Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #425 : Kwiecień 03, 2011, 23:55:21 » |
|
Nie umiem nie myśleć o tobie, choć czasem by się zdało, ten natłok i szum w głowie, gdy serca twego za mało... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #426 : Kwiecień 16, 2011, 13:56:55 » |
|
Od zmierzchu do świtu, brakuje mi błękitu... - twoich oczu. Od świtu do zmroku, tonę w twoim wzroku... - tylko to poczuj. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #427 : Kwiecień 19, 2011, 19:04:33 » |
|
Zaśnij, przyśnij, sny ukołysz, niech pilnują cię anioły, a marzenia nie spełnione, jutro wzlecą jak szalone. Bo o świcie nowe życie, zaczajone w sercu skrycie, samo porwie cię w ramiona, - taniec duszy się dokona... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #428 : Kwiecień 21, 2011, 23:49:25 » |
|
Wiosna zmieni mnie na lepsze, już nie będę tępym wieprzem, zamiast wzrokiem cię pożerać, sercem w serce zajrzę teraz. Tulił będę platonicznie, tęsknił zwiewnie i lirycznie, w snach wypieszczę, ukołyszę, a w marzenia - KOCHAM wpiszę...
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #429 : Kwiecień 26, 2011, 07:37:41 » |
|
Miłego dzionka, śpiewu skowronka, bez chmury słonka, seksu w poziomkach, - życzy wam Thotal, tańczący na łąkach
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #430 : Kwiecień 26, 2011, 08:50:55 » |
|
Sa chwile w zyciu kazdego czlowieka, od ktorych nawet pamiec ucieka. Lecz sa tez chwile , dla ktorych trwania warto poswiecic wieki czekania. Wsprod wielu waznych spraw, jakie wypiszesz na liscie, na pierwszym miejscu umiesc szczescie osobiste.
Slyszalam kiedys madre zdanie- od medrca, nie od snoba: "Mezczyzni mowia o kobietach to, co im sie podoba". Sprytniejsze jednak sa kobiety- ta ziemskich sfer ozdoba, bo one robia z mezczyznami to, co sie im podoba.
Prawdziwa milosc zaczyna sie wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #431 : Kwiecień 26, 2011, 10:51:27 » |
|
Te słowiki i skowronki Barwne i pachnące łąki Taniec dziki wyzwalają Gdy pierwiastki już współgrają Męskie żeńskie i nijakie Obejść możesz się ich smakiem Gdy w naturze masz zgryzoty Miast zabawy tudzież psoty Zatem wiruj ciesz się życiem Póki jesteś ziemskim byciem Bo kalendarz kartki gubi Nie rób z siebie więc paskudy Wleź na drzewo chwyć się chmury Z góry widać wszelkie mury Nawet ich nie musisz burzyć Gdyż wystarczy mały luzik
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #432 : Maj 02, 2011, 13:01:59 » |
|
Kochała ich dwóch, trzeci zrobił brzuch, a czwartemu, choć był święty, sąd wyznaczył alimenty. Kochały go dwie, nie powiedział „nie”, a ta trzecia co pokocha, będzie z czwartą po nim szlochać. Nie umiał jej chcieć, nie będą już mieć, tego co jeszcze nie mieli, gesty szalone, słowa zmielone, nie będzie czego podzielić… ======================================================= Możesz mnie drapać, możesz mnie gryźć, możesz mi kazać, do diabla już iść, lecz moje serce, jest tylko twoje, i w poniewierce, bije za dwoje. ======================================================= Łańcuch, sznurek i kajdanki, to narzędzia mej kochanki, ale bardziej mnie zniewala, ta jej namiętności fala… =================================================== Kochaj mnie troszkę i trochę częściej, miłości słodszej, daj „moje szczęście”. Kochaj doraźnie, ratuj w potrzebie, jeszcze wyraźniej, jak samą siebie, uwielbiaj w ciszy, kochaj subtelnie, miłość niech dyszy, w tobie i we mnie i niech zastygną w uścisku dusze, mocą bezwstydną, ekstaz i wzruszeń. Pozdrawiam na wesoło - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2011, 09:42:10 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #433 : Maj 07, 2011, 19:29:36 » |
|
Kocham cię bezwarunkowo, moja ty druga połowo, bez ciebie nie chce się żyć, bez ciebie nie chce się nic… =============================== Dzieńdoberek Wyspana? Wypoczęta? Rześka? Uśmiechnięta? Sny liczyłaś? Myślisz o mnie? Kochasz troszkę? Czy OGROMNIE ======================================== Bez ciebie nie istnieję, bez ciebie nie ma mnie, bez ciebie świat szaleje, bez ciebie jest mi źle… Dla ciebie moje życie, dla ciebie serca takt, dla ciebie myśl o świcie, dla ciebie duszy gra… Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #434 : Maj 11, 2011, 04:58:32 » |
|
Solenizant Gość na gościu, muza rżnie, wszyscy tańczą, a „on” – nie. Solenizant pecha ma, jemu w płucach, muza gra, zwiędły w ciszy, wszystkie członki, o miłości głupie mrzonki, i na własne urodziny, śpi w sałatce… - kpiąc z rodziny. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #435 : Maj 15, 2011, 11:17:33 » |
|
Pierścionek Srebrny pierścionek, ze zwykłą cyrkonią, wyciska łzy słone, gra z losu ironią… Schowaj go dobrze, na lepsze czasy, jeszcze się szczodrze, kiedyś odpłaci… ============================================== Z uśmiechem na twarzy, pobiegnij przez dzień, nie próbuj nie marzyć, o miłości mej ============================================= Starczy mi że jesteś, czasem bardziej lub mniej, życia mego resztę, ode mnie przyjąć chciej. Zobaczysz że będę, trochę bardziej niż mniej, i serce wydobędę, dla miłości twej… ================================================ Lubię poczuć, lubię mieć, wokół siebie złotą sieć, i zaplatać nas we dwoje, w ukochane włosy twoje… Pozdrawiam - Thotal =========================================== Tęsknota Jak utulić tęsknotę, jak ją witać z powrotem, jak nie czekać i nie chcieć jej znów? Jak nie dusić jej w sobie, jak nie dręczyć jej w głowie? - To wszystko kochana mi mów… ================================================= Kałuża Stoję w kałuży, deszczyk nieduży, leci mi prosto na twarz, ciebie wciąż nie ma, esemes – ściema, a ty z miłością mą grasz. Czekam i czekam, szanuj człowieka, przecież nie mogę tak stać, liczę na ciebie, chociaż nic nie wiesz, - to kocham cię „kurwa go mać”!… Pozdrawiam - Thotal Scaliłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 21:47:04 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #436 : Maj 16, 2011, 12:30:12 » |
|
Do ukochanej ThotalaKimkolwiek jesteś dziewczyno hoża, Gdziekolwiek myśl twoja błądzi, Pomnij na tego, co moknie w kałuży. Nie pozwól, by rozum deszczyk mu zmącił! Bo zapał przeminie, gdy nogi zbyt mokre, Gdy ściemy rzucasz mu w twarz! Więc pomyśl sama, czy nie przesadzasz? No ile w kałuży człowiek ma stać?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #437 : Maj 16, 2011, 17:41:03 » |
|
Ptaku, czy wyobrażasz sobie mnie stojącego w kałuży? Przecież to tylko poetycka metafora ================================================================ Czy Pani kocha, czy Pani drwi, czy Pani ze mną może... i mi? Czy może Pani, lubi mnie ranić, i nie pociąga jej taki świr? pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 17:45:42 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #438 : Maj 16, 2011, 18:09:04 » |
|
Ptaku, czy wyobrażasz sobie mnie stojącego w kałuży? Przecież to tylko poetycka metafora Thotalu,Nie tylko wyobrażam, ale dokładnie Cię widzę, jak stoisz w tej kałuży, cały nieszczęśliwy i ociekający deszczem. W dłoni trzymasz komórkę i modlisz się o cud. Metafora nic tu nie ma do rzeczy. Ale za to jak potrafisz kochać! Tylko pozazdrościć Twojej lubej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 21:29:43 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #439 : Maj 17, 2011, 18:59:58 » |
|
Odpowiedź dla "człowieka z kałuży"Czego znowu się mnie czepia, miałam jechać bez "mejkapa?? Żeby wybałuszał ślepia? - niepomalowana japa? Niech ochłonie w deszczu trochę, niech poczeka skoro kocha, bo bez tego zrobi wiochę, i nie powiem, że też KOCHAM Pozdrawiam - Thotal Ps. Ptaku, narażasz się na wielkie niebezpieczeństwo
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #440 : Maj 17, 2011, 21:42:31 » |
|
Sprawa zatem wyjaśniona, On ją kocha - jego ona! Człowiekowi zaś w kałuży, Niech czekanie się nie dłuży. Bo gdy luba już przybędzie, Zawiruje świat w obłędzie, Czas przestanie się też liczyć, Pocałunki będą ćwiczyć… Ps. Na jakie niebezpieczeństwo się narażam?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #441 : Maj 19, 2011, 07:30:52 » |
|
Czasem się zapomnę, inna weźmie mnie, serce mam ogromne, - chodź, pomieścisz się... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2011, 10:02:13 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #442 : Maj 19, 2011, 11:12:12 » |
|
Mi haremy niezwyczajne, Chociaż serce jest wydajne. Mimo to - dziękuję szczerze, Za to miejsce w Twej operze… Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #443 : Maj 20, 2011, 07:16:13 » |
|
Ja do serca ciągnę "inne" , trochę słodsze, bardziej winne, lubię ich powaby smaczyć, więcej kochać, niż się raczyć... Wycofujący się rakiem - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #444 : Maj 20, 2011, 09:43:54 » |
|
Zatem, smacz się do oporu, Niech Ci wino da humoru! Tylko potem nie płacz brachu, Gdy zakopią Cię do piachu… Coś mało optymistycznie – ptak Ps. Ostatni wers niezamierzony, wymuszony przez poprzedni... sorry…
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #445 : Maj 20, 2011, 13:47:00 » |
|
...czy pozwolić sobie na to mogę, jeśli nie, zaraz wyrzucę: cyt: "Zatem, smacz się do oporu, Niech Ci wino da humoru! Tylko potem nie płacz brachu," Gdy Cię znudzą owe smaki!
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2011, 13:48:08 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #446 : Maj 20, 2011, 14:04:35 » |
|
Pozwolić zawsze można, Choć byłabym ostrożna. Bowiem smaków jest bez liku, Gorzej z czasem na liczniku!
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #447 : Maj 20, 2011, 18:31:48 » |
|
co tam licznik, kiedy chucie w człeku kwiczą zapomina się o czasie, kiedy wokół śliczne, hoże, młode Krysie, Mirki, no i Basie! kiedy wiosna krew rozgrzewa -myśli taki że dopiero on dojrzewa - i że miłość to jest właśnie i dlatego w spodnich ciaśniej!
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #448 : Maj 21, 2011, 08:41:55 » |
|
Cofnąć licznik mogła "ONA", bryka bryka jak szalona, niedowiarkom na poboczach, zazdrość widzę, stoi w oczch a wystarczy małe słowo, (KC ) żeby chciało się na nowo, pełną garścią życie łapać i poziomach wyższych latać Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #449 : Maj 21, 2011, 10:23:26 » |
|
Te poziomy, trudna sprawa, Chociaż niezła jest zabawa, Lecz by latać nieco wyżej, Trzeba poznać to, co niżej. Wtedy człowiek ma dystansu, W sobie więcej też balansu, Już nie skusi obietnica, Słów rzucanych bez pokrycia! Kochać, jak to łatwo powiedzieć…
|
|
|
|
|
|
|
|