Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 18, 2025, 22:32:59

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 336857 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #825 : Listopad 10, 2012, 20:13:34 »

Kate chyba Âżartujesz, a przynajmniej tak mi siĂŞ wydaje. Kiara to ma punktĂłw 100 (gratulacje) i w zwiÂązku z tym nie muszĂŞ pisaĂŚ gdzie ona je ma, choĂŚ to oczywiÂście moje domniemanie.
ZastanĂłw siĂŞ czy moÂżna kogoÂś karaĂŚ, jeÂśli nie ma powodĂłw? To byÂłaby raczej egzekucja.
WeŸ pod uwagê, ¿e agenci s¹ ró¿ni, specjalizowani, ale na to jest inny w¹tek, a wskazywanie palcem mo¿e przynieœÌ nieoczekiwane skutki.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #826 : Listopad 10, 2012, 20:16:46 »

blu...

Kate chyba Âżartujesz, a przynajmniej tak mi siĂŞ wydaje. Kiara to ma punktĂłw 100 (gratulacje) i w zwiÂązku z tym nie muszĂŞ pisaĂŚ gdzie ona je ma, choĂŚ to oczywiÂście moje domniemanie.

Twoje domniemania sÂą stu procentowo trafione...  Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #827 : Listopad 10, 2012, 20:22:47 »

cyt blu
WeŸ pod uwagê, ¿e agenci s¹ ró¿ni, specjalizowani, ale na to jest inny w¹tek, a wskazywanie palcem mo¿e przynieœÌ nieoczekiwane skutki.

Commandorem nikt nie stanie sie tylko i wylacznie przez kopiowanie i "szczekanie" - na ten TYTUL trzeba sobie na prawde zasluzyc.

//Proponuje watek o tytule nie MANUSKRYPTY PRZETRWANIA, ... tylko MANUSKRYPTY dania umiejetnie w pier...l//

Zapraszam do cwiczen! MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2012, 20:26:07 wysłane przez Kate » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #828 : Listopad 10, 2012, 20:26:58 »

Kate chyba jesteÂś bardzo mÂłoda, i brak ci zdrowego osÂądu, jeÂśli juÂż musisz kogoÂś oceniaĂŚ.
Nikt ci nie zabrania przetÂłumaczyĂŚ i skopiowaĂŚ, sprĂłbuj, moÂże bĂŞdziesz wiedziaÂła, co to znaczy praca.

Edit: Manuskrypt zaÂłoÂżyÂła Kiara i prosiÂła o tÂłumaczenie.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2012, 20:29:18 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Kiara
Gość
« Odpowiedz #829 : Listopad 10, 2012, 20:53:02 »

Kate chyba jesteÂś bardzo mÂłoda, i brak ci zdrowego osÂądu, jeÂśli juÂż musisz kogoÂś oceniaĂŚ.
Nikt ci nie zabrania przetÂłumaczyĂŚ i skopiowaĂŚ, sprĂłbuj, moÂże bĂŞdziesz wiedziaÂła, co to znaczy praca.

Edit: Manuskrypt zaÂłoÂżyÂła Kiara i prosiÂła o tÂłumaczenie.

Tak to prawda, uwaÂżam iÂż sÂą potrzebne bo kaÂżdy korzysta z innej informacji inne rzeczy sÂą dla niego czytelne.
dziĂŞki blu...  za to tÂłumaczenie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #830 : Listopad 10, 2012, 21:40:04 »

Zgadza siĂŞ, to Twoje domniemanie, bo... ona jako jedyny forumowicz upomniaÂła siĂŞ o punkty... dla samej siebie, groteskowoÂści sytuacji dodaje fakt, Âże kiedy je wprowadzano byÂła zdecydowanie przeciwna im.  :]
Astre
Gość
« Odpowiedz #831 : Listopad 10, 2012, 21:47:37 »

Zgadza siĂŞ, to Twoje domniemanie, bo... ona jako jedyny forumowicz upomniaÂła siĂŞ o punkty... dla samej siebie, groteskowoÂści sytuacji dodaje fakt, Âże kiedy je wprowadzano byÂła zdecydowanie przeciwna im.  :]

Tak czytam, czytam co tu wypisujecie i odnoszĂŞ coraz czĂŞÂściej nieodparte wraÂżenie, Âże merytoryczny poziom dyskusji ruchem jednostajnie przyÂśpieszonym zbliÂża siĂŞ do zera.....

Na pewno o czymÂś to Âświadczy, a raczej o kimÂś ....?

Chyba czas siĂŞ stÂąd  wylogowaĂŚ ....na amen...

arteq
Gość
« Odpowiedz #832 : Listopad 10, 2012, 22:24:13 »

Merytoryczny poziom dyskusji w znacznej czêœci tematów (nawet na starym forum) nigdy nie by³ najwy¿szych lotów - lecz muszê przyznaÌ, ¿e pojawia³y siê i w nich od czasu do czasu próby rzeczowej dyskusji. Jednak szybko umiera³y, niestety. Wile rzeczy mnie interesowa³o/interesuje, wtedy staram siê mocno w nie wnikaÌ - ale czêsto spotyka³em siê z niechêci¹ pewnych autorów do rozmawiania o szczegó³ach.
SÂą i wÂątki ciekawe.

"Na amen" = bark powrotu pod innym nickiem?  :]
Kate
Gość
« Odpowiedz #833 : Listopad 11, 2012, 09:23:05 »

Nie trzeba ani uciekac na amen, ani wdawac sie w glupawe dyskusje, starczy nabrac dystansu.
Sa inne platformy wymiany zdan i dyskusji.

P.S. Ale prywatnosc to tabu!

« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2012, 09:24:34 wysłane przez Kate » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #834 : Listopad 12, 2012, 00:10:55 »

Kate, Manuskrypt Przetrwania jest najbardziej poczytnym wÂątkiem w ezoteryce - wytÂłumaczysz to?

arteq
Gość
« Odpowiedz #835 : Listopad 12, 2012, 00:21:26 »

Kate, Manuskrypt Przetrwania jest najbardziej poczytnym wÂątkiem w ezoteryce - wytÂłumaczysz to?

raczej- odznaczanym. Bardzo rzadko coÂś w nim przeczytam, wchodzĂŞ aby odhaczyĂŚ z nieprzeczytanych.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #836 : Listopad 12, 2012, 18:01:18 »

Ja wytÂłumaczĂŞ  UÂśmiech
Ano skasowano wÂątek Prawa Uniwersalne UÂśmiech
W manuskrypcie przetrwania jak sama nazwa wskazuje ucz¹ siê prze de wszystkim ufo ludkowie jak przetrwaÌ. Trochê tam jest naszych komentarzy, czy tez postów w³asnych, ale ogromna wiêkszoœÌ to wklejone channelingi. Du¿y uœmiech
WiĂŞc ludziska czytajÂą i ÂśmiejÂą siĂŞ w duchu i nie tylko w duchu jak tamci sobie na wzajem dodajÂą otuchy, postrzegajÂąc wszystko po staremu i z poziomu ciaÂła fizycznego, a co za tym idzie rozwoju oczywiÂście ale tylko na planie fizycznym DuÂży uÂśmiech
My oczywiÂście oficjalnie nie mamy tak technologicznie ,,rozwiniĂŞtej" cywilizacji jak te ,,lepsze" DuÂży uÂśmiech
Dodatkowo wprowadzenie tzw ,,wolnej woli" w ostatnim cyklu uchyliÂło furtkĂŞ najwiĂŞkszemu podziaÂłowi w dziejach historii czÂłowieka w ogĂłle  UÂśmiech
No wiĂŞc kaÂżdy czÂłowiek inny a tam caÂłymi seriami jak z taÂśmy DuÂży uÂśmiech
Teorie, ktĂłre jeszcze nie tak dawno przyciÂągaÂły miliony teraz z ledwoÂściÂą przyciÂągajÂą tysiÂące DuÂży uÂśmiech
TreÂści, ktĂłre kiedyÂś wywoÂływaÂły uniesienia ekstazy teraz ÂśmieszÂą DuÂży uÂśmiech
Ano nowy rodzaj wspó³pracy wymaga akceptacji innoœci drugiego i to nie go³os³ownej napisanej tanim chiùskim piórem na chiùskim papierze z makulatury tylko tylko hm stosowanej w praktyce i wykutej w kamieniu Mrugniêcie
Je¿eli siê zauwa¿y zmiany u siebie zauwa¿y siê i dooko³a siebie i zauwa¿y siê zmiany u drugiego i wtedy mo¿e nie bêdzie siê widzia³o co mnie z drugim dzieli, ale co mnie z drugi ³¹czy. Du¿y uœmiech
Co mo¿na by tu dodaÌ do drugiego bo wtedy on doda coœ do mnie i np jak siê nawi¹¿e kontakt z archanio³em Micha³em to mo¿na bêdzie mu zakomunikowaÌ info.
GoÂściu realizujemy taki a taki projekt potrzeba nam ludzi do wspó³pracy co potrafisz oprĂłcz glĂŞdzenia starych tekstĂłw i bycia ÂświĂŞtym DuÂży uÂśmiech 
Jak bêdzie potrafi³ coœ jak zaakceptuje innoœÌ drugiego i jak nie bêdzie leniem ¿e tak siê wyra¿ê kiepsko pachn¹cym to czemu nie Du¿y uœmiech
A jak nie to fora ze dwora DuÂży uÂśmiech
Ot rozpisaÂłem siĂŞ troszkĂŞ DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 18:03:44 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #837 : Listopad 12, 2012, 19:25:19 »

Przebiœniegu, fakt nieco siê rozpisa³eœ, to nawet dobrze, no i trochê siê rozmarzy³eœ. W Manuskrypcie najczêœciej to mówili ostatnio, ¿e ma ciê boleÌ g³owa albo druga strona, w ramach przetrwania. A o "wspó³" coœ tam to te¿ klepali do znudzenia.
Problem jest doczytaĂŚ, bo potem innych rĂŞce bolÂą od odhaczania nieprzeczytanych, nieÂźle z 50 haczykĂłw na przekaz, po 10 na aktywnÂą sztukĂŞ tutaj.
Z tym ArchanioÂłem to jest duÂżo wiĂŞkszy problem. Fizycznie jest tak z kilkudziesiĂŞciu nadawcĂłw, wiĂŞc jest oczywiste, ze jakaÂś czêœÌ to przebieraĂący.  Ja pod tym szyldem wstawiaÂłem przekazy chyba 3 nadawcĂłw. OczywiÂście wybieraÂłem, czasami kontrowersyjne, ale moim zdaniem jest tam znacznie wiĂŞcej poza glĂŞdzeniem, ale to moje zdanie i wcale nie mam parcia, aby wszystkich o tym przekonywaĂŚ, zakomunikowaĂŚ tak. KaÂżdy interpretuje sam, tobie odpowiada twoje widzenie, a mnie moje i nie widzĂŞ w tym niczego zÂłego, albo potrzeby wywalczenia mojego punktu widzenia.
MyÂślĂŞ, Âże jeszcze trochĂŞ i ziemskie nadajniki oraz ufo klony pozbĂŞdÂą siĂŞ masek, jeÂśli wczeÂśniej po cichu nie zniknÂą.
Z GFOL juÂż "afery przekazowe" wychodziÂły, poczekamy na nastĂŞpne.
Co do zmian masz racjĂŞ, jest tylko problem, Âże nie da siĂŞ ciebie porĂłwnaĂŚ z nikim innym, wiĂŞc wszelkie porĂłwnania zawodzÂą.
¯eby poczuÌ wiêzi zamiast ró¿nic to mówi¹c popularnie trzeba "umrzeÌ" dla œwiata, bo stare oprogramowanie nie odpuszcza.
Moim zdaniem masowo jest to tylko moÂżliwe (rozpuszczenie, zmiana oprogramowania) z pomocÂą energii zewnĂŞtrznych.
OczywiÂście zastanawiam siĂŞ na ile jest to moÂżliwe (eh logika 3D), jak dÂługo ta fala musi potrwaĂŚ, czy wywoÂła ten efekt setnej maÂłpy itp. I na dziÂś mam wiĂŞcej pytaĂą niÂż odpowiedzi.
Ale niektĂłre odpowiedzi znajdujĂŞ jeÂśli nie w tekstach, to miĂŞdzy wierszami jak szacowna prawi.
Fakt, nie wszystko i w sumie niezbyt wiele, ale "lepszy rydz...".

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #838 : Listopad 12, 2012, 19:43:29 »

blueray21
Moim zdaniem masowo jest to tylko moÂżliwe (rozpuszczenie, zmiana oprogramowania) z pomocÂą energii zewnĂŞtrznych.
Dodam szacowny, Âże z tego co mi wiadomo, to zmiana czy zamiana bĂŞdzie troszkĂŞ przypominaĂŚ rozpuszczanie.
TeÂż siĂŞ zgodzĂŞ, Âże stare oprogramowanie nie odpuszcza.
WiĂŞc prawdopodobnie (to juÂż mĂłj wniosek) chodzi o jak najwiĂŞcej wyciÂągniĂŞtych wnioskĂłw.
Hm nazwaÂłbym to bibliotekÂą, skÂładnica wyciÂągniĂŞtych wnioskĂłw.
Teraz by do nich siêgn¹Ì trzeba hm w³¹czyÌ odbiór no jak to zwa³ trzeba siê postaraÌ jeden wiêcej drugi mniej jeden tak drugi inaczej trzeci jeszcze inaczej.
Pewnym jestem tego, Âże dochodzimy do tego, Âże wystarczy jak ktoÂś otworzy pierwszy jakiÂś zamek furtkĂŞ i na innych siĂŞ przelewa waÂżne jest tylko zauwaÂżyĂŚ.
Do tego pomocne przynajmniej dla mnie jest wy³¹czenie automatyzmu.
Ano obserwuje siĂŞ czy nie dziaÂłam jak rzeÂźnik, ktĂłrym kiedyÂś byÂłem, albo jak drwal, ktĂłrym kiedyÂś byÂłem UÂśmiech, albo jak....ktĂłrym kiedyÂś byÂłem tylko jak murarz ktĂłrym teraz jestem UÂśmiech
Nie zakÂładam kim bĂŞdĂŞ bo to wyznaczy potrzeba, a tzw chciejstwo by ja wykluczyÂło UÂśmiech
Có¿ mo¿e jeszcze to co wiem dodam do kogoœ Uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #839 : Listopad 12, 2012, 20:37:27 »

Ludzie po wylewach,to tez jest zmiana oprogramowania?

Pozdrawiam.Greta
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #840 : Listopad 12, 2012, 20:53:25 »

Na pewno. Teoretycznie tam by³o / jest ³atwiej z t¹ zmian¹. Chcia³em coœ napisaÌ, ale spróbujê inaczej to uj¹Ì.
JeÂżeli po 21.12.2012 rehabilitacja nie bĂŞdzie natychmiastowa, to i tak bĂŞdzie bardzo szybka. Nie jest to moja przepowiednia, czy "wiedza wewnĂŞtrzna", to takie jakieÂś odczucie, wÂłaÂściwie nie wiem skÂąd. Z drugiej strony czas bĂŞdziemy postrzegali zupeÂłnie inaczej. Pozostaje nam jeszcze trochĂŞ poczekaĂŚ, robiÂąc swoje, Âże tak powiem. Podobno te ÂŚwiĂŞta nie bĂŞdÂą podobne do Âżadnych innych i mam takÂą nadziejĂŞ.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 20:53:50 wysłane przez blueray21 » Zapisane

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #841 : Listopad 12, 2012, 21:13:16 »

Ludzie po wylewach,to tez jest zmiana oprogramowania?

Pozdrawiam.Greta

szczerze mĂłwiÂąc- to wÂłaÂściwie co macie na myÂśli "zmiana oprogramowania" ?

pozdrawiam  Cool

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kate
Gość
« Odpowiedz #842 : Listopad 12, 2012, 21:17:11 »

blu

Wytlumacze to tym, ze TY blu mi to przekazales.

Dzis ludzie nie sa juz tak glupi, zeby trzymali sie pedzla, gdy "drabine" sie odstawia MrugniĂŞcie
Programiki sa MANIPULOWANE, jak i w polityce zreszta bywa.

Teraz chodzi o JAKOSC - ilosc klikow mozna uzyskac np. od czlonkow(sorry za wyrazenie) i czlonkin RM, czyli starych bab! w wiekszosci.
Widzialam na wlasne oczy STRACH (w oczach) u tych odbiorcow. Co sie dziwisz, ze szukaja polepszenia, wybawienia, NADZEII??

I na tym zeruje Mistrz o nazwie Skynet - ...
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 21:17:40 wysłane przez Kate » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #843 : Listopad 12, 2012, 22:11:55 »

Kate, jednak wytÂłumaczyÂłaÂś, Âże to babcie. Co zÂłego widzisz w tym, Âże babcie (oj teraz bywajÂą bardzo mÂłode)  teÂż poszukujÂą? Czy to akurat nie jest przypadkowo zbieÂżne z tym, co Kiara gdzieÂś pisaÂła o starszych?
Zawsze moÂżna twierdziĂŚ, Âże coÂś jest be, gdy inni odbierajÂą to inaczej. Jak widaĂŚ prawie kaÂżde tÂłumaczenie jest naciÂągane jak przysÂłowiowa koÂłderka.
Wa¿na jest jakoœÌ oceny, a w niej obiektywnoœÌ.
ZacytujĂŞ po raz kolejny  motto Dariusza: "pozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi".
Ja przynajmniej próbujê umo¿liwiÌ im czytanie ró¿nych treœci poprzez wstawianie tu t³umaczeù.
MoÂże na ciebie nie dziaÂła prawo przyciÂągania ale dziĂŞki niemu niektĂłrzy znajdujÂą to co w danej chwili jest im potrzebne, nie kaÂżdy jest na takim etapie rozwoju jak ty. Czy to tak trudno zrozumieĂŚ - nie jesteÂśmy tu sami!

Edit: a gdyby by³y z RM moja radoœÌ by³aby potrójna!
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 22:14:36 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Kate
Gość
« Odpowiedz #844 : Listopad 12, 2012, 22:18:58 »

Kazdy ma jakiegos SZEFA (no chyba, ze udaja).
Nie trzeba brac doslownie. Szefem moze byc wlasny zoladek, albo inne ... potrzeby.
blu - pytales, otrzymales odpowiedz.

Ja nauczam. Ty tlumaczysz chanellingi. A kazdy z nas ma inne grono odbiorcow. Gdy o ilosc chodzi punkt dla ciebie, ale jakosc? tu bede polemizowala.

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #845 : Listopad 12, 2012, 22:40:26 »

JakoœÌ jak w tym i innych w¹tkach próbuje siê nam udowadniaÌ zale¿y równie¿ od odbiorcy. I w tym jest sporo prawdy.
Dwie osoby czytajÂą to samo, a raportujÂą co innego.
W niektĂłrych przypadkach masz racjĂŞ, z jakoÂściÂą tak sobie i wiele powtĂłrzeĂą, ale gdzieÂś byÂło powiedziane, Âże prawdziwe przekazy niosÂą przesÂłanie na trzech poziomach kodowania. Ja zwykle widzĂŞ dwa, ale to nie znaczy, Âże nie ma wiĂŞcej.
JeÂśli chodzi o szefĂłw, to raczej kaÂżdy ma ich piramidĂŞ, ale to na inny temat.
Nauczanie to bardzo szeroka dzia³alnoœÌ, i w tradycyjnym znaczeniu ono jest powiedzia³bym "pouk³adane", a ty moim zdaniem rzucasz kostk¹, albo wysypujesz kawa³ki puzzli, przy czym nie mam na myœli oceny Ÿle / dobrze ale jest to zupe³nie inaczej ni¿ (prawie) wszyscy s¹ przyzwyczajeni. Mo¿e nowe tak ma, ale ja ju¿ stary.

Kate
Gość
« Odpowiedz #846 : Listopad 13, 2012, 09:46:29 »

blu - swietnie, ze trzymasz sie jakiejs pasji, masz czas, wiec udzielasz sie, znasz sie na obsludze komputerow, studiujesz jezyk, to wszystko trenuje umysl, szare komory. Wiec tym roznisz sie zapewne od rowiesnikow. Tak trzymaj!
Co do moich metod nauczania w istocie sa odmienne od standardowego "kladzenia lopata do glowy", bo nie sa adresowane do kazdego. Szukam prawdziwych odbiorcow, aby pojsc razem dalej, tak jak robili Pitagorejczycy;)

P.S. pssst! blu, a Ty myslisz, ze mi kto to wszystko nakladl? MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #847 : Listopad 13, 2012, 10:06:41 »

Kate, a kto ciĂŞ tam wie, moÂże anielscy zrobili ci upload i pstryk i juÂż jasno, a moÂże sypiasz ze sÂłuchawkami w uszach.
Metod jest teraz bezlik, jak kiedyÂś mĂłwili w reklamie.
W/g mnie ty szukasz raczej rĂłwnych sobie (chociaÂż wydaje ci siĂŞ / chciaÂłabyÂś inaczej), ale to takie moje spostrzeÂżenie z boku.
Nie chcĂŞ ci tu dokuczaĂŚ, ale prawdziwi nauczyciele nie szukali uczniĂłw, oni sami przychodzÂą, gdy jest czas dla obydwu stron.

Kate
Gość
« Odpowiedz #848 : Listopad 13, 2012, 10:38:03 »

Faktycznie przetwarzasz wylacznie liniowo.
Napisalam, ze szukam prawdziwych odbiorcow, aby razem pojsc dalej. A ty wyjezdzasz ze staroswiecka hierarchia uczen-czeladnik-mistrz°°
Tak anielscy pokonali tych drugich, czego wynikiem byl upgrade.
Nie chcesz mi dokuczac tak piszesz, alez ja sie wcale nie gniewam, bo i za co?

//Ale to chyba Ty chcesz mi pstryczka w ucho dac za te "manuskrypty" MrugniĂŞcie// - pisz czlowieku! Nie przejmuj sie moim gadaniem.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #849 : Listopad 13, 2012, 10:50:51 »

AleÂż Kate, manuskrypty nie mĂłj wymysÂł, i nie jestem staroÂświeckim nauczycielem, Âżeby ci dawaĂŚ pstryczki.
Ale stara hierarchia funkcjonowa³a nieŸle, ale to zale¿a³o od nauczyciela, jeœli potrafi³ wypracowaÌ partnerstwo w uczniach, mimo ró¿nic poziomów nauka zawsze sz³a wspaniale i by³a niezwykle efektywna. Gdy siê "okopa³" w swojej "wiedzy" to nigdy nie potrafi³ jej przekazaÌ. I tu masz jedn¹ odpowiedŸ na wiele pytaù - wspó³praca buduje.
A gadaniem, nie tylko twoim, jak widzisz siê nie przejmujê, bo jakby nie patrzeÌ nie znajdziesz dwóch jednakowych punktów widzenia, które krótko mówi¹c zale¿¹ od punktu "siedzenia".

Strony: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: