Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 22, 2025, 11:10:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 79750 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #100 : Październik 28, 2009, 18:46:56 »

Witam,

MyÂślĂŞ, Âże juÂż dosyĂŚ zabawy w ciuciubabkĂŞ i najwyÂższy czas aby wyjaÂśniĂŚ sobie pewne kwestie. W zwiÂązku z tym oczekujĂŞ publicznej, ostatecznej i jednoznacznej odpowiedzi na pytania:

1. Czy zapisany w wÂątku "regulamin forum" regulamin jest obowiÂązujÂącym?
2. Czy administracja ma zamiar go egzekwowaĂŚ?
3. Je¿eli odpowied¼ na powy¿sze pytania brzmi tak - to czy bêdzie on egzekwowany od wszystkich forumowiczów w RÓWNYM stopniu?
4. JeÂżeli na 1 bÂądÂź 2 pytanie odpowiedÂź brzmi "nie" - to jakie sÂą kryteria ocen/rozliczeĂą zachowania forumowiczĂłw.

Pytania sÂą zwiĂŞzÂłe i konkretne, oczekujĂŞ odpowiedzi w tym samym stylu.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #101 : Październik 28, 2009, 20:26:03 »

Ja jako uÂżytkownik tego forum (bardzo skromny) chciaÂłbym w tej sprawie (bardzo nie ÂśmiaÂło) siĂŞ wypowiedzieĂŚ (moÂże nikt mi nie da za to -46pf) CoÂś
Ale zaryzykuje (niektórzy pewnie oskar¿¹ mnie o dzia³anie na szkodê forum)
MoÂże przed tym zmĂłwiĂŞ  jednak krĂłtkÂą modlitwĂŞ
Aniele Bo¿y Stró¿u Mój................................
Ok myÂślĂŞ,ze juÂż mogĂŞ zaryzykowaĂŚ.

Witam,

Tego nie wiedzÂą  nawet najstarsi gĂłrale,

Witam,

To zaleÂży od dwĂłch rzeczy:
1. Jaki humor ma administrator\moderator
2. KtĂłry uÂżytkownik jest przedmiotem sporu

Witam,

3. Je¿eli odpowied¼ na powy¿sze pytania brzmi tak - to czy bêdzie on egzekwowany od wszystkich forumowiczów w RÓWNYM stopniu?

Nie! Zasady sÂą takie.
Tego lubiĂŞ-dam mu plusa
Tego nie lubiĂŞ-dam mu minusa.
Jak by nie daj BĂłg ten co go lubiĂŞ dostaÂł minusa to zostaje przeprowadzona  tajna operacja pod kryptonimem "amnestia"

4. JeÂżeli na 1 bÂądÂź 2 pytanie odpowiedÂź brzmi "nie" - to jakie sÂą kryteria ocen/rozliczeĂą zachowania forumowiczĂłw.

"Nikt nam nie powie,ze czarne jest czarne a biaÂłe a jest biaÂłe"
"prawda leÂży tam gdzie leÂży"
patrz punkt 2 i 3
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2009, 20:36:25 wysłane przez kamil771 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #102 : Październik 28, 2009, 21:25:41 »

no to JAK mnie nie lubiÂł tomek skoro daÂł mi -47 PF?CoÂśCoÂśCoÂśCoÂś??!!!!!!!!!!!

no wÂłaÂśnie, wszystko jasne...

prowokowaÂł mnie bardzo inteligentnie ale podle do tego, Âżebym jakoÂś ten regulamin zÂłamaÂł... a KAÂŻDY z nas ma jakieÂś granice aÂż wybuchnie...

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #103 : Październik 28, 2009, 22:00:09 »

prowokowaÂł mnie bardzo inteligentnie ale podle do tego, Âżebym jakoÂś ten regulamin zÂłamaÂł...
No i mamy winnego - te wszystkie podÂłoÂści, lÂżenia i przekleĂąstwa to... Tomek.
SwojÂą drogÂą, taki to 718 "zaawansowany i bystry w rozwoju" [tak sam siĂŞ usiÂłuje wykreowaĂŚ], a daÂł siĂŞ tak Âłatwo podpuÂściĂŚ i wymanewrowaĂŚ... tak? [to jego wÂłasne sÂłowa] - i to kilkadziesiÂąt razy... Czy tylko mi coÂś zgrzyta w tym?
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #104 : Październik 28, 2009, 23:33:11 »

KapÂłan, daÂłam Ci ostrzeÂżenie za tÂą wypowiedÂź:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3970.msg46468#msg46468

ÂŻadne wulgaryzmy, ani w formie wykropkowanej, wykreskowanej ani w jakiejkolwiek innej nie bĂŞdÂą tolerowane.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #105 : Październik 28, 2009, 23:51:05 »

KapÂłan, daÂłam Ci ostrzeÂżenie za tÂą wypowiedÂź:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3970.msg46468#msg46468

ÂŻadne wulgaryzmy, ani w formie wykropkowanej, wykreskowanej ani w jakiejkolwiek innej nie bĂŞdÂą tolerowane.

bo ty tak mĂłwisz? LOL

na szczĂŞÂście adminem nie jesteÂś, a regulaminu nie znasz...

nie powinnaÂś byĂŚ modem wiĂŞc - prosty wniosek!

718'
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #106 : Październik 28, 2009, 23:52:40 »

Rozumiem, ¿e mo¿na siê czasem w ¿yciu zapêdziÌ podczas impulsywnej rozmowy i powiedzieÌ o jedno s³owo za du¿o. Mnie równie¿ siê to czasami zdarza. Ale na litoœÌ - to jest forum. Nie mówisz, piszesz. Na klawiaturze jest przycisk Delete, da siê usun¹Ì je¿eli wiesz, ¿e to jest to jedno s³owo za du¿o.
A nawet jeÂżeli nie wiesz, to wyraÂźnie mĂłwi o tym regulamin. Nie moÂżna uÂżywaĂŚ wulgaryzmĂłw.
Odnosi siĂŞ to do wszystkich uÂżytkownikĂłw. JeÂżeli uwaÂżasz, Âże ostrzeÂżenie przyznaÂłam Ci niesÂłusznie, moÂżesz napisaĂŚ do Darka i zgÂłosiĂŚ taki przypadek, a on na pewno to rozwaÂży.
Z mojej strony wyczerpaÂłam ten temat.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Gość
« Odpowiedz #107 : Październik 29, 2009, 00:42:31 »

Wychodzi na to, Âże nikt kto ma jakiekolwiek uwagi do 718 nie powinien byĂŚ adminem czy tez modem.

Zastanawia mnie teÂż dlaczego 718 nagle wymaga od kogoÂś znajomoÂści regulaminu, ktĂłry - jak sam twierdziÂł - nie obowiÂązuje/jest "be" [cytuj: "niby-obecny"].

OsobiÂście uwaÂżam, Âże wykropkowany wulgaryzm to nadal wulgaryzm. Zamiary sÂą przecieÂż widoczne, a wykropkowanie to po prostu dziecinada.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #108 : Październik 29, 2009, 07:28:36 »

To siĂŞ nazywa "kryptowulgaryzm" i Âłamie zasady netykiety jak kaÂżdy inny.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #109 : Październik 29, 2009, 09:26:05 »

ok, wiĂŞc tak, po przemyÂśleniu, przepraszam Darka bo to aktualnie jakby jego forum i nie chcĂŞ mu utrudniaĂŚ, janneth za swĂłj jĂŞzyk na pw, ale nie artqa i tomka - lekko siĂŞ z nimi obszedÂłem jak na mnie...

a co do tego minusa dla mnie, nie rozumiem tego skoro minusy ma Darek wycofaĂŚ  CoÂś

posta zedytowaÂłem

718'
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 13:17:23 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #110 : Październik 29, 2009, 16:50:18 »

Ponawiam swoje pytanie bo admin dziwnie milczy:

Witam,

MyÂślĂŞ, Âże juÂż dosyĂŚ zabawy w ciuciubabkĂŞ i najwyÂższy czas aby wyjaÂśniĂŚ sobie pewne kwestie. W zwiÂązku z tym oczekujĂŞ publicznej, ostatecznej i jednoznacznej odpowiedzi na pytania:

Pytania sÂą zwiĂŞzÂłe i konkretne, oczekujĂŞ odpowiedzi w tym samym stylu.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #111 : Październik 29, 2009, 21:56:23 »

"Dziwnie milczy"?
MoÂże niektĂłrzy nie czytajÂą wszystkiego, moÂże majÂą krĂłtkÂą pamiĂŞĂŚ.
NapisaÂłem w jednym z wÂątkĂłw wyraÂźnie, Âże pĂłki nie zostanÂą wprowadzone jakiekolwiek zmiany, obowiÂązuje obecny regulamin.
moÂże siĂŞ to nie kaÂżdemu podoba, jednak czynienie z tego faktu jakichkolwiek zaczepek jest ..., pomiĂąmy to i zajmijmy siĂŞ powaÂżniejszymi rzeczami/tematami.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #112 : Październik 29, 2009, 22:01:33 »

Tak, "dziwnie milczy" na proÂśbĂŞ o ustosunkowanie siĂŞ do jawnego Âłamania regulaminu, wiĂŞc insynuowanie zaczepek jest po prostu nie fair Darku. GdybyÂś udzieliÂł jakiejkolwiek odpowiedzi to nie musiaÂłbym siĂŞ przypominaĂŚ.
Nie udzieliÂłeÂś odpowiedzi na pytania 2-3. W nawiÂązaniu do Twoich pewnych decyzji/a czasem ich braku odpowiedÂź nie jest az tak oczywista jak mogÂłoby siĂŞ wydawaĂŚ.
Co do powaÂżniejszych spraw - zastanawiam siĂŞ czy egzekwowanie przestrzegania regulaminu forum przez admina oraz odpowiedÂź na ponawiane zgÂłoszenie jest niepowaÂżnÂą/niewaÂżnÂą? To jakie sÂą waÂżniejsze?
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 22:04:14 wysłane przez arteq » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #113 : Październik 30, 2009, 01:10:29 »

NajwaÂżniejszy powinien byĂŚ Arteq!!!
Jeœli œwiat nie krêci siê ko³o Artqa, trzeba poruszyÌ ziemiê i niebo, ¿eby zacz¹³ siê kreciÌ!!!
Arteq nie lubi byĂŚ niezauwaÂżany, trzeba zmieniĂŚ regulamin forum!!!
Dotychczasowa forma regulaminu pomija Artqa!!!
Nowego regulaminu, pod dyktando  Artqa wci¹¿ nie ma!!!

Arteq zmieni forum Smutny

Pozdrawiam - Dobranockowo DuÂży uÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #114 : Październik 30, 2009, 09:13:01 »

THOTAL - Mistrz CiĂŞtej Riposty!

Brawo Darku, brawo mody, administracja - arteq 1:0

DuÂży uÂśmiech

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #115 : Październik 30, 2009, 12:07:37 »

Taaaak, a kiedyœ wa¿niejsza by³a zwyk³a ludzka przyzwoitoœÌ, o honorze nie wspomnê...

Wiêc je¿eli ktoœ ma ochotê na innego popyszczyÌ, skl¹Ì, nak³amaÌ na temat jego czynów b¹dŸ przypisaÌ mu perfidnie coœ czego nie zrobi³, to œmia³o - jest okazja aby zrobiÌ to bezkarnie.
Widzisz 718, mimo wszystko za uÂśmiechniĂŞtÂą twarzÂą nie skryjesz tego, Âże jesteÂś kÂłamcÂą, oczerniasz ludzi - i bez trudu mogĂŞ przytoczyĂŚ dowody.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #116 : Październik 30, 2009, 13:03:25 »

Cytat: Tothal
NajwaÂżniejszy powinien byĂŚ Arteq!!!
Jeœli œwiat nie krêci siê ko³o Artqa, trzeba poruszyÌ ziemiê i niebo, ¿eby zacz¹³ siê kreciÌ!!!
Arteq nie lubi byĂŚ niezauwaÂżany, trzeba zmieniĂŚ regulamin forum!!!
Dotychczasowa forma regulaminu pomija Artqa!!!
Nowego regulaminu, pod dyktando  Artqa wci¹¿ nie ma!!!
DuÂży uÂśmiech

Taaaak, a kiedyœ wa¿niejsza by³a zwyk³a ludzka przyzwoitoœÌ, o honorze nie wspomnê...

UÂśmiech)) mĂłwi to ten , ktĂłry od dawna ÂłamaÂł zasady regulaminu,
np. uÂżywajÂąc drugiego nicka UÂśmiech))))

Alez ma wartoœÌ ten jego honor!

ChciaÂłem to tu
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3980.0
napisaĂŚ, ale zamkniĂŞte.

Ciekawe jaka jest prawda. Oraz jaki byÂłby wynik ankiety:
-zÂło i zÂła wola?
-gÂłupota w wyextrachowanej postaci?
-czy po prostu choroba i kalectwo wymagaj¹ce wspó³czucia?
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 13:09:07 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #117 : Październik 30, 2009, 14:56:01 »

UÂśmiech)) mĂłwi to ten , ktĂłry od dawna ÂłamaÂł zasady regulaminu,
np. uÂżywajÂąc drugiego nicka UÂśmiech))))
To jest zwykÂłe oszczerstwo i pomĂłwienie. Nigdy nie uÂżywaÂłem na forum innych nickĂłw.
ProszĂŞ o dowĂłd na poparcie tego, Âże to niby prawda. W przeciwnym razie wniosĂŞ o karĂŞ za pomĂłwienie.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #118 : Październik 30, 2009, 17:27:12 »

nick nazywa siĂŞ :
marek(jakieÂśliczby).

PamiĂŞtasz, jak pierwszy raz siĂŞ z TobÂą zgodziÂłem?..
zacytowaÂłem ciĂŞ, a ktoÂś chwilĂŞ potem mĂłwi:
"zobacz kogo cytujesz" (czy coÂś koÂło tego.)

..tam jest cytat z automatycznym wpisem "Cytat: arteq"

ale po jakimÂś czasie okazaÂło siĂŞ Âże to nie arteq - a marek324. 
(za liczby nie rĂŞcze..ale moÂżna poszukaĂŚ - i doprecyzowaĂŚ).

« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 17:28:08 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #119 : Październik 30, 2009, 18:03:30 »

Nie wiem co tam lata Ci przed oczyma, nie obchodzi mnie kogo i kiedy cytowaÂłeÂś. Obchodzi mnie natomiast, Âże rzuciÂłeÂś na mnie oszczerstwo twierdzÂąc, Âże ÂłamiĂŞ regulamin bo uÂżywam rĂłwnieÂż innego nicka.
Na forum zdarzaÂły siĂŞ pomyÂłki, Âże komuÂś przypisywano nie jego cytat - czĂŞsto przypadkowo np. Darek, czĂŞsto z premedytacjÂą - patrz 718. MogĂŞ w dowolny cytat wpisaĂŚ dowolna osobĂŞ - takie sÂą techniczne moÂżliwoÂści, co nie oznacza, Âże bĂŞdzie to prawdÂą. ByĂŚ moÂże powinieneÂś bardziej uwaÂżaĂŚ/zastanowiĂŚ siĂŞ nad tym co piszesz, co nie zmienia faktu, Âże stwierdzenie jest kÂłamstwem.
PoprosiÂłem o dowĂłd - nie podaÂłeÂś go, tylko jakieÂś pokrĂŞtne zlepki. OczekujĂŞ, Âże udowodnisz, Âże uÂżywam/Âłem roÂżnych nickĂłw lub po prostu przyznasz, ze kÂłamaÂłeÂś tak twierdzÂąc. Wtedy bĂŞdĂŞ uwaÂżaÂł sprawĂŞ za wyjaÂśnionÂą i zamkniĂŞtÂą.
Sam przyznajesz siĂŞ, Âże po jakimÂś czasie okazaÂło siĂŞ, Âże to nie ja - jednak pomimo takiej wiedzy stwierdziÂłeÂś, Âże to ja, co wskazywaÂłoby na celowe i wyrachowane kÂłamstwo. Jak chcesz to sobie doprecyzowuj - swoje stanowisko przedstawiÂłem.

Tak Âłatwo wydaÂłeÂś wyrok, wiĂŞc skÂąd teraz taki opĂłr aby zdobyĂŚ siĂŞ na minimum przyzwoitoÂści?
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 18:06:23 wysłane przez arteq » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #120 : Październik 30, 2009, 18:34:27 »

ÂŚmiesz rzucac bezczelne oszczerstwa, Âże nie wiem co piszĂŞ.

jesteÂś wyjÂątkowo ÂżenujÂąca postaĂŚ.

SĂŞk w tym , Âże to nie dotyczy mojego posta.
A twojego: pierwotnie wszystko siĂŞ zgadzaÂło.. tzn byÂł post jako post arteqa.. ale potem siĂŞ zmieniÂło na post marka UÂśmiech))

I nazywajÂąc to "pokrĂŞtnymi zlepkami" dajesz wyraz swojej krĂŞtackiej postawie.

Mam gdzies Twoje oczekiwania. OczekujĂŞ Âże adminiastrazja zrobi z toba porzadek.

OskarÂżasz innych , a sam jeszcze nikomu nic nie udowodniÂłeÂś katolicku i bezlelnoÂści .odchÂłanio.

Najpierw ten sam post pisa³eœ jako artek - potem zmieni³eœ jako marek .. post ten sam wci¹¿ jest.

wiĂŞc Kazdy , kto to czytaÂł - to pamiĂŞta co byÂło i  co jest.

Nie zamierzam COKOLWIEK robiĂŚ dalej w tej sprawie, bo jest to problem admina i modĂłw.

A twoje pouczenia zastosuj do wÂłasnegoo odbicia w lustrze.

Dyskusje rozwijasz, jak zuÂżyty papier toaletowy, wiec dalej babraj w tym siĂŞ sam.
Âżegnam.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #121 : Październik 30, 2009, 18:54:47 »

WyjaÂśnijcie to sobie na pw.
Od tego miejsca wasze nieporozumienia bĂŞdÂą usuwane.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #122 : Październik 30, 2009, 21:05:28 »

ZostaÂł zgÂłoszony nastĂŞpujÂący post:

czekaj artqu, czekaj ale to Âże zmieszaÂłeÂś z bÂłotem MOJÂĄ NARZECZONÂĄ a nie znajomÂą (!) jest faktem!!!

i ci co czytali wtedy jak to pisaÂłem i CO ty pisaÂłeÂś - wiedzÂą dobrze o czym mĂłwiĂŞ, jesteÂś delikatnie mĂłwiÂąc nie fajny, nie miÂły i maÂło inteligentny co wykazujesz na forum KAÂŻDEGO dnia - absolutnie podtrzymuje to, Âże zmieszaÂłeÂś z bÂłotem mojÂą kobietĂŞ i mnie a jej rodzicĂłw katolikĂłw broniÂłeÂś...

nie bĂŞdĂŞ NIC udowadniaĂŚ - twoja obÂłuda jest faktem a prawda sama siĂŞ obroni...

718'

Jest to wypowiedÂź KapÂłana dotyczÂąca Arteq'a. ZgÂłaszajÂący jako powĂłd naduÂżycia podaÂł: pomĂłwienie.
KapÂłan miaÂł szansĂŞ udowodniĂŚ, Âże jego sÂłowa nie sÂą pomĂłwieniem, wystarczyÂło zacytowaĂŚ sÂłowa Arteq'a i wĂłwczas nie mielibyÂśmy Âżadnego problemu. UznaÂł jednak, Âże nie jest koniecznym udowadnianie czegokolwiek.
Skoro nie pan do sklepu, to sklep do pana. WiarygodnoœÌ oszczerstw sprawdzi³am sama.

Arteq nie nazwa³ Kap³ana okreœleniem "718 metrów mu³u" (ka¿dy mo¿e otworzyÌ archiwum starego forum, wejœÌ do Hydeparku i zobaczyÌ kto za³o¿y³ temat z tym okreœleniem jego osoby). Nie by³ to Arteq, a u¿ytkownik o loginie: X 44.
Nastêpnym i g³ównym zarzutem Kap³ana by³o "zmieszanie z b³otem" jego ukochanej. Przeczyta³am równie¿ w tej sprawie temat "Upadek religii", strony 27-28. Nie dostrzeg³am i tam ¿adnego ubli¿ania, Arteq doœÌ ogólnie wypowiedzia³ siê na ten temat, napisa³ ¿e naturaln¹ rzecz¹ jest troska rodziców o dziecko, ma³o tego - przyzna³ nawet racjê Kap³anowi mówi¹c, i¿ zachowanie rodziców polegaj¹ce na zmuszaniu dziecka do kultywowania wiary jest niew³aœciwe.

Zgodnie z tym punktem regulaminu:
"Zakaz publikowania niezgodnych z prawem treœci zdefiniowanych w ró¿nych ustawach, które wymieniono poni¿ej:
(...)
zawierajÂą pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)"

powyÂższa wypowiedÂź KapÂłana zostaÂła uznana za pomĂłwienie, albowiem stanowi niepotwierdzony zarzut.
Za powyÂższÂą wypowiedÂź przyznajĂŞ KapÂłanowi -1pf.

Dodatkowo:

Poniewa¿ oboje ci u¿ytkownicy nieustannie sprowadzaj¹ tematy dyskusyjne do wycieczek personalnych oraz nie potrafi¹ przenieœÌ swoich sprzeczek pomimo wielu upomnieù na strefê bardziej prywatn¹ (PW) dostaj¹ po -1pf.
PowĂłd: notoryczne offtopy.

ProszĂŞ Was o dostosowanie siĂŞ do zasad na forum. Obojga Was proszĂŞ. Punkty traktujcie nie jak karĂŞ, a jak ostrzeÂżenie.
Wielu uÂżytkownikom nie podobajÂą siĂŞ Wasze wieczne scysje, wielu prosiÂło o przeniesienie ich na grunt osobisty.

« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 21:07:35 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #123 : Październik 30, 2009, 21:11:01 »

MoÂżna to ÂśmiaÂło nazwaĂŚ salomonowym wyrokiem UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #124 : Październik 30, 2009, 21:28:32 »

Nie mam zastrze¿eù. Dbanie o swoje imiê dbaniem, ale offy stworzone przy okazji co by nie mówiÌ s¹ offami. Mo¿na ich powstawanie próbowaÌ t³umaczyÌ zaistnia³¹ sytuacj¹ lecz nie zmieni to faktu, ¿e jednak s¹ offami, a te w myœl regulaminu nara¿one s¹ na kary/ostrze¿enia.

JeÂżeli taka postawa modĂłw jest zapowiedziÂą zaprowadzenia porzÂądku na forum, ukrĂłcenia pomĂłwieĂą i offĂłw - jestem jak najbardziej za.
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: