arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Październik 28, 2009, 18:46:56 » |
|
Witam,
MyÂślĂŞ, Âże juÂż dosyĂŚ zabawy w ciuciubabkĂŞ i najwyÂższy czas aby wyjaÂśniĂŚ sobie pewne kwestie. W zwiÂązku z tym oczekujĂŞ publicznej, ostatecznej i jednoznacznej odpowiedzi na pytania:
1. Czy zapisany w wÂątku "regulamin forum" regulamin jest obowiÂązujÂącym? 2. Czy administracja ma zamiar go egzekwowaĂŚ? 3. JeÂżeli odpowiedÂź na powyÂższe pytania brzmi tak - to czy bĂŞdzie on egzekwowany od wszystkich forumowiczĂłw w RĂWNYM stopniu? 4. JeÂżeli na 1 bÂądÂź 2 pytanie odpowiedÂź brzmi "nie" - to jakie sÂą kryteria ocen/rozliczeĂą zachowania forumowiczĂłw.
Pytania sÂą zwiĂŞzÂłe i konkretne, oczekujĂŞ odpowiedzi w tym samym stylu.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #101 : Październik 28, 2009, 20:26:03 » |
|
Ja jako u¿ytkownik tego forum (bardzo skromny) chcia³bym w tej sprawie (bardzo nie œmia³o) siê wypowiedzieÌ (mo¿e nikt mi nie da za to -46pf)  Ale zaryzykuje (niektórzy pewnie oskar¿¹ mnie o dzia³anie na szkodê forum) Mo¿e przed tym zmówiê jednak krótk¹ modlitwê Aniele Bo¿y Stró¿u Mój................................ Ok myœlê,ze ju¿ mogê zaryzykowaÌ. Witam,
1. Czy zapisany w wÂątku "regulamin forum" regulamin jest obowiÂązujÂącym?
Tego nie wiedzÂą nawet najstarsi gĂłrale, Witam,
2. Czy administracja ma zamiar go egzekwowaĂŚ?
To zaleÂży od dwĂłch rzeczy: 1. Jaki humor ma administrator\moderator 2. KtĂłry uÂżytkownik jest przedmiotem sporu Witam,
3. JeÂżeli odpowiedÂź na powyÂższe pytania brzmi tak - to czy bĂŞdzie on egzekwowany od wszystkich forumowiczĂłw w RĂWNYM stopniu?
Nie! Zasady sÂą takie. Tego lubiĂŞ-dam mu plusa Tego nie lubiĂŞ-dam mu minusa. Jak by nie daj BĂłg ten co go lubiĂŞ dostaÂł minusa to zostaje przeprowadzona tajna operacja pod kryptonimem "amnestia" 4. JeÂżeli na 1 bÂądÂź 2 pytanie odpowiedÂź brzmi "nie" - to jakie sÂą kryteria ocen/rozliczeĂą zachowania forumowiczĂłw.
"Nikt nam nie powie,ze czarne jest czarne a biaÂłe a jest biaÂłe" "prawda leÂży tam gdzie leÂży" patrz punkt 2 i 3
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2009, 20:36:25 wysłane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Październik 28, 2009, 21:25:41 » |
|
no to JAK mnie nie lubiÂł tomek skoro daÂł mi -47 PF?     ??!!!!!!!!!!! no wÂłaÂśnie, wszystko jasne... prowokowaÂł mnie bardzo inteligentnie ale podle do tego, Âżebym jakoÂś ten regulamin zÂłamaÂł... a KAÂŻDY z nas ma jakieÂś granice aÂż wybuchnie... 718'
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #103 : Październik 28, 2009, 22:00:09 » |
|
prowokowaÂł mnie bardzo inteligentnie ale podle do tego, Âżebym jakoÂś ten regulamin zÂłamaÂł... No i mamy winnego - te wszystkie podÂłoÂści, lÂżenia i przekleĂąstwa to... Tomek. SwojÂą drogÂą, taki to 718 "zaawansowany i bystry w rozwoju" [tak sam siĂŞ usiÂłuje wykreowaĂŚ], a daÂł siĂŞ tak Âłatwo podpuÂściĂŚ i wymanewrowaĂŚ... tak? [to jego wÂłasne sÂłowa] - i to kilkadziesiÂąt razy... Czy tylko mi coÂś zgrzyta w tym?
|
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #105 : Październik 28, 2009, 23:51:05 » |
|
bo ty tak mĂłwisz? LOL na szczĂŞÂście adminem nie jesteÂś, a regulaminu nie znasz... nie powinnaÂś byĂŚ modem wiĂŞc - prosty wniosek! 718'
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #106 : Październik 28, 2009, 23:52:40 » |
|
Rozumiem, ¿e mo¿na siê czasem w ¿yciu zapêdziÌ podczas impulsywnej rozmowy i powiedzieÌ o jedno s³owo za du¿o. Mnie równie¿ siê to czasami zdarza. Ale na litoœÌ - to jest forum. Nie mówisz, piszesz. Na klawiaturze jest przycisk Delete, da siê usun¹Ì je¿eli wiesz, ¿e to jest to jedno s³owo za du¿o. A nawet je¿eli nie wiesz, to wyraŸnie mówi o tym regulamin. Nie mo¿na u¿ywaÌ wulgaryzmów. Odnosi siê to do wszystkich u¿ytkowników. Je¿eli uwa¿asz, ¿e ostrze¿enie przyzna³am Ci nies³usznie, mo¿esz napisaÌ do Darka i zg³osiÌ taki przypadek, a on na pewno to rozwa¿y. Z mojej strony wyczerpa³am ten temat.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Październik 29, 2009, 00:42:31 » |
|
Wychodzi na to, Âże nikt kto ma jakiekolwiek uwagi do 718 nie powinien byĂŚ adminem czy tez modem.
Zastanawia mnie teÂż dlaczego 718 nagle wymaga od kogoÂś znajomoÂści regulaminu, ktĂłry - jak sam twierdziÂł - nie obowiÂązuje/jest "be" [cytuj: "niby-obecny"].
OsobiÂście uwaÂżam, Âże wykropkowany wulgaryzm to nadal wulgaryzm. Zamiary sÂą przecieÂż widoczne, a wykropkowanie to po prostu dziecinada.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Październik 29, 2009, 07:28:36 » |
|
To siĂŞ nazywa "kryptowulgaryzm" i Âłamie zasady netykiety jak kaÂżdy inny.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Październik 29, 2009, 09:26:05 » |
|
ok, wiĂŞc tak, po przemyÂśleniu, przepraszam Darka bo to aktualnie jakby jego forum i nie chcĂŞ mu utrudniaĂŚ, janneth za swĂłj jĂŞzyk na pw, ale nie artqa i tomka - lekko siĂŞ z nimi obszedÂłem jak na mnie... a co do tego minusa dla mnie, nie rozumiem tego skoro minusy ma Darek wycofaĂŚ  posta zedytowaÂłem 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 13:17:23 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #110 : Październik 29, 2009, 16:50:18 » |
|
Ponawiam swoje pytanie bo admin dziwnie milczy:
Witam,
MyÂślĂŞ, Âże juÂż dosyĂŚ zabawy w ciuciubabkĂŞ i najwyÂższy czas aby wyjaÂśniĂŚ sobie pewne kwestie. W zwiÂązku z tym oczekujĂŞ publicznej, ostatecznej i jednoznacznej odpowiedzi na pytania:
1. Czy zapisany w wÂątku "regulamin forum" regulamin jest obowiÂązujÂącym? 2. Czy administracja ma zamiar go egzekwowaĂŚ? 3. JeÂżeli odpowiedÂź na powyÂższe pytania brzmi tak - to czy bĂŞdzie on egzekwowany od wszystkich forumowiczĂłw w RĂWNYM stopniu? 4. JeÂżeli na 1 bÂądÂź 2 pytanie odpowiedÂź brzmi "nie" - to jakie sÂą kryteria ocen/rozliczeĂą zachowania forumowiczĂłw.
Pytania sÂą zwiĂŞzÂłe i konkretne, oczekujĂŞ odpowiedzi w tym samym stylu.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #111 : Październik 29, 2009, 21:56:23 » |
|
"Dziwnie milczy"? MoÂże niektĂłrzy nie czytajÂą wszystkiego, moÂże majÂą krĂłtkÂą pamiĂŞĂŚ. NapisaÂłem w jednym z wÂątkĂłw wyraÂźnie, Âże pĂłki nie zostanÂą wprowadzone jakiekolwiek zmiany, obowiÂązuje obecny regulamin. moÂże siĂŞ to nie kaÂżdemu podoba, jednak czynienie z tego faktu jakichkolwiek zaczepek jest ..., pomiĂąmy to i zajmijmy siĂŞ powaÂżniejszymi rzeczami/tematami.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Październik 29, 2009, 22:01:33 » |
|
Tak, "dziwnie milczy" na proÂśbĂŞ o ustosunkowanie siĂŞ do jawnego Âłamania regulaminu, wiĂŞc insynuowanie zaczepek jest po prostu nie fair Darku. GdybyÂś udzieliÂł jakiejkolwiek odpowiedzi to nie musiaÂłbym siĂŞ przypominaĂŚ. Nie udzieliÂłeÂś odpowiedzi na pytania 2-3. W nawiÂązaniu do Twoich pewnych decyzji/a czasem ich braku odpowiedÂź nie jest az tak oczywista jak mogÂłoby siĂŞ wydawaĂŚ. Co do powaÂżniejszych spraw - zastanawiam siĂŞ czy egzekwowanie przestrzegania regulaminu forum przez admina oraz odpowiedÂź na ponawiane zgÂłoszenie jest niepowaÂżnÂą/niewaÂżnÂą? To jakie sÂą waÂżniejsze?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 22:04:14 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Październik 30, 2009, 01:10:29 » |
|
Najwa¿niejszy powinien byÌ Arteq!!! Jeœli œwiat nie krêci siê ko³o Artqa, trzeba poruszyÌ ziemiê i niebo, ¿eby zacz¹³ siê kreciÌ!!! Arteq nie lubi byÌ niezauwa¿any, trzeba zmieniÌ regulamin forum!!! Dotychczasowa forma regulaminu pomija Artqa!!! Nowego regulaminu, pod dyktando Artqa wci¹¿ nie ma!!! Arteq zmieni forum  Pozdrawiam - Dobranockowo 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Październik 30, 2009, 09:13:01 » |
|
THOTAL - Mistrz CiĂŞtej Riposty! Brawo Darku, brawo mody, administracja - arteq 1:0  718'
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Październik 30, 2009, 12:07:37 » |
|
Taaaak, a kiedyœ wa¿niejsza by³a zwyk³a ludzka przyzwoitoœÌ, o honorze nie wspomnê...
Wiêc je¿eli ktoœ ma ochotê na innego popyszczyÌ, skl¹Ì, nak³amaÌ na temat jego czynów b¹dŸ przypisaÌ mu perfidnie coœ czego nie zrobi³, to œmia³o - jest okazja aby zrobiÌ to bezkarnie. Widzisz 718, mimo wszystko za uœmiechniêt¹ twarz¹ nie skryjesz tego, ¿e jesteœ k³amc¹, oczerniasz ludzi - i bez trudu mogê przytoczyÌ dowody.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Październik 30, 2009, 13:03:25 » |
|
Najwa¿niejszy powinien byÌ Arteq!!! Jeœli œwiat nie krêci siê ko³o Artqa, trzeba poruszyÌ ziemiê i niebo, ¿eby zacz¹³ siê kreciÌ!!! Arteq nie lubi byÌ niezauwa¿any, trzeba zmieniÌ regulamin forum!!! Dotychczasowa forma regulaminu pomija Artqa!!! Nowego regulaminu, pod dyktando Artqa wci¹¿ nie ma!!!  Taaaak, a kiedyœ wa¿niejsza by³a zwyk³a ludzka przyzwoitoœÌ, o honorze nie wspomnê...  )) mówi to ten , który od dawna ³ama³ zasady regulaminu, np. u¿ywaj¹c drugiego nicka  )))) Alez ma wartoœÌ ten jego honor! Chcia³em to tu http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3980.0napisaÌ, ale zamkniête. Ciekawe jaka jest prawda. Oraz jaki by³by wynik ankiety: -z³o i z³a wola? -g³upota w wyextrachowanej postaci? -czy po prostu choroba i kalectwo wymagaj¹ce wspó³czucia?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 13:09:07 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Październik 30, 2009, 14:56:01 » |
|
 )) mĂłwi to ten , ktĂłry od dawna ÂłamaÂł zasady regulaminu, np. uÂżywajÂąc drugiego nicka  )))) To jest zwykÂłe oszczerstwo i pomĂłwienie. Nigdy nie uÂżywaÂłem na forum innych nickĂłw. ProszĂŞ o dowĂłd na poparcie tego, Âże to niby prawda. W przeciwnym razie wniosĂŞ o karĂŞ za pomĂłwienie.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #118 : Październik 30, 2009, 17:27:12 » |
|
nick nazywa siĂŞ : marek(jakieÂśliczby).
PamiĂŞtasz, jak pierwszy raz siĂŞ z TobÂą zgodziÂłem?.. zacytowaÂłem ciĂŞ, a ktoÂś chwilĂŞ potem mĂłwi: "zobacz kogo cytujesz" (czy coÂś koÂło tego.)
..tam jest cytat z automatycznym wpisem "Cytat: arteq"
ale po jakimÂś czasie okazaÂło siĂŞ Âże to nie arteq - a marek324. (za liczby nie rĂŞcze..ale moÂżna poszukaĂŚ - i doprecyzowaĂŚ).
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 17:28:08 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #119 : Październik 30, 2009, 18:03:30 » |
|
Nie wiem co tam lata Ci przed oczyma, nie obchodzi mnie kogo i kiedy cytowaÂłeÂś. Obchodzi mnie natomiast, Âże rzuciÂłeÂś na mnie oszczerstwo twierdzÂąc, Âże ÂłamiĂŞ regulamin bo uÂżywam rĂłwnieÂż innego nicka. Na forum zdarzaÂły siĂŞ pomyÂłki, Âże komuÂś przypisywano nie jego cytat - czĂŞsto przypadkowo np. Darek, czĂŞsto z premedytacjÂą - patrz 718. MogĂŞ w dowolny cytat wpisaĂŚ dowolna osobĂŞ - takie sÂą techniczne moÂżliwoÂści, co nie oznacza, Âże bĂŞdzie to prawdÂą. ByĂŚ moÂże powinieneÂś bardziej uwaÂżaĂŚ/zastanowiĂŚ siĂŞ nad tym co piszesz, co nie zmienia faktu, Âże stwierdzenie jest kÂłamstwem. PoprosiÂłem o dowĂłd - nie podaÂłeÂś go, tylko jakieÂś pokrĂŞtne zlepki. OczekujĂŞ, Âże udowodnisz, Âże uÂżywam/Âłem roÂżnych nickĂłw lub po prostu przyznasz, ze kÂłamaÂłeÂś tak twierdzÂąc. Wtedy bĂŞdĂŞ uwaÂżaÂł sprawĂŞ za wyjaÂśnionÂą i zamkniĂŞtÂą. Sam przyznajesz siĂŞ, Âże po jakimÂś czasie okazaÂło siĂŞ, Âże to nie ja - jednak pomimo takiej wiedzy stwierdziÂłeÂś, Âże to ja, co wskazywaÂłoby na celowe i wyrachowane kÂłamstwo. Jak chcesz to sobie doprecyzowuj - swoje stanowisko przedstawiÂłem.
Tak Âłatwo wydaÂłeÂś wyrok, wiĂŞc skÂąd teraz taki opĂłr aby zdobyĂŚ siĂŞ na minimum przyzwoitoÂści?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 18:06:23 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Październik 30, 2009, 18:34:27 » |
|
Œmiesz rzucac bezczelne oszczerstwa, ¿e nie wiem co piszê. jesteœ wyj¹tkowo ¿enuj¹ca postaÌ. Sêk w tym , ¿e to nie dotyczy mojego posta. A twojego: pierwotnie wszystko siê zgadza³o.. tzn by³ post jako post arteqa.. ale potem siê zmieni³o na post marka  )) I nazywaj¹c to "pokrêtnymi zlepkami" dajesz wyraz swojej krêtackiej postawie. Mam gdzies Twoje oczekiwania. Oczekujê ¿e adminiastrazja zrobi z toba porzadek. Oskar¿asz innych , a sam jeszcze nikomu nic nie udowodni³eœ katolicku i bezlelnoœci .odch³anio. Najpierw ten sam post pisa³eœ jako artek - potem zmieni³eœ jako marek .. post ten sam wci¹¿ jest. wiêc Kazdy , kto to czyta³ - to pamiêta co by³o i co jest. Nie zamierzam COKOLWIEK robiÌ dalej w tej sprawie, bo jest to problem admina i modów. A twoje pouczenia zastosuj do w³asnegoo odbicia w lustrze. Dyskusje rozwijasz, jak zu¿yty papier toaletowy, wiec dalej babraj w tym siê sam. ¿egnam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #121 : Październik 30, 2009, 18:54:47 » |
|
WyjaÂśnijcie to sobie na pw. Od tego miejsca wasze nieporozumienia bĂŞdÂą usuwane.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #122 : Październik 30, 2009, 21:05:28 » |
|
ZostaÂł zgÂłoszony nastĂŞpujÂący post: czekaj artqu, czekaj ale to Âże zmieszaÂłeÂś z bÂłotem MOJÂĄ NARZECZONÂĄ a nie znajomÂą (!) jest faktem!!!
i ci co czytali wtedy jak to pisaÂłem i CO ty pisaÂłeÂś - wiedzÂą dobrze o czym mĂłwiĂŞ, jesteÂś delikatnie mĂłwiÂąc nie fajny, nie miÂły i maÂło inteligentny co wykazujesz na forum KAÂŻDEGO dnia - absolutnie podtrzymuje to, Âże zmieszaÂłeÂś z bÂłotem mojÂą kobietĂŞ i mnie a jej rodzicĂłw katolikĂłw broniÂłeÂś...
nie bĂŞdĂŞ NIC udowadniaĂŚ - twoja obÂłuda jest faktem a prawda sama siĂŞ obroni...
718'
Jest to wypowiedÂź KapÂłana dotyczÂąca Arteq'a. ZgÂłaszajÂący jako powĂłd naduÂżycia podaÂł: pomĂłwienie. KapÂłan miaÂł szansĂŞ udowodniĂŚ, Âże jego sÂłowa nie sÂą pomĂłwieniem, wystarczyÂło zacytowaĂŚ sÂłowa Arteq'a i wĂłwczas nie mielibyÂśmy Âżadnego problemu. UznaÂł jednak, Âże nie jest koniecznym udowadnianie czegokolwiek. Skoro nie pan do sklepu, to sklep do pana. WiarygodnoœÌ oszczerstw sprawdziÂłam sama. Arteq nie nazwaÂł KapÂłana okreÂśleniem "718 metrĂłw muÂłu" (kaÂżdy moÂże otworzyĂŚ archiwum starego forum, wejœÌ do Hydeparku i zobaczyĂŚ kto zaÂłoÂżyÂł temat z tym okreÂśleniem jego osoby). Nie byÂł to Arteq, a uÂżytkownik o loginie: X 44. NastĂŞpnym i g³ównym zarzutem KapÂłana byÂło "zmieszanie z bÂłotem" jego ukochanej. PrzeczytaÂłam rĂłwnieÂż w tej sprawie temat "Upadek religii", strony 27-28. Nie dostrzegÂłam i tam Âżadnego ubliÂżania, Arteq doœÌ ogĂłlnie wypowiedziaÂł siĂŞ na ten temat, napisaÂł Âże naturalnÂą rzeczÂą jest troska rodzicĂłw o dziecko, maÂło tego - przyznaÂł nawet racjĂŞ KapÂłanowi mĂłwiÂąc, iÂż zachowanie rodzicĂłw polegajÂące na zmuszaniu dziecka do kultywowania wiary jest niewÂłaÂściwe. Zgodnie z tym punktem regulaminu: "Zakaz publikowania niezgodnych z prawem treÂści zdefiniowanych w ró¿nych ustawach, ktĂłre wymieniono poniÂżej: (...) zawierajÂą pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)" powyÂższa wypowiedÂź KapÂłana zostaÂła uznana za pomĂłwienie, albowiem stanowi niepotwierdzony zarzut. Za powyÂższÂą wypowiedÂź przyznajĂŞ KapÂłanowi -1pf. Dodatkowo: PoniewaÂż oboje ci uÂżytkownicy nieustannie sprowadzajÂą tematy dyskusyjne do wycieczek personalnych oraz nie potrafiÂą przenieœÌ swoich sprzeczek pomimo wielu upomnieĂą na strefĂŞ bardziej prywatnÂą (PW) dostajÂą po -1pf. PowĂłd: notoryczne offtopy. ProszĂŞ Was o dostosowanie siĂŞ do zasad na forum. Obojga Was proszĂŞ. Punkty traktujcie nie jak karĂŞ, a jak ostrzeÂżenie. Wielu uÂżytkownikom nie podobajÂą siĂŞ Wasze wieczne scysje, wielu prosiÂło o przeniesienie ich na grunt osobisty.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 21:07:35 wysłane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Październik 30, 2009, 21:11:01 » |
|
MoÂżna to ÂśmiaÂło nazwaĂŚ salomonowym wyrokiem 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Październik 30, 2009, 21:28:32 » |
|
Nie mam zastrze¿eù. Dbanie o swoje imiê dbaniem, ale offy stworzone przy okazji co by nie mówiÌ s¹ offami. Mo¿na ich powstawanie próbowaÌ t³umaczyÌ zaistnia³¹ sytuacj¹ lecz nie zmieni to faktu, ¿e jednak s¹ offami, a te w myœl regulaminu nara¿one s¹ na kary/ostrze¿enia.
JeÂżeli taka postawa modĂłw jest zapowiedziÂą zaprowadzenia porzÂądku na forum, ukrĂłcenia pomĂłwieĂą i offĂłw - jestem jak najbardziej za.
|
|
|
|
|
|
|
|