chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #650 : Październik 20, 2012, 09:23:27 » |
|
Moi drodzy,w³aœciwie to nie jest miejsce na tego rodzaju dyskusjê ( sama te¿ tu napisalam  ) proponuje przenieœÌ j¹ w inne miesce,np w"w¹tek offtopowy " 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #651 : Październik 20, 2012, 10:17:25 » |
|
ok, przeniosÂłem posty o @FL
swojÂą drogÂą, to o co wÂłaÂściwie poszÂło??
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #652 : Październik 20, 2012, 12:28:31 » |
|
Szanowni Forumowicze. Naruszenie punktu regulaminu mówi¹cego o ochronie prywatnoœci korespondencji jest traktowane odjêciem jednego, jedynego punktu. Proœby o uszanowanie tych prostych, ludzkich zasad, obowi¹zuj¹cych u nas, nie s¹ akceptowane przez niektórych forumowiczów, mimo wyra¿eniu wczeœniej na nie zgody podczas zarejestrowania siê na forum. Ostrze¿enie, czyli - 1pf nie jest jakimœ ''strasznym wyrokiem'' tylko przypomnieniem o tych zasadach. Fair Lady sama wycofa³a swoje konto, poniewa¿ nie zgadza siê z obowi¹zuj¹cym na tym forum regulaminem i to jest g³ówna przyczyna jej w³asnej decyzji.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #653 : Październik 20, 2012, 12:45:06 » |
|
Janusz mówimy o punkcie karnym za wstawkê w angielskim, a nie o ujawnianiu korespondencji, ten akt jej decyzji by³ konsekwencj¹ poprzedniego Twojego ukarania jej. Lady nie jest nieczu³¹ wojowniczk¹, jest bardzo wra¿liwa, poznaje œwiat przez inny pryzmat wiedzy, jej odmiennoœÌ te¿ nale¿y uszanowaÌ. Lady wojownicy tak ³atwo siê nie poddaj¹, nie zmywa ich z placu boju punkt minusowy, Ty o tym wiesz! Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2012, 12:45:47 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #654 : Październik 20, 2012, 13:20:11 » |
|
Kiaro ......nie bylo Âżadnego punktu minusowego za jakÂąkolwiek wstawkĂŞ w jĂŞzyku angielskim ze strony Lady. ByÂło tylko i to prywatne, przypomnienie o punkcie regulaminu mĂłwiÂącym o pisaniu i umieszczaniu na forum tekstĂłw w jĂŞzyku polskim. O tym moÂżna poczytaĂŚ w usuniĂŞtym ponizej poÂście. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8618.msg106316#newPowyÂższy post zostaÂł usuniĂŞty za umieszczenie w nim prywatnej korespondencji i za to zostaÂł przyznany juÂż po raz trzeci punkt -1pf. O tym poniÂżej. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg106328#newObcojĂŞzyczny film Lady w temacie ''Ezoteryczny biznes'' (w odpowiedzi nr 13) nadal istnieje i nie zostaÂł usuniĂŞty. http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1931.msg106320#newJeÂśli delikatne ''pouczenie'' jest traktowane jako ''wielka krzywda'' to za decyzjĂŞ usuniĂŞcia swego konta winne jest tylko niezrozumienie tego co wyraÂźnie jest napisane albo ''fantazja'' ''pokrzywdzonego''. Edit: uzupeÂłniono jednÂą brakujÂącÂą literkĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2012, 15:38:27 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #655 : Październik 20, 2012, 13:55:53 » |
|
Kiaro ......nie bylo Âżadnego punktu minusowego za jakÂąkolwiek wstawkĂŞ w jĂŞzyku angielskim ze strony Lady. Za to zwracam Ci honor , nie dokÂładnie widaĂŚ zrozumiaÂłam Twoje uwagi. Jestem rĂłwnieÂż zdecydowanym przeciwnikiem publikowania korespondencji prywatnej. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #656 : Październik 20, 2012, 16:55:11 » |
|
..i wszystko jasne.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #657 : Październik 20, 2012, 17:42:02 » |
|
No i cieszĂŞ siĂŞ, bo juÂż myÂślaÂłem, Âże po polsku nie potrafiĂŞ czytaĂŚ.
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #658 : Październik 21, 2012, 15:03:46 » |
|
Hm moim skromnym zdaniem znajduj¹c drogie do kontaktu z sob¹ znajdujemy drogê do kontaktu z drugim. Dlatego moim skromnym zdaniem jedna rogata dusza na takim wielkim forum wiele nie napsoci. Uwa¿am te¿, ¿e bardzo byÌ mo¿e i¿ Janusz zmarnowa³ okazjê na zawarcie ciekawej znajomoœci bo kto siê lubi ten siê czubi albo odwrotnie po pifku jestem to nie pamiêtam  Có¿ dla ka¿dego co innego to pa
|
|
|
|
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
|
 |
« Odpowiedz #659 : Październik 21, 2012, 15:14:56 » |
|
 Szacowny....''cieszĂŞ'' siĂŞ, Âże zabawa w ''zÂłego'' kota i milutkÂą ''niewinnÂą'' myszkĂŞ wreszcie siĂŞ zakoĂączyÂła.  Ale jak widzĂŞ, dÂługo ten raj nie potrwa bo ponownie uaktywniÂł siĂŞ ktoÂś (poprzedni klon?) o podobnych zainteresowaniach. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2012, 19:53:28 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #660 : Październik 23, 2012, 13:06:13 » |
|
Kiaro, serdeczne dziĂŞki za wyjaÂśnienia. Mam jeszcze jedno, waÂżne pytanie. Dlaczego mnie caÂłujesz?  No chyba, Âże to nie mnie, a te jeszcze nie objawione MM?  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #661 : Październik 23, 2012, 13:09:24 » |
|
No i mamy paradoks.  Bycie m³odszym bratem Jezusa jest naturalne w rozumieniu zakonnych okreœleù, czy tak samo naturalne jest równie¿ bycie starszym bratem Jezusa, wg tych¿e okreœleù? Czy to ju¿ dyskredytuje osobê tak twierdz¹c¹? (..) No i jeszcze kolejna inkarnacja Marii Magdaleny w postaci Magdaleny Struskiej. Tego ju¿ za wiele. A niech siê uwa¿a nawet za Szefa Wszystkich Szefów - i tak nim nie jest - ale, co ciekawe, ów "starszy brat" zdaje siê pozazdroœci³ braciakowi kobity a¿ do tego stopnia, ¿e w obecnym wcieleniu wzi¹³ se te¿ Marie Magdalene , a co !! Maria Magdalena ju¿ zajêta.  Tym razem przez starszego brata  No, ale przynajmniej wszystko w rodzinie zostanie 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #662 : Październik 23, 2012, 20:08:37 » |
|
Co do ,,zajĂŞtej" MM to ja przebiÂśnieg mam pewne wÂątpliwoÂści  Hm dodam, Âże jak siĂŞ caÂłujÂą dwie kobiety to mogĂŞ popatrzeĂŚ ale na dwĂłch faciĂłw raczej nie  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #663 : Październik 23, 2012, 20:26:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #664 : Październik 23, 2012, 20:37:53 » |
|
AleÂż skÂąd Kiaro, buziaczki nie bolÂą, lubiĂŞ siĂŞ caÂłowaĂŚ, chociaÂż wolaÂłabym z facetem.  Ale by nie byÂło (nie waÂżne co  ), Tobie teÂż buziaczek.  Co do MM, rĂłwnieÂż kiedyÂś byÂłam MM, dopĂłki nie zmieniÂłam nazwiska.  No i nie wiem, czy ponownie do tego nie wrĂłcĂŞ. To pa 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2012, 20:38:48 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #665 : Październik 23, 2012, 20:47:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #666 : Październik 24, 2012, 15:16:44 » |
|
ptakAleÂż skÂąd Kiaro, buziaczki nie bolÂą, lubiĂŞ siĂŞ caÂłowaĂŚ, chociaÂż wolaÂłabym z facetem to fajnie  PS zmieĂą nazwisko i witaj w klubie! Znaczy by wstÂąpiĂŚ do tego klubu trzeba zmieniĂŚ nazwisko 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #667 : Październik 24, 2012, 18:47:00 » |
|
Znaczy by wstÂąpiĂŚ do tego klubu trzeba zmieniĂŚ nazwisko Ty, szacowny, to jeszcze pÂłeĂŚ byÂś musiaÂł zmieniĂŚ. By do tego klubu wstÂąpiĂŚ. Czy warto? Odpowiedzi szukaj w sobie.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #668 : Październik 24, 2012, 18:58:51 » |
|
Wiesz wielce szacowna jak miaÂłem 26 lat to siĂŞ zastanawiaÂłem nad zmiana pÂłci  PodobaÂła mi siĂŞ taka, ktĂłra nienawidzi facetĂłw  WiĂŞc no jedyna droga do jej hm ....no wiesz  Lecz zrobiÂłem tak jak mĂłwisz poszukaÂłem odp w sobie i hm do tej pory jestem facetem  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #669 : Październik 24, 2012, 19:10:12 » |
|
No i dobrze zrobiÂłeÂś, ale teÂż straciÂłeÂś.  Bo nie doznaÂłeÂś, co to znaczy byĂŚ kobietÂą.  ChociaÂż pewnie w innych wcieleniach… To pa 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #670 : Październik 24, 2012, 19:16:01 » |
|
Wiech masz racjĂŞ szacowna bo jak bym choĂŚ w jednym wcieleniu byÂł kobieta to moÂże te kobiety lepiej bym rozumiaÂł. A tak to taki tĂŞpawy w kontaktach z kobietami jestem. A jeszcze jak doÂłoÂżyĂŚ do tego ezoteryczkĂŞ to juÂż i fajtÂłapÂą zostajĂŞ. Dobrze mi za to wychodzi sÂączenie pifka i udzielanie rad krukowi co to siĂŞ za swojÂą towarzyskÂą ugania  to pa
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #671 : Październik 24, 2012, 19:23:08 » |
|
To Ci siĂŞ maÂło rozgarniĂŞty kruk trafiÂł, skoro jeszcze wiĂŞkszym fajtÂłapÂą od Ciebie okazuje siĂŞ byĂŚ w relacjach kruczo - wronich.  To pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #672 : Październik 25, 2012, 05:28:58 » |
|
przeniosÂłem posty[342-] z wÂątku- "Maria Magdalena" nie zwiÂązane z nim/niÂą 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #673 : Październik 28, 2012, 19:28:18 » |
|
No widzĂŞ, Âże przeniosÂłeÂś  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #674 : Październik 31, 2012, 11:26:33 » |
|
No to niez³e mamy oczyszczone forum z wczorajszych postów, kto to zrobi³? administracja mo¿e siê skontaktowaÌ z w³aœcicielem tej domeny i przywróciÌ treœÌ z pamiêci jego serwera. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
|