. LDW i OS takÂże.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #90 : Styczeń 28, 2009, 19:16:06 » |
|
DokÂładnie Stanley  dokÂładnie !!!  Pozdrawiam
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Styczeń 28, 2009, 19:17:25 » |
|
No có¿, Monia, masz wiêc dwa stanowiska, sama najlepiej siê zastanów i wyczuj, które jest lepsze.
Pozdrowienia
Tene
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #92 : Styczeń 28, 2009, 19:23:17 » |
|
Stanley, proszĂŞ CiĂŞ nie szastaj sÂłowem "dowĂłd koronny" bo jak juÂż moÂżna byÂło zaobserwowaĂŚ masz chyba coÂś innego na myÂśli niÂż jego typowe znaczenie.
Nie jest to koronnym argumentem, lecz jednym z wielu przemawiaj¹cych przeciw pch. Sytuacja z t¹ wypowiedzi¹ jest ciekawa - Wójcikiewicz z Lucynk¹ trzymj¹ gêby na k³ódkê i omijaj¹ Parzoch, bo zdaj¹ sobie sprawê, ¿e opisane zdarzenia mia³y miejsce, a na wiêkszoœÌ z nich Parzoch ma namacalne dowody. "Os³awiona Choroszczy" na któr¹ swojego czasu tak lubi³eœ siê powo³ywaÌ te¿ k³¹mie - co wynika z listu.
Dla niedowiarków - wszystkie z opisanych faktów zgadzaj¹ siê z tym co dzia³o siê w pch. Dziwne te¿ jest to, ¿e ktokolwiek odszed³ z pch jest okrzykiwany k³¹mc¹ z przeroœniêtym ego. Tutaj Stanley te¿ k³amiesz o przeroœniêtym ego Parzoch bo posiada list w którym pisze do Wójcikiewicza, ¿e nie zale¿y jej na byciu nr 1. Ktoœ z takim ego jak podle insynuujesz nie odpuœci³by takiej "okazji".
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Styczeń 28, 2009, 19:42:59 » |
|
To Âżadna rewelacja.List jest dostĂŞpny juÂż od dawna na starym forum.Temat byÂł wielokrotnie przerabiany !!!
Mo¿e i jest dostêpny od dawna i by³ wielokrotnie przerabiany,ale ja o pCh dowiedzia³anm siê niedawno a ,¿e nie lubiê wierzyÌ w coœ œlepo to kopiê w ró¿nych miejscach czytaj¹c ró¿ne artyku³y,aby pomyœleÌ i podj¹Ì odpowiedzialnie decyzjê po której stronie barykady stan¹Ì. Pozdrawiam MP
|
|
|
|
|
|
|
MoniaP
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : Styczeń 28, 2009, 19:52:23 » |
|
Czy zamieszczenie nagrania np.na youtube z "wybuchem "Samcia na ktĂłrejÂś z sesji byÂłoby dowodem dla jego zwolennikĂłw,Âże nie jest on ÂświetlanÂą istotÂą ,a moÂże juÂż jest takowe?Wiem wiem na pewno powiedzielibyÂście Âże jest to montaÂż. MP
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #95 : Styczeń 28, 2009, 20:19:35 » |
|
Podejrzewam, Âże niestety nie. SÂą dowody, Âże samcio ÂłgaÂł w swoich przepowiedniach, lecz nawet wtedy udawali, Âże nic siĂŞ nie staÂło - nawet za cenĂŞ wÂłasnej wiarygodnoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
 |
« Odpowiedz #96 : Styczeń 29, 2009, 09:55:46 » |
|
ja tam siĂŞ w to wogĂłle nie mieszam ; tylko obserwuje co siĂŞ dzieje
i tak nic nie moÂżecie z tym zrobiĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #97 : Styczeń 29, 2009, 18:23:59 » |
|
Tak , to jeden i ten sam list Barbary Parzoch. Jedno jest pewne. Jaszczury lubiÂą przybieraĂŚ postacie do takich zadaĂą. Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #98 : Styczeń 29, 2009, 19:41:50 » |
|
Nie tylko Barbara Parzoch,osobÂą ktĂłra byÂła przez pewien czas byÂła w projekcie byÂł Robert Bernatowicz z fundacji nautilus na poczÂątku byÂł wychwalany pod niebiosa a gdy zobaczyÂł z bliska jaki to szwindel odszedÂł z fundacji , ze ÂświatÂłego czÂłowieka w jednej chwili staÂł siĂŞ czarnym charakterem ktĂłremu nawet groÂżono powaÂżnymi konsekwencjami,gdzieÂś na forum jest link do wywiadu z nim ,od 12 minuty wypowiada siĂŞ o PCH Ale rozumiem Âże dla Ciebie Komandos040 to teÂż jaszczur  Wiesz co a moÂże Ja teÂż jestem Jaszczurem?chyba siĂŞ przejrzĂŞ w lustrze czy nie mam ogona bo lato siĂŞ zbliÂża i trochĂŞ lipa po plaÂży z kucykiem bujaĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
kkk2116
Gość
|
 |
« Odpowiedz #99 : Luty 01, 2009, 01:05:26 » |
|
Podejrzewam, Âże niestety nie. SÂą dowody, Âże samcio ÂłgaÂł w swoich przepowiedniach, lecz nawet wtedy udawali, Âże nic siĂŞ nie staÂło - nawet za cenĂŞ wÂłasnej wiarygodnoÂści.
to mnie zastanawia wci¹¿ Wójcikiewicz - taki wykszta³cony cz³owiek z reszt¹ bardzo otwarty na ludzi, ma autorytet i renomê. I da³ siê wmanewrowaÌ w tak¹ œmieszn¹ historiê... z samciem... To¿ ju¿ wszystkie NePeEny i nautilusy siê z tego œmiej¹, nawet nie wymieniaj¹ nazwy projektu. Zdaje sie ¿e nikt nie bierze PCh na serio. To ju¿ skrajnoœÌ nawet w œwiecie nowej ery.
|
|
|
|
|
|
|
|