zodiakus71
Gość
|
 |
« Odpowiedz #175 : Luty 12, 2009, 12:04:39 » |
|
cokolwiek siê wyda¿y trzeba mieÌ nadziejê , ¿e bêdzie dobre dla nas ludzi bo czytaj¹c sesje mam mieszane uczucia i w szczegó³ach nie jest ju¿ to takie oczywiste . Grunt to pozytywne nastawienie i wyci¹ganie pozytywnych wniosków nawet gdy zda¿y siê ¿e bêdzie Ÿle 
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #176 : Luty 14, 2009, 08:15:34 » |
|
Bardzo du¿o jest duskusji na forum, ale przyszed³ równie¿ czas dzia³ania. Proponujê zacz¹Ì pracowaÌ nad zebraniem w jednym miejscu jak najwiêkszej iloœci linków, które u³atwi¹ nowym osobom zapoznanie siê z tematyk¹ i zadecydowania czy chc¹ dalej szukaÌ innych wiadomoœci czy poprzestaÌ w którymœ momencie.Osoby oczytane i zapoznane z tematem powinny wskazaÌ Ÿród³a wiadomoœci jak najwiêkszej liczbie osób, aby one mog³y siê z nimi zapoznaÌ i okreœliÌ po której stronie chc¹ siê opowiedzieÌ. Ka¿dego dnia ubywa czasu,a na czytanie, ogl¹danie i zrozumienie o co w rzeczywistoœci chodzi te¿ potrzeba czasu.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #177 : Luty 14, 2009, 11:06:46 » |
|
Barbarax  bardzo dobry pomysÂł 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #178 : Luty 14, 2009, 14:35:47 » |
|
Chanell, dziêkujê. A wiêc bierzmy siê wszyscy do pracy.Proponujê wskazywaÌ same linki lub ksi¹¿ki, z krótkimi tylko informacjami o czym mówi¹, jednak bez w³asnych refleksji, bo czytanie wszystkich wywodów rozmydla temat i zabiera czas. Dopiero zebranie pewnej iloœci informacji pozwala wyrobiÌ sobie zdanie na jakiœ temat. Skoro tutaj tematem jest:" Co ka¿dy mo¿e zrobiÌ w zwi¹zku z PCH, to myœlê i¿ jest to dobre miejsce na zebranie wszystkich namiarów na potrzebne ka¿demu informacje, z którymi mo¿emy zapoznawaÌ cz³onków rodziny, przyjació³ i znajomych, pamiêtaj¹c jednak, ¿e ka¿dy sam powinien decydowaÌ czy chce w tym uczestniczyÌ (nic na si³ê). Pozdrawiam wszystkich i zachêcam do wspó³pracy. Mam ju¿ zgromadzony du¿y zasób takich wiadomoœci, lecz wymagaj¹ one pewnej segregacji, a to zajmie jeszcze trochê czasu. Poniewa¿ mam ograniczony dostêp do internetu wiêc dopiero za 1-2 tygodnie mog³abym to powrzucaÌ.Je¿eli dysponujecie czasem i swobodnym dostêpem do komputera to zachêcam do dzia³ania.
|
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #180 : Luty 14, 2009, 18:25:20 » |
|
Chanell, warto pomyœleÌ równie¿ o w¹tku, który by zawiera³ namiary dotycz¹ce odzyskania i zachowania zdrowia. Mam na myœli zebranie w jednym miejscu danych na temat cia³a fizycznego np.zdrowie wg EN-KI, Minera³y Schindele's, preparat Au 100, zio³a oczyszczj¹ce i wzmacniaj¹ce typu jaskó³cze ziele itp.,itd. Co Ty na to? Przecie¿ musimy siê przygotowaÌ zarówno duchowo, jak i fizycznie. Myœlê, ¿e ³atwiej by³oby dotrzeÌ do wielu osób, gdyby dosta³y one najpierw informacje o zdrowiu fizycznym. Równie¿ posiadam wiele informacji na ten temat i mog³abym za jakiœ czas wskazywaÌ namiary.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #181 : Luty 14, 2009, 23:56:02 » |
|
CzeœÌ Barbarax W¹tek " zdrowie wed³ug Enki" ju¿ istnieje i tam mo¿na pisaÌ na ten temat. W dziale "Publikacje Projektu" za³o¿y³am w¹tek pt. " O co w tym wszystkim chodzi " i tam mo¿emy gromadziÌ linki informuj¹ce nowych forumowiczów .
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Barbarax
Gość
|
 |
« Odpowiedz #182 : Luty 15, 2009, 08:53:02 » |
|
Chanell, w w¹tku " zdrowie wed³ug Enki" jest zbyt wiele dodatkowych informacji np.komentarzy i innych wypowiedzi, ja zaœ mia³am na myœli zamieszczanie wy³¹cznie namiarów na Ÿród³a wiadomoœci. Myœlê, ¿e nowe osoby mog¹ zniechêciÌ siê czytaj¹c tak du¿o treœci. Super, ¿e za³o¿y³aœ w¹tek " O co w tym wszystkim chodzi" i jest to dobre miejsce na podawanie namiarów na linki, ksi¹¿ki itp., ale ja sugerowa³am siê tym, ¿e nie wszyscy od razu przygotowani s¹ na zetkniêcie siê z informacjami dotycz¹cymi zarówno cia³a fizycznego, jak i sfery duchowej. Dlatego te¿ proponowa³am taki w¹tek o zdrowiu, a dopiero w nastêpnej kolejnoœci ³agodne wprowadzenie w sferê ducha np. pozytywne myœlenie, afirmacje, moc myœli, radzenie sobie ze stresem, wybaczanie itp., a nastêpnie kierowanie na kolejne w¹tki. Ca³y czas mam na uwadze fakt, ¿e czas ucieka i nale¿y jak najwiêcej ludzi zainteresowaÌ, ale bior¹c pod uwagê indywidualn¹ wra¿liwoœÌ i sytuacjê ¿yciow¹. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #183 : Luty 15, 2009, 09:46:27 » |
|
Ok ,to proszê ciê za³ó¿ taki w¹tek w dziale "Paranauki"  ja nie mam teraz czasu musze leciec do pracy  Pozdrawiam serdecznie chanell
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|
|