Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 22, 2025, 11:10:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 337205 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #650 : Październik 20, 2012, 09:23:27 »

Moi drodzy,wÂłaÂściwie to nie jest miejsce na tego rodzaju dyskusjĂŞ ( sama teÂż tu napisalam  Buzia na k³ódkĂŞ Zawstydzony) proponuje przenieœÌ jÂą w inne miesce,np w"wÂątek offtopowy " MrugniĂŞcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #651 : Październik 20, 2012, 10:17:25 »

ok, przeniosÂłem posty o @FL

swojÂą drogÂą, to o co wÂłaÂściwie poszÂło??

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #652 : Październik 20, 2012, 12:28:31 »

Szanowni Forumowicze.
Naruszenie punktu regulaminu mĂłwiÂącego o ochronie prywatnoÂści korespondencji jest traktowane odjĂŞciem jednego, jedynego punktu.
ProÂśby o uszanowanie tych prostych, ludzkich zasad, obowiÂązujÂących u nas, nie sÂą akceptowane przez niektĂłrych forumowiczĂłw, mimo wyraÂżeniu wczeÂśniej na nie zgody podczas zarejestrowania siĂŞ na forum. OstrzeÂżenie, czyli - 1pf nie jest jakimÂś ''strasznym wyrokiem'' tylko przypomnieniem o tych zasadach.
Fair Lady sama wycofa³a swoje konto, poniewa¿ nie zgadza siê z obowi¹zuj¹cym na tym forum regulaminem i to jest g³ówna przyczyna jej w³asnej decyzji.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #653 : Październik 20, 2012, 12:45:06 »

Janusz mĂłwimy o punkcie karnym za wstawkĂŞ w angielskim, a nie o ujawnianiu korespondencji, ten akt  jej decyzji byÂł konsekwencjÂą poprzedniego  Twojego ukarania jej.
Lady nie jest  nieczu³¹ wojowniczkÂą, jest bardzo wraÂżliwa, poznaje Âświat przez inny pryzmat wiedzy, jej odmiennoœÌ teÂż naleÂży uszanowaĂŚ.

Lady wojownicy tak Âłatwo siĂŞ nie poddajÂą, nie zmywa ich z placu boju punkt minusowy, Ty o tym wiesz!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2012, 12:45:47 wysłane przez Kiara » Zapisane
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #654 : Październik 20, 2012, 13:20:11 »

Kiaro
......nie bylo Âżadnego punktu minusowego za jakÂąkolwiek wstawkĂŞ w jĂŞzyku angielskim ze strony Lady. ByÂło tylko i to prywatne, przypomnienie o punkcie regulaminu mĂłwiÂącym o pisaniu i umieszczaniu na forum tekstĂłw w jĂŞzyku polskim. O tym moÂżna poczytaĂŚ w usuniĂŞtym ponizej poÂście.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8618.msg106316#new

PowyÂższy post zostaÂł usuniĂŞty za umieszczenie w nim prywatnej korespondencji i za to zostaÂł przyznany juÂż po raz trzeci punkt -1pf. O tym poniÂżej.

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg106328#new

ObcojĂŞzyczny film Lady w temacie ''Ezoteryczny biznes'' (w odpowiedzi nr 13) nadal istnieje i nie zostaÂł usuniĂŞty.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1931.msg106320#new

JeÂśli delikatne ''pouczenie'' jest traktowane jako ''wielka krzywda'' to za decyzjĂŞ usuniĂŞcia swego konta winne jest tylko niezrozumienie tego co wyraÂźnie jest napisane albo ''fantazja'' ''pokrzywdzonego''. Smutny

Edit: uzupeÂłniono jednÂą brakujÂącÂą literkĂŞ.
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2012, 15:38:27 wysłane przez janusz » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #655 : Październik 20, 2012, 13:55:53 »

Kiaro
......nie bylo Âżadnego punktu minusowego za jakÂąkolwiek wstawkĂŞ w jĂŞzyku angielskim ze strony Lady.
Za to zwracam Ci honor , nie dokÂładnie widaĂŚ zrozumiaÂłam Twoje uwagi.
Jestem rĂłwnieÂż zdecydowanym przeciwnikiem publikowania korespondencji prywatnej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #656 : Październik 20, 2012, 16:55:11 »

..i wszystko jasne.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #657 : Październik 20, 2012, 17:42:02 »

No i cieszĂŞ siĂŞ, bo juÂż myÂślaÂłem, Âże po polsku nie potrafiĂŞ czytaĂŚ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #658 : Październik 21, 2012, 15:03:46 »

Hm moim skromnym zdaniem znajdujÂąc drogie do kontaktu z sobÂą znajdujemy drogĂŞ do kontaktu z drugim.
Dlatego moim skromnym zdaniem jedna rogata dusza na takim wielkim forum wiele nie napsoci.
UwaÂżam teÂż, Âże bardzo byĂŚ moÂże iÂż Janusz zmarnowaÂł okazjĂŞ na zawarcie ciekawej znajomoÂści bo kto siĂŞ lubi ten siĂŞ czubi albo odwrotnie po pifku jestem to nie pamiĂŞtam DuÂży uÂśmiech
Có¿ dla ka¿dego co innego
to pa
janusz

Wielki gaduÂła ;)

« Odpowiedz #659 : Październik 21, 2012, 15:14:56 »

Szacowny....''cieszĂŞ'' siĂŞ, Âże zabawa w ''zÂłego'' kota i milutkÂą ''niewinnÂą'' myszkĂŞ wreszcie siĂŞ zakoĂączyÂła. UÂśmiech
Ale jak widzĂŞ, dÂługo ten raj nie potrwa bo ponownie uaktywniÂł siĂŞ ktoÂś (poprzedni klon?) o podobnych zainteresowaniach. CoÂś
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2012, 19:53:28 wysłane przez janusz » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #660 : Październik 23, 2012, 13:06:13 »

Kiaro, serdeczne dziĂŞki za wyjaÂśnienia.

Mam jeszcze jedno, waÂżne pytanie. Dlaczego mnie caÂłujesz?  Chichot
No chyba, Âże to nie mnie, a te jeszcze nie objawione MM?  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #661 : Październik 23, 2012, 13:09:24 »

No i mamy paradoks.  Chichot Bycie mÂłodszym bratem Jezusa jest naturalne w rozumieniu zakonnych okreÂśleĂą,
czy tak samo naturalne jest rĂłwnieÂż bycie starszym bratem Jezusa, wg tychÂże okreÂśleĂą?
Czy to juÂż dyskredytuje osobĂŞ tak twierdzÂącÂą?
(..)
No i jeszcze kolejna inkarnacja Marii Magdaleny w postaci Magdaleny Struskiej. Tego juÂż za wiele. 

A niech siĂŞ uwaÂża nawet za Szefa Wszystkich SzefĂłw - i tak nim nie jest -  ale, co ciekawe, Ăłw "starszy brat" zdaje siĂŞ pozazdroÂściÂł braciakowi kobity aÂż  do tego stopnia, Âże w obecnym wcieleniu wzi¹³ se teÂż Marie Magdalene , a co !!

Maria Magdalena juÂż zajĂŞta.  Chichot
Tym razem przez starszego brata DuÂży uÂśmiech No, ale przynajmniej wszystko w rodzinie zostanie MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #662 : Październik 23, 2012, 20:08:37 »

Co do ,,zajĂŞtej" MM to ja przebiÂśnieg mam pewne wÂątpliwoÂści DuÂży uÂśmiech
Hm dodam, Âże jak siĂŞ caÂłujÂą dwie kobiety to mogĂŞ popatrzeĂŚ ale na dwĂłch faciĂłw raczej nie DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #663 : Październik 23, 2012, 20:26:56 »

Ptaku a czy otrzymywane buziaczki bol¹? mnie tam sprawia przyjemnoœÌ je przesy³aÌ. Uœmiech

Tyle tych MM jest w dzisiejszych czasach iÂż chyba starczy dla wszystkich chĂŞtnych. DuÂży uÂśmiech JĂŞzyk

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #664 : Październik 23, 2012, 20:37:53 »

AleÂż skÂąd Kiaro, buziaczki nie bolÂą, lubiĂŞ siĂŞ caÂłowaĂŚ, chociaÂż wolaÂłabym z facetem.  DuÂży uÂśmiech
Ale by nie byÂło (nie waÂżne co  MrugniĂŞcie), Tobie teÂż buziaczek.  Buziak

Co do MM, rĂłwnieÂż kiedyÂś byÂłam MM, dopĂłki nie zmieniÂłam nazwiska.  Chichot
No i nie wiem, czy ponownie do tego nie wrĂłcĂŞ.

To pa  DuÂży uÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2012, 20:38:48 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #665 : Październik 23, 2012, 20:47:03 »

No widzisz jak to Âłatwo byĂŚ MM , zmieĂą nazwisko  i witaj w klubie! Buziak  MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #666 : Październik 24, 2012, 15:16:44 »

ptak
AleÂż skÂąd Kiaro, buziaczki nie bolÂą, lubiĂŞ siĂŞ caÂłowaĂŚ, chociaÂż wolaÂłabym z facetem
to fajnie  DuÂży uÂśmiech
PS
zmieĂą nazwisko  i witaj w klubie!
Znaczy by wstÂąpiĂŚ do tego klubu trzeba zmieniĂŚ nazwisko  Szok
ptak
Gość
« Odpowiedz #667 : Październik 24, 2012, 18:47:00 »

Cytat: PrzebiÂśnieg
Znaczy by wstÂąpiĂŚ do tego klubu trzeba zmieniĂŚ nazwisko   

Ty, szacowny, to jeszcze pÂłeĂŚ byÂś musiaÂł zmieniĂŚ. By do tego klubu wstÂąpiĂŚ.  Chichot
Czy warto? Odpowiedzi szukaj w sobie. MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #668 : Październik 24, 2012, 18:58:51 »

Wiesz wielce szacowna jak miaÂłem 26 lat to siĂŞ zastanawiaÂłem nad zmiana pÂłci DuÂży uÂśmiech
PodobaÂła mi siĂŞ taka, ktĂłra nienawidzi facetĂłw DuÂży uÂśmiech
WiĂŞc no jedyna droga do jej hm ....no wiesz DuÂży uÂśmiech
Lecz zrobiÂłem tak jak mĂłwisz poszukaÂłem odp w sobie i hm do tej pory jestem facetem DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #669 : Październik 24, 2012, 19:10:12 »

No i dobrze zrobiÂłeÂś, ale teÂż straciÂłeÂś.  DuÂży uÂśmiech Bo nie doznaÂłeÂś, co to znaczy byĂŚ kobietÂą.  Chichot
ChociaÂż pewnie w innych wcieleniach…  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #670 : Październik 24, 2012, 19:16:01 »

Wiech masz racjĂŞ szacowna bo jak bym choĂŚ w jednym wcieleniu byÂł kobieta to moÂże te kobiety lepiej bym rozumiaÂł.
A tak to taki tĂŞpawy w kontaktach z kobietami jestem.
A jeszcze jak doÂłoÂżyĂŚ do tego ezoteryczkĂŞ to juÂż i fajtÂłapÂą zostajĂŞ.
Dobrze mi za to wychodzi sÂączenie pifka i udzielanie rad krukowi co to siĂŞ za swojÂą towarzyskÂą ugania DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #671 : Październik 24, 2012, 19:23:08 »

To Ci siĂŞ maÂło rozgarniĂŞty kruk trafiÂł, skoro jeszcze wiĂŞkszym fajtÂłapÂą od Ciebie
okazuje siĂŞ byĂŚ w relacjach kruczo - wronich.  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #672 : Październik 25, 2012, 05:28:58 »

przeniosÂłem posty[342-] z wÂątku- "Maria Magdalena" nie zwiÂązane z nim/niÂą MrugniĂŞcie

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #673 : Październik 28, 2012, 19:28:18 »

No widzĂŞ, Âże przeniosÂłeÂś DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #674 : Październik 31, 2012, 11:26:33 »

No to niezÂłe mamy oczyszczone forum z wczorajszych postĂłw, kto to zrobiÂł?  administracja moÂże siĂŞ skontaktowaĂŚ z wÂłaÂścicielem tej domeny i przywrĂłciĂŚ treœÌ z pamiĂŞci jego serwera.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: